fredags mys.

Hela dagen har varit härlig. Jätte mysigt med fint väder. Och vädertanterna som sa att det skulle bli kallt och snöblandat regn? Så jag har myst i hela kroppen idag.
Igår kom äntligen Victor hem också. Skönt att träffa honom så här efter ett par dagar ifrån varandra. Tror vi behövde det båda två. Mysigt att få sova tillsammans igen. =)
Har varit med Emilia idag också, vi skulle få ihop lite stuffs till Nathalie. Och japp det gick bra efter lite om och men. =) Efter hon gått så gick jag ut med Victor och Casper på en kort promenad och lite lek. Så skönt när det är bra väder. Sedan skjutsade jag hem honom så han fick i sig lite mat innan han ska komma hit så vi ska kolla film och äta godis. Typiskt fredags mys. Särskilt skönt när man jobbar kl 10 imorgon. Blä. Inte van vid att börja så tidigt på lördagar. Höhö. Man har haft lite lyx so far.
Så är det till att fira Nathalie imorgon också. Ska bli jätte roligt. Hoppas jag orkar åka med in till stan också. Vore ju jätte kul. Men imorgon tänker jag inte ha glasögonen på mig iallafall. Så jag ska försöka sova lite tidigare idag så jag orkar med morgondagen.



Eftersom att det är första dagen jag har dom på mig så är jag extremt ovan alltså inga bilder med dom på mig förens jag vant mig eller något i den stilen.

Jaa jag är verkligen inte överens med tanken på dom ännu men det blir bättre för varje timme som går med dom på. Men nu innan maten kanske jag hinner se ett Vänner avsnitt till. Jag gör ett försök, har ju nääästan kommit halvvägs nu. =)

jag gick ut en kväll för att känna lukten av våren...

stora staden.

Ja idag har jag varit i stan med Emilia för att shoppa present till Nathalie som fyller 20 år på lördag och då blir det fest. =) Men det såg ganska mörkt ut när vi började gå i stan, vi hittade mest saker till oss själva och kom verkligen inte på något att ge Nathalie. Jobbigt sådant där. Men till slut var vi väldigt överens och köpte det vi tänkt. Och det blev super bra! =)
Själv köpte jag ett par shorts från HM som jag tittat på tidigare samt en BH för bara 29,50. Då kan man ju inte motstå. Haha. Men jag är ändå förvånad att jag inte köpte skor. Det hör till ovanligheterna. Men stolt är jag iallafall att jag inte gjorde det. Vilken prestation eftersom att Emilia köpte två par. Bra att du hittade skorna till slut! =)
Fick också reda på idag att mamma hämtat våra glasögon och.. Och.. Att jag måste bära dom jämt. Alltid. Jag fick hjärtstillestånd där jag stog inne på DinSko. Haha. Usch. Hur ska jag nu klara mig!? Jag går helt enkelt inte ut. Så det så. Perfekt! =)
Ska prova nu i en tid om jag behöver ha dom jämt i och för sig, så har jag tur så behöver jag det inte. Vilket är super bra. Så håll tummarna för mig! Pappas kommentar till det hela var: "Vilken tur att du inte tog några jätte nördiga glajjor då!" Men haha, bara för att jag (då) inte ska ha dom jämt så tar man ett par jätte töntiga. Han är för rolig ibland den där.
Men nu ska jag göra mig i ordning för träning. Hoppas ryggen är med mig idag..
Idag kommer Virre pirre hem också. Hoppas han inte brutit några ben.

hennes ögon svänger åt olika håll, folk vänder sig om...

ont ont.

Jaa den där ryggen alltså. Jag hoppas att det ger med sig, men det tror jag. Var ju ändå på behandling igår och det kan vara reaktioner därifrån. Hope so.
Så det gick väl sisodär på våran mini långa träning. Har nog inte haft så här kort träning på hur länge som helst. Men skönt det som gick iallafall. Hoppas jag kommer ur sängen nu dom närmaste dagarna. Haha. Trääningsvärk.
Efter träningen kikade jag på nästan hela herrmatchen. Det var inget vidare spel så jag och pappa åkte hem när det var 10 min kvar för att hinna äta middag nu innan Lost börjar. Spännande! Herrarna vann iallafall till slut, det var ju för väl ändå. Hade glömt att Lost går idag. Hur kan man glömma en sådan viktig sak?!

image595

Men nu ska jag iallafall försöka sätta mig och hinna äta innan Lost. Vilket jag aldrig kommer hinna med mitt underbara tempo när jag äter..
Så gick faktiskt inte mina kollegor från Esprit ut idag. Heja! Får se när det blir istället. Men inom snar framtid antar jag. Hoppas att min ekonomi står sig bättre då.
Imorgon ska jag ju som sagt till stan, tur att jag fick resten av min lön från Arvid, alltid några kronor in. Jag ska försöka att inte göra av med allt som jag äger och har, men hur lätt är det?
Men nu ska jag kila!

lillebror, bli inte som jag när du blir stor...

bokat och klart.

Nästan som programet, packat & klart. Hehe, närå skämt och sido! =) Jag har nu bokat hotell för vistelsen i Göteborg med Jessica när vi ska se Håkan the man Hellström. =) Det blev Scandic Opalen. Verkar vara ett jätte fint hotell och jag fick det till ett väldigt bra pris också. Så det känns bra. Nu har vi någonstans att ta vägen när vi kommer dit.

image594

Ska i och för sig höra av mig till Magnusson i mitten på Mars om att bo där hon jobbar istället, Riverton hotell. Om det inte löser sig så ska jag ringa till Rica i Göteborg ca 1 vecka innan och försöka fixa så att jag får personalrabatt. Och jag lovar dig vilken rabatt det är. Gah. Hehe. Men jag hoppas iallafall att få bo på Riverton, för det verkar vara i topp klass. =) Och skulle då också få ett mycket bra pris.
Men det känns iallafall bra att ha det avklarat.
Så kommer jag få min försenade lön från Rica också. Finally. Behöver dom pengarna typ jätte nu kan man säga. Skulle egentligen fått vänta till 15 mars, men jag fick prata med dom så att dom lägger in dom nu eftersom att jag skulle fått dom nu i februari egentligen.
Ska försöka få mig något att äta snart också, tidig träning idag. Gillar inte att äta strax innan träning, man mår mindre bra då kan man säga. Jag tycker bäst om att äta ca 2 timmar innan jag börjar träna. Då har man lagom smält det mesta men ändå inte så att man är hungrig när man ska träna.
Men nu ska jag fortsätta kolla på vänner. =)

det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans...


en grå onsdag.

Fast helt grå är den ju faktiskt inte. Men på vädret sa dom att det kommer att bli regn. Lite trist men va tusan jag ska inte direkt ut och gå i det här vädret. Så varför klagar jag egentligen? Joo för att jag blir hundra gånger piggare av lite solsken, fast jag är inomhus. =)
Vaknade sent idag, men ack så skönt det var. Kändes som att jag behövde det faktiskt. Men idag är det fortfarande inget planerat. Ska kolla runt på hotell i och för sig och kolla på vänner för det känns som att jag hinner det. Sedan är det säkert någon form av träning ikväll också eftersom att herrlaget har match. Men det är bara skönt att få röra på sig om man inte gjort det på hela dagen.
Den här dagen är en typisk sådan, "jag-är-hemma-och-är-sjuk"-dag. Det känns som det, fast jag känner mig bättre än igår iallafall. Måste göra mina ryggövningar också, så man inte stelnar till helt menar jag.
Imorgon ska jag iallafall till stora staden med Emilia och leta present till Nathalie och kika kläder när man ändå är på plats. Man är så sjukt sällan i stan numera känns det som. Har inte shoppat i stan åtminstone sedan jag fick körkort vilket var i början av december. Man har bara åkt till Skärholmen eftersom att det mesta finns och är samlat under ett tak och tar endast 15-20 min med bil. Är inte det smidigt så säg? Tycker jag iallafall. Men jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag är lite trött på det där centrumet nu faktiskt. Haha. Konstigt jag jobbar ju där? Kan ha viss inverkan.
Här är en bit av gamla skärholmen centrum. Snart står det nya och fräscha klart. =)

image593

Men nu ska jag sätta igång och leta hotell iallafall. Skriver nog garanterat mer sen. =)

försonad med min karaktär, för jag har aldrig kunnat säga nej till någonting som helst...

segt.

Usch nu är det verkligen dags för sängen känner jag. John Blund är påväg. Fast för tillfället är min säng upptagen av min mor som tittar på tv. Inte för att jag ändå gått och lagt mig tidigare om hon inte legat där men iallafall.
Har också pratat med Victor. Han har inte slagit ihjäl sig. Än. Men han berättade en del roliga tillfällen om idag. Jag skrattade så jag nästan grät. Hade så gärna velat se det själv faktiskt. Haha. =) Jag vet ju själv hur det är att åka skidor för första gången. Men ack så bra jag var. Haha. Ni får väl tänka ut det själva.
Ätit semla och tittat på I huvudet på Gynning. Och vilket guld program det är. Haha. Jag gillar hennes go och hur hon liksom bara kör sitt race. Första gången jag såg programet och vill gärna försöka se det igen. Jag vill bara veta hur hennes parfym luktar. Det kan ju vara hur som helst.

image592

Man kan inte låta bli att tycka om henne.
Imorgon har jag faktiskt inga planer alls. Känns riktigt skönt. Mer än träningen vill säga, om det är någon? Ska se till att boka något hotell också inför resan till Gbg eftersom Sofie inte fick boka in oss så tidigt. =) Men det bör lösa sig. Så ska jag väl glo lite på Vänner så jag kommer någon vart i den där stackars serien. Vill ju se hela liksom, man har ju sett en del men inte hela hela. Och har man möjligheten bör man fixat också.
Nej nu är det dags att krypa till kojs faktiskt. Hoppas på en piggare dag imorgon.

sitter på ett stängsel håller takten med foten...

tisdag med utflykter.

Jaa som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag farit runt en del idag. Skönt faktiskt för då har även jag fått den här dagen att gå utan problem. =)
När jag väl åkte ner till tumba igen så gjorde jag ett nytt syntest för att kolla om något blivit bättre (kanske slippa dom där glajjorna trots allt?) vilket det inte blivit såklart, så det var bara för mig att välja bågar. Vilket inte heller är det lättaste må jag säga. Jag har ganska smalt ansikte så jag har ofta svårt att hitta glasögon/solglasögon, trist tycker jag. Men till slut hittade jag ett par som satt snyggt och som jag helt okej trivdes med. Inte för att jag trivs i glasögon MEN om man fick välja på något fick det bli dom här. Tyvärr var det ju inte dom billigaste, försökte faktiskt kolla på billiga men icke. Så både jag och mamma har valt bågar idag för över 1000 lappen. Fy fan, får ont i magen av bara tanken.. Dock var hennes billigare trots märket, Versace. Dom jag valde blev Lyle & Scott. Så som mamma brukar säga, nu är hela familjen "märkesbögar".
Och efter vi var klara så ville pappa att vi skulle köpa semlor så då gjorde vi det och i väntan på att pappa skulle hämta oss ville jag ju då gå in på Euro sko. Skulle aldrig gjort, för där hittade jag ett par skor som det var 70% rea på. Och då kan man ju inte låta bli, från 399 till 119kr det är ju som taget.
Här är då skorna jag köpte. =)

 Har en viss kärlek till skor, och pumps i all dess form. =)

När jag köpt dom här var det bara att åka hem och äta middag. Och när jag kom hem insåg jag att jag köpt lite väl mycket idag, som jag inte skulle göra. Skulle endast hämta mitt "Carrie" halsband och sedan inte köpa mer. Men när jag är i farten duger inte det tydligen.
Här är då halsbandet som endast kostade 595kr i silver. Jag är hur nöjd som helst.

 Super bra att det inte tillkom några extra kostnader för att göra det. Mitt namn är inte det vanligaste och var då också tvunget att specialtillverkas.

Tröjan jag köpte var egentligen inget impuls köp heller kan man väl säga utan Stina i laget hade en likadan fast vit och jag tokgillade den på en gång och var tvungen att testa en likadan och därför köpte en fast grå som passade mig bättre. Och 160kr är inte direkt dyrt så det gillade jag. Men har ju som sagt inte bestämt mig om jag ska behålla den.

 Tog en storlek större så att jag kan ha den till leggins. Super skön och lätt. Älskar motivet också. =)

Så nu ska jag väl ta och fundera på mina köp och inse att jag har på tok för lite pengar att överleva på, men man lever också bara en gång. =) Nä, men tvn lockar väl en del faktiskt. Tränar inte idag för att jag inte känner mig hundra i kropp och själ, framför allt inte i ryggen.

sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort...

efter rensningen.

Sådär, då var allt helt klart. Även städningen. Känns otroligt skönt att ha det ur världen nu faktiskt. Så tänkte visa lite före och efter bilder. Kommer i framtiden ändra i möbleringen igen men har som det står just nu iallafall.


Före: 
  Efter:  ,

Lite skillnad va? Så nu äntligen kan man börja leva här inne igen. Haha. =) Ser dock lite rörigt ut vid tvn och så på bild, men den är väldigt orättvis faktiskt för så ser det inte ut i verkligheten.
Egentligen bör jag rensa garderoben också men orkar verkligen inte göra det. Men jag får inte plats alls. Och mer lär det ju bli med tanke på vart man jobbar någonstans..
Pratar just nu med en kompis ifrån Sälen på msn, han har varit där sedan den 15e december och har haft världens härligaste vinter och allt sådant där mys som vi upplevde för ett år sedan. Fast han nu jobbar där på ett värdshus. Och han har berättat allt och jag vill så gärna kan man säga. Men han sa iallafall att jag är varmt välkommen att hälsa på! Jag vill jag vill. =)
Nää nu ska jag chilla lite innan pappa kommer så vi kan åka ner till tumba och möta mor min. =)

nästan som en tavla över rätt och fel...

Grattis Jimmy!

Jaa som rubriken säger så är det ju såklart. Jimmy fyller nämligen 21 år idag, stort grattis till dig! Hoppas att du blev glad för presenten, det var inte så mycket men alltid något. =) Tänk va ett år går fort...
Idag har det varit full fart på mig faktiskt. Vaknade hygglig tid och gjorde i ordning mig i lugn och ro för att sedan åka till Skärholmen och hämta mitt halsband, köpa present till Jimmy samt gå in på Esprit och säga att jag inte kunde följa med på middagen imorgon. Har inte riktigt råd med det nu, trots att lönen kom igår. Men det känns lite halvt bortkastat ändå. Måste försöka spara lite grann. Därför köpte jag mig en tröja på Vero Moda. HAHA. Men är lite osäker om jag ska behålla den. Men 160kr är inte mycket pengar men är ändå lite smått osäker om den är så funktionsduglig som jag vill ha den. Måste testa med lite outfits och se hur jag gör. Troligen behåller jag den. =)
Efter att jag varit runt lite i Skärholmen och kollat så åkte jag till Tumba och hämtade pengar av mamma som skulle gå till kiropraktorn. Kollade på HM och köpte ett förstärkande nagellack, det behövs kan man säga. Och hittade super snygga shorts som jag troligen köper. Har ju faktiskt 20% på HM så det är inte illa när dom bara kostar 198kr. =) Men får se hur jag gör.
Sedan så lämnade jag presenten till Jimmy som jobbade idag i tumba. Och efter att jag fördrivit tiden där så var det dags att åka iväg till kiropraktorn.
Det gick väl bra och man känner sig riktigt mör i kroppen faktiskt. Att inte min rygg blir bra snart.
Så nu ska jag bara vänta tills klockan är 17 och möta mamma i tumba igen. Ska nämligen till optikern och kika glajjor till mig. Uscha. Har ju fortfarande bara provglajjorna hemma men ska nu införskaffa egna. Jag ryser av bara tanken. Men det behövs ju. Speciellt nu när Håkan Hellström boken snart dimper ner i brevlådan. =)
Men först dammsuga rummet. Det blev riktigt snyggt efter igår måste jag säga. Lägger upp bilder senare. =)

och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre...


nästan klar.

Puh. Det tar på krafterna allt, men nu ser iallafall mitt rum mer ut som ett rum och inte ett stort kaos/bombnedslag. Det är inte riiiiktigt klart ännu men ska väl plocka lite på det sista snart tänkte jag väl. Men imorgon blir det till att dammsuga och städa det sista liksom, för det orkar jag inte idag. =)
Men är nöjd med resultatet so far iallafall. Har allt att tacka mamma för det! Hon är grym på sådant här tjafs. Plus att det går hundra gånger snabbare för henne än för mig. Hon har blick för det här. Så antagligen utan henne hade jag knappt varit halvvägs.
Kan dock inte gå och lägga mig förens jag har fått samtal från Victor. Hoppas resan går bra. Han kommer fram till Sälens by 22.45, så hoppas hans mor hittar honom där. Hehe. Han har nämligen ingen mobil, eller han har men hans abonnemang gick ut igår kväll så han har nu inget att ringa ifrån eller smsa. Så när han har träffat sin mor och sådant skulle han ringa så jag vet att han lever. =)
Känns lite konstigt att vara själv nu i ett par dagar, fast det är skönt på sitt sätt också såklart. Annars hade jag ju aldrig kunnat få undan allt det här som är gjort idag till exempel, vilket är perfekt att ha det gjort.
Så nu är det väl bäst för mig att fortsätta min rensning och förhoppningsvis bli klar.

dom har glömt allt dom saknar på dan...

gäsp.

Det går visst inge vidare för mig och min rensning.. Det som jag ska rensa är alltså en lite mindre bokhylla i mitt rum som ska bort och hyllor och dylikt ska dit istället. Och jag har iallafall kommit så långt att jag fått bort alla saker ur denna bokhylla, så nu är det rena kaoset i mitt rum. Se själva.



Så det är ju liksom omöjligt att göra annat om inte det där blir gjort idag. Jag som precis har ätit och känner mig lite smått trött och skulle inget hellre än att lägga mig i min säng och kolla på tv. Men det går ju verkligen inte just nu. Så hoppas på lite bärhjälp ifrån pappa eller mamma så jag kan göra i ordning allt så fort som möjligt. Så där lagom roligt att hålla på med det där när man inte mår så bra heller. Har mått lite smått illa och haft ont i magen sedan igår, säkert Victor som smittat mig. Fast det har ju blivit bättre. Sedan har jag ont i ryggen också och ska tillbaka till kiropraktorn imorgon vid 15 tiden, så snart ska jag väl få ordning på det hela? Hope so.
Hittade också en massa gamla bilder i skåpet, så himla kul att se vad några år förändrar alla. Vissa känner man knappt igen. Massor av gamla handbollsbilder, jul, nyår och midsommar till exempel. Sjukt kul att se. =)
Nej, bäst att man tar tag i dom här sakerna så jag kommer åt min säng och mitt rum.

livet förändras, var jag än går och kommer det kanske, inte alltid va vi två...

väder gör mycket.

Men faktiskt så är det så. Jag blir piggare och gladare av att se att solen lyser, sen om det är varmt eller inte gör ingenting, så länge solen lyser. Men lite värme har ingen dött av. Det har varit så grått och trist dom senaste månaderna så nu får gärna våren titta fram, dom har ju även sagt på vädret att det inte kommer att komma någon direkt jätte kyla. Jag hoppas att jag kan tro på dom. Jag vill tro på dom.
Tog just min promenad, det var jätte skönt faktiskt. Fast jag inte gick mer än i kanske 20-25 min så kändes det behövligt och skönt. Ibland behöver man inte mer än så. Sedan kände jag väl lite också att jag vill börja rensa lite innan klockan är mitt i natten men iallafall.
Det är när man går på en sådan här promenad som jag just gjorde som jag mer än gärna skulle vilja ha en hund. Det är verkligen mysigt att vara ute en sväng och gå om man har en hund som sällskap. Man skulle nog också vara ute och gå desto mer om man hade en och det vill jag. För då kan man inte slingra sig heller.
Därför är det skönt att Victor har en hund som han måste gå ut med, jag följer mer än gärna med. Kanske för att jag är så extremt förtjust i den också förstås.

image584

Casper, överlycklig när vi är ute eftersom han oftast får leka runt en del. =)

Idag ringde dom även från Smycka och sa att mitt halsband har kommit, finally! I och för sig tog det inte så jätte lång tid känns det som. Haha. Skulle ta 4-6 veckor, vilket det säkert har gjort också fast det inte känns som det. Så det ska jag nog åka och hämta imorgon.
Hoppas vid gudarna att det är snyggt men tror det. Det är ett sådant där namn halsband som Carrie i Sex and the city har, fast mitt är i silver och såklart med mitt namn på. Haha. Längtar tills jag hämtat det verkligen!
Nu, rensa lite.

för du var solskenet och jag var ensam...

super skön dag.

Vädret och temperaturen. Kan inte bli bättre. Hur skönt som helst ute verkligen! =) Kanske ska gå en promenad. dock blir det till att gå själv eftersom att Victor far till Sälen idag. Blää. Vill verkligen också åka dit, framför allt nu när det här vädret tittar fram. Kärlek till dom soliga dagarna i Sälen... Hans tåg avgår vid 16 tiden från centralen. Kan inte låta bli att tänka på för ett år sedan snart, när jag och Camilla åkte från centralen med aaaall dess packning. Sinnessjukt mycket. Haha. Den dagen var speciell. Vi har nog inte varit med om en värre och längre resa inom Sverige och kliver ut i snöstorm och trodde inte det kunde bli värre. Men jo det kunde det. Korridoren vi bodde i var hål i väggarna samt att dom som bodde där sa att man bör tvätta håret med Ketchup om man är blond, annars blir det grönt. Det värsta var att det inte var ett skämt utan verklighet, för när dom berättat det så kom det in en tjej som just hade fått sitt hår grönt och dagen efter skulle färga brunt istället. Mådde man bra eller mådde man bra då?
Resten blev bättre än bäst med den resan.
Today, så har jag bara varit med Victor innan han åkte och nu ingenting. Har inget planerat alls faktiskt funderar på att rensa lite i rummet, för det behövs! Och kanske ta en promenad med min ipod. Skulle sitta fint faktiskt. Jobbar ju faktiskt inte förens på lördag så man kan säga att jag också som dom yngre förmågorna har, sportlov. Inte illa faktiskt. Sedan att jag inte har den blekaste aning om vad jag vill göra är en annan sak. Shit happens. Skönt att ta hand om sig själv lite faktiskt. I need it.
Kanske bäst att ta tillvara på det fina vädret och gå ut en sväng, eller vad tror ni?

och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blomdoft i melodin...

en lördag med jobb.

Igår på middagen hos Victors pappa var jätte mysig och så god mat verkligen! Satt och pratade och drack lite cider. Super trevligt. Så hade dom någon kompis till hans pappa där också, så man kan säga att vissa diskussioner efter ett tag var väl lite att överdriva. Haha.
Men min dag idag började ju inte bra kan man väl säga. Victor väckte mig vid 9 tiden och sa att han mådde jätte dåligt och skulle börja dra sig hem. Stackarn. Jag då, nää jag skulle sova en timme till innan jag skulle till jobbet. Började 12 bra nog. Men jag kunde inte sova utan kände också mig lite skum, mådde halv taskigt. Inge vidare tänkte jag men pallrade mig ändå upp och gjorde mig i ordning. Fick i mig, efter myycket om och men två rostmackor. Jag åkte lite tidigare för att hinna in på HM och köpa underkläder. Jag köper typ aldrig underkläder och tänkte då utnyttja 10% och våran 100 kr kupong. Det blev perfekt jag betalade 27,50 för en bh och jätte fina string till. Jätte gula. Tänk när man är så där sommar brun va fint det kommer bli. Haha. Sen att det inte är många mer än typ jag som kommer se dom, men iallafall jag tycker det är snyggt. Haha. =)
Kom iallafall försent till jobbet. Fan fan fan.. Hela 5 min. Chefen oglad. Nåja, jag trodde det skulle gå bra på HM eftersom att det var 3 st före mig och jag hade 10 min på mig. ICKE! Segaste kassörskan och hon gnällde mest till sin kollega om hur dumt det var att dom inte var fler när det var så mycket kunder. Suck. Inget dom kan göra åt, jobba snabbare!
Dagen i sig gick väl fort ändå, trots att jag fick en liten utskällning att jag stog och pratade med Cissi på tok för länge. Något jag inte visste var sååå fel. Det var ju liksom inga kunder. Tydligen är chefen lite väl petig med saker och ting, bäst att bara lyda. Vilket jag också kommer göra. Annars gick det väl bra. Tror och känner på mig att jag vunnit tävlingen. Har vinsten inom räckhåll iallafall. Haha. =)
Men ikväll så är det lite fest hos Stina med laget. Ska bli trevligt och spela Buzz. Så sjukt roligt! =) Mer än så blir det inte, får se om Victor åker med till Sälen imorgon också, han mådde inte direkt bättre stackarn. Men jag jobbar och lirar match imorgon. Snacka om stress. Blä. Hoppas på vinst.

jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar var inte gjorda för mig...

fin fredag.

Dock blåsigt. Haha, höll på att blåsa bort när jag och Victor var ute. Men det var varmt och skönt, vilket jag storm trivs i. Jag fryser jämt annars så. Haha. Men idag har det varit slappt, var hemma hos Victors far hela dagen, tog hand om Casper, var ut på en mysig runda och kastade boll. Sedan passade vi minstingen Alexander ett tag, jobbigt med alla bekymmer när man är liten. Typ när man inte får som man vill. Så söt =) Men efter det så gick jag hem och skulle duscha och göra mig i ordning lite ska snart tillbaka dit för middag. Grillat, det passar mig utmärkt. Och dricka lite. Ska bli mysigt. =)
Sedan senare ikväll ska jag kanske med Jimmy*2 (säkert fler) in till Söder. Men får se hur det blir med den saken, jobbar ju faktiskt imorgon men börjar kl 12 så det är ju inte aptidigt iallafall. Skulle vara skönt att komma ut lite faktiskt. Så det lutar åt det tror jag. =)
Så nu har jag bara slut finishen på makeupen och sedan håret kvar att fixa. Kläder är ett stort problem för mig, för att jag har FÖR mycket. Men verkligen, galet. Hittar ju inte nånting och så slutar det oftast med något som man "alltid" har på sig. (Fast så är inte fallet alls...Men det känns så)
Så det blir inte mycket bloggade idag, typ det här. Thats it.
Har också förbokat Håkan Hellströms bok nu också. Mysigt mysigt. =) Äntligen något att läsa! Kommer nog säkert i samma veva som nya cdn. Vilket jag tycker är perfekt, för snart bär det av till Götet med Jessica. Ska bli så sjukt roligt! =) Längtar verkligen!

jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster...

det löser sig.

Ringde just till Esprit och kollade om det gick att lösa med matchen på söndag. Som tur var kunde jag kila iväg strax innan kl 16 och hinna till matchen. Toppen. =) Tur att man har en sådan bra chef, tack Maria! =) Så nu känns det bra faktiskt, både jobb och match på söndag. Precis så jag ville att det skulle lösa sig.

image582

Jag har faktiskt inte gjort nånting iprincip sedan jag bloggade sist, haha jag har ett sådant intressant liv visst? Eller inte. Men jag tycker det är så skönt att göra inget egentligen. Har duschat och kollat lite på OC och pratat med mor min som är hemma och är sjuk. Så nu är det bara middagen som det väntas på och sedan träning, och efter det mys. =) Som jag sa tidigare, känns som en mysig och bra torsdag.
Så är man ledig imorgon också, gah så skönt! Och så jobbar jag nu i helgen och sedan ledig igen. Haha, lyx tillvaro man har ibland. För att sedan i mars typ aldrig vara ledig. Men det behöver jag, pengar. För nu ligger jag i ett krisläge, tur att det är lön nästa vecka. =) Några kronor in i plånboken iallafall.
Ska nog försöka att inte spendera så mycket på onödiga ting. Vilket är samma sak som att spara. Haha. Måste ju ha en liten buffert för sommaren. Då kommer det nog gå pengar kan jag tro.
Kanske ska hinna se ett vänner avsnitt innan träningen, har ju typ åtminstone 60 timmar kvar att se. =)

image583

nu hänger det på varje kvist, en solskensoptimist...

ganska mysig torsdag.

So far. Sov ut som var mer än välbehövligt! Äntligen. Men istället när man känner sig utvilad är det något annat som spökar, joo min träningsvärk. Haha. För shit vad det ömmar här och var må jag säga. Länge sedan man kände så här, känns skönt att få känna det igen. Men idag kommer det bli problem att få iväg den där runda starkars bollen. Lär krävas viss ansträngning för det.
Idag har det inte hänt speciellt mycket faktiskt, sovit, postat massa grejer som mor min sålt samt handlat mat och skjutsat Victor fram och tillbaka från mor hans till far. Typ det som hänt iprincip.
Så nu väntar jag bara på att tiden ska gå och middag samt träning. Ikväll ska jag och Victor kika på film och äta lite candy. Det blir som en liten "fredag" för oss. Haha. Han ska ut imorgon sen jobbar jag lördag och sedan till Staajn en sväng på lördag kväll sen jobbar jag på söndag och då åker Victor till Sälen och Högfjällshotellet. (Svin....) Så vi tänkte ett steg före och kör våran fredag idag. =) Ganska smart faktiskt. Så jag tror det blir en ganska mysig torsdag trots allt.
Kanske bloggar mer senare har lite skrivtorka känns det som faktiskt. Eller snarare så händer det inte så mycket speciellt i mitt liv, varje dag är ganska lik den andra helt enkelt.

för inget är logiskt, inget är magiskt...

onsdag och ledig.

Det var skönt att vara lite ledig faktiskt. Jag som iallafall hade planerat att sova ut, gjorde det också typ kl 10 vaknade jag. Var något mör i kropp och själ men kände mig ganska utvilad ändå. Lite träningsverk efter igår hade man också, lär vara mer imorgon och fredag. Haha.
Så idag har jag bara gjort nytta, är så nöjd med mig själv. Tvättade och städade bilen (duktig duktig) och sedan städade jag mitt rum direkt efter det. Och sedan gick jag med Victor och Casper på en liten promenad för att sedan göra mig i ordning till träning. Skönt med lite löp idag innan träningen faktiskt, känns som att jag verkligen behövde det. Länge sedan sist. Resten av träningen var väl inget att hänga i granen faktiskt..
Måste försöka lösa det där med jobb och match i helgen, kan gå att jag lirar. Men annars, sorry need the money. Man är verkligen kluven alltså, måste jobba men man vill ju lira match också, svika den ena eller andra sidan helt enkelt. Men i helgen kan jag få det att gå ihop, hope so.
Men nu är det iallafall Lost, glass och frukt cocktail sedan hem till Victor. Ledig imorgon också utan planer, mer än träningen förstås. =) Så kanske en promenad även imorgon. =)

lillebror, bli inte som jag när du blir stor...

brist på annat.

Så kan jag väl blogga lite? Haha. Imorgon hinner jag ju faktiskt inte blogga så då gör det inget att det blir ett extra inlägg idag. Eller hur? Det är vad jag tycker iallafall.
Har fortfarande inte gjort något mer än att ha målat naglarna efter panik letande efter lacket. Haha. Jag brukar ALLTID ha stenkoll på mina saker, dom som känner mig vet. Men i det här fallet fick jag panik när jag inte hittade det och blev ganska frustrerad, och vart ligger det, joo längst in i lådan där jag visste att jag lagt det men öppnade inte ögonen ordentligt. Hur dum får man bli? Haha. Nåja, det här inlägget ska inte handla om ett nagellack iallafall. =)
Blev lite mer frustrerad också när jag såg att jag missat Design Simon & Thomas. Älskar sådana program, man får ideér plus att det blir så fint, oftast. Skulle gärna att någon hjälpte mig med mitt rum. Svår möblerat och få ideér. I och för sig har jag och mamma spånat lite om hur det ska se ut och blir det som vi tänkt oss kommer det bli sjukt bra. Haha. =) Men när jag är i farten blir det aldrig som jag tänkt mig.
Och just nu vill jag inget annat än att åka härifrån, liksom bara bort. En weekend typ. Vill ändra på så mycket och förnya, men det går liksom inte. Men kanske får en tripp till Finland i mitten på mars iallafall, alltid något. Komma bort från allt här hemma. Mysigt med bara familjen också. Mamma ska på en klass återträff, så vi vill nog åka med vi också. Fast vi går ju såklart inte på festen. Haha. Så hoppas det blir trippen till Finland. Jag behöver det nu.
Fast det känns så pass fulländat med jobb och allt så känns det som att man behöver det där lilla extra med en resa. Vet inte varför. Känner ni också så?

för jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte...

måndag och allt.

Jag la mig och sov sjukt tidigt igår, typ kl 22.30! DET är super tidigt för att vara jag. Sedan kanske en anledning var att Criminal minds började då och Victor promt ville se det, då vägrade jag och somnade. Skönt. Men jag sov ändå nästan 12 timmar, bortsett att jag vaknade till vid 12 inatt av någon anledning men kunde somna ganska fort igen. Fast jag sovit så himla mycket så trodde jag att jag skulle vara pigg och vakna innan mobilen ringde, men ICKE. Jag var dööö trött. Don´t know why alltså. Skumt. Kanske behövde det. Har känt mig lite smått hängig och så. Får absolut inte bli sjuk nu. Och den här veckan kan jag träna alla träningar. Tjohoo! Det var länge sedan sist må jag säga. Och gah vad jag behöver det. Haha. Känner mig så slö när jag inte hinner/orkar/lust att göra det efter jobbet.
Man är verkligen slut efter jobbet. Nu är jag i och för sig så pass ny på det hela att jag fortfarande lär mig nya saker varje dag som gör att jag måste anstränga mig mer. Eller så kanske det bara är så att jag blir tok trött. Who knows.
Såg även lite på mars schemat, fått mer tider, typ 20 timmar extra. Super bra enligt mig. Betyder alltså, mer pengar och mer frihet när man får den lönen, right? Som Emelie kommenterade och sa att vi stackare får jobba hela helgerna men vi får OB också, vilket gör att vi kan shoppa mer. SÅ sant! Haha. =)
Så jag ser det bara positivt.
Nåja ikväll då, även fast det känns som att klockan är närmare 12 än 21 så finns det ju faktiskt tid kvar att göra något. Haha. MEN jag orkar nog inte och lägger mig och glor på vänner. Eller något sådant. =) Kanske Victor kommer ikväll också, hoppas det så man får lite sällis. =) Aldrig fel.
Något som också var toppen idag var när Jimmy*2, Jocke och Hjalle kom in och gjorde livet surt för mig på jobbet. Haha närå, skämt och sido grabbar! Det var skönt att träffa någon man kände eftersom det kom in en kund i halvtimmen typ. Sedan på eftermiddagen kom halva familjen Karlkvist in också, sjukt bra! Dom köpte typ hela butiken och vilket innebar att jag fick massa poäng i tävlingen, TACKAR! =) Leder ganska bra nu.
Sådant kan verkligen förgylla ens dag, framför allt min! För idag var det så sjukt lugnt att man typ dog. Haha. Men det förgyllde min dag trots att den var kort. =) Men imorgon jobb igen.

kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag...

vilken jävla dag.

Fy fan säger jag bara. Jag drömde faktiskt natten till lördag att jag försov mig till kl 17.20. Skulle ju jobba den dagen och vi stänger ju faktiskt kl 17. HAHA. Snacka om att försova sig. Så jag kände på mig att det skulle bli nå galet i helgen. Drömmer tyvärr faktiskt mycket om att det går jätte dåligt för mig på jobbet, eller att jag som nu försov mig. Varför? Självklart så blev det ju hel fel imorse också. Jag var heeelt inställd på att börja kl 11 (vanligaste tiden på söndagar att börja med tanke på att vi öppnar då.) men kl 10.25 ringer Tina från jobbet och säger "Här på schemat står det att du ska börja kl 10?" Jag helt förvirrad och besviken på mig själv att jag inte har bättre koll, stressar iväg och är där 10.45. Var ju ändå påväg till bilen när hon ringde, men iallafall. Vilket jävla skit. Och fan va sur jag blev på mig själv. Nåja, fick ju förklara för butikschefen hur det låg till och hon sa att det var cool lugnt, sådant som händer. Det att jag skulle börja denna ovanliga tid var för att jag skulle lära mig som det heter "plocklistan". Men nu får det bli en annan gång.
Så hela dagen har känts lite märklig faktiskt. Men som tur var gick stressen och förvirringen över efter ett par timmar. Var väldigt lugnt idag trots allt. Nu bara två dagar kvar till lite ledigt.
Så imorgon jobbar jag (har dubbelkollat) 12-18. Egentligen blev det också fel, skulle slutat kl 19 men får nu iallafall eftersom det står på schemat sluta kl 18. Skönt. I need it.
Men nu kvarstår en fråga. Vart är mina pengar från Rica? Känns inte helt ok att ha 117kr kvar på kontot. Speciellt inte när man förväntat sig pengar intrillandes i plånboken. Jag får ringa imorgon.
Nu hoppas jag på lite mat faktiskt. Är väl inte hungrig men, äta bör man annars dör man. Sedan ska jag dö på min säng. Se på film och träffa Victor. Typ.

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån...

ännu en dag på jobbet.

Sådär, återigen hemma från jobbet. Var en ganska skön dag idag trots allt. 5 timmar är inte mycket och imorgon är det bara 6 timmar. Hur skönt är inte det? Så får man lön för det dubbla. Helt okej. Jag klagar inte. Men det kunde gå liiite bättre i tävlingen vi har på jobbet, fick inte en enda poäng idag och jag som trodde det skulle vara lättare på helgerna. Icke. Dock leder jag so far. Haha. Nice. Men jag tror inte att jag kommer göra det så länge till, dom andra är tätt efter. Plus att jag jobbar bara tills tisdag och sedan lördag söndag nästa vecka. Så dom andra kommer knappa in på mig. Bäst jag lägger på ett kol. Haha.

image582

Var ganska trött imorse också faktiskt, tror att jag måste sova ut helt och hållet på onsdag. Så man är pigg nån gång, för nu kan jag inte klaga på vädret längre. Hehe. Dock ser jag inte mycket av det när jag jobbar men iallafall.
Så mer idag då, eller snarare ikväll så har jag ingen aning om vad jag ska pyssla med faktiskt. Förhoppningsvis träffa Victor, men vi får se. Annars är jag bara hemma och tar hand om mig, vilket blir; vänner, te, lite godis och fotbad. Eller något i den stilen. Brukar bli så. Haha. Ingen bra film ikväll? Måste kolla upp det.
Är faktiskt lite sugen på att hitta på något ikväll på nå vis, trots att jag är lite seg. Kanske det som behövs liksom? Vad vet jag. Inte har jag fått min lön från Rica heller. Suck. Jag får ringa dom nästa vecka om det fortfarande inte trillat in något. För det här håller ju inte! Snart är det löning från Esprit också, kommer inte vara många kronor men ändå lite grann. Tackar aldrig nej må jag säga. Haha. Man skulle vinna på lotto kanske? Då måste man nog köpa sig en lott också. Smaaart.
Nu snart är det mat också, smarrigt värre. Men först ska jag bränna en skiva till jobbet, är så trött på musiken där nu. Så bäst man piggar upp arbetskamraterna med ny musik.


jag hade hammaren beredd under kavajen...

ge mig en resa.

Och det är nu. Usch! Jag orkar inte vara hemma längre. Speciellt inte nu när jag faktiskt kollat på bilder från Sälen och Ayia napa från förra året. Ta mig tillbaka! Sälen blir jag mest påmind av just nu. Inte bara för att det är snart prick ett år sedan jag åkte utan överallt pratas det om Sälen och Högfjällshotellet, eller snarare Högis som det kallas. Galet vad den månaden betyder för mig. Victor ska dit om en vecka, och jag är inte ett dugg avis på honom, nej nej inte alls. Varför skulle jag? Hmprf. Sedan på radion och tv. Såklart, varför bara ett ställe när man kan bli påmind jämt? Jag VILL så gärna åka dit. Alltså verkligen. Den månaden i Sälen var en sådan upplevelse och nyttig resa att det är sjukt. Man fick vänner och erfarenheter för livet ut. Jag ångrar ingenting. Haha och att jag äntligen fick ställa mig på ett par skidor, det måste nog varit det roligaste för hela Sälen att se. Det var en nära döden upplevelse, MEN jag tog mig ner på bättre och bättre sätt än på rumpan till slut. Övning ger färdighet.
Och den där rackarns varma utlandsresan då. Joo, det är ju ändå en resa för sig. Ayia napa är något jag tänker på ofta och saknar mer än så. Erfarenheter och upplevelser även där. Gud vad jag gillade den resan. Så det är defenetivt något jag mer än gärna gör om. Flera gånger om. Och nu när jag har ett jobb så får jag ju pengar. Ska faktiskt spara en hel del som jag kan roa mig för. Dock en utlandsresa krävs ju lite. Men jag VILL verkligen. Och gänget som vi åkte med till Ayia napa var ju guld! Verkligen. =)
Så jag hoppas att slippa tänka och längta för mycket efter något som inte blir av, jag får helt enkelt ta tag i saker och ting kanske? Mjoo. Får se vad tid och pengar räcker till.

image580 

image581

jag har varit i alla städer och letat efter dig...

ledig en fredag.

Ledig och ledig, har väl inte riktigt känts så men men. =)
För den som inte riktigt hängde med i svängarna så var det ju, alla hjärtans dag igår. Tycker inte man ska göra för stor grej av det ändå. Igår var perfekt för mig och alla hjärtans dag, not to much liksom. Efter jobbet åkte jag hem och plockade ihop lite saker som jag skulle ha med mig till Victor. När jag kommer dit så fick jag min överraskning, som jag misstänkte men man vet aldrig, jätte god middag vitt vin och tända ljus. Så himla mysigt! =) Så gav jag honom en ask med geléhjärtan, ett måste på alla hjärtans dag faktiskt. Jag tycker att det inte behöver vara mer än så på en sådan dag. Så bakade vi kladdkaka efter middagen också, super god såklart!
Det var min alla hjärtans dag kan man säga.
Idag då, jag hade hoppats på att få sova ut och gå en mysig promenad om vädret skulle hålla sig fint även idag. Fick iallafall hälften av det gjort. Dessvärre så var jag tvungen att åka till kiropraktorn vid kl 10.50 imorse så man kan säga att jag inte fick sova ut så mycket som jag velat, attans. Jag var dunder trött och ville inget annat än att gå med ont i ryggen ett par dagar till, typ till onsdag när jag är ledig nästa gång. Nåja, nu kanske jag slipper ha ont ett tag framöver. Efter det åkte jag och hämtade upp Victor för att köpa öl och sedan åka och sola i tullinge. SÅ skönt! Länge sedan jag njöt av det på det här sättet, men idag, gaah! Väl behövligt tror jag. Var sådär lagom mör i ryggen också så det satt perfekt.
Efter vi solat åkte vi till hans far och var lite sociala med honom och hans syster innan vi plockade med Casper på en skön promenad på nästan en timme. Dock var det kallt! Är fortfarande frusen så ska nog bada bastu ikväll. =) Skönt. När jag kom hem vid 15 tiden hade pappa redan kommit hem också vilket var skönt för då hann jag träffa honom lite innan han skulle åka till Kiruna/Boden över helgen för matcher med laget.
Annars här hemma har jag druckit te, ätit choklad lite grann och kollat på Vänner. Ska fortsätta göra det snart, hinner iallafall se ett avsnitt till innan jag måste åka ner till centrum för att handla och hämta mor min. =) Middags förslag till ikväll? Har kollat lite i min Du är vad du äter kokbok och hittat några förslag men får se hur det blir. =)
Lite halv mysigt med snö så här på eftermiddagen, lär ju smälta bort snart igen, men ändå skönt med både strålande sol och nu snö. =)
Imorgon och hela helgen jobb, även måndag och tisdag, men sedan är jag ledig tills på lördag igen. Det kallar jag lite små lyx. =)

dom kommer kliva på dig igen...

trött som få.

Sorry, men det blir inte mycket bloggande när man är en arbetande kvinna. HÖHÖ. Trände igår också direkt efter jobbet, hade lagom ont i huvudet och ville lagom vara någon annanstans. Svar, ja. Men idag, vaknar 8.15 av larmet, INTE pigg någonstans och pallrar mig upp. Men det som jag tror satte pricken över i:et idag var vädret, me happy när det är sådant strålande väder. Dock hann jag väl se det där fina vädret i typ max 2 timmar, sedan var man inne i betongen igen. Men idag var det en jätte bra dag på jobbet, var på bra humör, alla andra också (vädret..?) sålde bra, kom ÄNTLIGEN in i tävlingen (GO ME!) 3 ½ poäng, på en dag. Inte illa pinkat. Haha.
Jaa dagen var helt enkelt braig med andra ord. Kom hem, god mat, LOST på tv. Finns det någon bättre serie? Don´t think sooooo. Och nu ska jag krypa till kojs. Dock utan Victor. Buhu. Känns lagom tomt nu faktiskt. Hehe. Tragiskt men sant. Man vänjer sig fort att ha någon vid sin sida. Det har iallafall jag gjort. Men träffar honom imorgon efter jobbet iallafall, då jag skulle få en överraskning? Hm. Spännande och se vad det är. Haha. Men vi skulle inte köpa något till varandra så jag har INGEN aning. Visar sig. Jag tycker faktiskt att alla hjärtans dag är något överreklamerad. Jaa det är väl så man tänker när man väl har någon på denna dag? Eller? Kanske.
Eller så är det så att jag inte är speciellt romantisk av mig som person att jag tycker att man inte behöver spexa till det för mycket heller. Jag blir glad om jag får spendera den dagen med dom jag tycker om. Så det så.
Nää men faktiskt nu är det tröttsamt att sitta här, måste fixa med lite saker inför arbetet imorgon. Börjar 12, huuur skönt är inte det? Typ jätte skönt.
Sov gott allesammans, för det ska jag försöka göra iallafall.

det är mitt eget fel, vad som än händer med mitt hjärta...


från toppen till botten.

Det blev ungefär så när jag kom hem efter att ha sovit hos Victor och varit en snabb sväng förbi centrum för att handla nya strumpbyxor. När jag kommer hem så fick jag en faktura (som jag hoppades var från HM) vilket det såklart inte var, utan en påminnelse. SUCK. Jag trodde att jag hade koll på allt som skulle betalas och var betalt, icke. Så tjoff var det 50kr extra att betala. Visst det är ingenting, men så insåg jag också att jag såklart inte hade pengar att kunna betala den heller.
Så fick vänligt och snällt gå till mamma och säga att jag just idag inte har tillräckligt, så hon fick betala sålänge. Tack mamma! Jag har sådan tur att jag jobbade två dagar på Rica förra månaden, alltså får jag några slantar därifrån på fredag. Det finns nog en gud trots allt. Men just nu känns det hopplöst. Att inte ha pengar är faktiskt ett stort problem och känns mer än vad man faktiskt tror.
Jag som ska åka till IKEA idag med mamma, Victor och hans pappa P-O. Se men inte köpa. För igår fixade mamma med min garderob och strukturerade om mina skor, det behövdes! Så sa hon att vi kunde åka till ikea idag och kolla på ett nytt överdrag till min soffa. Grön är inte riktigt min färg i mitt blåa rum. Sedan är det ju faktiskt ikea och då blir man köpsugen.
Jag är glad över att jag jobbar tisdag till torsdag, dock har jag också insett att det är en nackdel att jobba med kläder, jag köper dom ju bara. Igår köpte jag en tröja en tunika och en tshirt till min lillebror, kärlek till rabatt! Men det blev ju ändå en del. Fast nu är det ju så att jag måste ha lite olika kläder att jobba i med tanke på att jag inte helst får ha andra kläder än Esprit. Svårt om man inte köper. Så jag får skylla mig själv.
Jag måste bli sparsammare, tror i och för sig att det är lättare när man nu har ett jobb och får lön varje månad, om inte annat hoppas jag det. Lättare att se vad man faktiskt har från månad till månad. Eller vad tror ni?
Nu, städning och kanske hinna se lite på vänner. Ska sedan ut på en skön promenad med Victor och Casper. Tack gud för ett fint väder.

kan vi drömma bort den här natten...

arbete.

Japp, idag var det jobb. Inte för att det är jätte ansträngande men ändå ett jobb och jag är trött när jag kommer hem. Haha. Jag är inte van helt enkelt. =) Skönt att det bara handlade om 5 timmar, eller aa okej jag hade väl en 30 minuters rast också. Ska köpa kläder imorgon. Haha. Köpte bara en kjol idag som jag ska jobba i imorgon. Måste hitta en tunika, hoppas jag hittar den marinblåa imorgon. Blev ledsen när jag inte hittade den idag.
Iallafall gick det bra att jobba, trots den där jävla värmen. Vi har sjukt varmt i butiken, både vi och kunderna håller på att dö av värmeslag. Ändå har dom "fixat" våran ac. NOG. Dom behöver komma tillbaka.
Därav mitt lite lättare klädval till morgondagen.
Imorgon blir det dock en längre arbetsdag, 10.30-17.30 ca. Helt okej iallafall. Inte som 10-19.30 liksom. Gillar iallafall mitt jobb, det är roligt och så håller man på med kläder. Me liiike! Haha. Och jag kommer vara en fattig person trots lön, kommer ju självklart shoppa upp allt med all säkerhet.
Nåja ikväll är det bara slapp och slö med godis och mina nya favoriter bland snacksen, Skruvar. Gillar ju inte chips och sådant tjafs så nu har jag hittat motsvarigheten. Är nöjd faktiskt. Less fat och lätt saltade, kan det bli bättre? Don´t think so. Dock väger det upp med cola och godis. Haha. TJOCKIS!
För att fortsätta min tjockis-trend så går jag nu och kollar på vänner och väntar efterlängtat efter min middag. Mums. =)
Ska senare se filmen Grabben i graven brevid, som Victor inte sett ännu, så då är det dags. Mys mys. =) Kommer somna som en stock ikväll tror jag. För inte är jag piggare inte. Haha.

men det gör ingenting om dina händer är här...


ordning och reda, pengar på fredag.

Om det ändå vore så väl. Inte för att jag har fått några idag, snarare slösat. Men faktiskt på bra saker, enligt mig. Beställde just kokboken jag velat ha sedan den kom ut, Du är vad du äter. Tror att den kan vara till lite hjälp faktiskt.

image579

Eller snarare så hoppas jag det. Behöver många nya ideér om goda nyttiga måltider så jag satsade på att hitta den billigt. För på våran bokhandel skulle den kosta mig 300kr, för att dom nu också var tvunga att beställa hem den. Man kan säga att jag sa nej ganska omgående, den ekonomin FINNS inte. Så nu när jag kom hem så googlade jag på bokus och adlibris. Det var hårfint vilken som var billigast. Bokus var dock billigast men sedan kom frakten och den blev heela 3kr dyrare. Haha. Så jag valde Adlibris trots allt. Inte för att jag är girig utan för att jag redan skrivit in mina uppgifter osv. Orkade helt enkelt inte skriva om.
Bra också att jag fick den för under 200kr, snarare 174kr, LITE bättre än 300kr! Så jag är hur nöjd som helst, snart kanske man fått braiga ideér på goda maträtter. Sedan lär jag inte äta efter bara den men lite iallafall. =)
På tal om mat så ska jag nu snart äta en riktigt god fredags middag med familjen. =) För att tjocka sig ordentligt. Haha.
Sedan ska jag mysa med Victor hela kvällen med snacks, godis och bra film. Mys mys. =)
Ha en bra fredagkväll! =)

men jag tar allt på lek även en hemlighet...

ibland hänger jag inte med.

Har jag då märkt, haha. Som idag, sovit lite halv konstigt hela natten och som tidigare i veckan är jag sååå trött. Hallå, vakna nån gång!? Jag har försökt med allt den här veckan, slappat och fått dagarna att gå. Inget har hjälpt. Hur gör man då tro? Ingen aning, men imorgon måste jag vara pigg på jobbet iallafall, skönt att det bara är 5 timmar faktiskt. =) Men pengar för 10. Inte helt fel säger jag.
Men idag so far har jag träffat Kaisa, solat och varit i kungens kurva för att hon skulle köpa skidställ och jag nu när jag väl kom ihåg det, cykelbyxor från intersport. Och jag, till min stora förvåning behövde en storlek mindre än den minsta som nu var strl. 36. Jaja whatever, egentligen. MEN så här var det, eller har varit iallafall. Jag har behövt åtminstone strl 38 när det gäller, kjolar, byxor, shorts jaa sådant eftersom jag har lite större rumpa och lår (jag säger att det är muskler, men tror inte dock att allt är det tyvärr, men ni får tro det.. Haha.)
Så iallafall, när jag tog dessa cykelbyxor så tog jag strl 36, bara i fall om att jag kunde ha dom, men också strl 38 som jag brukar och OM dom skulle vara lite små tog jag även med mig in strl 40. Det räckte med strl 36.. Jag blev ganska stum då. Vart har JAG tagit vägen? Okej jag har minskat lite i vikt under tiden jag varit sjuk osv. Men det där var en förvåning för min del. Jag behövde strl 34! HALLÅ!? Sen när då? Jag har nog aldrig kunnat ha det i hela min livshistoria känns det som. Haha.
Såklart gjordes inte dom byxorna i 34 så jag fick ta 36orna istället. Men nöjd är jag 180kr är det lätt värt! Tack Havanna för tipset! =)
Okej, nu blev det mycket snack om det där, men jag är fortfarande förvånad, dom måste vara stora i storlekarna eller något. Men lite glad är jag för att jag egentligen behövde en ännu mindre. Haha. =)
Nu ska jag iallafall göra mig i ordning lite för att åka med pappa och handla i centrum. Skönt med fredag eller vad säger ni? =)

jag har varit i alla städer...

middagen och seg dag.

Jag verkar aldrig kunna komma ur min onda cirkel med att vara trött. Ingen höjdare för mig att vara ledig tydligen. Visst det är skönt men hur jobbigt som helst att bara vara seg och trött hela tiden. Ändå tycker jag att jag går och lägger mig i tid och inte sover allt för länge, men det räcker nog inte. Men i helgen ska jag jobba iallafall så då kanske det blir ordning och reda. =)
På tal om jobb så var vi ju ut och åt igår. Det blev en riktigt mysig middag efter maaassa strul. Usch. Vi kunde inte larma butiken. Så där står vi och kan inte åka. Tydligen hade några larmkillar varit där under dagen och fixat så förmodligen hade det blivit något konstigt så att vi inte kunde larma. Men så butikschefen Maria och hennes högra hand Carro fick stanna och se om dom kunde få tag i larmcentralen. Vi missade dock våran tunnelbana och fick ta ett senare så vi blev typ 10 min sena. Som tur var hade vi bordet kvar.
Det var en jätte mysig restaurang på Östermalm som heter Caio caio. Italiensk sådan. Och såå god mat. Dyrt såklart men gott, så det var det värt. =) Tog kycklingbröst fyllt med cherév (nån ost eller så. haha) och basilika samt stekta grönsaker och bandspaghetti i någon form av tomatsås. Sjukt gott. Och massa mat så jag blev tok-mätt såklart.
Maria hann aldrig till middagen tyvärr, hon fick stanna där så hon skickade iväg Carro så hon han komma och äta iallafall. Det tog dom bara 20 min att komma till larmcentralen för att få prata med någon så man visste liksom inte när någon väl skulle komma dit. Men vid halv 10 ringde Maria och sa att hon var klar där, då skulle det komma väktare som skulle sitta i butiken hela natten. KUL. Så typiskt att det ska hända just igår bara. Stackarn.
Och eftersom man glömde kameran, såklart så fick det bli sådana där braaaiga mobil bilder. NOT.

Så här är vi som var ut och åt igår till slut.

   

Bild 1: Mai och Frida, bild 2: Tina och Momo, bild 3: Momo och Carro.

Jaa som ni ser så är mobilbilder sådär extreeemt bra. Och min kamera på min mobil är väl inte något att hurra för heller, men man ser vad det föreställer iallafall. =) Får bli bättre på att ta med mig min kamera helt enkelt.
Trevlig kväll med trevligt sällskap iallafall.

vi kanske ses det finns en chans på en spårvagn nånstans...

rutiner.

Vi har dom alla. Jag har dom, ganska mycket faktiskt. Men så är jag pedantisk också, så jag vet hur jag vill ha det, med mina saker såklart. Någon annans spelar ingen roll, det kan vara huller om buller om dom känner för det. Nu var det kanske inte sådana rutiner jag pratar om utan mer, vardagsrutiner. Typ, jobb och träning. Nu känner jag mig lugnare med ett jobb och med schema att gå efter och inte bara gå och vänta "jaha ringer dom idag tro?" så nu vet jag ju när jag ska jobba och inte. Det är guldvärt! Speciellt när man gillar jobbet, so far.
Men rutiner är något som alla behöver, till viss del såklart. Jag har nu märkt att jag behöver ha vardagsrutiner och sådant, jag funkar inte annars. Jag har ju alltid levt med rutiner och passa tider så jag är inte hel utan det tror jag.
Måste dock fixa bra matrutiner. För det om något är guldvärt.
Så idag på tal om alla dessa rutiner, har jag inte gjort något alls. Haha. Gick upp och tog med mig Victor till UM i salem. Allt gick bra, skönt det. Och sedan hem för att glo på scrubs och somna, på tok för länge tyvärr. Men nu är jag iallafall pigg till ikväll. För av det här vädret blir man ju bara såå down. Ge mig lite sol åtminstone!?
Nåja, man får väl leva med det som är så länge.
Nu måste jag faktiskt gå och duscha och börja smått göra mig i ordning, eftersom det tar mig minst ett år att välja vad jag ska ha på mig. Haha. Jag är typisk tjej på den fronten. För mycket kläder tro? I think so.
Nu dusch, sedan kläder. Suck.

mississippi kan vänta...

finns ingen tid.

Märker det kan man säga. Jag bara stressar hit och dit, fastän jag faktiskt är ledig vissa dagar känner jag mig stressad. Förstår inte varför. Men jag kämpar på så gott det går. =)
Jag har inte hunnit blogga något för jag har haft "fullt upp". Men tänkte lägga upp lite bilder från min fest här också, kommer också lägga upp dom flesta på
www.aangelique.pixbox.se så ni kan se dom där.
Så jaa jag har inte så mycket att säga mer faktiskt. Vet inte riktigt vart jag ska börja och så. Men det kommer när det kommer alltihop. Men imorgon ska jag iallafall iväg med jobbet, Esprit, på en italienskrestaurang för en liten kick-off. Ska bli jätte trevligt och kul, så jag kommer inte träna imorgon, fast det känns ganska skönt. Trots allt. =)

Här är några bilder iallafall.

                           

Detta var litet smakprov på bilderna från festen. Man kan ju knappt hejda sig med att lägga upp när man väl fått upp farten. Haha. Men nu så. Och som jag skrev tidigare så ligger dom flesta bilder på pixbox nu också. =) Enjoy!!
Och tack ännu en gång alla för en kul fest. =)

en kyss att bygga en dröm på...


20 års festen.

Efter mycket om och men, men framför allt stress så var festen igång. Fick jätte mycket fina presenter (som jag självklart tagit kort på och ska lägga upp här...) fast jag inte förväntat mig att få något alls. =) Tack alla för eran omtanke!
Kul också att Stina kom och hälsade på, en kort visit men guldvärd. Kul att ses igen gumman! Hoppas allt gick bra för dig på tåget. Vi löser det med din handduk sedan. =)
Jag bjöd på bål och snacks, det verkade gå hem hos alla. Hehe. Jag är ju inte van direkt att ha fest och vara värdinna, samt ha fyllt år och vara i centrum så det i mitt tycke var väldigt lyckat och jag är glad att det var så många som kom!
Tusen tack alla för en jätte rolig kväll och hoppas ni hade lika roligt som jag!! =)
Jag hade som tur var huvudet med mig och höll mig på en jämn nivå hela kvällen, därför jag också mår fin fint idag. Till skillnad från vissa andra. Haha. Kul morgon med mycket skratt och god frukost. Fetto Robin, Cissi, Tim och John sov över. Kan det bli annat än bra då? Nääe skulle inte tro det va. Sötnosarna somnade allihopa i min säng. Nästan som jag planerat. Haha. Finns fina kortbevis på detta också såklart. Jag och Victor bäddade ute i mitt vardagsrum med sittdynor som vi brukar ha på altanen. Men det gick det med faktiskt.
Det var verkligen en kul kväll med bra folk och allt det. Skönt att det inte var så mycket att städa. Haha.
Nåja, tänkte mest slänga en snabb up-date om den här festen som jag tidigare sagt att efter mycket stress och så blev lyckad. Är nämligen hos Victor och vi ska mysa vid tvn och har bakat kladdkaka. Mums. Skön söndag med andra ord. =)
Ps. Camilla och Paulina, tårtan! Den var super god, hälsar även detta från familjen min. Ska ätas imorgon också. Haha.

Ännu en gång, tack för en super nice kväll! Bilder kommer inom kort.

det går segt.

Haha jaa fan. Har jag gjort något? NEJ. Jävla fan helt enkelt. Blir stressigt sen må jag säga. Men det brukar lösa sig fint, nu har jag musik iallafall, ska bara bränna ut allt också. Får göra det under tiden jag "städar" när det nu blir av. Klockan är redan kvart i 7 och vad gör jag. Inget. Sitter här. Bör fixa och städa, samt göra mig lite snyggare än vad jag redan är. Hahaha. Skoja bara. Men man kan ju inte se ut hur som helst hos Stina, det är ju ändå hennes födelsedag. =) Så jaa, mat var det också. Kom faktiskt på att jag inte ätit något idag mer än den lilla kladdkakan Victors pappa bjöd på idag på dagen. Aj aj aj. Verkar ju jääätte bra. Eller inte, tur att det är mat snart då. Men är inte speciellt hungrig men äta bör man annars dör man. =)

Här är min tröja inför Håkan H. Jessica du är guldvärd. =) Så coola tröjor alltså.

 

Framsida & baksida. Nice va ;)

Nu MÅSTE jag nästan ta tag i saker och ting, annars slutar detta illa och min tid rinner iväg. Dock finns en natt också, men tror inte jag är så uppskattad om jag dammsuger inatt. Skulle inte tro det va.

luften bor i mina steg...

fredag och ledig.

Jag måste säga att man uppskattar ledigheten verkligen nu när man har ett jobb. Jag har jobbat sedan i måndags och det var mer än behövligt att vara ledig idag, var riktigt mör i kroppen efter att gå så mycket. Jag är ju liksom inte van vid att göra något på dagarna. Men allt har gått jätte bra på jobbet och dom verkar nöjda med mig. Ägaren till butiken (samt Esprit i haninge och gallerian) var in igår också, kändes lite som i Djävulen bär prada när man fick höra att hon var påväg. Alla gjorde det tipp topp och gjorde sig förberedda. Lite överdrivet tycker jag men hon var trevlig iallafall och tyckte jag var en trevlig och mysig tjej. Tackar. Haha. Sedan sa butikschefen Maria igår till mig också att när jag kommit in i det mer och sådant så ville hon nog att jag skulle få ett ansvarsområde. Jag blev glattöverraskad må jag säga, men det låter jätte kul. Skulle vara kul om det blev så, och att hon redan tycker det känns toppen för mig. Haha. =)
Så idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, jag och Victor blev bjudna på fika i centrum av hans pappa. Han hade också med sig sockersöta ungen Alexander. Så vi satt där och pratade om allt och inget. Sedan åkte jag och Victor och solade i Tullinge samt hälsade på Havanna på jobbet.
När jag kom hem började jag ta tag i det där med musik inför imorgon, det är ganska svårt ändå. Men jag har fått bra hjälp av bland annat Cissis pojkvän Alle och Jimmy. Så det ska väl ordna sig vill jag tro. Har också börjat skriva en liten lista på vad som ska inköpas, som bålingredienser och snacks. Det blir nog också bra. Haha.
Fast egentligen det som är viktigast är väl att städa och plocka grejer. Men det har jag inte börjat ta tag i än. Haha. =) Ska börja snart. Ska försöka klura på det där med sängplatser. Det är en del att ordnas med må jag säga.
Ska hämta Stina i flemingsberg imorgon också, typ vid 15 tror jag vi sa. Ska höra med henne lite senare idag om det. Efter det ska vi till skärholmen och kolla i affärer. Jag ska försöka hitta något bra att ha på mig. Alltid kläder alltså. Ändå har jag fått lite från Esprit och köpt lite. Men det räcker såklart inte för mig. Som alltid ska vara värst.

Men ikväll är det hem till Staajn i laget som fyller år. Stort grattis till dig! Så ska dit och äta tårta och grejer. Tur man har Havanna som informerar. Haha. =) För jag har som vanligt noll koll.

Fortsätta med att bränna lite skivor och liknande? Mm kanske det.
Jessica hade gjort en rolig grej också, fixat tröjor till våran Göteborgs tripp, med eget tryck! As coola är dom. Sjukt nice iallafall. Tackar! =) Vi kommer vara snyggast om inte annat, helt egna. =)

this is who i am...