Nyårsafton.

Motvilligt så är det nyårsafton. Finns inga tendenser till att det känns som det, spöregn tycker jag snarare liknar, påsk eller höstlov eller liknande.. Usch, det är hemskt väder alltså! Men party humöret är på topp! =) Längtar till ikväll ska bli jätte kul. Härliga vänner och pojkvän vad mer kan man begära? Mina senaste nyårsfiranden har ju inte varit direkt lyckade så jag har stora förhoppningar, kanske för stora? Hoppas inte det. Jag har ett problem bara, eller två kanske? Vilka skor ska jag ta och hur ska jag ha mitt hår? Typiska tjejsyndrom jag vet.. Men alltså jag är väl inte mer än mänsklig jag heller =) Får se hur jag gör med allt, blir nog jätte bra. Ingen kommer lägga märke till sånt senare iaf när alla är lite salongsberusade haha, älskar det uttrycket!
Så är Sailor påväg hem från Holland också, välkommen hem! =) Tur att du diggade min julklapp till dig, haha den var bäst!
Nää om man ska städa lite kanske =/ Det behövs, som alltid i mitt rum! Håkan på högvolym och sen gå och städa blir ju perfa!!

Gott nytt år...

Igår och idag.

Jag skrev inget igår pga att jag var upptagen heela långa dagen med mina vänner, A & S =) Vi for till Farsta för att shoppa en smula. Och jaa självklart gör man ju av med pengar, vad annars? Typiskt mig när man inte bör göra det, men man kan ju inte hålla sig direkt =) Köpte skor (snarare stövlar) som jag troligen ska ha på nyår och en tröja på H&M och svarta strumpbyxor på Twilfit även dom till nyår. Så min nyårs-outfit är klar, skönt känner jag. Är väl inte riktigt jätte nöjd men det får duga, känner mig inte så hemma i klänning liksom kan vara därför.
Vi slapp förövrigt våran träning igår vilket var som ett under och vi jublade kan man säga, vi njöt hela dagen åt det. Efter den underbara shoppningdagen så åkte vi hem till mig och hade "hår-makeover" S är ju frisör så hon fick ju stå för arbetet. Tack du gjorde som vanligt ett fint jobb! =) Slingade och färgade mitt hår, klippte min far och färgade A´s hår också. Lockade även mitt och A´s hår, mycket fint blev det, vi såg ut som dockor! J kom även över när vi höll på med slut finishen. Kul tyckte jag dåra, sen att han var lite trött närmare slutet på hockey matchen men efter den åkte A och S hem. Då blev det bara till att gå och lägga sig.
Idag hann inte mer än sätta mig vid msn när jag vaknade så fick jag tusen frågor av C vad jag skulle göra idag och dom närmaste timmarna, och jag hade som tur var inget att göra men hade heller inte fixat mig nånting och skulle in till stan med henne. Hade knappa 20 min på mig att göra mig iordning för att fara iväg, jag hann. Dock inte äta något mer än en banan, hehe men vad gör det? Julmaten sitter ju fortfarande i magen. Ska äta det till middag så jag dör ju inte direkt. Hade faktiskt tänkt att gå ut och springa idag men nu hinner jag inte det så får nog bli imorgon istället =)
Senare ikväll ska jag titta på film med J*2 och L och E om jag minns rätt? Vet inte ens hur det blir. Men nått i den stilen.

Vet inte vad jag ska ta mig till? Har jag rätt i mina aningar eller är det bara inbillning? Ska jag kämpa vidare, låtsas som ingenting? Jag vill att det ska bli bra, vägrar låta dig gå jag orkar inte det. Men orkar man må som man gör? Om det är som jag tror vet jag inte vad jag tar mig till faktiskt, jag är i underläge nu det vet jag och du vet också att du har makten just nu. Jag vill veta vad du tänker, jag vill veta om jag har rätt, men vågar jag...

Rain rain go away come again another day...

Inget, egentligen.

Nää för jag har egentligen inget att skriva. Därav bristen på uppdateringen idag. En tom smärtsam dag. Det där med mensvärk är inte min grej alls känner jag, eller har snarare känt alltid! Det är nå sjuukt va ont det kan göra. Som på träningen idag, hade tagit värktablett och tänkte "men nu bör det ju gå ganska bra iaf" tsss, där fick jag! När jag gick ner för trappan från gymmet för att köra handboll så plötsligt såg jag inget. Tänkte väl inte mer på det utan körde på, sprang och grejer, då kändes det precis som om hela världen gungade, och jag visste inte om jag svettades eller frös. Så jag klev av till slut. Fick höra av mamma vid sidan av (som är involverad i handbollen liksom pappa) att jag var helt likblek och att jag borde gå och duscha istället för att bli kall eller ens tänka tanken på att kliva på igen. Så sagt och gjort gick jag och duschade istället. Mamma lider nämligen av samma sak, måste stanna hemma från jobbet och grejer för att det är så galet. Hon har också special tabletter som hon får ta, har tagit det när det varit som värst, det lindrar.
Förstår att många tänker, "men hallå så ont kan det ju inte göra heller? Det är larvigt ju!" Jaa det tycker jag med, håller med. Men så jävligt är det. Kan faktiskt inte förstå varför vissa har allt och andra inget.
Konstig ämne att skriva om här men, that´s my day. Har mer eller mindre likadant varje månad.
Jag har fått för mig att nyårsafton är på fredag av någon otroligt märklig anledning. Så jag har iprincip panik var och varannan sekund över att hitta kläder. Haha, men så är det på söndag liksom! Typiskt mig och mitt virriga huvud. Imorgon ska iaf jag, A och S till farsta centrum och kika nyårskläder, eller iaf jag. Ska ge det ett försök till att hitta en klänning =)
Kom i och för sig på att jag fick nå linne/klänning liknande av J förra julen som man skulle kunna ha om man hittade fina detaljer till. Så hittar jag inget annat tar jag den =) Har redan provat lite med mina stövlar och det kan bli riktigt fint faktiskt! Måste kolla med honom vad han tycker om det, så man inte ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig.
Så dom pengarna jag fick av min farbror i julklapp kommer nog vara helt borta imorgon! Haha.
Ska nog spela lite the sims djurliv som jag fick i julklapp nu, riktigt roligt faktiskt! =)

Something´s getting in the way...

God fortsättning på er alla!

Nu är man hemma från, hmm jaa det skulle ha varit snöiga och kalla norrland men det blidde inte riktigt så. Usch, en jul utan snö och framför allt i sundsvall, det är SJUKT! Så vet man att Stajn i laget hade snö =( Buu på henne! Men men, julen har varit som den brukar, mer mat än vad man petar i sig på ett år har man hunnit på ett par dagar (bör springa bort det så man inte skäms på beeptestet den 2a & 3dje) Julklappar har man lyckats få också, antagligen har man varit snäll iår med då =)
Det jag fick som jag minns var iaf:
Balklänning
Locktång
Parfym
Presentkort på Nilson Group 500kr + 500kr (av j också)
300kr av farbror och hans tjej
Hipphipp säsong 1
Pirates of the carribean 2
En portabel dvdspelare. (sån man har i bilen t ex.)
Uppladdningsbara batterier med laddare

Det var typ det som jag kom ihåg =) Men är hel nöjd, fyller ju faktiskt år i januari också. Så det enda som saknades på jul var ju verkligen snön.
Men här är iaf julgranen med lite julisar under hos min farmor.


Och ingen jul utan jultomte, är man i norrland så är man! (Farmor var jultomte, en elak sådan =))



Don´t give up...

Avresa.

Ska packa in det sista och kasta i sig lite mat sen bär det av till norrland. Men jag har ångest. Som alltid när jag ska någonstans. Men nu är det mest för att jag missar värsta kvällen =( Usch! Så typiskt, missar till och med middagen där. Känns lagom surt. Istället ska man sitta i en härlig bil mitt i natten, kul! Vill hellre vara hos Linda ikväll med de andra och fira henne än att sitta i en bil.
Fick iaf en värmande och fin julklapp av J, skönt att vi hann träffas innan jag nu åker! 500kr på Nilson och en julblomma med en liten tomte i fick jag =) Tack så mycket! Kan jag köpa nyårsskor, haha! Perfekt! Längtar till julafton nu.. Men vill ju vara med J också, nu när han äntligen är ledig ett par dagar samtidigt som mig så är jag inte ens hemma =/ Suck.. Jaja bara att infinna sig i det då.
Så kommer jag inte att höra av Sailor på asapa länge, shit. Jag kommer hem på tisdag MEN då är han i Holland och kommer hem på nyårsafton. Jösses hur ska detta gå. Han blev iaf glad över julklappen =) Vilket var bra såklart haha.
J blev också glad, jag hade förut ingen aning om vad jag skulle köpa men det ordnade sig och jag var rätt orolig för att det inte skulle bli bra men han blev glad och tyckte det var bra, och jag tror jag redan vet vad jag ska ge honom i 20 års present i Februari. =) Skönt det, bara jag kommer ihåg det tills dess.
Nää ska väl lägga det sista i väskan för att sen slänga in den i bilen!

God Jul på er alla!! =)

Jag lovar du betyder nånting...

Grattis Linda.

Grattis Linda på 19årsdagen! =) Jag är verkligen inge vidare glad över att missa att fira henne.. Usch usch usch. Okej jag får åka till farmor MEN ändå. Man fyller bara år en gång om året. Sånt som händer. Dom lär ha roligt iaf, inte så att nått hänger på mig direkt =P Hade varit roligt att vara med bara. =)
Julgranen är pyntad och klar också, är dock INTE nöjd. Typ hälften av allt pynt som vi brukar ha är spårlöst försvunnet, så jag är besviken. Men den står där iaf och är pyntad. Det är mycket pynt på inte direkt så att halva sidan är tom, absolut inte men det brukar vara mer. Den är fin trots allt.
Skrivit packningslista har jag gjort också, det gör jag alltid om jag ska åka iväg för att vara iprincip hundra på att jag har med mig allt jag bör ha. Och jag hatar att packa, usch har alltid ångest fast det är roliga resor så har jag ångest. Fick veta också att det är runt 73 dagar kvar innan praktiken i Sälen med Camilla =) Yeeey! Ska bli såå roligt! Men förstå vad mycket kläder man måste ha med sig, jösses alltså. En hel månad ska vi vara borta. Snacka om lång packningslista. Haha!
Imorgon ska jag och J byta julklappar också, blir spännande. Hoppas han jobbar halvdag så vi får lite tid tillsammans. Man kan säga att vi behöver det mer än någonsin just nu. Saknar oss. Du är det bästa jag har! <3
Imorgon förutom att få träffa J så ska jag försöka hinna med att: packa min härliga väska OCH städa mitt rum, tror ni jag fixar det? Är rätt seg av mig, men det ska nog gå bra =)
Idag på träningen så körde vi gym, handboll OCH typ boxning, uppvärmning hade vi afrikanskdans, hur roligt som helst! Oj oj oj va jag skrattade. Och skönt med boxning för då får man ta ut lite aggrissioner ;) Inte nog med det vi hade ju minijulafton med laget också, jag fick kinderägg, mums! Pappa fick after eight och mamma fick shampo och balsam. Perfekt! =) Så fick vi samtidigt våra vinterjackor som vi ska ha i laget, sjukt stora, det är från blåkläder och är herrstorlekar och minsta som fanns var Small. Men men =) Varma är dom iaf!
Skönt med lite julledigt från handbollen också, enda fram tills onsdag.. Fan. Hade hoppats på att man kunde få träna själv, men icke.
Om man kanske ska börja packa så man har nått gjort?

Det lät ju så bra allt det du sa...


109823-16

109823-16
Denna dock en benvit. =) Perfekt till julafton!
Jag vet Emilia att du sa att den var skit att tvätta men kunde inte låta bli att köpa den. Bara 98kr =) Vem kan stå emot? =P
Inte våran härliga norrlänning i laget heller Stina, hon köpte också en benvit (hon var före mig) hoppas hon inte blir sur på mig nu, hehe =D

3 dagar innan jul.

Japp, trots att det FORTFARANDE inte känns så, så är det faktiskt det. Kul och konstigt såklart. Igår då, hihi konstig dag det där =) Träning och sen kom Maria till vårat omklädningsrum för att invänta mig och A för att åka in till stan och fira Maria lite och så. Vilket blev en stressig början, kom på att vi inte ätit något och gick och köpte Risifrutti och en liten chokladbit. Gott vare, gillar egentligen inte risifrutti men vad ska man göra när det inte finns annat.
Väl på tåget (som vi hann med gott och väl) så träffar jag (vi) söta Emelie som ska möta sin pojkvän på Arlanda som varit borta i evigheter i USA. Förstår att du var nervös Emelie =) Men hoppas det gick bra iaf, vilket jag tror att det gjorde!
När vi äntligen kommer fram till centralen så går vi till tunnelbanan och åker till östermalmstorg men när vi kom dit skulle vi inte alls gå till Candy som vi trodde så vi fick ta tunnelbanan tillbaka till centralen för att gå till hötorget och gå på Chaplins Bar. På första tunnelbanan så sa vi "tänk om vi ramlar över nån gu va pinsamt" något i den stilen, och jag sa "A jag håller i dig så jag inte ramlar" så när jag väl släppte hennes arm jaa självklart då började tunnelbanan att åka, haha och jag ramlar bakåt och tar Maria med mig, men vi lyckas komma upp utan att ha ramlat över alla helt. Haha vi trodde det inte var sant och garvade en del åt det kan man säga med tanke på att ingen hade druckit en droppe vid det laget. Så det började ju jäätte bra.
När vi kom fram till Chaplins så mötte vi A´s klasskompisar. Trevliga prickar det där =) Ingen hade varit där tidigare så det kändes lite väl vågat men nångång måste ju vara den första och det var helt okej trots att vi var lite tidiga dit, dom hade inte hunnit plocka bort dukningen efter kvällen. Men det var ett hyffsat bra ställe om man är med rätt folk, men hel konstig musik med jämna mellan rum så där fick dom ett minus. Jag säger bara att det finns bättre ställen =)

Julshowen idag var faktiskt bra den var rolig. Men som vanligt är inte tekniken den bästa =P Så hade man lagom otur med bussen hem. Haha! Jag och Emilia skulle ta bussen hem efter julshowen och vi hade massa tid kvar så vi gick runt lite och så, sen hade HM stickade långkoftor för bara 98kr, och dom är ursnygga.
Så jag skulle ju promt ha en, och det blev ont om tid kan man säga så Emilia fick kila och ta bussen och jag skulle försöka allt jag kunde med att hinna. Dock var kön rätt lång men det höll på att ordna sig, jag sprang en liten bit tills jag såg bussen komma upp mot backen och insåg att slaget var över. Så självklart ska en kis av där så hade jag sprungit hela vägen hade jag kunnat ta bussen, men nu fick jag ta en härlig promenad hem som inatt/imorse vid 5 tiden var det då dock. Men det gick bra =)
Så jag fick både en ny urhärlig kofta och motion, kan aldrig vara bra. Men kom inte lång efter bussen ;)

Usch va långt inlägget blev, ni kan få se bild på koftan i nästa inlägg!

All I want for christmas is you...

Julgran.

Det var stängt igår när vi kom dit och skulle köpa julgran så det blev idag istället, hann knappt mer än att kliva ur bilen så hittade jag den =) En jätte fin kalle anka gran. Kommer bli hur fint som helst, längtar tills jag får pynta lite också, vilket blir imorgon! Luktar redan julgran i huset, det är ett gott tecken på jul. Det är nu bara 4 dagar kvar till julafton, och det känns fortfarande inte som att det är såå nära.
Idag har jag lekt lite med Sailor och Corro, dom är ju lika pucko som vanligt! hehe, men det hör till. Länge sen man träffade dom så det var allt dags nu, så här innan jul och allt. För både jag och Sailor åker bort över jul så det var ju perfekt så här. =)
Så får man se om man ska ut på krogen ikväll då, ser tyvärr mörkt ut men jag vill med ut ju! Men men, får se hur det blir! Vill ju ut med Maria som äntligen blivit 18! =)

Nää nu ska jag iväg med pappílu och köpa lite kvällsmat så man får någon middag innan träningen, börjar känna av hungern lite nu faktiskt..

I miss you...

SNÖ!

Till på köpet, samma dag så snöar det! Knappt så man tror det själv =) Men förvånar mig inte om det smälter bort, men jag håller tummarna för att det inte ska det såklart. Underbart med kyla och snö, som man längtat! Tänk om det blir en vit jul trots allt?
Ska snart och göra det traditionella och åka och köpa julgran med pappa. Då känner man att det är jul, så tar vi alltid in den dagen innan jul och pyntar, men nu ska vi ju åka bort på fredag så det blir nog på torsdag tror jag allt =) Gu va härligt när hela huset luktar julgran och det bara lyser i vardagsrummet när man kliver upp på morgonen när det fortfarande är lite mörkt, DET är julkänsla det!
Jullov känns det såklart fortfarande inte som att det är men det kommer väl inte förens vid nyår..
Så kan man inte fira Linda på hennes 19års dag på fredag heller eftersom jag troligen sitter i en bil på väg till farmor då.. Men men sånt som händer.
Nu ska vi åka och köpa julgranen! =)

Jullov!!

Sååååå skönt!! =D Men det känns inte som det, känns som vilken tisdag som helst, dock mindre ångest. Känns som att jag har massa skolarbete som ska göras det har jag i och för sig, projektarbetet.. Suck. Men det känns som jag glömt nått annat, men det är det inte. =) Julafton om 5 dagar.. Bara 5 dagar sen får man se på kalle anka och äta farmors härliga mat! Helt sjukt.. Och ett halvår kvar i skolan bara. Jag hänger inte med för fem öre alltså. Det går för fort! Så har jag och J 1 år och 8 månader idag också, grattis på oss! =)
Idag i skolan gjorde vi inget, handboll på morgonen som alltid, blev silver i 2006 års minihandbolls turnering.. Gaah blir så sur!!! Vi har nämligen minihandboll varje tisdag på handbollsprofilen så nu var det sista innan årets slut så då hade vi års mästare som skulle koras, och vårat lag var värdiga vinnare men höll inte i finalen dock.. Kommer ta tid att smälta det! =(
Sen var det turism lektion i hmm va kan det ha varit en halvtimme med prat? Sen fick vi lunch.. Lagom nödvändigt. Sen var det "hotellektion" som innebar att ta bort julpyntet och sälja de godis och kakor som blivit över från julbord och annat på skolan. Jag satt mest. Men sluta tidigare fick vi iaf, en hel timme =) Hemma halv två är inte helt fel faktiskt. Så jag har inte haft en så ansträngande dag trots allt!
Så nu har man JULLOV!! Guu så härligt! =) Ska gå på julshowen på torsdag men det räknas inte.
Lycka är jullycka! =) Fast helst med snö =/

I need more time...

6 dagar kvar till jul.

Nu var då dam-em över. Både en lättnad och en viss tomhet. För nu drar det "vanliga" livet igång. Träningsmatch ikväll med damerna mot P-91, ska bli roligt att få spela match efter så lång tid! Länge sen man tränade också =/ En och en halv vecka om man får vara mer exakt. Känns som att man har blivit sjukt mycket sämre på den här korta tiden ändå. Hoppas det inte stämmer bara. Har träningar fram tills torsdag iaf sen är det ett kort "uppehåll" som innebär egen träning. (Vilket jag inte är särskilt bra på, själv diciplinen är inte den bästa på den fronten.) Men värt ett försök iaf =)
En skoldag kvar i skolan då innan det är jullov. Så otroligt sköönt! Som man har längtat och längtat och nu står man där. Sjukt va tiden har gått fort. Ska i och för sig gå på julavslutningen på torsdag och se julshowen eftersom det är den sista julavslutningen för oss. Plus att man får lite julkänsla med sig också. =) Fast nu har ju kylan kommit så det känns bra. Nu är det bara snön som saknas! Den lär väl inte dyka upp mer än lagom till min födelsedag i januari... Usch för att inte ha snö på julafton!
Tänkte visa bild från em finalen också mellan Ryssland-Norge, där Norge stog som segrare. Heja Norge! En bra, jämn match där man märkte att Norge var det bättre laget. Grattis Norge!
Och till på köpet fick jag en av em bollarna som spelarna provat till match, vet dock inte vilken match men en boll har jag iaf. Fin och säkert kostar den en del. Kul att ha en em boll hemma! =) Det tackar jag för. Hade det trevligt med A på Sturekompaniet igår också, synd bara att vi var tvungna att åka tillbaka till Hovet för att rulla ihop golvet. Var framme vid Hovet ungefär vid 12 inatt.. Ingen höjdare att rulla handbollsgolv i högklackat! Men absolut en ny teknik ;) =D Var inte hemma förens vid 20 över 2 nångång inatt så man känner sig lagom sliten faktiskt efter alla dessa dagar på det där Hovet. Inte många sovtimmar denna vecka inte.. Men snart jullov!! =)
Måste börja med receptionsarbetet också, usch usch usch.. Fick iaf något gjort idag, höll mitt tal mot alla odds. Enligt mig, trodde inte jag skulle göra det. Men nu är det över och slipper tänka på det nå mer, skönt!
Men nu är det dags att börja skriva lite då..

Finalen, Norge (rött) - Ryssland (blått) 27-24



Och min fina em boll.






Jag vill ha det som förr, tror du vi klarar att fixa det här...

Update, Dam-em.

Jaa som ni kanske märkt har jag inte bloggat något typ, på ett par dagar. Isolerad inne på Hovet är nog rätta ordet. Nästan så man har känt sig som en fånge som transporterats till fängelset direkt efter jobbet. Men riktigt så har det inte varit, men det har känt så ;) Direkt från praktiken så har man flängt till Hovet, hemma runt 23 tiden och sen upp kl 5 (eller iaf ett försök till att gå upp då, lyckats försova mig både igår och idag) Man kan säga att jag har varit/är jävligt trött.. Är sjukt slut i hela kroppen och bara tanken på att receptionsarbetet till egentligen nu i tisdags ska lämnas nu på tisdag vilket jag inte ens börjat med och att jag ska hålla tal på måndag och har ingen bra avslutning på det eller vet inte ens om det är 5 min långt som det bör vara.. Jag har med andra ord en del att göra. Dock har jag inte så mycket tid till att göra det mer än idag som jag bara vill sova lite och ta det sjukt lugnt. För imorgon bär det av till "fängelset" igen, Hovet då da. Första matchen börjar kl 12.00 Sverige mot något lag, sen är man inte hemma förens runt sent =( men man får belöning, Sturekompaniet på söndag kväll runt 20.30 med fördrink och mat så det är hur bra som helst, och JA jag ska till skolan dagen efter =)
Men idag var min sista dag för det här året på praktiken och sista dagen på frukosten, jag känner stor lycka för det! trots att jag inte har riktigt känt att det är den sista än.. Märkligt men sant. Jullov snart, sjukt skönt! Jag ska sova hela dagarna!! =) GUU så slappt det kommer bli! Och så om en vecka åker jag till min söta farmor i Sundsvall och firar jul, längtar massor massor tills dess. Vill ha massa snö nu, tack! Man har ingen riktigt julfeeling än.. =( Men det kommer förhoppningsvis, iaf när man kommer till farmor =)

Nu ska jag slänga mig på min säng och bara vara!! =)

Allt, alla minnen...

Trött trött trött.

Trodde verkligen inte det var sant imorse när klockan ringde. Usch va trött jag var! Och man kan ju säga att det inte blivit bättre under dagen, trodde faktiskt att jag skulle somna på svenskan. Sjukt trött. Bör nog vila nån timme eller två. Trodde inte jag skulle vara så slut efter helgen trots allt. Gick och la mig runt 10 halv 11 igår kväll vilket är ovanligt tidigt för min del. Skönt dock.  Men inte hjälpte det inte. Hoppas det blir bättre ikväll, ska nog sova hos J. Har träning ikväll också, tror det bara är gym så det är lugnt. Men det känns lagom märkligt att träna så lite som jag just nu gör. Från 4 ggr i veckan till typ 1, pga handbolls em för damer. Sen när det är slut är det typ uppehåll. Shit kommer vara något otränad sen dock. Känner det redan nu iprincip.
Kanske har en viss inverkan att man alltid har något att göra (t ex skola och praktik och nu även handbolls em) och då blir man inge vidare pigg och känner att man rör mindre än vanligt på sig trots att man inte ha träning. Usch och fy på mig! Tycker att oavsett om man försöker sova så mycket som möjligt, vilar på eftermiddagarna osv. Så hjälper det inte ett dugg! Varför? Är det vädret eller? För jag är jämt och ständigt trött, mer eller mindre iaf. Det är galet och inte likt mig för fem öre.
Vill ha tillbaka mitt gamla jag =/ Orkar ingenting längre, skjuter upp skolarbete och gör resten bara till 50% bara för jag inte orkar längre. Var aldrig så här tidigare! Måste ta mig i kragen! Det här går inte.

Något som var roligt i dag i skolan iaf var att vi fick baka knäck! =) Gott blev det också, klart man smakar av sitt mästerverk. Dock mitt och Emelies men men, bra blev det =) Första gången jag gjorde knäck också så jag är hel nöjd.
Imorgon så ska vi i hotellklassen hjälpa restaurang och servisklassen att ha hand om julbordet i skolan. jag sa att jag inte orkade servera så jag tar endast med mig kockgrejerna. (Ännu mer att släpa på...) Har handboll imorgon bitti också till på köpet. Inge skoj att släpa runt massa kläder som väger ton direkt. Inte min hobby faktiskt om jag ska vara ärlig.
Nu börjar det här inlägget bli sjukt onödigt långt och snack om inget så jag lägger ner detta nu till senare eller imorgon när jag (förhoppningsvis!) är lite piggare. Tror dock inte det, men jag gör mitt bästa!

So tell me how it should be...


Hemma från Åland.

Det är andra advent och mörkt. Men det gör ingenting, för man är så seg och trött. Man kan inte riktigt förstå att det är slut nu. Vi hade (eller jag ska säga jag) hade hur kul som helst! Det var alldeles perfekt ställe att vara på och stugan kändes så gott som ny. (Och det var inte pga alkoholintaget) Alla verkade ha kul hela tiden eller jaa... Maria mådde väl inte prima skinka i fredags men hon verkade nöjd igår iaf. Hehe. Det som var enda nackdelen tror jag är att det var sjukt segt igår förmiddag och så, man gick mest och väntade som på julafton, fast nu på egentligen inget mer än en super god middag! Tackar för det =)
Vi spelade lite spel också, igår var det roligast! För i fredags hade jag varit uppe sen kl 5 på morgonen och var inte alls på G kände jag. Tråkigt men sant. Fast igår då var det full fart! Jocke, Hampe, jag och Emelie spelade ett litet kort spel som man ska bestämma regler för varje kort och sedan bara dra vart eftersom. Man kan säga att det slutade rätt väntat men jag hade sjukt roligt! Blev senare en del flummiga bilder också, tänker inte ladda upp några av dom tror jag. Haha, dom censurerar jag av olika skäl =) Självklart ska ni få se smakprov på en del saker =)
Vi hade en del citat som uppkom under helgen och som sen slutade med att var det enda man sa som t ex "Jag har supit i hela mitt liv", "Jag ska vara uppe längst av alla", "Somna inte!", "Mögelost", "Du e ju inte full", "Kangaroo dance" jaa och sen många många mer.
Åland var absolut en resa jag vill göra om, det var värt allt! Om vi gör den här resan i sommar tror jag det kommer bli hundra ggr bättre! =) Jätte nöjd med den här resan. Här får ni se några smakprov på ålandsresan.


Första bilden föreställer då Pungkulan som är tagen på bargärning i kylskåpet som var fullproppat av det mesta.
Nr 2 är det J och Hampe som jaa.. ni ser ju själva! ;)
Nr 3 Är våran stuga upp mot terassen.
Nr 4 Jocke som ser ut att ha lyckas gå vilse på våran tomt haha! Som ni ser så har vi hur nära som helst till vattnet. (Taget från terassen)


Tack för en otroligt bra resa! =D

Åland idag.

Jajamensan, körde två härliga timmar på praktiken idag då, dit skära grönsaker och sen hem. Lagom nödvändigt. Men så går det när man inte fick ledigt helt. Har nästan packat klart också gjorde det redan igår faktiskt, ska bara lägga i det sista. Synd bara att man känner att man håller på att bli sjuker =/ Förkyld! Har varken tid eller lust med det NU. Jaja, smällar man får ta. Ska bli roligt på åland, längtar tills avfärd vilket blir om hmm jaa ca 1 timme eller så =) För kl 12.00 ska alla sitta i bilarna och vara påväg. Och på den tiden ska jag ha hunnit; lägga i det sista i väskan och även dubbelkolla att jag har allt. Duscha och äta lunch av något slag hade jag tänkt mig. Vet inte om jag hinner det dessvärre =/ Men igår hann jag skriva nästan klart mitt tal som ska hållas i 5 min på måndag, städa (alltså dammsuga) mitt rum, äta lite och sen iväg till Hovet för första dagen på Dam-Em, sverige vann sin match för övrigt mot Ukraina med 21-18 om jag inte minns helt fel. Så jag BÖR hinna tycker man ju. =)
Alla julklappar är inhandlade också, skönt. Dock ska jag ordna en på båten till åland (säger inte till vem eller vad i misstankar om att personen ifråga läser detta) J´s hela julklapp är inte heller heeelt klar, men snart så. Slippa stressa iaf. Jag har noll aning faktiskt om vad jag kommer få, inte mycket tror jag inte, fyller faktiskt år i januari så det är dyrt att ha mig som barn, flickvän och dyl. =D Haha! Har hittat en julis till Sailor också, absolut inget märkvärdigt men den skulle vara så perfekt. Ska egentligen inte köpa till fler än familjen och J men jag kan inte låta bli alltså =)
Jaa nää det här har jag absolut INTE tid med, måste kila! Men kommer som sagt inte blogga under helgen eftersom jag befinner mig på en söt liten ö. Ha en trevlig helg!

Grattis Foppa också på 19årsdagen! =)

För det är så jag säger det...

Träningsvärk och regn.

Det är sjukt att det är den 5 dec och nästan + 10 grader ute! Förstår inte, det är inte ens i närheten av noll gradigt ute =/ Inge vidare bra tycker jag. Vill ha julkänslan!
Igår var det kort träning, iaf på planen och typ bara fys! Först gym sen fys på planen och sen skulle vi ha lite tester och se vad man maxade i ben och bröst. Var typ helt död! Orkade ingenting, men då bör jag ju ta mer eftersom jag var utmattad redan innan, hihi! =)
Idag hade jag bara en lektion, eller två men gick inte på handbollen imorse, ville inte vara själv där =) Så nu är man hemma och har just övertalat C om att följa med och shoppa julisar! Jag är så bra, haha! För jag måste få mitt härliga arsle ur vagnen och komma igång med julklappshandlingen! Och Skärholmen blir perfekt att shoppa i för där har dom allt under samma tak och det är bra eftersom att det regnar ute.
Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, jag vet men det känns inge vidare lockande att åka in till stan och ränna runt där och hoppas på att hitta något när man är blöt! =)
Men jag har fått med mig henne så nu är jag nöjd och glad faktiskt, hoppas bara jag hittar det jag behöver så jag inte har panik sen ;)
Nää nu fick jag lite bråttom, måste hinna äta lite lunch innan jag kilar iväg för en härlig shopping dag, fast jag inte ska köpa nått till mig =( Buhuu.. Men men det gör nog inte så mycket, ska ju till åland på fredag så =) Hihi!


Jag kan inte ens stå när du ser på..


1a advent.

Inget julpynt hos oss än, tråkigt. Kanske för att pappa var sjukt bakis och mamma iväg på idro och jag jobbade hela långa eviga sega dagen. För det har det verkligen varit, så sjuuukt segt.. Gick inge vidare med jobbet på globen heller =/ Dumt dumt. Hästmänniskor är (inget illa menat jag tycker väldigt mycket om hästar själv) väldigt dryga av sig, absolut inte alla men många. Sen hjälpte det inte direkt att det samtidigt var massa andra som gick med en annan marknadsundersökning på plats vilket inte hjälpte oss snarare tvärtom.. Skit jobbigt var det, massa folk och vi trodde lugnt vi kunde fixa 100nr var på 6 timmar. Det kändes för mig till slut omöjligt. Fick ihop endast 61st och då hade iof jag och C tagit knappa 30min pausen för mat. Suck. Nej på nej på nej, gav knappast självförtroende att gå fram till fler folk. Nu är det över iaf, det var som jag trodde en kul upplevelse och verkligen verkligen en bra prövning på mig vad jag egentligen klarar av. Jag är så sjukt blyg och hatar att prata inför människor så jag hade en viss fasa inför det här jobbet, men tycker själv att jag klarade mig iaf bra. Får man hoppas att det ger mig mer trygghet och känsla i att våga prata inför folk.
Gårdagen är inte ens värd att nämna, skäms över att det blev som det blev på folkets och sen gick det utför. Vi gjorde försök på att dra vidare men slutade i taxiåkande i stor stockholm, yeey! aldrig mer.
Den här kommande veckan ser inte särskilt lovande ut heller.. Tror min huvudvärk som suttit i nu ett par dagar inte lär släppa alls.
Imorgon, skola och träning. Tisdag, skola och träning (sent dessutom!) Onsdag, äcklig-praktik och genrep inför Dam-em. Torsdag, äcklig-praktik och sedan drar Dam-em igång på riktigt! Fredag, ska försöka få hel ledigt från praktiken för avgång till åland med vännerna. Ska bli sjukt roligt! Höjdpunkten på hela veckan!
Längtar till åland så man slipper det här!

Jag tycker om dig och det är av hela mitt hjärta..

Dagen före första advent.

Igår blev det jätte fel med bloggen, vette sjutton vad som hände. Det var segt och det blev felmeddelanden osv. Så därav 3-4 "globen, horse show" inlägg.. Suck, försökte ta bort alla utom ett, men det gick inte eller joo det gick att ta bort men det laddade aldrig klart jaa helt enkelt var det knasigt. Men nu när man kollar vilka inlägg man har i bloggen så står där bara ett sånt inlägg men när man väl går in på själva bloggen utan att logga in så är där 3, 4 st.. Äsch hajar ingenting, det får vara som det där orkar inte bry mig.
Idag är det då lördag, 2 dec och dagen före första advent. Nu är det nära till jul, och ännu syns ingen kyla eller snö till. Trist. Det är så mörkt med höst, men högst upp i norr ser det ut som att vintern börjar infinna sig kul för dom. Bara den tar sig ner till Sundsvall runt julafton så är jag nöjd =)
Gårdagen var som sagt händelserik och runt tolv slaget ringer lilla sailor och tyckte absolut att jag skulle ta mig till dom och umgås lite, njaa var väl inte helt på det en annan dag kanske =) Gulligt iaf att höra av sig tycker jag! Sen ville han ha med mig på bio idag men jag är lite upptagen denna kväll för det dessvärre. Suck jag tajmar aldrig mina vänner. Cissi och jag är värst på det där! Haha det är nästan skrattretande! När hon kan så har jag nått för mig och tvärtom. Galet vad man kan missa varandra! Det är en happening varje gång vi ses. hehe, det är vänskap det!
Tid är något jag absolut har mest ont om "ont om tid finns det gott om" skulle min kära far sagt i detta nu. Så är man kluven på kvällen, vill ju åka till Stajn och träffa lagkamraterna och käka tacos innan d-lagsfesten (trots att det är dom jag träffar mest...) men måste veta lite mer hur J hade tänkt att göra, men lär inte få veta det förens en timme innan typ. Svårt som sagt med tid.
Hade hoppats på att åka och julhandla men kände verkligen inte för det idag, regn och rusk har inte stoppat mig tidigare men idag var det bara, no way! Får ta det i veckan när jag har så "jätte mycket tid över".. Hmm hur ska detta gå.

En dusch skulle sitta hur fint som helst nu =)

Would you tell me I was wrong..

Globen, horse show.

Kul, verkligen en upplevelse! Fast det blir ju självklart liiite roligare eftersom man är intresserad av det evenemanget =) Jag var i extas, och inte bara för att jag fick (otroligt nog) jobba tillsammans med min vän Carro. Alltså av 3st så fick jag och Carro två av platserna, helt otroligt! Då blev självklart allt genast ännu roligare (om det ens går) Den andra tjejen som också var med var i våran ålder och jätte trevlig. Man jobbar ju själv i och för sig men ändå när man väl träffar på varandra såklart man växlade några ord. Men kul var det, och så kollade vi lite på showen också, såå häftigt att få se det live, på typ 5-6 raden =) Helt okej liksom. Och verkligen inte ett svårt jobb, fråga folk om deras nr är ju inge svårt. Eller joo för dom som har svårt att gå fram till folk man inte känner så, men det gick bra för mig =)
Längtar till söndag! Vi får vara där tidigare än 3 om vi vill för att titta på showen. Vet inte hur jag och Carro ska göra, får se. Kul vare, vill gå på showen nästa år tror jag!

Nu är jag jätte trött och ska sova snart tror jag. Imorgon är det d-lagets fest och jag funderar på att julhandla, dock är det en heeelt fel helg, men vad ska man göra? Nästa helg är man ju på åland så då går det ju inte.
Innan jag ska sova så försöker jag nog läsa ett kapitel ur min härliga bok, djävulen bär prada som jag kommit till hmm 5 eller 6 kapitlet tror jag. Den är bra, hoppas att filmen är lika bra som boken! =) Är fortfarande stolt över mig att jag har KÖPT mig en egen BOK, inte min stil.. Shit börjar bli gammal....

I don´t belive that anybody feels the way I do about you now....

1 december mina damer och herrar.

Äntligen, men varför känns det inte som det? Snö brukar det inte vara nu iaf, kommer ju alltid sent. Kändes så himla konstigt att öppna mina två kalendrar jag har. En choklad och en Haribo =D KAN inte släppa traditionen =) Kanske är lite små töntigt men jag ger mig inte. Man måste ha den rätta feelingen annars är det inte jul. Vilka krav man har egentligen.. Tänk dom som inte kan unna sig en julkalender, eller inte ens kan fira jul fast dom vill. Va hemskt =/ För mig är det så självklart. Tänk när jag blir stor och har man och barn och inte kan fira jul för man inte har råd? Förhoppningsvis har man ju ett jobb och har fixat allt innan man skaffar familj, men tänk om. Läskigt det där.
Men men, om en timme ska jag åka till globen för min första spännande dag där. Endast fyra timmars jobb men ändå kul! =) Ser fram emot det verkligen. Börjar bli galet nervös, men det kommer gå fint. Kommer inte behöva oroa mig över att spilla på någon gäst eller nått annat pinsamt, här ska man bara stå och ta telefonnr that´s it. Men typiskt mig och klanta till en sån simpel sak.
Cissi och jag ska troligen ta en make up kurs nån kväll, hoppas det blir av, precis som magaluf =D Kul kul!
Nää måste gå och ladda inför jobbet ikväll, iiih såå nervös! Så jag kanske bloggar lite efter jag kommit hem igen och berättar hur det gått =)

It´s a lot´s of things I want to say to you, but i don´t know how...