min fredag, fredagen den 13e.

Idag är det min fredag. Alltså fredagen den 13e. För många innebär detta alltså otur, men inte för mig. Eller ja idag har väl inte varit någon toppen dag då jag fortfarande känner mig hängig, haft lite feber men inte speciellt mycket men ändå. Man blir ju trött och trist när man inte känner sig helt hundra. Som tur är har det inte varit någon sommarvärme och strålande sol ute så det har jag ju inte missat. Visst har vi haft sol och så men inte så att man kan ligga ute och steka. Som jag hade hoppats på nu så här innan 17 mai. Men man kan ju inte få allt här i livet har jag lärt mig.
Deborah kom hem hyffsat tidigt från kursen, som idag var sista dagen. Och köpte med sig lite grandiosa pizza som vi klämt i oss. Vad kvällen mer har att erbjuda vet jag inte riktigt. Vi får se vad vi finner ut. Och hur pass pigg jag är att göra något. Skulle vara skönt att få sig lite frisk luft och inte bara från två öppna fönster.
Toy ringde förut också och kollade läget så hon kanske kommer förbi.
Imorgon åker Deborah mot svedala och stockholm igen. Kommer ju faktiskt bli tomt när man inte har någon som kraschat på soffan hela veckan. Haha.
Men om prickeliprick en vecka är la familia här, eller ja dom kommer ju lite senare på kvällen men ändå. Ska bli väldigt spännande och jag hoppas dom trivs här. Ska bli väldigt mysigt iallafall.
Satt just och kollade på en ny ipod på tradera eftersom min för någon vecka sedan bara gav upp hoppet. Och inga livstecken syntes till. Men så idag, av alla dagar, min fredag, kopplar jag in den i datorn för att se om den kanske kunde återuppstå. Vilket visade sig till min största fördel att den gjorde! Livstecken och hela köret. Måtte den nu hålla så jag slipper köpa en ny. 5 ½ år har den ju ändå hängt med mig i ur och skur. Tack för fredagen den 13e.

7 dagar kvar.

Dagens musik; Alphabeat - Fascination



de kommer ångra sig, dom som behandlat mig så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback