som tidigare nämt.

Det blir visst inte alls som jag tänk mig. Och den senaste tiden, kanske inte ska förvänta mig någonting längre så behöver man inte bli förvånad när det inte blir som man tänkt sig, för då har man inte tänkt att det ska gå på nå vis iallafall.
Jag var påväg ner till träningen, först skulle pappa plocka upp mamma från jobbet och då kände jag att jag var helt fel ute och fick snällt åka med hem igen. Fan. Jag orkar inte. Middagen ligger och lurar i magen på mig, och hela kroppen känns helt ur funktion. "Just nu kan du inte nå den du söker" precis SÅ känner jag mig just nu. Både mentalt och fysiskt. Varför är det så?
Jag har vissa förklaringar till varför jag känner som jag gör men inget jag tänker diskutera här för fem öre, bara med mig själv i mitt huvud. Nu låter jag verkligen mentaltsjuk. Kanske skulle åkt och tränat iallafall.
Jag kanske får nöja mig med en kväll nerbäddad framför tvn och bara tycka synd om mig själv. Det låter nå sjukt skönt men det lockar inte ens, inte ens kanske lite.
Tror inte ens en promenad skulle hjälpa, orkar nog inte gå så långt. Vart har min ork och kraft tagit vägen? Vem kom och hämtade det ifrån mig?
Imorgon, då måste jag må bättre för kl 11 ska jag slinga håret i salongen där Havanna jobbar och sedan körskolan kl 14.35 och träning på kvällen. Och mår jag såhär så orkar jag nog knappt ta mig till körskolan. Nä jag tänker bli bra tills imorgon så är det bara, jag har inte tid att vara sjuk nu.

if you know how it feels...

det blir sällan som man tänkt sig.

Iallafall när det gäller mig. Vet inte varför det är så eller hur det blir så, men det slår aldrig fel. När jag gick och la mig igår så mådde jag illa. Don´t know why. Men när jag vaknade imorse av mobillarmet 05.55 så hade det knappast gått över, då får jag väl tillägga också en grov huvudvärk och halsont. Det var som att när jag satte mig upp så sprang jag rakt in i en vägg. Jag bestämde mig för att inte ens kanske prova gå till jobbet, trots att det kändes sjukt dumt att stanna hemma, det gäller 8 timmar på EN HEL vecka. Suck. Är det lathet eller är jag verkligen påväg att bli sjuk?
Kanske man känner efter för mycket ibland, men jag har ju faktiskt inte varit hemma från jobbet nångång, är sällan sjuk och är otroligt envis när det gäller det mesta. Så som jag känner nu har det blivit bättre med halsen och huvudvärken har minskat tackvare en dubbeltreo samt hittills en skiva av sex and the city. Illa måendet sitter tyvärr i. Vad beror det på? Att må illa är bland det värsta jag vet.
Och det som gör mig ännu mer irriterad det är att ligga i sängen och göra absolut ingenting, usch blir så rastlös. Tur jag har sex and the city.

image476

Kan man bli beroende? Jag tror jag har lyckats.

För jag kan inte sluta tycka om det och defenetivt inte sluta titta på det. Jag önskar jag kunde få leva som dom på test i en vecka, kanske en månad, bara för att få känna hur det känns att leva deras New York liv. Vem skulle inte vilja det.
Men trots illa mående med mera så blir det träning ikväll. Kan inte hoppa över det, skulle bli pricken över i:et och jag skulle säkert få liggsår och gå mig själv på nerverna så att jag måste läggas in på mentalhem.
Jag låter redan galen men kan inte hoppa över rutiner jag nu lärt mig att leva med. När jag får rejäl feber kan jag överväga att stanna hemma.
Nu, åter till sex and the city och kurera sig så man orkar med träningen ikväll.

to break down the walls of attitude...

Grattis Havanna!

På din stora dag som är idag, eller som nästan är slut. Men iallafall. Hoppas du blev glad över presenterna =) Jag tänkte till lite faktiskt, haha. Men det blev ganska orginellt, det är ju som tidigare nämt idag "ingen speciellt ålder att fylla" (nämner inga namn..) Nåja, man kan ju tyvärr inte hoppa över mellan åren och bara fylla roligt. Haha. Oj aa men så är det. Alltid kul att fylla år. =)
Snart gör jag det också, mammilu pratade redan i helgen om att vi måste börja planera "min 20års fest" jaså? Sedan när har vi sagt att det ska bli en sådan? Haha. Kul, så söt hon är. Men det lär nog bli en tillställning då iallafall.
Idag var en skön dag, med mycket omtumlande saker att nu lägga sig och fundera på. Hatar att gå och lägga mig och ska försöka sova när man har mycket att tänka på, och nu är det nog så mycket att det nästintill inte kommer gå att sova alls inatt. Can´t take this anymore. Och jag som ska jobba imorgon och allt, börjar kl 7.30 det är inte mänskligt hur tidigt det är. Usch, hatar det. Vad mycket hat det blev mitt i allt. Inge bra.
Men som jag sa till Fetto Robin idag "jag är på sådant där hösthumör idag" Då är man inte grinig, arg eller sur, utan man är bara lite off som person, lite down liksom. (Det är det sista jag behöver just nu.)
Gillar inte alls den här känslan jag har just nu, magkänsla är det bästa och jag går ofta efter det. Och nu har jag ingen bra magkänsla alls. Vart ska jag ta vägen? Allt är bara så upp och ner just nu.
Till på köpet tror jag att febern börjar smyga sig på mig, och jag har verkligen ingen tid, ork eller lust med något sådant just nu.
Så bäst jag tar min huvudvärk och mina tankar och lägger mig, knappast sover men ska göra ett gott försök för jag måste verkligen det. Får inte gå ner mig nu.

image475

Happy Birhtday Havanna! Big heart.

the world will never ever be the same...

seg söndag.

Men ingen ångest, va skönt. Kanske för att jag inte ska jobba imorgon, kan ha en viss inverkan. =) Men körlektion imorgon, inte så tidigt som förut så nu går jag ungefär upp när den började förra veckan. Haha. Skillnad, ooo ja.
Så idag tänkte jag sova ut, det blev inte riktigt så. Men som hela den här helgen har varit så har inget blivit som jag tänkt mig iallafall så jag är inte förvånad om man säger så.
Men segade mig igenom hela iallafall med att kika på idol & bonde söker fru innan jag ens klev ur sängen. Skönt. Sedan dusch och "brunch" om man ens kan kalla det så. Haha. Efter att jag gjort iordning mig åkte jag, pappilu och brur till Rosaholmen och köpte present till Havanna som fyller år imorgon. Tjohoo! Hittade dock inte allt så jag fortsätter sökningen imorgon. Hoppas att hon blir glad iallafall.
Sedan jaa. Övningskörde jag till Rönninge för att hämta mat från Grekiska kolgrillen, gaaah så gott det är. Mums. Mitt val. Jag får oftast som jag vill på den fronten, och även så idag. Tack. Sedan glodde jag lite på Supercup finalen i handboll mellan Polen och Sverige, såg ljust ut för Sverige hela matchen men torskade med 27-26. Inge vidare att tappa det där grabbar.
Nu blir det en välförtjänt promenad också. Även det ska bli skönt, för jag blev så proppmätt av maten så kanske man går bort några kalorier. Haha.
Hoppas på en skön och lugn vecka, och gärna att jag slipper att bli sjuk också. Vore inte helt fel. Men annars är det bara jobb tisdag, körlektion imorgon och onsdag, och som alltid träningar såklart men annars är det cool lugnt. Toppen.
Nepp nu måste jag kila vidare faktiskt om jag hade tänkt att komma iväg alls.

in your eyes i see the sign, i´m alive...

lördagskväll som denna.

Blev inte som den skulle, som resten av dagen. Men inte gråter jag för det. Trivs bra med som det blev, ingenting. Tror nog inte jag hade varit så rackarns pigg om jag kilat ut på krogen en kväll som denna. Och speciellt inte när det är löningshelg och ALLA är ute just idag. Njaa. Jag delar inte den glädjen att det är proppat med folk överallt, im sorry. Därav valet till att hellre hinna se både Svensson svensson och Babben & Co. Tönt som man är. Gärna det, inga problem faktiskt. I take it.
Någon som jag tycker ser så sjukt bra ut är ändå Nanne Grönvall. Hur hon lyckas är ju såklart med makeup-artister och frisörer såklart. Men tycker ändå att hon är snygg. Tycker ni inte?

image473

Nää nu ger jag upp faktiskt. Känns som att jag kastat handduken för länge sedan egentligen men det verkade tydligen inte som det. Men ändå så lyckas det skita sig. Som det mesta när jag är i farten. Haha. Jag är inte så bra på att hålla i saker och ting. Det är så lätt att stänga ute och låtsas som inget och bara köra sitt race, klart jag också insett att det inte heller går alla gånger men i längden klarar man sig ganska bra. Jag tror jag trivs ganska bra med att ha det så också, har alltid varit mig själv och oftast sagt vad jag tycker. Men också fått sota för det en del gånger. Alla gillar inte att man uttrycker vad man tycker, har jag märkt. Fast jag tänker inte göra mig till någon annan för det. Take it or leave it, så är det bara. =) Jag är nog lite som Håkan Hellström (eller kanske inte vad vet jag.) antingen älskar man mig, eller så hatar man mig. Fast jag sjunger inte. Haha.

when it comes to you...

du kan dra åt.

Sedan får man ju avsluta meningen som man vill. Men jag sjöng så idag iallafall och ville sjunga den till domarna också. Nåja, mest på skoj i och för sig. Fast, dom var inte bra. Vi förlorade iallafall matchen med 22-19. Så säga vad man vill, dåliga förlorare, dåliga domare, dåligt spel. Jag säger nog inget om det helt enkelt.
Jag fick träffa Stina idag också. Super roligt att se dig igen gumman! =) Synd att det bara blev en snabbis, men bättre än inget vill jag lova.
Åkte ny och fräsch buss också, riktigt high-tech. Så det var toppen faktiskt. Och drygt en timmes resväg bara, as skönt. Så efter lite diskussioner så blev det att stanna på OKQ8, och 10 minuters velande så var vi påväg igen. Var hemma som jag beräknat vid 16.30, eller snarare på idro men det är också hemma. Väntade medans pappa gjorde klart med alagets matchkläder och sedan åkte vi och handlade mat och plockade upp mamma.
Fick återigen en god middag, riktigt mysigt med hela familjen.
Så nu sitter jag här och gör, egentligen ingenting. Hade tre alternativ för kvällen och det har nu blivit bara hm. Ett, som inte ens var med i planeringen. Alltså egentligen från fyra till det sista. Men man vet aldrig vad som händer egentligen. Och speciellt inte med mig om man säger så. Kanske rent av blir något helt annat.
Snart är det svensson svensson, jag hinner/kan nog faktiskt se det utan att få det inspelat idag verkar det som. Bra eller dåligt? Jag vet inte riktigt, bägge delar vill jag nog nästan säga.
Ska jag ta till sista utvägen eller bara lämna det? Jag vill så mycket men också ingenting.
Idag har varit en ganska konstig dag tycker jag, inget har blivit som jag trott. Jag är så sjukt kluven nu, och har varit det ett tag och det är jätte jobbigt faktiskt. Vet verkligen inte hur jag ska göra, det finns ju som alltid annars två alternativ (eller fler för vissa situationer, dock inte nu) och jag vet inte alls vilket jag ska välja. Inte direkt så att jag måste välja, NU för stunden men det kommer den dag jag måste göra det och då kan det bli mer kluvet än nu.
Hur ska jag göra?
Aaa, inget jag kan bestämma nu iallafall. Det som saknas nu är en fet godis påse som man bara tok ledsnar på efter tre bitar, bara för att. I och för sig skulle jag få panik imorgon och försöka gå bort allt ändå.
Jag tror jag håller på att bli sjuk till på köpet. Varför nu? Varför jag?

i´m thousand miles away...

lugn fredagkväll.

För imorgon är det match i Torshälla kl 13.30. Alltså samling 10.30 för avfärd med buss. Spännande, länge sedan sist. Så det ska bli roligt. Men något som också ska bli roligt är att jag äntligen troligtvis får träffa Stina, shit det var ju liksom i Mars vi sågs för första och sista gången. =) Så hoppas verkligen vi kan ses imorgon! Det skulle förgylla min dag =)
Så ikväll blir det bara att ta det lugnt, med godis bakning av kladdkaka och film. Nice nice. Man måste ju unna sig det tycker jag.

image471     image472

Men imorgon blir det förmodligen andra bullar. Kanske lite firande av Havanna, den som lever får se.
Annars imorgon kommer jag ju bara tillbringa tid i en buss, i Torshälla och åter igen i en buss. Lär nog vara hemma lagom till middag eller något, iallafall en tidig middag.
Idag på jobbet var det segt och jag var smått irriterad, att man bara kan ändra tider sådär!? Gah. Jag blir galen. MEN det är bara att dra på mungiporna och infinna sig i att SÅ är det. Vilket jag också gjorde och löste det galant. Trots vissa motgångar.
Men efter en riktigt löpning (faktiskt på två minuter från jobbet och till stationen, riktigt bra jobbat med andra ord.) så hann jag med tåget och fick skjuts hem av pappilu efter att ha inhandlat kvällens middag. Mums så gott det var. =)
Men nu måste jag faktiskt dra mig tillbaka och packa iordning väskan för imorgon, samt ladda inför chill-kvällen som väntar.

vad vet du om solen, förrän nån släckt alla ljusen...

dimmig dag.

Man såg inte mycket utanför fönstret kl 8 när man klev upp imorse inte. Trodde det inte var riktigt sant faktiskt. Och blir man piggare då? Knappast. Och 0 gradigt var det också. Usch. Jag ville bara vända och krypa ner i min otroligt sköna säng igen då vill jag lova. Men det kunde jag ju inte göra eftersom att jag skulle iväg och ha körlektion.
Det gick bra faktiskt, inte så svårt med fickparkering som jag trott. Men nerverna börjar sakta men säkert dra ihop sig faktiskt. Nu går dagarna av bara farten.
När jag promenerat hem från centrum som alla andra dagar så åt jag väl lite lunch och sedan var det sex and the city maraton. Såg nästan en hel skiva, dock bara 6 avsnitt men ändå. Jag somnade också. Haha. Var nog lite väl trött. Hade satt klockan lagom till Dawsons Creek och då var jag pigg. Så nu äntligen har jag sett ett helt program igen. Tillbaka i spåret igen. Hoppas jag hinner se imorgon också.
För imorgon är det arbete igen, kl 7.30. Är det sådär grått och tråkigt imorgon igen så dör jag nog. Snacka om att man blir tröttare på hösten och då spelar det ingen roll hur mycket man vilar, sover eller inte gör något alls. Man är ändå lika trött som om man jobbat och tränat hela dagen nonstop. Hur ska man göra för att slippa tröttheten på hösten? Någon som har förslag. Jag är öppen för det mesta.
För nu är det verkligen segt.

image470

Jag har också äntligen fått tag på Vincents låt - Miss blue. Hur bra är inte den? Gah. Me like. Så har jag även fått tag i en låt jag hörde på mtv igår Plain White T´s - Hey there Delilah. Också sjukt bra. Så jag är nöjd med att för nya mig lite i mitt lilla musikbibliotek. Haha. För det behövs också ibland. =)
Imorgon är det fredag, igen. Känns som att det var fredag alldeles nyss, det går så himla fort nu. Snart dags för julklappar? Usch. Hemsk tanke. Imorgon vet jag bara att jag ska jobba, sedan är det match på lördag, antingen i Tyresö eller i Torshälla. Jag vet ju vad jag hoppas på. Om jag nu blir uttagen till något av det. Vi är ju ett par stycken. Om det nu är det dom går på denna gång.
Så jag tror min morgondag inte kommer vara speciellt händelserik. Kanske får kika efter en present till Sarah som blir gammal på måndag. Tack återigen för att du köpte parfymen, kunde inte varit bättre. Haha. =)
Har fortfarande inte lyckats kolla på Svensson svensson jag fick inspelat förra lördagen, shit. Det blir morgondagens mission tror jag. Om jag kommer ihåg det vill säga..
Nej nu ska jag göra mig iordning för träning, som förhoppningsvis är bättre idag än igår.

dimmiga dar, vad fanns det att se klart...

upp och ner.

Aaa hela dagen har varit lite upp och ner. Min lediga dag för veckan också, nu skulle jag sova ut. Blev det så? Nej inte direkt, vaknade vid halv 11 av ett telefonsamtal som jag inte svarade på i brist på ork. Blev irriterad och försökte somna om. Gick det? Njaa skulle inte tro det, kanske i en 10-15 min högst. Blä. Då var man trött igen. Hade varit uppe lite väl länge inatt så det var inte direkt så att jag somnade tidigt och fick mycket sömn iallafall. Nåja, såg att vädret var tipp topp så fick glädjas åt det för dagen. Så det blev en skön vandring och fick bra sällskap en liten bit också, inte helt fel.
Väl hemma gjorde jag inte mycket, kollade That 70s show och bitvis av Dawsons creek även idag, för jag lyckades somna. Haha. Moget när man skulle ta igen det man missat.
Blev väckt en knapp halvtimme senare av pappilu som frågar om vi ska tejpa tummen hemma eller på träningen för att det började bli dags att åka. Fan, hatar att vakna sådär och speciellt när man inte planerat att sova heller. Men ner till träningen kom jag. Träningen var skit, på alla håll och kanter. Varför? Tycker om att Stefan delvis är tillbaka, men jag gillar även Johans tänk.
Stress hem, trodde jag. 20.30 kunde vi börja bege oss hem pga att mammilu och pappilu satt i möte med spelarrådet och tränarna. Så där missade jag mer än halva Bonde söker fru (jag gråter blod..) enda programet jag följer och missade så mycket, inte helt okej. Så får försöka se reprisen på söndag. =) Hade jag vetat att det skulle dra ut på tiden så hade jag ju såklart gått hem. Borde egentligen fattat när pappa sa "om en liten stund" för jag vet vad det innebär.
Så imorgon är det upp tidigt igen som gäller, jag är inte taggad på det för fem öre. Men körlektion är det iallafall och fickparkering, shit maj-britt men det ska nog gå bra. =) Sedan är det inga fler planer mer än träningen på kvällen, kanske ska sova en stund där innan, en planerad sådan såklart. Så kanske det blir en skön dag imorgon.
Har inte sett något sex and the city avsnitt idag, kanske dags för det. Haha. Om inte annat hinner jag imorgon.
För jag tog sista blåbärs glassen. HA!

sorry but i can´t wait...

kort dag.

Faktiskt, tro det eller ej. Men fick sluta vid 13.30 från jobbet idag. Och gissa om jag var nöjd med det. Ooo ja. Hela Ricas system (datorer och telefoner) slogs ut igår eftermiddag och det var fortfarande inte helt åtgärdat, alltså kunde ingen iprincip jobba och det blev kaos. Dock blev inte jag drabbad eftersom jag inte jobbar med datorerna eller ringer något.
Lyckades klanta mig rejält igår på träningen också och gjorde illa min tumme, och FAN va ont det gjorde. Så gratulationer till mig som var handikappad idag på jobbet, var ändå tvungen att bära möbler med mera. Och det kändes vill jag lova. Fy fan. Så lite därför också som jag fick kila tidigare tror jag. Hatar att känna mig mesig och det är precis vad man gör. Eller iallafall jag när jag har ont. Men snart är det över, hoppas jag.
Men idag blir det ingen handboll för min del, nope trist nog. Tänkte ta mig en löprunda och kanske svänga förbi gymmet när jag ändå håller på. För det är ju inte benen som jag har ont i. Ännu. På tal om ben, så har jag nu två dagar i rad varit fri från att ha ont i benhinnorna när jag går hem från centrum. Och vilken lycka och lättnad. Måtte det hålla i sig nu!
Det är så skönt att kunna gå utan att det ska behöva göra ont i hela benhinnorna. Verkligen en befrielse.
Usch va jag klagar på att jag har ont överallt. Ska sluta med det.
Annars idag har det inte hänt så mycket, kom hem från jobbet och iprincip la mig och kollade vidare på Sex and the city, så himlarns bra det är! Jag är så fast. Och efter det Dawsons creek, dock inte hela så jag är besviken. Tog en promenad med Victor och Casper mitt i alltihopa så missade en del. Nåja, man måste ju röra lite på sig också.
Såg på facebook också att Stina har lagt upp bilder från i lördags, hm jaa man blev ju inte direkt bra på korten vill jag lova. Haha. Usch, hemska tankar. Jaja, man kan ju inte vara snygg jämt, men någongång vore ju kul att bli bra på kort. Haha.
Så nu ska jag gå och buffa lite på pappa och köra ner till träningen tror jag. Dags för det nu ser jag.

du är gåtan som jag aldrig löser klart...

lugn måndag.

Gick upp i ottan kändes det som och åkte iväg till körlektionen, det gick bra och nästa gång (torsdag) är det fickparkering som står på schemat. Shit. Det lär inte bli en lätt match känns det som. Fast jag vet ju inte förens jag har testat =) Så det är roligt att det går framåt någonstans.
Sedan tog jag mig en välförtjänt promenad hem, det var skönt dock ingen sol men man kan inte begära allt. Så när jag kom hem tog jag tag i disken som stog och bara log åt mig, mor min fick migrän imorse så hon har legat hemma och mått skit. Iprincip sovit hela dagen. Usch. Så jag gjorde en insats.
Efter att ha tagit itu med disken så var det sex and the city. Gah så bra det är. Jag var så trött i och för sig att jag somnade. Hehe. Men jag missade bara ett avsnitt så det är ju bara att titta om. Och det var så länge sedan jag kunde sova lite innan träningen, så jag tror jag behövde det. Har ju jobb imorgon börjar kl 7.30 så jag behöver verkligen vara utvilad. Samt sen träning imorgon.
Men idag är det tidig träning och det är toppen. Så man är liksom hemma absolut senast kl 19.30 är inte det guld så säg? Det tycker jag faktiskt.
Känner mig lite smått dålig, missade många avsnitt av Dawsons creek förra veckan och missar även idag. Buhu. Men imorgon ska jag allt hinna se det.
Men nu måste jag iväg på träning och allt sådant tjafs så bäst jag kilar.
Vi alla bär en viss sorg inom oss, ibland till och med omedvetet.

when i was with you i never took it seriously...

då var helgen över.

Återigen. Det går fort nu förtiden känns det som. Och det känns också som att jag inte hinner göra någonting. Fast jag gör massor.
Igår var det ju nå grej med laget i Segersjö, det var trevligt med lekar, uppdrag, mat, singstar (första och sista gången jag ställer upp på det där, taskigt! hahaha.) och trevliga människor. Så det var bra. Hoppas ni andra också hade det bra. Hem rätt tidigt för att halvt dö i sängen. Skönt.
Sedan väcktes jag imorse av ett sms av Ack-kvack som inte alls var något roligt. Jag som höll tummar och tår för er. 
Vila i frid.
Jag vet delvis hur det känns.
Försökte somna om igen och det gick väl ganska bra, men lite omtumlad och skänkte tankar till henne med familj. Sedan var det bara att pallra sig upp och göra sig iordning för match. Jag var taggad. För första gången på jag vet inte huuuuur länge kände jag "Yes, match fan va roligt det ska bli att spela!" och jag blev glad över att jag äntligen fick känna så igen.
Då visste jag i och för sig inte hur det senare skulle se ut.
När jag och mammilu tagit bussen till centrum, gått runt lite där jag hittar återigen skor, två par. HA begär nå sjukt! Och lämnade cv, sedan bar det av mot samling och match.
Det var lite lam stämning innan men det kändes ju närmare match det gick blev det bättre. Vi hade en dålig första halvlek med dåligt pepp och motivation. Mina 8 minuter på planen kunde sett bättre ut. Jag är besviken.
Andra gick bättre och vi kom ikapp och det var lika, men det höll inte och vi förlorade med 29-31. Tragiskt men sant.
Så här fick jag svar på att det finns inga hopp längre, ingen mening. Bara bli nertryckt i skorna gång på gång. Vad gör jag för fel? Kan någon bara säga mig det.
Känns som att jag kan ta vad som helst nu, för jag har nog hört det mesta i mina år.
Såg också min första halvlek för säsongen av herrarna, grymt spel måste jag säga, kul att se på när dom lirar. =) Inte för att jag är så sugen på att sitta och glo och sådant men det var roligt det jag såg. Duktiga grabbar det där.
Så nu är det lite promenad och sex and the city som står för agendan resten av kvällen, skönt. Och imorgon även då tidigt upp pga körlektion.

du är för fin för den trash du gillar...

mysig lördag.

Jag och mor min har motionerat idag. Haha. Stackarn hon var inte lika nöjd över det som jag tror jag. Efter att Stina, hennes lillebror och Björn var över hit och hämtade en stereo tills ikväll så gick jag och mamma ner till centrum för olika ärenden. Och jag hittade såå fina stövlar alltså. Gah. Vill ha. Mammas kommentar var "men behöver du verkligen ett par till?" mitt svar blev "jag behöver väl alltid nya skor?" Precis. Men jag köpte dom inte. Kanske bäst det ändå. Men jag vill. =) Får se om jag köper dom eller ej.
Köpte rosabandet lotter av Enbergs mor också. Så nu har vi lagt pengar till något bra också. Mamma gjorde en arlaorder och sedan gick vi hem. Skönt att inte ta bussen faktiskt. Behöver röra på mig känner jag.
Och så sjukt fint och mysigt väder att gå i också, lite små kyligt dock men det var skönt ändå.
Så nu är det bara min huvudvärk jag tampas med. Varför släpper det aldrig?
Men jag ska ta treo lägga mig i min säng och börja om med att kolla Sex and the city, för igår somnade jag ganska omgående vill jag lova. =) Men det blir inte så länge som jag hinner kolla för kl 18 ska vi vara i kvarterslokalen i Segersjö för lagfest.
Och innan det ska jag ha: vilat, duschat, sminkat mig, bestämt outfit, fixa håret, klä på mig och lämna grejer hos sarah. Kommer nog aldrig hinna tror jag. Blä.
Men stress är ju min vardag så varför inte fortsätta?
Så får vi väl se hur denna eftermiddag och kväll/natt urartar sig.

du var sötare än dom, men jag slängde bort det igen...

grattis mammilu.

Dock är kl efter 12 på natten men hon fyllde år idag iallafall. Och det har varit så trevligt så. Indisk middag, super gott. Tårta och baileys på det här hemma sedan och lite sällskaps spel. Så kom mammas jobbar kompis Monica över också, som för övrigt fortfarande är kvar och pratar och vi spelade tills bara för en liten stund sedan. Jag vann faktiskt andra omgången. Haha.
Så jag har haft en otroligt lugn kväll med bara mys med familjen. Väldigt skönt. Det behöver jag, dock behöver jag sova nu snart helst efter bolibompa ikväll kändes det som, för jag har varit galet trött heeeela dagen. Försov mig imorse också, eller jag kom inte sent eller något men enligt min planering så hade jag 30 min på mig när jag vaknade tills jag skulle gå. Det blev lite tokigt hela morgonen. Samt otroligt segt på jobbet, alla konferenser slutade som tidigare nämnt kl 11, men blev ändå kvar till 15.30. Hur bra som helst med pengarna, absolut. Men jag hade tokont i huvudet och var allmänt hängig kändes det som, så det var ingen rolig historia. Ville inget annat än att gå hem faktiskt. Fast nästa vecka så jobbar jag bara tisdag och fredag. Skönt. =)
Idag på jobbet så kom en kis från något, vad jag misstänker var, ett internet företag. Eller dom bygger nog upp system. Typ. Eller något. Iallafall var han norsk och hette i förnamn Stål. Det tyckte jag var kul faktiskt. Haha. Och jag gillar norrmän. Dialekten är underbar! Gah. Älska norska. =)
Men det gick väl bra men segt på jobbet. Sedan iväg och köpa present med pappa till mor min. Vi gav upp hoppet nere i centrum otroligt fort, det var hysteriskt där. Vart kom allt folk ifrån!? Iallafall så åkte vi till kungens kurva och köpte en super mysig pyjamas och Lost boxen nr 3. Sista alltså. Så nu har vi alla tre. =) Och jag hittade Sex and the city boxen, den med alla avsnitt från alla säsonger. Tokigt glad jag blev då! Gah. Haha. Jag ba, ååååh jag tar den. Billigt med 699kr tycker jag så kunde inget annat än att slå till. Så nu har jag att göra ett tag framöver. Så sitter jag inte här vid datorn eller tränar så vet ni vart ni hittar mig. Haha.
Äntligen alla avsnitt! =)
Så ska nog lägga mig och somna till första snart. Mys mys. Ska sova nördigt länge imorgon är det tänkt. Vaknar bergis kl 10 och är hur pigg som helst. Bara för man tänkt annat. Nåja. Jag gör ett försök att kliva upp efter det iallafall.
Imorgon på dagen ska jag nog ner till tumba med mor, lämna cv, kolla guld fynd med mera. Men får se hur allt blir. I annat fall tittar jag på sex and the city. Såklart.
På kvällen är det nå grej med laget "kom hungriga" var det vi fick veta. Jag vet inte alls hur min kväll kommer se ut tack vare matchen på söndag. Buhu. Trist att något sådant lades in när det är match.
Nej, nu ger jag upp faktiskt. Orkar inte sitta här är så sjukt trött och huvudvärk. Hajar inte att den aldrig släpper. Blä.

image468

Grattis mammilu på din födelsedag! =)


jag ska inte tvinga dig...

tok ont.

Eller något. Haha. Men man känner sig så mesig, men det gör så ont i mina benhinnor. Idag var värre än resten av veckan så nu hoppas jag att det går över lite till matchen på söndag. Annars får jag damp. Man kan ju inte springa 100% om man har ont.
Och idag på träningen fick vi springa galet, eller iallafall det lag jag hamnade i för vi vann hela tiden så vi fick stanna på planen och lira. Det var roligt! Jaa självklart finns det väl vissa anledningar, utöver att vi typ ägde. Men huvudsaken är att vi faktiskt vann. Och trött var man. Då var det bara att byta skor och ställa in sig på, intervaller. Så sjukt skönt efteråt måste jag säga. Man känner sig så bra.
Men nu död.
Så jag vill eller vågar inte ens tänka på morgondagen, inte nog med att jag börjar kl 7.30 utan jag kommer nog ha vissa problem med att gå pga träningsvärk och dylikt. Men då får jag hoppas och som jag tror att jag slutar vid 11-12 tiden. Vore ju TOPPEN. Hela fredagen framför sig. =) Mys.
Ska köpa present till mor min också som fyller år imorgon! Så imorgon blir en jätte bra dag tror jag.
Pappa blev nöjd idag också för att få se stora delar av hotellet samt fick lite kaffe och kaka. Hihi. Jag är för snäll jag. Mammas kommentar till hela denna händelse var:
"Jaså, vad är det nu du vill ha som du måste smöra in dig hos pappa för?" Haha. Jag är inte ett dugg förvånad, typiskt våran familj att vara spydiga mot varandra.
Sedan hjälpte han mig så jag kom ifrån nångång också. Skjuts hem inte helt fel dessutom. Och ner till tumba för att fylla i tatueringen, dom är roliga dom som jobbar där alltså. Haha. Helt störda. Så jag hade roligt. Och pappa var den första att vara med mig när jag tatuerade mig. Kändes konstigt eftersom jag annars varit själv mina tidigare besök. =)
Så efter en händelserik dag så är jag totalt död.
Jag ser suddigt och är toktrött i kropp och själ. Så det börjar bli dags att fixa sig för att dra något gammalt över sig. För imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

now i´m a believer...

på jobbet, igen.

Enda stunden man har tid att blogga känns det som. Idag har varit en ganska bra dag trots allt. Börjar med sovmorgon till kl 7.30. Så himlarns skönt, det behövde jag. Kände mig genast piggare av att se att solen lyste för fulla muggar utanför fönstret. Tackar för det.
Körlektion, det gick väl. Hm. Bra. Antar jag? Nää men det där med dubbelfiliga rondeller var ingen kul historia, och så var det självklart en idiot som förstörde för mig. Blä. Nåja, mera övning bara. =) Sedan är det rosa kortet mitt. Hope so.
Så kom jag till jobbet vid 11 tiden och börjar dagen med lunch. Haha. Starkt jobbat. Visst? Och sedan har det varit ganska chill måste jag säga. Fixat iordning för imorgon, träffat Cissi och hennes kompis som nu äntligen fick tillbaka sina kläder (endast en vecka efter att hon sprungit av sig dom hos mig...) och sedan jaa, pratat med pappa som ska få en visning här på konferensen. Typ nu. Han ringde mig precis. Haha.
Så ikväll är det bara träning, joo juste efter jobbet ska jag fylla i min tatuering också. Sedan mera chill. Imorgon är det fredag ÄNTLIGEN!! =) Mys.

det blev en liten omväg men vad spelar det för roll...

på jobbet.

Japp, trött och hungrig är man också. Haha. Men snart lunch, tror jag och Freida skulle gå ner vid halv 12, om ca 10 min vill säga. Skönt. Vet dock inte vad vi får för lunch idag, men hoppas på något gott såklart.
Idag har jag återigen kutat runt som en galning här uppe på konferensen och lite även på TopTalk som den lokalen heter högst upp. Blev ett litet missförstånd från min sida imorse så fick snällt och vänligt åka upp dit med deras frukost. Men dom verkade nöjda ändå så det var ju bra.
Så vi har klarat oss bra trots våra förutsättningar tycker jag. Freida jobbar vanligtvis på bokningen och nu är med mig och roddar runt, men det går bra.
Som idag är det fullt hus överallt, tack vare teknikmässan som är här brevid. Visste redan igår att det skulle bli mycket idag men inte lika rörigt som gårdagen och i måndags, och mycket riktigt. Så det kommer kännas galet konstigt när vi inte får nånting att göra imorgon eller på fredag, suck kommer nog somna. Blä.
Men idag är jag riiiktigt seg. Verkligen. Och huvudvärk, har sluppit den åtminstone till och från nu dom senaste dagarna så det är ju skönt, men den är åter tillbaka i huvudet. Tack.
Glömde nämna igår när jag bloggade om händelsen utanför mässan. Haha. Det stog ungefär 5 personer som demostrerade med plakat och var utklädda. Tror det stog något i stil med "Ni har stulit våra jobb!" Haha. Så någon som ställer ut på mässan har väl något med det att göra, för konstigt vore ju annars. Så jag och serveringspersonalen plus några kockar stog och små log lite åt dom. Men dom såg ju roliga ut, så vad ska man göra.
Hur skönt som helst idag med tidig träning. Kl 18. Då har man kvällen på sig att göra annat, TYP bonde söker fru. Det är ju guld det programet! Haha. Me like. Det känns i och för sig som att det alldeles nyss var onsdag, men det har redan gått en hel vecka. Usch tiden går för fort ibland, men just nu gör det inget. Gärna för mig. Tihi.
Blir väl lite halvt mobbad för mina serier jag följer, bonde söker fru och dawsons creek. Jaja, men jag gillar dom okej? Haha. Har aldrig sett ett avsnitt av tex, Prison break eller Greys Anotomy. (Min hel härliga stavning, jaaadå!) Men det att jag aldrig sett många av dom serierna eller inte ens försökt följa är pga att vi alltid hade träningar när alla sådana där bra serier gick. Men får väl ta igen, OC, Desperate Housewifes och allt vad dom nu heter nu när man får liiiite tid över. Eller något. Kan alltid hoppas.
Nää nu ska jag gå och äta lunch. Mums =)

working 9 to 5...

höstväder och stress.

Super fint väder ute idag, och varmt också. Jag njuter för fullt vill jag lova. Men idag, då har jag sprungit runt som aldrig förr känns det som. Trodde att det skulle bli ganska lugnt på morgonen men icke. Det kom in en grupp som bokat från kl 13 men kom in kl 10 och började genast att begära både det ena och tredje. Men shit. Så jag fick springa runt och fixa lokalerna innan lunch medans Freida fick springa åt dom. Vi höll båda på att gå upp i atomer. Hon var arg och jag stressad. Så vi tog en välbehövlig lunch vid 12 snåret för att sedan stressa vidare medans alla grupper började strömma in. Jobbigt var det. Men redan vid 14 var det lugnt igen och jag bara väntade på att klockan skulle gå för att ta fram fika nr 2. Kirrade det och sedan plockade lite för att vid 15.30 få gå hem för dagen. Skönt.
Men det har varit jobbigt för jag har varit en dag före hela tiden, började redan igår. Så man kan säga att jag praktiskt taget redan är och jobbar för morgondagen. Visst förvisso är det bra att ligga steget före, men en hel dag är dumt. Plus att när man tror att halva veckan gått så har bara två dagar av fem gått. Attans. Aja, det är inte mycket på varken torsdag eller fredag så då blir det återigen chill. Och kanske rent av ledigt. Tihi.
Igår var en bra dag faktiskt, började dock kl 7.30 men det gick trots allt. Fick två stycken biobiljetter av Rica också. Blev sjukt glad att jag faktiskt också fick trots att jag bara är extra insatt. =)

image467

Hade en riktigt rolig lunch också med några från receptionen, Freida och Henrik hotelldirektören. Det diskuterades serierna Bonde söker fru, Ensam mamma söker. Och det slutade i att alla skrattade så vi grät iprincip. Riktigt roligt var det. Haha. Orkar inte gå in på detaljer och sådant.
Det som var skönt igår var också att det var tidig träning, så är inte fallet idag. Slutar 21. Bah. Segt. Kommer somna mer idag på träningen än vad jag gjorde igår. För igår var jag defenitivt inte med i matchen. Har aldrig varit med om att vara sååå seg, blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men men, jag försöker göra mitt bästa av situationen.
Idag när jag skulle hem med tåget från Älvsjö så tror jag helt klart att det var en som övningskörde tåget! Jag är nästan helt säker. Det skuttade när han skulle sakta in tåget och jaa jag vet inte vad. Kom också att tänka på att när man åker kommunalt så litar man ju verkligen på den som kör, undermedvetet. För jag skulle aldrig vilja åka med någon som inte kan köra eller som kör en buss rattfull. Men ändå omedvetet lägger man sitt liv i deras händer och litar på att dom kan.
Läskigt faktiskt.
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, ska se Dawsons creek, till någras häpnad misstänker jag.

time may change me...

helgen som helhet.

Överlag blev den som jag tänkt mig, bra med andra ord. Har mått bra i helgen, på alla sätt och vis faktiskt. =) Så jag är nöjd och avslutar med favorit middagen, grillat eller som vi säger i familjen "go-godmat" vilket innebär, kroketter/klyftpotatis, en fräsch sallad, grillat kött och tzatziki/beasås. Och som dagen till ära även vitlöksbaugetter. Mums säger jag bara.
Gårdagen blev chill som beräknat, morgonpromenaden med Havanna (som för övrigt var super mysig) och städa hela dagen avrunda med pizza med mor och bror, sedan hyra film och tigga skjuts till Victor av Jimmy*2. Haha. Jag är inte dum jag. Börjar med att skälla ut stackarn när jag träffar honom för att han sett Valencia-Chelsea där borta i fjärran. Men blir genast skadeglad (den enda sanna glädjen..) när han nämner att dom faktiskt haft dåligt väder, regn och åska. YES. Som jag tippade. Dock inte lika mycket som jag hoppats på men men det dög för mig. Ändå var han lite brunare än jag.. Men det lever jag med, det skillde inte mycket. Haha.
Nåja bara chill även idag, gah så sköönt. Och kladdkaka. Me like. Så helt enkelt riktigt skön både lördag och söndag.
Har i och för sig ångest inför morgondagen, måndag= jobb och trodde att det skulle bli kaos, men kanske jag klarar mig som det ser ut på papprena jag har här hemma. Hoppas det är och förblir så. Då blir det toppen vill jag lova. Så nu ser det ut som en halvjobbig arbetsvecka för min del, har ju allt ansvar nu också. Det är ganska bra ändå och skönt.
Imorgon får jag min lön också, så himlarns nice! Pengar gör en lycklig, den som säger annat måste ju vara bränd eller något..
För övrigt så har jag släppt mycket och kör bara. Så det så.

dom kommer kliva på dig igen...

helgen som helhet.

Överlag blev den som jag tänkt mig, bra med andra ord. Har mått bra i helgen, på alla sätt och vis faktiskt. =) Så jag är nöjd och avslutar med favorit middagen, grillat eller som vi säger i familjen "go-godmat" vilket innebär, kroketter/klyftpotatis, en fräsch sallad, grillat kött och tzatziki/beasås. Och som dagen till ära även vitlöksbaugetter. Mums säger jag bara.
Gårdagen blev chill som beräknat, morgonpromenaden med Havanna (som för övrigt var super mysig) och städa hela dagen avrunda med pizza med mor och bror, sedan hyra film och tigga skjuts till Victor av Jimmy*2. Haha. Jag är inte dum jag. Börjar med att skälla ut stackarn när jag träffar honom för att han sett Valencia-Chelsea där borta i fjärran. Men blir genast skadeglad (den enda sanna glädjen..) när han nämner att dom faktiskt haft dåligt väder, regn och åska. YES. Som jag tippade. Dock inte lika mycket som jag hoppats på men men det dög för mig. Ändå var han lite brunare än jag.. Men det lever jag med, det skillde inte mycket. Haha.
Nåja bara chill även idag, gah så sköönt. Och kladdkaka. Me like. Så helt enkelt riktigt skön både lördag och söndag.
Har i och för sig ångest inför morgondagen, måndag= jobb och trodde att det skulle bli kaos, men kanske jag klarar mig som det ser ut på papprena jag har här hemma. Hoppas det är och förblir så. Då blir det toppen vill jag lova. Så nu ser det ut som en halvjobbig arbetsvecka för min del, har ju allt ansvar nu också. Det är ganska bra ändå och skönt.
Imorgon får jag min lön också, så himlarns nice! Pengar gör en lycklig, den som säger annat måste ju vara bränd eller något..
För övrigt så har jag släppt mycket och kör bara. Så det så.

dom kommer kliva på dig igen...

lillebruurs bild.

image466

Han är duktig min lillebror visst? =) Passion i det han gör. Mycket fin bild i mitt tycke. Kan säga att han har en hel del bra bilder. Tror han kan bli nya mästerfotografen. Vad tror ni?
Jag är iallafall stolt över honom.

fin lördag.

Kl 09.30 hade "Jakan-gänget" ställt klockan på så det var bara att knalla upp med dom så att dom kom iväg ordentligt. Haha. Självklart vaknar jag först av den där förbannade telefonen, men Fetto Robin fick ett redigt slag i huvudet av John så att han kunde vakna. Duktigt John, det uppskattar jag. För då slapp jag resa på mig. Låg faktiskt på en luftmadrass på mitt golv, riktigt skönt och inge ont i ryggen idag. Helt otroligt.
Det var trevligt igår. Men hur lyckas man ta 90 bilder? Det är i och för sig galet. Nåja, dom är inte som alla andra bilder vill jag lova. Haha. Men Fetto Robin var ändå snyggast i mina glasögon. HAHAHA. Vi dog.
Vid 2 bestämmer jag och Fetto Robin för att ansluta till dom andra, redan däckade och sova lite.
När alla gått så bestämde då jag och Havanna för att ta oss en trevlig morgonpromenad eftersom att det var så pass fint väder, typ perfekt för en långpromenad. Så först lite snack och frukost och sedan knallade vi över till henne så hon kunde byta lite kläder sedan bar det av. Det var jätte mysigt och vi träffade/såg en del personer vi kände, alla var nog ute idag tror jag.
Gick förbi henne påvägen hem så hon kunde ordna min då, långa lugg så nu ser jag igen (bra eller dåligt?) Sedan var det bara att gå hem och sätta igång med min storstädning och sådant som jag för övrigt är väldigt nöjd med. Jag är så duktig. Så snart måste jag iväg till ICA för att köpa hårmousse så jag kan gå och duscha, annars ser mitt hår lite väl trash ut. Kan även göra med hårmousse vill jag tillägga.
Blir nog bara chilla idag och glo på fotbollen tror jag. =) Och kolla bilderna från igår. Lär nog undra både en och tre gånger vad det är på bilderna egentligen...

Här är smakprov.

image463

"Va smart du ser ut i dom där Robin!" Nåja, det kan väl diskuteras eller?

image464

Johns klockrena tröja. Visst?

image465

Haha, jaa John var nog inte lika road som oss andra..

somewhere i belong...

haha men visst du.

Det blev mer galet än vad man trodde. Helt klart. Men kul utan tvekan, två däckade och två på rökpaus och jag här? Nåja. Ölspel ovs. Jag har roligt, hoppas dom också har det, som ändå har rest långväg. Hoppas hoppas. Men iallafall så blir det väl bastu snart och bilder på facebook imorgon. I will love the morning.
Man är för ärlig egentligen, jag vet att jag inte är ensam dock. Tur det.
Hoppas att det är ömsesidigt, i annat fall tror jag inte att jag hade fått det budskapet. Eller? Nää.. Hope not.
Ska nog hoppa på dom två däckade, nämner inga namn men kan titta på dom iallafall. Haha. Jag är nöjd med kvällen trots att jag har fått blåsa upp en luftmadrass med Cissi (jakan.) Men inte bara själva. Haha.

inga problem...

fredag, fri-day.

Som jag längtat, toklängtat helt enkelt. Men ääntligen helg. Jag ska njuta varje sekund för nästa vecka blir inte att leka med. Puh.
Idag har jag varit, människa, neandertalare, mohammed och arg. På jobbet alltså. Dock dom tre första sa Havanna att jag var. Haha. Havanna alltså... Nåja, inte många som förstår bara jag just nu. Arg var jag defenetivt efter ett par timmar. Började kl 7,30 (sovmorgon!) och Martina trillar in vid tio i 8 såklart. Jaja. Dagen flyter på och allt sådant, fast inget att göra iprincip. Skit segt och huvudvärken består. Jag frågade innan lunch hur länge hon trodde jag skulle jobba och fick som svar "Jaa om du stannar till halv 2 så är det ju bra" Perfekt tänkte ju jag och började genast få alla bitar att falla på plats. Hade många planer efter att jag slutat, tullinge och sola, hem följa med bror och pappa till skärholmen, hem, duscha och äta, sedan städa om jag hann för att invänta Fetto & co. Kan ju säga att allt det där sprack som en såpbubbla mot marken.
Kl 15.00 ledsnar jag och undrar när jag ska få gå hem. Och får då som svar "Oj, förlåt jag glömde helt bort." Joo tjena, själva grejen är den att nu hade jag ju tagit fram allt fika och gjort iordning skyltarna för nästa vecka och veckan därpå, samt skrivit schema för nästa vecka OCH veckan därpå. Så jaa vad behövde hon nu göra? Absolut ingenting, som vanligt. Sitta där vid datorn och vara glad för att få åka till Italien imorgon. Suck. Jag var upprörd.
Skyndade mig till tåget och hann faktiskt med det som gick 6 över. Väl i Tullinge för att sola var jag lugnare men huvudvärken gjorde sig påmind.
Enda stället jag faktiskt kan varva ner är i solariet, skit skumt men då vet jag att jag inte kan gå nånstans utan måste lugna ner tre hekto och slappnar av. Så det var UNDERBARA 20 min och SÅ behövliga för dagen/kvällen. När jag kom ut därifrån var jag inte arg längre. Skönt =) Gick och pratade en sväng med Havanna också som jobbar där i Tullinge. Planerade lite för kvällen och jag pratade om min dag. Haha. Stackarn.
Sedan var det bara att missa tåget till tumba och vänta i 20 min till, mötte upp pappa och handlade mat. Tacos! Mums =)
Blev ingen skärholmen heller, bror hade farit till stora staden istället, så jaa. Det var i "lugn och ro" jag kunde se sista 20 min på Dawsons creek (som för övrigt är spännande som tusan nu) Och ska väl ta och plocka undan lite orkar inte städa, kan jag göra EFTER dom varit här (för då lär det behövas) Haha. Så bör väl duscha nu och göra mig iordning. =)
Men imorgon, sköna lördag och jag ska sova. Haha struntar i om du Fetto ska upp och iväg för jag tänker sova. Muahaha. Elakt va? Nää, bra gjort. (Gärna med lite finsk dialekt när man säger det också..) Haha.
Så snart lär väl John, Cissi och Fetto Robin dyka upp antar jag. Havanna dyker upp sedan så småningom.

image462

back in the days...

sämre eller bättre.

Både ja och nej. Segt och tråkigt på jobbet, var nog lite irriterad och mindre glad över att kliva upp halv 6 på morgonen, kolsvart och - 4,5 grader. Då blir man inte lycklig.
Dock fördel med skjuts till jobbet av pappa, MEN nackdel att jag var där redan 20 i 7 och hon jag jobbar med har svårt att hålla tider med andra ord så kom hon in kvart över. Så jag hade redan gjort klart allt när hon kom. Gäsp. Dagen segade sig fram och jag kunde inte gå förens kvart över 3 ändå. Suck. MEN pengar till mig =) Tog tåget till tumba och sedan bussen där jag möter min bror och hans kompisar, och nej jag kan inte lära mig alla namnen och personer och jaa vad vet jag. "Men hon som hade svart hår och...." DAH. 4 av 5 hade svart hår!? Varav den enda blonda i gänget är Gabbans syster Alex. Haha. Nåja väl hemma började jag genast må bättre, huvudvärken minskade och det gick ett litet glädjerus i kroppen. Min lön från Rica hade dimpt ner i brevlådan. Och det var inte nådigt med pengar heller! Haha 3000kr. Så jävla nöjd! Trodde aldrig för mitt liv att jag lyckats komma upp i så mycket. Så man kan inte vara annat än nöjd. =)
Plus att jag ska få minst lika mycket pengar ifrån Arvid Nordqvist så småning om också.
Och idag blev det massa timmar och imorgon, dock inget på lördag, lite synd men får ingen ob ändå om jag skulle jobbat. Men då kan jag sova ut. =) Kan behövas beroende på hur morgondagens bravader ser ut.
Ska nog sola efter jobbet tror jag. Fira lite att jag fått lönen. Tihi. Och träffa Sarah och kanske Fetto Robin, beror på. Han var inte så speciellt på idag men det är ju fredag imorgon så vi får se.
Tror det blir en bra helg. Har längtat till den faktiskt.
Som sagt, efter regn kommer solsken.

det känns som att allt kan börja nu...


bristningsgränser har vi alla.

Och min är utan tvekan nådd. Egentligen sedan länge, men nu, nu var verkligen det droppen som fick bägaren att rinna över. Jag kan inget annat än att skaka på huvudet och bara inse att ingen, i min sk "karriär" kommer att låta mig köra. Jag har provat allt, men allt har jag även fått tillbaka som ett slag i bakhuvudet. Nu blir jag inte förvånad längre. Så vad ska jag NU ta mig till? Jag har använt allt och hur jag än går tillväga så tror jag tyvärr inget kommer att lösa det. Och gör de det så finns det högre makter trots allt.
Men jag ger mig inte, aldrig. Jag har alltid varit envis och kommer alltid att vara, positivt eller negativt? Säkert båda delar utan tvekan, men jag vägrar att ge mig. Jag kämpar vidare trots att det är piskande regn och motvind.
Nu blev allting så otroligt negativt här men även jag har mina stunder där jag är negativ. Jag försöker alltid se allting positivt, men nu har jag tappat humöret. Raka puckar är min grej. Sanningen svider jag vet, men hellre det än att inte höra någonting alls. Mer röra kan man inte få.
Jag tänker nu att försöka se allt annat positivt och köra på, det finns så mycket som gör mig glad så jag tänker absolut ta till mig av dom sakerna nu.
Man vinner i längden på att vara positiv och det ska jag fortsätta med. Jag är nog starkare än vad jag själv tror.
Trots att vi går mot mörkare tider så går jag mot ljusare, det kan nog inte bli mörkare nu. Så upp med hakan och kör!
Så nu ska jag roa mig vidare med dumburken och Topmodel, det jag hann se av Bonde söker fru var jätte bra, som alltid! Haha. Jag är typ den enda i hela världen som gillar det programet. Dom i laget skulle hem och se Grays Anotomy (jävlar vilken skön stavning) jag har inte sett ett enda program av det.. Pinsamt tycker nog många men nää tycker jag inte. Haha.

jag skulle sakna den där stunden som vi har...

segt, men snart så.

Japp =) Jag har fortfarande väldigt ont i huvudet, vill verkligen inte släppa. Varför? Det är jobbigt att ha ont i huvudet och jag har inte haft det på länge men nu så är det väl en sådan där 5 dagars variant jag kan få ibland.
Men träning blir det idag iallafall.
Jobbade idag också 10-14, dock inga gäster alls på konferensen men massa annat att göra. Imorgon blir också lugn, men måste ändå börja kl 7. Det är inte direkt så populärt om man frågar mig. Blä. Och bergis jobbar jag till kl 16. Fast det är lugnt så är det jobbigt. Hoppas jag får sluta lite tidigare iallafall. Vore toppen, kanske man hann sova lite innan träningen imorgon.
Åkte med Ack-kvack till kungens kurva och skärholmen idag för att hon skulle köpa en höstjacka. Så hon hämtade mig vid Älvsjö eftersom vi slutade samtidigt. Hon hittade en jätte fin svart som passade henne. =)
Ska nog jobba från nu och tills lördag, ett par timmar dock bara på lördag men bättre än inget, men bara kanske. Och hela nästa vecka. Skönt att man får in lite så man kan slösa lite. Haha.
Bara 3 dagar nu. Finally. Snart så. =)
Såg föresten att dom spelat in FlyNordic reklamen på Rica Talk Hotell, just på konferens avdelningen! Haha. Lite komiskt!
Och på tal om reklam så är reklamen precis slut och Dawson´s creek börjat. Så jaa no more. Skriver kanske efter träningen och bonde söker fru! Haha.

what would i do without you...

jag klarade det.

Jag klarade pressen. Jag är sååå glad och nu är det äntligen över! Så skönt att slippa tänka på det, 2 av 3 delar gjorda sista slutprovet kvar.
Jag klarade halkbanan idag nämligen. =) Nåja, dom jag pratat med har sagt "det är omöjligt att misslyckas" jaa det är kanske sant, men jag var nervös ändå. Inte så mycket som jag faktiskt trott. Jag fattade det inte förens våran handledare bad oss kliva in i bilarna. Hamnade med en tjej som heter Emelie, super trevlig och lätt att prata med. Och det var så skönt för att hon fick börja köra så jag fick se hur allt gick till innan så jag var ganska lugn när vi bytte. Och hur sköna bilar som helst, audi -07. Trodde dom skulle vara svåra eftersom nya bilar är så himla känsliga men det var lugnt även det. Så jag klarade mig utan problem. Fan va skönt det känns.
Bara uppkörning kvar nu. Tjohoo! =)
Så Fetto Robin kan bara langa upp ölen nu, skyldig från det att jag klarade teorin också. Som vi för övrigt skrev samma dag. Haha. Jag är bara så sjukt glad att ha allt överstökat.
Nu får jag dras med en sprängande huvudvärk istället. Så det blir nog ingen träning för mig ikväll.
Nya tag imorgon då jag egentligen inte behövde jobba pga att dom fått avbokningar på konferensen men åker in och jobbar lite iallafall, 10-14. Lite pengar måste man ju dra in. =)
Tror i och för sig att min huvudvärk är för att spänningen har släppt. Fick ju ändå gå upp tidigt imorse eftersom jag skulle vara där kl 10.15 och åka till Gillinge tar en stund. Haha.
Så snart har man både körkort och ingen tandställning, kan det bli bättre!? Nej tror inte det. 2007, bästa året säger jag. För körkortet SKA jag klara innan årsskiftet har jag bestämt mig för. Har ju lovat det i julklapp till Sarah nu också, att jag kan köra henne vart hon vill. Haha.
I will do my best.

Läste även idag horoskopet och i metro stog något intressant, jag skulle ta det lugnt och inte ta upp saker som kan orsaka att folk blir arga i onödan. Jag skulle helt enkelt bara vara tyst. Beror det på det jag tänker på? Kanske. Bör nog kanske hålla tyst trots allt.
Nää nu ska jag kolla på serien jag fastnat för, Dawson´s creek. Haha. Oldies.

nu kan du få mig så lätt...

inte just nu.

Men snart. Fy fan kommer nog inte kunna sova inatt alls. Men men då har man väl nerver trots allt. Jag är ganska bra på att hålla mina nerver nere faktiskt men imorgon kommer det nog bli galet. Det är så himla mycket som kommer hända kring mig nu den närmaste tiden. Dock vad jag vet bara bra saker. Så lite nervös börjar jag nog bli trots allt. Jobbigast blir nog ändå senare, eller så kanske jag inte blir nå nervös alls, det har ju hänt tidigare.
Tur att det händer lite saker iallafall, känns riktigt skönt att ha något att längta till.
Jag blir glad varje gång jag tänker på det och det är inte lång tid kvar nu, hoppas bara att det fortsätter som det gjort hittills också så kan man fortsätta att vara glad.
Saknar ayia napa nå grymt, vill göra en sådan resa igen. Och det är nu! Eller kan man inte spola tillbaka tiden bara? Vore ju guld värt. Bara att få uppleva det igen. Har haft en turklåt på hjärnan som grabbarna sjöng där nere och som vi sedan också lyssnade på när GP hade köpt högtalare till Ipoden. Så nu har jag fått den på datorn och kanske slipper gå och sjunga på den? Haha. Bara för det lär jag mig den istället säkert. Inte för att jag förstår ett ord av vad dom sjunger men det låter roligt. Haha.

Ibland har man inte bara tid att tänka på allt som rör en just nu utan lägger det åt sidan ett tag och bara tar dagen som den kommer, känns skönt att jag inte hakar upp mig på vissa saker. Inte för tillfället iallafall. Jobbigt bara att man måste så småning om ta upp det igen och ta tag i det. Men hur det än blir så vet jag att mammilu och pappilu stöttar mig till 100 % och det känns skönt att veta. För jag tror att jag redan bestämt mig, undermedvetet iallafall. Det är ingen idé att försöka få mig att tro annat, men so far så kämpar jag på och ska visa vad jag går för.

vet inte varför men det saknas något...

solig bra dag.

Jag vaknade som vanligt inatt vid 4 tiden, vad annars? Men som tur var tog det mig kanske bara 5 min att somna om igen så det var ju skönt. Vaknade igen av mobilens larm (aldrig fel att vakna till snook- inga problem) och inte allt för tidigt heller 09.30 så jag var ganska pigg trots att jag somnade efter 1 igår. =)
Upp och göra mig iordning och ser att det är strålande väder ute, då kan inte humöret bli annat än bättre. Kilar iväg till körskolan och bokar fler tider och sedan ut och köra, motorvägar & rondeller stog på schemat och det gick faktiskt väldigt bra. Och eftersom min lärare skulle hem och käka lunch samt gå ut med hunden så fick jag även köra hem. Skönt att slippa åka kommunalt! Och även det gick bra, dock en olycka vid Salemsvägen så det blev lite trångt att köra men det gick fin fint. Så jag körde i drygt en timme.
Så sedan när pappilu kommer hem ska jag köra mera, har ju som tidigare nämnt ingen träning så hinner köra lite. Och det är jätte bra faktiskt. Ska nog träffa Ack-kvack och Sambo sedan också när dom haft träningen med små tjejerna.
Så det blir en riktigt bra dag tror jag. Humöret stiger trots efter helgens bravader. Kan morgondagen göra att jag når toppen? Det kan bara jag fixa. Jag ska ge allt och lite till.
Hösten är som finast när dagarna är som denna.
Nu är det bara shopping som skulle vara pricken över i:et för att bli på topp, dock får jag nog vänta på mina pengar en stund till. Men ju mindre pengar desto mindre utgifter visst?
Men från och med onsdag så jobbar jag igen på Rica, och veckan ut och även nästa vecka. Pengar tackar man aldrig nej till, trots att man får kämpa lite för dom, men det är det värt. Kan jag inte bara hitta ett jobb som passar mig som handen i handsken? Och som man gärna kan jobba på en längre tid. Tack.
Ska städa mitt rum idag också, med lite dammsugning och sådant, det behövs verkligen och idag har jag ju tiden så varför inte? Kommer kännas så skönt efteråt vill jag lova. =)

i´d take another chance, take a fall, take a shot for you...

då var även denna helg slut.

Inte helt men väldigt snart. Matchen idag gick väldigt bra vi vann med 43-21. Kan man säga mer? Nää tror inte det. Imorgon slipper vi träningen också, någon typ av löpning bör läggas in iallafall. Men nya tag på tisdag.
Imorgon så har jag alltså bara körskolan att tänka på, så himla skönt! Jag ska njuta till max! Inte varje vardag man får tid över, men imorgon så =) Bio någon?
Så nu ikväll ska jag glo på Hammarby-Kiel som lirar champions league och så ska jag även träffa Jimmy en sväng. Men jag har ju all tid i världen nu så det är lugnt jag hinner. =) Ska nog gå en promenad med Sarah senare också. Kan även det behövas. Vi båda behöver nog prata av oss lite.
Det är skönt ibland att bara vara, inte säga något och sitta där. Sällan jag klarar av det men nu går det ganska bra faktiskt. Men ibland undrar man över vissa saker, men det är också vid många tillfällen det inte ens är lönt att ifrågasätta tänket. Eller? Det har inte gått bra förut så varför ska det göra det nu. Jag ger upp den punkten faktiskt.
Det är rätt mycket just nu känns det som, lite rörigt eller så är det kanske så att jag gör det mer rörigt än vad det egentligen är. Det är nog min teori faktiskt. Har många tankar i huvudet just nu, och dom har lätt för att blandas. Typiskt mig.
Nåja, ny vecka, nya tag och nya utmaningar. Helt klart nya utmaningar. Jag ska greja det så är det bara och jag har gett mig fan på det också. Så länge man har viljan så kommer man långt har jag lärt mig, så det ska nog gå bra. Funkar det verkligen med allt? Jag ska allt prova.
Snart mat och sedan var denna helg över.
Kul fick just några mupp bilder från Fetto Robin, hans mor var ju rena paparazzi när jag var där efter att han fyllt år. Haha. Tur att det inte var bästa kvalitén.

image461

Me and Fetto. Djup diskussion antar jag? Haha

dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas...

inför match.

Japp då är det matchstart om 3 timmar ganska precis. Sovit ovanligt bra inatt också, hoppas man spelar därefter också, om man får lira vill säga. Idag så står Kiruna för motståndet och vi får vara berädda som tusan att kötta på, för det kommer dom att göra.
Hoppas verkligen att flytet sitter kvar även idag (och gärna resten av säsongen såklart) så vi bara kan köra över dom med buller och bång. Det visar sig kl 14 det.
Släppte bomben för mamma och pappa för någon vecka sedan och dom tog det ovanligt bra tycker jag, nu är frågan bara om jag kommer släppa det. Trodde det skulle se annorlunda ut, men inte ens det. Vad gör man för fel egentligen. Men jag ger det ett tag till sedan ger jag upp faktiskt.
För dom som är hemma och inte har något bättre för sig tycker jag allt ska pallra sig ner till tumba idrottshus och heja fram oss till en seger, efteråt spelar även herrlaget som det gått super bra för. Heja tumba! =)
Nepp nu ska jag gå och äta en bra frukost (fast jag inte är hungrig) och sedan bär det av mot matchen där alla förhoppningsvis är taggade till tänderna. =)

torka tårarna min vän, jag tror jag vet ungefär hur det känns...

lördagsmys.

Helt klart. Och mysigt har det varit, jag har undvikit datorn hela kvällen och suttit i vardagsrummet med mor och far, även lillebror kom ner en sväng och kunde inte motstå så mysigt vi hade. Godis, läsk och massa lördagsprogram man annars missar pga olika skäl. Det var kul =) Inte varje dag man sitter och kollar på tv med familjen, verkligen inte hos oss iallafall. Alltid är det någon som gör annat eller inte ens är hemma, oftast jag typ eller så har pappa ledsnat och gått och lagt sig. Men nu har vi alla suttit och myst. =)
Jag fick ryck och tände lite ljus också för att höja mysfaktorn lite extra, nästan så man önskade att det var vinter och kallt med snö ute så man kunde tänt en brasa till på köpet. Men nää det verkar överreklamerat. Haha.
Svensson svensson roligt som vanligt, såg även Babben & co. förra veckan var roligare. Sing a long och så gjorde vi oss ett försök i att förstå oss på rugby, ni vet sporten. Det var tydligen VM-final mellan Nya Zeeland och Frankrike och Frankrike vann med 2 poäng. Nåja, vi är lite humoristiska i våran familj och satt såklart och kommenterade allt på vårat sätt. Jag kläcker ur mig vid något av tillfällena när det var bara en stor hög med grabbar "Böghög på Jönsson!" Mamma och pappa dog typ och sedan spann vi bara vidare. Slutade som det kan göra i våran familj helt klart. Dom som känner oss vet.
Det var roligt iallafall. Och när jag tror att klockan var 12 så var den bara 11, jag blev så chockad men ändå glad för att jag var lite före i tiden för en gångs skull och kan sova snart. Haha. Mys.
Tog lite mys kort också. =)

     

Lite mysigt är det =) Bilden längst till vänster är väl, hmm i mitt tycke visst mysig på sitt sätt men jag gillar inte "Helmer" som han är döpt till, får konstiga tankar om gamla dykar filmer och sådant. Blä.

Här är också två bilder från gårdagen =)

 

Hoppas du tyckte det blev lyckat Emilia =)

Nu ska jag gå och lägga mig så man är piggelin imorgon till matchen. Fick även ett samtal (som alltid) av Fetto Robin nyss och han planerar redan nästa helg, but hey det är lördag? Nåja han får leva i dom tankarna jag väntar ett par dagar jag.
Kommentar av Robin som han kläckte ur sig i telefonen "Alltså det har varit något med dig i veckan jag vet inte vad, du berättar ju aldrig och jag vet inte hur jag ska göra, fråga, vara passiv eller bara strunta i det. Du har varit gay helt enkelt."
Tydligen så är jag väl det och tänker då fortsätta en stund till med det, allt bara för att. Eller bara kanske för att få bättre koll, iallafall lite.
Ska sova så gott nu inatt och förhoppningsvis slippa vakna vid 4. Vet dock hur jag kan undvika det men det går inte just nu, så det får vänta ett tag det också. =) För jag börjar veta bättre nu.

vi är dom som förlorar men jublar ändå...

skumdag och lyckorus.

Snevriden dag totalt. Middagen igår var jätte lyckad, mycket god mat och efterrätten var toppen, bra gjort Emilia! Tack så mycket =) Kul sällskap och roligt spel också. Nåja aldrig blir det riktigt som man tänkt sig men det slutade bra tycker jag allt.
B-lags matchen såg ut att gå vägen trots att ingen iprincip är ihop spelad med någon plus två yngre duktiga tjejer som spelade sin första senior match (dom för övrigt typ ägde matchen) men det räckte inte till. Vi förlorade mot AIK med en boll, rackarns otur men men efter regn kommer solsken. Och mycket riktigt, a-lags matchen som jag bara byte matchkläder till gick precis som vi ville. Vi fick flyt på allting och det bara rullade på, hur skönt var inte det att allt äntligen bara klaffade, hoppas det håller i sig nu. Vi vann iallafall över Boden med 34-25, skönt med en vinst faktiskt. Och vi behövde det mer än någonsin!
Hoppas på vinst imorgon också nu, för flytet håller väl i sig?
Efter lite "jogg/gång" efter matchen så kändes det ganska skönt att den här dagen snart är över. Har varit lite små tungt idag med att värma upp och ladda om till två matcher. Sedan att det inte blev mer än så är en annan sak.
Men fick lite lycka i blodet iallafall efter matchen, tänk vad så lite kan göra så mycket. =) Men snart så! Det känns skönt och bra faktiskt, men ändå på något vis konstigt men också det på ett bra sätt. Jag är nöjd.
Också det enda just nu som får mig något uppåt.
Kunde nu också åkt till Heron City för lite bowling och bio med Cissi och alla grabbarna. Låter lockande och jag vill verkligen se den filmen och allt det där men jag är så himla slut i kroppen och ont i huvudet så jag skulle nog inte orka en kväll där med liv och rörelse, bättre att lägga sig i sin säng och glo på Svensson Svensson och bara chilla. Känns som en sådan kväll faktiskt. =)
Men bio hade inte varit helt fel. Fan.
Så nu ska jag gå och avnjuta en god middag med min familj och sedan ta min godispåse och njuta ännu mera. Tjockis! Jojo, någon måste vara det också och jag tog på mig den rollen.

image454

Söt va? Tyckte jag iallafall. Lyckorus. =)

ska vi gå hem till dig...

facebook.

Nya inne grejen och det är guld. Haha. Jag är helt fast faktiskt. Men kul att man har något nytt att roa sig med tycker jag, men lär väl ledsna snart som på allt annat.
Har suttit och mest väntat i över två timmar på att kl ska närma sig 18 och att Cissi ska dyka upp, jag väntar än. Jag har för mycket fritid. Men snart kommer hon hit och vi kan börja närma oss, dock när jag smsade Emilia så sa hon att vi inte behövde stressa för att folk ändå kommer komma lite sent. Jahapp, ännu mera väntan. Haha. Jaja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge?
Laddade upp typ 4 st bilder till på facebook just precis i denna stund. Bland annat en på min lillebror. Tyckte den blev bra på honom och frågade lite snällt om jag fick lägga upp den, vad ska han säga? Jag är äldst och bestämmer. Haha närå så elak är jag inte. =)
Det är inte många som faktiskt tror att det är min lillebror, vi är inte ett dugg lika, varken till sättet, stilen eller utseendet. Plus att han har ändrats en hel del och lite till, tonåringar alltså. Tänkte att ni här också kunde få se min söta lillebror, som jag för övrigt inte gillar att han kan klappa mig på huvudet nu när han vuxit om mig ganska hastigt och lustigt.

image453

Syskon or not? Tro mig vi är det. =) Love you bro!

Jag ljög, jag är inte alls klar till att gå om sisodär 10 min. Det är outfiten som varit klar i 2 timmar, haha. Jag har makeupen kvar. Men det går fort. =) Hoppas jag iallafall. Närå, men det är lugna puckar vill jag lova.

det kanske blev en liten omväg men vad spelar det för roll...

älskade fredag.

Inte för att det är någon speciell skillnad egentligen men fredagar är ändå utöver det vanliga. Gick upp sent idag blev nästan chockad själv hur mycket klockan var, men det slår aldrig fel, kl 04.05 vaknar jag och är pigg. Jag FATTAR verkligen inte vad det är med det klockslaget! Och det spelar ingen roll hur sent eller tidigt jag lägger mig så vaknar jag ändå alltid kl 04. Kan någon förklara för mig varför?
Idag kanske det blir till att åka till skärholmen en sväng med pappa och bror. Får se om pappa överväger att köra. Haha. Han hatar skärholmen och alla andra butiker som det inte står ICA på och där han inte vet vad man ska ha. Bror ska nämligen köpa en väska tror jag det var, och då kan man ju passa på att åka med. Me like!
Dock blir det ju inget köp för mig eftersom mitt konto säger nej. Fan. Jag som behöver tröst shoppa lite känner jag. Nåja det får vänta till lönen om, 20 dagar. Man får ju hoppas att den trillar in tidigare än så.
Jag har en märklig känsla, fast på ett bra sätt faktiskt. Det känns skönt. Jag har ingen som helst aning om varför men det kvittar väl om den ändå är bra? Tycker jag iallafall.
Vid strax innan kl 18 så kommer Cissi hit så att vi kan göra sällskap heeela vägen till Emilia (det tar väl kanske 2-3 min max att gå till henne från mig...)

image452

Kommer bli jätte mysigt ikväll tror jag =) Kul att träffa bland annat tjejerna igen, länge sedan nu! Men jag är bitter över att inte kunna följa med ut ikväll, skulle verkligen vilja göra det. Är galet sugen på det också. Meeen det går inte, har ju faktiskt samling kl 11.45 imorgon så det är bara för mig att traska hemåt när dom går ut. =)
Skönt att man har nära hem iallafall. Haha.
Om man kanske ska hoppa in i duschen så man har gjort någon nytta idag.

i think about you day and night...

god natt.

Har blivit en riktig pensionär känns det som, går och lägger mig tidigt trots att det man gjort under dagen är att ha tränat. Suck, vart är världen påväg? Dagens ungdom alltså. Haha, skämt och sido. Jag SKA göra något med mitt liv, snart.
Men det är snart förändringar påväg, snart så otroligt snart, nästan bara en månad. =) Men något händer redan om några dagar och det ger framgångar i mitt liv helt klart, if i can do it, hope i make it. Så att säga. Men allt kommer att publiceras här om och när det ordnas såklart. Men jag tänker inte ropa hej förens det är klart.
Träningen gick bättre än igår, gjorde inte alls lika ont idag, så himla skööönt! Livet kan gå vidare ändå. Haha. Och så får man se om det blir 3 av 3 matcher i helgen, puh. Iallafall 1 blir det =) Skönt att det bara är hemma matcher iallafall. Alltid fördel med det.
Så är det middag imorgon också, dock ingen utgång för min del med tanke på matcherna. Sådan otrolig otur att det är inte är nästa helg då det ser ljusare ut för min del. Men man kan ju inte ha tur jämt, eller aa varför någon gång? Verkar ju jobbigt. Nåja jag kan vara med på middagen för att kunna fira Emilia lite och det är ju bättre än inget vill jag säga =) Kommer bli jätte trevligt faktiskt, har nästan klurat ut en outfit redan nu också, haha och hur ofta händer det!?
Jag har för mycket fritid...
Men nästa vecka är det arbete för min del, och veckan därpå också, pengar pengar pengar. Allt handlar om pengar, vad man än gör numera så man klarar sig ingen vart på 35 kr på kontot tydligen. Jag klarar mig inte med det lilla iallafall. Hatar pengar, men det gör en också så lycklig. Den som säger annat måste vara sjuk i huvudet eller något.
Men va fort veckorna går ändå, det är redan helg och det kändes som att det var igår som det var söndag. Skit skumt det där. Men ibland är det bra att tiden går fort, typ nu =) Det skadar inte alls, det får gärna gå fort. Det är så mycket man längtar till =) Men vips så har man även passerat det, lika mycket man längtat så är det över.
Jag kommer inte vara annat än nöjd och glad sedan så, ge mig!

här blir man ensam med tusen...

tror det börjar lossna nu.

Äntligen säger jag bara. Trodde att jag aldrig skulle hänga med i svängarna men nu känner jag att det går bättre.
Hade körlektion idag nämligen och fick köra mitt i södertälje centrum, och där var det bra rörigt. Shit. Trodde aldrig jag skulle komma därifrån levande. Och det var inte pga att dom andra körde dåligt vill jag tillägga. Jag har inte kört med så mycket gator, folk, bilar, övergångsställen och skyltar tidigare så det var inte så lätt att hänga med. Men det gick faktiskt överförväntan och det tyckte Classe min lärare också, han var imponerad. Tack tack, jag med. Haha. =) Så jag tror det börjar lossna nu bara jag själv låter mig våga mer och tro på mig själv så går det vägen.
Och inget slog fel heller när himlen var klarblå och strålande sol heller. Och varmt. Mmmh så mysig höstdag! =) Blev så himla glad när jag såg det, dock var jag för bekväm att gå ner till tumba när jag skulle till körskolan så jag tog bussen men gick hem istället. =) Har ju faktiskt värken kvar idag, dock inte lika mycket så det är skönt. =)
När jag kom från Södertälje så mötte jag upp mamma för att luncha med henne, kinamat blev det idag. Himlarns gott med buffé faktiskt. Haha. Tjockis man är egentligen! (Men jag gick ju faktiskt hem sedan..)
Alltid trevligt att luncha med mammilu tycker jag, pratar om allt mellan himmel och jord som man inte hinner annars.
När hon var tvungen att gå så var det bara att stoppa Ipoden i öronen och börja traska. Väl här hemma har jag inte gjort ett skvatt. Satte mig här vid datorn på en gång och glodde runt lite, ska snart vila magen lite mer och glo på tv  för att ladda maximalt inför träningen som inleds med intervaller.
Pappilu kom just hem också kanske ska prata lite med honom också innan man blir asocial igen.

Roligaste synen idag från tåget, såg en kille med en barnvagn (jaha det är ju inget märkvärdigt, nää exakt) men han hade på sig träningskläder och joggade samtidigt som han var ut med ungen. Och bara det tyckte jag såg lite komiskt ut att kompensera att vara ute med barnet och träna samtidigt, smart smart. Men det som var höjdpunkten var när han sprang där drog han upp en flaska med coca cola och började dricka. Haha. Hur tänkte han nu?
Jaja, plus minus noll som jag snackade om igår, han tänkte nog så.

jag ger upp, jag orkar inte bli besviken...

ibland går det överstyr.

Trots trötthet och en extrem smärta i form av mensvärk så får det bli ett litet kvälls-inlägg. Hade ju totalt glömt bort den lilla interna lilla sången om lilla hunden Lassie. Eller egentligen så var det ett misstag, eller helt enkelt att det spårade ur och att klockan var mycket. Sarah spann bara vidare på låten. Och det har nu fortsatt och den har nu satt sig på hjärnan. Haha.
"Jag mötte Lassie, han rökte haschii" Nåja, vi är väl inte dom mest snabbtänkta eller smartaste efter träning kl 22. Haha.
Träingen idag var bland dom bättre faktiskt, skönt att få lite fart och att vi är fler så vi kan köra något över huvudtaget. Dock så svartnade det både en och tre gånger när jag sprang eller bara stog upp pga värken. Helt sjukt att det kan ha så stor inverkan alltså. Fattar det verkligen inte. Så jaa, jag har sagt åt mammilu att jag ska skjuta mormor för att ha fått det arvet. Usch.
Man är ju helt handikappad när man har det. Hatar det. Och det är ju svårt för de som inte har att sätta sig in i situationen, men det smärtar helt klart vill jag lova. Men man känner sig lagom fjantig.
Men imorgon har jag inte tid med det eftersom jag har körlektion och måste vara med i matchen. Haha. Och även sista träningen för veckan + intervaller precis som idag. Imorgon så får vi väl se hur man lirar i helgen. Spännande, men jag kan nog redan lista ut vilken/vilka matcher jag lirar, inte så svårt faktiskt. Jaja.
Nu ger jag upp datorn och lägger mig och vilar mig och magen, och vem vet kanske får lite sömn inatt!? Blä.

jag hoppas på ett kort som inte lagts...

inte lätt när det är svårt.

Men det är lätt när det går. Vilket också är helt sant. Ganska logiskt faktiskt. Det där är ett uttryck jag använder ofta faktiskt, vet inte varför men det bara har satt sig i hjärnan liksom.
Kom på en sak att igår när jag var påväg till körskolan i södertälje så kom det på en hel klass med små barn, kan det vara 6 års, dagis eller 1 klass vad vet jag, något i den stilen men små var dom. Och det var så kul för om man lyssnar på barn när dom pratar är dom inte allt för dumma. Vi började närma oss Tumba centrum och då blev det liv i luckan vill jag lova. "Titta här åker vi ju alltid när vi ska till karaten!", så en liten kille till den andra och sedan var det väl ca 3 st till som sa samma sak. Och när vi åkte förbi själva centrumet blev många barn lyriska och bara skrek "Men här är ju tumba centrum! Visst är det?"
Tur att dom kände igen sig iallafall. Men ibland är jag glad att jag har min älskade Ipod helt enkelt.
Idag så har jag varit iväg till Sarahs jobb en sväng och gjorde henne sällskap under hennes lunch samt solade, så skönt! Och alltid kul med lite sällskap. Haha. Men vart tog promenaderna vägen?
Jag har också varit duktig och gått både till och från centrum när jag skulle ta tåget till tullinge och sedan hem. Kändes bra faktiskt. =) Skönt att röra lite på sig nu när man bara går hemma.
Men varför är det alltid så att när man t ex tagit sig en bra promenad osv så tycker man "Guud så duktig jag varit så nu kan jag äta en glass/godis/läsk eller något sådant"? Tycker det är rätt ofta så med mig att man känner att nu kan man unna sig något för att man redan gått bort allt det där egentligen. Fast det är ju inte så, då blir det ju plus minus noll. Jag brukar iallafall kunna hålla mig ifrån frestelserna, men inte alla gånger dock.
Måste skärpa mig.
Och när jag åt frukost så ringde Martina från Rica (bättre läge kunde det inte vara!) och undrade om jag kunde jobba nästa vecka och även veckan därpå för då hade hon semester. Och visst klart jag kan =) Pengarna sinar och jag behöver det mer och mer verkligen. Så det var ingen tvekan om saken, klart jag ställer upp.
Skönt att jobba lite och göra någon nytta, just nu känner jag mig överflödig överallt bara. Tar bara plats.
Då får man iallafall tiden att gå samtidigt som man tjänar en slant.
Nää om jag ska gå och läsa lite grann så man får tiden att gå och sedan iväg på träning och göra sig lite mer nyttig för dagen.

Hittade två bilder från personalfesten med Rica Talk i somras på hmm någons facebook, tror det var Freidas (en som jag jobbar med i konferensen) Haha men roligt var det. Så tänkte dela med mig av dom. =)

image450

I väntan på att gå in på grönan och köra fem kamp. (Jag högst upp till vänster, Freida till höger om mig)

image451

HAHA! Min grupp "Walkie talkies" här gör vi våran ramsa och dans till. Vi vann på den vill jag bara tillägga.

går och drömmer om dig ibland...

shopping piggar upp.

Men det helar inte. Redan igår kände jag att jag började må halv kasst och idag har det bara blivit värre. Har haft en jobbig huvudvärk hela dagen och tabletter har inte hjälpt. Faktiskt har jag klarat mig fint utan huvudvärk mycket länge nu så jag bör nog inte klaga utan mer se det som att det var dags nu. Men förmodligen börjar jag väl bli sjuk, men jag varken vill, kan eller hinner inte med det just nu.
Hatar att känna mig hängig och ha huvudvärk med mera. Det blir ju inte bättre av att gårdagen var pain på träningen för att benhinnorna börjar säga emot och det är inte bättre idag. Men med lite värme blir det nog bättre, får hoppas att det löser sig efter långlöpningen. I annat fall ligger jag risigt till och då kan jag defenetivt glömma matcherna i helgen. Så bäst man tränar och kör hårt så man får spela, men det kanske man inte får iallafall men chansen är ju större om man tränar.
Har varit duktig idag också, hjälpte Enberg nere i centrum att sälja lotter, knappar och rosaband till bröstcancerfonden. Var egentligen påväg hem men hans mor tyckte jag kunde stå där och hjälpa till så då gjorde jag det. Haha. Duktiga jag. Men fick iallafall bror min, Elli, Michelle och Ack-kvack att köpa lotter och band. Haha. Ska nog ner själv imorgon och köpa band eftersom jag inte hade pengar idag. =) Måste ju stödja.
Tack Ack-kvack också för att du orkade köra idag, åkte och handlade en höstjacka eftersom jag var tvungen att skicka tillbaka min jag beställt, men den här var både billigare och bättre så jag är nöjd som tusan =) Så lite piggade det upp just nu hur jag känner.
Hade körlektion idag också, det gick också bra faktiskt. Känns som att det går framåt iallafall, körkort så småningom kanske?
Så var det bara träning + möte kvar på denna dag, hoppas det går bra bara. Kommer komma hem och dö sedan är lagom trött redan nu vad lär jag inte vara efter 22.30 ikväll sedan? Haha. Joo, död.

Läskigt att horoskopen stämde även idag, dock läste jag bara metros och citys men det räckte. Jag hoppas och tror att jag har koll på läget och vet hur det ska tas. Men i annat fall får jag helt enkelt köra bara och hoppas att det håller i längden. Självklart med vissa eftertankar annars så är man ju dum. Men just nu känns det bra och hoppas det bara fortsätter så.

det här är slutet på resan och början på en ny...

inte som andra måndagar.

Eftersom jag jagar jobb förfullt så är inte måndagar för mig ångest, ännu. Skönt med tidig träning och that´s it. Det är min dag. Och det är tråkigt att bara gå hemma, men jag gör mitt bästa för att hitta ett jobb. Hittills har det ju bara varit lite extra inhopp som har varit mer än bra för mig. Så nu hoppas jag att jag får ett jobb snart, blir tokig att bara gå hemma plus att man har ju inga pengar. Suck.
Fick mina kläder från HM idag, helt otroligt. Dom skulle komma i slutet av oktober men kom idag istället, inte helt fel. Tröjan och jackan satt bra så jag är nöjd, ska nog skicka tillbaka jackan iallafall för den hade inga fickor och jag klarar mig inte utan. Har ändå hittat en annan på HM, liknande för samma pris =)
Helgen var konstig, skön och förvirrande på alla sätt tror jag. Lugn och skön lördag, min lördag, bara slapp och helt själv hemma. Hur skönt som helst. =) Kan inte säga att resten blev helt fel det heller.
Söndag match *2. Finns inte mycket mer att säga än att vi helt enkelt får kriga vidare i bästa mån. Match nr 2, var inte heller mycket att säga om, gjorde inte bort mig iallafall.
Resten av söndagen blev bara bättre kan jag säga, kul som vanligt och jag kunde faktiskt se söndagsfilmen på 3an, kunde lätt ha glömt det annars! Haha. Så det var ju bra. =) Jag är nöjd.
Har väl inte så mycket mer att säga än att det är orättvist att Victor får åka till spanien i två veckor och inte jag! Morr.. Jag vill också till solen, och speciellt NU. Nåja jag hoppas han får regn och ett helvete i två veckor. Haha. Det har jag sagt till honom också så det är lugnt. Lite sol kan han väl få men inte för mycket bara.
Men hoppas på en resa i vinter istället, sol och bad. Skulle sitta så sjukt fint!

Så vill jag gratulera Emilia på sin födelsedag! Grattis! =)

åt samma håll...