skrivtorka och solsting.

Jag var bara tvungen. Som rubriken säger helt enkelt. Har inget och allt att skriva. Händer inte speciellt mycket i vardagen, jobb, hem, sola, äta, sova. Svensson livet har börjat, dock utan, volvo, hund, barn och framför allt en man. Haha. Jag klarar mig!
Helgerna händer det ju desto mer kan man ju säga. Min helg nu är uppbokad som fan. Imorgon efter jobbet far jag till Jakobsberg, med eller utan bil har ej bestämt ännu. Där ska jag iallafall träffa favoriterna Robin och Tim med middag och så vidare. Jaa ni fattar.
Lördag hem, sova gärnet och sedan kl 18-06 jobb bakom scenen på Hydet Hillclimb festen. Tjoho. Missade ju förra året pga en fantastisk resa, Ayia napa. Så jag gråter ej blod.
Söndag, förmodligen trött som satan och lite till, sover bort den dagen och glor på mer än 1 film eftersom det ska vara 10-15 grader och regn.
Så var det bara 1 arbetsvecka kvar!!!!!! Magaluf, magaluf, magaluf..! Jag längtar inte alls.
Nu ska jag ut och pressa solen med boken jag lånade av Cissi, En shopaholic säger ja. Läste ut min, Mia Törnblom, Så dumt! Igår, vilken bra bok! Den rekomenderar jag starkt.
Men solen var det ja.
Imorgon är det fredag och jag vill ha det nu. Inget bloggade på ett par dagar. Tror både ni och jag klarar det.
Glädje och kärlek. Iallafall till solen.

jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är...

i wanna go away.

Har fått en känsla av att jag bara vill bort. Bort hemifrån iallafall. Ett tag räcker, behöver inte att jag blir borta som pappa men bara få komma bort lite, göra andra saker. Jag har tröttnat på det som är här hemma nu.
Humöret går som en berg och dal bana, pga det? Antagligen. Vill ju inte vara en surfitta som mamma brukar kalla mig. Jag jobbar på det. När man kommer hem från jobbet är det svårt att vara på topp. Det måste hon ju bara förstå.
Men om 1 och en halv vecka åker vi. Magaluf 2 veckor!! Man längtar ju inte lite heller. Det kommer verkligen som ett brev på posten. Sjukt skönt att komma bort, slippa tänka på alla måsten här hemma. Sola, bada, festa och umgås. Kan inte hitta något bättre att göra när man vill härifrån.
Men snart sitter vi på planet och allt skit lämnas hemma och nya saker ska upptäckas i fjärran. Vilken känsla.
Kan nog inte begära mer.

den här gången kanske världen förstår oss...

känns segt.

Tisdag och kroppen känns som ett gammalt tuggummi. Alltså på tok för segt.
Var på bio igår med Jimmy och såg Kung fu Panda. Haha. Hur rolig film som helst! Dock fick vi damp på dom yngre förmågorna. Jag var aldrig sådan när jag var liten. Blä.
Så vi åt där innan bion samt gick och kikade på Media Markt där jag skulle köpa Iron Maiden skivor till mor min. Köpte Im a legend filmen till mig.
Men nu är jag på jobbet och har det segt. Börjar nog bli sjuk. Inge vidare nice. Men kämpar på. Älskar vädret iallafall!
Imorgon är det möte inför Hydet festen på lördag. =)
Kommer nog bli bra som vanligt. Annars kunde man åkt till Jakan också, hade ju varit lite mer roligt tror jag.

känn ingen sorg för mig göteborg...

så kör vi paintball.

Så, lite halv och hel crazy bilder från paintballen då. Dock inte as mycket bilder men ni får en inblick i hur det är. Eller iallafall hur vi hade det.

                                 

Man kan säga att det var rätt jobbigt att springa i denna värmen, men fan va roligt det var!

paintball och stuff.

Ja helgen var minst sagt händelserik. I fredags var vi som sagt (?) i Näs och solade och badade, inget mer med det. Små mys hos GP efter det med några stycken men alla verkade vara sjukt trötta efter veckan samt värmen så det blev ju tidigt hem.
Ladda för paintballen.
Lördag, små stress och laddade för paintball. Iallafall killarna, jag och Emelie var väl mest nojiga över hur det skulle bli. Vi och 9 grabbar kändes ju sådär.
Vi åkte fel ett par gånger då det visade sig vara fel adress dom kollat upp och vi kom ju såklart 30 min försent. Bra jobbat! Jag och Emelie satt väl mest och svor i bilen över värmen, alla impulsvändningar och att klockan gick. Det vände ganska fort som tur var.
Väl framme vid paintballen visar det sig att Jocke (Yogin) jobbar där. Haha inte pratat med killen på ett par år eller så? Nåja, vi fick ta camouflage overaller ca 10 storlekar förstora som vi skrattade gott åt och gå till den angivna platsen för genomgång. Vi var rena rama 50 cent allihopa.
Börjar som uppvärmning med "kaninen". Johan var offret. Han fick ta på sig en brun kanindräkt och en massa kulor i bössan och sedan springa för efter kom vi. Haha. Det var roligt, stackars Johan bara!
Sedan delades det upp lag och 3e världskriget var igång.
Fegt i början men sedan var det bara "kötta" som var i allas huven. Haha. Jävlar va roligt det var! Fick en fin pärla på benet som nu har skiftat färg ett par gånger. Men det var det värt.
Gjorde inte så ont som man trott, men fick ju inte massa skott på mig heller. Som tur var? Färg i håret, genom svettig, smutsig och nöjd efter att ha krigat i skogen.
Allting avslutades på grekiska kolgrillen i tumba med delar av dom som var med. Självklart efter vi varit hem och duschat.
Sedan blev det party. Jag borde avstått tror jag. Värmen och tröttheten tog kol på mig och kvällen blev minst sagt galen.

Söndagen spenderades i Barkaby outlet med Jimmy Ö och flickvännen Emelie. Nice och man fyndade lite trots allt. Träffade till min förvåning även Ogge där. Robin "Trodde aldrig han skulle känna igen dig efter åhus!" Haha, nej inte jag heller. Måste gjort ett fantastiskt intryck. Eller något.
Bilder på g.

du förtjänade en nominering för rollen du spelade...

ge mig mer sol.

Sol = kärlek. Helt klart. Jag är kär i solen. Det är inte as kul dock när man kommer ut ur duschen och inser att det fortfarande är varmt, vill bara vara ute hela tiden. Inatt ska det bli "tropisk värme" det känns nice. Vad ska man göra då?
Måste vara pigg imorgon då det vankas paintball i Gladö kvarn. Jag är taggad som fan, eller? Både ja och nej. Kommer få så jävla ont (antagligen) men vill ändå köra på som fan (vem vill inte!?)
Håll tummarna för att jag lever efter kl 15 imorgon. Om inte jag är sönder skjuten kanske värmen tog mig med sig.

Var ut till Näs nu i eftermiddags för att bada (inte jag) och sola. Dom andra badade, jag trivs bäst att sola bara. Kändes bra som fan. Och så kom såklart tankarna till Magaluf fram. Om 2 veckor åker vi, 2 veckor!! Helt sjuk nära. Längtar som satan. Kommer bli så mycket sol, bad, fest och bara så jävla nice.
Sedan är sommaren över.



Känns sjukt att det är en vecka sedan vi kom fram till Åhus vid den här tiden.. Saknar det. Sjukt mycket faktiskt. Känslan vill jag ska sitta i ett par veckor framåt, tills magaluf då nya fantastiska känslor kommer. Varför blir det så egentligen? Man gör ju saker jämt, men vissa sätter verkligen spår. Åhus iår gjorde det. På gott och ont måste jag säga.
Men jag dör inte för det, ny dag med nya möjligheter, nu kör vi.

jag vet, det låter konstigt när jag säger det...

och det får jag betalt för.

Ibland undrar man faktiskt. Det är för bra för att vara sant. Inte alltid men just nu. I två dagar har jag chillat och haft så jävla roligt med Peter. Haha. Folk måste tro att vi är störda på riktigt. Driver med allt och alla, gör lite som vi vill, och gärna ingenting och letar fel för att tiden ska gå. Imorgon har vi riktigt stora mission som, bolaget och tatueraren i sundbyberg. Låter som en betungande dag? Njaaaa. Inte när man får betalt för att göra sådana saker. Haha.
Idag har vi.. Varit på posten och vägt ett paket, försökt lära städaren att köra en av truckarna på lagret, gått runt i huset och chillat, solat på taket och inte att glömma, fikat. Jag åkte hem 20 över 1 idag.
Och det här får jag betalt för?!
Lugnet före stormen vill jag nog lova. MEN endast 2 veckor kvar nu, sedan är det MAGALUF! Jävla skit as piss nice ska det bli!

Åkte till skärholmen med Akhila idag också. "Jag ska då inte köpa något" Var det första jag sa och inte skulle sagt. För VEM kom hem med mest kassar? Jo jag. Suck. Jag kan inte hejda mig ibland. Rea är rea helt enkelt. Måste få unna mig ibland trots min fantastiska utlandsresa om 2 veckor. Lönen dyker ju in imorgon så det går ingen nöd på mig dom första dagarna iallafall..

Börjar fundera på varför jag har sådana konstiga känslor i magen, ibland är det som om jag dör av saknad och ibland är det total lycka. Jaa jag är tjej och allt sådant där tjafs, men haaallå!? Finns ingen logisk förklaring, om inte jag vet, hur ska då någon annan veta. Det är sommar, thats why.
Där fick jag min förklaring. Utmärkt!

jag gick runt och mumlade, jag sa inget mer...

sommar och sol.

Och koskit i hagen? I vilket fall som helst har det varit gaalet väder idag, sjukt nice. Jag har solat sedan jag kom hem från jobbet. Det kallar jag sommar. Skit skönt att dra igång lite musik på altanen lägga sig där med min braiga bok, Mia Törnblom, Så dumt! Låg där i säkert 2 timmar innan jag skulle hämta mamma från jobbet.
Kina mat på det. Jag klagar inte på den här kvällen mer än att jag börjar bli grymt trött nu. Haha.

Idag på jobbet var sjukt kul. Eftersom jag och Peter (han som tagit över min pappas jobb som vaktmästare, som jag nu lär upp) har haft "häcken fulla" med grejer att göra idag tog vi tillfället i akt och lät mig köra runt med trucken och han i korgen för att byta lysrör. Vi körde runt lite extra så han kunde sjunga lite för dom som jobbar där. Haha. Han är inte frisk men fan va kul det är.
När vi hade fikat på eftermiddagen gick vi till Webhallen som ligger vid Arvid Nordquist för att han skulle köpa nån film så stannade vi kvar lite extra och lirade Xbox 360 som dom hade och nå bilspel till. Hur kul som helst! Bra tidsfördriv om inte annat.
Och det där får jag betalt för?



På lördag blir det kanske paintball också. Om jag vågar..
Nu ska jag ta tag i min märkliga känsla och fundera vad det är som blandar sig till detta.

för du blir aldrig mer densamma...

ingen bra morgon.

Och den började så illa som det bara kunde såklart. Vaknar, fortfarande förkyld, ont i halsen och hostar lite grann. Pain, när jag äntligen trodde allt var över. Hindrade inte mig dock för att gå ut och gå iallafall. Jag får ju ångest av tanken på att inte varit ute på 4 dagar! Men gick lugnt med tanke på halsen, mest bara för att få röra på sig.
Sedan blev det till att skjutsa mamma till jobbet. Det var här det värsta kom.
Igår när jag hämtade mamma tyckte jag att bilen var skum och svängde åt vänster utan anledning. Kollade men såg inget. Nähäpp tänkte jag och antog att det inte var något.
Imorse dock. Så fort jag släppte ratten var det tokvänster som gällde. Men va FAN!? Skit sur och kliver ur bilen vid mammas jobb och kollar, självklart PUNKA! Hur i hela världen gick det till?
I vilket fall som helst, små stressad påväg till jobbet var det bara att öppna bakluckan och ta fram nytt däck. Som tur var kom Johan, en kille som jobbar på mammas jobb och hjälpte oss att byta. Han hade gjort det där ett par ggr kan man säga. Haha. Tuuusen tack Johan!! You saved my day. Så när nya däcket var på knappt 10 min senare var det bara att brumma till jobbet, något nojig i och för sig.
Fram kom jag iallafall vilket var huvudsaken. Men vad hade jag gjort om det hade hänt på motorvägen? Jag hade dött och satt mig ner typ.
Idag, inget att göra på jobbet, underbart väder = sola när jag kommer hem, och sedan inget mer.
Kollade helt klart på vänner igår också. Det var nästan lite vemodigt faktiskt. Vad ska jag nu ta mig till? Lånat ut Scrubs till Robin och Sex and the city till Cissi. Vilket är bra faktiskt, då kan jag kolla alla filmer jag inte ens öppnat ur förpackningarna än. Haha.
Im hopeless.

vi måste härifrån, den här staden drar ner oss till botten av ån...

ett år sedan nu.

För ett år sedan precis idag så dog Matthias. Tänk va tiden går fort. Känns som att jag inte hunnit med nånting, fast egentligen allt. Men ett år sedan redan. Det känns som mycket kortare tid. Det känns inge vidare bra iallafall. Tycker mest synd om hans närmsta. Tung dag för dom om något. Vila i frid Matthias, du har många som tänker på dig!
Det gör jag.

Idag har det hänt ungefär, inget. Och det kommer fortsätta så hela veckan tyvärr.. Åkte hem vid kl 15 idag i brist på ork att stanna. Kommer kunna göra det alla dessa dagar och på fredag är det ingen alls i huset. KUL! Ännu mindre att göra. Alltså, ännu mindre än inget. Hur det nu går? Jag kommer sluta as tidigt på fredag.
Nu orkar jag inte blogga mer. Är trött, har solat och läst bok och förmodligen tänkt för mycket. Blä. Men fantastiskt väder iallafall, jag tackar inte nej =)

ta min hand och kom, så går vi vidare...

lite bilder från åhus.

Jag har ju faktiskt lagt upp ganska många redan på pixbox.se/aangelique så kika gärna in där! Lägger upp smakprov här så ni kan kolla redan nu. =)
Varnar även känsliga tittare för vissa stötande bilder!


                                                   

En fantastisk avslutning av Packade och klara får även avsluta bildvisningen som blev betydligt mer än vad jag trott. Såklart. Och på pixbox hade jag inte mer plats att lägga upp fler men kanske det kommer senare att jag lägger upp mer bilder. Tack alla för en as rolig helg!

hemma igen.

Med blandade känslor och en trött och sarjad själ. Okej så illa är det inte, men jag har haft piggare dagar. Kom hem vid kl 22 igår efter en fantastisk helg av fullkomlig lycka. Haha. Sjuk från början till slut.
Sitter iallafall på jobbet och gör inget, det finns verkligen INGENTING att göra. Blä. Då blir man ju också as pigg?

Åhus iallafall, sjukt kul. Trots spöregn ett tag på lördagkvällen, lång dit och hemresa och ett par timmar i Kristianstad utan resultat.
Vi kom fram vid 21 tiden som planerat i fredags. Själv körde jag första biten så jag hakade på en redan full Tvärn efter Jönköping, sedan var det fest. När vi kommer ner hamnar vi på en "ungdomscamping" i form av Åhus IP. Misslyckat försök i att få upp tältet som bara Tvärn däckade i första natten och som var slängt på söndagmorgonen. Festen var igång.
Träffar huuuur mycket folk som helst. Tvärn söp bort sig från oss och Agge och jag var då med Kim och Nolan. Vi gick mot hamnen där jag gav upp och mötte Robin & co. Sedan hängde jag med dom resten av den sjuka fredagskvällen, vilka sköna grabbar det där är! Haha. Tur att det fanns en madrass över hos dom så jag slapp gå tillbaka sådär på morgonkvisten.
Lördagen tillbringades mesta dels i Kristianstad där vi skulle hitta en ny megafon åt Jakan folket eftersom dom hade haft sönder sin första. Vi var där hela dagen och avslutade på Systembolaget eftersom det var stängt i Åhus. Jag som är liten och klen och skulle köpa mest fick hjälp till slut av en väktare med att bära till kassorna och ut där äntligen Robin kom och hjälpte mig. Hahaha. Sjukt kul.
Lördagen fortsatte med grillning vid tältet med Kim, Nolan, Tvärn och Agge och sedan kom regnet. Lekar i form av "mormor" och nån rackarns ordlek jag fick spunk på. Haha. Hamnade till slut efter mycket om och men vid stranden. Vissa blev lite överförfriskade och andra sov i bilen. Men hur rolig kväll som helst!
Söndag, äntligen lite beachhandboll eftersom lördagen blev kort visit där. Fick som jag ville med att se på grabbarnas match på centercourten. Jag får oftast som jag vill och Tvärn och Agge tillbringade tiden på minigolfen då. Haha.
Väl påväg hem så blev det tvärstopp vid Kolmården pga trafikolycka. Inte as kul men det gick snabbt över och vid var hemma hyggligt ändå. Sa ju det!
Hur kul och sjuk helg som helst och alla som missade det missade verkligen en av dom roligaste helgerna.
Mycket mer hände ju såklart men inlägget är långt redan nu så det får va. Bilder kommer senare.



Packade och klara. Helt enkelt.

plötsligt hamnar man väl under en spårvagn...

bye stockholm, hello åhus.

Japp för om 1 timme och 20 minuter åker min bil med mig, Tvärn och Agge söderut och Åhus. Fantastiskt! Ska lägga allt jag ska ha med mig i min väska, sminka mig och sedan är jag klar att dra.
Har fått fler rapporter därifrån och jag vill bara vara där nu. Snart så.
Är väl framme vid 21 tiden eller så ikväll och då är det väl bara att korka upp antar jag. Kör hårt!
Har faktiskt hunnit med att gå en promenad idag också. Sen att jag känner mig lite stressad är en annan sak. Haha, that´s me!
Allt löser sig.
Kirra det sista och sen drar vi härifrån! Yes finally! Ska bli så skönt att komma bort.

jag har aldrig sett nån så uppsnärjd i det blå...

pappa ringde.

Vilken lycka det var att se på displayen att det var pappa som ringde. Han har varit borta en vecka och en dag nu. Det är tomt men ändå inte jätte jobbigt, just nu. När han ringde så kändes det som vilken dag som helst. Jag hade precis kommit innanför dörren efter jobbet samt hämtat och handlat med mamma. Så det kändes som att han bara varit iväg en extra sväng och ringde för att säga att han nu är påväg hem.
Fick en klump i magen av den tanken..
Nu när han ringde så blev jag ju så ställd. Jag har haft säkert tusen frågor och vill säga såå mycket till honom det blev knappt 10 minuter vi hann prata innan han var tvungen att springa iväg och jobba igen. Jag var lite smått stressad som skulle iväg nästan direkt och då kände jag mig dum, men sa såklart inget till honom. Pappa är viktigast så jag tar mig tiden.
Han var på nån ö utan för Zantorini i Grekland och imorgon skulle dom vara på Rhodos. =)
Mycket jobb och mycket regler var det. Så han sa att det var svårt att veta vad som gällde från dag till dag för att alla sa olika. Stackarn. Men han hade fått dyka två dyk idag iallafall. Det gladde mig faktiskt. Det var ju därför han åkte.
Det var inte kul att avsluta det samtalet. Framför allt inte när han sa "jag saknar er där hemma jätte jätte mycket!" då ville tårarna bara spruta ut. Men jag lyckades hålla mig. Jag blev i helt extas när pappa ringde, det bröts en gång och då han jag skrika på mamma och säga att pappa ringde.
Det är verkligen så mycket jag vill säga till honom och fråga.. Ska sätta mig ner och skriva brev så fort vi får adressen vi kan skicka till. Eftersom han inte har tillgång till internet.
Galet va jag saknar honom! <3



för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet...

det närmar sig.

Med stormsteg. Imorgon bär det av en himlarns massa mil ner till Åhus och beachhandbollen. Ska bli sjukt kul. Skönt att komma bort också. Lär bli en ganska intressant bilresa också. En full Tvärn och Agge som inte får vara full eftersom vi ska dela på körningen. Haha. Pilutta dig. Intressant är ordet. Ca 7 timmar i bil med dessa två kan sluta precis hur som helst.
Har även fått en live´n direct update från Robin & co. som redan är påväg ner till festivalen. 3 öl senare, disney musik, Jönköping och spöregn. Toppen. Kommer vara as kul att träffa grabbarna imorgon.



Så idag är det en del som ska fixas. Packa ihop det jag ska ha med mig. Och nej Tvärn jag är tjej och har inte bara en plastpåse med mina underkläder. Tanka bilen, gå på bolaget, fixa lite musik och samt föra över pengar till mitt konto.
Det är lite trots allt som måste ordnas. Plus att det kommer regna hela helgen så paraply är ett måste. Suck. Det där rackarns regnet alltså.
Men det hindrar inte mig från att ha kul där nere. Fantastiskt!
Knappt nå jobb idag heller och det verkar som chefen beslutat sig för att inte komma alls idag. Kan det bli en bättre dan-före-dan?

precis som barn som drömmer, kan vi drömma bort den här natten...

som vanligt.

Det känns som en vana att vara hysteriskt trött när jag går upp på morgonen. Blä, idag var det värre än igår. Idag trodde jag att jag var död. På riktigt.
Nåja, jag har mig själv att skylla att jag höll mig uppe till ca kl 23 igår kväll. Japp jag går annars och lägger mig tidigare än min farmor för att orka med mig själv om dagarna.
Jag skyller lite på vissa personer som höll mig vaken, jag hade inte behövt svara förvisso, men då känner jag mig dum? Okej, jag har mig själv att skylla.
Idag är min "sista dag på veckan". Tar "ledigt" imorgon. Det är ju ändå ingen annan här så jag har alltså inget att göra på dagen fram tills lunch och det kostar mig ungefär lika mycket att åka fram och tillbaka hit imorgon som att jag stannar hemma. Valet är gjort.
Kan behövas lite sömn också om jag ska orka köra samt festa imorgon. Jag gillar tanken.
Fick också sms av Robin för ca 10 min sedan att dom passerar Sundbyberg, bye bye ses i Åhus imorgon. Har fortfarande inte riktigt fått svar på om han är full eller bakis vid det här laget. Det får jag nog så småningom. Kan inte låta bli att tycka synd om dom som åker i samma bil som honom idag. Haha.
Nu, massagestolen (utan att somna!) och morgonronden sedan försöka göra något vettigt.
Idag lyxar jag till det med Thai mat i brist på ork att göra matlåda igår. Muhaha.

och ingen vet om det, men jag ska berätta allt för dig...

för att det är onsdag.

Eller något. Men det känns fan som tisdag. Varför kan jag inte bara ha känslan av att det är den dagen det är? Nä det verkar ju dumt. Haha.
En känsla i kroppen jag har är iallafall blandad med att jag är glad och förvirrad tror jag. Det kan tänkas vara trötthet. Men vad vet jag? Vet ju knappt vilken dag det är. Haha.
Idag kom Cissi över med en bok jag bett om att få låna av henne, En shopaholic säger ja. Underbart! I utbyte att hon lånade hela Sex and the city boxen. Det känns fantastiskt bra. En till bok att läsa. Det går av bara farten. Haha.
Jag är nog mer kulturell än dom flesta tror. Eller jaa.. Jag har läst mer än en bok. Då räknas inte, Bert (så robin glöm det).
I brist på annat blev det att blogga. Oväntat, nope inte ett dugg. 1 day left, 1 day left. Jag orkar hålla ut.



Så här mycket älskar Robin mig. Tack för den du. Men man kan iallafall inte låta bli att le. Så jag bjuder på den!

slutet har just börjat mellan dig och mig...

jag lyckades.

Med det jag inte trodde att jag skulle lyckas med. Somna i massagestolen. Haha. Det låter som världens lättaste grej men jag har liksom inte trott att jag faktiskt kan lyckas. Men JO! I did it.
Har känt mig rätt trött idag men det har ändå funnits lite och göra. Fast 10 pallar som annars tar max 2 timmar om det går utan problem inte gjorde det dock, tog mer än 4 timmar eftersom det krånglade heeela tiden. Inte as kul.
Så när jag äntligen fick min kl 14 rast, kl 15 istället så satt jag på kajen ett tag och sedan upp till massagestolen för 2a gången idag.
Då hände det. Haha. Ett program tar 15 min. Jag var där i 30 min. Vaknar och tänkte "men hallå varför rör inte stolen på sig!?" Så ser jag på displayen att det är slut och kollar sedan på min egna klocka att, jaa det har gått mer tid än förväntat.
Förut har jag hållit på att somna, eftersom det är ju jäkligt skönt, men vaknat till när det slutat. Inte nu.
Är man slut eller är man slut?
Jag är slut som artist helt enkelt. Säger upp mig som människa. Jag ska ta det lugnt ikväll iallafall. Det tar tydligen hårt på mig att arbeta. Eller jaa, iallafall försöka få dagarna och gå. Ta kartonger från ett band är inte ansträngade, bara långtråkigt.

för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda...

inte långt kvar till helg.

Inte direkt, hmm vad kan man säga 2 dagar? Eftersom jag inte jobbar speciellt mycket på fredag. Nice.
Idag var det inte as kul att gå upp. Huur trött som helst. Har fått någon konstig vana att vakna 1h & 30 min innan jag ska upp och sedan 5-10 min innan klockan. Vad fan är det för stil? Och jag kan inte säga att det är för att jag är utvilad, tvärtom. Så varför vaknar jag? No idea.
Igår blev inte alls som jag tänkte mig, eller joo det mesta men det drog ut på tiden.
När jag kom hem var det snabbt ut för att hinna sola en skvätt, ungefär 45 min as jävlar skönt. Sedan hämta mamma och efter det börja tvätta och städa bilen. Det behövdes. Kom ju på mig själv att jag var tvungen att kolla oljor och annat stuff eftersom att vi ska åka långt med den stackars bilen. Haha. Och självklart behövdes det mesta fyllas på. Oops.
Och kylarvätska ska jag aldrig köpa! Fy fan. Det är ju ett virrvarr av olika sorter och så ska man veta vilken just jag har? Mycket kan jag om bilar men det där var outstanding.
Träffade Carro och Sailor på statoil när jag skulle in och handla det. Trots Carros hjälp och även hjälp från en som jobbar där åkte jag därifrån tomhänt. Ska tillbaka idag för en närmare koll för att se vad jag ska ha. Haha.
Vilket jidder det blev. Nåja, bara jag får tag i det som det ska vara är jag nöjd.
Så är inte chefen här idag heller, as skönt! Haha. Inte för att det gör jätte stor skillnad mot vad det brukar vara men det är själva grejen.
Och nu kanske det är bäst att jag kilar och glor på nån maskin eller dylikt. Då ser det iallafall ut som att jag jobbar.

jag vet att du är ledsen, jag är ledsen med...


hej o hå.

Himlen är fortfarande blå? Eller något. Det rör till sig lite grann i mitt hjärnkontor. Nåja det är inte ovanligt men jag vet inte vad jag ska tänka längre. Inte as bra att ha så mycket betänketid som finns på mitt arbete, inte alla dagar iallafall. Idag är en sådan dag. Berg- och dalbana helt klart.
Och vad säger man till vem? Eller säger man något alls. Kan nog behöva byta miljö lite, bara det inte gör saken värre så vore det toppen. Åhus kanske kommer lägligare än vad jag trodde. Som sagt bara det inte får mig att tänka mer.
Jag kommer gå med en 110% inställning till Åhus, bära eller brista.
Kör hårt!

Stenbocken 22/12-20/1

Energi har du gott om men ändå blir inte mycket gjort, något som gör dig frustrerad. Mycket rörig dag.


och jag tror vi måste starta om på nytt...


goodmorning sunshine.

Verkligen. Vaknade 5 min innan klockan skulle ringa och det var inte as skönt, var dock inte så trött men det är själva grejen, 5 minuter! Nåja det var bara att röra sitt arsle ur sängen och börja ta på sig träningsbrallor och tjocktröja. Som egentligen inte behövdes i morgonens fantastiska väder. Trodde jag skulle frysa häcken av mig, men icke. Tur var väl det. Det var hur skönt som helst att vara ute och gå imorse, hade lätt kunnat tänka mig ca 1 timmes promenad istället för 25 min.
Men man har ju inte all tid i världen heller. Och uppe i ottan är jag redan på mornarna så vägrar gå upp tidigare än så.
Så jag hoppas fan i mig att den här lilla ansträningen ger lite resultat så man inte gör det förgäves.
Skulle inget hellre än vilja vara hemma en dag som denna, fint väder, det blåser inte (än), varmt och så har vi kommit till tisdag redan. Wiihoo. Snart fredag, snart fredag mina vänner.
Ska ut och ta en promenad till ikväll i och för sig, jag och Sarah. Verkligen hundra tusentals år sedan det hände.. Så det ska bli trevligt, hoppas jag är lite pigg iallafall. Haha.
Började läsa första av dom 2 nya böckerna imorse också, Mia Törnblom, så dumt! Verkar faktiskt bra det lilla jag hann.
Nä nu har jag fördrivit tillräckligt med tid, nu är det massagestolen till den stackars kvinna jag är.

men det gör ingenting om dina händer är här...

ha! där fick ni.

Kom och tänka på det när jag nu i vanlig ordning smsade med Robin. Att killar inte har koll. Det var ju såklart inget nytt MEN det blir ju extra tydligt när man vid typ alla tillfällen informerat om något som ändå inte gått fram. Eller vad det nu kan vara som dom inte lagt på minnet eller ser. Och oftast påstår sig inte fått infon. Nåja över till saken.
När jag kom imorse, sådär lagom pigg och ville inget hellre än att vända i rondellen och åka hem igen, så sätter jag mig i soffan på kajen så kommer en som jobbar på lagret, Hasse. "Nämen har du färgat håret?"
Då vaknade jag "ehm aa det har jag gjort.." Extremt förvånad över att en i min pappas ålder som ser att jag har färgat håret när knappt mina egna kompisar gör det som jag ändå träffar väldigt ofta. Haha. Det var riktigt kul faktiskt.
Så HA! DÄR FICK NI KILLAR! Kom igen om ett par år ska ni se.
En applåd till Hasse som visade oanade kunskaper av det manliga könet.

vet du inte att människor ramlar hårt, precis som du...

den här veckan är redan över.

Enligt mig själv har jag jobbat klart den här veckan och sitter i bilen påväg till Åhus. Vaddå måndag? Det är redan fredag. Haha. Nåja lite önsketänkande har ingen dött av. Iallafall inte jag.
Gårdagen bestod utav ingenting. Satt och chillade vid datorn, en uber bra grej som Gabban tipsade om, lastfm.se. Me like! Prova om ni inte redan gjort det, jag är såld.
Sedan gick jag och mamma iväg och handlade efter jag solat lite för att inte vara blekfis i Åhus. Vilket uppskattas nog av alla om jag inte är.
Fick två böcker också faktiskt, har snart läst ut Håkan Hellström så då är det dags att börja på nå nytt. Svensk maffia och Mia Törnblom, så dumt! fick jag. Hoppas dom är bra nu också.
Sedan blev det att laga mat och glo vänner. Säger ju det, dom där rackarns söndagarna alltså.
Så kanske det inte blir bättre av att det är tomt hemma, och tyst.
Juste jag fick mitt hår färgat av Sarah i lördags innan grillningen också. Det blev ju fantastiskt bra! Som alltid vad annars. Men jag är skit nöjd =) Tusen tack vännen!
Som sagt inget är planerat denna vecka mer än Åhus på fredag. Vila upp sig lite kanske. Är ju faktiskt ute och går varje morgon kl 5 OCH gör situps och armhävningar, det ni! Trodde inte jag skulle hålla i det, men det går av bara farten. Och jag behöver det verkligen.
Nu är det morgonronden som står på schemat. Sedan massagestolen. Det var min måndag på jobbet det.

och känn dig inte skyldig om du möter mig där...

det var den helgen det.

Man längtar som fan till fredag och att arbetsveckan ska vara över, swooosch så är det måndag innan man ens hann blinka. Blä. Likadant nu faktiskt. Jag räknar sällan med söndagar. Det är en dag som oftast är pisstråkig filmdag och annat chill. Jag är nämligen sällan bakis så för mig är det ingen "bakisdag" som man brukar säga. Men när man väl är så är det uppskattat med söndagar.
Söndagar ska tillbringas med den/dom man tycker om helt enkelt.
Över till något mindre deprimerande. Helgen som varit. Haft skit kul faktiskt. Fredag som såg ut att bli en flopp vände och blev bra. Vi skulle ju åkt in till stan men eftersom att vädret inte tillät det så fick det bli att åka till Jimmys föräldrar och sitta där och ha det trevligt. Jag och andra Jimmy gick vidare till en Kim som bor i närheten och var där ett tag innan det blev dags att vandra hemåt.
Gårdagen lördag då. Den bjöds på grillkväll hos Akhila med Michelle, Sofie, Sarah och Gabban. Efter väldigt mycket om och men med den stackars grillen som jag och Sarah avsagt oss helt den kvällen ändå fick ta hand om så blev allas kött fin fint grillade. Och festen kunde börja. Började dock hårt för vissa. Haha.
Mycket tjejsnack (skit snack) och minnen så gick vi över till Tvärn där det var 50års fest för hans mor Yvonne för att gratulera på den stora dagen. Där var det ju lite drag för vissa också. Vi gick sedan tillbaka till Akhila för att se vart kvällen leder. Slutade med att jag, Sarah och Gabban hamnade på TB´s. Haha. Underskattat ställe egentligen. Vi hade as kul och dansade dom stackars två timmarna som var kvar.
Så efter en lyckad kväll blev jag, Jimmy och Gabban upplockade på vägen av min granne Robban med flickvän Raili. Skönt som få.

                           

Oj, lite mycket bilder och ett as långt inlägg. Men va fan. Ni får ta det. Enjoy!

ibland är det så, säg som det är, för den här gången krävs det mer...

underbara fredag.

Fast det känns som typ tisdag? Jag vet inte men skumt är det. Trodde aldrig den här veckan skulle ta slut, den har varit oändlig. Helt hemskt. Suck.
Men snart är det över. Finally. Kommer sluta mycket tidigare idag vilket uppskattas oerhört mycket. Vill bara hem och lägga mig i min säng.
Har dock varit duktig hela veckan och gått upp tidigt för att ut och power walkat. Samt gjort armhävningar och situps. Inte många men bättre än inga. Haha. Man är ju inte starke adolf själv direkt. Men duktiga duktiga jag =)
Hoppas bara att jag orkar hålla i det så man är i någorlunda form till Maggan. Hahaha. Dessvärre tror jag väl inte det men hoppas kan man alltid.
Men idag blir det en bra dag iallafall. Tror jag. Förutsättningarna är bra. Slutar tidigt, kanske färgar håret (väntar på svar) äter god middag (grekiska kolgrillen) och förmodligen in till Söder ikväll med lite folk. Nice helt enkelt.
Måste få iväg tankarna på annat.
Imorgon är det grillning hos Acke som det ser ut. Sedan kanske vidare till Danne, who knows =)
Söndag kommer Robin & co. Hem också. Vill man eller orkar man höra på deras bravader i stackars Alanya? Vet inte. Skeptisk och sugen på samma gång. Haha.

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig...

solig torsdag.

Still not great. Men ändå inte ett helvete. Än. Idag har det känts ovanligt bra. Jag är förvånad, men också lättad. Skönt att slippa må skit en liten stund. Har inte tänkt så mycket på pappa så kan vara därför. Har varit lite nojig över ett sms jag fick igår från Fritidsresor om att min "slutbetalning" inte var betald. Fick rätt ont i magen eftersom det var på över 10 000kr.. Men det var inget som tur var. Bara 200kr som skulle betalas eftersom Jimmy åker istället för Hjalle. Puh. Kan säga att jag blev väldigt glad över den nyheten. Kan vara därför jag inte hunnit tänka så mycket. Tacka gudarna för det.
Det är super skönt väder ute också. Håller tummarna att det håller i sig i eftermiddag också så jag kan sola lite. Man vill ju inte vara blekfis i Åhus heller.
Och min förkyldning vill inte heller ge med sig och till råga på allt den fantastiska mensvärken. Den är inte nådig alltså. Fy fan. Citodon får hjälpa mig under dagen. Tog efter lunchen så jag kan köra hem sen. Den håller ju i längre än så men då är man inte helt väck när man ska köra.
Snart helg. Det ska bli skönare än skönast. Dock längtar jag mer till nästa helg då det är Åhus =) Men den här helgen blir nog säkert bra på sitt sätt också.
Helg som helg eller något.

jag undrar vad som händer i vår del av stan...

hard day with flowers.

Som tidigare nämt så har det inte varit en as bra dag. Inget har funkat idag. Alls. För någon i familjen. Jora pappa är framme iallafall i Venedig därifrån båten skulle gå så mycket vet vi. Så honom har det gått bra för. Vilket är det enda vi hoppas här hemma.
Det har gått tungt på jobbet, har försökt att tänka på annat vilket Sarah har hjälpt mig väldigt bra med. Utan att ens veta om det. Och sedan har det bara gått utför för mig. Inte nog med det, mensvärken smyger sig sakta på.
Mamma har inte heller haft det lättaste. Det är inte kul att se henne ledsen som jag gjorde imorse, det gjorde ont i hjärtat. Hon ringde även på lunchen och frågade hur det var. Ville bara sätta mig i bilen och åka hem. Hon har rökt ett paket cigg idag, vilket inte alls är bra. Hon har varit duktig så länge så länge med att bara lyckas ta någon men idag blev det för mycket. Blä.
Vi försökte även laga middag tillsammans, visst vi lyckades och allt men det är liksom inte samma sak. Tim, han är inte ens hemma, han flydde fältet med sina kompisar till stan.
Så det är inte alls så jätte kul faktiskt. Det är riktigt jobbigt. Trodde inte det men så är det. Mest ont gör det att veta att mamma kommer vara utan pappa så länge. Hon behöver mitt stöd om något. Men som vi har sagt, vi får hjälpas åt tillsammans nu när det är som värst.
Söta pappa skickade blommor med bud som tack att han får åka.



Har legat och kollat på Vänner och hela tiden fått för mig att pappa kommer hem snart och att han står utanför ytterdörren och ska öppna. Alltså det låter som att han är död och aldrig kommer tillbaka, så är ju självklart inte fallet. Men jag kommer inte få se honom på så länge. Det har aldrig hänt.
Efter den här jobbiga dagen är det kanske lämpligt att gå och sova tidigt, så jag ska göra mig i ordning och fortsätta kolla på Vänner så jag somnar.
Det kommer bli tuffa tider..

dessa dar är inte gjorda för mig...

inget verkar stämma idag.

Utan tvivel. Börjar ju dagen inte alls as bra. Och fortsätter likadant på jobbet. Allt strular och det är bara pesten att vara här just nu. Blä. Tur att det snart är lunch. Alltid något att se fram emot. Dock har jag ingen smarrig matlåda som jag hade tänkt utan det får bli Thai mat. Inte helt fel det heller. Behöver muntras upp lite.
Horoskopet på aftonbladet.se stämde ganska bra överens det också.

Stenbocken 22/12-20/1
En ganska fin onsdag men du ser det mesta i ett negativt ljus. Och du känner dig pressad av allt möjligt.

Jag har alltid och kommer väl förmodligen alltid tro på horoskop. Sådan är jag.
Hoppas bara dagen kommer bli bättre framöver, den har inte varit ljus hittills.

äntligen påväg, luften bor i mina steg...


over and out.

Gick och la mig betydligt senare än vanligt när det gäller mig och vardagar. Somnade kanske 22.30. Otroligt att jag kom upp imorse. Men kl 04.50 ringde mobillarmet och man pallrade sig upp, inte as pigg direkt. Där satt redan Tim och mamma. Båda hade hunnit klämma i sig frukost. Vissa är piggare än andra.
Ner kommer pappa, fin klädd med skjorta och svarta jeans och på med nya skinnvästen. Det var dax.
Man kunde inte förstå att han faktiskt nu skulle åka och bli borta en lång tid.
Han kramar mig först och jag hade lovat mig själv att inte bli ledsen, mest för pappas skull. Men inte as lätt när man ser honom ledsen. Han kommer ju faktiskt hem igen. Man kan inte låta bli att tänka att det kommer ta 7 månader. Familjen i gråt och pappa åkte.
Jag tänker mest på mamma i det här fallet. Men förstår henne fullt ut att hon låter pappa åka. Han skulle göra likadant.
Så när pappa åkt tog jag på mig mjukiskläder och var tvungen att ta mig en promenad. Hur skönt som helst! 20min i morgonsolen och bra musik. Det rensar verkligen tankarna på bästa sättet.
Så nu är jag på jobbet och det känns egentligen som en vanlig onsdag, fast mer tomt.
Värst är nog inte nu, utan senare när det är självklara tillfällen då hela familjen ska vara samlad. Jag är redan ganska förberedd. Tror jag.
Men ikväll är han på båten och har börjat sin långa färd. Han kommer uppleva så mycket kul!

du kommer bli borta en lång lång tid...

efter regn kommer solsken.

Så sägs det ju jämt. Och mycket riktigt nu på kvällen har det spruckit upp och varit lite sol, men dom mörka molnen gör sig fortfarande synliga.
Jag har en pirrande känsla i magen. Längtan, saknad, glädje? Längtan efter vad som kommas skall, saknad jaa redan fast pappa inte åker förens imorgon tidigt tidigt. Glädje för att jag är glad för hans skull. Jag vill också ha en dröm att uppfylla =)
Trodde inte att det skulle kännas så här sista kvällen. Det är en konstig och obeskrivlig känsla helt klart. Jag har funderat väldigt lite på hur det faktiskt kommer bli när pappa är borta. Tills idag. Då gick det upp i liljeholmen för mig. Jag är inte ledsen, jag är tom. Och förvirrad.
Det är inte det enda som gör mig förvirrad just nu dock. Men det har inte med saken att göra. Helt klart, tar dagen som den kommer. Annars lovar jag mig själv att det blir rörigt i hjärnkontoret.
Allsång på skansen ikväll också. Man är såklart bänkad med mamma och pappa. Jag kan aldrig låta bli att sjunga med i "stockholm i mitt hjärta" haha. Jag är tragisk.
Snart onsdag och lill-lördag, håll ut snart snart snart helg.



Pappa backar in fin bilen i garaget. Buick -59.

Känslan imorgon kommer vara upp och ner och hit och dit.

förändras, förändras aldrig behåll din rastlöshet och stanna inte...

snart är det dags.

Och det känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Imorgonbitti åker pappa mot Monaco och börjar sin färd på Star Clippers. 7 månader är lång tid. Och han kan få förlängt upp till 2 månader om vi har otur.
Han missar inte bara min, sin egen och mammas födelsedag utan även julafton samt nyårsafton tillsammans med familjen. Hur det här kommer kännas vill jag inte fundera på.
Glädjande nog ringde ägaren av Star Clippers när vi kom hem från Västerås och sa bland annat "Om familjen vill komma och hälsa på så är det inga problem att vi ordnar med priser och sådant"
Så jag hoppas att få komma och hälsa på pappa såklart. Vore inte helt fel med en lyxkryssning i t ex Thailand. Haha.
Så igårkväll var vi och lämnade in fin bilen Buicken i garaget igen. Det var inte alls kul att lämna in den redan. Det brukar hända i september liksom.
Jag vill vara med honom hela kvällen för att sedan kommer jag ju inte se honom på ett bra tag. Kul att man blivit sjuk igen då med feber och allt. Ska försöka hålla mig vaken ikväll. Lyckades ju inte igår så.
Nu bäst jag går nå vettigt.

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig...

så var måndagen här.

Efter dålig nattssömn och början till återigen en förkyldning klev man upp i ottan. Får också syn på att vädret inte alls var speciellt inbjudande. Bättre måndag får man väl ändå leta efter?
Därför muntrade jag upp mig själv med massagestolen. Haha. Man är inte den som är den.
Därefter tog jag mig i kragen och gjorde klart det sista i det hemska rökeriet. En timme senare ca var jag klar. Puh. Gick med snabba steg ut och låste, släckte och sedan stängde och larmade. Skönt.
Nu har jag haft över en timmes fika. Inget händer idag. Ska packa lite kaffe, ca 4-5 pallar som tar lite mer än en timme. Sedan ska jag kika vad som finns att göra, annars driver jag runt bara.
Ibland undrar jag varför jag får lön? Haha.
Har även messat med Sarah idag så inom snar framtid är mitt hår vid liv igen med en härlig färgklick. Underbart! Hon kan sina grejer hon =)
Nu ska jag gå ner och kika om kaffet kommit ner i maskinen.

varför måste vi såra varandra...


bild tajm.

Japp, dom lovade bilderna då. I fredags i stan på Soft, Snaps och Högbergs samt i lördags västerås och fest hos Jimmy Ö. Enjoy!

                                         

Och dom flesta bilderna finns att hitta på www.pixbox.se/aangelique

snart måndag igen.

Allt går så fort. Kändes som att det alldeles nyss var torsdag och jag kom hem från jobbet, imorgon är det måndag igen och allt börjar om. Ekorrhjulet har startat. Har dock bara 5 veckor kvar att jobba så har väl kommit halvvägs iallafall. Och då får man börja om igen. Haha. Helt sjukt egentligen.
Men jag har skaffat mig saker att se fram emot och det hjälper.
Gårdagen var väldigt lyckad tycker jag. Kom ju hem från västerås lagom pigg fick i mig mat och sedan var saken biff. Hem till Jimmy där det sedan kom en del folk. Hade väldigt trevligt och sent blev det också. Kom väl hem vid halv 4 eller så. Tack Jimmy också för skjutsen! =) Han höll sig nykter och hade min bil under kvällen. Mamma och pappa hade gissat tider när jag skulle komma hem också, haha illa. Pappa trodde halv 5 och mamma halv 3, tur att man var hemma lite där emellan då.
Idag har jag inte gjort nånting, och jäääävlar va skönt det har varit. Bästa söndagen på länge faktiskt. Ligga i sängen och bara glo på vänner hela dagen och äta godis vi köpte påvägen hem igår på den stora godisaffären man passerar från västerås. Perfekt! Fick dock ångest och var ut och gick i 40 min haha. Men men, det har varit hur skönt som helst att slappa i mjukiskläder hela dagen och bara tänkt på mig.
Ska snart iväg på middag hos mina föräldrars kompisar Paul och Lak som bor typ vid oss. Ska bli hur gott som helst med thai mat! Har varit sugen hela dagen. Haha. Typiskt mig.
Nåja när vi kommer därifrån får det bli bilder från helgen. Men bjuder på tatueringen redan nu. Är hur nöjd som helst faktiskt =)



visst känns det fint att va vid liv, en dag till...

big power meet västerås.

Kom jag hem ifrån för någon halvtimme sedan eller så. Man är sliten i kropp och själ heelt klart. Fast det är sådana här utflykter som gör livet värt att leva. Eller iallafall så fixar man den tråkiga vardagen lite längre. Aaa ni fattar säkert.
Igår var det stan för hela slanten dock. Började med att Jimmy skulle träffa Tim och Robin för köp av bajen-biljetter slutade med att jag åkte med sista tåget med gamla kompisar. Haha.
Vi började med att möta upp grabbarna som satt på Soft bar och blev självklart kvar 2-3 cider senare. Sedan skulle vi dra oss mot Medis och Snaps där resten av gänget fyllnade till. Sa tack och hej och önskade Tim och Robin ett stort lycka till i Alanya och Turkiet där dom landade för några timmar sedan. Se för fan till att komma hem nu också.
Men jag saknar dom inte. Nej nej. Man har ju bara lärt sig leva med dom 5 helger i rad.
Vi kom till snaps där, Hjalle, Johan, Danne, GP, Jimmy Ö och Linda sitter. Mysigt som få och vi blev kvar länge. Träffar många av mina kompisar under kvällen men även skådespelaren Mikael Nyqvist.
Efter att jag, Jimmy Ö och Danne bestämmer att kvällen ska avslutas var det bara början. Fick även med oss GP till Högbergs där vi joinade Christian och Joel med vän Erik. Dock blev det inte lång stund för Jimmy, Danne och GP som for hem rätt omgående och jag blev kvar. Haha.
Men hade hur kul som helst! Skönt att bussen gick och matchade sista tåget hem.
Så efter 3 timmars sömn var det bara att upp och hoppa igen. Kl 6 gick bilen mot först Jimmy för att hämta honom sedan till Västerås och den stora bilträffen, Big Power meet. Så där har vi shoppat, glott på snygga bilar, ätit och gått gått och återigen gått. Ingen kan klaga på dagens motion iallafall.
Mitt andra år där och det kändes bra. Jag är lika nöjd varje gång jag glor på mina änglar, Corvette. Dom har Sweden Corvette club där. Fantastiskt!
Nåja, snart kommer våra middagsgäster, Lotta och Steve. Sedan är det fest hos Jimmy. Nice helg.

en liten pojke i förstora skor säger, jag ska nog lyckas...

never more.

Usch är äcklad och bara försöker lugna ner mig just nu. Den här dagen blev verkligen annat än vad jag tänk mig..
Lugnt och soft vid maskinen hade jag trott. Nej nej, tji fick jag. "Du ska rensa bort allt som ser oanständigt ut här inne och ta bort alla tidningsurklipp som sitter överallt, för det kommer en som förmodligen vill hyra det här utrymmet"
Jag står mest och gapar och kollar runt. Det som det snackas om är något som kallas rökeriet. För många år sedan rökte dom bland annat lax där inne, alltså, ett extremt stort badrum som luktar fisk, fisk och åter fisk. Jaa bara det är ju lagom mysigt att gå runt i. Men det bekymrar mig ändå minst. Alla små rum där dom hade allt från förvaring och avspolning i ser ut som i Saw filmerna. Dock är det ju ljust där inne plus att det finns fönster.
MEN hela känslan är bara riktigt kuslig.
Lukten, vara instängd där helt solo samt att det enda man hör är fläktar när man går runt där, får iallafall mig att bli mer harig än vad jag redan är. Kan beskriva det som panikångest ju längre in man kommer och man vet att, får någon tag i mig nu är det för det första ingen som hör mig och för det andra är det lååångt till närmaste dörr ut.
Jag mår smått illa när jag är där. Har fått gå ut flera gånger för att lugna ner mig. Och jag har inte kommit halvvägs..
Usch blä och urk. Ville bara skriva av mig detta. =) Mår redan bättre. Men känslan av att gå tillbaka får det att krypa längs ryggraden.

det gör inte ont när kicken kallar...

längtan.

Jag har en viss längtan i kroppen. Verkligen. Självklart till fredag då det smäller med tatueringen. Kommer bli sjukt bra! =) Inget jobb alls fredag blev det spikat idag, ingen i produktionen jobbar på fredag så vad ska jag dit och göra i 2-3 timmar när ingen är där? Alltså, sovmorgon. Underbart!
Längtar som jävlar in i havet till åhus och magaluf, såklart! Kommer vara bästa i sommar. Och nu verkar det som att jag slipper köra till och från åhus. Jag bara myser med tanken.
Så det gör inget att jag jobbar hela sommaren, för jag kommer få åka på dom roligaste resorna iallafall.



Magaluf 9-23 augusti. Sol, värme, fest och underbart sällskap.



Åhus beachhandboll. Vårat lag för två år sedan. Spelar dock inte iår. Men vem gråter blod över det?

Så jag är galet nöjd. Tur att man kände någon som skulle ner till åhus iår annars hade det inte blitt av. Haha.
Nu tänker jag inte sitta vid datorn längre. Uppdaterar som vanligt på jobbet imorgon såklart.

ni kommer få se er ungdom ruttna framför er...

vart tog solen vägen.

Idag skulle det ju bli så himla fint väder, men vart tog solen vägen? Verkar iallafall vara varmt ute. Står 25+ på pelaren utanför. Så länge det inte regnar på mig när jag kommer hem för jag måste ut och gå känner jag. Men annars gör det inget om det inte är sol när jag jobbar. Får gärna vara molnigt så man inte är världens blekfis när man kommer till Åhus eller Magaluf och alla andra har grundbrännan.
Den där märkliga känslan i magen har delvis försvunnit men lite ligger kvar. Då vet jag vad det mesta berodde på iallafall. Nog om detta.
Idag hela morgonen har det känts som måndag, min kropp är helt inställd på det verkar det som men vid lunch blev känslan annan, fredag. Men liksom inte en siffra rätt. Haha. Det är ONSDAG och inget annat. Men kroppen vägrar.
För mig är det väl delvis torsdag idag eftersom min fredag ser lite annorlunda ut. But i don´t mind.
Kom in på pappas kontor och här stog en påse med kaffepaket i som var adresserat till pappa. Det tackar vi för. Haha. Då blir mamma glad eftersom vi inte aaaalls har nå kaffe hemma.
Men det kan ju ta slut.
3 timmar och 30 min kvar på min onsdag. 16 dagar till Åhus och 38 dagar till Magaluf. Någon som klagar? Haha. Inte jag iallafall.
Snälla onsdag fortsätt i samma positiva spår som innan lunch.

patetik är konst och konst är att förstå...

godmorgon.

Blä blä blä. Klockan har passerat 7 och jag är på jobbet. Idag känns inte som en bra dag trots att det bara är imorgon kvar. Vill bara åka hem och krama mor och far min. Usch va jobbigt det kommer vara när pappa åker om prick en vecka. Vill inte att han åker längre. Får man ångra sig?
Känns faktiskt inte alls bra att vi kommer vara en mindre hemma. Jag får glädjas åt mina resor i sommar och försöka att inte tänka så mycket helt enkelt. Kul när man har ett jobb som man hinner tänka 9 timmar av 9 på dagen..
Äsch bäst man går morgon ronden och sätter sig i massagestolen för lite avkoppling. =)
Godmorgon!

vi måste gå härifrån, innan vi ligger på kyrkogårn som alla innan oss...

fantastiskt skönt.

Jävlar va skönt! Skjutsade precis hem Rosie för att hon har varit här och vaxat mig och mor min. As skönt att inte ha nå hår alltså. Att man inte tänkt på det tidigare. Men nu är det gjort. Mer nöjd än så kan jag inte bli just nu. Joo ska kämpa vidare med mina promenader dock. SEN är det bra.
Men nu ska jag mätta min mage som är hungrig. Sedan är det allsång på skansen, Magnus Uggla ska ju vara med. Efter det går det en film på 3an, Skilsmässa på franska, som jag vill se. Om jag är vaken vill säga.. Man är ju pensionär nu när man arbetar. Eller jaa fördriver tid och lyfter lön iallafall.
Min tränare Peter ringde idag också och sa att allt är klart med cupen i Hedemora nu och vi bara behöver betala mat och boende eftersom han övertalat klubben att betala anmälningsavgiften. Fantastiskt! Så himla kul med cuper faktiskt! Saknar det som fan. =)
Håller tummarna för att min Håkan tröja kommer i veckan också. Mys mys.
Så NU är det middag. Och sedan bye bye computer och hello my bed.

det gör inget om jag dör, för nu vet jag vad mina läppar är till för...


så blir ditt år.

Jag har en förkärlek till horoskop så är inne och kollar på både aftonbladet.se och expressen.se om dagarna. Och hittade det här. Hur ens år kommer se ut, på expressen.
Tyckte att mitt var väldigt intressant eftersom det stämmer ganska bra. Och då kan ju självklart jag inte låta bli att tro på det ännu mer.

Stenbocken  (23/12-20/1)
Årets tema: Tur
Med Jupiter vandrande genom tecknet kan det här bli ett år fullt av tursamma tillfällen! Men frestas du att ta allt för höga risker kan transiterna slå bakut. Satsa hellre måttligt än allt på ett bräde.

Kärlek: Nu kan du lätt trassla in dig i de mest obetänksamma affärer. Ändå känner du dig lyckligare än på länge, även ovissheten har sin tjusning.

Här visas 4 getingar.

Pengar: Tur med pengar balanseras av en lättsam inställning till dem. Det du drar in försvinner snabbt, men du har väldigt roligt när du slösar.

Se upp för: Att satsa allt.

Läskigt vad det stämmer överens med hur det varit hittills. Skrattretande likt. Jag tänker fortsätta med min inställning kan jag säga.

räknar ner.

Det är sommar när jag kan åka till jobbet utan tjocktröja. Och det gjorde jag idag. DÅ är det varmt. Haha. Jag som är frussen av mig tar alltid på mig en tjocktröja när jag åker till jobbet, men det är också det enda, sen är det lugnt. Måste ju bara få upp värmen på morgonen. Idag slapp jag det. Och det kändes väldigt bra.
Hoppas bara att det håller i sig. Verkar så när man tittar ut iallafall. Hatar att man jobbar inomhus en dag som denna. Självklart ska det vara sådant här väder fram till helgen åtminstone. Bara för att man är ledig på helgen.
Måste vara fint väder i västerås i helgen iallafall. Då är jag nöjd. Så vill man ju hinna sola lite också såklart. Haha.
Jag räknar som vanligt ner timmar och dagar, varje dag. Nu är det 1 timme till fika, 3 timmar till lunch och 7 timmar tills man går hem. Så är det 2 dagar och 7 timmar kvar innan det är helg för min del.
Något man inte heller får missa är att det är 39 dagar kvar till Magaluf. Yeey! =) Som sagt jag räknar ner..
Är fortfarande glad över att få åka till åhus. Haha. Tur att man kan glädjas åt något. Hoppas självklart på fint väder då med.
Ska försöka fördriva tiden med annat.

allt det bästa till dig min vän, allt det bästa till dig...