söndag och morsdag.

Det händer inte mycket just nu, kanske lika bra det. För snart är det resa hit och dit och ha ett par dagar med stor hets. Borde nog ta vara på sådana här dagar mer. Idag har jag faktiskt ingen som helst ork för några större äventyr. Är riktigt trött idag. Också. Det blev ett riktigt hästpass på jobbet igår, 14 timmar tror jag vi knåpade ihop. Dock var det ingen stress utan en ganska skön kväll. Det enda jag kände var att kroppen var heeelt slut när jag kom hem. Jag var så övertrött att jag inte kunde somna, men kände ändå hur mycket jag ville sova. Märkligt faktiskt.
Så jag tänker fortsätta i samma takt som jag gjort hela dagen, göra absolut ingenting. Har kollat på elitloppet och dammsugit typ. Funderar på om jag ska färga håret och sedan bara kasta mig på soffan resten av kvällen. Bara vara själv och inte tänka på något. Tycker jag låter som en utmärkt plan för idag.
Mer idag som måste uppmärksammas är självklart, morsdag! Så stort grattis på morsdag älskade mammilu! Kan ju inte närvara tyvärr men vi träffades ju för ett par dagar sedan och kommer ses en snabbis om en vecka ca.

Dagens musik; Erik Linder - Bara du och jag



det gör inte ont, så länge du är med mig...

save the world.

Ja då har vi lördag och en vecka sedan jag faktiskt hade min familj på besök. Känns märkligt att tänka så för det känns som det gått längre tid. Har ju hunnit vara hemma och uträttat massa ärenden samt kommit tillbaka till tigerstaden och jobbat en kväll.. Så därför känns det längre än en vecka. Tycker dom ska komma oftare och hälsa på.
Har annars inte speciellt mycket att uppdatera er om mer än att jag jobbade tillsammans med Toy i baren igår. Vi hade inte alls mycket gäster men trots detta kändes det som fler. Och alla var mer än trevliga. När man fått så mycket komplimanger för kvällen som varit att man till slut inte vet vad man ska säga, har man någonstans lyckats tycker jag. Och det är givetvis allas förtjänst. Himla kul kväll var det faktiskt.
Ikväll är det andra bullar. Vi har inventering som står på schemat och nästan 300 gäster i salongen. Vilket betyder att det blir mycket jobb idag/kväll. Men det ser jag bara fram emot. Och nu har vi inte speciellt långt kvar på säsongen heller, helt sjukt va tiden går fort. Man hänger ju inte med.
Har även snart bott här i 1år.. Bara där alltså. Shit! Tiden går ibland lite FÖR fort.
Tydligen även på dagarna, för nu måste jag göra klart det sista innan jobbet kallar.

Dagens musik; SHM - Save the world



och det var så mycket, som var sorligt med den trippen...

heja tåg.

Nu efter jag packat ner nästan allt och ätit frukost tänkte jag njuta av solen. Det är ju självklart fantastiskt sommarväder bara för att jag vet att jag ska sitta på ett tåg i 6h +! Förjävligt, istället för att sitta ute i solen och glassa hela dagen. Typiskt. Men som jag lärt mig kan man inte få allt här i livet. Tänker njuta så länge jag bara kan innan jag tar mina väskor och beger mig mot stan. Är ju faktiskt tillbaka här i tumba om 2 veckor, även fast det handlar om en dag men ändå. Alltid något. Imorgon är det jobb och även lördag, det ser jag fram emot faktiskt.
Lär ju inte bli någon direkt vardag jag hinner komma in i innan resorna är igång igen. Puh. Men jag har lärt mig att packa väskan iallafall. Om inte annat så lär jag kunna det när jag är klar med den här sommaren.
Hörs igen när jag är åter i tigerstaden igen.

Dagens musik; Salem Al Fakir - Keep on walking



du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam, och alla vill väl ha dig nu...

inte lätt med stress.

Gud va sjukt! Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde i tisdags.. NU är det lite mycket i min hjärna tror jag. LÄNGTAR efter min almenacka jag lyckades lämna i oslo, to much info!! Är det inte information så är det siffror, platser, tider och diverse annat att tänka på.
Vet iallafall att jag var hos Cissi i tisdagskväll efter en middag med familjen. Eller jo jävlar!! Nu kom jag på, var faktiskt med Jimmy C hos Micke och Pia. Vilket alltid är fantastiskt trevligt! Har bjudit in mig själv där i sommar på en grillkväll på deras, då, nybyggda veranda. Längtar redan!
Hos Cissi lärde jag mig det systemet jag ska kunna i istanbul. Och herrejösses va mycket när man är ny på något. Hoppas det inte är några som helst problem när jag är på plats. Pinsamt i sådana fall.
Idag har det inte varit annat än pussel och fullt jävlar ös. Upp med tuppen för att åka in till stan för ett möte inför det korta uppdraget på sthlms mässan i juli. Brände sedan vidare till tullinge för att hälsa på gamla jobbet, skolan och alla härliga människor. 1h där innan det bar av vidare mot tumba c där en fika med fina Linda och Hampus skulle äga rum. Senare dök även Jimmö upp. Vi satt där lagom tills mammilu slutat jobbet och vi shoppade diverse saker.
Thaimat stod på menyn för kvällen och vi lyckades ju givetvis mellan åskan, blixtrarna och spöregnet komma oss dit. Men inte tillbaka. Så det blev att springa hem! Tur att vi inte har så himla långt men jag blev dyngsur ändå.
När den delikata middagen var uppäten for jag till min underbara vän Sarah som är nyopererad igår. Hängde där ett tag och surrade om allt, så som vi brukar göra. Var kanon härligt att vara där och bara chilla, var inte nyligen direkt.
Tog mig hemåt och fick en feeling av gamla tider när man gick den vägen från skolan, för 7 år sedan!!! Helt galet. Men det var en skön känsla. Jag gillar den. I sommar ska jag ta promenaderna jag gjorde för ett par år sedan. I like it!
Tog en härlig bastu med mina äpplen innan jag fortsatte rensningen i garderoben. Mycket försvann! Och stora plus till mig.
Imorgon tar jag mig med tåg tillbaka till Oslo. Att sitta på ett tåg känns inte jätte upphetsande men hoppas på lite folk och en plats med uttag så är jag nöjd. Typ. Ångest.

Dagens musik; Snook - 1990 nånting



stan har feber ikväll, strålkastar ljusen bländar mig...

när la familia var i oslo.

Jag har verkligen inte bloggat alls i helgen, mycket förståeligt dock. Min fina familj kom till mig vid kl 22 i fredags och då myste vi bara hemma hos mig och tog igen tid. Eftersom dom rest lång väg och jobbat under dagen blev det inte super sent. Blev väckt vid kl 10 av att min pappilu står och vinkar till mig efter att han vinklat "lite grann" på persiennerna och märkt av att jag vaknat till. Sedan var det kört. Så upp och brassa frukost tillsammans med familjen förutom min bror som gick upp lite senare. Ut på stan och där gick vi runt hela dagen med ett stopp på Akerbrygge och fridays för lite lunch innan vi valde att gå hemåt för att göra oss i ordning för kvällen och wallmans. Blev lite stressigt innan vi kom upp men dit kom vi i tid. Blev en helkväll med allt där till, alla verkade väldigt nöjda. Men självklart om man känner mig och mina vänner rätt slutar inte kvällen där, vid kl 2 utan givetvis lite senare än så. Så vi gick med Vegard och Samuel upp och drack lite vin innan vi vid kl 5 valde att tänka på refrängen. Blev att sova länge, eller iallafall så länge som det gick och bara dega. Tur att det var trist väder ute så man slapp ha ångest över det. Mot stationen och tågresan mot stockholm igen. Bara det att nu åkte jag även med hemåt.
Har ju lite att stå i här hemma dom här få dagarna jag är hemma. Vet att min familj var mycket nöjda med oslo resan och jag är så glad att dom fick träffa alla fina människor jag umgås med också. Hoppas att även dom var glada för att träffa min familj. Ni gjorde ett bra intryck på min familj! Att få ha alla man tycker om på samma plats är helt fantastiskt.
Så nu när jag är hemma är jag i stort sett trippelbokad vilket absolut inte går ihop. Men prio är att lära mig allt som behövs innan jag drar till istanbul. Resten är bonus.
Så idag har jag inte gjort så mycket mer än att lunchat med mammilu varit på synundersökning, läst bok i solen och hämtat hem buicken. En toppen måndag helt enkelt.
Mer stress åt folket.

Dagens musik; Adam Tensta - Do the right thing



jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

ikväll kommer la familia.

Snart är jag färdig med att städa och fixa det mesta innan la familias ankomst. Ser nu verkligen fram emot det! Vill helst att dom ska vara här nu. Så får vi se om det blir som min kära mor sa att efter ett tag önskar jag att dom åkt igen. Men det tvivlar jag starkt på. Idag har jag annars tvättat och mött upp Madde och Toy för lite kaffe och skitsnack. Alltid lika trevligt att möta upp dom såklart. Insåg idag att snart drar dom, på riktigt. Kommer bli tungt att inte ha dom i samma stad och inte ha lika lätt för att ses då som nu. Men vi alla har olika mål med livet och deras var att inte stanna i Oslo något mer. Helt fair faktiskt.
Så kvällen blir att köpa lite frukost till helgen då jag nu inte bara har mig att tänka på. Och självklart ska allt sådant redan vara klart när familjen kommer. Dom är faktiskt gäster. Sedan chilla hemma, kolla lite bigbrother och göra klart för att gå ner mot stationen och möta dom. Kommer väl bli en del snack ikväll och någon öl här hemma eller något, ladda för imorgon helt enkelt.
Imorgon tänkte jag visa dom runt i stan och sedan på kvällen blir det ju Wallmans för show, mat och dryck. Söndag vet jag inte hur mycket vi hinner, har packat en del som jag ska ha med mig redan. För på eftermiddagen tar vi alla tåget mot sthlm igen.
Får se hur mycket jag hinner blogga i helgen. Men tror det är ganska förståeligt att jag inte hinner.

Today is the day.

Dagens musik; The Ark - Breaking up with god



du räknar timmar och tid, av kärlek som du fått...

imorgon är dom här.

Imorgon är dom hääär!! Tänk så fort tiden gått ändå.. Helt sjukt! Men jag ser ju det bara positivt, jag har verkligen längtat till den här helgen. Och dessutom ska mina vänner här få träffa min fina familj. Det kommer bli en kanon helg det vet jag. Hoppas på bra väder i tillägg.
Gårdagen var inte effektiv någonstans såklart. 17 mai är hårt, minst sagt hårt. Men jag trodde jag mer eller mindre skulle vara död och må som ett riktigt takras, men ack så fel jag hade. Självklart var jag sliten och trött men inte speciellt fyllesjuk. Men istället för att må så hade jag fortfarande så jävla ont i ryggen och mensvärk härifrån till helvetet. Efter jag legat på soffan hela dagen och kollat på big brother, haft Deborah här i ca 30 min bestämde jag mig för att gå över till Samuel & Vegard. Filmkväll stod på schemat. Kom över dit och möts av flera kända ansikten som både varit med under 17 mai och som jag träffat sedan tidigare. Himla trevligt och vi hade väldigt kul. Blev även ett glas vitt för min del då de andra ändå druckit lite öl och cider. Värre än så blev det helt enkelt inte. En kanon skön kväll och jag gick sedan och la mig väldigt sent då jag inte alls var trött.
Så idag skulle jag iväg på ett möte med en bemanningsfirma för troligen framtida samarbeten. Vilket gick väldigt bra och förhoppningsvis hittar hon uppdrag till mig som passar.
Annars idag ska jag inte göra så mycket, krya på rygg och mensvärk får nog bli dagens to do. Har tvättat lite och plockat lite. Tänkte städa och handla imorgon innan la familia kommer eftersom dom inte kommer till stationen förrens vid kl 22. Allt måste ju såklart vara perfekt tills dom dyker upp. Guuud va jag längtar nu! Bli fredagkväll nu nu nu.

1 dag kvar.

Dagens musik; Eminem - Not afraid



dom dansar högt över varje lag, och där vill jag också va...

17 mai på bästa sätt.

Att överleva 17 mai är en konst i sig. Men att verkligen hålla ut utan att ha sovit i mer än 2h natten/morgonen innan, DET mina vänner det är magi. Och det är precis vad jag gjorde, klarade mig från tidiga morgonen till sena natten. Inte nog med att man inte är speciellt van vid att gå upp tidigt utan du har bara knåpat ihop ca 2 timmars sömn. Jobbet den 16e var lite speciellt då det var en helabonnering och vi inte riktigt visste vad som väntade. Summan av kardemumman iallafall blev att vi hade pissmycket att göra hela kvällen tills stängning. Givetvis kul då man får timmarna att gå utan problem, det är perfekt. Men så sliten, trött och skev som jag var när jag gick hem var mycket länge sedan det inträffade. Hade också mot slutet helt brutalt ont i ryggen, sådär ont som jag hade tidigare i vintras som också kom tillbaka en vända. Som jag även skrivit i bloggen förut. Då var man måttligt road när man kommer hem och inser att "om 3 timmar ska jag upp igen för att skära frukt och göra mig festklar.." Och lägenheten full med folk som sover, till och med på golvet. Kan inte påstå att lyckan var stor i den stunden.
Hade så fruktansvärt ont i ryggen när jag gick och la mig att jag övervägde att gå och sätta mig på toaletten för att sova istället. När jag har sådär ont kan jag inte minnas om hur det känns när det är som vanligt. Hade ju hoppats på att iallafall bara få gå hem och lägga mig, somna fortast möjligt för att orka med vad som kommas skall. Med min vanliga tur blev det ju inte så.
Gick upp tidigare än vad alarmet stod på då det var olidligt att ligga ner. Gjorde mig klar för att sedan gå över till "min familj" Samuel & Vegard där festen höll hus. Det blev massor med folk och massor att äta och dricka. Dessutom hade vi förvånansvärt bra väder, riktig sommarvärme och strålande sol. Tajming. Spelade kubb, hade frågetävlig och sedan vid kl 14-15 splittrades vi upp lite för att se olika saker på stan. Vi drog till Akerbrygge och Latter för att fortsätta festen. Efter 1h där blev det grünerlökka igen och Parketeatret där några vid kände var. Nu insågs det också att hungern satt in ordentligt så vi gick tillbaka för att grilla korv och sedan fastna där. Fler folk trillade in tillbaka från stan och festen var återigen igång. Tror vi gick och la oss vid kl 2-3 tiden på natten. Då var det liksom dags kan man känna. När man druckit och hållit igång med 2h sömn och 16h drickande är det läge att runda av. Många hade faktiskt valt att på eftermiddagen gå hem och ta en powernap för att komma tillbaka. Hade jag personligen gjort det hade jag aldrig kommit tillbaka, i know myself.
Massor av plockmat gick åt, ca 50korvar, 10 säkert många fler flaskor med cava, mousserande rosé och vin, kakor, bröd m.m var lite av det som vi lyckades få i oss under dagens gång. Bra jobbat enligt mig! Fanns ingenting kvar när vi steg upp idag.
Hemligheten bakom orken på 17 mai är att inte dricka sprit, alls. Allt annat går bra för då håller man en perfekt nivå och det slår inte över så jävligt som det kan göra med sprit. Så tips från coachen helt enkelt till en perfekt fest.
Är helt otroligt nöjd med att ha firat 17 mai här i oslo med alla fina vänner, kunde liksom inte blivit bättre på något sett. Tack alla! <3

2 dagar kvar.

Dagens musik; Are og Odin - Klapp klapp



och jag gick ut genom den tidiga morgonen, den rena, tidiga morgonen...

då blir det istanbul också.

Igår var det ju fest igen, men då var det Pernilles överraskningsfest. Hon är våran fantastiska scentekniker och har precis fyllt jämt. Så vi var många som gaddat ihop oss tillsammans med hennes tjej för att få ihop det. Och vi lyckades ganska bra tror jag. Det var riktigt roligt och jag var kvar ända till slutet. Skön lugn dag medans regnet öste ner. Vegard hade gått tidigare för att möta upp några vänner från Kirkenes så jag valde att ta en tur ute med dom. Det var verkligen himla trevligt! Var skönt att det inte blev någon riktig tokfylla för jag var ganska trött hela dagen igår. Bra att det regnade som det gjorde igår, eller snarare haglade för nu känns det bättre i näsan. Kanske det är pollen ändå, glad att jag inte har några större problem iallafall.
Fick ett mycket trevligt uppvaknande imorse också. Fick ett sms av Cissi där hon skrev att dom har ändrat sig igen. Det är nämligen så att hon frågade mig för typ 2 veckor sedan om jag inte hade lust att följa med till Istanbul och jobba för att dom hade ont om folk. Självklart tackade jag ja men kunde inte hoppas på för mycket då dom fortfarande försökte få folk som kunde systemet att åka med. Det har varit fram och tillbaka ett tag tills det bestämdes att en gammal anställd skulle med. Så jag tänkte inte mer på det då jag ändå ställt in mig på att inte åka. Men av olika skäl kunde nu inte den här tjejen åka med. Vilket då betyder att min chans fanns kvar. Så den 10-14 juni är det jag som befinner mig i Istanbul på en stor kongress. Kommer bli svinkul och spännande. Bra start inför det korta uppdraget jag kommer ha senare i sommar också.
Sjukt bra start på en svinbra vecka! Jobb ikväll då det är en helabonnering. Imorgon är det 17 mai och champagne frukost kl 10. Önska mig lycka till.

4 dagar kvar.

Dagens musik; Sunrise Avenue - Hollywood hills



men jag saknar illussionen, av att allting kommer ordna sig...

helg på riktigt.

Gårdagen blev ju helt klart toppen! Min fredag och allt. Inte nog med att min ipod verkar ha återfått sitt liv utan det delades även ut gratis sushi vid olaf ryes plass! Snacka om topnotch! Tur att jag och Deborah bestämde kaffedejt med Toy igårkväll så vi inte missade sushi utdelningen. Perfekt! Så vi satt och tog en kopp kaffe med Toy tills det började regna. Vilket var himla trevligt att få komma ut och få sig lite frisk luft. Resten av kvällen skrattade vi oss igenom. Vi är ganska sjuka båda två så det är lätt att det blir ett asgarv eller två. Trots att Deborah påstår att jag är sjukast av oss. Vet inte om jag håller med.
Mår lite bättre idag också, tror inte jag har feber. Har helt enkelt inte vågat kolla men det känns iallafall bättre. Snoret kommer jag nog aldrig undan, jag som älskar snor. Så det måste varit ett smart drag av mig att trycka i mig c vitamin.
Hade ju också totalt glömt bort att det är eurovision party hos Anthony och Barry ikväll. Kom på det igår när jag sa till Emma att jag kunde haka på och grilla efter hon slutat idag. Som tur är ska jag ju inte vara hos grabbarna så tidigt. Så hinner faktiskt med båda. Nu när man inte jobbar idag hinner man med en del.
Håller just nu på att tvätta och ska väl skypa med mammilu en sväng snart. Då kan man ju säga att det hinns en del. Och när man mår lite bättre känns det toppen.
Imorgon är en ny dag med nya festligheter men vad det gäller kan jag inte yttra mig förens på måndag. Då jag jobbar också men inte förens sent så det är perfekt. Kommer vara några dagar med fullfart deluxe så hoppas hinna blogga lite iallafall.

6 dagar kvar.

Dagens musik; Hoffmaestro - Highwayman



jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig...

min fredag, fredagen den 13e.

Idag är det min fredag. Alltså fredagen den 13e. För många innebär detta alltså otur, men inte för mig. Eller ja idag har väl inte varit någon toppen dag då jag fortfarande känner mig hängig, haft lite feber men inte speciellt mycket men ändå. Man blir ju trött och trist när man inte känner sig helt hundra. Som tur är har det inte varit någon sommarvärme och strålande sol ute så det har jag ju inte missat. Visst har vi haft sol och så men inte så att man kan ligga ute och steka. Som jag hade hoppats på nu så här innan 17 mai. Men man kan ju inte få allt här i livet har jag lärt mig.
Deborah kom hem hyffsat tidigt från kursen, som idag var sista dagen. Och köpte med sig lite grandiosa pizza som vi klämt i oss. Vad kvällen mer har att erbjuda vet jag inte riktigt. Vi får se vad vi finner ut. Och hur pass pigg jag är att göra något. Skulle vara skönt att få sig lite frisk luft och inte bara från två öppna fönster.
Toy ringde förut också och kollade läget så hon kanske kommer förbi.
Imorgon åker Deborah mot svedala och stockholm igen. Kommer ju faktiskt bli tomt när man inte har någon som kraschat på soffan hela veckan. Haha.
Men om prickeliprick en vecka är la familia här, eller ja dom kommer ju lite senare på kvällen men ändå. Ska bli väldigt spännande och jag hoppas dom trivs här. Ska bli väldigt mysigt iallafall.
Satt just och kollade på en ny ipod på tradera eftersom min för någon vecka sedan bara gav upp hoppet. Och inga livstecken syntes till. Men så idag, av alla dagar, min fredag, kopplar jag in den i datorn för att se om den kanske kunde återuppstå. Vilket visade sig till min största fördel att den gjorde! Livstecken och hela köret. Måtte den nu hålla så jag slipper köpa en ny. 5 ½ år har den ju ändå hängt med mig i ur och skur. Tack för fredagen den 13e.

7 dagar kvar.

Dagens musik; Alphabeat - Fascination



de kommer ångra sig, dom som behandlat mig så...

sjuker eller pollen, vem vet.

Drömmarna fortsätter och inatt vaknade jag av panikångest. Var inte någon smärre hit direkt. Men till slut lyckades jag somna om. Men vaknade igen vid 7 tiden men efter ett tag igen lyckades jag somna igen. Har ju varit täppt ett bra tag nu och idag börjar det bryta ut. Har mått jätte märkligt hela dagen. Och efter jag varit och slängt soporna kom jag upp och var andfådd och började svettas järnet. Så fick bli soffan hela dagen med film efter film och då kände jag att det var på gång med febran och näsan mer täppt. Hoppas givetvis på att allt med att vara sjuk släpper genast för det är skit. Hörde också att Madde blivit sjuk nu över natten med febran, dunder förkyld osv. Så helt omöjligt är det inte. Men jag har inte alls tid med detta.
Så ja här rolig dag har jag haft. Och världens bästa Deborah kom hem från kursen och lagar ihop en grym sallad till mig så jag kunde käka middag. Hur bra är inte det!? Känns himla kul att ha Deborah här faktiskt vi har ju ganska mycket att ta igen och prata om.
Snart kommer Chiri och Tove hit för att kolla delfinalen i eurovision som jag totalt missat såklart. Eller snarare inget intresse för det.
Roligare kväll än så blir det inte. Imorgon är det MIN fredag men är jag sjuk blir det inte någon hit alls. Trist.

Dagens musik; Coldplay - Yellow



känns som om alla är äldre nu och ser efter varann...

kos dag.

Igår var det ju en speciell kväll, helt ok men ingen dunder hit. Har ju aldrig varit ett mega fan av eurovision eller hur delfinaler osv går. Någon bra låt som kan fastna så är jag nöjd. Men att sitta och glo på allt som är crap är ju inte någon högvinst. Maten som vanligt bra. Tyckte dock Toy var lite känslig när hon inte riktigt ville sitta på "dejt" med mig vid ett bord när dom vi kände satt tillsammans vid ett annat. Haha. Närå vi var överens om att det var roligare att sitta flera vid samma och hon och jag ses ju ändå annars. Tur att Karro som hade hand om oss tyckte det var lugnt att vi dukade upp brevid dom andra.
Blev inte speciellt sent heller var ganska trött och fortfarande väldigt täppt så det blev tidig hemgång efter ett pitstop på champoo. Höll inte heller på att komma in hemma eftersom jag inte hade nycklar och mina kamrater inte vaknade av att jag ringde på. Till slut vaknade Emma när jag ringde henne på mobilen, något yrvaken.
Har återigen drömt massa märkligt. Inatt kom jag verkligen ihåg i detalj och det var inte speciellt kul. Framför allt inte med tanke på att jag minns känslan från drömmen. Och det var ingen trevlig dröm, alls. Hoppas det slutar typ nu.
Har annars hängt med Madde hela dagen. Vilket var jäkligt skönt. Det var såå länge sedan vi sågs. Så vi traskade runt på stan och surrade en massa. Mötte sedan upp Henke och Tobbe på aker brygge och tog en öl för att chilla. När Deborah var klar kom även hon dit.
Trött själ som man var efter att ha sovit sådär och gått upp vid kl 10 gick vi hemåt ganska snart. Väl hemma har jag och Deborah mest chillat och kollat bilder från hennes usa resa hon gjort tidigare. Shit va jag vill dit!! Så coolt! Jag kommer göra en liknande resa nångång.
Blev lite spontant bokat biljetter hem också. Så åker med samma tåg som min familj åker tillbaka härifrån med. Det att jag åker hem är förhoppningsvis för en intervju. Men kommer inte flytta hem utan det är för ett kort uppdrag nu under sommaren det gäller. Hoppas det blir intervju nu också.

9 dagar kvar.

Dagens musik; Stella - Haba haba



om stockholm brinner åker vi dit, för där rör dom på fötterna svänger på höfterna...

speciell kväll.

Eftersom jag varit utan nycklar idag så har jag inte kunnat lämna lägenheten. I och för sig har jag inte haft anledning till det heller. Och fått mycket gjort här hemma istället, typ som städat, tvättat och försökt rensa garderoben. Det gick sådär. Men helst av allt hade jag ju gärna suttit ute i solen. Vi har haft sommar idag också, vilket jag hoppas att det är hela veckan. Skulle vara skönt att få lite färg så man inte ser ut som ett spöke.
Ikväll är det då wallmans med käk och eurovision. Ska bli roligt faktiskt. Måste göra mig i ordning så fort jag skrivit det här inlägget klart. Ska möta upp Toy innan för att ta en kaffe.
Sov lite sisodär inatt igen men mycket bättre än på senaste helt klart. Men jag vet inte om jag håller på att bli förkyld eller om jag reagerar på pollen för jag är så jäkla täppt i näsan. Och jag har aldrig reagerat förut på pollen men den här våren kom ju typ på över en natt. Så helt omöjligt är det inte men hoppas det är en förkyldning som släpper omgående. Det är segt att gå och vara täppt så här länge så det får gärna gå över nu.
Nej hänga upp tvätten och racerfart göra sig i ordning. Tidsoptimist javisst.

Dagens musik; LMFAO - Party rock anthem



men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka...

se maddes video här.

Igår kom min fina vän Madde med en kul överraskning som jag väntat på länge känns det som. Hon har kommit ut med en grym musikvideo. Om ni inte redan kunnat se den på facebook så ta en koll här! Den är grym. Som hon själv också beskriver en 0kr budget video. Dom fick tillgång till Örenäs Slott och så hade hon en vän som hade en grym systemkamera som dom spelade in med. Det kallar jag bra jobb.
Se videon nu! Hon är grym.


en dag i parken.

Bloggen har strulat och det blir jag en smula irriterad på. Men vad att göra. Igår var det fest då. Kjerstis 30års fest. Det var super trevligt och spårade faktiskt inte alls. As skönt! Jag och Alexandra var smarta nog att faktiskt hålla oss till rosé och någon öl. Perfekt och pga det så har jag varit super fin i formen idag. Igår kom även Deborah hit så jag var och mötte henne efter att ha sovit minimalt med timmar. Helt och hållet mitt egna fel givetvis. Eftersom det varit typ sommarväder ute så har jag njutit till max igår och idag. Idag satt vi i parken ett gäng typ hela dagen. Det var grymt nice! Mötte sedan upp Deborah som kom från sin utbildning inför jobbet hon ska ha i sommar. Vi shoppade lite mat som hon sedan fick koka ihop. Haha. Gott som fan blev det! Så nu sitter vi och nördar vid varsin dator. Lagom socialt helt enkelt.
Imorgon ska jag och Toy faktiskt sitta i salongen och kose oss. Vi har extra öppet imorgon pga grand prix delfinalen som norge är med i. Vi har en från oss som är med i bidraget så därför gör vi en ganska stor grej av det. Så det ska bli kul att se hur upplägget blir eftersom vi har show i tillägg.
Nä jag ska försöka sova tidigt så jag orkar med mig själv helt enkelt. Kan bli så tråkig stämning annars.

Dagens musik; Madeleine Liljestam - Sanctuary



han var solen när det dagas, han var parken när det våras...

då var det fest igen.

Jobbdagen igår var ju mer än speciell. För det första hade jag ju inte greppat att det var en helabonnering och för det andra så pajade hela kylaren till våran brusstation. Ett rent jävla helvete och mer jobb. Men det gick ändå bra och löstes relativt snabbt. Och A1 var där och spelade utöver delar av våran show. En mycket speciell kväll alltså. Plus att dom hade fri tillgång till öl, vin och cider. En kul men lång kväll. Blev att sitta kvar lite grann och surra med några stycken efter vi stämplat ut. Och efter det kunde givetvis inte jag och Vegard inte sluta där. Hem till han och Samuel för lite vin och kos på balkongen. Var hemma vid halv 7 imorse. Somnade ganska ovaggat kan man säga.
Upp vid 12 och var ändå pigg. For iväg och mötte Deborah som ska vara här hela veckan. Vi har gått runt och njutit av solen typ. Inte nog med det så hade hon en stoooooor godispåse med sig! Grymmaste! Så nu ska jag lämna henne hemma för att själv gå på 30års fest. Har ju skuldkänslor deluxe men hon ville hellre stanna hemma. Då finns inte mycket att göra. Haha.
Nu måste jag göra mig i ordning för att få lite partymode.

Dagens musik; Lady Gaga - Judas



och vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon...

vinden har vänt, not.

Jag bloggade ingenting igår då jag fick hoppa in och jobba då Annsi var sjuk. Extra dagar med jobb tackas och tas emot med stor glädje. Så det blev jag och Toy som körde igår. Vilket gick skit bra då vi inte hade mycket och göra så Toy fick gå hem lite tidigare.
Vi var även och fikade och tog igen massor innan jobb. Vi insåg att vi inte setts på 1 vecka då hon varit hemma i Malmö och hälsat på. Så det var himla trevligt att ta igen lite tid.
Eftersom alla gäster gick snabbt betydde det också tidig hemgång. Gjorde ett stop vid champoo där Vegard satt med besök från Kirkenes. Vill ju inte gärna gå hem själv så det passade ju bra att dom satt där. Gick och köpte lite mat på vägen och kollade senaste avsnittet av paradise hotel hos Vegard innan jag gick hemåt.
Jag sov inte lika dåligt inatt som jag gjort de senaste 3 nätterna men jag sov heller inte bra. Vaknade inte av samma panik och märkliga känsla att någon iakttar mig när jag sover. Själv. Men drömde även inatt massa konstiga mardrömmar ändå. Förstår verkligen inte varför. Känns skit jobbigt och man vågar ju knappt somna. Och jag som är så jävla rädd för allt eller iallafall mörker och skrämmer upp mig själv.
Så idag när jag gick upp var jag helt förstörd. Det tär på en att inte få någon ro. Smällar man får ta ibland.
Var iallafall en sväng till Samuel och Vegard på dagen och hängde bara. Fick även träffa 2 från Kirkenes som också ska med på festivalen i sommar som jag också tydligen ska på. Haha. Dom var väldigt trevliga så det var en bra start på dagen.
Sedan har jag bara hängt på stan med Emma, Sofie och Anna typ. Blev även middag hos Sofie där hon stod för matlagningen vilket blev väldigt bra. Talangchill innan vi gick hemåt. Och nu är jag fantastiskt trött, såklart. Så ska försöka gå och lägga mig för att ladda inför jobb imorgon.
Men är lite deppig.. Min helt underbara följeslagare sedan jag fyllde 18 har givit upp, kastat in handduken, gått runt hörnet, ja you name it. Det jag pratar om är ju självklart min ipod. Fy fan så bittert det är. Visste ju att förr eller senare så dör den. Herregud över 5 års tid har den fått dragits med mig. Och som jag älskat den! Surt. Vad ska jag nu ha i öronen på väg till jobbet? Hittade någon trött ipodshuffle (som man inte ser vilka låtar som spelas) för 299kr. Får väl ha en sådan så länge innan jag vinner på lotto och kan köpa mig en ny följeslagare.
Men nu sängen.

Dagens musik; Ida Maria - When it comes to you



säg vad vi sa om paint it black, rock n´roll dör aldrig...

i-landsproblem.

Onsdag idag. Jag har försökt vara effektiv. Sov dock otroligt dåligt inatt trots att jag gick och la mig skaplig tid om man jämför med tidigare nätter. Men för den skull behöver man inte sova bra. Vilket jag absolut inte gjorde. Har drömt så mycket märkliga saker allt från creepy drömmar till drömmar där jag varit arg och irriterad. Men jag kan liksom inte sätta fingret på exakt VAD jag drömt. Det är bara en magkänsla.
Fick dra mig själv upp ur sängen för att bestämma en lite snabbdejt med Deborah som var här över dagen. Hon kommer tillbaka hit nästa vecka för att gå en kurs inför hennes sommarjobb. Ska bli kul att ha henne här omkring faktiskt. Hoppas hon känner detsamma haha.
Drog också till banken för att fixa visa kort till mig. Så man slipper äckel electron. Det ska bli as skönt.
Vi mötte även upp Alexandra som jag sedan skulle gå i lite butiker med. Vi försökte bli kloka på vad vi ska ha på oss under alla dessa fester. Vilket sket sig. Hittade inte alls mycket som föll i smaken. Kanske ska prova en riktigt färgglad tunika från hm, endast 99kr också. Perfekt. Men vi får se. Får ge det lite tid, jag och färg.. Nja. Haha. Ska bara vänja mig vid tanken.
Annars idag blir det inte mycket att göra tror jag. Ganska lugnt och glo på bigbrother det jag har att ta igen. Kanske sticka upp till Alexandra och bara hänga.
Blir nog en chill onsdag trots allt.

Dagens musik; September - Mikrofonkåt



och sa att livet var något enkelt, men jag kunde inte hålla med dig...

vi drar till drammen.

Vilka fester säger jag bara. Var väldigt sliten efter Mari´s fest. Det var en kanon kväll rakt igenom. Fast man hade ju kunnat spara på att blanda allt som kom i ens väg så hade jag nog hjulat ner till jernbanetorget för samling inför drammen. Men trodde dock att jag skulle bli ruggigt bakfull tackvare natten innan. Ibland har jag tur, och det slår nog äckligt hårt nästa gång istället.
Drammen igår då. Det var mycket intressant faktiskt! Fick känslan av Arvid Nordquist med alla olika steg dom brygger öl på och hela upplägget med stora behållare osv. Tog dock inga kort där inne då det hade känts lite väl märkligt när det faktiskt inte bara var vi från WSO som var där. Så en rundvandring i drygt 2 timmar eller så med massa info och bakgrund till bryggeriet. Mäktigt var det.
Sedan blev det ölprovning av olika slag. Vi fick även testa en bitter och akvavit som var väldigt goda. Dock gillade jag bittern mest då det hade en liten touch av jäger bland annat. Det kom in lite mer öl så vi satt och surrade och hade trevligt innan det kom pizza som the big boss hade beställt så snällt till oss. Den pizzan satt riktigt bra då jag endast tuggat i mig ett äpple under dagen. Haha. Jag var faktiskt inte ensam om att inte ha ätit under dagen då dom flesta var på Mari´s fest kvällen innan. Good job!
Vi drog från drammen vid kl 22 och ville vidare ut på stan. Dock slutade det ändå med att vi satt på champoo. En himla trevlig dag/kväll faktiskt. Jag och Vegard kände oss väldigt trötta vid 2 snåret så vi vandrade hem och köpte kebab på vägen för att sedan somna till en film.
Vaknade tidigt idag helt otroligt och eftersom jag somnat till filmen vi hade satt igång under natten så kollade jag klart på den. Låg och kikade på tv tills Vegard vaknade ett par timmar senare.
Vi bestämde oss för att gå och hyra film och köpa mat. Så vi lagade tandori kyckling med ris. Som vi också har suttit och ätit under hela kvällen med godis och film.
Tänkte gå och lägga mig tidigt faktiskt för att komma upp och gå iväg till banken imorgon. Annars har jag inga större planer faktiskt.
Nästa fest är alltså på söndag. Herregud hur fan ska jag överleva maj månad.

Dagens musik; Michael Jackson - Man in the mirror



alla dansar, och jag tänker är du också själv...

1 maj och första festen.

Blev inte alls sent på jobb igår. Vi hade inventerat klart och stämplat ut kl 01.15. Skit nice! Så det blev ett glas vitt innan vi gick till champoo och tog några öl och koste oss. Hade Christian från köpenhamn i min bar under kvällen som underhöll mig. Vi träffade honom när vi var där och kollade wallmans och det. Han har jobbat tillsammans med Alexandra tidigare. Så nu är han här och hälsar på vilket är väldigt kul!
Jag hade ju tänkt att maj månad skulle bli min vändning och att jag skulle bli nyttig och ta promenader osv. Det sket sig rätt friskt. Det kommer bara fler och fler datum i maj som det är fest på. Fick en senast igår på middagsmötet på jobbet. 29 maj årlig fotbollsturnering som företaget som fixade min och Toys hemsedalresa har. Givetvis gratis cider, öl och mat. Det är nog ingen "helg" i maj som kommer vara helt vit. Jo om man motförmodan blir svinsjuk, då kanske.
Ganska sjukt, men kul också såklart. Ikväll är det alltså Mari´s födelsedagsfest och imorgon eftermiddag Drammen och Aass. Nästa fest är nästa söndag, vilken jävla tur.
Vilket uppvaknande vi fick idag, eller ja vi var faktiskt redan vakna jag och Emma. Vi sitter i vardagsrummet och gluttar facebook typ när vi börjar höra någon form av paradmusik. Flyger upp och kikar ut genom fönstret. Mycket riktigt mitt på gatan kommer en parad. Haha. En vanlig morgon hos familjen K & L.

Dagens musik; Håkan Hellström - Ramlar



jag tar allting på lek även en hemlighet, ta mig till kärlek ta mig till dans...