nedräkning startad.

Jag har faktiskt kommit mig till läkaren och naprapaten. Mycket bra gjort av mig tycker jag. Läkarbesöket resulterade i någon form av insomningstabletter och är såklart extremt beroendeframkallande så jag ska vara jävligt försiktig med dom. Har bara tagit det en natt så har inget resultat på om det faktiskt funkar eller inte.
Imorgon (idag) är jag ledig och väljer att hoppa och ta dom när jag faktiskt inte behöver ha koncentrationen på jobbet. Men jag har ju i och för sig inte lagt mig än pga att jag inte känt mig trött än. Eller trött är man väl hela tiden men ja, det finns så mycket att pyssla med när man fått en tidig kväll.
Har spenderat den mesta dels på soffan med pizza och i sällskap av malene men ändå. Så tvättar man samtidigt osv osv. Men som sagt imorgon är det ledigt.
Då är jag ju självklart uppbokad hela dagen då det är typ enda dagen man har ledigt innan jul. Sjukt det där alltså. Tror jag kom fram till att jag har 10 arbetsdagar kvar innan hemfärd. SKÖNT! Längtar faktiskt. Och att få åka till sundsvall och få lite peace and quiet. DET behöver jag och noll stress. OM jag ska chilla de stackars dagarna vi är där.
Känner att det är lite för mycket det här nu. Men så imorgon är det julklappsshopping med min fina vän Lars. Hela dagen är uppbokad med oss och jag har noll inspiration till shoppingen överhuvudtaget. KUL. Så avslutar vi med bio med emelie och alex. Det blir mysigt! Sedan är arbetsveckan igång igen som vanligt på tisdag. Heja heja.
Hoppas att hitta en vinterjacka och kanske skor imorgon också om jag har tur. Annars är det ett projekt i sverige.
Idag (igår söndag) har jag saknat vegard lite extra. Vi har haft en sådan skön feeling idag här hemma med massa tända ljus, allt pynt osv. Saknar honom och våra myskvällar. Och verkligen lite extra nu i december.
Men i januari ses vi igen! Köpenhamn 6-10 jan för min del! Ska bli SÅ roligt!! Längtar något extremt.
 
 
Dagens musik; Madcon feat. Timbuktu - Kjører på
 
 
 
 
fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont...

whatever, time goes by.

Ja, jag ska gå och lägga mig. Snart. Om en stund. Men självklart, trots att jag fick komma hem efter kl 21 ikväll från jobbet så kommer man sig inte i säng. Fick en dipp runt kl 01 då jag var trött och så gick det över. Typiskt.
Köpte med mig pizza och cola efter jobbet och slog mig ner i soffan med mina älskade moods of norway byxor som jag förmodligen kunde gå i dagligen om jag fick. Till det tog jag mina extremt omatchande men fantastiska blå lila sockor jag fick av Annik när jag låg på sjukhus i kirkenes.
SOOOOOM jag längtat efter att få kasta mig hejdlöst i soffan i den mest avslappnande outfit jag kunde hitta och trycka i mig pizza som om det vore mitt liv.
Efter någon timme eller två kom Malene och Torstein hit med mat och vi började kolla på film. En helt perfekt första advent faktiskt.
Älskar också att jag hunnit julpynta så man faktiskt börjar få lite känsla för jul. Plus att Malene köpt en varsin chokladkalender till oss som vi kan njuta av helt till jul. Bästa uppladdningen för en kommande välförtjänt julledighet!
För nu är det slitet i kropp och själ minsann. Har inte insett förens alldeles försent att det blir FÖR tungt att jobba söndagar också. På tok för tufft.
Det är bara att hålla ut och kämpa på. Det är bara en period. Man klarar extremt mycket med vilja! Och dom som känner mig väl vet att det har jag mycket av, ibland lite för mycket.
Imorgon är det iallafall jag som ringer läkaren & naprapaten. Ohållbart. Hoppas på lite hjälp, börjar ju trots allt väldigt sent imorgon så det bör gå bra.
Imorgon är det folketeateret igen och konstert med bueno vista social club. Tydligen väldigt kända från cuba. Så det blir spännande faktiskt! Hoppas få sett lite iallafall.
Annars är det väl mest nedräkning till att få komma hem och återhämta sig lite. För här går allt i ett.
Tackar smink för att det finns i denna period.
 
 
Dagens musik; Magnus Uggla - Astrologen
 
 
 
 
säg som det är, för den här gången krävs det mer...