Igen igen och igen.

Studentskiva idag. Ska bli roligt, och ett nytt ställe igen dessutom. Skönt att prova något nytt. =)
Idag fick jag iallafall sova, haha. La mig vid tolv igår som egentligen var alldeles för sent med tanke på allt innan och vaknade vid tolv idag. Såå skönt att få sova. Men det känns som att allt börjar slå tillbaka, känner mig lite sliten faktiskt, men det är det värt. =) Ikväll ska det bli jätte roligt! Jag och S med "Abba-familjen" hahaha. Lite smått kul. Jag och S ska vara hos henne innan, as always typ. Men fick höra av R att E ville att vi skulle komma till honom, så får se hur det blir. Då kanske vi slipper springa ner till tumba?
Idag så har jag hunnit med ganska mycket tycker jag själv. Börjar med att gå upp i lugn och ro för att äta frukost och sitter i evigheter och bara gör inget. Haha. Sedan får jag skjuts av far min för att möta upp R i tumba och ta biljetterna. Samtidigt träffar jag några jag inte sett på hur länge som helst, J*2 och H och min favvo Sailor, fast honom träffade jag ju för inte alls speciellt länge sen. Haha. Kul att träffa er grabbar! Sedan var det bara att få skjuts av pappa hem till S för att vi ska kila iväg och sola, trodde vi ja. Hon tar god tid på sig och vi går ner till tumba och som vanligt fick springa till bussen, haha. Whats the grej med det liksom? Väl i Salem inser vi att dom stängde 14, gah att vi inte kollade det innan? Smarta, men nu fick vi ju iallafall röra lite på oss. Så vi tog nästa buss tillbaka till tumba.
Väl där glider vi runt i lite affärer och jag hittar två slipsar jag bara var sååå tvungen att ha, men köpte bara en. =) Så fin, ska nog ha den ikväll när jag bestämt min outfit som lär ta evigheter som vanligt.. Möter upp mamma och får lite pengar och sedan handlade vi diverse saker och skjutsar hem S till sig och nu är jag hemma och väntar på mat. =) Grillat idag igen, man kan inte ledsna på det tror jag! Haha.
Bör nog gå och börja göra mig iordning men är så seg, ska nog vila en stund innan jag beger mig mot duschen. =)
Men ikväll blir det roligt må jag tro!

Around the world...

Massa mysiga bilder från igår.

Som vanligt är det ju roligare att uppleva det men lite bilder kan bevisa det vi fick vara med om. =)
S påminde mig om en av dom bästa kommentarerna som bara måste vara med.
"Fan jag måste pissa!" - R som står med en cider i varje hand.
"Behöver du hjälp att hålla?" - Jag som försöker vara snäll att hålla i hans cider men det blev liksom lite fel. Haha.

Här kommer iallafall bilderna.


109823-96

Söt Sarah innan vi åkt in. =)

109823-97

Sofie som är så PÅ att vara med på kort, det enda jag lyckades få på henne =)

109823-98

Sötis Sarah och jag =)

109823-99

Efterfesten, kl är väl runt 5 och vi har just börjat.

109823-100

På efterfesten, R*2 och V. Partyy! =)

109823-101

Hmm jaa efterfest sa vi va? Haha. Två sovandes.. =P

109823-102

Här har vi en av dom, och inte fick vi liv i honom heller. Haha

109823-103

Ont i nacken idag, jaadå! Haha. och den där jävla knappnytt, jag dog!

109823-104

Jaa ni fick ju iallafall sängen, söta va? =)

109823-105

Så myysigt visst?

109823-106

För att efterfesten var så greatans!

109823-107

Goodmorning sunshine? Kl är runt 12 kanske och vi har sovit så bra.

109823-108

Alltså, whats the grej med dessa strumpor!? Jag kunde inte låta bli, hur lyckades du Enberg?


Nej nu är det faktiskt dags för ett välförtjänt bad för min del, håll tummarna för att jag inte drunkar! =)


Återigen studentskiva.

Då har man avklarat ytterliggare en studentskiva som stog med på listan. Det var jätte roligt, precis som alltid. Haha. Det börjar som vanligt med kaos. Eller för mig iallafall, det eviga problemet med kläder. Suck så jobbigt. Men det löste sig till slut. Var bara tvungen att få en paus i att behöva stå och glo i min garderob så jag åkte med Robert och Fredrik till Beneveto för att dom skulle äta lite bakis mat. Trevligt att få sitta och prata av sig lite faktiskt och trevligt sällskap, eller jag var iallafall ett trevligt sällskap till dom. Väl hemma sisodär runt 17.30 så börjar såklart paniken igen om det där med kläder, men hittar fortare än förväntat en bra outfit som jag trivdes med. Bra där! Och efter det var det mat dags, grillat som vanligt, så himla gott! =)
Visste dock då hur det blev med kvällen som länge var ovis så det kändes skönt att veta vad som skulle hända efter man ätit en bit mat. Väl när jag ätit klart inser jag att jag har lite bråttom, kl är 20.15 och S skulle sluta kl 21 för att sedan komma till min sambo S och jag hade absolut inte gjort mig iordning för det skulle jag göra där. Fan bråttom! Så kasta i grejerna i min stora väska för att traska kvickt till S. Jag var på plats runt 21 och gjorde mig klar. Sedan kom också S och G för att nästan på en gång åka in till den stora staden för en härlig och konstig kväll. Som alltid när jag är i farten. Vi var på Softbar som stället hette, det var väl helt okej faktiskt men man kan säga att det finns betydligt bättre ställen. Sen kan orsaken vara kanske att det var massor av folk men det var bara roligt. Men vilka drägg det finns verkligen! Har man sprungit ifrån dom eller sagt nej typ tusen gånger så bör det betyda att man inte vill ha med dom att göra, men nej nej vaddå klart man ska hänga efter iallafall. Gah. Blir faktiskt riktigt irriterad på sånt måste jag säga. Men överallt finns det äckel det kommer man inte ifrån dessvärre.
Men det blir inte roligare än vad man gör det till helt enkelt och jag är ganska bra på att göra det om jag får säga det själv. =)
Gulligaste var ändå sista dansen, som oftast är en lugn låt. Så dansade jag först med J och sedan dansade jag, J, S och G tillsammans allihopa i en härlig ring. Haha. Måste säga att J hade nog bästa situationen som var ensam kille. Det var faktiskt riktigt roligt. Sedan var det bara att bege sig till bussen och hemåt, skönt att få sitta lite faktiskt. Och vi var ovanligt snabbt hemma i söta lilla Tumba, eller iallafall till skillnad från i torsdags morse..
När vi väl var i Tumba bestämdes det att det skulle vara efterfest hos S, sagt och gjort så hamnar jag, Sarah, Gabban, Robin * 2, Enberg och Viktor hemma hos S. Och vilken efterfest sen då. Haha. Stackars R och V som gick och la sig i S´s säng (som jag förövrigt skulle sovit i) och somnade bums. Vi andra var uppe ett bra tag till måste jag säga. Jag, S och G somnade inte förens vid 8 imorse, eller iallafall jag somnade vid den tiden. Jag låg på golvet och sov med kudde och täcke, jätte skönt.. Nej, gjorde ont i mina höftben. Medans R sov i ena soffan och S och G hade andra och E satt och sov intill soffan där S och G låg/satt i. Helt galet. Jag har bild bevis på alltihop och kommer lägga upp lite av bilderna från gårdagen sedan när jag orkar. =)
Vaknade ungefär vid 11 snåret och kliver upp. 3 timmars sömn märker jag nu börjar kännas att det inte alls räcker. Jag gick från S vid 15.30 tiden för att gå till Storvreten och kolla på fotboll, Grödinges b-lag. Kul att se faktiskt men ja det kunde varit varmare om jag säger så. Matchen slutade 1-1 orättvist nog och motståndarna var KRIS.
Tack för sällskapet vid matchen iallafall Fredrik det var trevligt. =)
Och nu sitter man här nyss ätit middag och bara håller på att frysa ihjäl så jag ska ta ett varmt bad och försöka låta bli att somna. =)
Några sköna kommentarer från kvällen/morgonen:
"Det är värt att blogga" - jag efter en annan kommentar jag inte ens minns.
"Sofie du SPRANG faktiskt!?!" - jag, Sarah och Gabban efter våran otroligt sköna löparrunda ner till Tumba för att hinna med tåget. Och vi hann faktiskt. ;)
Sedan vet jag att det var något mer men fan minns inte alltså. Tröttheten börjar komma ikapp.
Kanske lägger upp bilderna senare vem vet..

Det ska bli män av er nu...


Bilder från de här dagarna.

Jaa nu har jag tagit mig tiden att lägga upp bilderna från dom här dagarna som jag skrivit om. Och måste bara påpeka att det har varit helt sjukt kul.

109823-85

Robin hemma hos mig. Samtidigt som jag stressar runt som en galning.

109823-86

Sofie och Akhila hos Sarah, dom ville inte riktigt vara med på bild. =)

109823-87

Sarah, den här bilden var roligare när man såg den i kameran, haha =D

109823-88

Hmm.. Sarah och jag. =)

109823-89

Efter skivan hos Sarah, titta så ljust det är ute. Kl är runt 06.00, pigga och glada. =)

109823-90

Soffan försvann under tiden jag och Sarah åt middag.. Hmm?

109823-91

Här hamnade soffan, på Sarahs balkong. Haha!

109823-92

Och så här ser det ut i en hall med 3 inneboende i en tvåa.

109823-93

Sarah och jag kom hem från träningen så var allt iordning städat och fint. Lägg märke till dom tända ljusen, blomman och chokladen på bordet. Ni är för söta! haha =)

109823-94

Sarah hos mig innan vi börjar slinga mitt hår. =) Sötnos, psst visst är hon lite brunare? ;)

109823-95

Jag efter vi slingat mitt hår, och jisses va långt hår jag har. Gah. Och rakt. haha.


Mera bilder lär nog komma under den här kvällen om jag nu får med mig kameran, för ikväll är det studentskiva som väntar. Kul kul =)


Absolut.

Ordet som är mer än välanvänt från min sida. Men det är ett perfekt ord. Det vet jag att min sambo gillar också. Haha. Fick en kommentar av E gällande våra ord "Alltså ni har ungefär 20 ord som ni går runt på" Haha. Jaa mycket riktigt och mitt svar till det blev "Men vi byter efter varje månad" =) Kanske inte helt sant men det kunde varit så.
Glömde skriva en grej från igår på festen med S. Vi kommer dit och hälsar på alla som man inte har någon aning om och jag blev så förvånad att de flesta visste vem jag var. Hmm kanske inte så konstigt när jag tänker efter men ändå, jag har aldrig ens sett dom. Haha. Kändis, närå! Roligaste kommentaren var nog när vi precis kommit och S skulle ut och röka så vi går ut på uteplatsen på baksidan så kommer en kille och så säger han till mig efter han har hälsat "Men jag trodde modeller var längre?" Haha. Jag DOG. Hajade noll av vad han menade. Så sa han "Jaa men det har ju han sagt" Då kunde jag inte låta bli att typ dö av skratt. Stackarn förstog ju ingenting och tyckte det var helt normalt. Det var riktigt roligt måste jag säga. Inte alla dagar man får höra det direkt. Haha.
Och jag är fortfarande väldigt stolt att jag stängde av mobilen inatt men att man så fort drar igång den får två sms är ju inte av det vanliga. Mina föräldrar trodde jag var sjuk när jag sa att jag faktiskt stängt av den, mamma kom fram och kände på min panna och sa något i stil med att jag måste vara sjuk i huvudet eller något. Japp det må hända faktiskt. =) Inget har varit sig likt den senaste tiden så klart att någonstans måste det slagit slint.
Och måste få tacka S för hur fint du gjorde mitt hår igår, tusen tack verkligen jätte nöjd! =) För ovanlighetens skull så blir det till att ha rakt hår idag när det är utgång och allt. =)
Ikväll kommer det bli riktigt roligt tror jag!
Jag har en deal som jag ingick precis. Och jag tror faktiskt att jag har stor chans att vinna den! Muhaha. Vi har dock inte kommit på hur vi ska få fram lösningen till vem som vinner men det kommer sen. Haha.
Och bilder från dom här crazy dagarna kommer så småning om också.
Nej nu ska jag nog gå och se på lost avsnittet jag missade i onsdags. =)

The kids aren´t alright...

Som vanligt.

Så är det galna kvällar när jag är i farten har jag märkt. Och absolut ingen skillnad denna kväll. Får sms tidigt runt halv 12 på förmiddagen, då jag förövrigt äntligen somnat och låg perfekt i S´s säng, så blir jag tillfrågad att komma på fest i Hallunda (av alla ställen på hela jorden..) och att jag gärna får ta med mig några tjejkompisar. Jag funderar och tänker att men visst egentligen varför inte och smsar S direkt och säger att det är fest som står för dörren på kvällen och att jag berättar mer när hon är hemma från sin mösspåtagning. Sagt och gjort så kommer hon hem och så fort jag bara nämner hallunda så ser man i blicken hur inte okej hon tyckte det var, hmm jag förstår henne. Men jag blev övertygad själv att det var ett lugnt område just där och så. Jag ville dit och S var osäker men ändå så ville hon, det såg jag allt på henne. Men efter två timmars övertalning att äntligen ta sig ur soffan och åka till Salem C och sola så var vi på god väg trots att klockan var runt 18. Haha. Sega jag vet, men varför stressa? =) När vi är klara där så beger vi oss mot bussen och ser att den alldeles strax ska komma, skönt att vi inte precis missade den eller något annat onödigt nu när det verkade som hela cyberspace var ur funktion, eller iallafall telefonin. Suck, va jobbigt säger jag bara!
Men det var när vi satt och väntade på bussen med en fullis som det var något roligt (fast inte alls roligt) inträffade. Det kommer ytterliggare en fullis med systemetkassar och jag förflyttar mig mot S en hel del och lite till så att han kan sätta sig så säger han "Höhö, jag ska sätta mig här mellan" Och sagt och gjort, men eftersom han inte var på det nyktra så självklart lyckas han sätta sig på MIG! Alltså hur stora är oddsen han hade drygt en halvmeter att dundra ner sitt arsle på, men nej nej på mig bara! Jag hann i och för sig undan rätt snabbt mot S men ändå. Jag trodde jag skulle dö. Sen börjar han klaga över att hans skosulor är trasiga och att när man är 50år och skorna går sönder vad sjutton tar man sig till då? Och då svarar den andra fullisen "Jaa då får man gå barfota!" Haha. Men eller hur, vägra köpa nya skor då liksom? Så det var lite roligt.
Iallafall väl hemma hos S igen för att ta lite av mina ägodelar som jag lämnat kvar där (eller praktiskt taget flyttat dit med) för att faktiskt sova hemma inatt och sedan ska vi traska mot mig för god middag som innebar grillning. Mys mys. Samtidigt kollar vi om hon har slingfärg hos sig och tar med det också för att slinga håret på mig. När vi väl är här hemma så är kl 19.40 ungefär och jag kilar in i duschen för att sedan bli redo för att få färgat mitt hår. Men strax innan vi ska börja så var det middag, mums. =) Var verkligen sjukt hungrig också. Åt nog för ett helt lag. När vi myst lite med min familj och middagen så sätter vi igång, eller snarare S. Sagt och gjort så övertalade jag S*2 att följa med till Hallunda, bättre sent än aldrig. Så jag säger åt S att komma över till mig så vi kan åka så fort vi var klara med att ha slingat mitt hår. Hon kommer över och vi blir klara mer eller mindre. Efter mycket om och men (runt sisodär kl 23.00) så plattångar S mitt hår också så vi slapp göra det imorgon osv. Och inser att 23.30 bussen var omöjlig att hinna med. Och hon bestämmer sig också för att inte följa med utan åka hem och sova istället. Jag förstår dig verkligen. =) Men då kommer jag på den briljanta (stavning?) idén att våran kära vän GP kanske har möjlighet att köra oss, så jag hör av mig och frågar och får ett okej och att han hämtar upp oss ca 20 min senare. Verkligen toppen! Och skönt att få skjuts. Väl där kände man sig sååå lost. Haha. Nyktra och hmm jaa glada trots allt komma in till ett hus med massa fulla människor man, eller de flesta aldrig tidigare sett var väl kanske inte allt för smart. Men vi var iallafall där och pratade med massor av trevliga människor och hade ändå hyffsat okej, men om man varit tidigare och fått i sig lite kanske man känt sig mer hemma. GP erbjuder även sig att hämta oss när vi ville hem därifrån, eller snarare beordrar mig att höra av mig så han får hämta oss. Haha.
Under den tiden där så var det blandat kaos och blandat dans kanske man kan säga? Dock var jag inte inblandad i något av det. Trevligt var det iallafall, nu har man träffat många nya människor.
Kul att träffa dig efter en månad och att du verkligen ville att jag skulle komma dit, men sedan då? Tur att man är så pass social och hade S som stöd. Tänker inte be om ursäkt för det jag sa heller faktiskt, för jag vet att jag har så rätt i det jag sa.
Vid halv 3 snåret så ringer iallafall jag GP så han kan hämta mig och S. Så efter ca 15 min så ringer han och säger att han står utanför, så vi går ut och ska åka så kommer Jesper springande och vill ha skjuts och då visar det sig att dom känner varandra, haha vad är oddsen på det?! Kul iallafall så han och en tjej till får också skjuts. Verkligen stort tack att du körde oss =)

Men imorgon är det nya friska tag med FINEKS studentskiva, ska bli sååå roligt! Ska föra med R med vänner (eller något?) S och troligen andra S också som det ser ut nu. Jag är verkligen sugen på morgondagen. =) Kanske bäst att gå och lägga sig och stänga av mobilen, annars är den stendöd imorgon och laddaren är hemma hos min sambo S haha. Självklart så när man kom hem nu så fick man 3 sms nästan på direkten och jag tänkte, nej nu dör min mobil... Men den höll sig. =) Så NU ska jag faktiskt för första gången i världshistorien stänga av den. Grattis till mig och sovgott.

Forever...

wild and crazy.

Det är det minsta man kan säga från onsdag fram tills nu. Haha. Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva eller så det är så mycket men kan kanske dra en kort story (som lär bli lång...)
Börjar onsdag eftermiddag, stress stress stress. Möter Robin vid busshållsplatsen vid mig (jag var långt ifrån klar då) och bara stressar ännu mera. R satt bara och skrattade åt mig kan man säga och jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilka kläder jag skulle ha. Typiskt mig, alltid samma problem. Väl när jag är klar så blir vi hämtade av Akhila och Sofie för att sedan hämta pizzor från Benevento för att sedan bege sig över till Sarahs lägenhet. Vi åt och hade lite förfest typ, sedan åkte A och S hem. Jag, S och R går ner till tumba för att ta tåget mot stan men missar det och får sitta och vänta där, men äsch, fint folk kommer sent har jag hört. På skivan var det roligt och man träffade massor som man kände såklart. Toppen toppen! Men det var sjukt dåligt att dom stängde en halvtimma förtidigt. Suck. Men vad att göra så vi går till McDonalds och fördriver helt onödig tid men vi var ändå tvunga att vänta i evigheter på bussen som vi självklart precis har missat. Men jag och S gick mot busshållsplatsen fastän dom andra stannade kvar, rastlösa som vi var. =) När vi närmar oss busshållsplasten så ser vi att R och Enberg sitter där och väntar så vi stannar också där för det var helt fullt med folk på andra busshållsplatsen. När väl bussen kommer så väller det in folk såklart och vi åker den trevliga och helt sjuuukt långa resan hem som förövrigt tog längre tid än vad den brukar pga "Hi-tech problem" som busschauffören sa. Men äntligen i tumba blev det en trevlig promenad hem till S med R och E som följde med eftersom R lämnat sin väska. Och kvar blev dom. Jag och S fick ta sofforna och dom sängen, hallå grabbar det var inte schysst! Eller jag som är så liten fixade det galant men vette sjutton hur S grejade det. Haha. På morgonen går S upp för att åka till skolan och ha redovisning så vi andra ligger kvar och sover så sött. Vi kommer upp nån timme innan S kommer hem igen.
Vi inser ganska fort att en bit mat vore gott och efter mycket om och men så går jag och S förbi mig och hämtar träningsgrejer för passet på kvällen för att sedan gå till ICA och köpa goda sallader medans E och R tog extra nycklarna och gick till pizzerian som ligger precis här. Men vi hann hem före och började äta, kanske liiiite tätt inpå träningen men va sjutton.
När vi sitter och äter hör vi hur dom börjar möblera om i vardagsrummet så vi går ut och kikar och vad får man se? Joo hela soffan står ute på balkongen och bärbara datorn också med dom i soffan och glassar. Haha. Vilka påhitt alltså. Vi har lagom ångest inför löp och spänsttesterna som väntar ca 45 min senare. Samtidigt bestämmer sig killarna för att stanna och säger att dom lovar att städa och vi skrattar väl mest bort det och går till träningen. Ca 1 tim och 45 senare är vi tillbaka och möts av en mörklägenhet med massor av tända ljus samt att dom har städat, och som pricken över i:et så har dom köpt lite godis och ställt på vardagsrumsbordet. Så gulligt. =) Vi trodde ju inte att dom faktiskt skulle städa. Och när dom varit och köpt pizza så köpte dom också en film, James Bond Die another day. Så vi bestämmer oss för att kika på den under kvällen. R ledsnar och åker iväg på studentskiva istället. Vi stannar kvar och kollar på James Bond, eller inte jag haha jag somnade efter kanske 25 min. Väl när den var slut så vill vi se en till film och då blev det Green Street Hooligans, super bra film och jag höll mig vaken. Grattis till mig, eller inte. =)
Efter den filmen vill E ut och gå så vi knallar ut, S blir dock kvar för att sova för att hon ska upp tidigt. Så vi går ut och går ca en timme och pratar, tack för promenaden det var jätte trevligt. Medans vi har en så sjukt arg och irriterad R som sitter utanför och väntar och har tydligen gjort det ett tag också. S hade inte öppnat för att hon trodde det var vi och vi hade faktiskt nycklar. Missförstånd på hög nivå. Och självklart så slutar R´s mobil att funka så han inte får tag på oss förens i slutet av våran promenad. Vi sitter utanför på gården ett tag tills vi får med oss R in efter mycket om och men. Väl inne så går vi och lägger oss. Fan jag fick soffan inatt igen. GAH. Jag hade faktiskt paxat en plats i sängen brevid S men icke. Runt 5 så somnar vi äntligen, eller R somnade före mig haha.
Runt halv 8 blir jag väckt av S som jag ska göra sällskap och äta frukost, sagt och gjort så går jag upp och sedan lägger mig lagom runt 8 när R ska upp, som dock kom upp ett tag efter det och fick lagom bråttom till bussen. E skulle egentligen också till skolan men skippade det kan man säga. Sov till typ halv 12 till och från för att efter det gå upp och diska lite m.m. Så nu för en halvtimme sedan kom S hem från sin mösspåtagning och vi ska snart iväg till Salem och sola. =) Mys mys.
Ikväll är det kanske fest och imorgon studentskiva, hurra så ovanligt... =)

Man blir som man umgås...


Förfest hos Sarah vetja.

jaa då sitter man hos Sarah och har lite förfest. Ska sedan till Gabbans studentskiva, kommer bli greatans må jag tro =) Från att ha varit fem st här så blev vi bara tre. A och S åkte hem, tråkmånsar som inte åker med. Tihi. =) Robin, jag och Sarah har världens paarty här. Haha eller? Men det kommer bli roligt som tusan tror jag.
Med lite pizza och alkohol går allt =)

Ha en trevlig onsdag kväll, missar lost =( Men får det inspelat såklart. Tack tack tack.
Nu fortsätter jag att vara social. =)

Fystester, välkommen tillbaka.

Eftersom jag inte har något liv och bara sitter här och ugglar kan jag ju alltid slänga in ett inlägg. Jaaa toppen! Kom just hem från min första träning efter uppehållet. Det var dock bara fystester som innebar bänkpress, benböj, chins (stavning), dips hette det så? och brutalbänk. Sedan fick vi lära oss hela tekniken med en frivändning som det så vackert heter. Jag har gjort massa sådana förut i skolan med idrottsprofilen men har totalt glömt allt vad som har med det att göra, så jaa det tog ett tag att hitta rytmen. =) Allt det där innebär nog helt klart, "hej-jag-har-nog-massa-träningsvärk-imorgon". Trodde också att träningen skulle hålla på 19-21 men så var inte alls fallet, blev klara vid ungefär 20.30, så skönt =) Så visade det sig också att det bara är träning på torsdag! TJOHO! Glädjerus. Det vägde upp min otroligt dåliga tisdag annars. Vi skulle kört egentligen, tis, ons, tors och lördag, men testerna skulle gå så fort att vi hann det på två dagar. Hur bra som helst, ingen frånvaro alls med andra ord ;) Kan man gå på studentskiva utan att känna att man missar något =) Dock löptester på torsdag. BLÄ. Men det är nog faktiskt lite roligare än fystester tycker jag allt. =) Nog om träning, jag är så överlycklig att slippa det ett tag till. Tack Roine. =)
Imorgon, nationella långskrivning i svenska 8-13, mindre roligt, sedan möta upp M för biljett till lördag och förmodligen efter det in till den stora staden med G och A för att glo lite kläder, eller jaa i mitt fall klänningar, HM och Gina tricot står överst på listan. =) Sedan är det bara att förbereda sig för den trevliga kvällen. Förmodligen möta R i centrum för att sedan köpa mat med S och S. Sen är kvällen så gott som igång! Håll i hatten vetja! Ska bli så sjukt roligt. =)
Studentskivorna bara står i kö efter varandra känns det som, imorgon, lördag och måndag. Sedan är det inte förens 8 & 9 maj som gäller.

Det enda problemet är, kläder? What to wear? Hatar kläder, fast jag älskar det. Men hatar att man "aldrig" har något att ta på sig. Har världens dilemma tills imorgon. Fan fan fan. Ända nackdelen med alla dessa studentskivor, att man måste hitta på nya outfits varje gång =)

Minnen från aprilhimlen...

Fortsättning på irritationen.

Nu har jag lugnat ner mig lite faktiskt. Men jag är fortfarande irriterad och förbannad på honom. Usch. Sen gjorde han så att jag missade min buss hem så jag var tvungen att vänta i en halvtimme eller gå hem. Jag gick med killarna i klassen till centrum för att dom skulle fika för att fördriva tiden.
Hur han lyckades göra så att jag missade bussen? Joo jag och J skulle lämna in vårat projektarbete, eller resterande som skulle lämnas och så säger han att vi skulle lägga ihop det så det också var gjort, det var då 10 min innan min buss skulle gå och jag var irriterad och stressad. (Ingen bra kombination för min del..) Så kläcker han ur sig något i stil med "Kan man inte ens få ihop hundra timmar till projektet och sedan lämna in det snyggt.. bla bla bla" Då tar jag projektarbetet ur handen på honom och dundrar ut för att fixa det. Väl inlämnat och klart så är klockan dax för bussen att lämna Tumba C. FAN. Men men en halvtimme hit eller dit?
Och innan på hotellektionen när vi bestämmer oss för att gå 10 min tidigare så har vi kommit överens om att skippa ena arbetet och bara ha ett prov och en inlämning så säger han "Jaa är vi överens nu då? Så ni inte kommer på studentdagen och korsfäster mig? Angelique?" Hahaha vad har JAG gjort? Okej, jag kanske var lite irriterad och sa lite hmm obra saker men nu tror han att jag ska korsfästa honom på studentdagen! Haha. Mitt gensvar blev "Hmm.. Njaa kan jag väl inte försäkra dig om"
Sen tog jag min jacka och gick.

Skönt att den värsta irritationen släppt och huvudvärken också lite. =) Kan man lägga sig och vila en timme eller så innan träningen ikväll som jag är galet otaggad till.

Here comes the others...

Jag tror jag blir galen!

Hata hata hata allt som har med skolan nu alltså. Suck. Och speciellt hotell!! Gaaah. Min lärare är totalt störd i huvudet. Han bara ger ut två tusen uppgifter som ska göras klart på 2 veckor. TACK. Kommer inte orka ta studenten faktiskt. Blä. Gillar inte det här och lär nog utan tvekan ha fått mitt första IG på hotell. Hurra!! Eller inte. Fan. Låt mig vaaa. =( Jag blir så förbannad att jag tror jag går upp i atomer.
R, sådana här saker får mig arg, du frågade ju det i lördags och nu har du fått svar på frågan. Nu är jag arg på riktigt.
Så här gör man bara inte. Det är tortyr och helt omöjligt att klara uppgifterna när man inte har all tid i världen. Vi har faktiskt ett liv utanför skolan. Eller nej förlåt tydligen inte. Och självklart klarar vi av alla uppgifterna på hmm jaa nu endast 40 min, och egentligen är alla dessa arbeten för ca 5-10 lektioner som är ungefär 2 timmar långa. Greatans! Men det fixar vi, absolut, man ska aldrig säga att något är omöjligt. För igår satt jag ju bara uppe till ungefär halv 1 på natten för att överhuvudtaget ta mig igenom papprena vi hade prov på idag, med start kl 19, och ett IG blir det nog iallafall. Jätte bra, jätte bra. Så varför inte sitta uppe alla dessa nätter som jag är ledig och plugga kommunikation och marknadsföring? Det har jag alltid önskat och velat. Yes.
Jag tror faktiskt att jag ger upp hoppet om det här.

Nu blev det ett otroligt negativt inlägg men jag var bara tvungen för jag är så sjuuukt arg på att han (min lärare) absolut inte kan planera, och han som skäller på oss med projektarbetet bland annat att kunna planera. Joo men tjena mittbena!

Bäst jag sätter igång med det underbara arbetet jag kommer klara av. =)

Gaah!

Man blir sååå trött..! Jag har suttit och läst sen kl 19 ungefär och har ännu inte tagit mig ens igenom häftena som vi har prov på imorgon. Kan kanske vara så att jag läser segt, joo jag vet att det är så också men nu är det så att det är så mycket och vääldigt ointressant att man gärna börjar pyssla med annat eller läser och sedan ändå inte får in något. Suck. Kunde det inte varit två prov istället för ett? Nu har man två olika ämnen man ska försöka komma ihåg. Jobbigt läge för min del och mitt dåliga minne. Tack. Men jag lever på lyckan från tidigare idag. =) Haha. Lite måste man unna sig. Dock kanske inte lite godis som sällskap i pluggandet var väl inte riktigt med i beräkningarna, men vad ska man göra? Kunde inte låta bli. =) Men jag SKA skärpa mig när det gäller sånt. Man måste ju se bra ut på studenten. Haha.

Tänkte återigen publicera en kort konversation mellan mig och S. Haha dock från gårdagen men den är ändå rolig och har inget sammanhang någonstans. Så vi! Dum och dummare.


» ลngelique ت « | Skönaste helgen på länge! säger:
det var ju som lopez och tvärn ba ringer och säger att dom kommer till mig med hyrfilm och godis typ jag ba vaaaa jag sitter i mjukis och noll smink, dom ba men skit samma, jag ba hmm aja, så orkade jag itne sminka mig, så kommer lopez in och ba "meeh ange för fan sminkade du oss bara för vi skulle komma!" jag ba, ehm nää jag har inte sminkat mig

» ลngelique ت « | Skönaste helgen på länge! säger:
hahaha

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DAGENS MÄN!?!? säger:
JA SÄGER JU DET!!!

» ลngelique ت « | Skönaste helgen på länge! säger:
jag gick offentligt i mjukisbyxor och osminkad OCH oduschad ut med hunden idag

» ลngelique ت « | Skönaste helgen på länge! säger:
jag kom på mig själv halvvägs när jag gått

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DAGENS MÄN!?!? säger:
oh no du ska få en guldstjärna

» ลngelique ت « | Skönaste helgen på länge! säger:
hahaha jaa jag måste fan

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DAGENS MÄN!?!? säger:
hahaha

» ลngelique ت « | Skönaste helgen på länge! säger:
nää men helt ärligt, jag måste köpa en klänning

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DAGENS MÄN!?!? säger:

aaa ja me!!! fan vi får åka nånstans aså!!


Nej jag har aldrig påstått att vi är normala, okej?
Dags att återgå till pluggandet. Gääääsp. Jag vill inte. =( Noll motivation faktiskt. Kanske bör ge upp? Nej aldrig, ställ inte skorna på hyllan när det fortfarande finns krafter kvar! Jag SKA klara det här, om jag så ska sitta uppe resten av natten och komma till handbollsprofilen imorgon kl 8 som en zombie. (Fast då är allt som vanligt iallafall, fan då...)

På tal om inget har jag fått en viss kärlek till The Ark av någon konstig anledning. Dom är ju hur bra som helst. =)

As the sun and the stars and the moon...


Bra så här långt.

Måndagar är ALDRIG bra. Det kan nog de flesta hålla med mig om. Men idag har det varit bra, hittills. Smällen kommer väl när jag tar mig i kragen och pluggar till det där förbannade hotellprovet som är imorgon. Suck.
Börjar 9.30 vilket är så himla skönt att vi flyttat fram lektionen en hel timme. Dock är själva lektionen i sig piss och skit, religion och hur kul är det? Inte alls på en skala, och framför allt inte med den läraren.. Men lektionen gick bra och ganska fort trots allt. Förutom att det flög in någon kis som var berättare och snacka om någon story om Hyenor (stavning?) helt galen var hon iallafall och jag kunde inte låta bli att tänka på hennes hmm jaa gigantiska svettfläckar. Pinsamt. Men efter lektionen iallafall visar det sig att det var den ABSOLUT SISTA RELIGION LEKTIONEN EVER!! Så sjuuuukt skönt! Applåder och visslingar! Det enda som man kunde göra var en extra grej för VG, tänkte att jag skulle försöka mig på den, ska ju iallafall göras hemma och så. Men hur överlycklig blev man inte då? No more religion in my life! =) Greatans.
Och till råga på allt var det god lunch i skolan (!) Helt otroligt! Jag tänkte att nu kan allt bara bli värre. Men icke. Vi går upp till våran svenska lärare och drar på hundögonen och hon vet våran situation med håltimmen innan och visste redan innan vad vi ville när vi kom upp. Haha. Men vi fick lite lappar samt kolla på våran första skrivning i nationella. Blev ännu mer glad när jag fick den. VG fick jag! Muhaha. Man kunde inte få bättre =) Tihi. Då blev jag glad. Ett stavfel var det enda felet på hela uppsatsen, tackar tackar! Haha. Lycka spred sig ännu mera i kroppen på mig!
Då kommer vi på att vi skrev ett bartekniksprov förra veckan och ville få veta det. Jag var nervös som få och trodde helt klart att IG skulle stå på pappret för det hade gått arseldåligt för mig. Men inte då! Så fel jag hade. VG även där. Jösses. Jag dör! =D Vad har hänt med gammelkärringen?! (Jag då alltså)
Inte nog med två VG, hemma kl 12 och god lunch utan efter det så bar det av mot Tullinge med N och C för att sola, mmh så sköönt! Me like =) Och efter det for vi till Tumba C för att hämta upp N mormor för att lämna henne hemma och sedan iväg till Skärholmen. Hittade klänningarna jag så småningom ska köpa. =) Sedan for vi hem och nu har jag städat hela mitt rum, i och för sig för att jag inte orkar plugga till hotellprovet som är imorgon.. Men det är en annan story! Haha. Där kommer jag nog inte få VG dessvärre. Haha. Skit svårt ju, miljö och kommunikation och tuuusen sidor text minst. BLÄ.
Juste kom på att vi gjorde dagens goda gärning också. Jag N, C och N´s mormor. Vi hjälpte en gammalfarbror som ramlat med sin cykel vid tumbabron stackarn. Och först åker alla bilar bara förbi och så fort vi stannar och flyger ur bilen men jaa DÅ duger det att stanna för då stannar 4 andra bilar också. Suck. Men vi var iallafall väldigt snälla som hjälpte honom upp. =) Känner mig så snäll!

Nej nu ska jag inte förstöra min lycka! Haha. Nu är det bara den naturliga solen som saknas. =)

How can I help you...

Nebbecrackers.?

Där har vi efternamnet som tog en hel film inklusive att läsa på baksidan om fodralet för att haja. Haha. Bra va? L och jag undrade hela filmen va sjutton det var dom sa. Greatans.
Oj va jag bloggar idag känner jag.. Tihi. Men det har hänt så mycket att jag bara är SÅ tvungen. =) Jag var idag med T och L. Dom ringde mig och sa att dom kommer över med hyrfilm och godis, jag var först otroligt tveksam med tanke på att jag satt i mjukisbyxor och osminkad. Blä. Kände mig allmänt så där "hej-jag-är-så-dagen-efter" fast jag inte mådde dåligt. Så efter ett tag knallar dom in med diverse gott och film. Precis då skulle jag äta middag så jag smiter iväg och äter, väl tillbaka lägger vi oss och glor på filmen. T somnade väl efter hmm jaa kanske 20 min in i filmen eller nått? Haha. Han var lagom trött. Jag och L tittade iallafall på filmen, Monsters House hette den, någon tecknad jätte konstig men hyggligt rolig film, rätt skum. =) Vi spelade lite poker efter filmen och svullade lite till, pokern var med insatser av mina saker, mobil, lypsyl, fjärrkontroller, you name it! Haha. Kul var det. Efter det kommer pappa in och säger att det var dags för kladdkaka och grädde, tackar sa vi och gick och åt! Eller iallafall jag och L, T stog och pratade med min mor. Haha.
Ska ladda upp lite bilder från våran helkväll, med alla tillbehör! Bulleeen! Haha. Jag skulle kunna leva på kommentarer alltså. =) Bästa jag vet!
109823-84

När väl T satte sig till bords och åt kladdkaka och grädde.

109823-83

Bulleeen! Haha. Så bra alltså.
109823-82

Men hallå!? Inte tar du väl hela för dig själv heller!

109823-81

Muums. Me like! =) Frödinges kladdkaka och en smula grädde gör susen.

109823-80

T otroligt nöjd av att tortera L. =)

109823-79

Pokerproffs visst? Haha. Jag har noll koll på sånt där! =)

109823-78

Vilken soppa! Haha, men det var organiserat egentligen. Pokern. =)

109823-77

Det handlar bara om pokerfejs och solglasögon, eller hur DJ och Bullen? =D

Diverse kommentarer som uppkom under kvällen:
"Den är så mm mm hård?" - T som sa om min kudde.
"Bulleeeen!" - Från filmen vi såg där kallades en av ungarna för bullen. Vi typ dog. =)
"Superrull!" - Även denna från filmen. T handbollsprofilen på tisdag, deal?
"Hon är stor som ett hus" - L sa lite fyndigt när vi tittade på filmen. Måste dock ses för att förstå.
"Nebbecrackers" - Efternamnet på den elaka gubben i filmen som vi aldrig förstog.
Och massa mer. Haha. Sjukt kul kväll man kan ha så här dagen efter! =)


Och Robin, inte ska du få tro att du vunnit på något sätt för du är den som är mest mobbad av oss iallafall! ;)


Don´t let me be misunderstood.

Haha, alltså vissa saker KAN man bara inte hålla hemliga. Typ som S och mina härliga konversationer, vissa cencurerade (stavning?) och vissa inte. Och denna är såå värd att publiceras, eller iallafall delar av den! Dock kommer det absolut inte vara lika roligt för er som det är för oss. Ganska logiskt javisst.
Delar av dagens msn konversation.

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out säger:
snacka om insnöade vi är..

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out säger:
en norrman skulle inte sitta fel men helst en svensk

» ลngelique ت « | säger:
haha jaa oo ja

» ลngelique ت « | säger:
en kille skulle inte sitta helt fel

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out säger:
HAHAHAHAHAAHHAHAHA DÄR SATT DEN!!!

» ลngelique ت « | säger:

hahahahaha
sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out säger:
vi är fööööör klockrena

» ลngelique ت « | säger:
som fan jag diggar oss stenhårt

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out säger:
ja hajjar inte

» ลngelique ت « | säger:
inte jag heller men vi är galna och lever livet

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out säger:
absolut

sarah aka myggan! . oberoendeframkallande .freak it out säger:
unga o dumma o kissnödiga like hell




Jag vet vi är INTE som alla andra, men what to do? Så går det när man umgås för mycket, för ofta, för länge och bara trivs otroligt bra med varandra. Haha. Eller visst?! But please, ta oss inte allt för mycket på allvar, vi driver en hel del och lite till! =)


Lördagkväll.

Det blev utgång för hela slanten igår må jag säga. Haha. Vill bara göra en liten (egentligen en ganska stor) notis om att Robin är mobbad och förtjänar det mer än gärna att veta om det! Varsågod Robin, känn dig omtyckt! Haha =D
Efter mycket om och men och härligt snack från min sida får jag med mig både G och S på en mycket trevlig utekväll på LeHome. Jag är imponerad. Gillade inte stället ett dugg när det var Klubb Mera där men nu har dom blivit bättre. Toppen!
Jag börjar kvällen hemma och A kommer över med lite klänningar som jag ska prova och ha under kvällen (självklart hade jag bara en klänning på mig, haha.) När jag börjar bli klar så ringer jag som en liten tok till S och G, alltså hur många samtal ringde jag er igår egentligen? Haha. Ett par stycken blev det iallafall. =) Jag och A åker och hämtar upp S och G för att åka hem till S´s lägenhet och börja lite smått. S hade varken smink eller kirrat håret så hon sätter igång med sin makeover direkt och vi sätter oss lite här och var, varför blev det att vi satt på golvet i hallen av alla ställen i lägenheten? Haha. Well well. Jag satt iallafall på en pall mitt i köksingången. =P Inte fullt lika utsatt.
När S nästan var klar åkte jag och A iväg till OKQ8 och tankade bilen så vi skulle ta oss till stan. När vi kommer tillbaka för att hämta upp S och G så hittar jag och A härliga band som hennes mormor och morfar lyssnat på i bilen, bland andra Sven Ingvars, vilket svänggäng! Haha.
På väg till stan går allt jätte bra. Du är guld A som ville köra oss till stan verkligen, tack! Jobbigast var när vi närmade oss Sheraton, att hitta i stan är fan inte lätt må jag säga! Vi åkte söta vägar och efter en liten stund var det inte alls svårt att hitta så vi möter upp L, T och deras kompis för att kissnödiga gå mot LeHome. För fy sjutton va kissnödig jag var! Jag ville först inte ens kliva ur bilen faktiskt. Haha. Men det gick bra ändå.
Sötaste kommentaren var när vi kör in i stan på någon av alla dessa vägar och A säger "Men varför åker bara jag och alla taxibilar i en fil för?!" Det roliga är ju att det bara var taxibilar ute och körde då den tidpunkten på dygnet en lördag. =)
Vi ställer oss iallafall i kön till LeHome, T och L kommer och säger att dom går vidare till Blue Moon Bar istället men ringer när dom går till 360. Greatans greatans. Jag var nästan tvärsäker på att vi skulle gå vidare, 360 eller D´s studentskiva, så blev inte riktigt fallet. Vi har väl kanske stått i kön i 5-10 min max så kommer det en kille i kostym fram till oss och frågar:
"Är ni tre tjejer?"
"Javisst"
"Då kan ni komma och ställa er här framme"
Så vi gick om hela kön och inser att vi faktiskt kommer hinna komma in innan vi skulle få betala (dock var klockan 5 över halv 12 när inträdet började gälla trots att man står på listan) Japp så han går fram till vakterna och säger "Dom här tjejerna ska in" inte mer med den saken och vi knallar in. Tur S att du hade stenkoll på läget och sa ditt personnr så fort annars hade det nog varit rätt jobbigt för oss. Haha.
Väl där inne så säger killen som sitter i kassan att vi ska betala hundra kronor för inträdet, men jag fixade det och sa "Men vi har ju faktiskt fått stå i kö länge och klockan är faktiskt precis halv och vi står med på listan" Inte mer med det heller och vi fick gå in. =) S sa utanför "Vi skickar fram Ange så löser det sig" haha mycket riktigt!!
Slår man på charmen så är det lugnt. =)
Vi börjar med att gå till baren och sedan var det dans som gällde. Alltid alltid. Träffar då Robin (den mobbade) och hans två kompisar. =) Så vi hängde väl med dom resten av kvällen kan man säga, massor av dans och jag hade hur trevligt som helst! Många roliga kommentarer och människor. Haha. Men vissa är det faktiskt synd om..
När klockan börjar närma sig 3 och stänging så funderade vi starkt på att gå vidare till Berzelii Bar där jag och min klass förra torsdagen hade studentskiva. Men efter Mc Donald´s besök och om och men blev det inte så. Det är ju faktiskt studentskiva både onsdag och lördag nästa vecka. =)
Och på Mc Donald´s så var det mycket som hände. Kastning av diverse papper och pommes samt sköna kommentarer och dylikt. Bland annat så sitter vi och diskuterar något som jag inte riktigt minns, så säger jag något så att Robin tittar på mig med en konstig blick som inte var menat att jag riktigt skulle se eftersom jag satt brevid och så säger jag (eftersom jag iallafall såg det)
"Hurru inte den blicken tack!"
Helt paff så säger Robin snabbtänkt som han var "Haha det låter ju som att vi har varit gifta i 40 år!" Gud va jag garvade åt det alltså, så klockrent sagt! Och perfekt tillfälle och helt oväntat.. =)
Väl vid hållplatsen vid bussen så vägrar bussen ta på oss som står utanför och istället kör han. Skitgubbe! Men endast 20 min väntan var inte så farligt innan vi går på bussen mot Tumba. En riktigt rolig bussfärd faktiskt. Haha. Och trevlig promenad hem från Tumba också.
Nu orkar jag inte skriva längre för nu är det galet långt iallafall!!

Tack för en rolig kväll iallafall =)

En sol mitt på natten...


Lördag och sol.

Jaha då har man kommit upp ur sängen alldeles för tidigt än planerat. Blev väckt av att R skickade sms. Tack ska du ha! Jag ska allt hämnas på dig och det vet du! Men jag hade ju fått hoppas på att få sova lite idag, men där fick jag kan man säga. Men det är ju ganska bra att komma upp rätt tidigt ändå för då har man hela långa dagen framför sig. =) Man ska försöka se allt positivt. Och det andra positiva är ju att han hade tråkigt och ville ha någon att prata med. Great där har vi allt positivt, nu känns det mycket bättre! =)
Idag då, blev hur glad som helst när jag vaknade och det var fint väder ute. Sol sol sol! Dock kallt men vi kan ju glädjas åt att det är sol iallafall. Det ska jag göra. Nå, så vad händer idag då, inte mycket vad jag vet, än. Kanske blir det krogen ikväll men jag får se hur det blir med den saken. Ska träffa J på dagen också tror jag, men det är ju inte hela dagen. Resten får komma som en blixt från klar himmel. Haha. Som att det någonsin har gjort det tidigare för min del? Nää knappast, men man kan ju alltid önska. =)
Ska vara hundvakt idag faktiskt kom jag på, eller inte bara jag självklart utan min familj. Åt våra förra grannar som flyttat till Linköping för ett par år sedan, dom kommer upp och ska gå på någon fest eller hur det var. Spännande. Men annars är det inte mycket som händer runt omkring mig, ganska dött. Lite små trist faktiskt, det får gärna hända lite saker så man inte sitter och sover igenom sina dagar.
Kanske bäst jag går och äter frukost innan jag hunnit analyserat det mesta..

´Cause I wanna start living my life...


Fredag.

Som snart är över. Suck. Och hur mycket har man fått ur världen idag då? Inte mycket. Blä. Tråkig dag faktiskt. Lyckades somna återigen efter att ha kommit hem från praktiken, helt slut, varför? Vet inte, bara helt sjukt trött jämt känns det som. Ändå kan jag inte sova på nätterna och även om jag inte somnat en timme på eftermiddagen. Logiska förklaringar finns till allt men kan dock inte komma fram till någon vettig nu.
Jag var tvungen att skratta lite åt mig själv idag, för ibland är jag för korkad. Eller jag kände mig så. Haha. För idag har det blåst som sjutton, trodde för en sekund när jag gick både till och från praktiken att jag faktiskt skulle blåsa bort! Men det var inte de som jag kände mig dum över för jag var nog inte ensam om "blåsa-bort" känslan. =) Utan, usch kan inte ens tänka på det förens jag skrattar åt mig själv! Men när jag gick till och från praktiken så alltid när man kommer till rondellen vid älvsjömässan så blåser det alltid mycket oavsett vad och idag när det blåste som bara den så jaa, då fick jag super svårt att andas bara för att det blåste så mycket! Haha. Det var lite läskigt men jag kan inte sluta skratta åt mig själv för den saken. Någon mer som haft den känslan eller är jag helt ensam om det? Jag förstår dock om jag är ensam om det.
Trots pengabristen så hade en krogkväll med T och L inte känts helt fel. Blä. Jag är så seg!
Kan man bli irriterad på sig själv? Jag kan iallafall. Haha! Händer rätt ofta faktiskt.
Idag kom pappa hem med massa olika saker från hans jobb, godis, juice, diverse efterrätter som persikohalvor och ananas. Hur mycket grejer som helst verkligen! Det är toppen, och botten för då finns det ju alltid något gott att äta och jag som har bestämt mig för att ändra mina obra vanor. =) Hoppas jag lyckas. Håll tummarna för mig vetja. =)
Nej jag ska faktiskt spela lite playstation 2 med min bror nu. Heja mig, jag ska slå honom! Haha. Bilspel är verkligen det bästa som finns i spelväg =)

Why should it be so bad to be bad, when it´s so hard to be anything at all?...


Snart helg.

Skönt med fredag. Länge sedan man längtade till fredag känner jag nu. Uppe i Sälen var det aldrig några problem, söndagar var som lördagar och alla andra dagar kunde vara fredag när som helst, det spelade liksom ingen roll riktigt. =) Livet där var underbart verkligen! Saknar det nå sjukt mycket måste jag säga. Pratade med F igår som också var upp och praktiserade och han funderade på att åka upp till helgen. Hmm, ska man med kanske? Dessvärre jag har inga pengar, som vanligt. Så det kan bli svårt. Måste spara varje liten krona till kommande studentskivor. Ett par stycken blir det ju. =) Typ nästa onsdag bland annat. Då ska jag hem till S innan och käka gott och ska även sova där efter partajandet. Mys mys. =)
Jag sitter på praktiken och gör ingenting, helt ensam här uppe är jag också min handledare Martina är iväg och hmm jaa vet inte riktigt vad hon gör, springer? Så jag får sitta här och vara trevlig mot gästerna som kommer. Dock kommer det inte komma någon just än på ett tag men ifall att. Det är verkligen dötrist att inte ha något att göra. Kommer vara så här hela dagen också, det känns ju lagom skoj! Eller inte. Känner på mig att jag inte kommer få gå förens vid 15.30 som igår. Buhuu. Sitta och göra inget en hel dag och ändå gå då. Inte helt okej. Och som jag nämde igår så kom Martina även idag sent. 8.25 dök hon upp. Jag missade min gissning med hela 15 min. Fan. Well well. Jag var i tid iallafall. =)
Nå, what to do. Inget planerat för helgen = inget att egentligen längta efter. Sant. Ska i och för sig övningsköra idag, blev inte av igår med tanke på hur jag mådde. Mår dock inte toppen idag heller, men lite bättre än igår må jag säga. Alltid något. =) Lite treo och dyl. så ska det nog ordna upp sig. Eller en tallrik brännvin, som min kära mor skulle säga.
Hoppas på att få fira min lillebror i helgen kanske, vore mys att gå ut och äta med la familia. (stavning?)
Det är dom små söta och bra stunderna man ska försöka minnas när det går tungt. Ooo ja, jag försöker. Man blir faktiskt mycket gladare och piggare av att tänka på det, om man nu kan tänka så långt vid sådana tillfällen. Ibland är jag duktig på det och ibland mindre duktig. Som med allt annat.
Nu får man ju hoppas på fint väder iallafall, inatt snöade det stoora flingor, deprimerande. Och även när jag klev av tåget i Älvsjö snöade det lite grann. Men som tur är ligger det inte vitt på marken det har regnat bort. Skönt. =) Jag vill ha sol sol sol och värme, tack!!

Walking in sunshine...

Blä-torsdag.

Verkligen. Usch. Höll på att försova mig imorse till en början! (Säkert bara för att jag och pappa diskuterade det där igår om att jag aldrig försovit mig den här terminen faktiskt) Jag går i god tid till bussen för att jag vet att dom två bussarna jag hade möjlighet att ta (2 min mellanrum) kommer alltid för tidigt eller inte alls. Självklart kom bägge ungefär 5 min förtidigt (!) jag såg dom när jag kom gående på vägen. Suck. Såklart. Men tänkte att det måste vara en buss kvar som måste komma för så där tidigt är inte lagligt. Men icke. Så det blev den vanliga bussen som jag brukar ta för att slippa vänta lite extra och frysa. Haha. Jag visste ju såklart att jag skulle komma ca 5-10 min sent till praktiken pga den hela händelsen men kände mig inte ett dugg stressad, för jag vet att dom jag jobbar med ändå alltid kommer sent plus att jag kommer igen med förberedelserna ganska snabbt. Väl nere på stationen visar det sig att tåget jag skulle ta var försenat så pass mycket att jag nu åkte med det iallafall, så alltså hade det inte hjälpt om jag hunnit med någon av dom tidigare bussarna. Skönt. Hatar nämligen att stå och vänta på tåget där.
Så när tåget nästan stannar på älvsjö station ungefär 08:00 får jag ett sms av henne jag skulle jobba med på morgonen "Hej jag blir sen, men du kan väl checka av att allt ser okej ut på trean" Jag är så bra! Jag kände på mig att även hon skulle bli sen. Så återigen, det gjorde ingenting att jag blev sen för att ingen skulle märka det ändå.
Väl uppe på "trean", blev väl en 10 min sen till slut, så kirrar jag allt i lokalerna och sätter mig och väntar på att hon ska anlända och att jag skulle få något att göra. Hon kommer dock in vid hmm jaa hur mycket var klockan, 08:45 kanske? Suck. Jag hatar att bara sitta där och göra absolut ingenting, och inga gäster var där heller. Och igår kom min handledare ungefär 1h och 30 min sent eller något sådant. Haha. Men tur att man är självgående och kan hitta på små saker att filura med. =) Men jobbigt när man gjort allt och inte kan göra så mycket mer.
Så vi får väl se om hon kommer i tid imorgon? 10 min sen lär hon vara. Haha. =)
Mer om "blä-torsdagen" då. Mensvärk och en smygande huvudvärk började göra sig påmind under dagen. Hata hata hata! Den värsta blandningen må jag säga! Man har liksom ont så att man tror att man ska svimma. Den känslan är helt klart mindre rolig att ha.
Idag liksom igår var det lite att göra, och så fort man får en uppgift så hugger man den i sig som om man aldrig gjort annat och poff så står man där sysslolös. Fick lära mig lite i programet Fidelio som dom använder sig av där. Det var väl det mest spännande idag. Fick faktiskt gå hem ganska tidigt, 15.30. Hoppas dock på att få gå ännu tidigare imorgon när det ändå är fredag och som det såg ut på papprena, ännu mindre att göra. Gäsp.
Väl hemma så åt jag lite och sen stendog jag på min säng och blev väckt av min söta pappa som frågade hur det var med mig. Och jag trodde jag hade dött. Mitt huvud var lika stor som en luftballong och magen gjorde sig mer och mer påmind. Middagen var serverad. Pinade i mig maten men fick iallafall i mig något. Så nu sitter jag här med tungt huvud och vågar knappt röra mig för då har jag en kniv i magen. (Inte bokstavligt såklart.) Så jag ska nog lägga mig igen så att jag orkar åka till praktiken imorgon. Sedan en efterlängtad helg.

Jag vet inte om jag känner att det är en bra eller en jobbig känsla, ska jag eller ska jag inte? På ett sätt vill jag verkligen men på ett sätt inte, jag vill inte förstöra för dig, jag ska ju dock inte säga något dumt på något sätt. Jag vill bara veta hur det ligger till med allt. I want to know.

This day will always be special for me...

En bit på väg.

Jaa faktiskt, nu har jag och pappa äntligen varit iväg till Grönlunds Trafikskola i Södertälje. Det var på tiden. Haha. Men nu har vi iallafall bokat en provlektion. Och mer kommer det bli.. Men det som känns så himla skönt är att nu har vi kommit igång iallafall, vi har ett startdatum att börja på trafikskolan och allt sådant. Super skönt verkligen! Då kanske jag har körkortet inom det här årtiondet iallafall. Haha. Nu kommer jag ha tider som jag kommer köra och med en lärare som jag känner till också, då vet man att man inte får någon jätte konstig. Men det kan vara en stor nackdel också, men jag tror det blir bra =) Han verkar bra som lärare faktiskt. Pappa ska sitta med på första lektionen också och se hur det går. Så himla synd att pappa har så lite tid att köra med mig, annars hade det gått mycket fortare allting, då kanske jag rent av redan hade haft körkort. Men men, nu är jag på god väg att komma igång på riktigt. =)
Fördel att jag faktiskt kan köra i och för sig, måste bara ha mer vana och finslipa allting. Men kan ta sin lilla stund dock..

109823-76


















Men snart kanske jag har min drömbil! En blodröd Corvette cab.. Mmmh *drömmer mig bort* =)
Fast tror dock att drömmar kommer det att förbli, om jag inte som enligt mina planer, gifter mig rikt och vinner på lotto. =) Då är det bara att tacka och ta emot! ;)


You are always in my mind...


Skola.

Nu sitter jag i skolan och har hotell lektion. Faktiskt måste jag säga att den har varit den roligaste hittills under alla mina år. Vi har fått något litet test som heter "Testa dina 40-talistkunskaper" så får man bilder med en fråga under så ska man svara på ett annat papper. Och det var riktigt roligt, sen att jag inte kunde speciellt mycket. Haha. Jag skrev 24 st som jag trodde jag kunde och fick 18 rätt. Haha. Hmm jaa jag bör nog kolla upp min allmänbildning lite bakåt i tiden. =) Men super kul att göra verkligen! Bästa som han hittills har hittat på.. Jag är imponerad. Är dock mindre imponerad över att ha försökt lämna in mitt och J´s projektarbete och han bara påpekade massa saker. Suck jaja nu kan vi rätta till dom sakerna och lämna in det slutligen nästa vecka igen. Blä.
Skönt snart slutar jag! Jippie! =) Ska bli skönt att komma hem faktiskt.

Me like you...

En måndag med skavsår.

Super duper härligt väder idag återigen. Mys mys mys! Man kan inget annat än att njuta. Kanske inte av att det är helt galet varmt på bussen hem som självklart är proppfull och en as grinig busschaufför som envisades med något rackarns gultstreck?! Hmm okej.. Har aldrig varit med om något liknande. Jag och E bara tittade på varandra och skrattade åt honom. Stackarn. PMS chaufför. För det var självklart inte det enda han klagade över. Gah. Det var verkligen en sådan där "drabbad-av-busschaufförerna-dag" För imorse så frågade busschauffören om vi gick på Tumba Gym. och om vi kunde lämna en bok som var kvarglömd i bussen, suck dum som jag är tog jag ju det. Haha. Men vi gick ju ändå förbi biblioteket i skolan så det var ju lugnt. Dagens goda gärning må jag säga!
Första religionlektionen på 6 eller nej föresten 7 veckor.. Shit va snabbt tiden går. Tråkigt som vanligt men vi gjorde typ ingenting. Haha. Sedan var det prov i barteknik, jaa det gick nog som det gick också.. Men men jag gjorde det bästa av situationen. Efter det ett litet, hm ganska stort hål fram tills svenskan som innebar nationellaprov en av tre delar, 80min skrivning minst 200 och max 400 ord, jaa det gick nog bra iallafall, svårt att göra fel känns det som.
Vad mer har jag gjort idag? Juste, städat mitt rum lite, duktig duktig. Sedan har jag varit på möte med en i styrelsen i handbollen för en liten check såhär efter säsongen. Det gick väl bra antar jag.
Sedan har jag bara slappat, är sjuukt trött så jag ska nog lägga mig och kolla på 100 höjdare och sova sen. Jag har haft sömnproblem ett tag nu, jag vet helt otroligt jag liksom?! Men aa jag vaknar hela tiden och kan inte sova och är hur pigg som helst eller annat konstigt. Suck. Är så trött på det. Jag vill kunna sova som alla andra. Blää. Jaa vi får se hur det går inatt, hoppas det går bra iallafall.
Kanske är för att jag har så mycket att tänka på? Alla tankar bara flyger runt. Kan vara..

One last kiss before I go...

Sol sol sol.

Så himla mysigt väder ute, så jaa vad sjutton sitter jag inne för? Hmm.. Kan man fråga sig? =) Men har precis varit lite duktig och rensat min garderob lite. Skönt att få ur lite skit som man har men aldrig använder. Blev liiite plats i garderoben nu men tyvärr inte så mycket som jag egentligen behöver, såklart.
Plugga måste man göra idag också, blää. Hatar det. Nu är man verkligen tillbaka i verkligheten och den gråa vardagen.. Usch.
Nej för att tänka på något roligare så ska jag ut och njuuta av solen! =)

I miss you so...

Bilder från skivan.

Nu har jag fått lite bilder från skivan, tar självklart inte med alla för då skulle det bli lite mycket. Haha. Men här får ni se vilket greatans kalas det var. =)

109823-75

Söta Dobben och Ackelila. =)

109823-74

Gabban, Jessica, Sarah och Akhila på dansgolvet. =)

109823-73

Liten del av dansgolvet, skymtar mig, Akhila och Tvärn där nere. Haha. =)

109823-72

Jag, Gabban, Cissi i bakgrunden och Akhila på dansgolvet. =)

109823-71

Äre fest elle?! =D haha, Robban, Fetto Robin, Tvärn, Michella och Mikey utanför i rökrutan. =)

109823-70

Akhila och jag på dansgolvet, mycket dans blev det. =) Me like you honey!

Men det var verkligen en heeel kul kväll och värt mina förbannade skavsår som jag fick efter den kvällen, haha! Men jag tackar J som bar mig en bit till bussen, tusen tack! Jag lovar att det hjälpte mig att skona mig liite från mina redan då ömmande fötter. =)
Hoppas alla hade det lika roligt som vad jag hade! ;)

Tell me this night is over...

Greatans.

Kvällen igår blev verkligen greatans! Hel nöjd faktiskt. Förutom en sak.. Maten. Vi betalar 300kr för jätte dålig och lite mat, suck. Så det var tråkigt, men det blev iallafall bättre sedan efter middagen. Vilket drag, och det var så mycket människor som man kände, tror inte ens jag träffade alla jag egentligen kände där, kändes som det iallafall. Det var verkligen toppen hela kvällen alltså! Dock hade väl vi kunnat börja tidigare än runt 18 snåret eftersom det visade sig att vi behövde åka redan vid 18.45 så lite små stressigt blev det men äsch, det ordnade upp sig kan man säga. Skönt att man inte blev allt för full iallafall så att man mår bra idag. Känns jätte skönt att slippa vara bakis nu faktiskt, hatar att vara det. Så nu kan man njuta av MIN fredag, fredagen den 13:e =D Myyys! Haha, sedan att jag inte ska göra något speciellt är väl en helt annan sak. Men något hittar jag nog allt på och gör jag inte det finns alltid alternativet att gå ut med A och hennes kompisar, men det känns lite avlägset att haka på med min smala plånbok dock.
Känns bra också att man bara hört positiva saker om våran skiva igår, bra bra att fler blev nöjda. =) Har ni tur kanske jag lägger upp bilder senare, har inte fått några än men ska tigga till mig bilderna som togs igår. Hihii. J, du är en av dom jag kommer smöra med! ;)
Men vad ska man hitta på en super fin dag som denna då? För det är grymt fint väder ute. =)

Människor är som pusselbitar - det finns alltid två som passar ihop...

Studentskiva!

Idag gäller det, fan va roligt det ska bli! Och jag har återigen överträffat mig själv, har nu sålt 11 biljetter och tidigare idag såg det ut att bli bara 6 st. Haha. Sedan att några stycken har hört av sig och frågat om biljetter är en helt annan sak, fortfarande jag som sålt dom, eller hur? =) Kul som tusan ska det bli!!
Ös ös ös! =) Snart kommer, J och E hit och vi ska för parta lite grann för att sedan få skjuts av E´s snälla mor som skjutsar oss in till den stora staden. Tackar!
Skriver mer om allt imorgon och förhoppningsvis har jag då lite bilder också =P

Vi måste börja leva...

Kista och Barkaby Outlet.

Idag var jag som tidigare nämnt i Kista och Barkaby med vännerna A och S. Det var som vanligt lika roligt att åka med de där två, men helt otroligt att ni höll sams, första gången i världshistorien =D haha!
Vi trodde verkligen att hoppet var ute med att hitta något till imorgon, eller iallafall jag. A hittade äntligen sin studentklänning en super fin från Filippa K, som klippt och skuren för henne. =) Sedan minns jag inte om hon hittade något mer, haha bra minne va? S hittade solglasögon och en t-shirt till hennes lillebror. Själv var jag ju såklart värst, haha.
Köpte massa saker:
Acne jeans, från Acne butiken i Barkaby
En Koola Anna kjol, från Hollies i Barkaby
Ett par svarta leggins samt nagellack från HM i Kista
Sist men inte minst ett par jätte söta Fred Perry tygskor, från Brands i Barkaby.

Jag är så himla nöjd med mina köp faktiskt, kunde inte blivit en mer perfekt dag! Så nu till pricken över i:et så är det Lost på 4an! Bäst man kilar! =)

Be mig så stannar jag kvar...

Säg aldrig..

...att du mår toppen. Eller jag ska iallafall passa mig för det tror jag. För rätt som det är kommer någon där och trycker tillbaka dig stenhårt i skorna igen, tackar för det, känns bra.
Trots en berg och dalbane dag så slutar den ganska bra. Fick pengar av Hydet som jag egentligen skulle fått en kryssning eller liknande men nu fick jag pengar istället, och det var veeerkligen behövligt måste jag säga! Kunde inte kommit mer lägligt!! Tack! Det finns nog en gud trots allt.. Men ska försöka att inte shoppa upp alla pengar imorgon, MÅSTE spara.
Sedan kommer H på min studentskiva, toppen toppen toppen! Blev så himla glad över det faktiskt att det räddade min dag mer än pengarna. =)
Snart klar med projektarbetet, spänningen är olidlig må jag säga..
Längtar tills imorgon! Ska bli skönt att komma bort lite fast man är hemma på något vis.
Kul att höra av M från Sälen också, saknar dig massor! Snart får du äntligen åka hem igen =)

I belive...

2 days.

Till våran efterlängtade studentskiva! Tjohoo! Är taggad till tusen må jag säga. =) Det ska bli så rackarns roligt! Längtar längtar.. Men jag vet inte vad jag ska ta på mig?! Världsproblem alltså... Hoppas det löser sig! Annars vet jag inte vad jag tar mig till faktiskt. Ska till Kista imorgon efter tandläkarbesöket i Södertälje med A och S. Greatans när man inte har pengar, men va fan!
Skolan började idag också, skönt att träffa alla igen, speciellt N, E och J. Toppen tjejer! Blev nääästan klar med projektarbetet också. Så skönt att få det ur världen sen. Puh. Hoppas att det blir bra betyg också bara. Jag är lite nervös.
Är "ledig" nu till måndag igen, haha. Men vad är oddsen på att man får inbokade två tandläkartider dagarna efter varandra? Haha. Men jag fick det iallafall. Sedan kommer jag nog inte må toppen på fredag efter våran studentskiva på torsdag så jag tog ledigt från praktiken helt denna vecka och som tur är var det cool lugnt. =) I know how to talk. Haha närå! Men kommer nog bli en as skön vecka, inga träningar bara mötet ikväll att passa. Resten är glass glass och åter glass! Myyys. =) Nästan som lov en vecka till faktiskt. Inte helt fel =)
Mår toppen bra också, kan inte bli bättre känns det som! Haha. Eller alltid finns det saker som kan bli bättre men dom får man lägga åt sidan och njuta så gott det går.
Men nu ska jag inte direkt njuta, ska försöka mig på att göra klart sista med projektarbetet så jag slipper tänka på det något mer. Suck. Blir aldrig av med det tror jag faktiskt.

Hey, I´m in the band...


Tur, eller?

Aa, tur var väl ändå att jag var ute och sprang igår när det var + 12 C och fint, men idag hmm + 3 C och snö på marken?! MOGET. Och hur kul är det. Suck. Jag är så himla trött på den här snön och trodde jag hade sett den tillräckligt. Tydligen inte. Tack. Jag orkar inte frysa mer!
Sedan idag ska jag ju på fotboll på Råsunda också, kul med snö (!) eller inte. Har jag aldrig varit med om faktiskt. Haha. Men men någon gång måste vara den första tydligen. Snön ska inte få förstöra min dag iallafall!
Men jag är bara sååå trött på snö. Kan det inte bara bli vår på riktigt liksom. Jag som trodde att vårjackan skulle räcka framöver, men icke!
Jaja, bäst att bara infinna sig i att Sverige inte är direkt stabilt någonstans och att man får förvänta sig snö på midsommarafton. Eller något.

The games we play...

Mer duktig.

På samma dag så har jag lyckats: varit ute och sprungit OCH gjort klart det sista i projektarbetet. Jag tror att jag inte kan göra speciellt mycket mer iallafall. Det värsta är att jag inte fått svar från dom viktigaste. Typ dom personerna på Absolut. Faaan! Men vad att göra? =/ Ingenting, ska kolla lite mer imorgon. Men jag känner mig ändå duktig. Skrivit ut allt och lagt i en mapp, duktig duktig må jag säga. =)
Att jag inte fått arslet ur vagnen tidigare förstår jag bara inte. Haha. Men typiskt mig att göra allt i sista stund. Jag visste från början att det skulle bli så här. Men men. Svårt att ändra gamla vanor faktiskt. Ändå glad att jag gjorde det mesta klart, det som gick vill säga. =)
Så nu snart blir jag hämtad av A för att åka till S och mysa. =) Det kommer däremot bli en vana tror jag. Haha, dock en trevlig sådan.
Imorgon är det fotboll på råsunda också, AIK-Kalmar. Det ska bli roligt faktiskt! =) Hoppas såklart på bra väder också! Håll tummarna vetja.
Duktig duktig! =)

I am the rain that's coming down on you...

Duktig må jag säga.

Jag har nu lyckats vara ute och springa (!) i ca 25 min. Jag överträffar verkligen mig själv ibland. Kom på den sjuka idéen igår faktiskt att om det blev fint väder idag skulle jag ge mig ut en sväng. Sagt och gjort så gav jag mig ut. Skulle testa min ljumske lite också för här hemma har jag inga värmebrallor, det gick över förväntan det med. Klart det gjorde ont men vem har inte ont liksom? Men tveksamt om jag kommer fortsätta gå ut och springa så här spontant, men det var ganska skönt om jag tänker efter. Men många promenader kommer det bli under uppehållet för det tycker jag är super skönt! Älskar att gå på promenader. =) Och då spelar det ingen roll om man går själv eller med flera. Lika mysigt vilket som faktiskt!
Men det känns galet skönt att jag tog mig i kragen och tog mig ut för en gångs skull! Annars är det bara något man säger och aldrig blir av. Måste bli nyttigare och röra på mig mer. Och det här är ingen dålig början. =)
Men det spricker väl direkt eftersom jag fick mitt påskägg imorse istället för igår. Tihi! Men jag ska göra mitt absolut bästa för min egen skull. =)
Jag har också börjat inse att skolan börjar på tisdag. Suck.. Jag är lite rädd, det är ju bara en månad kvar i skolan nu och tänk om jag måste jobba skiten ur mig för att jag varit borta en månad. Och projektarbetet ska in på tisdag också. Fy fan! Har dock nästan gjort klart det mesta men iallafall, jag tar aldrig tag i det ordentligt känns det som.
Bäst jag skärper mig ordentligt nu sista.

Watching the stars...

To the left.

Haha jag är ju rolig egentligen. Sov ju hos S inatt hmm imorse menar jag väl då. Vi somnade väl runt 5 snåret imorse och jag vaknar kl 8 igen och inser att jag sovit tre timmar och ville gärna sova lite till. Vaknar sedan vid 9 igen, då är S redan vaken och pigg. Vi glor lite på tv och slumrar väl ett tag till iallafall ingen aning om hur länge, men skönt var det. Riktigt bekväma soffor må jag säga. =) Haha. Sedan vet jag inte alls vad vi gjorde av tiden mer än att åt lite frukost och snackade skit men helt plötsligt var kl kanske runt 13.30 eller något och S skulle iväg till sin mormor och jag promenera hemåt.
När jag väl kom hem var jag galet hyper, har varit det hela dagen jag vet inte hur jag orkar eller lyckas med den lilla sömnen, antagligen övertrött eller något liknande. Kommer säkert bara för det vara helt död imorgon. Eller totalt tvärtom för att jag inte har något som helst planerat. Suck. Jag hatar att inte ha något att göra, det är så ojag. Jag går upp i atomer om jag inte får något att göra och idag har jag verkligen gjort nada. Blä!
Kul att man inser idag också att man har -2,96 kr på kontot. HMM hur går det till om jag får fråga? Innan när jag kollade efter jag varit och shoppat hade jag ändå 77,06kr eller liknande och sedan dess inte rört kortet eftersom jag vet läget och så tänkte jag på kul idag kolla om det var så att jag kollat rätt. Så får jag syn på det där! Förstå paff man blir av den synen! Och jag ser ju att kontoutdragen är desamma som tidigare när jag hade 77 kr.. Det är ett mysterium helt enkelt. Men GAH! Blir så sur, vart har mina kära få små kronor tagit vägen? Jaja inget jag kan göra något åt iallafall..
Men blää verkligen, jag vill hitta på något. Fast jag börjar känna i ögonen att jag är lite trött men jag kan inte bara inte ha gjort någonting en lördagkväll OCH lov. Suck. Jag är pinsam. Galet pinsam.
What to do?
Har ordnat upp en del saker som var oklara för mig tidigare. Det känns toppen. I feel the same way. Så nu får jag hoppas att det flyter på som aldrig förr och studentenskivorna avlöser varandra! Lov från handbollen i två veckor också, kan det bli bättre? Nää jag tror inte det. =) Nöjd nöjd nöjd. Eller? Är jag det? Joo för det är jag jävligt nöjd, utan tvekan. Men aa äsch sak samma. Jag bara snackar massa strunt i brist på annat.

Where is my mind...


Glad påsk!




109823-69

Glad påsk på er alla! Hoppas ni får en trevlig och mysig påsk med mycket ägg och godis såklart. =) Ingen påsk utan att frossa godis och ägg.
Snart är lovet slut och allvaret börjar igen på riktigt. Men vad gör det nu när man ska njuta av påsken och av det lilla som finns kvar av lovet. =)

Glad påsk!

En kväll hos S.

109823-68

Haha, flum eller vaddå? I garderoben i hallen =P

109823-67

Köket, dock disk efter vårat mys. =)

109823-66

Hennes sjukt fina sovrum. =)

109823-65

Vardagsrummet. Super mysigt. =)

109823-64

Även detta är vardagsrummet, inkl. S själv. =D

Nu bär det av.

Det är verkligen heeelt galet. Nu har S flyttat hemifrån till en tvåa och allt är klart, hon sover sin första natt där nu. Jag och A var där nu ikväll och hälsade på, suuuper fint är det verkligen där! Känns så konstigt att hon kommer bo där nu, helt själv och det är hennes egna. Jag förstår det inte. =) Men det är hur kul som helst! Då har vi någonstans att skvallra ostört och komma hem från en krogrunda utan att någon behöver bry sig. Greatans! Det har hon till och med sagt själv. =) Så det så.
Vi åt glass med hallon, åt muffins och drack Pepsi Max. As mysigt att sitta där i det fina köket som dom gjort iordning, som övriga lägenheten förvisso men det var verkligen speciellt. Och inga föräldrar att ta hänsyn till, det var bara vi. =)
Harmoni! Kan lägga upp lite bilder på den fina lägenheten som A tog. =)
Jag och A måste kirra det där efter sommaren eller något. Vi är galet sugna på att flytta. Men det är rätt skönt att fortfarande bo hemma. Hehe. Man får allt serverat =)
Konstig känsla, men en rolig sådan!
Super kul för dig S! =)

Var bara tvungen.

Förut var jag schizofren. Men nu mår vi bra.

Haha bra va? Jag har hört att den är gammal men jag hörde den idag så jag tycker att den är värd att publiceras. =)


Tyckte även den här som jag hittade på S blogg var väldigt bra.

Killar behöver både ömhet och värme. - Släng dom i ett element så blir dom både ömma och varma.

Påskkärringarnas dag.

Än så länge har jag haft tur att slippa dom. Men förr eller senare kommer dom och plingar på dörren. Suck. Tänk att man gick så när man var liten, helt sjukt. Blir bara irriterad på dom nu. Haha. Jag får försöka att hålla mig borta hela dagen och låta lillebror sköta dom, eller strunta i att öppna. Vi har tyvärr inget godis att bjuda på iallafall. Vi brukar ha det men inte idag, varför vet jag inte faktiskt.
Igår var sista träningen innan uppehållet som är på två veckor, eller vi har möte på tisdag om allt. Känns märkligt att ha tränat en vecka och ska ha uppehåll igen jag som redan har varit borta en månad från den. Men det är ganska skönt att få vara ledig på riktigt här hemma från allt. =) Lär nog behövas nu när studenten står för dörren och allt.
Vi har våran studentskiva nästa vecka torsdag. Jag hade fått för mig onsdag av någon lustig anledning. Men S satte mig på rätt spår, tackar! =)
Nå vad händer under mitt otroligt händelserika lov, jaa, ingenting tror jag. Trist men sant. På måndag ska jag gå på fotboll iallafall, första gången på säkert två tre år. AIK-Kalmar lirar. Ska bli roligt, alltid kul att kika på fotboll med tanke på hela stämningen och allt. Då spelar det egentligen ingen roll vad det är för lag bara stämningen är bra. =)

Jag hatar förhoppningar, man ska passa sig för dom. Inte bara förhoppningar utan bara att man tänkt sig något som inte riktigt blev som det skulle, det blir så fel då. Allt blir liksom så down om man går och hoppas och förväntar sig något som bara, nähäpp och rinner ut i sanden. Därför har jag börjat akta mig väldigt mycket för sådant och ta lite allt som det kommer. Lev livet nu, vänta inte på att något ska hända eller bara dyka upp runt hörnet som en gubbe i lådan, man måste kämpa lite också. Eller strunta i det. Gör det som magen säger, magkänslan är den som kan ge bäst vad du ska göra.

Jag tänker alltid på dig i april...


Lite bilder från modevisningen i Sälen.

109823-63

Ida och jag, först ut.

109823-62

Ida, David och jag, efter bytet.

109823-61

Jag efter bytet.

109823-60

David och jag första vändan.


Jag gick då modevisning för Sportshopen som fanns på hotellet tillsammans med en som heter Ida som också jobbade i receptionen och David som var bartender. Det var hur kul som helst att ställa upp faktiskt, och något jag förmodligen aldrig skulle våga göra här hemma. Men allt är annorlunda i Sälen må jag säga. =)
Det var inte bara vi som gick modevisning innan afterskin utan det var, Snöklippet på hotellet och en butik som heter J i Sälensby. Tror det var någon mer men minns inte riktigt =P
Kul var det iallafall! =)

På banan igen.

Det må jag säga! Oj oj oj, tänk om man ändå hade obegränsat med pengar. Jag var nära att handla upp hela Farsta alltså. =)
Jag köpte:
Studentklänning, MQ
Andra halvan av min bikini, HM
En vit/svart randig skjorta 3/4 ärmar, HM
Balskor, kan dock användas vardagligt också, Skopunkten
Och jag hittade mitt älskade hårmousse, Fructis på Cubus blev så otrooooligt glad då! haha =D Jag som trodde det var helt ute med mig. =)
Jaa sen kunde jag tyvärr inte köpa något mer för mitt konto sa stopp. Blä. Jag ska senare köpa en jätte fin väska på Lindex och ett par till skor på skopunkten, ett par söta tygskor =)

Så nu är jag öööverlycklig att vara tillbaka i banan igen! Nu är livet som det ska. Och jag blir så lycklig av shopping =)

Jag har varit i alla städer...

Påsklov och shopping.

Äntligen som man har längtat, idag ska jag åka till Farsta med min vän A. =) Sätta sprätt på lite pengar får man hoppas =P I annat fall så diskuteras det faktiskt att vi ska till Kista med S också. Hope so! Älskar shopping! Det är verkligen sådan skön tröst. I need it!
Jag trodde inte att man skulle sakna det så mycket som jag har gjort när jag var i Sälen, men gah, det var ju galet va man längtade efter det! Allt vårnytt som var låångt borta där uppe, men man såg det på reklamerna på tv. Snön gjorde sig påmind så fort man tittade ut genom fönstret och då insåg man varför vårkläder och skor inte var aktuellt där.
Men idag, då blir det shopping! Myysigt! =) Skriver nog förmodligen när jag är hemma igen. Bäst man kilar!

One of us is gonna die young...

Några bilder från Sälen.

109823-59

Konserten med Melody Club, som jag för övrigt träffade efter =)

109823-58

Stina och jag innan HC utgång.

109823-57

Vårat rum, tre tjejer haha

109823-56

Anton och Camilla utanför våran korridor.

109823-55

Vårat ICA Toppen! =)

109823-54

Nettan, Camilla, JW, Fredrik och Karin solar utanför korridoren =)

109823-53

Bakom den nedre skylten var våran ingång till korridoren =)

109823-52

Lollo, Frida, Emma och Fredrik, innan HC =)

109823-51

Camilla på centralstationen innan avfärd =)

Back in town.

Nu är det slut på friden må jag säga, för nu är jag hemma igen! Känns helt konstigt, visste inte vart jag var när jag vaknade kan jag ju säga. haha usch, den känslan var lite halv läskig faktiskt =D
Men det känns ganska skönt att vara hemma igen, fast jag vill tillbaka. Saknar alla mina vänner där och hela livet i Sälen! Det var riktigt bra där! Ångrar INGENTING och allt var bara bäst på alla sätt och vis ;)
Kommer ladda upp lite bilder här från min underbara resa =) Och lyllos Camilla som är kvar en vecka till må jag säga =) Jag kunde ju inte stanna pga min skrivning till körkortet som jag har nu i veckan. Men ganska bra att hinna varva ner lite innan skolan och provet när man kommer tillbaka, barteknik. Suck. Men men, går nog bra!
Kommer aldrig glömma Sälen.

Clamor of glamor...