älskade sommar.

Då har det återigen gått ett par dagar sedan jag bloggade. Det blir bara så. Även fast dom lovar regn och åska nästan varje dag så har man ju inte sett röken av det. Strålande sol, varmt och topnotch sommarväder helt enkelt. Jag klagar inte. Dock har jag inte legat ute och pressat direkt. Satt ute lite idag, thats it. Och på kolmården hade man inget val.
Kolmården var ju precis som sist väldigt kul. Dock hade vi tajmat in det perfekta hat-vädret för en dag där. Så det var vi och ca 1 miljon andra människor med hundratals barnvagnar. Bara där är det redan en djup suck. Men det förstörde inte alls våran vistelse. Vi klarade helt själva att ha en grym dag.
Så mitt i den här gassande solen och barnvagnar hann vi se alla djuren, skippa delfinshowen, åka nya safarin (efter 45mins köande..), dricka vatten & läsk, köpa slush, mat, köa köa köa och jag & Lea åkte en berg och dalbana vilket stillade min hunger efter liseberg lite. Som ni hör hade vi en kanon dag. Vi kom dit perfekt till det att dom öppnade och åkte därifrån någon timme innan dom stängde.



På kvällen var det beslutsångest hos alla och till slut splittrades vi till olika håll. Jag fick ryck och åkte in till stan för att möta upp Victor och Enberg. Hade en kanon kul kväll! Länge sedan man träffade dom dessutom.
Dagen efter det var jag, jimmy, tvärn, viktor och nattis i skärholmen för att glutta lite. Och sedan preppade inför födelsedagsgrillning på Gåtan för tvärn. Så det blev en riktigt lugn dag och kväll som var hel mysig med alla i gänget. Dom skulle åka tidigt igår morse till skara sommarland så det var bara chill och tidig hemgång. Kunde inte haka på till skara pga för svag ekonomi. Men ordnade det ganska bra ändå.
Så igår var jag med Sarah på kvällen och även vi hade beslutsångest över vad vi skulle ta oss till.
Slutade med att vi tog tåget in till stan och var där spiknyktra vid kl 23. Intog snaps och sedan var vi igång. Det blev snaps, högbergs, after och avslutandes på patricia till stängning. Alltså tog vi sedan första tåget hemåt vid strax efter kl 6. Haha vi kan om vi vill helt enkelt. Och vi gör det bra.
Ikväll är det ännu osäkert men det blir väl någon form av fest som det ser ut nu. Solen skiner och värmen trycker på, det betyder att drickat ska vara kylt.

Dagens musik; Pitbull - Rain on me



och det låter som om det går på dig...

dagar med vänner och semester.

I söndags var jag och mina föräldrar väldigt produktiva och kulturella. Pappilu har sett sedan tidigare att det finns ett litet dykmuseum som ganska sällan har öppet men just denna helgen hade det. Så då tänkte jag att jag faktiskt åker med, hade ju ändå inget annat planerat trots att det handlade om dykning så kunde det vara kul att se.



Vi var även på ett "del-museum" till sjöhistoriska som hade massa fritidsbåtar, båthistoria från 100år tillbaka och hade även båten som kronprinsessan Viktoria & Daniel åkte i när dom gifte sig. Det var ganska häftigt att se på så nära håll när man faktiskt har följt allting på tv tidigare.



Det var lite sådär väder dock fast solen var framme mest hela tiden så blåste det närmare storm. Iallafall som det kändes. Vi satte oss och försökte njuta av solen lite samtidigt som vi tog en lättare lunch. Och sedan tog vi faktiskt ett varv på aquaria också. Det var verkligen inte igår man var där! Så det var kul att få se det med äldre ögon så att säga. Jag var sååå sugen på gröna lund när vi var där och såg berg och dalbanorna åka upp och ner. Jag måste dit i sommar! Shit va jag är sugen på att åka attraktioner, framför allt på liseberg.
Det var pappilus idé om att faktiskt åka till stan OCH kommunalt. Det är inte likt den här familjen så länge han är med. Men i söndags bestämdes det. Så det var en stor upplevelse för honom när vi tydligen satt oss på en buss som inte alls gick till centralen. Vi fick helt enkelt åka tunnelbana också. Haha. Det var roligt.
Igår försökte jag, Jimmy C och Tvärn komma på något på dagen, vilket inte är helt lätt. Slutade med bolaget och sitta och chilla järnet på "Gåtans Terrass". Eller alltså hemma hos dom vid tunnan med massa tända ljus. Så joinade även Danne och Lea oss.
Vi bestämde då också att om jag har bil så åker vi till adidas lagret idag. Dock behövde vi inte vara oroliga. David K kom förbi och ville mer än gärna åka till typ barkaby eller något. Men när vi droppade förslaget om adidaslagret var han på det. Sagt och gjort. En sushifrukost och adidaslagret nästa. Jag fyndade en svart typ "jacka" och självklart en ny tröja till samlingen jag har. Inga skor den här gången faktiskt. Avslutade med en takeaway kaffe från ett fik och så satte vi oss vid vattnet i hammarby sjöstad och chillade.
Men imorgon drar vi istället till Kolmården! DET ska bli grymt kul. Repris från några år sedan.

Dagens musik; Gyllene Tider - Sommartider



se dig för lillebror, här kommer lyckan...

chocken av mardrömmen i oslo.

Jag tror det blir svårt att låta chocken lägga sig. Kan fortfarande inte riktigt förstå vad som hänt. Sådant händer, men inte såhär nära. Det händer inte oss. Men tydligen drabbar det även ett land som inte har någon större hotbild emot sig. Allt är så sjukt. Jag har försökt senaste dygnet att tänka på annat, något som är positivt för att inte dras ner alltför mycket. Jag har ganska lätt för sådant. Men har ju självklart aldrig varit med om någon liknande mardröm tidigare. Och kommer nog aldrig vara med om det igen heller. På ett sätt är jag otroligt glad över att jag är i stockholm och en annan inte för att man har sämre koll. Dock vet jag ju om att alla jag har i min närhet i Oslo är oskadda. Annars hade jag hört något annat vid det här laget.
Igår skingrade jag tankarna med några vänner och nya bekantskaper med lite fest. Det kändes heeeelt fel samtidigt som jag ville få tankarna på annat. Hjärnan orkar inte ta in allt på en gång och försöka förvalta det på något sett. Omöjligt. Alla bilder på nyheterna, allt som sägs och allt som är. Det är bara sjukt. Overkligt. Det ska inte hända oss. Men tyvärr gör det de och idioter kommer alltid finnas. Så mycket hat är för mig helt ofattbart att man kan känna. Finns inte för mig.
Idag var det skönt att bara åka iväg och träffa gänget, ha en trevlig kväll utan alkohol och sedan köra hem. Efter mycket skratt och sällskapande.
Verkligheten kommer ikapp, förr eller senare.

Skänker tankar till alla drabbade i Oslo och Utöya. Det är en fet mardröm som drabbat många oskyldiga.

Vill att ni går in och läser det
HÄR blogg inlägget om hur den här tjejen tog sig ifrån ön oskadd.



och det är för dom jag sjunger det här ikväll...

stor explosion i oslo.

Blev inget med göteborg idag, trots att vi fick tag i bil. Men som det känns just nu så är det mer än okej. Fick veta vid kl 15.30 att det exploderat i regeringshuset i oslo och att det var en gigantisk explosion. Hörde från några nära vänner att dom känt hur det skakade i lägenheterna. Och även Emma hade känt det i våran lägenhet. Bor ju väldigt nära där allt hände. Vilket betyder att många man känner brukar befinna sig i dom områderna där.
Än så länge har jag inte fått veta att någon som jag känner är skadad. Var ganska snabb att kolla hur dom närmaste mår. Facebook är en bra uppfinning när det gäller sådant här. Nu får man ju veta att folk mår bra och hur det fortlöper.
Men det känns inte alls bra i magen att sitta här i stockholm och inte alls veta vad som händer. Samtidigt som det självklart är tur i oturen att jag är här. För jag hade lika gärna kunnat gå förbi där när det hände.
Så just nu känner jag att det är skönt att inte sitta i bilen påväg till göteborg och vara ännu mer orolig och inte ha någon möjlighet att följa det på tv, facebook eller telefon på samma sätt.
Men magkänslan är sådär, det är inte så att man är sprudlande glad trots den tropiskavärmen och strålande sol. Väldigt tragiskt det som har hänt och jag håller tummarna så gott det går att ingen i min närhet blivit skadad.
Sjukt också att när jag skulle hem från magaluf 2009 så sprängde dom i palma och även i palma nova i närheten där jag bodde. Och höll nästan inte på att få åka hem. Läskigt..



Här kan ni läsa om händelsen och hur det går;

VG Nett

Aftenposten

Även aftonbladet.se har live-tv som dom sänder.

Det är så sjukt. Lilla lilla oslo. Det känns stört att se på cnn på tv om dom stora repotagen och alla bilder från ett ställe man känner igen. Usch nej det här känns inte alls kul. Det är väldigt overkligt fast man vet att det är på riktigt, och riktigt nära.


typiskt också.

Blä varför när allt klaffar så skiter nästa sig! Stackars Danielle fick avbryta semestern pga allt skit. Så när vi äntligen ser ljuset i tunneln med boende i göteborg så har vi istället ingen bil. Typiskt. Om någon känner att dom inte behöver bilen i helgen så kan jag ta hand om den väl. Vill ju så gärna åka till göteborg i helgen. Fan också. Men nu ser det dessvärre mörkt ut. Jag som gärna ville träffa Alexandra också.
Jaja dagen i sig har ju varit positiv iallafall, jag har varit hemma hos min vän Sofie och äntligen träffat hennes dotter Molly. Var där hela dagen och mot slutet kom resten av familjen hem. Insåg ju såklart tidigt att det var längesedan jag var där, men det tog priset när pappa Anders kommer in och säger "OJ hon är inte blond längre!" Haha neej det kan man väl säga! Det var väl mer än 2 år sedan jag var det. Och dessutom inte ens korthårig.
Jag måste besöka dom oftare.
Så imorgon får vi se om jag och Jessica är påväg till göteborg eller inte. Som det ser ut nu. Inte.

Dagens musik; Chris Brown - 3x



känn ingen sorg för mig göteborg...

billigt boende i gbg sökes i helgen.

Efterlyser lite med kortvarsel boende i göteborg för den här helgen. Jag veeet det är gothia cup nu och så men tänkte om det fanns billigt boende för 4 st glada tjejer som tänkte upptäcka stan med liseberg och se vad utelivet har att erbjuda. Så alltså bara ett ställe att sätta in väskorna och krascha för natten. Så två nätter inga konstigheter. Billigt. Och ja vi har kollat det mesta men tänkte om det fanns någon som hade sjukt bra tips som vi inte kollat?
Vore mega schysst för vi lever i en tristess och vill hitta på något i helgen genom att ta bilen och dra.



Tack på förhand!

böcker hit och böcker dit.

Nu är det läge att uppdatera så det inte längre står att det regnar här. För det gör det absolut inte! Det har varit strålande väder nu i 2 dagar och jag har solat båda. Fast mest igår faktiskt. Tänkte även ta en powerwalk igår men efter middagen var det jag som låg i magkramper utan anledning. Så klockan 21 var det jag som va påväg mot sängen. Försökte sova men det gick sådär såklart. Kollade en film som för övrigt var ganska sjuk, på ett bra sätt, the other guys. Somnade inte förrens sent in på natten. Idag mår jag bättre men känner ingen direkt hunger alls. Har fått i mig en liten skål med laktosfri fil och start. Mängder med vatten som vanligt. Så får se hur middagen ikväll blir helt enkelt. Sedan i lördags har det varit väldigt upp och ner. Min kropp har vägrat samarbeta alls. Gör givetvis allt i min makt att återställa det.
Som tur är har jag absolut ingenting planerat så det är okej, men rastlösheten kommer ikapp som en blixt.
Ska börja läsa bok nr 2 för den här vändan hemma. Kommer nog ha läst ut allt jag äger och har när jag återvänder till oslo. Där kommer jag i och för sig låna en bok av Vegard som verkar kanonbra, Idas dans. Självklart är den då på norska. Så det ska bli jätte spännande att få läsa min första bok på norska, men jag vet att det kommer gå hur bra som helst. Har ju sällan haft problem med norskan faktiskt. Språket är något jag faktiskt kan säga att jag saknar nu när jag är hemma. Jag har alltid älskat det språket av någon märklig anledning!
Annars idag gör jag absolut ingenting, förmodligen startar och läsa nästa bok.

Dagens musik; Adele - Rolling in the deep



vill inte ha ett honky-tonk liv för alltid, nej ingenting varar för evigt...

regn regn regn.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Har typ trott att solen ska titta fram så man kan lägga sig och steka lite. Annars tog jag bara tag i min offantligt stora hög med tidningar och urklipp på Håkan H. Så nu är alla iallafall urklippta och klara att sättas upp i ett nytt kollage. Dock saknas ju givetvis det viktigaste och det är ju en ram. Har ju redan en som är fylld till max och jag kan garantera att jag fyller en till utan problem. Däven för en karl! Han är utan tvekan no 1.
Annars har jag förgyllt kvällen vid tvn faktiskt. Kände att jag inte hade ork till annat. Trots att jag hade pratat med Sarah tidigare om att följa med henne på en promenad, men orken var knapp så jag hoppade det. Har inte riktigt känt mig helt hundra idag heller. Vet inte riktigt vad det är, magen är i ett jävla kör som vanligt.
Har blivit extremt sugen på att åka iväg någonstans, igen. Typ göteborg ett par dagar eller så. Jag vill åka berg och dalbanor! Och massa annat såklart.
Men vi får se hur det blir med något sådant, folk får ju inte semester förrens nästa vecka och har säkert planerat upp den. Jag dör ju inte av att faktiskt inte ha något planerat och att vara på en och samma plats ett tag.
Men hej, rastlösheten är ett faktum för mig så är det bara.

Dagens musik; Rolffa - Hjerteknuser



för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med...

när åldern tar ut sin rätt.

Då har man väl landat kan man säga. Har till och med hunnit att fira sailor och Jimmö. Det blev lite fel under dagen då jag inte mådde topp, illamående och huvudvärk deluxe så det var bara att gå och lägga sig 2 timmar för att orka. Inte jätte taggad tills jag kom dit. Festen var igång som vanligt när jag kom dit. Det behövdes tydligen inte mycket för att jag skulle vara helt utslagen idag. Fy fan va dåligt jag har mått idag. Det var inte mänskligt. Körde t.o.m klassikern "jag ska aldrig mer dricka" Som att det händer. Och då har jag ju ändå druckit tors-sön dygnet runt på midnattsrocken och inte blev dålig, och då blandade man allt. Igår drack jag typ 5 cider och 2 groggar mellan kl 20-03. Som både tvärn och min pappa sa att det var nog på tok för lite dricka helt enkelt. Tydligen.
Men jag hade iallafall kul igår vilket är huvudsaken. Annars har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket sedan jag kom hem från oslo. I fredags natt var jag och Jimmy C och hämtade Johan, Linda och Jimmö på arlanda som varit på magaluf. Älskar att överraska! Och överraskade blev dom.
I övrigt har jag inte speciellt mycket planer för min fantastiska semester. Jag ska bara flyta runt.
Känns så skönt att inte ha speciellt mycket planerat samt att jag faktiskt kommer att vara på samma plats en längre tid. För att resa runt tar på krafterna, tro det eller ej.

Dagens musik; Alexis Jordan - Happiness



en sån där natt då vi behöver någonting, som hjälper en över svarta vatten...

fortsättning kirkenes vistelse.

Att försöka smälta vistelsen i kirkenes/lakselv kommer ta bra med tid har jag förstått. Jag vill bara spola tillbaka tiden och göra allt igen. Fy fan för en kul grej! OM jag ska tillbaka nästa år.
Men tänkte väl dra lite kort hur dagarna efter festivalen var, mer än att vi hade fullt upp från det att vi vaknade tills vi somnade. Vi kom hem vid kl 21 från midnattsrocken till Vegards syster där vi fick bo under dagarna som var kvar. Och som vi även sov hos natten innan vi drog. Väl hemma kastade jag mig hejdlöst in i duschen. Har aldrig haft en så deilig dusch någonsin som då. GAAH den var efterlängtad! Så fräsch man kan bli alltså.
Sedan satt vi bara i soffan och kollade film och trodde vi skulle sova tidigt men ikke. Runt kl 1 på natten efter att vi kollat på sista spännande filmen på tv så dog vi sängen båda två. Och jävlar va vi sov. Det var så extremt skönt att lägga sig nyduschad i ett svalt rum med nybäddat. Har aldrig uppskattat det så högt som då.
Vi sov båda två oavbrutet till kl 13 dagen efter då vi blev väckta av Vegards telefon av Stine som tyckte vi skulle komma med och njuta av solen hos en gemensam vän till dom. Sagt och gjort 30min senare satt vi alla i bilen. Mot affärn för att köpa oss grillmat och en jäääävla massa vatten och läsk. Haha man såg verkligen att vi varit på fylla hela helgen.
Kom ut till ett jätte mysigt ställe en bit bort som låg direkt vid vattnet. Där njöt vi av den fantastiska sommarvärmen och bara pratade ikapp och skrattade åt helgen som var.
Vi var många från helgen som anslöt så det blev många "ahaa"-upplevelser och "aaajuste!" och givetvis gapskratt.
Sedan blev jag och Vegard lite väl stressade av att all våran packning stod som en stor hög hos hans syster och vi bara drog. Så hem och ta hand om aaaallt haha. Att två personer kan ha SÅ mycket saker fattar jag inte. Men tydligen.
Slappade lite innan vi åkte till hans pappa för att ta en fika. Vi kan inte ha varit mycket till sällskap eftersom vi mest satt som två zombies i soffan med varsin kaffekopp. Haha slitna som få!
Vi avböjde gängets inbjudan till att se film på bio. En av tjejerna jobbar på biografen och kan därför få igång filmerna själv. Då vi kände att vi var alltför trötta och hellre ville hem och sova. Klockan var nu runt 21.
Sagt och gjort tog vi bilen tillbaka till hans syster och intog varsin fåtölj med nybakt bröd med pålägg. Det var nog en av kvällens höjdpunkter.
Så mera film på film på film. Haha tror vi såg 3 filmer eller något som vi fastnade för innan klockan var runt 3 och vi insåg att vi MÅSTE sova eftersom jag skulle upp kl 9 dagen efter för att dra mot flygplatsen. Och jag reflekterade som vanligt inte över vad klockan var eftersom solen står högt på himlen trots den sena natten.
Somnade ovaggat kan man säga.
Morgonen därpå kom jag upp ovanligt oberörd. Medans min kära vän Vegard var utslagen och fick sova kvar då hans pappa hämtade upp mig för avfärd till flygplatsen.
Hemresan gick alldeles utmärkt från den offantligt lilla flygplatsen.
Kan inget annat än att jag saknar den där veckan. Jag har nog inte skrattat så mycket och haft så kul som jag hade där. Och alla nya man träffat och vänner man fått är ju bara ett sjukt stort plus. Jag är faktiskt inte speciellt besviken över att inte varit utomlands den här sommaren med att ha valt att åka uppåt. Det blev ju hur bra som helst!

Dagens musik; Sirkus Eliassen - Hjem til dæ



om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt...

midnattsrocken 2011.

Vart ska jag ens börja? Den här veckan har för det första gått alldeles för fort!! Det har varit fullt ös medvetslös heeela tiden. Dæven för en kul vecka! Och så självklart kom jag ju dit med värme och solsken i väskan. Ingen var missnöjd, och allra minst jag.
Började ju såklart med nattbussen, hade ingen anledning alls att blogga då. Försökte sova så mycket som möjligt med lite how i met your mother på datorn. Väl framme vid oslo s möter jag Deborah som hade mina lägenhetsnycklar, sällskapade hem för att lämna av datorn och sedan vidare mot flygplatsen.
På flyget träffade jag ett äldre par som var huuur trevliga som helst från göteborg. Dom skulle upp för att åka hurtigruten. Dom skrattade lite åt mig när jag berättade att jag skulle upp på semester när jag ändå bor i norge. Inte alla som åker nordöver för en sådan anledning.
Flygplatsen i kirkenes är den minsta jag någonsin besökt! Haha, så söt. Mötte Vegard och hans far som även väntade på Vegards bror med familj som varit utomlands i 3 veckor. Sedan började allt åkande.
Vi körde till finland för att köpa alkohol, hämtade & lämnade saker/personer, köpte nödvändiga saker som campingstol, madrass, myggspray mat osv. Vi avslutade kvällen med kaffe hos Vegards pappa.
Vi kunde knappt somna för att vi var så taggade inför dagen som komma skall. Klockan på ringning tidigt som satan. Gjorde oss klara och sedan mot mötesplatsen Esso. Vi var 4 bilar som möttes upp.
Sedan väntade bara en bilresa på 4 timmar innan vi kom fram. Taggningen var på topp!
Väl framme bar vi alla grejer till vårat camp, camp awsome, och knäckte första ölen. Sedan var vi igång.
Självklart var dom rutinerade med vad som skulle med så partytält med ljudanläggning, bord, kylväskor osv. Allt fanns.
Sedan flöt allt bara på, värmen följde med även dit så vi hade det kanon. Svårt att berätta om allt varje dag som var, det är inte pga fyllan som var, snarare för att det var alltid nånting som var kul!
Summerar det istället; konserter vi var på; dr alban, madcon, hellbillies, donkeyboy, intrigue, rolffa har dock för mig det var fler men äsch skitsamma. Öl, sprit, cava, gin longdrinks, fernet, jäger, hotshot galliano frukost, slush är nog drickat man drack under helgen. Och vatten då.
Sov gjorde man ytterst lite men ändå något, svinvarmt med ett tält som står i solen heeela tiden iallafall när det är sol även på natten, fick t.o.m sparka ut Vegard en morgon för att jag fick panik av värmen. Stackarn förstod ingenting haha.
Kubb på stranden, allsång med gitarr och banjo, prat, skratt, prat och skratt som fan, därav att rösten faktiskt sviker än idag. Det är så mycket internt så jag bara skrattar av tanken.
Och något jag fick uppleva var ju verkligen midnattssolen också. Det var en av kvällarna som jag trodde klockan var runt 22 ca för så brukar det vara hemma på kvällarna. Men där hade jag så fel fel fel, klockan var då vid det tillfället 03. Haha snacka om bortgjord. Man visste knappt om det var dag eller natt. Fantastiska finnmark!
Kommer jag på mer så skriver jag ett inlägg till. Kommer även ett om dagarna efter.
Att umgås så mycket med folk från nordnorge får en att verkligen försöka fortfarande ha svenskan kvar.
Vi gör det som om det vore jobben vårs, är de nå liiiiv här i lakseeeelv!! har du tagit på dig sooorshen? vi är där. Like a bows! Ja say no more, jag dör lite av det här nu alltså. VILL TILLBAKA och det är NU!
Om någon hittar min röst däruppe i lakselv, kirkenes eller påvägen så send den till mig är ni snälla.
Kan bara säga att det var värt att missa håkan h på skansen för det här. Kan knappt tro mig själv att jag säger så.

Plumbo - Møkka mann



och jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen...

tack och hej nu drar jag mot kirkenes.

Okej gubbar och gummor jag borde fortfarande plocka ner det sista i packningen vilket tar 2 min egentligen om jag tar tag i det. Men det är de, ta tag.. Finns så mycket annat kul man kan pyssla med liksom, blogga, kolla facebook, kolla när jag ska åka in till stan, kolla på tv, sminka mig, åka till centrum och handla med pappilu osv osv osv. Jag kommer alltid på ursäkter för att aldrig bli klar med packningen. Så är det verkligen jämt. Jag är hopplös när det kommer till packning. Trots packningslistor... Men något ska man väl vara mindre bra på också? Rent ut sagt, skit kass på. Men i övrigt är allt klart för resan. Så det känns toppen! Vegard ringde även idag för att stämma av och ge mig en update. Haha taggad tror jag? Det är i och för sig jag med.
Så nu måste jag verkligen göra klart allt eftersom jag måste dra om 2 timmar. SHIT va roligt det kommer bli!
Men ska då återigen inte vara bitter på min bror som då är nu på skansen. Där givetvis Håkan Hellström spelar idag eftersom att jag inte kan åka och kika. Typiskt.

Dagens musik; September - Party in my head



stan har feber ikväll, strålkastar ljusen bländar mig...

jobb sedan norrut, deluxe.

Mina dagar på mässan har gått utmärkt, dock 1 dag kvar men det blir inget annat än en promenadserger. Har mycket att tacka kongressen i istanbul för det. Något jag lyckats med dock är att lämna mina inlägg till skorna i oslo. Så nu får jag lida med offantligt ömma fötter helt enkelt, bara mig själv att skylla.
Det var jätte mysigt att ha Toy här på grillmiddag i lördags också. Liksom en sån där perfekt lördag helt enkelt, ett par timmar briefing och sedan chilla järnet och snacka.
Nu eftersom tiden bara flyger iväg är det redan imorgon som jag börjar min resa mot kirkenes. Imorgonkväll för att vara exakt. Nattbuss till oslo och sedan flyg till kirkenes. FY FAN va nära det är nu! Det är nästan så man kan ta på det.
Det betyder alltså att det endast är 5 timmar arbete imorgon och thats it. Kommer använda min tid imorgon till att packa klart, kanske träffa Jimmy en sväng och sedan har väl min dag gått. Haha.
Ska bli kul att börja den här resan snart. Hörde något om internet och uttag på nattbussen så det betyder alltså att jag kommer kunna fördriva tiden vid datorn då jag inte sover. Kanon! Så hoppas bara det stämmer. Annars är det jag som har en väldigt lång resa framför mig utan tidsfördriv.
Om jag inte bloggar imorgon så blir det efter kirkenes/lakselv och självaste midnattsrocken. Helt vilt.
Ska försöka att inte alls vara bitter på min bror som är på grönalund ikväll och ser på Alice Cooper. Och dessutom att Håkan Hellström SJÄLVKLART spelar på skansen imorgon. Vad jag vet ska ens man finnas där för en och inte tvärtom.

Dagens musik; Lady Gaga - Bad kids



och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna, tydligare ovanför...

massor på gång, som vanligt.

Ja och som jag tidigare skrivit så får bloggen stå och eka tomt när solen lyser. Så även dessa dagar har sett så ut. Har egentligen inte gjort så mycket mer än att ha stekt stekt och stekt. Alltför att jobba upp en ruggig bränna. Hoppas också jag lyckats. Lyxade även till det i onsdags med att ta med Elin till Mosebacke där resten av tumba gänget var. Hon och jag hade dejt hela onsdagseftermiddagen så jag plockade henne när hon slutat jobbet och sedan åkte vi in till stan och mötte upp dom andra. Det var helt fantastiskt mysigt och verkligen en typisk sthlms sommarkväll. Det enda vi kunde begära var att alla skulle vara lediga dagen efter så vi kunde njuta maximalt. Men den stunden som blev var hur bra som helst. Har hunnit med lite shopping också men kanske inte så mycket jag skulle önska. Blev lite stressigt då jag väntade att Sarah skulle komma efter hon ätit middag. Klippte både mig och mammilu skit snyggt och umgicks lite. Har saknat henne verkligen. Så det kändes skönt att hinna ses lite extra.
Får se vad Vegard säger nu när han får se hur det blev. Det var ju åt det här hållet som han tänkt sig men som inte hunnits med. Själv är jag mer än nöjd! Som vanligt! Lyckades även färga lite idag också får se imorgon hur det blev.
Nu drar det även ihop sig till min resa. Vegard har hunnit ringa mig typ dagligen och uppdaterat status för hurvida han köpt tält, beställt dricka, väderrapport, hur vi gör när jag kommer fram och vad jag ska ha med mig. Så jag är nog mer än beredd för den här resan. Kommer bli sååå roligt och som jag ser fram emot det! Helt galet.
Men först återstår ett par dagars jobb med start imorgon. På sthlms mässan, liknande arbete som i istanbul. Tror jag iallafall. Det är min uppfattning, men det visar sig imorgon.
Vilket betyder att jag är nykter i helgen och ingen lida contryfestival för min del. Fast om jag ska vara ärlig så känner jag verkligen inte för det ändå. SÅ 2007. Haha.
Nä nu har jag laddat min ipod (som förhoppningsvis funkar) med ny musik och mer batteri för dessa dagar. Ska ju åka kommunalt så då behövs det trots korta sträckan.
Imorgon kommer även Toy hit och ska grilla med oss. Kommer bli trevligt.

Dagens musik; Pink - Raise your glass



inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls...