älskade sommar.

Då har det återigen gått ett par dagar sedan jag bloggade. Det blir bara så. Även fast dom lovar regn och åska nästan varje dag så har man ju inte sett röken av det. Strålande sol, varmt och topnotch sommarväder helt enkelt. Jag klagar inte. Dock har jag inte legat ute och pressat direkt. Satt ute lite idag, thats it. Och på kolmården hade man inget val.
Kolmården var ju precis som sist väldigt kul. Dock hade vi tajmat in det perfekta hat-vädret för en dag där. Så det var vi och ca 1 miljon andra människor med hundratals barnvagnar. Bara där är det redan en djup suck. Men det förstörde inte alls våran vistelse. Vi klarade helt själva att ha en grym dag.
Så mitt i den här gassande solen och barnvagnar hann vi se alla djuren, skippa delfinshowen, åka nya safarin (efter 45mins köande..), dricka vatten & läsk, köpa slush, mat, köa köa köa och jag & Lea åkte en berg och dalbana vilket stillade min hunger efter liseberg lite. Som ni hör hade vi en kanon dag. Vi kom dit perfekt till det att dom öppnade och åkte därifrån någon timme innan dom stängde.



På kvällen var det beslutsångest hos alla och till slut splittrades vi till olika håll. Jag fick ryck och åkte in till stan för att möta upp Victor och Enberg. Hade en kanon kul kväll! Länge sedan man träffade dom dessutom.
Dagen efter det var jag, jimmy, tvärn, viktor och nattis i skärholmen för att glutta lite. Och sedan preppade inför födelsedagsgrillning på Gåtan för tvärn. Så det blev en riktigt lugn dag och kväll som var hel mysig med alla i gänget. Dom skulle åka tidigt igår morse till skara sommarland så det var bara chill och tidig hemgång. Kunde inte haka på till skara pga för svag ekonomi. Men ordnade det ganska bra ändå.
Så igår var jag med Sarah på kvällen och även vi hade beslutsångest över vad vi skulle ta oss till.
Slutade med att vi tog tåget in till stan och var där spiknyktra vid kl 23. Intog snaps och sedan var vi igång. Det blev snaps, högbergs, after och avslutandes på patricia till stängning. Alltså tog vi sedan första tåget hemåt vid strax efter kl 6. Haha vi kan om vi vill helt enkelt. Och vi gör det bra.
Ikväll är det ännu osäkert men det blir väl någon form av fest som det ser ut nu. Solen skiner och värmen trycker på, det betyder att drickat ska vara kylt.

Dagens musik; Pitbull - Rain on me



och det låter som om det går på dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback