grått nytt hår.

År 2008 som håller på att knyta ihop säcken har varit minst sagt ett händelserikt år. Mycket har hänt runt om både bra och dåliga saker. Men måste ändå säga att det är mest bra och roliga.
Jag trodde år 2007 var ett grymt år men detta slog det med hästlängder. Man kommer nog säga så varje år. Fast jag säger iallafall att 2009 kommer bli sjukt grymt bra år.
Året började med att jag fyllde 20 iallafall. Bara en sådan sak. Avslutade förhållandet med Victor. Sedan flöt det på ganska sådär. Smått upp och ner med jobb hit och dit.
Jag har haft 3 olika jobb under detta år. Så det har varit kämpigt men aldrig kört.
Har även bytt handbollslag till underbara BK Salem. Lattjade Eken cup och hade hur kul som helst. Har också åkt med till Hedemora med dessa och lirat cup. Många matcher har spelats och träningar tränats. Och jag har inte mått så bra över handbollen på braaa länge.



Så har jag rest. Oj vad jag har rest. Har det inte varit inom Sverige, såsom Åhus och Göteborg så har jag varit utomlands, Spanien Magaluf gånger 2 samt en kryssning till Tallinn.

       

Så rest har jag verkligen gjort. Och kul som fan har jag haft alla gånger. Resan till Magaluf förändrade mitt nästa år ganska grovt så det är jag väldigt tacksam för.
Så har jag festat, väldigt mycket, kanske för mycket. Men äsch, man lever ju bara en gång. Firade Jakans student så man fick tillbaka den där härliga känslan, och jävlar vilket sommar väder. Kärlek.
Med något gott kommer något ont. Eller?
Jag har tappat kontakten med många av mina närmaste vänner. Gabban, Sarah och Acke. För jävla synd. Men sådant som händer.
Pappa åkte iväg för en 7 månaders resa i början av juli som nu har blivit förlängt till 8 och ½ månads resa. Så vissa perioder har det varit jävligt kämpigt och vissa gått av bara farten.
Men livet är en berg och dalbana helt klart.
Resten av året har jag varit singel. Vilket för mig är en nyhet, men kanske också något som har behövts? Jag har lärt mig ett och annat helt klart. And i like it.
Har också kommit mina vänner väldigt nära vilket känns helt fantastiskt. Ni kan läsa mer på www.enannandelavtumba.se det är mina vänner det. Har dom att tacka för mycket.
Framför allt Jimmy, han står där i ur och skur. Tusen tack vännen! Och Nattis, vad skulle jag gjort utan dig? Tackar dig för att vi blivit så tajta som vi är.
Så mycket nyheter och gammalt groll under hela året. Sådär som det är helt enkelt. Med och motgångar. Mycket som händer som man aldrig kan lägga in i en text.
Ge mig 2009 för nu kör vi!

det var bra dar men vad fanns det att se klart....

nyårsafton.

Min dag började sådär, vaknade och var skit förbannad av olika anledningar. Men det mesta är utagerat just nu. Pratade med Tim om ikväll, mer negativ människa idag får man ju leta efter. Haha. Sedan ringde även pappa och jag pratade med honom bra länge. Han har hemlängtan. Det blev inte bättre av att han fick höra att vi skulle grilla idag. Usch stackarn. Vill inte ens kanske sätta mig in i hur mamma mår idag.
Efter jag lagt på och önskat pappa ett gott nytt år så dök Johan och Söder upp och lämnade lite raketer och alkohol.
Det kommer nog bli en kväll att minnas det här.
Nu ska jag åka och handla maten till ikväll och diverse annat. Sedan röja undan lite till. Känslan är väldigt konstig just nu.

132 dagar kvar. Och ca 80 dagar kvar innan pappa är hemma <3

men jag såg aldrig riktigt var vi var...


kompis det går bra nu.

Blev väckt av ett fantastiskt samtal idag. Inte av någon schysst snubbe jag trånat efter bra länge eller så. Om det nu skulle finnas någon sådan. Utan av chefen på City Mail. Dom vill ha mig! Tjoho. Det känns grymt bra. Framför allt att inte ha så långt till jobbet. Kommer dock börja den 12 januari och i Tullinge men det känns ändå kul.
Så får vi se om jag börjar tidigare än så.
Nice också att dom tar in mig trots att dom inte söker folk, bara för att jag hade så bra CV. Det gjorde mig väldigt glad måste jag säga.
Så allt kanske löser sig trots allt. Gymkort, alla mina pengar jag ska spara ihop. Ja you name it. Sjukt bra iallafall. Tänk att man får ha lite tur ibland.
Så nu ska jag ta mig en god frukost och så får jag se vart världen bär mig.

133 dagar kvar.

skyll dig själv ingenting händer här...

all done.

Ska börja med att gratta ett av våra älskade marsvin, Ozzy Osbourne som fyller 5 bast idag. Grattis!
Japp allt materiellt är nu helt klart inför min resa som börjar om 4 månader. Ouuh. Samtidigt som jag får en klump i magen av att veta att det är så snart så går det ett glädjerus i kroppen. Sjuk blandning jag vet men så är det bara.
Köpte en skit ful resväska. I mitt tycke. Eller som mamma sa, den är lite fulsnygg. Nåja, man kanske vänjer sig vid det fula så att det blir snyggt. Who knows.
Här är den iallafall. Och det blev inte så farligt dyrt heller. Skönt.



Skönt också att allt materiellt är helt klart nu. Last thing to do, training. Jag och Nattis ska slå på stort. För nu kör vi. Vi ska bli fasta och snygga. Haha. Jag önskar mig själv ett jävla lycka till. Men bara jag har hjärnan med mig så går det bra.
Snart nyår också. Taggad? Tyvärr måste jag säga sådär. We will see. Väl när det är nyår kommer jag vara party tror jag.
Jag har iallafall lyckats med 2 av 3 saker jag sa att jag skulle göra idag. Rensa garderoben och köpa resväska. Check och check.
Har också gjort en annan kul grej. Haha. Hoppas det funkar då vet jag 4st som blir glada!
Imorgon städa.

och du undrar vem, vem om inte du...

kallt.

Så kallt att det nästan ser ut som det har snöat. Men sådan tur har vi inte. Men snö på nyår vore inte helt fel.
Skulle ju till stan idag med Nattis, men blev inte så. Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta mig till stan eller skippa det. Funderar på att kika på en resväska, men vart hittar man dom då? Ska man ta sig till stan och kika på det eller strunta i även det. Ja dilemma det är mitt namn.
Sitter och googlar lite på resväskor, men det finns ju en uppsjö av dom så det känns lite hopplöst. Och hur ska man veta vilken som är schysst. Det gör man helt enkelt inte. Stan nästa?
Kollade lite på wedins i skärholmen förut men det fanns väldigt lite att välja bland i mitt tycke. Kanske Åhlens har. Nåja ska inte sitta här och rabbla massa skit.
Det gäller ju att hitta the one. Men då kommer nästa fråga, hur stor ska man ha?



Det blir fan stan alltså. Viktor skulle ju ändå till Åhlens han också så lika bra att möta upp grabbarna där helt enkelt.
Sedan hem och städa och rensa min garderob. Kanske.

det finns ingen poäng i att vara fri längre...

avslutar helgen.

Hela helgen har varit speciell men väldigt rolig. Vad annars, det blir vad man gör det till helt enkelt. Har haft en riktig slappar söndag med Jimmy, Nattis och Danne var med halva dagen iallafall. Vi har chillat, tittat på rederiet, fixat med hemsidan och ätit. Liksom så det ska vara.
Så avslutade jag och mamma det hela med att basta lite. Hur skönt som helst. Så jag klagar inte.
Efter det har jag kikat vad Jimmy gjort med
hemsidan och det blev grymt! Jag fortsatte nu och har lagt till en del saker. Men fortfarande finns mycket man kan göra. Hur kul som helst! Man blir helt fast.
Men nu är jag galet trött och ska faktiskt gå och lägga mig.
Imorgon ska jag till stan med Nattis efter hon jobbat och kika lite. Ska bli nice.
Annars, ingen aning.

Tänkte visa lite bilder iallafall från helgen. Maria jag ska skicka bilderna till dig.

     

     

Fast nu tänkte jag gå och lägga mig. Det är en dag imorgon också.

134 dagar kvar.

i morgontimmen när regnet slår mot fönstret...

enannandelavtumba.se

Måste gå in där, vi i gänget har gjort en egen hemsida där vi kommer att lägga upp vad som händer kring oss med bilder, historier ja allt man kan tänka sig som rör sig runt oss. Kul idé va?
Vi har även en gästbok där man gärna får lägga en kommentar om vad man tycker, tänker eller vad ni vill se mer av?
Hjälp oss gärna!
Den är dock fortfarande lite under uppbyggnad men mycket är uppe som man kan kolla på.
www.enannandelavtumba.se 



Så all credd till Jimmy som har fixat sidan från grund och botten. Jag har hjälpt till lite med bilder och texten till magaluf. Men mer grejer kommer!
Har det i mina länkar också så man kan kika där =)

en lördag efter jul.

Julen är över det vet vi nog alla. Idag så sa till och med mamma ifrån med julmaten "jag vill verkligen inte ha julmat idag, kan vi inte äta något annat" Visst blev det så.
Så efter stora staden besöket med Danne, Nattis, Johan, Jimmy Ö och Emelie så åkte jag hem till mig med gänget, minus Emelie och plus Jimmy C.
Kröka stod på schemat. Eller? Det gick sådär, alla segade ihop mer eller mindre efter maten men efter lite pepp från olika håll var till och med Jimmy C på trots en två dagars bakfylla efter deras "grabbkryssning"
Lite idéer och sådant så håller nu Jimmy C på med en hemsida för oss. Mer info kommer senare. Detta kommer bli bra mina vänner.
Eller bara ett till ställe för mig att kika in och visa bilder från alla bravader vi lyckas med. Se det hur ni vill, kul kommer det bli.
Så dagen har bestått av att umgås med mina underbara vänner. They are my all and everything.
Shopping och snack. Som alltid. Hel mysig dag verkligen. Den är ju inte slut ännu i och för sig.
Hope your night will be good.
Bilder kommer imorgon.

du sköts i bitar, jag kanske gled emellan...

strålande sol.

Hur skönt som helst att det är fint väder ute. Känns as bra. Man blir piggare direkt av det. Ringde just och väckte Nattis för att så småningom glida in till stan med Jimmy Ö och Danne. Skulle möta upp Johan senare också.
Men hur mycket folk kommer det inte befinna sig där nu. Uuuäh. Känns sådär. Men Danne sa minsann att det inte är lika mycket folk på Söder. Hoppas att han har rätt för jag orkar inte med folk. Dum idé att åka till stan då förvisso, men ska jag sitta hemma bara, nä.
Gårdagen var otroligt rolig! Hämtade först grabbarna på Stadsgården efter deras kryssning, och dom var helt trasiga. Som man ska vara. Sedan var Jimmy snäll och skjutsade mig till Haninge och Maria.
Träffade bara nytt folk och det var väldigt roligt. Middag och dricka intogs. Körde något som hette "Cirkelspelet" en variant av ett ölspel. Det säger väl allt.
Iallafall så vid 10 tiden åkte vi in till stan och skulle på Fellows bartömning men hamnade av någon anledning på Laroy istället. Sådär.
Never been there before, men när det kom lite folk (läs brats) blev det helt okej med helt okej musik stundtals. Jag och Marias bästa kompis Cissi blev goda vänner och blev också till slut sist kvar på stället och blev hämtade vid 4 tiden av Jimmy snäll som han var. Verkligen tusen tusen tack Jimmy <3
Så det var väl i stort sett hela kvällen. Bilder kommer.
Nu, göra mig iordning och sedan stan. See you!

136 dagar kvar.

satte mig i baksätet och tog mig på en tur...


annandag jul.

Känns helt fantastiskt att kunna blogga och glo runt på nätet utan att ens ha klivit upp ur sängen. Det kallar jag känsla. Eller lathet. Tyck vad ni vill, jag älskar min bärbara dator. Det må ha varit en väldigt annorlunda jul överhuvudtaget, början till slut men ändå är den i toppklass. Det som hade knipit första platsen hade varit om pappa också kunde få vara med på den.
För nu under julen är det förbannat tomt. Man märker liksom av det lite extra än en vanlig vardag. Den som har upplevt något liknande vet. Svårt att få andra att förstå som inte har varit med om det.
Tror också jag mår bättre idag än igår, fy fan. Så ska försöka få i mig lite mat och se om det stannar där det ska. I sådana fall är allt grönt.
Ska ju nämligen till Haninge ikväll och fira
Maria som fyllt 20. Ska bli jätte roligt faktiskt och en liten utgång blir det också. Alltså en jävligt roligt kväll att se fram emot.
Får se om Jimmy och gänget faktiskt kommer till stan för en utekväll, tveksamt faktiskt. Dom har varit iväg på en kryssning och kan nog vara lite lätt slitna. Om dom inte kör på en gång vill säga. Allt visar sig ikväll.
Nu ska jag göra ett försök i att inta lite mat.

137 dagar kvar.

ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig nånstans...

sorgens dag.

Tyvärr är det ju så. Idag ska egentligen vara en glad dag, efter julafton med julklappar, god mat och allt det där. Men för två år sedan förändrades den här dagen till att inte alls vara så glad och varm som man vill att det ska vara.
Visst det är inte bara sorg idag men mycket.
Thomas dog nämligen för två år sedan idag. Tiden går fort men sorgen är fortfarande stor och kommer att förbli det. Att mista en kompis är inte roligt och jag hade hoppats på att slippa det. Men världen är orättvis och visst man kommer aldrig undan att någon går bort på ett eller annat sätt. Tyvärr.
Men hade ju hellre sett att man dör av ålderdom. Men man får inte alltid som man vill. Har jag märkt. Och jag hade ju mycket hellre sett att jag inte fått behöva genomgå detta i så tidig ålder. Det gör ont. Saknad gör fruktansvärt ont.
Den som hittills sluppit att genomgå detta ska skatta sig lyckliga men dom som inte gjort det. Man får sörja och man får vara ledsen, man mår lite bättre av det. Viktigt att inte blockera känslorna.
Det är jag ganska dukig på. Men försöker bättra mig.



Saknar dig vännen. Hoppas du har det bra där du är. Du ska veta att jag tänker på dig ofta.

Så idag försöker jag att tänka positivt trots en del motgångar, så fast man är ledsen så måste man försöka tänka på saker som är bra.
Hade ju faktiskt en riktigt mysig jul med härliga julklappar jag aldrig ens kunnat drömma om. Som min bärbara dator, helt sjukt. Pengar, barset och dropkorkar, underkläder, pengar, presentkort tumba tattoo, filmen Wall E. Och så får man inte glömma att julklapparna inte är allt. Fick faktiskt prata med pappa och önska honom en god jul mitt i stressen. Umgås med mamma och Tim, jätte mysigt. Samt avsluta kvällen på Tbs med mina fantastiska vänner och mamma hakade på. Så helt dåligt var det inte.
Men hoppas ni andra har haft en underbar jul och kommer ha en fortsatt bra helg!

Ta vara på det ni har. För rätt som det är finns det inte längre kvar. Då återstår endast ångest och saknad av sådant man kunde gjort annorlunda.

Dagens låt: Tom Petty - Runaway train

138 dagar kvar.

vad jag hoppas att du, kan se mig nu...

feliz navidad.

Som man säger i Spanien bland annat. Har varit full fart här hemma sedan vi gick upp imorse vid 10 tiden. Roine som fystränade oss i Tumba kom över och fikade vid halv 11, sedan kom självaste Tomten hit vid 13 tiden. Ja han heter egentligen Peter. Men han är tomte iallafall och kom hit och lämnade varsitt paket till oss eftersom att pappa är borta ville han önska oss en god jul.
Sedan har vi alla 3 stått mest i köket faktiskt, fixat med skinkan som kokades igår och gjort egna köttbullar. Skillat säger jag bara. Och nu står potatisen och puttrar. Ganska bra jul ändå.
Och just som när Tomten kom så kom även snön. Inte mycket men lite grann iallafall. Då höjdes julkänslan ett snäpp faktiskt.
Pappa har hunnit ringa och önska oss en god jul också. Han hade blivit tvingad att vara tomte på båten idag. Han kände sådär inför att stå och sjunga och hålla på och leka tomte. Skönt att höra ifrån honom iallafall!
Ikväll är det tbs, hör bara fler och fler som ska dit så kommer nog bli riktigt roligt!
Så det jag vill säga nu är bara God jul på er alla! Hoppas ni får en super mysig dag!


dan före dan, uppesittar kväll.

Den 23e december har många olika benämningar. Själv kallar jag det lite vad jag känner för. Just nu för, julstök. Vi har knappt julpyntat i år av olika anledningar och nu ville jag och mamma iallafall ha liiite stämning. Så idag bestämde vi oss för att ha hela kvällen ängnad till det. Om det så må ta hela natten. Det har varit väldigt mysigt tagit en cider och mamma öl och så har vi hållit på. Pyntat granen, kokat skinkan, pyntat hustet i sig lite grann, lyssnat på julmusik samt städat städat och återigen städat. Känns riktigt bra.
Så nu är vi klara för idag. Imorgon blir det till att göra egna köttbullar och ordna klart med skinkan. Nu är det bara mamma som ska slå in alla våra paket. Som hon alltid gör dagen innan på kvällen/natten. Man har vissa traditioner det bara inte går att rubba på.
Men det är förbannat tomt utan pappa.
Och min lillebror var iväg och hade filmkväll inatt så han tok somnade när han kom hem vid 18 tiden så han har inte varit med alls för den som undrar. Så han kommer nog få en smärre chock när han kommer ner imorgon. Känns lite roligt.
Plus att det luktar lite jul äntligen, julgranen är på plats.

       

 

Så har det väl sett ut under kvällen. Ganska mysigt och stämningsfullt kan man tycka. Visst det har det också varit, men ändå saknas julkänslan. Allt det här känns så fel.
Självklart ville våra små älsklingar, Ozzy, HotShot och Malibu vara med på ett hörn. Vad annars?
Nu är det nog sängen är riktigt trött efter dagen. Har ju farit runt som en galning hela dagen bland annat har jag besiktigat blien osv. Det tar tydligen på krafterna.
Morgondagens dilemma, kläder.
Tack för mig och imorgon är det julafton, god jul!

vill att du älskar mig, men vill att du lämnar mig med...

one day left.

Nu har säkert tusen tals barn ont i magarna av spänning inför att jultomten ska komma. Många är ensamma över jul och har ont i magen över detta. Det finns faktiskt mycket ångest som är över julen. Så bara bra är det faktiskt inte. Tråkigt nog. Men världen är orättvis och man kan aldrig få som man vill.
Jag vill vinna en miljon, men fast jag spelar så får jag den inte. Världen är orättvis och så är det bara.
Själv har jag varken ont i magen över ensamhet eller julklapparna. Har ingen julkänsla alls. Känns verkligen inte som att det är självaste julafton imorgon. Julklapparna är handlade och även maten. Men vart fan är känslan?
Trots att det inte är snö kan man faktiskt ha julkänsla men den är som bortblåst.
Fick en bra "julklapp" redan igår då Magaluf Reunion dvdn trillade ner i min brevlåda. Yeey! Tittade på den idag och kunde väl inget annat än att ha ett leende på läpparna. Sjuk jävla resa. Jag och Johan fick bli "kändisarna" från gänget då vi lyckades fastna på filmen.
Så var det bara en dag kvar då som sagt. Imorgon är det julafton. Kommer fira den hemma med mamma och Tim. Dock senare på kvällen styr vi nog upp lite Tbs. Fick sms av Nattis just och hur gör vi det bäst om inte på Tbs imorgon en kväll som den.
Kanske ska göra i ordning lite.

140 dagar kvar.

Dagens låt: The Pogues and Kirsty MacColl - Fairytale of New york

when all our dreams come true...

livet i en bil.

Så har jag haft det idag iallafall. Känns inte som jag gjort annat än suttit i min bil. Köpte julgran med lillebruur på morgonen och sen bar det av mot centrum och sedan hämtade jag Akhila för lite shopping i skärholmen. Tyvärr inte denna gång till mig dock. Och julklapparna är inhandlade samt Marias födelsedagspresent. Känner mig väldigt nöjd. Hann knappt hem innan jag fick vända och hämta mammilu för storhandling på ICA maxi. Och jävlar vad vi handlade. Två fulla vagnar. Haha. Man kan säga att vi har mat för hela afrika.
Det tog oss 2h 30 min att utföra detta och avslutade på benevento. Mums. För fy fan va hungriga vi var!
Och vi kunde konstatera att pappa aldrig skulle klarat av en sådan shopping utan att gå sig själv samt oss på nerverna. Den saken är ju säker. Men våran otroligt långa lista kunde prickas av och vi är båda två otroligt nöjda. Skönt. Så det var min dag.
Glad att ha hunnit med så mycket på så lite tid ändå. Imorgon är det besiktining av bilen. Jimmy*2 ska komma och hjälpa mig haha. Ja jag är tjej faktiskt och har rätt i att inte veta allt om bilar. Fast jag har ganska bra koll trots allt.
Men nu håller jag bara tummarna för en otroligt bra natts sömn. För inatt sov jag sämst. Vaknade vid halv 2 tiden hur pigg som helst och var vaken till halv 5 ungefär. Kändes inget vidare. Så jag hann med att spela in en dokumentär om Elvis till mamma som jag låg och kollade på. Tror hon inte sett den ännu så lika bra att spela in.
Så håll tummarna för mig.
Dagens mest förvånansvärda var att jag fick julpengar av farfar. Det har aldrig hänt tidigare. Har alla slagit i huvudet denna jul eller? Så jävla underbar lön fick jag också! Kan köpa min bärbara dator i mellandagarna som jag tänkt mig, och ändå ha pengar kvar. Den känslan har jag saknat.
Ska nog försöka mig på att träna imorgon också. Vore bra innan all julmat ska tryckas i.

141 dagar kvar.

ifrån himlen, föll regnet ner, och det var timmarna innan hon rest sin väg...

41-9.

Jag kallar det utklassning. Kalla det vad du vill men den där tuffa matchen vi trodde stog för dörren var ju inte riktigt så här vi väntat oss. Vi vann med 41-9 mot Gustavsberg. Behöver jag säga mer egentligen? En bra match som var lite för seg till en början då vi direkt hamnar i deras tempo. Som egentligen fortsätter hela matchen men med stundtals riktigt bra kontringar och ganska fartfyllt spel. Man kan liksom säga att vi får Godkänt.
Våran nyförvärv från Lillpite fick stå sin första match. Hon trotsade sin för någon dag sedan magsjuka och ställde sig och gjorde bra ifrån sig. Kul! Hoppas hon också tyckte det var roligt ändå.



Ibland känner man sig ganska bra. Med all rätt för dagen iallafall. Bra jobbat idag Salem!
Kul att herrarna tog Polisen med marginal. Kunde sett bättre ut i och för sig men lätt att man slappnar av och låter dom hitta in lite i matchen på slutet. Så Jimmy fick möta sina föredetta tränare samt spelare idag. Tur han nätade 3 för att visa vart skåpet ska stå.

Annars ikväll blir det lugnt, hittade någon bra film man kan glo på. Bara chill liksom. Tok skönt.

142 dagar kvar.

det var så mörkt, den kvällen jag gick hem...

helg sa vi.

Igår, som jag sa i Tullinge och vi blev fast. Knöligt att ta sig därifrån helt enkelt. I och för sig hade det varit nice att sluta upp med Malin från jobbet på Tbs men så långt kom vi aldrig. Så kvar blev vi med gänget och så. Ganska chill. Hemma vid halv 3 och efter det fick inte jag sova, Jimmy ringde och sedan Danne så vi hade konferens i telefon. I 1 timme och 11 minuter för att vara exakt! Och jag trött som få kan inte lägga på i öronen på dessa grabbar fick hålla ut. Usch.
Idag, julklappsshopping med Danne, Jimmy och GP. Senare kom även Viktor in till stan och mötte oss. Ingen köpte några julklappar dock. Jag köpte en snygg adidas tröja till mig själv för julklapparna handlar jag på måndag. Så är det med det.
Nu ikväll har vi suttit hos GP och lirat lite tvspel. Hämtade även upp Johan påvägen. Så det var jag, GP, Jimmy, Danne, Johan och Hajas på plats. Men vi blev inte långvariga då alla var bra sega och har matcher imorgon osv.
Så snart går jag och lägger mig och taggar för en otroligt svår match som står för dörren imorgon. Heja Salem! Motståndet står Gustavsberg för och hallen det svåra mötet drabbas är Skogsängshallen och tid för detta är kl 13.15.

Lite bilder från gårdagen:

                 

Så, det var lite bilder från fredagskvällen.
Som pappa sa nu är det bara exakt 3 månader kvar innan han kommer hem. Fy fan va saknad gör ont. Riktigt ont. Tuffare tider väntas. Men vi har varandra och får stötta så gott det går. Hoppas pappa blir glad över julklapparna han får som Cissi var snäll att ge honom. Otroligt stort tack Cissi!

143 dagar kvar.

vi borde skratta åt allt igen men var är den där regnbågen...

och nu då.

Fredag. Sista dagen på jobbet. Julledigt osv. En jävligt skön dag. Fy fan man har skrattat så mycket att tårarna har runnit samt träningsvärk i magen. Jag tar den smällen. Varför är det inte alltid så? Och mys med lusse fika på eftermiddagen och julklappsutdelning. Tjejerna fick boken "Chic" och killarna fick motsvarigheten "Snyggt" Så jag är nöjd som få. Jag har ju velat ha den boken så det blev perfekt. Tusen tack! Julledigt utan skuldkänslor haha.



Hann knappt hem och vända innan jag skulle till tandläkaren, som för övrigt var gratis idag(!!) TACK SOM FAN! Nåja, ett jävligt trist besked dock. Kanske behöver rotfylla tanden. WTF! Vad är grejen? Operation och det? Lägg av. Bara för man haft den där förbannade tandställningen så man sett ful ut i 1 år och 6 månader drygt. Helt stört om jag får säga det själv.
Ikväll är det kröka som vanligt. Börjar i tullinge hos Jocke och lär väl bli kvar som sist. Men tror det får försöka till att bli en trevligare avslutning på den här kvällen än för två veckor sedan. Det är något med fredag och snefyllor. Iallafall när det gäller mig. Så det är lite skit att jag inte hunnit vila något. Och med massa annat skit i tankarna. Jag tar det som det kommer.
Mamma fick igår ett sms av pappa också. Han har gjort det igen. Det vi tjatat på honom i säkert tusen år (nej ingen av oss har levt så länge men ni hajar grejen) han har klippt sig, eller snarare rakat sig, 9mm blev det. Det är något med värmen. Han får allt ta och komma hem NU innan han flippar totalt. Daddy cool i miss you like hell <3

144 dagar kvar.

Dagens låt: Hoffmaestro & Chraa - Highwayman

det gör inte ont när jag faller från en barstol...

skratt förlänger livet.

Då skulle vi på kontoret nu vara odödliga. Say no more. Våran nivå har varit otroligt låg idag. Skratt skratt skratt. Och hur mycket jobb? Ingenting. Nästan. Vi har helt enkelt tagit julledigt redan nu.
Imorgon är sista dagen och det är halvdag fick vi höra samt mys med lussebullar och sånt. Härligt! Eller som the big boss sa "jaa alltså inge jobb imorgon" Han skickade för övrigt hem oss vid kl 14 då han insåg att det var lönlöst att jobba men ville man stanna fick man väl göra det. Haha.
Vi fick göra vad vi ville. Vi valde att gå. Man hade ju ändå pratat bort hela dagen redan. Så jävla skönt. Framför allt då det fortfarande är lite feber kvar i kroppen.
Nu är jag jätte trött och ska ta tempen och se om jag kan träna ikväll. Hope so! Orkar inte slöa hemma och bli fetare. Haha.
Sista avsnittet på bonde söker fru också. Spännande. Dock har dom redan valt men ändå.
Kanske ska göra något vettigt för en gångs skull.
Stort grattis till
Maria som fyller 20 år idag också! =)

145 dagar kvar.

Dagens låt: Snook - Kommer ifrån

som en tavla över rätt och fel...

alltid påväg.

Lite så känns det med mig. Alltid är det något. Men det känns bara bra. Jag väljer det ju själv. Iallafall till viss del. Kanske lika bra att inte säga så mycket innan det faktiskt är helt klart. Men blir det så kommer jag tacka och ta emot helt klart. Kommer nog passa mig perfekt.
Samtidigt som det känns förbannat tråkigt så känns det skönt.
Dagen på jobbet då. Kan bara sammanfattas med ett stort asgarv. Vet inte vad det varit med oss "bokare" idag. Nå skumt har det varit minsann. Men rackarns va roligt det varit! Haha. Diggar dom brudarna. Inte för att jag fått speciellt mycket gjort men men. Spelar liksom inte så stor roll nu när vi snart går på julledigt. Nice som fan!
Så trots feber även idag så tog jag mig till jobbet. Kommer göra det veckan ut oavsett vad. Ja, om vinterkräksjukan hoppar på mig stannar jag ju självklart hemma. Men om jag känner såhär så är det inget att tjafsa om direkt. Orkar inte stanna hemma för det längre.
Man ledsnar helt enkelt på att må skit.
För övrigt ska jag göra iordning fruktsallad till kvällen samt imorgon, bonde söker fru två dagar i rad! Lycka. Dock sista avsnitten. Blä. Och hoppas mamma hinner tillbaka från julklappsshoppingen med Jimmy innan det sätter igång.

Har för övrigt en efterlysning! Är det någon som har en lägenhet eller någon som hyr ut ett rum i sthlm, gärna något lätt att ta sig till östermalm. Men övriga går också bra!
Linda från Tre O ska nämligen börja jobba den 26e januari här i sthlm och letar boende.
Så hör av er om ni hittar något i denna form tack!

146 dagar kvar.

Dagens låt: Swing-fly - Singing that melody



ge mig arsenik, för stan är full av tanter och tragik...

onsdag fast tisdag.

Eller var det så att det var tisdag fast jag trodde det var onsdag? Jo så var det nog. Och vad besviken jag blev när jag insåg det. Fan. Återigen en dag med feber. Vad är grejen? Jag hajar det då inte iallafall. Men till jobbet skulle jag, utan några som helst tabletter. Hur fan tänkte jag då? Men tur man har bra arbetskollegor som är utrustade. Dagen gick oväntat seg. Och framför allt när jag inser att det bara är tisdag och inte som jag trodde onsdag. Nåja dagen är över iallafall.
Nu har jag börjat mass smsa lite om kryssningen 16-18 januari som är en exrta efter magaluf reunion som dom kirrar. Kul som fan! Plus att jag fyller år där 17 januari så hade jag ju en tanke att det vore roligt att firas så istället.
Så är någon sugen på att haka på hör gärna av er =) Alla är välkomna!
För fest utan dess like blir det minsann. Ju fler desto roligare. Typiskt mig att ta tag i att få ihop alla och boka osv. Men ska det vara så ska det.
Och nu är jag trött som ett as och tänkte göra något åt det. Tack för mig för denna gång.
Kryssning sa vi va?



147 dagar kvar.

Dagens låt: Lady Gaga - Pokerface

snälla skicka ett vykort för jag undrar så...

rörig måndag.

Eller hur säger man? Fast ändå skön. Sov dåligt som ett as inatt, så det var inte alls kul att vakna. Jag var väl mer död än levande kan man väl säga. Pratade med mamma om det där med den dåliga sömnen och vi ska ordna det. Hoppas det funkar för jag pallar inte att sova så dåligt som jag gör. Blir ju mer stressad än vad man redan är.
Jobbet gick väl sådär men inte skit dåligt iallafall. Fick även ca 1 timmes "utbildning/genomgång" vi som är nya på kundbokningen av säljcoachen eller vad man säger. Faktiskt jätte bra måste jag säga, jag behövde det. Har ju fan ingen aning om vad jag ska säga när jag ringer eller så.
Blev lite rörigt mot slutet då det var oklarheter med lön och diverse. Men nu är det inga frågetecken alls. Blev dock varken förvånad eller förbannad. Men förstår dom som faktiskt blev.
Så nu ikväll är det chill. Ska ta tag i att kika på förra veckans charterfeber. Aah det programet ligger mig varmt om hjärtat!

Man kan faktiskt inte köpa någon. Det går inte. Iallafall inte mig. Jag blev så besviken. Men vad ska man göra? Julen blir fan bara jobbigare och jobbigare ju närmare den kommer. Känns inte alls något vidare. Usch. Inte konstigt att man har magont dag ut och dag in. Blev knappast bättre av det här. Hur fan tänkte du? Det är inte svårt att lyfta luren.
Aja, jag blev besviken redan tidigare men det här kompenserar ingenting.

148 dagar kvar.

Dagens låt: Håkan Hellström - Magiskt men tragiskt

och där går lyckan, som aldrig kunde bli...

wierd helg.

För att sätta huvudet på spiken. Fredagen var ju kistamässan som gällde och det var roligt. Se hur nya arbetskollegorna är privat. Och det är dom. Skönt att det kan vara så avslappnat tycker jag. Maten var dock skit då nästan allt var slut när vi kom. Hur fan tänker man då? Så ni kan ju förstå att alkoholen stiger snabbare upp i kolan än med en mätt mage. Så öl, vin, cider och champagne var kvällens sammanfattning. Och bra underhållning med Adam och Gry och en hel drös med artister.
Avslutade på Berns som jag för övrigt är väldigt besviken på. Trodde det var bättre.
Åkte taxi hem med Jimmy*2, Nattis, Danne, GP och Putte. Skönt.
Sov över hos Jimmy med Nattis och Danne.
Så hela lördagen spenderades med film, film och åter film. Så himla mysigt. Vi gör aldrig något sådant så det var kul. Sedan åkte vi och kollade på Jimmys match som dom förlorade tyvärr. Efter det så åkte jag och Jimmy till hans föräldrar och bara var, drack och pratade. Senare anslöt även Johan. Trevlig kväll. Och skönt med skjuts hem sen kan jag säga.
Ikväll är det match som gäller! Hoppas det går bra bara. Annars idag, städa kanske?

149 dagar kvar.

Dagens låt: Robbie Williams - Angels

och jag vaknar med den tanken varje dag...

från skiten till eliten.

Inatt var en av dom sämre nätterna när jag försökt sova. Det gick liksom inte. Eller somna var inga problem. Men sen då. Vaknar och där ligger jag klarvaken i 2 timmar och stressen om när man ska upp bara kryper närmare. Inte en as skön känsla för någon som iprincip har den varje dag/natt.
Tuppen väckte mig med feber och viss känsla av ont i magen. "Ska jag pallra mig till jobbet?" Frågan figurerade i huvudet ca 10 min innan jag bestämt mig för "Ja det ska jag tame tusan" Orkar jag jobba så kommer jag orka gå på julfesten. Och går jag inte till jobbet kan man glömma julfesten.
Saken var klar.
Välkomnad med viss jubel på jobbet. Jaså alla redan? Nåja. Jobbade as tok jävlar bra. Bäst bokare för dagen. Man tackar ja. Feber fler gånger. Åkte hem tidigt och nu har jag duschat och ska göra mig klar för att åka tillbaka till kontoret och korka upp.
Kista mässan står på schemat för kvällen. Vi och 4000 andra. Men kommer bli galet kul.
Har varit fest på kontoret hela dagen med hög musik och blaj. Vet dock inte om det är standard på fredagar eller om det bara var idag.
Och kvällen kommer som det ser ut nu avslutas på Engelen i Gamla stan med grabbarna. Ser fram emot denna kväll.
Vad gör ni ikväll?

151 dagar kvar.

Dagens låt: Lill Lindfors - Rus

och vi red på malmö city en måndagsmorgon...

snön som kom och gick.

Igår såg det ganska bra ut när det började snöa en del men min magkänsla sa att den inte kom för att stanna. Mycket riktigt. Imorse när jag vaknade så var det endast lite snö kvar på bilen. Blä. Hur glad blir man av det? Grått och tråkigt Sverige väder.
Blev hemma idag från jobbet också, min huvudvärk är dock kvar för att stanna. Tror min rygg börjar säga ifrån. Igen. En ganska stor omställning från att ha gått och stått hela dagarna till att bara sitta. Och jag sitter ju inte helt rätt heller så inte konstigt att det blir stelt.
Förbannat irriterande.
Man är väl sådär laddad inför julfesten på kista mässan imorgon kan jag säga. Hoppas jag slipper huvudvärken iallafall så är jag nöjd.
Och ingen träning är det idag heller. Kanske lika bra det när jag inte mår så bra. Men hur slapp känner man sig inte. Får se vad jag kan göra åt det.

152 dagar kvar.

Dagens låt: Oasis - Don´t go away

det är samma spel, det är samma stad...

en dag närmare jul.

Det är så jag ser det. Men inte gladare för det. Letar som en liten tok efter mammas julklapp, och det är svårt. Eller inte svårt att hitta men svårt att hitta billiga. Men jag vill så gärna att hon ska ha det! Det är hon värd <3
Har mått lite sisodär idag så gick hem tidigare från jobbet. Vette tusan vad det är men känner mig bara svag. Och är det nå skit vill inte jag vara den skyldige att ha smittat alla där.
Hörde också på nyheterna imorse att Coldplay kommer till sthlm igen. Jag blev hur glad som helst och biljetterna släpps imorgon. Jotjena jag kunde ju inte gå på den konserten heller. Då befinner jag mig i fantastiska magaluf. Med något gott kommer alltid något ont. Eller hur är det där?
Så lite ledsen blev jag.
Nåja jag deppar inte ihop helt, fick en tidig julklapp även i år från min snälla vän Cissi som köpt Minstreis ifrån London när hon var där på en kort visit. Tusen tack! Jag om någon som egentligen inte behöver godis. Men va fan. Så nu befinner hon sig i Thailand istället och ska så småningom träffa min pappa där. Då kommer hon vara den enda som träffat honom under hans resa. Super kul för dom båda! =) Tror pappa behöver det nu när han vet att han ska stanna 5 veckor extra.
Känns som att det är evigheter kvar innan han kommer hem. Usch va jag saknar honom. <3
Nya krafter behövs så jag kan köra på igen.
Fick lite positiv feedback från min tränare Peter igår också så det kändes bra. Även lite ny info. Hoppas hoppas hoppas!



153 dagar kvar.

Dagens låt: Daniel Powter - Not coming back

vet du inte att människor ramlar hårt, precis som du...

tisdag kväll.

Och jag är helt slut. Har frysit hela dagen också, suttit med jacka på. Hoppas inte på någon sjukdom av något slag nu. Inte läge.
Nyäten middag och ska lägga mig en stund så man pallar lubba runt på den blå planen senare. Puh.
Sen träning och enda för veckan. Jag måste skärpa mig med mina egna träningar så är det bara. Annars gått bra på jobbet men segt. Är inte van att bara sitta ner hela dagarna och prata i telefon med julstressade människor.
Nåja. Hoppas eran tisdag varit piggare.

154 dagar kvar.



Dagens låt: Aretha Franklin - Rescue me

när det känns som en kniv inuti...

första dagen på nya jobbet.

Är över och jag är trött. Och det var inte tackvare att jag gick och la mig vid kl 2 inatt då jag hade en underbar vän över på besök. Var så himla kul att träffa dig igen Bonelli! Tänk att det var sedan i maj sist. Helt sjukt. Men det var precis vad vi behövde tror jag =) Saknar dig vännen.
Var inte speciellt nervös inför första dagen. Kan ha varit att jag inte hade någon aning om hur det skulle vara.
Och jag hade fel i hur jag hade tänkt mig min första dag iallafall.
Fick två timmars intro med det som vi skulle göra. Alltså, prata i telefon. Vi var nu 5 nya tjejer som skulle köras in i jobbet. Jag var inte ensam om att aldrig gjort något liknande som tur var.
Sedan var det bara att sprida ut alla papper på skrivbordet fatta telefonen och sätta igång. Jobbet började idag helt enkelt.
Så sedan kl 11 satt jag och ringde till kl 16. Självklart med raster och lunch. Men jag har aldrig ringt så många samtal på en dag förut. Helt sjukt. Och nu är det mitt jobb.
Jag kan inte alls säga vad min magkänsla säger efter en dag. Blir svårt att säga "gud va jag trivs bra med jobbet!" efter en dag. Men det är ju upp till mig att göra att jag trivs med det. Gänget är iallafall tok skönt.
Och vi jobbar två veckor nu och sedan är det julledigt från 19 dec - 7 jan. Bra början! Så ska försöka få tag i lite extra jobb tror jag när det är så långledigt.
Men utvärderingen av dagen är blandade känslor helt klart. Hade ju gärna stannat på Arvid såklart. Tror ändå det här blir bra när man fattar hur man gör.
Lyckades bli hotad att bli stämd på första dagen också. Haha. Men ägaren av företaget skrattade och sa något i stil med "fråga efter en godisvagn nästa gång" Jag förstog inte alls vad han menade med det, men kul var det.
Hur var eran måndag?

155 dagar kvar.

Dagens låt: The Killers - Spaceman



stan har feber ikväll och strålkastarljusen bländar mig...

andra advent.

Helgen flög ju såklart förbi utan förvarning. I fredags skulle ju vi till söder, men så långt kom vi aldrig. Vi blev fast i Tullinge hos Jocke och Linda och festade. Och jag var väl inte ensam om att få en sådan där redig fredagsfylla man kan få efter en jobbig vecka. Men roligt var det som alltid med gänget.
Lördag, maskerad stod på schemat i Jakobsberg. Hade legat och chillat hela förmiddagen i sängen för att sedan sätta igång med outfit och makeup. My new name is, Jack Sparrow. Fick till det faktiskt ganska bra och med lite hjälp av mamma. Tackar vi för! Får nog se lite bilder när Cissi lagt upp lite bilder.
Jimmy och jag for iväg till Jakobsberg och in i lokalen. Jimmy var snäll och höll sig nykter hela kvällen så vi kunde åka hem på natten. Allt för att slippa åka därifrån 8 på morgonen. Tack för det!
Var en jätte kul maskerad med väldigt bra outfits och roliga presenter samt alla lekar! Jag höll mig på en bra nivå eftersom att vi hade en förbannat viktig match idag. Osis för mig att allt var samtidigt. Men mitt team vann iaf på att gissa musik till olika serier och sådant. Fantastiskt bra jobbat! Så vi vann en liten flaska mousserande vin var.
När folket skulle dra sig mot MP så åkte jag och Jimmy mot Tumba. Jag har aldrig varit i Jakan så kort tid någonsin. Haha. Hemma halv 1, riktigt bra. Så jag var pigg och glad imorse och tok taggad för match.
Med all rätt.
Vi hade medvind till slut och kunde vinna en otroligt spännande match mot Tyresö Strand med 23-22. För jävlar va tajt match måste jag säga! Men så himla rolig att spela!
Fick mycket förtroende då jag fick spela nästan hela matchen såsom på ca 3 min kanske. Lyckades bestämt sätta en jävel också. Den skulle bara in i mål!
Efter det var Jimmys match men såg bara halva då Jimmy Österberg inte kom till sin hockey match så jag ställde upp och skjutsade för att sedan åka och kolla på den med Jimmy och Danne. Så farit runt hela dagen har man minsann gjort.
Middag på Gula villan med 3 vinster i bagaget för dagen. Fy fan va vi är bra!



156 dagar kvar.

Dagens låt: Brandy - Right here

allt är försent, försent för vind, försent för kärlek, ren som snö...

sista dagen på jobbet.

Och det känns ruskigt vemodigt. Har haft en konstig känsla hela dagen. Och det var sista dagen idag. Har fått mycket feedback idag dock. Känns bra som fan! Kul att man var så uppskattad där.
Till och med en kram av självaste Anders Nordquist. Och han är inte den som kramar i första taget. Så chocken fick man. Tog min present påse och gick. Så alla har varit väldigt gulliga mot mig idag. Det tackar jag väldigt mycket för! =)
Trivs ju på företaget så dröjer nog inte länge innan jag trillar tillbaka dit. Haha.
Tackar väldigt mycket för avskedspresenten också! =)

Med vissa avsked öppnas nya dörrar. Nytt jobb på måndag, med fjärilar i magen vill jag lova. Men ska nog gå bra.
Så ikväll firas det på två sätt, nya jobbet och adjö från gamla. Dock med vanliga gänget! Skönt som fan. Söder ska vi ut på. Så himla länge sedan jag var ut där, så det ska bli kul! Trodde det skulle bli en lugn hemma kväll, men va fan. Jag är inte den som är den.
Fick också en glad överraskning minsann. Markus som jag träffade i Magaluf första gången har flyttat till Huddinge och jobbar inne i stan. Väldigt kul! Och framför allt har man möjligheten att ses liiiite oftare.
En ruggigt konstig men skön fredag trots allt.
Hur blir eran kväll?

158 dagar kvar.

Dagens låt: The killers - I can´t stay

må dina dagar bli guld i ditt liv...

helgen närmar sig.

Och jag har en dag kvar att jobba på Arvid Nordquist. Med blandade känslor. Vill ju vara kvar samtidigt som det ska bli skönt att slippa många av grejerna man får stå ut med där. Var och talade om för dom på lagret att imorgon är sista dagen jag jobbar. Men jag sa att jag ska försöka komma förbi nångång, jag är ju faktiskt bara någon gata bort. För är det några jag kommer sakna är det dom.
Men det där företaget studsar man tillbaka till titt som tätt så jag är nog inte klar där helt än.
Har ju faktiskt jobbat där sedan jag var 16 år, sommarjobb, extra osv. Man kommer aldrig därifrån helt enkelt.
Men är spänd inför nya jobbet. Kommer nog gå bra. I hope.
Nåja, huvudvärken sitter i så ska nog ta och försöka ladda inför träning. Har kollat på Boston teaparty programet som handlade om sex. Haha var riktigt roligt!
Skönt att presenten till Tim är klar samt outfiten till maskeraden. Kommer nog bli kul som fan! Men maskerad, jag känner sådär inför det. Jag har iallafall något jag kan vara.
Min nya bästa vän, havregrynsgröt.

159 dagar kvar.

Dagens låt: Dido - Don´t believe in love

och var försiktig du har mitt liv i din hand...

nytt jobb på måndag.

FY FAN VA GLAD JAG ÄR! =) Allt löste sig på ett par dagar. Hur kommer det sig? Förut när jag sökte jobb tog det ett år innan jag kunde fastställas på ett ställe. Innan jobbade jag lite här och där. Och nu har jag jobbat på Arvid Nordquist ett par månader och haft lite säkerhet. Tills när jag fick veta att mina timmar minskas drastiskt. Så himla synd.
Jag tog mig i kragen och sökte en del jobb i helgen och fick några svar redan i måndags. Till min stora förvåning må jag säga och idag hade jag en intervju. Och skrev på anställningspapprena. Shit shit shit. Wow wow wow. Haha.
Helt sjukt är det. Och ett helt nytt jobb. Något jag aldrig jobbat som förut.
Besöksbokare. Det är ett företag som säljer kontorsvaror och jag ska boka in möten till säljarna som åker runt och säljer. Tror det kan bli intressant och atmosfären där kändes skön. Jag ska helt enkelt bli kontorsråtta.
Inte alls min stil egentligen men jag provar gärna verkade vara ett bra jobb och helt okej lön och självklart provision.
Och det roliga är att jag jobbar någon gata ifrån Arvid. Hur stört är inte det?
Blev även inbjuden redan nu till deras julfest nästa fredag. Så himla roligt!
Och det bästa av allt är, som iallafall känns väldigt kul.
Man skulle genomgå 3 intervjuver. 1a då man fyllde i ett papper med lite frågor om vem man är och vad man förväntar sig ungefär. Och en liten genomgång om hur deras företag funkar. Tyckte man det verkade intressant och dom tyckte man passade fick man gå vidare till rond 2.
Alltså personen som antagligen blir arbetsgivaren sedan, ställer massa frågor om vem jag är osv som jag skulle svara på. Och rond 3 skriva på papper.
Jag hade en intervjuv och har redan skrivit på papprena. Inom omloppet av 30 min kanske.
Så himla nice! =) Det är inte så svårt alla gånger!
Man kan säga att jag är glad åt min tillvaro och allt kanske löser sig, trots allt.
Mitt huvud mördar mig då jag har haft huvudvärk sedan i fredags och nu övergått till sprängade samt illamående. Snälla gå över.

160 dagar kvar.

Dagens låt: Coldplay - Viva la vida

jag har aldrig sett nån så uppsnärjd i det blå...

handboll på tv.

Så är det handbolls EM för damer på tv. Sist handbolls EM var så spelades det på Hovet här i Stockholm och jag jobbade där. Det var faktiskt väldigt roligt och man fick se mycket och bra handboll samt att man var väldigt involverad i det mesta då jag hade hand om bland annat, matchbollar/reservbollar till varje match och statistik till pressen m.m. Det var väldigt roligt!
Och nu får man infinna sig i att det går på tv. Är ju inget fan av damhandboll trots att jag själv spelar det men det går alldeles utmärkt att lära sig lite på det också kanske. Herrhandboll är dock mer klass, av förklarliga skäl.
Hoppas ni också kollar!
Handboll är livet. Känns så skönt att tycka handboll är roligt igen. Synd att motivationen till att träna själv har sjunkit men jag gör mitt bästa.
I will keep up the good work.



plötsligt hamnar man väl under en spårvagn...

seg tisdag.

Som om dom inte alltid är det. Svar, jo. Men idag var det galet. Gick verkligen runt och trampade i säkert 1 timme utan något att göra. Men ska väl inte säga för mycket, imorgon har jag säkert arslet fullt. Och det har jag inte tid med imorgon eftersom jag nästan måste kila tidigare pga intervjun.
Kändes skönt också när jag frågade om jag kan kliva på ett nytt jobb när som helst innan jul om så behövdes och det var inga problem. Tummen upp! Då behöver jag inte oroa mig. Fick ytterligare ett samtal idag, men det kändes sådär ändå, det är så kort tid. Januari ut. MEN då får jag betydligt närmare. Men får tills på torsdag på mig att bestämma. Ska råd fråga mamma ikväll.
Annars, fortfarande huvudvärk, sedan i fredags nu. Jippie. Så jag tänkte gå och lägga mig och se om det hjälper. Har redan tagit en treo.
Fick även sovmorgon imorgon av någon anledning, surt för plånboken men toppen för min kropp och själ då jag tränar så pass sent ikväll. Men funderar på att komma in lite tidigare och träna lite. Tål att tänkas på.

Ibland tror jag på ödet. Så sjukt igår när jag precis fått ett sms och svarade på det kom låten. Den som påminner så mycket om det. Hur sjukt är inte det? Men jag trodde bara på ödet just då. Men det var ändå stört att jag nästan skrattade åt det.
Idag har jag en annan låt på hjärnan som påminner om någon helt annan. Haha. Den är så söt den låten och är lätt dagens låt. Ibland får man vara lite töntig faktiskt. Till och med jag.
Nu, vila, sedan mat och träning. Samt tänka över min situation. Svåra beslut och ont om tid.

161 dagar kvar.

Dagens låt: Kramsången

du kan inte vinna jämt, nån gång måste du förlora igen...

annorlunda måndag.

Må jag säga. Jag var lätt måndags zombie idag, inget gick speciellt fort och jag kom lite sent till jobbet pga detta. Nåja ingen skada skedd iallafall.
Allt gick bra med nya kocken på plats, god mat dessutom. En fördel.
På tal om kocken på jobbet så ringde en redan idag om att jag ska komma på intervju som receptionist inte alls långt därifrån jag redan jobbar. Så det kommer nog lösa sig. Men det vore skönt att komma lite närmare där jag bor nu dock. Men vi får se, har fått några svar redan på jobben jag sökte igår. Positivt i dessa tider! Kanske inte ska känna mig så speciellt stressad över min situation trots allt. MEN inte ta ut något i förskott då inget är spikat för fem öre.
Så länge jag håller mig flytande är jag nöjd. Har ju vissa utgifter som är ett måste och för utgifter behövs inkomster. Känns ganska logiskt, tycker ni inte?
Men känner mig ganska nöjd med ett möte redan på onsdag.
Så har Jimmy varit här hela eftermiddagen och hjälpt oss att få upp nya vardagsrums lampan samt ätit här. Så har vi även spekulerat i vad vi ska klä ut oss på Tims 20 års fest på lördag. Inte lätt må ni tro. Haha. Men vi har kommit på några riktigt roliga.
Så nu är det Design Simon & Thomas som gäller och sedan sängen. Börjar asapa tidigt imorgon, alltså kl 7. Kommer göra det rätt mycket framöver. Positivt i plånboken dock.

162 dagar kvar.

Dagens låt: Laurent Wolf - No stress

visst känns det fint att vara vid liv, en dag till...