en söndag på stan.

Gårdagen med "kräftskiva" blev lyckad. Tycker jag iallafall =) Hade hur kul som helst under kvällen, tackar så mycket alla! Sedan att det bara var Nattis, Viktor, Danne och Jimmy som åt kräftor än en annan femma. Haha. Men hoppas alla andra också gillade kvällen.
Och att kvällen avslutades på Tb´s var också en variant må jag säga. Haha. Nåja jag är nöjd. Min nya kärlek också, Captain Morgan. Jag är miss Morgan.

                                         

Lite dans får avsluta lördagens bravader.
Idag har jag dock dragit runt favorit Robin i stan för att han var i stoooort behov av nya handbollsskor och vanliga uteskor. Jag som är lite av en "skoexpert" löste uppgiften galant och nu har han sprillans nya skor att springa in. Snygga också såklart.
Jag har diskuterat söndagsångest också nu på msn med Sebastian. Att jag har ångest trots att jag inte har något att passa imorgon måndag. Man får inte vara ensam på söndagar det är det.
Jag som är sådan som tänker på tok för mycket löser ju säkert inte den uppgiften med betyget MVG. Jag vet Johan, jag ska inte tänka för mycket. Men ibland blir det bara så.
Har insett att Magaluf och jag är menade att vara tillsammans. Det är ödet. Så sjukt.
Imorgon bokas Reunion kryssningen samt flygbiljetter till bartömningen på TreO. Det om något är kärlek. Äntligen.
I miss you..

Dagens låt: Hoffmaestro- So do you (Slimi Jimi Bubby boy)

är det på riktigt eller drömmer jag...

då var det lördag också.

Dagarna flyger iväg verkligen. Trots att man egentligen inte gör speciellt mycket vettigt. I mitt tycke då. Gårdagen var super trevlig med mycket skratt, iallafall efter jag hade lärt tjejerna chipong. Haha. Magont helt klart. Och så blandades det drinkar och Cissi bjöd på mycket god mat. Tusen tack för en mycket trevlig kväll! =)

Idag är det lördag och det är kräftskiva av något slag. Johan var precis här och lämnade diverse inför kvällen och jag tror det kommer bli roligt. Har dock fortfarande lite att stå i men vad gör det om hundra år. Så nu ska jag ner till centrum är det tänkt och handla lite och så för att sedan ta tag i det sista här hemma. Toppen toppen.
Lyssnade också precis på låten Hey ya som dom på Treo spelade alltid som sista låt när dom stängde. Man blir ju rörd. Jag blir nästan arg så mycket jag saknar stället. Blä blä blä. Men snart är man där igen =) Längtar så att det gör ont.

jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu...


regniga fredag.

Jaa för usch vilket ruggigt väder det är. Blä. Jag som tänkte ta mig en riktigt låång promenad. Men jag blir så omotiverad i det här vädret så jag skippar det faktiskt.
Idag har jag hunnit med en del faktiskt. Städat mitt rum och resten av huset iprincip och ätit lunch på Benevento med GP och Danne, vilket var super trevligt. Tack för sällskapet grabbar! =) Så nu kommer jag inte behöva äta på en vecka eftersom jag fortfarande är mätt. Haha. Trots att det var ca 3 timmar sedan vi åt. Och jag som ska på tjejmiddag hos Cissi ikväll. Puh. Men det ska bli trevligt =)
Imorgon lördag så är det lite "kräftskiva" hos mig här, därför som jag har engagerat mig i att städa. Hade ju hoppats att mina grabbar från Jakan kunde komma men det vankades poker så det blir inte av. Det är dom som missar något haha.
Så kom min efterlängtade Håkan Hellström tröja idag också! Lycka lycka lycka! Det gjorde typ hela dagen vill jag lova =) Så nu kommer jag gå och le åt det idag iallafall.
Nää nu ska jag fortsätta att plocka och dona. Förbannat trist väder bara. Ta mig tillbaka...

vi kanske ses det finns en chans på en spårvagn nånstans...

torsdag, och jag mår bra.

Intern grej från Magaluf, ville bara tillägga att jag inte mådde som jag gjorde då. Tack. Dock har inte Jocke ringt och frågat hur jag mår, så jag kanske klarar mig fint hädanefter?
Idag har varit en bra dag. Har inte saknat Magaluf så mycket. Kanske för att jag fick tillbringa dagen med Johan, Jimmy Ö och Danne, så vi pratade mycket om Magaluf istället. Haha. Skadaaad!
Vi var i stan och härjade ett tag och sedan tog vi tunnelbanan mot Skärholmen för att möta upp GP och sedan for vi hemåt. En riktigt bra dag enligt mig alltså. Att man inte får nog efter 2 veckor är nästan sjukt. Nu är vi i och för sig vana vid att umgås så det känns som att man måste. Abstinens kallas det.
Lagade även lite middag till min stora förvåning, spaghetti och köttfärssås. Inte helt fel och proppmätt innan träningen är kanske inte en as bra kombi.
Men träningen gick väl inte skit dåligt men inte as bra heller. Är hyffsat laddad inför Hedemora nu iallafall =) Ser fram emot det som fan.
Dagens höjdpunkt var ändå att efter jag varit hem och duschat och hämtat mamma för att åka mot Huddingehallen och se "mina grabbar" spela. Har otroligt nog, aldrig sett dom lira mer än i Åhus. Haha. Illa. Men dom var riktigt duktiga och siffrorna blev ruggigt orättvisa! BLÄ! Jag och mamma ingick en pakt mot motståndar målvakten också, vilket jävla as det var! Gah, vi ville skjuta han i huvudet. Haha.
Men jakan grabbarna ska ha en eloge iallafall, hade jag varit på planen hade jag blivit ilsken. Jag kan bli det faktiskt.
Så det var iallafall dagens glädje och nu har jag huvudvärk, igen. Jävla målvakt.
Imorgon är det fredag tydligen, och då ska jag på tjejmiddag hos Cissi. Ska bli trevligt =) Ser hur den kvällen slutar.
Man har blivit lite dagvild på senare dagar. Kör ba!

ta mig till kärlek, ta mig till dans...

huvudvärk hela dagen.

Varför kan man fråga sig när jag är mer utvilad än vad jag varit på hela sommaren tror jag. Kanske är därför? Kroppen är inte van vid att få sova hur länge den vill. Men imorse blev jag dock väckt vid 10 snåret, i och för sig ingen jag kunde bli arg på, inte just nu, min pappa. Världens bästa pappa! <3 Kändes så himla skönt att höra hans röst igen. Har inte pratat med honom på över 3 veckor nu. Det var den bästa trösten efter resan jag kunde få.
Jag är fan deppig sedan jag kom hem. Så jävla sjukt. Men pappa hjälpte mig idag iallafall. Himla skönt att höra att han har det bra och en av hans dykelever kommer ombord idag, Tomas. Då får han ytterligare en svensk att jävlas med. Hoppas han kom i land i Venedig som dom planerade.
Inatt drömde jag i vanlig ordning att vi var i Magaluf och när vi kommer till Treo så sitter mina föräldrar där redan och ska hälsa på mig. Jag blir snart galen om mina drömmar fortsätter. Haha. Det är ju larvigt!
Inte nog med det, jag som alltid annars lever ihop med min mobil har nu lärt mig att vara utan. Glömt den på ljudlös i två dagar så jag har inte hört om det ringt eller dylikt. Rätt skönt faktiskt.
Fast jag har massor av roliga helger att se fram emot kan jag inte riktigt se det så ljust. "Det är en hel evighet tills något roligt händer" Fast det redan är i helgen. Suck ryck upp dig!
Tänkte också byta msn tror jag. I brist på annat. Den jag har är så himla töntig att nu krävs det en förändring tror jag. Har faktiskt en som är helt okej men finns orken att flytta kontakterna och allt det där. Det är frågan, är det värt besväret?
Bara huvudvärken försvinner så borde det mesta lösa sig.

jag tänker aldrig på dig bara ikväll...

helt sjukt.

Att man blir så besatt av något. Verkligen verkligen. Eller hade man bara förbannat jävla roligt? Jag vet inte. Men tycker det kan verka lite överdrivet att ha drömt om Magaluf resan att man befinner sig där osv sedan vi lämnade landet. Är detta verkligen normalt?
Jag vet att jag saknar det av hela mitt hjärta. Men hallå..? Det kanske är ödet som säger att jag ska vara i det landet helt enkelt. Min magkänsla säger det iallafall.
Fick också Emelies bilder från resan, och jajamensan då blev man påmind om att hysteriskt roligt vi var med om. Jag blir så glad av tanken att jag får ont. Så får man ångest när man kommer på att man är hemma. Jag måste söka vård.

                                  

Saknar man det så gör man. Can´t help it. En gång på TreO alltid på TreO. Jag är fast.

och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans...

ruta ett.

Inte nog med att det är riktigt pain att vara hemma igen utan nu kan man inte fördriva tiden med något heller. Höll tummarna för att det skulle finnas något att göra på Arvid Nordqvist nu när jag var tillbaka men det fanns det ju såklart inte.. Hon skulle dock ha mig i åtanke när dom kör igång allt vad det innebär med nya restaurangen och allt det där. Men jag tänker inte hoppas något.
Så nu är man tillbaka på ruta ett igen. Sökte två jobb igår och det är bara att fortsätta hela tiden. Vart hittar man ett måndag-fredags jobb? För helger kan jag bara glömma. But I will do my best.
Tur att jag fick en grym lön nu så jag klarar mig ett litet tag.
Trodde verkligen inte att det skulle vara så hemskt att vara hemma igen. Känns som att jag aldrig kommer vänja mig. Hade jag vetat att jag inte hade jobb så hade jag nog stannat. Då hade man sluppit ångesten över att vara hemma igen.
Men jag ser det positivt, första handbollsträningen ikväll! Längtat som tusan. Dock kommer jag vara så sjukt otränad så det inte blir kul iallafall. Haha. Införskaffade nya handbollsskor igår också. Så vi får se hur det går.
Jag ska egentligen inte gråta blod för jag har ju lite att se fram emot som jag verkligen hoppas blir av, bartömningen på Tre O och Magaluf Reunion =)
Men det är långt dit..

det gör inte ont så länge du är med mig...

magaluf i bilder.

Då är resan officiell kan man säga. Bilder ligger på ansiktsboken samt ett väldigt fåtal på pixbox.se då utrymmet svek mig. Och eftersom att det enda jag suttit och gjort känns det som är att ladda upp bilder så blir det inte alls många här utan man får kika på dom andra ställena där jag lagt ut dom.
Och detta är ju faktiskt bara mina bilder. Emelie och Nathalie har också haft med sig sina kameror.
Det är med kärlek och tomhet jag lägger upp alla bilder.

                                                       

Jaa lite mycket bilder det kanske blev ändå. Men dom här bilderna, eller iallafall dom flesta är inte uppe på facebook eller pixbox. Allt för omväxlingen.
Jag är iallafall tillbaka i Magaluf till den 19 oktober.
Jag är kär.

det var bra nätter, det var fina nätter...

magaluf resan 2008.

Allt och inget snurrar runt i hjärnan just nu. Mest av allt så ville jag aldrig åka hem igen. Den här resan är oförglömlig på alla sätt, svårt att sätta fingret på alla detaljer men helheten gjorde resan.
Jag vet hur mycket alla vill höra om "alla pinsamheter", "berätta något kul som hände där nere" eller "vad var bäst med resan" jaa allt det där. Egentligen mitt svar på allt är bara, Magaluf. Det finns egentligen ingen, oh herregud upplevelse som alla kommer att minnas just DEN grejen. För jag tror alla tänker på olika saker.
Men något vi alla kommer garanterat säga var det absolut bästa med hela resan var ändå, TreO. Utan att behöva fråga så tror jag att ingen sätter emot där. Utan det stället där nere och dom människorna där, Anton, Danne, Linda och Mamsen så vet jag inte alls vad vi hade gjort eller vart vi hade hängt i 2 veckors tid.
Så tusen tack Emilia för tipset om den fantastiska baren! Vad hade vi gjort utan den?!
Nu tänker säkert många också, "men va? var ni bara där? i två veckor?" Aaa iprincip så. Visst vi gick ut på många ställen som Grabbarna Grus beachclub, Casablanca, Tokio Joe´s mfl. Men allt detta EFTER TreO stängt såklart. Haha. Man var fast helt enkelt. Trots att det inte var någon party-röj ställe utan en bar så var det perfekt. Iallafall för oss. Man kan i och för sig säga att vi livade upp det jävligt bra ändå. Haha.
Mycket hände under två veckor, så mycket att man inte kommer ihåg. Jag vet, nu att många av dom som åkte med kommer tänka, japp torsdagen var det ja. Haha men inte av dom orsakerna. Haha.
Nåja, skämt och sido.
Egentligen det vi gjorde under två veckors tid var, solade, badade både vid stranden och vid poolen, sov middag, åt middag på fina och bra restauranger oftast, tillbaka till hotellet för förkrök och sedan TreO och oftast för min del iallafall vidare ut på något dansställe.
Vi skulle gjort en utflykt till några häftiga grottor, men.. Det blev aldrig av.
Jag och Nattis var ute en del med en av bartenderna Anton på många ställen. Han kan ju Magaluf och vart man ska så vi hakade på. Och det var riktigt nice! =)
Vi hyrde också trampbåt för att göra något nytt vid stranden när man ledsnat på madrasserna. Men jaa man cyklar ju runt där och snorklar lite typ.
Det köptes ju även en megafon som Danne älskade att väcka folk med. Haha. Jimmy Ö var den som blev mest lycklig när han blev väckt och jag var ju bara tvungen att filma detta. "Men jävla horor!" Godkväll på dig också min herre. Haha.
Många nya uttryck expressions blev det också under resans gång. Tror Danne ligger topp 1a där iallafall. "Ja, det var en jävel!"
Svårt att få ner allt och försöka bli förstådd i något man upplevt i två underbara veckor. Det blir så mycket intern grejer.
Men bästa av att var allt nytt folk man lärde känna, vi lyckades pricka in dom som jobbade där dock. Visst vi snackade med grannarna och så men blev inte "bundis". Och det kändes väldigt kul måste jag säga. =)
Det man inte minns har aldrig hänt.
Men som man alltid säger; det som händer i Magaluf, stannar i Magaluf.

Full fart! All in! Kör bara!

tillbaka i verkligheten.

Kom hem igår vid kanske 18 tiden eller så efter 2 fantastiska veckor i Magaluf. Dock hann jag väl inte mer än att hämta min bil hos familjen Österberg för att åka hem och göra mig iordning som så många gånger förr. Botkyrka Reunion stog på schemat för lördagskvällen. Dom som var där vet hur det var, orkar inte gå in på hur allt var osv. Träffade massa massa folk och kul att "återförenas" med några som var med på resan. Haha. Vi hade ju inte träffats på över 1 dygn..
Kul att se bandet man hört om sedan man föddes, Badland. Min far var chaufför åt det bandet och min granne lirade i det. Dom är inte direkt födda igår. Så det var roligt.
Lyckad kväll trots att man frös arslet av sig.

Resan tänkte jag skriva ett hejdundrandes inlägg om senare ikväll eller imorgon. För jävlar vilken resa. Jag ville aldrig åka hem. Vilka människor vi har träffat och vad vi har skrattat oss igenom dessa veckor. Trots tjafs och missförstånd hit och dit så blev den här resan oförglömlig som få. Jag kommer åka tillbaka oavsett vad.
Nu vet jag hur det är att vara kär, i ett land, i en plats, i en tid.



när jag bara stannade på mitt rum och såg dagarna gå...

hej då sverige hej magaluf!

Japp om 3 timmar blir jag hämtad här hemma och då åker jag mot Spanien och Magaluf!! Den mest efterlängtade resan i sommar kan man säga. Och 2 fantastiskta veckor (hoppas jag iaf) kommer flyga förbi.
Kom nyss hem från stan och våra stockholmares dag. Åkte in med lillebror och hans kompis. Allt för att slippa packa klart såklart, vad annars. Så nu har jag fortfarande det kvar. Jävligt dumt jag vet. Men va fan.
Så nu ska jag gå och packa ner det sista som jag helt enkelt struntade i för att se Patrik Isaksson. Hur bra låter det? Inte alls förmodligen men det var värt varje minut.
Tack för mig och sakna mig inte för mycket. Vilket ni inte lär göra heller haha.

från norr till södertörn, till jordens alla hörn...

för jag är inte alls stressad.

Eftersom att jag är dummare än tåget så sätter jag mig vid datorn det första jag gör efter att ha varit i skärholmen med Jimmy, Anna och Ronnie och växlat pengar, istället för att packa. Lyckades hitta en ny öppnad butik jag och Jimmy inte kunde motstå så vi självklart går in och fyndar. New Yorker hette den. Fantastisk affär. Lätt topp 10.
Prisvärt och snygga kläder.
Okej inte direkt det som ska ta upp det här inlägget.
Jag är galet stressad, helt mitt eget fel att jag gör allt i sista stund. Och nu förstår jag varför jag packar en vecka innan avresa. Ska städa, packa, handla, lämna bilen och försöka hinna sova innan kl 4 inatt då vi åker hemifrån. Hm, vet ej hur detta ska gå. Kommer definitivt behöva en lugnande grogg när jag lämnat bilen. Haha.
Vette fan hur jag kommer hinna allt. Jag är redan stressad utan att ens börjat. Men det är jag i ett nötskal. Kommer väl ringa Robin och gråta över hur dåligt det går. Och han kommer påpeka hur "omanligt" det är av mig att bete mig så.
Nää nu ska jag åtminstone plocka fram resväskan som en bra start på allt. Ångest ångest ångest.
Men imorgon är det början på en 2 veckors sjuk semester. Underbart! Kunde inte behövt det bättre än nu.

du har lämnat mig på det jävligaste av platser...


magont och stress.

Nu jävlar närmar det sig, på riktigt! Allt på samma gång. Jag hade så mycket planerat idag att jag visste från början att timmarna inte skulle räcka till och att jag faktiskt hade nästan hela dagen på mig imorgon också.
Idag ville jag hinna med, förbi HM och köpa sling färg, slinga håret, kolla 3h 45min kvarteret skatan (i fall att jag inte får stanna kvar på arvid och jobba efter magaluf..) packa, städa, hämta min bror på stationen samt åka till carro och umgås inför maggan. Dock det sista var bara en impulsgrej så det var ju inte super viktigt eftersom vi ses i 2 veckor framöver.
Vad hann jag med egentligen. HM, köpte sling färg, shorts och linne. Slinga håret och kollade nästan klart på kvarteret skatan som jag lånat av peter på jobbet. Och hämtat min bror.
Men, jag är den enda som inte packat än. Jag brukar vara först!! Det känns sådär. Man kan milt sagt säga att jag har resfeber blandat med magont pga det monatliga samt om jag får stanna på jobbet.
Bara en sådan sak att gå och vänta på. Har bett om att få stanna kvar och oddsen är på min sida men försöker att inte hoppas på för mycket. Svårt att inte göra såklart. Men imorgon får jag besked. Känns tungt att få ett sådant besked innan Magaluf och veta att antingen måste jag börja söka det första jag måste när jag kommer hem eller så har jag ett jobb på måndagen. Stor jävla skillnad.
Sådant ligger väl mest och gnager tillsammans med resfeber.
Så imorgon, förhoppningsvis slutar jag hyfsat tidigt. Hem, städa, packa och pula så att allt sådant är klart och jag kan luta mig tillbaka. Ofta att det inträffar...... Önsketänkande.

Hoppas allt löser sig vännen. Känner mig verkligen hjälplös, önskar jag kunde göra något. Vill inget hellre än att vara ditt stöd så som du är mitt. Alltid är det något. Men du vet att jag vill hjälpa dig så säg bara till.

för du kan inte se när löven faller ner, hur fel jag är...

alla borde ha en som dig.

Jag vet att jag skrivit om det förut för ett tag sedan men det kan aldrig skrivas för mycket om. Jag har många bekanta och kompisar, några vänner men bara en bästa vän.
En som vet allt och lite till om mig. En som jag kan säga precis vad jag vill till, fast vi kan ryka ihop ganska rejält. En som man vet alltid finns där när man behöver den som mest. En som kan reta gallfeber på dig så du bara vill strypa den. Helt enkelt en vän som alla borde ha.
Jag är så lyckligt lottad att jag har min vän. Våran vänskap är väl nygammal kan man säga men ändå så märks det inte en sekund. Man kan säga att vi har varit tajta redan från början och så kommer det nog alltid vara.
Kan inte komma på något som skulle kunna bryta upp det som är faktiskt. Och det glädjer mig. Vad skulle jag göra utan honom? Egentligen? Jag vet inte. Jag är bara glad att du finns på det sätt som är.
Känns också väldigt bra att kunna få vara så sjukt oseriös som jag kan vara med dig, och du är likadan, alltid. Och det behövs aldrig många ord för att vi ska förstå varandra. Det bara är så.
Väldigt tacksam över att du finns här nu också när pappa är borta, det är ett väldigt stöd som du inte ens vet om.
Och så roligt som vi alltid haft och har tillsammans, är bara en sådan sak ett lyckopiller i sig.
Känns dumt att jag inte säger det oftare till dig hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas du förstår och vet hur det är. Förmodligen gör du det.
Om inte annat så, nu vet du. Hoppas att våran vänskap håller i sig, riktigt riktigt länge.
Alla borde ha en som dig.



så säg det och få det gjort, det finns bara ett enda sätt att brinna upp...


hur hittade jag orken.

Jag vet inte faktiskt. Var ju helt slapp och likgiltig igår och skulle ju bara chilla med film och pyjamas hela dagen/kvällen och inget mer. Jag misslyckades. Iallafall fram tills kl 21 då jag tog bilen och åkte mot Tumba C för ps3 fotbollsturnering. Jag var oväntat pigg och tydligen kunde jag spelet. Haha. Jag som spelar sååå mycket fotbollsspel (?). Inte direkt min starka sida.
Tilldelad öl och efter en "uppvärmningsmatch" för mig mot Fredrik eftersom jag inte visste vilka knappar som gällde. Haha. Gick faktiskt jävligt bra. Satte nog grillor i huvudet på grabbarna redan där. Förlorade väl med något mål eller hur det var. Klart man har vinnarskalle men i det här var det bara en kul grej och för mig var ju inte det viktigaste att vinna direkt. Som för vissa andra.
Fredrik - England, Henke - Frankrike, Robin - Finland och jag - Sverige.
Efter jääääävligt många timmars spelande så om jag inte missminner mig vann Fredrik, Henke tvåa och jag orättvist nog på tredje plats. Haha. Nästan lite synd om Robin.
Efter att jag fått som jag velat och fick soffan att sova på med lyxen, täcke & kudde så fick jag sova 1h & 30min innan min klocka ringde och jobbet kallade. Helt fullt ut självförvållat men det var kul som fan och jag har aldrig varit så pigg en måndag förut. Dock ingen metod att rekomendera i framtiden.
Där inkluderade även min måndag, jobb och jag har faktiskt jobbat idag känner mig rätt duktig och morgondagen kommer nog se likadan ut.

Pappa ringde mig idag också. Kändes riktigt bra att få höra av honom nu innan jag packat väskorna och även jag far mot varmarevidder. Fick även adressen så vi kan skriva till honom. Tänker skicka vykort från Magaluf till honom <3
Saknar honom så att det gör ont. Det har inte ens gått en månad ännu. Ca 6 kvar.. Saknar och älskar dig pappa.

Grattis Akhila på din 20 års dag!! Hoppas du firar ordentligt på Rhodos nu!!!

det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer...


helgen i bilder.

Nu har jag hämtat lite ork i att ladda upp några av helgens bilder. Självklart laddas det upp på pixbox.se/aangelique. Kika gärna där!

                                           

Sista bilden där dom riggar av får avsluta det hela. Som sagt, betydligt fler bilder på pixbox. Där finns det lite mer förklarat till allt och alla.
Härlig helg och nu väntas bara resan till Magaluf. Sedan var väl den här sjuka sommarn slut i guess.

musiken rullar, dom har glömt allt dom saknar på dan...

tillbaka till verkligheten.

Det är samma sak som söndag och att dagen efter det är måndag. Det känns sådär.
Har haft en heeel galen helg, som alltid verkar det som. Galen och rolig med nya upptäckter, nytt folk och allt vad det nu innebär.
Fredagen stack jag vid lunch och styrde "den gröna faran" mot norra delen av stan, Jakobsberg. Hämtade upp Robin och sedan var våran fredag igång. Bolaget i Viksjö två gånger, hämtade folk hit och dit, efterlängtad dusch och drickan på kylning. Våran kräftskiva kunde börja.
Jag som inte är ett fan av äckliga djur och allt sådant skulle nu få lära mig att skala och äta kräftor. Hur gick det? Det kan man fråga sig. Tror iallafall jag roade några med att ogillande ta i dom röda krabaterna. MEN jag gjorde det. Fast nästa gång jag ska äta kräftor är det någon annan som får skala åt mig.
Förstår min mor nu varför pappa alltid får skala.
Snapsvisor, hej och hå så trillade det in folk i familjen Karlssons hus och nu var festen igång. Hyfsat onyktra åkte vi "ungdomar" mot Jakan och Pg´s. Jag, Ogge, Fredde, Robin och Tim var redo för en sk. Jakan runda. Efter en fin bussfärd var vi framme.
Outstanding som man var fick man haka på grabbarna så gott det gick. Dom kände ju en och annan på både Pg´s och Mp som vi var på. Själv är jag förvånad att jag lyckades träffa någon som jag träffat tidigare. Haha. Men kul var det!
Kan säga att jag somnade ovaggat på morgonkvisten.
Söndagen blev att chilla lite framför tvn innan Robin fått två samtal från en otålig Tim som tränat tidigt på morgonen. Jävla pucko. Så då var det bara att sätta sig i bilen och köra runt. Bolaget, mat och allt var det var.
Släppte sedan av grabbarna hos Danne där deras reunion skulle äga rum och jag for hem. Lagom pigg.
Hemma gick jag och la mig en timme för att ladda inför ett 12 timmars pass på Hydet Hillclimb festen och bakom scen.
Och som vanligt gick det som smort och vi var hemma tidigare än förväntat. 5 istället för kl 6. Jag somnade innan jag landat på kudden.
Idag, chill film och göra inte ett jäävla skit. Sjukt nice.
Om 6 dagar är det Magaluf som gäller! YES!! Beställde från taxfreen just och nu börjar det närma sig, på riktigt!
Bilder från helgen dyker upp så småningom.

pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig...