troligen en skit vecka.

Jag har inte bloggat idag. Anledningen. Ja det finns många och inga. Jag har inget att tillägga. Mår allmänt sådär och sover dåligt då jag vaknar av magsmärtor och migrän liknande huvudvärk. Så vad har man då att säga? Ungefär noll och inget.
Nä en dag närmare helg iallafall.



men om vi var någon annanstans...

troligen en skit vecka.

Jag har inte bloggat idag. Anledningen. Ja det finns många och inga. Jag har inget att tillägga. Mår allmänt sådär och sover dåligt då jag vaknar av magsmärtor och migrän liknande huvudvärk. Så vad har man då att säga? Ungefär noll och inget.
Nä en dag närmare helg iallafall.



men om vi var någon annanstans...

bara att dra något gammalt över sig.

Nej det gick åt helvete. Vet inte riktigt vad det är som händer.. Torsk återigen, men den här gången med 2 bollar. Vi ledde i halvtid men det kändes som att vi torskat. Inställning är A och O men idag, fanns den inte. Jag har inga ord, det är så jävla trist att torska. Värsta som finns. Speciellt när man är så taggad och vill såå mycket. Det är ju oftast då det låser sig dock. Men jag vet inte, idag var vi inte gamla vanliga BK Salem med kämparglöden.
Kan ju bara gå tillbaka till mig själv idag, det bör alla andra också göra. Spelar möte på tisdag efter träningen. Jag funderar och funderar vad jag vill ta upp. Men just nu går allt bara runt, allt. Jag vill ta upp allt och inget. Får se vart det slutar.
Nu är det så infekterat med hela känslan efter matchen att man får lägga det lite åt sidan och fundera när man inte är lika förbannad och irriterad. För det är jag just nu. Fy fan.
En riktig fitt dag idag. Jag var så pepp innan men känslan svalnade mer och mer av någon anledning och nu går ingenting min väg. Gjorde illa min armbåge också så nu är den blå och röd, eller snarare hela armen är röd. Jävligt skönt.
Tänk vad så lite kan göra så mycket. För mig betyder handbollen och laget så otroligt mycket för mig. Man går in för det helhjärtat. Men jag kan ju bara tala för mig själv.



dom har gått för att leva sina liv...

tagga tagga.

Idag accepterar jag inte en förlust. Vi MÅSTE vinna. Att vinna är en lek, men att förlora är allvar. Så är det. Så nu är det bara att käka taggtråd till frukost, heja fram herrarna till vinst och sedan bara tok köra. Årsta AIK står för motståndet hemma i Skogsängshallen kl 14.30. Kom gärna och heja fram oss till vinst!
Herrarna lirar kl 13.00 mot Sthlms polisen, en riktig rysare med andra ord.
Igår blev det lugnt så att man skulle vara pigg idag. Shopping i Skärholmen med Danne och Jimmy, fyndade ett par Replay jeans och en helt enkel randig tröja. Kändes skönt att ha fått lön. Så imorgon ska jag göra av med ännu mer pengar. Haha. Nu är det cashflow.
Så chill för hela slanten för idag ska jag bara kötta.
BK Salem är bäst! <3



var det den stora poeten som hon var förälskad i...

vänner är allt.

Fy fan, snacka om att det var lön igår. Det känns idag kan jag ju meddela. Men jag är inte bakis, än. Jag är trött som ett as och eftersmaken av redbull hänger kvar. Ikväll blir det lugnt, jävligt lugnt. Men vilken kväll, och vilket gäng vi blev! Sjukt roligt. En till person kunde ha gjort det hela en smula roligare men det gick givetvis inte. Vi bara körde!
Fler sådana kvällar tack! Shit va roligt det var verkligen. Och kameran glömdes bort lite grann men det är smällar man får ta när man har roligt.
Sedan kunde ju kvällen slutat roligare än vad den faktiskt gjorde men strunt samma, jag har världens bästa vänner omrking mig. Det ska ni veta, ni är bäst. Vad gör man utan sina vänner det frågar jag mig.
Nej läge att göra sig i ordning, ouuff. Dags för shopping, men jag sätter mig icke bakom ratten idag, alls.
Peppar mig med en av mina favorit låtar just nu, Nomy - Cocaine. Jag kan behöva en spark i arslet idag.



men jag är ändå inte riktigt lika glad själv...

fredag och löning.

Vill till och börja med att tillägna detta inlägg till min vän Daniel och be om ursäkt tre miljarder gånger för att jag missade dig sist. INTE OKEJ! Sorry!
Dagen har gått bra och jag har väl hunnit vara hemma ungefär en timme eller så. Var förbi Sarah efter jobbet och "fyllde" på färg i håret då det bleknat ganska mycket. Hem, käka och göra mig i ordning för att sedan dra.
Är nu hos GP och förar lite ska snart till Palmborg för att fortsätta med resten av gänget. Kommer bli kanon ikväll tror jag!
Just nu är vi Danne, Jimmy, Tvärn, Chippen och GP såklart. Hos Palmborg vet jag inte riktigt vilka som är, Jennie och hennes arbetskamrat iallafall.
Men lön det betyder ju bara; skål! Imorgon om man inte är för bakis så blir det helt enkelt lite shopping såklart. Nu kör vi.
Hoppas att ni får en bra helg.

jag tänker bara på dig i april...

all i wanna do is.

Ja jag känner verkligen för utgång imorgon, som fan. Vi har haft så roligt senaste gångerna ute så nu känns det riktigt taggat. Och framför allt efter den här jävla dagen. Uuuusch. Jag har inte ens hunnit haft rast idag. Snacka om körigt. Tyckte så synd om Angelica som mått kasst idag och blev hemma.
Nä den här dagen får gärna vara slut NU. Så inte helt taggad till träning är man. Inte alls faktiskt. All must gick ur mig under dagen. Finns noll energi kvar. Shit happens.
Snart heeeelg! Så välkommet. Stavas det så? Eller säger man ens så. Ingen aning. Haha. Jag bara kör. På lördag om man inte är alltför bakis ska jag och Jimmy och dom som vill åka och shoppa lite för imorgon rullar pengarna in. Det går bra nu! Fetaste lönen. Betala tillbaka lite lån som gjorts, räkningar, shopping givetvis. Fy fan va bra det är just nu.
Pengar yes please. Det gör en så mycket lyckligare, tyvärr. Nu träning. Tjenna!



puvler hjälpte mig verkligen...

galen vinter, eller.

Vilken skit onsdag. Usch va jag är neggo nuförtiden känner jag. Men det är sådana tider! Eller något. Idag har jag inte alls känt mig något vidare bra. Frusen, jordens huvudvärk/migrän och ja vad vet jag. Träningsvärken smög sig på som väntat efter gårdagens träning. FY FAN kan knappt gå! Haha. Men sjukt skönt. Imorgon är det gym innan handbollen med Angelica. Super nice om man kan köra så varje torsdag så vi har rutin på det. Kommer bli toppen och lön på fredag. Ja livet rullar på, nästan för fort att man knappt hinner med att leva. Som jag sa till mammilu idag. Men det känns ungefär så. Tyvärr.
Pratar just nu med Stina också. Hon kom upp till Sälen igår och ska jobba där nu i vinter. Våran idé långt innan sommaren och egentligen redan förra året men som aldrig blev av. Och nu iår bangade jag pga handbollen. Men jag ska jobba där säsong nångång så är det bara. Vore så kul! Så i vinter kommer jag och hälsar på henne. Det är spikat. Ska bara veta lite mer hur jag jobbar sedan är det bara att planera järnet. Fan va kul!
Kanske man får lite vinter i vinter äntligen.
Snart Bonde söker fru som alltid, rutin på onsdagar med mammilu. Skönt att ha lite sådant. Sedan blir det fan sängen med mitt jävla huvud. Huvudvärk är bland det VÄRSTA jag vet.
Fick mess av pappilu idag också, han skrev att det knappt känns som att han varit därifrån.. Bra och dåligt såklart. För oss här hemma då alltså.
Grattis farmor också på födelsedagen!!



dom får dig vart dom vill...

tråååkigt.

Idag var en sådan dag som man verkligen INTE ville gå till jobbet. En timme till i sängen MINST! Men när man har ett jobb är det bara att sköta det perfekt. I vilket fall känner jag så. När man minst anar det har man väl inget. Det gick bra idag som vanligt och det kändes inte som att jag slutade 16.30 fast jag var skeptisk om dagen överhuvudtaget skulle gå när jag hade lunch. Swosch så var lunchen över och dagen också. TACK FÖR DET! Har inte mått helt hundra idag. Känns inget vidare, har varken råd eller lust att vara sjuk något mer.
Ikväll eller snarare snart är det träning och sedan var det slut med den här dagen. Synd att vardagar är så meningslösa, jobb, träning och sova. Så ser dagarna ut. Man varken orkar eller kan använda dagarna till något vettigt. I wish.
Är det så här det ska se ut tills jag är 65? Då vill jag inte vara med nå mer. Detta funkar ett tag sedan är det jag som kommer ändra på allt trist! För såhär kan man inte ha det jämt. Sjukt tragiskt. Men man måste ju tyvärr ha pengar..



vi kunde ha den bästa tiden i våra liv...

tänk om, om inte fanns.

Man ska inte ens kanske börja tänka sådär, då är man lost. I det här fallet gäller det kanske inte alla men mig iallafall. Jag FÅR helt enkelt inte tänka så eller på liknande sätt. Det går åt helvete och man sitter där i sin egna lilla värld. Jag i min egna lilla värld är dock en vardag men det hör inte hit.
Var iallafall tillbaka på jobbet idag, det var ganska skönt men jävla måndagar att vara risiga! Och det här vädret sedan! Inte konstigt att sveriges befolkning är deprimerade. OM jag vill vinna på lotto genast! Hell yeah.
Så nu är det ny vecka med nya tag. Men förkyldningen sitter i. Träning imorgon eller ej? Det är frågan. Får se imorgon. Men jag behöver det känner jag. Blä.
Haha vilket deprimerande inlägg, var ju inte riktigt meningen faktiskt. Jag är inte direkt nere så det bara blev en klagovägg helt enkelt.
MEN det som är bra är att snart är måndagen över och en dag närmare helg. Det gör livet värt att leva just nu.



för du kan inte se när löven faller ner, hur fel jag är...

vilken helg.

Helt sjuk och kul! Att jag inte skulle spela igår hade jag ju på känn att det inte riktigt skulle hålla.. Fick höra att sjukdomar drabbat laget (no shit, jag var ju själv där..) och ringde min tränare 20 min innan avfärd mot match och inser att jag måste ställa upp. Vad gör man inte för laget. Svidar om och säger att jag ska vara sista utväg. Tur vi har lirare som håller och fixar ändå. En balja efter snyggt spel från Jennie men mer än så kan jag inte säga att jag hann med. Några minuter i första och några i andra. Kanske lite mycket ändå. Men men.
Utgång södertälje på kvällen. Hem och köra stålmannen ombyte och ladda om.
Hem till Jimmy en snabbis, möter upp Nattis och Danne där. Vidare mot Södertälje och Vranko där hon hade tre kompisar. Vi körde på och gick ut på Olearys där det spårade. Eller iallafall för några av oss. Sjuk kväll men fan så rolig! Säger ingenting så har jag ingenting sagt. Bra helt enkelt.
Söndag, ännu bättre! Bästa på länge. Upp skit tidigt, måste vara redbullen.. Åkte och köpte mat med Nattis, Jimmy och Viktor. Super mysigt. Och vidare mot Idrottshuset. För första gången för mig på ca 2 år. Har inte varit där sedan jag slutade. Kändes jäävligt sjukt. Match Tumba-Salem, tyvärr torsk för Salem med 28-26. Kunde blivit samma siffror till våran favör om andra åtgärder gjorts. Men men. Såg vidare på en match med Tumbas b lag, herrar alltså mot Guif. Toktorsk för tumba. Men det var kul att se iallafall.
Efter att vi pratat ihop oss vi som var kvar blev det en big date på thaien i Solbo. Haha. Riktigt kul var det! Så det blev en del att göra för dom som jobbade där. Haha.
Finns inget bättre än att få tillbringa tid med dom i laget. Bästa.
Ikväll bastu med mor min. Fantastiskt skönt och bra avslut. Imorgon kan faktiskt bli en grym dag, åter på jobbet och en del annat trevligt som väntar. Jag gillart.



vi är nån annanstans...

soool.

Haha sitter och kollar lite smått på Tinas cookalong. Har inte sett det tidigare men nu råkade tvn vara igång med tv4 och Felix Härngren är med. Hur kul som helst! Haha. Men inte för att man bryr sig speciellt mycket om vad dom lagar det är hur dom eller snarare Felix gör det. Så jävla roligt.
Kan ju i och för sig vara så att man är lite extra glad idag för att SOLEN LYSER! YES! Sen när lös den för fulla muggar? Inte fan var det igår iallafall.
Idag är det match mot Tyresö borta, men jag ska icke spela. Blä blä blä. Så går det när febern höll i sig även igår. Jävla skit säger jag. Jag som är taggad men nej tyvärr. Har iallafall ingen feber och jag känner hur det kryper i kroppen på mig. Lite yr ibland bara. Men det går över.
Får se hur det blir resten av dagen/kvällen.
Igår fick jag ryck och faktiskt RENSADE mitt skoförråd. Inte alls likt mig. Jag KASTADE massor, en hel pappkasse. Ja i och för sig massor av gamla handbollsskor som råkat vara kvar. Men ändå. Jag är stolt. Det gjorde lite ont i hjärtat dock. Men nu är det gjort.



Några par som jag haft under handbollskarriären.



Delar av mitt skoförråd. Jag har ganska mycket skor, ja.

hur kunde du falla när han sa...

fredag inte som alla andra.

Fortfarande dålig. Men inte lika som jag varit det går mot ljusare tider. Inte lika hög feber och inte alls lika förkyld yes! Men självklart istället så är jag riktigt yr när jag går runt, det känns ju mindre bra. Förhoppningsvis är jag helt återställd inom snar framtid, jag får panik av att vara hemma och göra ingenting. Nu har jag ju tittat på allt inspelat också. Vilket var en heeel del. Och att inte träna får det bara att krypa i mig. Jag vill spela handboll, gymma ja allt. Faan för att vara sjuk.
Gårdagen var minst sagt tom. Kändes jätte märkligt när pappilu åkt. Visst är man van vid att han är borta lite nu som då men han kommer ju liksom hem. Nu visste man att han inte kommer innanför dörren förens i mitten av februari. Det är tungt.
Mitt i allt höst depp. 1 timmas solljus känns som att det inte räcker.



ifrån himlen föll, regnet ner...

nu har pappilu åkt.

Ja han åkte för snart 2 timmar sedan. Känns inte alls något kul. Trodde det kändes ändå okej när jag vaknade imorse men jag hade fel. Fel fel fel. Det är ju nu man inser att han kommer vara borta en långt tid, igen. Men det är också sista gången så nu är det bara att hålla ut. Jul och nyår värst som vanligt. Och nu är det ju bara min födelsedag han missar och inte allas. Men det är ändå inget att fira, fyller ju liksom inte jämt på något vis. Det klarar man. Han messade mig förra året nästan först så det värmde i hjärtat.
Nästan 3 månader kommer gå fort. Hoppas jag.
Ha en jätte bra resa nu pappilu och hoppas du får det toppen på båten igen! Du är bäst.



förändras aldrig behåll din rastlöshet och stanna inte...

jävla skit.

Blä blä blä. Så är man sjuk iallafall! Jag lovar att det är tackvare den där förbannade sprutan. Jävla skit. Jag som trodde att jag skulle palla trycket. Tydligen inte. Så här ligger man som ett jävla ägg med febran, ont i huvudet, förkyld och ont i magen. Blev hemma från jobbet idag. Visst har känt mig krasslig lite sådär men idag orkade jag mig inte ens upp ur sängen när jag ringde och sjukanmälde mig. Tok däckade sedan efter det. Helt sjukt. Så det jag har gjort idag var att ta mig till vårdcentralen för att plocka upp pappilus läkarintyg som han inte hinner hämta. Jag var verkligen inte piggast i stan och febern ökade. Hem och tokslänga mig på soffan. Tittade på några program vi har spelat in men som man aldrig hinner se.
Laddat med datorn, kudde och duntäcke i vardagsrummet. En tillfrisknar kväll helt enkelt och självklart Bonde söker fru. Blir hemma imorgon med då febern inte vill ge med sig. Fan också.
Imorgon åker pappilu igen. Nästan 3 månader. Magen knyter sig lite extra.



och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans...

schwineflu.

Dagen har varit konstig. Mått sämre i magen idag än igår. Va fan är det för fel? Jag blir galen. Men snart så kanske jag får ett slut. Men nu förhoppningsvis får jag inte svininfluensan, för jag var just och tog sprutan. Det gick på 5 röda då det inte var någon kö. Tur att man räknas i "riskgruppen" pga min ansträngnings astma. Annars fick man inte ta. Tur att min bror fick ta iallafall. Haha.
Så håller tummarna för att jag inte blir sjuk nu som många blir. Pallar verkligen inte det.
Men skönt att tisdagen är över. Jävligt skönt. Snart helg så att säga. Inte för att jag har direkt något planerat men det är helg.
Snart åker pappilu igen.. Det känns sådär. Kan ju faktiskt vara därför magen är värre än annars. Kan ju alltid hoppas så det inte är på g att bli sämre bara sådär. På torsdag morgon sticker pappilu igen. Men inte hinner man träffa honom speciellt mycket då han måste ta ett dykpass imorgon! Jävla bajs. Hur fan ska detta gå. Man vill ju gärna ha lite tid tillsammans innan han sticker iväg på nya/gamla äventyr.
Nej det känns faktiskt sådär.



och må kärlek gå din väg igen...

la la la måndag.

Hej och hå. Efter att ha varit toktrasig efter matchen igår och trött som få la jag mig tidigt. Sköönt. Men sov förbannat oroligt och vaknade vid ett flertal tillfällen av att jag trodde jag hade försovit mig. Paniken blev värre och värre för varje gång. Jävligt lätt att försöka somna om efter 3e gången av panik. Nej inte direkt. Så inte nog med att man var sliten efter helgens bravader så fick man det här på köpet. Samt en jävla magont. Idag har det varit jobbigt som fan med magen verkligen. Men klart det tar tid innan magen vant sig.
Annars har det varit en bra dag. Faktiskt inte speciellt trött. Men det kommer ju såklart i efterhand. Tror att det blir en bra jobbvecka som det känns nu. MEN ska väl inte hoppas på för mycket.
Ikväll blir det chill chill chill. Hade ju tänkt att gymma efter jobbet men pallade inte, kände att magen bör vila. Tv tittar kväll. Hell yes.



sände meddelanden genom atmosfären...

reunion kryssning & match.

Helt sjuk helg. Verkligen helt sjuk! Precis som jag hade förväntat mig. För man vet ju hur det gick förra året så jag var förberedd. Och iår var det kanon. Gick liksom lite bättre eller något. Det lät bra iallafall!
Men för att dra helgen kort;
Uppvärmning på Olearys efter en taxiresa in till stan. Många kära återseenden och skratt, nu var det bara att hänga på. All in. Buffé som jag inte tyckte var någon höjdare, eller så var jag på en båt. Men vin och öl slank ner av bara farten. Alltså förfest nr 2 för kvällen. Taxfree trodde vi, icke! Dom sålde inte starksprit påvägen dit minsann. Vi köpte upp oss på Gin longdrinks och öl. Satte oss ganska omgående i sportbaren där det var trubadur och många hej och tjena. Det var här någonstans det började gunga ganska bra för alla under fötterna (trots att båten i sig inte gungade alls på vägen dit.) Dans och mera dricka. Det kändes som att jag tappade bort alla någonstans under dom här timmarna och gick runt för att se vart dom tagit vägen. Givetvis var man ju inte direkt ensam så mitt letande var inte speciellt effektivt.
Hittade Iida och vi insåg att mat var en toppen idé. Här var det godnatt för kväll nr 1.
Dag nr 2 väntade. Vi vaknade bra tidigt och såklart var ju det riktigt tungt nu. Och min mage och jag var INTE överens. Somnar till kanske lite väl länge och det tar lång tid innan jag och Iida kunde ge oss av och se vad Riga hade att bjuda på.
Stan var finare än väntat men inte direkt något speciellt.
Åter på båten var det ju bara att börja om på riktigt. Det rasar in Salems killar och hela "göra-i-ordning-för-middag" stannade upp ganska grovt. Jimmy Ö har nu haft ca 4 timmar på sig att duscha. Vilket jag ändå fick tjata honom till att göra efter vi andra hunnit gjort klart den biten.
Buffé som det var födelsedagssång för Henke som inte ens fyllde år och fick med alla där att sjunga. En "rödvins drink med tacotopping" och stulna bag in boxer.
Jag vet inte men det var väl nångång efter det här och vi i hytten ett tag som kvällen började ljusna. Sportbaren återigen, dans, dricka och kareoke.
Stora discot nästa och timmarna flög iväg. Nu var det godnatt för sista gången ombord.
Ingen pigg men det var ändå skratt och prat om vad som hade hänt. Sedan var det time to say goodbye.
Grym kryssning med andra ord och framför allt; jag överlevde!

Matchen idag var bästa vi spelat! Vinst mot Bolton med 22-17 (?) Vi var verkligen grymma. Tok stängde i försvar och det flöt på hyffsat framåt. Kanon helt enkelt! Vilken toppen avslutning på en av dom bättre helgerna på länge!! TACK!



du måste va sjuk, sjuk, sjuk sjuk...

magaluf reunion kryssning.

Yes börjar med min fredag, den 13. Topnotch! Och så kryssning till Riga från och med idag. Nu är det bara för mig att öka takten och packa i det sista, på med makeupen och dra! Vet att Jimmy Ö och Stoffe redan har börjat värma. Shit shit shit. Ligger efter. Jag om någon behöver det där. Jävla båtfan.
Hade gärna värmt upp med lite morgan nu när man ska på en båt (höhö) Nä skämt och sido. Har haft riktigt ont i magen idag pga att jag ska åka båt. Men det kommer bli kul.
Nä nu måste jag skynda på!
Min fredag. Sa jag det? Haha. Kör bara kör!



för jag var nere men uppe på fem...

inför reunion kryssningen.

Ja den här dagen var som den var. Hektisk. Och den är inte slut än. Packa kvar. För allt bör vara tok klart innan jag lägger mig ikväll. För imorgon finns nada tid över. Precis som idag. Jag som älskar att stressa. Och framför allt, packa. Jag gör vad som helst för att slippa. Typ blogga istället, mycket bra tidsfördriv. Sedan kommer klockan helt plötsligt vara asapa mycket och jag blir ÄNNU mer stressad.
Har bara mig själv att skylla. Som vanligt.
Idag på träningen gick det åt helvete, benhinnorna stod ivägen för att köra stenhårt. Och fysen var jag bara att glömma. I tisdags var bara en bra dag. Det märkte jag idag.
Tyvärr.
Sedan är jag förbannat jävla nervös för den där båten. Varför utsätter man sig ens för något man fruktar? Jag vet inte, tror väl att det ska gå över eller något. Nu har jag inte Jimmy som man kan luta sig tillbaka på heller. Haha. Han förstår mig. Nu får jag fan klara mig själv, jag är faktiskt vuxen. Fast jag inte ens själv tror på det alla gånger.
Har ju andra underbara själar med mig. Tackar för det!
Kommer bli kul det VET jag! Men jag är nervös iallafall.
Hoppas hinna blogga imorgon innan jag drar men det är tveksamt.
Magaluf reunion kryssningen, här kommer vi! På MIN fredag och allt, fredagen den 13e.



jag vet att det bara är fantasier...

den där känslan.

Lycka är att komma hem när det fortfarande är lite ljust ute. Vilken feeling. Annars åker man när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt. (Precis som det sägs i den där reklamen, vad det nu är reklam för..) Eftersom jag åkte på att öppna även imorse så fick jag denna gången sluta tidigare. Nice. Alltså bye bye jobbet vid kl 14 redan. Och efter det skulle jag ju till stan var det tänkt och träffa Jeanette bland annat. Men så blir det icke. Så jävla trist. Självklart hade jag ju glömt att vi ska få genomgång på en del övningar innan träningen för axlar och knän. Plus att jag hoppas kunna få mer hjälp med rygg och benhinnor. Nej dom är inte bättre ännu.
Så bra går det liksom.
Tycker det är skit trist nu när man äntligen slutat tidigt att man inte kan träffa henne. Shit happens. Nåja det blir på reunion istället! För jävlar vad det närmar sig nu! Shit shit shit.
Fick även hem brev idag också för tid till att kika närmare på mina problem med magen. Tror ni inte det knöt sig lite extra när jag läste kallelsen. Jora givetvis gjorde det de.
Då kanske man får stopp på dessa jävla besvär.
Svängde förbi Sarah också, inte hälsat på henne sedan sist jag gjorde mig snygg(are). Hon var ju lika snygg och fräsch som vanligt! Usch den människan om något är man bra avis på hur hon alltid kan se så bra ut =)
Bestämdes lite som hastigast att nu snart ska vi kika resa, för vi ska uppleva Barcelona. Eller något. Haha. Iväg vill vi.
Och beskedet om pappilu skulle åka eller ej kom igår också. Jovisst, bestämt och klart, mitten på nästa vecka drar han. Då var vi tillbaka på ruta ett igen då.



och allt jag borde ha gjort, men moln kom ivägen...

mer måndag än någonsin.

Så hade vi måndag, igen. Alltså det känns som att det var igår det var måndag. Tiden går så cp fort just nu. Hinner inte med. Samtidigt som det känns som att man hinner mycket, ska verkligen inte påstå allt. Det fick jag erfara idag. Att planera 3 lektioner med allt vad det innebär tar längre tid än man tror. Det låter lätt. Men det är minst sagt ganska tungt. I och för sig hade jag det ganska lätt idag när jag planerade eftersom jag hade ett hum om hur allt skulle gå. Vilket är skönt faktiskt. MEN jag vet att det kommer veckor som kommer vara sjukt jobbiga. Och ta mer än hela eftermiddagen att planera.
Och öppnade idag också. Vilket jag gör imorgon med. MEN då slutar jag kl 14.15 istället. Som man SKA göra egentligen när man öppnar. Ska hädan efter lyssna på Angelica om vad hon säger om detta.
Gillar verkligen att jag och Angelica kommit varandra så nära. Trodde vi skulle tappa det när jag åkte. Jag hade fel, iallafall som jag känner nu har vi kommit varandra ännu närmare. Riktigt skönt och kul!
När jag ändå är inne på kontakter ska jag imorgon träffa Jeanette som anlände till sthlm tidigare idag. Skulle åkt in till stan och mött upp henne m fl från magaluf men jag hade ingen ork. Så tar det imorgon när jag ändå slutar tidigt.
Snacka om att ladda inför kryssningen nu. Shit shit shit.
På tal om båtar också, så får vi svar ikväll på om pappilu åker en vända till eller inte. Som det ser ut nu så ja. Och då åker han i mitten på nästa vecka redan. Riktigt snabba puckar. Vet inte alls vad jag känner inför det.
En till jul, nyår och födelsedag utan honom. Men den här gången är det chill pill, han kommer hem i mitten på februari då.
Nice.
Min måndag är verkligen så mycket måndag det kan bli.



två vänner stal en bil för att ta sig ut på landet...

kaffe är en drog.

Och det är väl i och för sig inget nytt. Men att jobba så intensivt med det, det är minsann en hälsofara!
Jobbade idag, 8-17. Och så dåligt som jag har mått idag är helt sjukt. Jag brukar inte vara så känslig mot kaffe då jag tidigare jobbat väldigt mycket med det. Men idag. Usch fy fan. Att inhalera kaffe i porerna och andas in ångorna från nysprättat kaffe rakt ner i en stor balja, det är ingen hit. Inte i 9 timmar i sträck. Kan säga att bara efter ett par timmar kände man hur huvudet började värka och yrseln kom. Nästan som att bli skit full och trött på ett kick. Då visste man att, jora vi har inte ens passerat lunch ännu..
Jag var inte ensam om att må riktigt uselt av att stå där med det monotoma jobbet och bara börja må sämre och sämre. Tur kanske var det. Men inte klagade man. Dubbelt upp med lönen. Det var det nästan värt. Men nej tack, inte igen.
Jag som redan hade ont i magen redan igår mådde inte bättre idag och framför allt inte efter det här arbetspasset. Lunch och allt var påväg att vända. Inte något vidare.
Men kvällen igår var iallafall rolig. Matchen behöver jag inte ens nämna mer än ett mål från min sida. Torsk kan vi väl säga.
Efter det åkte jag till Södertälje med lite handbollsvänner. Dock höll jag mig nykter och körde, men följde med ut på krogen iallafall. Det var minsann en upplevelse. Men jag hade roligt!
Ny vecka börjar imorgon och jag öppnar. Känner mig ju inte direkt manad att göra det. Uuäck. Bara jag inte börjar må ännu sämre.
Behöver jag nämna att jag inte dricker kaffe..?



vill inte leva med tungan hängandes utanför och tycka synd om mig själv...

match, bk salem.

Så gårdagen var annat än väntad. Mycket konstigt hände men det var roligt! Framför allt kul att umgås med Chippen och Tvärn. Var såå länge sedan, vi spelade Wii och Nintendo 64 och snackade massor. Senare trillade även, Jimmy*2 och Danne in. Och ett tag efter det även Kaisa.
Det blev sjukt sent och jag har iprincip försökt sova hela dagen men det har gått sådär. Tror inte min mage är överens med alkohol faktiskt. Andra gången som den reagerar såhär. Men jag var iallafall inte bakis. Vilket jag garanterat trodde jag skulle vara. Haha.
Snart ska vi iväg till samling, match i skogsängshallen kl 19.15 mot skogås om ni har vägarna förbi. Kul att ha match en lördag kväll. Suck.
Nåja tjejerna ska ut sen efter och jag är givetvis sugen på att haka men det blir nog tyvärr inte så. Jobbar imorgon på pappilus jobb kl 8. Blä. Tur att det inte är ett speciellt svårt jobb. Men det kommer in lite pengar iallafall.
Så ser min helg ut. Men nästa helg kan jag ju säga att kommer vara mer än galen. Reunion kryssningen nu kör vi! Haha.
Match sa jag.



som sjömannen älskar havet...

ljuvliga fredag.

Ja snart är även den här dagen över och det vankas helg. Hade inga som helst planer men min kära vän Nicklas ringde och kollade om jag inte hade lust att kika över och ta någon kall och spela Wii hos Chippen. Jag tackade då inte nej till erbjudandet och hakar på.
Dagen idag har sett ut som vanligt, skön men väldigt lååång. Puh. Inte över än. Men snart.
Längtar. Imorgon match hemma skogsängshallen kl 19.15 mot Skogås. Vet inte alls hur det kommer gå dock men hoppas såklart på det bästa. Kan inte göra mer. Och inte heller mer än att göra sitt bästa.
Söndag innebär ännu mer jobb. Alltså 6 dagar denna vecka. Men hej ljuvliga lön. Det behövs.
Nä nu är det dags att återgå till jobbet.

på en bättre dag, en bättre dag...

så ja.

Det måste vara för att det snart är helg. För idag var en bra dag. Visst jag mådde verkligen inte toppen men ack va mycket bättre det var. Soft. Plus att vi hade en liten basar på fritids idag, det var mysigt och eftermiddagen gick fort. Skönt värre. Imorgon fredag och det är bara att hålla ut snart helg! Yes finally.
Ska snart iväg till herrmatchen i skogsängshallen, sedan träning efteråt. Får se hur det går idag då. Har inga förväntningar alls med tanke på tisdagsträningen. Uscha.
Bara det går över till matchen på lördag kväll. Nä mer update imorgon hinns inte med nu när morsan också skaffat facebook. Suck. Detta går ju bara utför. Och pappilu har förhandlingar om att kanske åka iväg igen. Ja det är minsann full fart här hemma också. Inte bara på skolan.
Hur jag än vrider och vänder har jag rumpan bar. (Bara talesätt, så ni inte tror att jag har min rumpa bar)



en vacker dag på Stridbergsliden...

positivare idag.

Inte helt bra idag, tror hela veckan kommer vara helt off. Ingenting vill gå min väg faktiskt. Men idag är det bättre. Men ljuset i tunneln syns inte riktigt än. Har hunnit med att gymma efter jobbet iallafall. I all stress. Så här är det helt enkelt att jobba heltid och att inte få nånting att räcka till. Just face it.
Men att jag står och väger om hur jag ska göra med en del val känns förjävligt. Livet är orättvist och man kan inte få allt. Tyvärr kan risken finnas att jag inte får något istället för allt.
Nej irritationen bara växer, pga allt som är runt omkring just nu.
Jag ska försöka bli mer positiv, det här går inte. Men man måste få ha skit dagar för att veta när dom bra är, eller hur?



sätt dig själv i min sits...

vilken jävla skit dag.

Sjukt dålig dag idag. Så ni som inte orkar läsa om några som helst bittra åsikter, SLUTA NU!
På jobbet var det allmänt stressigt och jag fick inte ihop nånting känns det som. Hjälper ju inte att man känner sig en smula hängig i kropp och själ. Mycket tackvare vädret också förstås. Men känner att jag börjar bli smått sjuk. Inget som gör hela saken bättre direkt. Kom hem från jobbet och allt var bara skit. Inget gick min väg och jag ville bara sitta i ett hörn med ett tjockt täcke över mig, och gråta.
Men några positiva tankar kom då jag visste, yes handbollsträning! Nu har jag ju ändå vilat en vecka och det känns ju faktiskt bättre med iläggen och hela köret. Kanske något ska gå min väg idag?
Haha att jag ens tänkte tanken!! Skrattretande. Självklart gick ju även handbollsträningen åt helvete. Vilken fittdag. Benhinnorna sa ifrån egentligen så fort jag började värma upp. Men blev lite bättre av all värme. Så jag körde. Vilket jag givetvis skulle avstått. Slutade med att jag var sjukt grinig, var loj, kall och hade väldigt ont. Men jätte bra jobbat!
Så nej tack. Den här dagen finns inte för mig. Den är borta, glömd och förträngd. Ska gå och lägga mig snarast möjligt och vakna upp och vara mer positiv. Jag brukar ju se allt positivt. Men idag gick det inte ens kanske lite. Vill ju inte vara mentalt down pga allt det här.
När en sak funkar galant, ska självklart nästa skita sig. Den här gången var det handbollens tur att visa sin otroligt negativa sida. FY FAN!

Tack nu fick jag ur mig en del. Kan ju inte bli värre, eller?



för du är tom och jag är tom...

måndag igen.

Ja nu går tiden sådär fort så man inte riktigt hänger med. Helt plötsligt måndag. Vart försvann helgen? Haha. Jora klart jag vet vart den försvann, men den tog slut för fort. För jävlar va roligt vi har haft! Helt sjukt. Mera sådant.
Idag började jag kl 06.30 för att öppna på fritids/förskolan. Inga problem att sluta vid 16.30 senare, men nu känner jag hur trött jag verkligen är. Det har varit ganska mycket idag kan man säga.
Mycket info, men nu faller mycket också på plats. Jag gillart!
Men ganska tungt att sluta kl 16.30 när man börjat så tidigt faktiskt. Ska ju egentligen sluta betydligt tidigare men eftersom jag hade tid att ta igen så fick det bli så idag.
Hoppas att den här veckan går fort för jag vill ha helg. Dock cp tid på matchen, lördag vid kl 19 och så ska jag jobba på söndag. Cashflow.
Så mycket helg blev det av de. Men hellre pengar och vila i graven än att sova bort hela söndagen. Ikväll blir det tidigt i säng minsann. Fy fan.
Håller tummarna för att jag slipper bli sjuk. Det känns i kroppen och ett kraftigt illamående som jag haft idag. Men kanske är för att jag är trött? Eller?



vi måste börja leva...

tok bra helg.

Hård men jävligt rolig. Haha. Länge sedan man hade en två dagars fullt ös. Är det spel ledigt så är det. Vi har haft så sjukt kul verkligen. Igår var det bra små segt och jag trodde aldrig att kvällen skulle komma igång. Men vi bestämde redan i bilen påvägen dit att det var bara att köra. All in. Första glaset är alltid värst sedan så rinner resten ner ganska obehindrat. Vilket stämde in även igår.
Vi var först hos Vranko, fick lite skit för att vi inte minglade mer utan höll oss till "vårat snack" ja vad gör man. Kvällen innan var vi tvungna att diskutera. Ganska tidigt så började vi röra oss mot Olearys, premiär för min del. Vi var ganska många och vi bara körde.
Lyckades hamna på efterfest hos en kompis kompis i Södertälje centrum också. Skönt att vi blev hämtade och fick skjuts hem. Kl 05.15 ca klev jag innanför dörren, lagom trött. Nä jag börjar nog bli lite gammal minsann. Två dagar med fest och jag är bra slut.
Jag har tappat stinget, tror jag. Men vilken jävla helg.



du är mindre nu än jag mindes dig...