torsdag, och jag mår bra.

Intern grej från Magaluf, ville bara tillägga att jag inte mådde som jag gjorde då. Tack. Dock har inte Jocke ringt och frågat hur jag mår, så jag kanske klarar mig fint hädanefter?
Idag har varit en bra dag. Har inte saknat Magaluf så mycket. Kanske för att jag fick tillbringa dagen med Johan, Jimmy Ö och Danne, så vi pratade mycket om Magaluf istället. Haha. Skadaaad!
Vi var i stan och härjade ett tag och sedan tog vi tunnelbanan mot Skärholmen för att möta upp GP och sedan for vi hemåt. En riktigt bra dag enligt mig alltså. Att man inte får nog efter 2 veckor är nästan sjukt. Nu är vi i och för sig vana vid att umgås så det känns som att man måste. Abstinens kallas det.
Lagade även lite middag till min stora förvåning, spaghetti och köttfärssås. Inte helt fel och proppmätt innan träningen är kanske inte en as bra kombi.
Men träningen gick väl inte skit dåligt men inte as bra heller. Är hyffsat laddad inför Hedemora nu iallafall =) Ser fram emot det som fan.
Dagens höjdpunkt var ändå att efter jag varit hem och duschat och hämtat mamma för att åka mot Huddingehallen och se "mina grabbar" spela. Har otroligt nog, aldrig sett dom lira mer än i Åhus. Haha. Illa. Men dom var riktigt duktiga och siffrorna blev ruggigt orättvisa! BLÄ! Jag och mamma ingick en pakt mot motståndar målvakten också, vilket jävla as det var! Gah, vi ville skjuta han i huvudet. Haha.
Men jakan grabbarna ska ha en eloge iallafall, hade jag varit på planen hade jag blivit ilsken. Jag kan bli det faktiskt.
Så det var iallafall dagens glädje och nu har jag huvudvärk, igen. Jävla målvakt.
Imorgon är det fredag tydligen, och då ska jag på tjejmiddag hos Cissi. Ska bli trevligt =) Ser hur den kvällen slutar.
Man har blivit lite dagvild på senare dagar. Kör ba!

ta mig till kärlek, ta mig till dans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback