bloggar tydligen bara när det är sol.

Galapremiären var väldigt bra! Alla var på topp humör och även gästerna. Så bara där hade vi en kanon bra start! Var inte en speciellt stressig kväll ändå då vi faktiskt hade 330 pers. Trots att alla 3 ismaskiner tog slut/gick sönder samtidigt. Men inga problem för stora så vi löste det.
Festen pågick helt till kl 02.30 då vi bestämde att det faktiskt fick vara nog. Vilket jag tackade för. Kände att mitt huvud var tyngre än normalt och att jag kanske var på g att bli sjuk.
Men det hindrade inte mig att joina alla andra som skulle iväg på efterfest. Kan säga att alla var BRA i gasen när jag väl kom dit! Med det gjorde inget jag tyckte mest det var kul att vara med ändå och att faktiskt SÅ många kom dit gjorde inte saken sämre. 3 glas vitvin fick jag i mig innan jag kände att det fick vara nog. Klockan hade hunnit bli mycket så det var lika bra att gå hemåt tyckte jag.
Till skillnad från alla andra var jag inte bakis igår. Haha. Meeeen man ska inte ropa hej! Själv hade jag åkt på, precis som jag hade på känn, förkyldningen från helvetet! Så jag tog det rätt chill och gick för att äta lite brunch med Emma på fru hagen. Riktigt smaskens och jag var mätt resten av dagen!
Skönt att få lite egen tid med henne, äntligen! För det första jobbar jag när hon är ledig och tvärtom. Så vi ses aldrig. Då bor vi ändå ihop... Och hon åker ju dessutom till sverige på onsdag och sedan på sin resa i 3 månader! Vilket betyder att vi inte lär ses något då heller.
Vi hade en del att prata om också. Som vi även har kommit överens om och klargjort. Kände att det var viktigt att ta upp innan hon drar. För man vill ju inget annat än att vara ärlig.
Kommer sakna henne när hon är borta, för det blir ju tomt.. Som bara den! Men fördelen är ju att hon vänder kosan tillbaka till oslo när hon rest klart!
Eftersom sug tv4 visade något idol-kval igår så fick jag tydligen vänta på bonde söker fru en hel vecka till. Så i ren ilska gick jag hem till samuel och vegard istället för att glo på film.
Idag mina vänner har vi + 19 grader, strålande sol och jag jobbar! Tajming. Men jag är ändå förkyld och har legat på soffan sedan kl 8 imorse. Lika bra det kanske.

Dagens musik; Juline - Getting closer



för när jag var väck var du alltid där för mig...

trasig själ trasig kropp.

Okej jobbhelgen gick kanske inte helt smärtfritt men lyckades genomföra det så pass bra att inga mer än enbart dom inblandade märkte av tungjobbet. Har lämnat det jobbiga bakom mig och tagit mycket lärdom av det, poängteras ska också göras att tungjobbet inte blev pga mig utan helt andra orsaker. Men allt löste sig och jag är nöjd med det!
Igår, söndag. Jag vet klockan har passerat 00 för ett tag sedan men jag har inte gått och lagt mig ännu, därför är det fortsatt måndag för mig. Så orkade jag inte göra någonting. ALLS! Jag tog mig en promenad till apoteket för att köpa huvudvärkstabletter och en omväg för att köpa mat så jag kunde få lite frisk luft. Det kändes som att jag var svinbakis och träningsvärk överallt fast jag inte druckit något sedan söndag förra veckan. Då är man förstörd som människa efter en jobbhelg. Men det var inte så konstigt kanske för jag jobbade hårt.
Tog mig alltså en välförtjänt soffsöndag utan att bemöta en enda människa. Det var minst sagt skönt!
Idag däremot har jag inte varit mer produktiv än att jag tog mitt arsle hem till Vegard för lite "möte" haha. Han höll på att göra morotskaka för fulla muggar, så det fick bli det och kaffe. Sedan dök även Anthony in en sväng och joinade våran lilla ålderdomsfika. Det kändes som att vi sågs för våran måndags-syjunta med kaffe och kaka. Haha! När han hade lämnat byggnaden kom nästa, John-Magnus. Han hade då klipptid hos Vegard. Haha. Även det låter ju lite kul! Så vi blev där och äta mera kaka dricka mera kaffe, prata strunt och se på vänner. När jag och Vegard kände att hungern tog över blev det butiken för inköp till dagens pasta carbonara. Och jäävlar va bra den blev! Matkoma deluxe. Samuel kom hem senare och fick smaka på den fantastiska måltiden. Tror han blev lite imponerad iallafall.
Hängde i soffan en bra stund innan Vegards bästa vän från Kirkenes, TK, kom dit. Och det fanns såklart huuur mycket mat över som helst så det räckte minst sagt till honom också.
Pratade mera strunt innan jag insåg vad klockan var och inte hade med mig mina sömntabletter så jag tog en rask promenad hem.
Imorgon mina vänner har vi galapremiär på wallmans och det kommer massa folk! Ska bli väldigt kul!! Ser fram emot jobbet imorgon, trots att jag kände mig lite små "bakis" idag också. Otroligt nog. Det måste nog vara bristen på alkohol som gör mig bakis och ingenting annat.

Dagens musik; The Ark - Clamour for glamour



universum är ett monster, men det har sparat dig och mig...

sol sol sol, men höst.

Igår fyllde min fantastiska pappilu år! Stort grattis till dig, du är bäst! Jag hann också prata lite grann med honom i telefonen innan han skulle gå och luncha med mammilu och jag själv skulle göra mig klar till jobbet. Hann dessutom med en kaffe i solen med Anthony. Alltid lika mysigt att träffa honom. Så idag får jag äran att jobba med honom också, då han jobbar extra hos oss som servitör.
Dom här två dagarna utan Annsi har gått smärtfritt faktiskt. Igår var det bara runt 90 pers i salongen och ändå var det bättre publik än i onsdags då vi hade 140 pers. Märkligt.. Vi fick även in folk som gick älvvandringen. Det är alltså en vandring som tydligen görs varje år så här dags, då går man hela akersälven ner mot byn. Så vad jag har fått uppfattningen om så är det många som går med och det är upplyst hela vägen med marschaller osv. Hade nog gärna gått med om jag inte jobbat. Verkade mysigt.
Men idag och imorgon kommer dom stora proven för mig helt enkelt. Fortsatt upplärning av Erik och så kommer Malene idag också. Men det ska nog inte vara några problem.
Idag var jag tröttare än tröttast när jag klev upp. Fy fan va trött jag är! Hela morgonen har gått i ultrarapid. Hopplöst när dom större kvällarna kommer nu liksom.
Såg till min lycka att när jag ställde mig på vågen imorse att jag faktiskt lyckats gå ner 4 kg sedan jag kom hit till Oslo efter min sommarsemester i Sthlm. Inte för att jag hade stenkoll på hur mycket jag vägde men jag vet på ett ungefär. Snacka om att jobbet gör sitt..! För jag har ju inte extrem tränat direkt. Så vet man ju om att under julbordssäsongen blir det mer. Känns toppen! Och så kanske mitt minskade sockerintag har med saken att göra också. Men iallafall så blev jag riktigt förvånad, och glad såklart.
Som ni märker så drivs min vardag/helg/fria dagar egentligen enbart av jobb. Därför ska jag börja gå nu.

Dagens musik; Talisman - I´ll be waiting



du är mitt uppe i livet, men nere på gatan...

när tröttheten kommer ikapp.

Eftersom det blivit väldigt glest med bloggandet så kastar jag in ett inlägg idag tänkte jag. Inte för att det händer överdrivet mycket i mitt liv, men ändå. I söndags så fyllde ju som sagt Emma år. Men hon var minsann inte hemma på hela dagen och jag sov. Som fan. Shit vad jag var sliten efter jobbhelgen. Sov faktiskt så länge som till kl 15.30 och hade inte det minsta ångest alls, låg istället kvar lite extra för att behålla känslan av att få sova så länge som 12 timmar i sträck. Och faktiskt så är det okej när man bara har en planerad kväll.
Så närmare kvällen så bestämde sig jag, Vegard och Anthony för att göra stan. En sådan där bransch-söndag helt enkelt.
Och lyckad blev den och alla 3 var väldigt taggade! Vi mötte även upp Kjersti och Lars på ett ställe som heter Barbera. Där hade dom sjuka söndags priser, 29kr för en fatöl, 49kr för en drink eller shot. DET mina vänner kan få vem som helst glad att gå ut!
På måndagen skulle jag och Annsi bara in och göra lite beställningar och rodda upp. För att senare på eftermiddagen få veta att hon är sjukskriven pga sitt knä. Not good! Så vi hoppas att hon är åter på jobb väldigt snart!!
Och det betyder att det blir en del för mig att göra. Men kommer att få bra med hjälp så det känns bra.
Träffade även Stine den måndagen och gick i butiker och hade det super mysigt. JAG lyckades fynda ett par jeans!! DET händer så sällan att mina tidigare har lyckats falla isär. Jag hittar bara inte byxor, så nu hittade jag ett par skit snygga LEE jeans för 299kr på carlings. Det gjorde min månad, trots att jag inte får spendera egentligen.
Igår tisdag, bestämde jag mig för att inte lämna soffan på hela dagen. Nu känner jag hur man måste ta vara på varje ledig stund innan julbordssäsong och allt som kickar igång. Så där blev jag liggandes hela dagen och kolla på two and a half men och lite skype med mammilu och pappilu. As nice! Dock senare på kvällen mötte jag upp Anthony bara för att sitta och prata av oss. Kan säga att jag är mer än nöjd med dagen igår.
Idag är det jobb, och jag är såååå trött. Fattar inte varför men idag känns det tungt. Blir bättre när man kommer till jobbet! Och dessutom lyser solen så det är ju perfekt energi. Mer än jobb blir det ju inte i helgen. Jobb ons-lör.
Men jag gillart.

Dagens musik; Eric Hutchinson - Rock and roll



och aldrig nekat mig det ena eller andra, och levat livet...

kyligare tider.

Igår blev en riktigt bra dag på jobbet faktiskt. Inga konstigheter. Mer än att jag hade glömt mina sömntabletter hemma så att jag inte kunde ta dom innan jag gick hemåt. Men det ordnade jag direkt när jag kom hem istället. Och nu kommer jag ju inte göra om samma misstag direkt. Något jag blev väldigt överraskad över var att det var frost när jag gick hem! Jag som fakitskt bara hade tagit min vårjacka. Så nu blir det ändring på det tydligen. Usch vill inte ha höst riktigt än.. Och jag märker av att det går mot kyligare tider då handkrämen åker fram. Typiskt.
Idag blir det mycket bära och ordna massa inför imorgon då vi har 2 grejer i turbinen. Men det ska nog gå bra. Skönt att jobba hela helgen igen. Inte bara cash i plånboken utan att man får göra något man tycker om. Igår fick jag en sådan där härlig känsla av hur bra jag trivs på mitt jobb och alla som jobbar där. Det händer inte ofta att man aldrig har ångest över att måste gå till jobbet. DET mina vänner är en happening!
Ska ordna lite saker innan jobbet imorgon också, hoppas att det blir som jag tänkt bara. Men det tror jag.
Men annars hör ni ifrån mig på söndag igen eftersom jag inte hinner skriva imorgon. Eller söndagkväll kanske för Emma fyller år då så vi ska väl käka lite middag iallafall.
Nu mot jobbet i solen! Men det är ju inte sommarvärme direkt.

Dagens musik; Veronica Maggio - Satan i gatan



skriv det här i tidningen, jag var nere men uppe på fem...

when life takes over.

Idag har vi haft strålande väder, blev väldigt förvånad när jag vaknade imorse och fick syn på det härliga vädret. Vi har ju dom senaste dagarna haft någon typ av skyfall utan dess like. Så att gå utanför dörren utan paraply har inte varit ett alternativ.
Men trots detta väder idag så har jag knappt varit ute. Satt en stund på Vegards balkong för att få lite sol. Hade tänkt att gå ner på stan eller ta en promenad men inget har blivit av. Har känt mig lite down idag. Vet inte alls varför. Ingenting som jag vet kan ha med det att göra. Det är nog bara idag.
Gårdagen var en väldigt bra dag. Mötte upp Stine för att följa med henne och fixa med hennes iphone, som resulterade i en helt ny iphone 4, en vit som jag också har! Vi gick runt lite grann på stan, käkade lunch och avslutade hos mig för att hjälpa henne att komma igång med den nya telefonen.
Efter att Vegard hade telefonterrat oss med hetsen att hitta på något så gick vi från mig och förbi affären för att köpa lite öl. För en kväll som igår var det liksom lite givet att vi skulle dricka.
Så jag går hem till Vegard och Stine hem till sig för att slappa lite. Väl hemma hos honom pratar vi lite om framtiden och lite planer. Vi får se i slutändan hur det blir, men jag tror det blir bra.
Efter en stund kommer även Kristian dit, också en som är med i ensamblen. Tjatade dit Stine och senare kom även Anthony. Vi hade himla trevligt och såg lite på dvd när Vegard var med i norska dansefeber 2007. DET var humor! Haha, så liten han var.
Vi valde att även gå upp till champoo i vanlig ordning. Och där möts vi av ett annat välkänt ansikte, Johannes! Så där blev vi sittande ett tag och pratade om allt. Det var riktigt mysigt. Jag och Vegard avslutade med kebab och somna till en film hos honom.
Alltså en väldigt bra dag. Idag har jag verkligen inte gjort det jag borde. Men det är enbart för att jag inte känt mig så uppåt. Det hinns nog med.
Min älskade pappilu ringde från sjukhuset igår också, så det var skönt att även jag fick prata med honom. Och han lät väldigt pigg för att ha genomgått en operation på 3 timmar dagen innan. Kändes bra att även jag fick fråga det jag undrar över och höra att han är okej. Enligt planerna ska han vara hemma nu. Så jag hoppas att även det gått bra.
Jobbar järnet hela helgen från och med imorgon. Så mig hör ni nog inte ifrån förens på söndag.

Dagens musik; Skrillex - Kill everybody



jag känner pojken här i fönstret mitt emot, han samlar drömmar i fickan...

när problem hittar lösningar.

Oj var det i fredags jag bloggade sist.. Känns som jag gjorde det igår. Tydligen inte. Jag har hunnit med massor dock. I lördags så hann jag med att jobba på 2 jobb, gå med alla andra wallmaniter till champoo för att sedan dra på efterfest till kl 7 på morgonen, vara vaken i ett dygn, vara så utmattad att jag somnade innan huvudet landade på kudden. Slitsamt att vara jag ibland.
Första jobbet i lördags var alltså för disneychannel och deras rebund på playhouse disney kanalen som numera heter disney junior. Så den hade premiär här i norge i lördags och där av eventet jag jobbade på. Var utklädd till pirat och skulle ta hand om alla familjer som kom dit, främst barnen. Dom kom till dom olika stationerna för att samla guldmynt, typ. Det var inte ett speciellt svårt jobb direkt, men ganska kul ändå. Iallafall för att man får prova något nytt.
Fick sedan stressa till jobb nr 2, wallmans, the job i love! Det gick skit bra på jobbet förutom att jag var så förbannat sliten i kropp och själ och till på köpet en grym huvudvärk.
Antar att det är smällen man får ta när man inte sovit på nästan 3 veckor. Men det hindrade inte mig att efter ha stämplat ut gå med resten av gänget från wallmans till champoo. Vi stängde så pass tidigt att nästan alla avdelningar var representerade från oss inne på champoo. En riktigt kul kväll faktiskt! Trots att jag kände mig som jag gjorde.
Och det hindrade inte heller mig att också gå på efterfest till kl 7 på morgonen. Skillnaden var dock att jag inte drack speciellt mycket. Vilket var skönt!
När jag kom hem så hade jag varit vaken i över ett dygn och dom sista krafterna var tagna. Jag sov om vartannat hela söndagen och var helt förstörd. Men fick inte riktigt någon ro. Skypade med mammilu för att prata lite om dagens händelse, pappilus operation. Skönt att prata av sig lite om allt.
Sedan bestämde jag mig för att dra med Stine och hennes kusin Malene och kompis Martha till champoo. Japp återigen! Det var riktigt mysigt Så vi satt där tills stängning.
Idag hade jag bestämt mig för att ge upp och gå till läkaren. Det var det smidigaste jag varit med om! Kommer in, anmäler mig, väntar 25min, träffar doktorn och berättar om mina sömnproblem, betalar 136kr, kommer ut med ett recept på tabletter som förhoppningsvis ska funka, hämtar ut dom och kommer hem. Allt detta på ca 1h 10min. SJUKT! Då är restiden inräknad. Ibland förvånas jag över norge!
Ikväll ska jag hem till Vegard och förmodligen bara ta det lugnt. Känns riktigt bra. Och dessutom har mamma fått prata med pappa efter operationen. Det verkar som att allt har gått bra! ÄNTLIGEN! Nu ska han slippa den där skiten.

Dagens musik; Melissa Horn - Långa nätter



och vi satt på gräset, som växte i takt med himlen...

åren går.

Är det inte märkligt hur olika dagar, veckor, månader och år ser ut. Kan sitta och tänka på det ibland. För ett år sedan ganska exakt hade vi också satt igång på wallmans. Dock var det min allra första säsong och jag hade ingen aning om vad som väntade egentligen. Det var kul och samtidigt var jag otroligt skeptisk till om jag faktiskt var rätt för jobbet. Gjorde självklart mitt allra bästa för att komma in i det och göra ett jobb jag faktiskt aldrig gjort förr, på riktigt liksom. Det här var en helt annan sak.
Nu ett år senare, har man varit oslo bo i över ett år, skrivit på kontrakt för wallmans en säsong till, bor för tillfället i 3e lägenheten i stan. Ja listan kan ju onekligen göras lång. Men jag kan inte förstå att när man mår så bra i kropp och själ att det är någonting annat som spökar.
Känns som att alltid är det någonting som ska hålla på. Nu är det sömnen som är the big bad guy. Kliver snart in i 3e veckan med urusel sömn. Det funkar liksom inte.
Provade faktiskt det senaste tipset jag fått, och också det enda jag inte provat. Sova åt andra hållet, alltså med huvudet vid fotändan. Vet inte om det var därför eller för att jag nu känner mig helt sjukt sliten som jag sov nästan 5 timmar. Inte i sträck men det är mer än jag fått under hela tiden.
Pratade med Stine igår när vi gick hem och hon nämnde att det finns en dropin-lege inte speciellt långt ifrån där jag bor och kostar nästan ingenting. Så DIT ska jag nästa vecka! Om inte ett mirakel sker. Men just nu känns det hopplöst.
Pratade med pappilu igår också en bra stund och berättade min situation men mest ville jag höra om hur allt inför operationen skulle funka. Det kommer bli så himla bra det där! Är så glad att han ÄNTLIGEN fick en tid! Hoppas hinna prata lite på skype imorgon med honom igen.
Är ledig imorgon från wallmans men då ska jag jobba på ett event för disneychannel, är bara i 4 timmar så det är lugnt.
Men ikväll är det fullt ös!! Vi har någon form av russe tillställning ikväll så det blir sen hemgång och bara kötta. I like, om min kropp håller med.
Är inte ett dugg bitter över att Håkan Hellström spelar på grönalund ikväll och jag missar det. IGEN!! Livet är faktiskt inte rättvist, det har man ju fått erfara. Så hoppas ingen av dom jag känner kan gå dit, eller om dom gör det att det då spöregnar. Haha! Nej då, njut åt mig med jag önskar verkligen att jag kunde vara där. Min man.

Dagens musik; Michael Jackson - Speachless



jag måste förändra nånting...

good days and bad nights.

Som jag även skrev i det tidigare inlägget så var jag ju på en barkurs på bacardi igår. Det var riktigt kul faktiskt! Vi var väl drygt 23 st från olika uteställen med varierande meriter från att stå i bar. Några hade inte stått alls medans någon hade betydligt längre kunskap. Jag var den enda från Wallmans då. Det bjöds på pizza från peppes pizza och sedan satte vi igång. Han som höll i hela kursen var från australien och hade vunnit världsmästerskap i bartending, då allt från att kunna free pour i olika former, flairing och drinkar. Var säkert fler moment men ni hajar. Han vann över 6000 andra deltagare så han kunde sin grej kan man säga. MYCKET intressant att se på när han stod bakom baren.
Det var väldigt mycket basic som jag redan kunde men lite intressanta tips fick man allt. Nu gäller det bara att ha allt i minnet när man väl står i baren. Vi fick en liten bok med allt som man bör veta när man står i en bar, plus en riktigt schysst notebook som jag skrivit upp det viktigaste sedan fick vi allt sammanfattat på mail idag. DET kallar jag bra.
Så jag är väldigt nöjd med att ha varit där och fått tagit del av allt detta. Trots att allt var på engelska.
Jag kan nog mer än jag tror.
Inte fan kunde jag sova inatt heller. Eller imorse får jag väl säga. La mig ganska sent men vaknade igen i vanlig ordning. Dock överraskade jag mig själv med att inte vakna vid kl 05 utan runt strax innan 06 istället. Och vid kl 9 ledsnade jag och gick till gymmet.
Det var bra av mig tycker jag!
Sedan på eftermiddagen gick jag över till Vegard för att se den andra hyrfilmen vi hyrt i söndags. Skit kass! All good things hette den. Ingen hit alls, trots att den baserade på verkliga händelser.
Fick lite mer glädje i själen när jag kom hem och såg att bonde söker fru hade premiär! Som jag faktiskt hade glömt bort.. Pinsamt nog. Men jag såg det och är nu nöjd!
Har pratat med legevakten idag angående min sömn och dom ville såklart att jag skulle komma och träffa läkaren. Vilket inte var på legevakten här vid oss (2sek utan för min dörr..) utan i Sandaker. Så jag hann inte till dropin idag. Får väl bli nästa vecka om det inte löser sig. Nu är det bara att hoppas att jag kan sova inatt för imorgon är det jobb som gäller. Lovely!
Det är så himla tragiskt det som skett idag med Stefan Liv och hans team. Sådant får inte hända, men tyvärr så gör det de. Skänker tankar till teamet och alla deras anhöriga. Livet är så orättvist.

Dagens musik; Håkan Hellström - Saknade till havs



jag måste säga nåt idag innan jag somnar...

utan sömn men glad ändå.

Inte fan kunde jag sova inatt för det! Skit skit skit! Fattar inte alls vad det är. Nu var det till och med svårt att somna, men det kan ha med kvällen innan att göra. Så det är inte mycket att göra åt. Men som alltid vaknade jag sådär vid kl 05. Och sedan dess har jag varit vaken. Dom klassiska 3-4 timmarnas sömn har jag fått, varken mer eller mindre. Nu är det slut lekt jag kommer aldrig orka om det ska fortsätta såhär. Jag ska ta reda på telefonnumret till legevakten och se om jag kan få lite hjälp på traven.
Idag ska jag då på en barkurs med bacardi ingen aning om vad jag har att förvänta men det visar sig. Annars som står på schemat är att städa och tvätta. Sådant nödvändigt ont man ska hinna med i vuxenlivet.
Sedan är det bara back on track, se hur mycket man sover inatt.
Dilemmat jag hade igår har jag nu tagit ställning till och jag tackade nej till det erbjudandet. Men hoppas att något liknande kommer igen.

Dagens musik; House M.D - Get happy



folk säger att allt är för konsten, inget för berömmelsen...

spänning i livet.

Det händer inte mycket spännande i mitt liv men alltid händer det något. I lördags gick det jätte bra på jobbet inga problem alls! :) Vi hade även kvarsittning som självklart skulle resultera i en sen efterfest hos Vegard. Själv gav jag upp vid kl 08.30 på morgonen av trötthet. Men inte fick jag sova för det trots lite fylla, jobb och en tidig morgon. Klockan 12 vaknade jag och skulle tydligen vara vaken. Inte okej!
Hela söndagen gick ut på att ligga i Vegards soffa. Vi lämnade lägenheten enbart för hyrfilm och kebab. Sedan vandrade jag hem vid kl 12 på natten igen. Haha. Det kallar jag en chill söndag! Men också den enda lediga dagen den veckan så det var behövligt. Och som vi sa till varandra att det faktistk ÄR okej att ligga i soffan en hel dag när det varit som det varit. Punkt slut.
Så natten till idag tog jag faktiskt sömntabletten jag fick av Varpu. Och jag fick sova! LÄNGE! Vilken upplevelse och känsla. Jisses!
Idag fick det bli som jag blivit tipsad om "träna på kvällen" kändes även det skönt trots att jag har känt mig lite down idag. Så nu återstår bara att käka den där rackarns ingefäran och dricka te för att sedan se om jag kan sova utan tabletter. Håll tummarna!
Tänker faktiskt annars gå till legevakten och se om jag kan få något utskrivet. För det går inte att leva med så få timmars sömn. Och knappast snylta på Varpu heller.
Imorgon ska jag på en barkurs och det ser jag fram emot! Kul med lite nya idéer och att faktiskt HA gått en barkurs. Lever med ett litet dilemma också som jag tror jag vet svaret på. Känns trist men ibland måste man prioritera. Tyvärr.

Dagens musik; Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer



musiken rullar, dom har glömt allt dom saknar på dan...

hard work work.

Ni vet när man känner sig så där tillfreds med vardagen och tillvaron? Så känner jag just nu. Trots att jag sovit, eller snarare inte sovit, sedan i söndagsnatt. Så känns det så himla bra! Jag älskar att gå till jobbet och träffa alla mina kollegor och att få göra mitt jobb. Den här veckan är bara en försmak på vad som kommas skall. Och jag är förberedd som aldrig förr. Jag längtar tills vi inte gör annat än jobbar. Tro det eller ej.
Premiären var helt fantastisk om än lite förvirrad. Men alla vill och drar åt samma håll så jag tror att den här säsongen kommer bli grym!
Showen är utan dess like med alla fantastiska artister med sång och dans. Och alla som jobbar runt omkring showen gör att allt går mycket mer smooth. Lovley! Jag älskar mitt jobb.
Som ni förstår så har jag alltså senaste dagarna; inte sovit som jag ska, ätit och jobbat. Mer än så har jag inte hunnit med. Men det gör mig ingenting.
Känns lite trist att missa hydets crew fest ikväll men jag jobbar faktiskt hellre. Så går det när man har ett liv även i Oslo. Och det är helt och hållet mitt val och jag ångrar ingen ting.
År 2 i Oslo kommer bli BRA.

Dagens musik; Thåström - Flicka med guld



alltid en orkan i hälarna, aldrig kunnat stanna nånstans...