Otur?

Trodde det inte kunde drabba mig mer faktiskt. Jag trodde att det inte kunde bli värre än vad det redan är, men där hade jag så fel. Men jag visste någonstans innerstinne att det inte var över med min självklara otur som drabbat mig nu inom kort tid. Känns så konstigt är det bara jag som har så mycket otur på samma gång? Jag tror jag fick alls otur just nu. Vänder det snart? Hoppas det, kommer gå upp i atomer annars, orkar inte med mer.
Jag hoppas och håller tummarna för dig att allt ska gå bra och att du slipper ha ont mer, jag önskade att jag bara fick vara där och stötta dig, förstår inte varför jag inte fick sitta vid din sida trots att jag ändå var där? Känns inte särskilt bra. Blev ledsen och rädd att höra dig säga sådär, vad ska jag tro nu? Du var vid min sida trots att jag sa att du inte fick men ändå var du där, varför får inte jag? Jag struntar i allt om jag är ensam där jag vill bara finnas där för dig. Nu vet jag iallafall att det blir operation.
Jag struntar i vad du säger jag tänker vara där, men om du verkligen inte vill ha mig där så går jag. Jag gör allt för att du ska må bra!

Jag älskar dig och det vet du...

Vissa dagar.

Dom är verkligen hopplösa. Som idag, ingenting har funkat som jag har velat och hela dagen hade jag mer än gärna velat slippa utan problem, hade kunnat sova mig igenom den eller något. Usch, jag vill bara gråta och skrika, men det går ju inte. Jag är bara så ledsen. Och tom. Vet faktiskt inte riktigt vad det är med mig. Hela den här dagen har jag varit down riktigt down. Mycket beror nog på sorgen kan jag tänka mig, undermedvetna. Jag är så där grymt irriterad man kan vara att man bara vill slå på någon eller något tills man är så slut att man faller ihop. Jag har så mycket känslor av blandade slag att jag kommer explodera snart. Måste få ut dom, men hur?
Jag kan inte sitta här hela kvällen jag måste göra något. Funderar på en riktigt långpromenad nånstans helt själv, men jag vet inte. Är så himla trött på allt, verkligen allt. Önskade jag kunde få komma bort. Titta på mitt liv på avstånd, bara få vara åskådare. Som min och S bubbla vi brukar nämna ibland, så vill jag vara en längre tid, gud va skönt det skulle vara.
Allt är så rörigt just nu. Vad ska jag göra? Hur ska jag ta mig till egentligen. Vet inte riktigt hur jag ska agera med någonting. Jag spenderar alldeles för mycket tid ensam tror jag. Då blir det att jag tänker för mycket på allt, hela tiden. Men nu har det hänt så mycket på ganska kort tid att jag inte bearbetat någonting och att ta itu med allt samtidigt går inte.
Det är helt enkelt bara för mycket nu. Jag bara väntar på blixten.

Time is all we got...


Det var så fint.

109823-22Jag förstår det inte. Kommer nog aldrig riktigt förstå vad som har hänt dig eller varför just du skulle bli drabbad. Det är så orättvist. Du var alltid så himla glad och ville alla väl, jag har aldrig träffat på någon person någonsin som utstrålade sådan kraft och glädje som vad du gjorde. Tveksamt om jag kommer träffa någon sådan igen. Du var otroligt speciell och alltid ett leende på läpparna, kan aldrig förstå hur du lyckades men sådan var du.
Det var en jätte jobbig dag idag. Fast jag var på plats för att ta farväl av dig så kan jag inte inse att du inte finns mer och att jag aldrig kommer att träffa dig igen. Det är tungt. Det var tungt att se alla nära och kära, vänner, bekanta, lärare jaa alla var där! Hoppas du kände att vi gav tillbaka lite av den kärlek du spridit, svårt att tänka sig. Det var en fin begravning. Det är bara så svårt att förstå att du är borta, föralltid. Och varför just du?
Du fick iallafall uppleva lite av din dröm. Australien. Vi fick höra din uppsats du skrivit i gymnasiet, den var så fin och jag är så glad att du fick uppleva lite från dina drömmar, Australien och vattnet, att få dyka och du ville så gärna lära dig att surfa vet inte om du fick det men jag hoppas att du fick det. Så tråkigt att det skulle bli ditt öde, men som sagt du kom till Australien det är inte många 20 åringar som gör och verkligen inte får uppleva sin dröm. Hoppas att din familj kände stöd idag av alla som kom till begravningen.
Fredrik Ånäs spelade och sjöng jätte fint, varje gång jag kommer att höra "When you say nothing at all" kommer jag tänka på dig. En kör sjöng även Eric Claptons - Tears in heaven, båda låtarna var väldigt berörande.
Det var jobbigt att få en "återträff" med sina gamla lärare på din begravning, det är inte meningen att det ska vara så här. Unga människor som du ska inte ha det ödet, och verkligen inte du! Ingenting någon kan göra eller förhindra hur mycket man än vill. Men jag önskar att jag kunde. Att se din familj så här var inte lätt, snarare det värsta. Jag har skänkt många tankar till dig och din familj idag och kommer göra det länge framöver.
Jag är helt tom. När jag skulle skriva i din bok visste jag inte vad jag skulle skriva, ville skriva så mycket men det blev inte så. Jag kommer tillbaka till din grav och berättar allt sen så du ska få veta.


109823-24


Vila i frid Thomas, det är många som kommer sakna dig och ditt alltid så glada ansikte.

Grattis.

Vill gratulera J som fick köpa lägenheten som han budade på. =) Efter många om och men så grejade det sig, wiihoo! Han skriver papprena på fredag redan och får flytta in redan, hmm vad sa han? 23 februari tror jag. Hur bra som helst =) Nära och bra och billig, och bostadsrätt. Snabba puckar och raka rör helt enkelt. Ville bara gratta J och jag tycker det är roligt för honom, och förmodligen mig med att han får egen lägenhet. =)


Begravningen imorgon.


109823-33Längtar inte direkt. Jag är rädd. Gillar inte tanken på hur det kommer kännas, eller inte kännas. Men för mig känns det inte mer än rätt att gå på Thomas begravning, skulle känna mig väldigt dum och ångra mig efter om jag inte gick, så på det sättet känns det bra. Men inte ett dugg bra dock att det är en av mina kompisars begravning, inte nu och inte sen. Man är ju fortfarande så himla ung. Världen är bra orättvis, men man kan inte göra något för att få honom tillbaka, det man kan göra är att visa sig på begravningen och stötta hans familj och vänner.


See you in heaven...

Längtan.

Jag längtar så sjuukt mycket till, jaa två saker faktiskt. Eller vänta nu, tre menar jag =) Först och främst Sälen med C, jösses vilken resa och en månad dessutom. Har aldrig varit borta så länge så ska bli otroligt spännande och se hur detta går för sig =) Vi kommer ha jätte skoj, avfärd 5 mars från stockholm och hem igen 1 april. Kuligt värre!
Nummer två då, att få ta bort tandställningen, guu va jag inte orkar med den längre. Suck! Inte nog med att det är fult det gör ont också, förstå lycka i min själ när den är borta! Kommer bli tjock som en gris tror jag med tanke på hur mycket jag tappat nu under den här tiden jag haft den. Haha! Så det längtar jag till, kommer nog dock inte få bli av med den en på en bra stund =( Håller tummarna för att den är väck när jag tar studenten 31 maj, men så roligt lär det nog inte bli dock!
En tredje grej dåra, Agia Napa!! Jag kan inte tro att resan är bokad, shit! Fan va kul och bra vi kommer ha det =) Oj oj oj, längtar så mycket att jag har ont i magen hihii!
Hit ska vi åka btw. Så kan ni tjuvkika lite =) Det gör jag!
Juste rackarns kom på en till sak, hihi. Pratade med J för en halvtimme sedan och fick veta att budgivningen på lägenheten börjar imorgon. Två bud är redan lagda han och en till. Håller verkligen tummarna för att han får köpa den. =)
Jag är nog inte riktigt med i huvudet idag tror jag, fick en så himla perfekt present av A, S och G, tuuuusen tack verkligen! Hade till och med glömt att jag önskade mig det här, men tur att ni har huvudena på skaft ;)
Nu är ni lite spända på vad jag fick va? Jag fick en shaker att blanda drinkar i med små cocktailpinnar med, röda såklart! Och en drink bok som heter "Drinkar, den kompletta drinkhandboken" =) Jag är så glad att jag har så fina vänner faktiskt! =) Tackar i massor!

I can´t help it...

Helgen som gått.

Har haft så himla roligt den här helgen. Först fredagen med att äta på mongoliska med tjejerna och sen utgång =) En ny tradition nu när alla är 18! Började med K15, gratis inträde och gratis drink. Träffade ett par stycken som man kände men ändå fick man inte direkt några super vibbar av att man gillade stället. Så vi drog vidare till klubb 360 istället och trots dyrt inträde och slut på pengar så hade jag en otrolig toppen kväll verkligen! Kom hem sisodär på morgonkvisten slut i fötter och huvud somnade så gott så =)
Och igår då. Den såg otroligt mörk ut till en början trodde verkligen allt skulle skita sig på ren svenska. Men jag ändrade min inställning och kände att det kunde bli lyckat ändå. Tur att jag ändrade mig.
Så vi börjar lite smått hos Jimmy (inte hos min jimmy) innan vi åker ner till stationen för att ta tåget in till stan. Visade sig att vi skulle till klubb 360, haha snacka om att man kände sig dum som varit där kvällen innan, men vad gör man inte =) Träffade massa folk som man kände så det var jätte roligt verkligen! Dansade och hade jätte roligt! Kan visa lite bilder från gårdagen som snälla Emelie skickade till mig, tackar för det! =)


      


Idag var också en bra dag trots att det är söndag. Bokade resan till Ayia Napa =) Wiihoo! Ska bli såå roligt. Vi åker 23 Juli och kommer hem 7 Augusti om jag inte minns helt fel.
Sen var jag med J och kollade på en lägenhet, en 1a. Den var jätte fin och jag hoppas att han kan köpa den, skulle vara roligt om han flyttade dit =)

I´m sorry my friend...

Lördag.

Idag köptes blommor till Thomas begravning som är på torsdag. Det kommer bli jätte tungt. Vet inte alls hur jag kommer klara det eftersom jag aldrig varit på begravning men det visar sig då. Känns jätte konstigt allting, jag tror fortfarande inte att det är sant. Men det lär jag väl få bekräftat på torsdag. Jag kommer inte praktisera alls på torsdag som tur var så var det okej att jag inte dyker upp, hon förstog kan man säga.
Jag har tänkt mycket på döden de här dagarna, fast jag har ju inte kunnat tänka mig in i något direkt så det har varit mest tomma tankar ändå.
Något som låter jätte konstigt men som är sant, är att min pappa har varit död. Han drunknade när han var liten men som tur var fick dom igång hjärtat och allting men han har varit död. Inte många som tror på mig när jag berättar det så jag förväntar mig inte direkt att någon ska göra det men allt är sant. Vi har tidnings urklipp här hemma om hela alltet. Men det som är ännu mer konstigt med det hela är att han har dykning som hobby. Han är instruktör och har hållit på med det sen 1988, alltså sen året jag föddes. Jag skulle aldrig göra det med tanke på vad som hänt när man var mindre, men han kanske blev avskräckt just med tanke på det eller något.

Nej jag ska gå och kolla på vänner, och sluta skriva om mer deprimerande saker för det ska ni slippa =)

19 år idag =)

Grattis på mig! Och tusen tack alla som har grattat mig idag är överlycklig att det är så många som har kommit ihåg, eller nått =) Kul iallafall! Det här har varit nog den bästa födelsedagen någonsin tror jag, förra var i och för sig också suuuper bra men den här den slår nog allt. Imorse fick jag av min familj en rosa ipod som jag önskat, 4 GB. Trodde inte att jag skulle få den faktiskt! Så jag blev huur glad som helst! Sen fick jag pengar av mormor och farmor vilket var också mer än vanligt så jag blev förvånad. Dagen på praktiken gick bra, konstigt. Haha nää inte ett dugg, fick sms stup i kvarten vilket livade upp nå grymt mycket, blev hur glad som helst! Och sen har jag börjat uppe i konferensen också så det lättar ju.
Blir hämtad av pappa runt 16.15 där i älvsjö och åker hem och inväntar J för vi ska iväg och äta som alltid, tradition i denna familj att åka dit den som fyller år och äta. Jag valde som förgående år Grekiska Kolgrillen i Rönninge, är helt kär i grekisk mat, har aldrig varit där men det jag ätit här är gudomligt!
Juste, innan vi åkte för att äta så kom J hit så han kunde åka med. Av honom fick jag första Vänner boxen som jag önskat mig och 400kr på MQ, tuusen tack! =)
Så man kan säga att det har varit en jätte bra födelsedag, och det bästa kommer i helgen och lite framöver när jag ska fira med alla vänner =)Här var de jag fick idag, och jag är överlycklig!!! Tack allesammans för en lyckad födelsedag! =)

Alltid.

Måste inleda detta inlägg med att gratulera Emilia till att hon klarade uppkörningen idag! Stoort grattis =)
Idag måndag. Jag börjar ju inte dagen särskilt bra, sovmorgon.. Orkade verkligen inte gå på religionen inte med tanke på igår kväll. Men sen fick jag allt pallra mig iväg till skolan, hostig och snorig men vad ska man göra. Det var skönt att få träffa, N, C & E igen. Länge sen nu. Och N är sjukt brun, usch och fy på henne. Tack vare henne så MÅSTE jag sola solarium imorgon och vägrar vänta en dag extra, haha! Inte för att det lär vara såå mycket bättre eller ens i närheten av henne men det känns bra för mig. Tänkte annars ta det på torsdag eller så men kom på att jag har ingen aning om när jag slutar från praktiken verkligen ingen aning. Så jag tar det imorgon.
För övrigt så fick man veta att man har skoldm i handboll imorgon, i täby. Ååh va roligt. Nej inte direkt. Hade ju planerat att jobba undan en del i skolan imorgon, men har inte fått svar på hur många spelare dom är så jag åker med för jag antar att dom inte är överdrivet många. Suck. Täby det är långt bort. Men men inget att göra åt, får glädjas åt att träningen ställdes in idag istället, och det är jag otroligt glad för! Så skönt med tanke på att jag är och har varit så himla trött sen när jag kom hem från skolan. Usch och blä.
Jag är såå down nu känner jag, vill inget annat än att det ska vara du och jag, lyckligt tillsammans en längre framtid. Det är bara dig jag vill ha, men vill du att jag ska gå så gör jag det, men du ska veta att jag gör allt för dig och ger dig den tiden du behöver. Det är de minsta jag kan ge tillbaka till dig känner jag. Med dig är jag hel. Du och jag passar ihop, jag vet ingen som kan ta din plats i mitt hjärta. Du kommer finnas där fastän du inte finns vid min sida, så länge jag vill och behöver dessvärre tror jag inte att jag har så mycket makt över hur länge du kommer finnas där. Just nu är du mitt allt och den enda som jag känner kan stötta mig till 100%. Så snälla gör det.


More than a feeling...


Tankar.

Jag har tänkt en del, eller egentligen jätte mycket kanske jag ska säga. Och jag har kommit fram till saker men också har jag många saker jag fortfarande har stora frågetecken över. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma runt frågetecknena eller hur jag ska få mig själv att sluta tänka på det, är det ens lönt att sluta tänka på det? Jaa men det är så mycket som är frågetecken på frågetecken kan man säga. Det är jätte jobbigt att inte veta. Jag hatar att inte veta. Men jag kan inte göra något åt det just nu faktiskt. Vissa saker kanske, men vågar man?
Jag och min vän C satt länge länge och diskuterade och pratade om allt, som hon och jag alltid gör när vi ses, vilket inte alls är särskilt ofta tyvärr. Nu är det lite värre eftersom hon inte har något internet hemma så vi kan inte prata så heller, telefon finns visst men man kan ju inte ringa varandra om minsta lilla grej, eller joo egentligen men man är för bekväm helt enkelt.
Skönt var det iallafall att få skvallra av sig lite med henne, vi är rätt bra på det. Fick veta ett och annat jag inte hade en aning om och sånt är också rätt roligt, fast sakerna i sig inte alls var särskilt kul. Tjejgrejer helt enkelt.
Idag, söndag. Jaa vet inte, mår lite bättre idag med förkyldning och allt så skola blir det och hela köret. Det värsta är att jag inte har tid att vara sjuk kanske just därför som kroppen sa ifrån och bestämde sig för att bli sjuk så jag absolut inte kunde göra nånting utan bara ligga där och snyta mig. usch.. Så istället sa jag ifrån och spelade match med feber, smart, nää inte direkt men jag har inte mått sämre över det direkt.
Vet inte riktigt vad som hänt men jag har haft ångest över varje liten pryl jag stoppat i mig och att jag bara MÅSTE ut och röra på mig. Det bara kryper i kroppen på mig. Har tänkt att gå ut och springa idag men vädret sa nej, sen blev jag lite rädd när dom på nyheterna sa att det blåser storm nere i skåne och att det är påväg hit. Men imorgon då jävlar ska jag röra på mig!! Måste få bort allt skräp ur kroppen.

Relax, take it easy...

Satsning på körkort?

Jaa för jag MÅSTE verkligen ha det, pinsamt att man fyller 19 på onsdag och har fortfarande inget körkort =/ Det är jätte jobbigt att inte ha körkort faktiskt, speciellt när man faktiskt HAR bil. Ni förstår nu hur ännu mer pinsamt det blev. haha löjligt. Men så går det när man inte har tid. Men nu måste jag verkligen ta mig den tiden, och försöka ta den tiden av pappa så vi kan övningsköra mer än vad vi gör nu. Tanken är ju att jag ska köra i körskola, MEN då kommer nästa problem, det kostar ju en rackarns massa pengar och dom har inte vi just nu så att jag kan gå där för annars hade det varit perfekt att gå där eftersom pappa har så lite tid. För jag har som krav på mig själv att innan sommaren ska jag ha körkort annars kommer jag inte klara mig, och tar jag det inte nu snart så kommer jag förmodligen aldrig ta det.. Usch, hela dagen har jag tjatat om det där körkortet faktiskt, mamma blir snart galen. Hon har inget körkort annars hade jag kunnat övningsköra med henne och det hade varit perfekt för hon har desto mer tid över än vad pappa har.
Helt enkelt så kanske man ska ta sig i kragen när det gäller körkortet! =) Vill så gärna ha det!

Ikväll, lördag kl är snart halv sju och man väntar på middag. Men sen då? Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. J skulle ut visade det sig, men jag har faktiskt en vän jag troligen sluter upp med. Haha våran tajming är alltid bäst eller hur C!? ;) Vi hittar aldrig tider vi kan vara med varandra, och samma i detta fall men det kanske löser sig iallafall =P Hoppas!!
Annars blir det en hederlig hemma kväll med familjen, toppen.. Nää inte direkt. Ibland är det skönt men nu vet jag inte riktigt, tycker jag varit med dom tillräckligt, haha elakt jag vet men vad gör man inte. Men är man med dom för mycket så ledsnar man faktiskt. Tro det eller ej!


This will be all over soon...

Då var det bara 4 dagar kvar.

Jag spelade match ikväll/igår trots feber. Osmart jag vet, men lite treo så gick det bra! Vi vann med 20-11 om jag minns rätt. Skönt att äntligen få röra på sig man känner sig så fet om man inte gör det, har velat gå ut och springa dom här dagarna jag legat hemma men det går ju inte. Så nu äntligen, känner mig piggare faktiskt =)

Alltså jag är sååå trött på att ha tandställning nu, jag skäms över den verkligen. Det kommer dagar jag inte ens tänker på den, ingen annan heller för den delen och vissa dagar som den verkligen gör sig påmind. usch usch usch, vill inget annat än att ta bort den!! Känner mig så liten med tandställning, ingen tror på mig när jag säger att jag är 18 snart 19 för att jag har tandställning. Jag vet det kommer vara perfekt sen när jag tagit bort den och då är det värt all väntan och allt man lidit. Men nu, nu känns det förjävligt. Jag känner mig så ful, verkligen. Det spelar ingen roll vad folk säger att man inte märker den eller att jag passar i det, nej ingenting, jag känner mig ändå ful. Extremt ful, pricken över i:et hade ju varit om jag hade haft världens största och fulaste glasögon (inget ont menat mot dom som har) jag har faktiskt haft glasögon och önskade att jag hade passat i det men det gjorde jag inte. Skulle vilja passa i sådana där fina som är rätt tjocka och svarta, typiska kontorsglasögon hur snyggt som helst på alla utom mig. Haha faktiskt!
Men tandställningen är verkligen värst och ivägen för mycket. Jag ler aldrig på kort, eller försöker undvika iallafall. Kan jag åtminstone få ha tagit bort den innan studenten? Vilken lycka i sådana fall. Då ska jag le på varje kort som jag är med på! Men dom har sagt två år och den 20 mars har det tyvärr bara gått ett så jag får allt vänta...

Nää nu ska jag sova och hoppas på att J ringer snart. Jag vill att det löser sig, allt mellan oss. Snälla jag gör vad som helst.

Du ser jag förmår mig inte ens att hjälpa någon annan...


Djävulen bär Prada.

Jag läste ut den boken nu inatt. Kändes så onödigt att sluta läsa när det var typ 70sidor kvar av boken så jag läste ut den. Dom som inte läst den, eller sett filmen. Jag har själv inte sett filmen så jag vet inte vilka detaljer som finns med där men ska se den hade jag tänkt. Men dom som inte vill veta delar ur boken bör inte läsa vidare tänkte nämligen ta upp en del saker med den.
Jag gillade boken, den var jätte bra och man fick verkligen veta detaljerat allting så man lätt kunde följa med i boken, men något jag var otroligt missnöjd med var slutet på den. Poff så var den slut liksom, man hade så mycket frågor i huvudet när man slutat läsa den. Så det var jätte jobbigt. Plus att jag kände igen mig till viss del i boken som t ex. Huvudpersonen Andrea hade just gått ut collage när hon fick jobbet som assistent på modemagasinet Runway. Då hade hon ett förhållande med en kille och dom hade varit tillsammans redan då typ 2-3 år och hade en bästis som hon umgicks mestadels med. Och hennes dröm var att jobba en dag som redaktör på tidningen New Yorker och trodde att det här var en bra början till hennes dröm.
Hon måste ställa upp för Runways redaktör 24h om dygnet så automatiskt lämnar hon både pojkvän, vänner och familj bakom sig för det här jobbet. Och som hon och hennes pojkvän kom överens om var att dom skulle kämpa det här året som hon hade det här jobbet och sen kunde dom vara tillsammans som förut. Men det visar sig att han till slut ledsnar och hennes bästa kompis råkar ut för en allvarlig olycka medans hon är i Paris och har bara några dagar kvar innan hon har sin fot i tidningen New Yorker. Men bestämde sig att släppa det och åka hem till sin kompis.
Samtidigt så har hon och hennes kille en paus efter dom varit tillsammans i 3 år och har bara en liten stund kvar innan hon slipper jobbet, men eftersom hon åkte hem fick hon sparken. Men då var det redan försent, hennes kille hade ju redan tröttnat och släppt det.

Exakt så har jag det, jag har lämnat allt bakom mig och bara kör mitt eget race utan att tänka på dom som blir lidande, kompisar och pojkvän. Och till slut tröttnar dom. Vilket är det som har hänt, precis som i boken kändes läskigt att läsa om något som egentligen inte alls hade med mig att göra men som ändå hade det. Hon och hennes pojkvän hade inte heller varit vänner innan dom blev ett par så det var tveksamt om dom kunde fortsätta som vänner innan dom försökte hitta tillbaka till varandra.
Usch va hemskt det är att inse alldeles försent sina misstag, och att man ska behöva läsa om dom i en bok som inte alls handlar om det.


Nää nu blev det här inlägget längre än förväntat. Men ni fattar, grejen jag ville komma fram till var att hon släppte allt och när hon väl vände tillbaka hade hon inte honom kvar. Typ så är det för mig. Man inser försent sina misstag och när man ska försöka reparera det så är olyckan redan skedd.

Kärlek vid första ögonkastet.

Varför ordnar det aldrig sig? Jag vill verkligen att allt ska ordna sig och bli bättre, ingenting kan nog bli som det varit men ett försök till att det ska bli så kan man ju alltid ge. Fast det gör vi ju... Jag vill inte ha någon annan eller något annat än oss. Vart jag än vänder mig så känns det som att jag får pikar om allt som har med det att göra. Hur gör man då? Släpper eller stannar. Jag tänker stanna och kämpa, jag vill verkligen ha dig bara dig. Jag kan inte se mig med någon annan just nu eller en längre framtid, och inte dig med någon annan heller för den delen.
Varför stämmer det här uttrycket så rätt? "Man vet inte vad man har förens man har förlorat det." Jag har inte förlorat något egentligen. Eller joo, det vi hade. Men jag har fortfarande dig på en skörtråd. Det är tungt att inte veta hur morgondagen ska bli. Man går försiktigt fram på tå för att se hur man ska gå till väga. Ingenting just nu verkar hjälpa. Varför? Jaa det vet jag inte, bara du som har svaren. På både gott och ont.
Jag hoppas och gör allt jag kan för att inte tråden ska gå av än. Vet inte hur jag skulle klara av en sådan situation, varken nu eller sen. Kanske värre om man går med den sköra tråden en längre tid, men vem vet?
Du ska veta att jag finns här så länge du ber mig att stanna.

Just take a breath and softly say goodbye...

Känsla, 6 dagar kvar.

Jag vet inte riktigt vad det är men jag har en konstig känsla, jag vet inte av vad eller hur det kommer sig. Det känns som att det är något som saknas. När man är hemma och är sjuk så kan man ju som sagt inte göra så mycket, så istället blir det en massa tänkande på både gott och ont. På något sätt så behöver jag dom här dagarna för mig själv och göra ingenting, men samtidigt så är det inte bra alls just för att då hinner jag tänka alldeles för mycket. Det är nästan så att man blir irriterad på sig själv faktiskt. Så här mycket tid som jag har fått helt för mig själv har jag nog aldrig någonsin haft tror jag. Det ska bli skönt att få träffa lite folk så fort jag blir frisk och jag hoppas det är imorgon för jag blir knäpp om jag måste behöva stanna hemma mer än en dag helt själv. Jag har ju förvisso min familj, men vad hjälper det? Till slut är man ju galet trött på dom också, och dom är inget vidare roligt sällskap alla gånger. Hoppas verkligen jag kan spela matchen imorgon! =) Vore toppen!
Saknar J och mina vänner. Vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Bara till att vänta. Det som är det värsta och tråkigaste man kan göra, men i det här fallet är det ett måste.

Everything changes...

Sjuk.

Jahapp grattis till mig då, jag har legat helt utslagen i min säng hela dagen. Vaknade inatt/imorse med feber. Inge vidare kul faktiskt, hade hoppats på att kunna åka till praktiken iallafall trots att man är lite hostig och snorar lite. För igår var jag knappt sjuk alls så jag tränade ju två pass nästan utan problem hostade bara lite. Men idag har jag mått riktigt dåligt, hostat, feber, ont i halsen och jaa allt det där jobbiga som man gärna slipper undan. Det är hur skönt som helst att vara hemma och bara ligga i sängen och glo på tv hela dagen varför inte, men att må dåligt är ingen kul grej. Har haft ont i magen också vet inte vad det beror på alls, mina misstankar igår om att "typiskt om man fått nån släng av vinterkräksjukan" men så var inte fallet som tur är. Då var det bara att andas ut faktiskt. Så lite plus har det ju fört med sig =)
Det som är jobbigast när man är sjuk är att man inte kan göra nånting och minsta lilla rörelse känns som att det tar evigheter och man fryser och svettas omvartannat. Och det där med mat är ju ingen kul historia, har iallafall fått i mig lite fil och flingor.
Ingen träning för mig ikväll inte och imorgon tveksamt. Men på fredag måste jag vara piggare så jag kan spela matchen. Är såå spelsugen. Men mår jag så här kan jag ju glömma det helt.. =( Jag gör allt för att bli frisk nu! Så det är väl bäst att man beger sig till sängen direkt och fortsätter kolla på "Star focus, Nick & Jessica" på mtv.
Hoppas ni andra mår bättre och slipper vara sjuka!

You told me how proud you were...

Då var det bara 8 dagar kvar.

Varför har man nedräkning för egentligen? Okej jag fyller år om 8 dagar men ändå, så viktigt är det inte. Inte så att alla bara måste gratta mig för att jag ska känna mig som en bättre människa för att alla kom ihåg, knappast. Oftast är det ju inte så att folk kommer ihåg utan att man vågar inget annat att påminna om det för att man är rädd för att bli bortglömd. Lite så är det nog innerst inne hos mig iallafall. Kul om dom närmaste kommer ihåg, känns viktigast. Det är inte lika speciellt att fylla år numera som när det var förr, det märks. Nog om detta.
Återigen en slapp dag i skolan, sköönt! Bra med mjukstart i skolan. Speciellt nu när man börjar bli sjuk. Inge vidare att bli det nu så här till starten men det hör väl till antar jag. Men det känns ju värdelöst att man ska behöva bli sjuk direkt i början. Idag i skolan så var det först handboll på morgonen, eller jaa fys... Mycket löpning, men det var otroligt nog ganska kul och jag blev inte sååå trött som jag trodde. Kanske för jag tycket att det var roligt? Övar gärna mer på det där med löptekniken, kan man dra mycket nytta av senare och nu. Efter en också rolig minihandbolls turnering med endast två lag så var man helt klart piggare än när man steg upp runt 6 på morgonen. Då visste man att det var bara arbetet med projektet som var kvar för dagen. Skönt och bra för min och Jennys del som inte gjort nånting iprincip! Vi kom igång och har gjort lite iallafall.
Vi har projektarbete om Absolut Vodka om hur just dom blivit så stora i världen. Och jag har alltid gillat deras "reklamer" kan man säga. J hade tidigare massa såna affischer i sitt gamla rum och jag älskade dom! Här är två av dom som finns.

       

Dom har ju självklart massor, men lite smakprov kan ni allt få =)
Nu kommer jag inte på så mycket att skriva mer än att jag har träning idag och är inte alls taggad med tanke på att jag håller på att bli sjuk. Har min första praktikdag imorgon också i konferensen =) Ska bli spännande. Och min sälen resa höll på att bli inställd! Galet.. Men det ordnade sig får åka upp iallafall, trots snöbristen. Tänk om jag blivit hemma en månad istället som det var planerat att jag skulle vara där med Cämill.

Jag ger dig min morgon...


Mitt härliga rosa spel.

Kunde inte bestämma mig för vilken av bilderna jag skulle lägga upp så jag lägger upp bägge två =) Rosa är det iallafall.
Hade en helt okej dag i skolan idag. Fick veta min religionsuppgift som jag hmm lämnade in för hundra år sedan, eller nästan känns det som! Men fick oväntat VG på det, så nöjd är man iallafall. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är piss och skit att skolan börjat igen orkar verkligen ínte trodde knappast att man kunde vara skoltrött efter jullovet? Hmm men jag är det iallafall.. Usch så typ prov och grejs som man måste kunna, den här sista terminen av hela min skolgång kommer att bli mycket intressant måste jag säga. Kommer vara världens berg och dalbana tror jag faktiskt. Men jag kämpar på precis som med allt annat just nu.
Jag och Jenny kommer nog igång med projektarbetet, hmm en termin försent? Men bättre sent än aldrig har jag hört!
Match på fredag också, hemma mot Westermalm, intressant. Hur ska detta gå? Jag är inte så värst taggad jag bör vara. Jobbigt att vara så ärlig men det är så trassligt nu och skolan har satt igång osv osv osv. Då känner man sig inte på topp. Men det bör jag göra efter den här jul vilan, men icke! Well well..
Bilderna på mitt bedårande spel då =) Titta och njut.

   


Sova kanske?


You take the breath right out of me...

10 dagar kvar.

Det närmar sig med stormsteg till min födelsedag den 17de januari. Inte direkt för att man längtar till det som man gjorde när man var liten för då var det stort. Plus att nu fyller man 19 och det är ett typiskt mellanår helt onödigt men samtidigt sista året som tonåring om man nu ska nämna något.
Som alla kanske märker är min blogg helt blank när man går in på den, jag har faktiskt ingen aning om vad som har hänt och allt finns kvar när jag loggar in så jag vet inte riktigt vad jag ska göra men har skrivit till nån sån där grej som man kan få hjälp med och hoppas självklart att få svar så snart som möjligt.
Sista dagen på jullovet också, det har gått sjuuukt snabbt och jag vill mer än gärna ha en veckas ledigt till känner att jag behöver det, trots allt. Men det har varit mitt värsta jullov någonsin och jag har knappt vilat som man egentligen bör ha gjort in för sista halvåret i skolan. Jag kan inte förstå att det bara är ett halvår kvar.. Vad har jag gjort av det andra halvåret egentligen? Det vet jag inte riktigt själv faktiskt... =/ Men jag måste verkligen ta tag i såå mycket saker nu sista slutspurten det här går inte annars.. Längtar tills studenten verkligen! Ska bli hur roligt som helst. Så pratas det otroligt mycket om utlandsresor i sommar och i vinter hoppas det blir något av nån iallafall älskar att vara utomlands! =)
Om man kanske ska gå och spela lite playstation 2, jag köpte det igår det rosa! Hur coolt som helst och J köpte ett bilspel till mig, hihi så nu är min eftermiddag räddad! =)

Det är tuffa tider...

4 januari, 13dagar tills man blir 19.

109823-24

Vill gratulera mina älskade föräldrar på deras 21:a bröllopsdag som är idag. Tycker att det är så underbart att man kan hålla ihop så länge trots att dom egentligen givit förhållandet för en herrans massa år sedan max två-tre år, det är starkt jobbat. Tycker att det är så härligt att se mina föräldrar vara så gulliga mot varandra som idag, mamma gav pappa ett halssmycke likadant som han tidigare tappat och blev väldigt ledsen för att det var borta. Och pappa i sin tur gav mamma en stor och lång röd ros.
Tänk va små saker kan göra så mycket för någon. Och det glädjer mig att se dom tillsammans.Jag älskar er mamma och pappa <3

Finns faktiskt lycka i mitt liv också.

Dessa är mina lyckopiller. Dom förgyller alltid min dag, är alltid mysiga att klappa och krama. Gör aldrig något ont och finns alltid där.
Ozzy Osbourne & Ziggy Stardust, förvisso de är marsvin men djur kan skänka lycka dom har också känslor precis som alla andra. Dom är världens gulligaste =)


109823-23

Skänk en tanke.

Det som har hänt Thomas är orättvist och sorgligt för oss alla. Därför så det minsta man kan göra är att skicka blommor till hans begravning eller till hans föräldrar för att visa omtanke. En krans eller begravningsblommor från interflora kan kanske kosta 1000kr.
Så dom som vill vara med och skänka en tanke till Thomas skriv kommentar här eller i
Alexandras blogg och i hennes blogg så heter inlägget där ni ska skriva in er "Att skänka en tanke."

Vila i frid.

109823-22


Vila i frid Thomas.

=(

Så himla lägligt, när man är inne och nördar på playahead i brist på annat så kommer det upp en grej med en reklam om HP, så står det "Visst är det botten när ingenting funkar?" Hur lägligt kom inte det då.. Då fick man ju genast en kick och tror att allt kommer bli SÅÅÅ mycket bättre... Inte direkt va..

Så många broar jag bränt.

Jag vet inte ens om det är lönt att jag skriver något här faktiskt, inte mycket som är positivt nu känner jag. Jag har gått ner mig en del. Finns liksom inte så mycket att säga. Det som piggar upp just nu är Håkan Hellström han finns alltid där, hans texter är dom bästa. Dom hjälper, stöttar och bara finns där. Jag skulle vilja säga till honom att så mycket som han har hjälpt mig, inte bara nu utan alltid. Fast man är ledsen kan man bli på bättre humör genom hans låtar eller om man är glad kan man bli ännu gladare. Han har allt i sina texter, han har gjort det bra. Han har inte världens finaste sångröst det vet alla, men det är de som gör Håkan till den han är. Antingen hatar man honom eller så älskar man honom.
"Det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid ibland är det så.."
Jag hoppas och önskar att det inte tar slut imorgon iallafall. Jag ska försöka att bita ihop och inte visa, fortsätta som vanligt för att inte ha det jämt på tankarna så man kan träna som vanligt umgås med vänner. Jag är inte en sån person som är ledsen, jag är glad sån är jag. Om jag inte är glad kommer det så mycket frågor och man orkar inte alla gånger svara på dom, men vad ska man göra? Jag ska försöka hålla huvudet högt så länge det går. Helst av allt skulle jag bara vilja vara hemma tills allt är över men det går ju inte heller, men om jag kunde skulle jag utan tvekan göra det.

Och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre...

Tydligen inte.

Jag trodde verkligen att det fanns ett ljus i tunneln som vi nu har gått igenom en längre tid, men tydligen inte. Att jag kunde ha så fel. Jag förstår inte.. Att jag inte har märkt det. Man blir så blind, verkligen. Känns som att vi står och väger vid stupet, antingen faller vi eller så är vi kvar på fastmark. Men det känns tyvärr som att stupet och fallet utför är mer lockande än att stå kvar och vara säker. Jag vet inte om det är någon idé men jag vill och gör allt för att stå kvar. Men vad vill du? Det är så svårt. Jag önskade, hoppades och trodde att den fastamarken var mer och mer stadig än stupet, men jag har tyvärr fallit tillbaka till osäkerheten och ovisheten.

Vad ska jag ta mig till? Jag är inte hel utan dig...

Nyårsbilder.

Klart man ska fira in nya året med lite inblick i hur vi hade det och ge smakprov på lite bilder från gårdagen =) Lyckat säger jag. Eller vad säger du Emelie? =D


Jag och Emelie i bilen påväg till Jocke.


Jimmy och GP på Jockes veranda.


Bästa bilden på nyår =) Ingen är med för fem öre! Johan, jag, Jimmy och Emelie.


Kanske lägger upp fler om jag orkar =)

Nyårsfirande.

Det var annorlunda kan man säga, första gången jag inte var hemma på nyårsafton och firade med alla här. Skönt det faktiskt. Jag hade hur trevligt som helst igår. Börjar med nyårsmiddag med familjen - lillebror, och sen plocka ihop det sista så fick pappa köra mig till Södertälje där jag var med Makida, Emelie, Linda och Jennie. Dom hade haft tjejmiddag så det blev perfekt att komma precis lagom att dom hade ätit klart. Komma dit och snacka lite skit så där som tjejer är bra på =) Och få i sig lite cider innan vi fick skjuts av Makida som skulle iväg och jobba sen. Tack för skjutsen! =) Jätte skönt att åka bil dit så man slapp tåg och buss, för det hade varit jobbigt. Väl där hos Jocke så var killarna där. Vi kom väl dit vid 9 halv 10 tror jag. Och då började festen. Kul vare, lite kareoke (eller hur sjutton det nu stavas) och så kom hans lillasyster dit med några kompisar. Fast dom gick sen efter ett tag igen. Några av oss i "gänget" var bra dragna redan då, försvann på promenix och sånt. Närmare tolvslaget så upptäckte Emelie att hon inte mådde helt okej direkt så hon inledde det nya året med att må jätte dåligt! Tycker synd om dig gumman! Men du missade inget direkt så att hjälpa dig gjorde ingenting. Allt fortsatte väl som vanligt iprincip efter tolvslaget bara det att nu var verkligen ingen på den nyktra sidan kan man väl säga. Så kareoken blev ju som den blev, mest gap och skrik. Precis som man kan tänka sig =)
Sen närmare 2-3 tiden där så var det dags att fara hemåt, lika bra det för det dog ut rätt bra efter tolvslaget. Jennie hade fixat skjuts hem vilket var bra, så att Emelie kom hem snabbt och säkert, vi andra skulle ta bussen men det gick ingen så vi fick knalla till Tullinge station och sen blev det taxi därifrån mot Vretarna, så himla skönt att slippa buss och grejer.
Något jag inte blev så stolt över som jag hade kommit överens om med Emelie var att inte ramla, men jag skyller på att hon inte var där riktigt eller ens i tillstånd till det =PJocke bor upp för en sjuukt lång och brant backe, jaja upp kommer man väl alltid men ner oj oj oj, lite grusigt och lite frost, alkohol i kroppen och klackar var ingen bra kombination nästan nere så plopp så ligger jag där och asgarvar. Jag hade ju nästan klarat heeela backen så på slutet när det var minst lutning så ramlar man! Lyckades sen ramla igen under en gran och det skrattade ju Linda ganska gott åt kan man säga. Tur att man roar någon iaf =D Nyårsafton var nästan som jag tänkt mig, men jag hade kul iaf =)

Nu är det middag och min första måltid för dagen =) Haha lyckat va?

Välkommen år 2007...