mot köpenhamn.

Tänk att det numera blir vanligare och vanligare att det finns wifi ombord flygplan. Tycker att det är fantastiskt hur tekniken går framåt. Trots att jag personligen inte är speciellt bra på just det.
Så nu bloggar jag faktiskt från planet mot köpenhamn. Har ju inte riktigt haft tid att blogga då arbetet tagit stor del av den här veckan. Så mer kul än så är det helt enkelt inte.
Har i och för sig sagt hejdå till en del av "svenska maffian" Melissa. Hon har nu flyttat hem till sverige igen. Trist för oss och kul för henne! Men tur är att hon bor i sthlm.
Så var och mötte upp henne och några st från ft för ett par öl efter jobbet i fredags.
Men nu blickar vi framåt och glädjer oss något sjukt till dessa dagar i köpenhamn! Har aldrig varit så oorganiserad innan en resa förr.. Vet ju knappt vad jag packat med mig.. Men något blir det väl.
Så ikväll blir det Wallmans och branschkväll och övriga dagar göra staden osäker och tivoli såklart! Vad annars? Det här med och resa har blivit våran grej tror jag. Så nu ska jag bara få mr v att bli frisk så vi är fit for fight ikväll! Kan säga att det blir en powernap på hotellet innan något annat sker. Har lyckats få 2 timmars sömn och det kommer man inte långt på.
Ska försöka bli bättre på det här med bloggen men mitt liv rullar på så fort med saker och ting att det är svårt att hinna med.
Vart tog april vägen?


hard work work.

Om jag blev så mycket klokare på resorna framöver vette fan. Men vi har iallafall kommit fram till att det nog blir för tajt tidsmässigt och pengamässigt. Så turkiet får vänta ett år. Tråkigt men sant. Man kan ju inte få allt här i livet. Istället väljer jag nog att jobba ett par extra dagar och blir i geneve hela perioden jag blivit erbjuden.
Kommer nog vara gladare över mitt beslut senare i sommar. Den dagen jag har all tid i världen och obegränsat med pengar kan jag resa vart jag vill, när jag vill. Den dagen..
Men innan man kan resa och roa sig så måste man ju jobba. Vilket jag kommer att göra, långa dagar dessutom. Idag är jag dock ledig. Men jobbade igår ett par timmar på ft då james taylor kom dit för att ha en konsert.
Så idag har jag unnat mig att umgås med linnéa. Vi har gått runt ett par timmar på storo köpcenter. Lunch och glo i affärer. Och även då insåg jag hur mycket jag önskade att jag var gjord av pengar. Hittade massa fint till lägenheten, mitt rum osv. Faktiskt mest inredning. Köpte i och för sig ett linne på rea som jag tyckte jag kunde unna mig och så calvin klein underkläder. Vet ju att jag inte kan köpa mer än så med tanke på köpenhamn resan som går av stapeln på söndag morgon. SVINTIDIGT! Vi insåg igår att vi kommer behöva gå upp runt 5 tiden. Så det blir raka vägen hem efter jobbet på lördagnatt. Annars är det jag som är DÖD i köpenhamn på självaste branschkvällen. Tror vi landar i köpenhamn 08.30 eller något sådant. Men förhoppningsvis hinner vi ta en powernap på hotellet innan det brakar lös.
Längtar till köpenhamn turen! Branschkväll, se show, äta gott, dricka gott, göra stan osäker och självklart blir det ett besök på tivoli! Ni hör ju, det kan ju inte bli annat än bra?
Men först jobb varje dag tills dess. Fast idag ska jag njuta av tystnaden och lugnet eftersom vegard är på grabbdag med killarna från wallmans. Ibland behöver man kvalitetstid med sig själv. Som jag, idag.
Dagens musik; Train - Drive by





du är värd mer än allt fåglarna samlat...

there is no end.

Jag säger bara att konserten igår blev BÄTTRE än förväntat. Kanske ganska otippat med tanke på vem man skulle se. Men så är det! Och dessutom var det ett bra förband, naturall 7. Första gången jag såg dom var på youtube som pappilu visade mig för bra många år sedan. Så jag blev ganska paff när det var dom som kom upp på scen. Men grymt var det! Och starstuck som man är så var jag tvungen att vara en av dom som träffade dom efter konserten. Så autografer och lite bilder fick det bli. Typiskt mig! Men va fan, man måste ju våga vara lite annorlunda.
Efter konserten gick vi hela gänget och tog några öl. Lugnt och stilla. Det var nog tur det med tanke på vad vi haft haha. Plus att man mår såå mycket bättre idag!
Så idag har jag bara gjort nyttiga saker och är nöjd med vad jag gjort. Dessutom har jag haft lite vegard-fri idag. Han har nämligen rastats hos john-magnus och heidi hela dagen. Passade mig väldigt bra idag faktiskt.
Dock har jag börjat kolla, dumt nog, på resor. Vi har ju pratat om charterresa 1 vecka, just because we can. Så tanken är turkiet och alanya. Och här sitter jag som en liten loser och glor på massa resor dit. Känns så långt bort och det kanske inte ens blir av. Men jag hoppas ju såklart!
Fick även mejl idag om datum på jobbet i geneve. Och det ser helt okej ut faktiskt och jag kan nog få ihop det med allt här hemma. Och det hoppas jag såå mycket på! Det blev ju ganska mycket förra året med istanbul grejen men det här hinner jag ju planera lite mer. Trots att jag tror det blir stress fram och tillbaka såklart. Men det är det värt.
Så imorgon blir jag nog klokare på hur även juni ser ut. Heja heja, mer resor till folket!
Undrar hur fan jag orkar egentligen..? Det ser vi efter sommaren helt enkelt.
Dagens musik; Naturally 7 - Feel it in the air tonight





plötsligt hamnar man väl under en spårvagn...

att jag blivit impulsiv.

Efter en helg med lite jobb, fest och diverse så slutar vi inte att imponera. Vi fick bara någon fantastisk snilleblixt när vi kom hem från krogen igår att vi minsann inte skulle vara sämre än vissa andra och självklart också gå på konsert. Så vi beställde michael bublé konsert biljetter och ska gå till spectrum ikväll! Fantastiskt!! Och den första som ploppade upp i huvudet då var, min allra bästa Sarah! Vi har lyssnat, dansat och levt musiken sedan lääänge. Det var liksom tha shit under studenttiderna. Och 2007 och studenttiderna var ju helt klart VÅRAN tid!
Så detta är bara så jäkla kul! Synd bara att inte Sarah personligen kan vara med såklart. Men det blir grymt! Och Samuel, Emelie och Kristian ska också på konserten. Det betyder alltså med all sannolikhet att det blir fest ikväll.
Kan säga att jag och vegard glädjer oss så vi dör!! Kommer bli så himla roligt!
Vi är ju lediga imorgon så allt kan ju hända.
Så ikväll kör vi! Taggad här i från och till månen och tillbaka. King! Helt otroligt att jag har blivit impulsiv.. (!) Det är bara helt över förväntan. Men jag gillar det, till viss grad givetvis. Iallafall nu.
Bäst jag njuter för på torsdag så blir det fullt ös med jobb helt till söndag. Heja mig.
Dagens musik; Michael Bublé - Everything





alla trodde att jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst...

fredagen den 13, love.

Man kan inte direkt påstå att jag mjukstartade efter påskledigheten. Så egentligen har jag inte hunnit landa riktigt, iallafall känns det inte så.
Som jag tidigare skrev så blev det jobb direkt. Det gör mig ingenting! Tror det är bara bra att komma igång så man inte blir slö. Igår blev det dock dubbeljobb. 15 timmar knåpade jag ihop. Men fördelen att dubbeljobbet var i samma byggnad så jag slapp förflytta mig speciellt långt mer än att byta om. Så jag började behind the scenes för att sedan köra front i baren.
Hade i och för sig räknat med ett längre arbetspass men när jag var färdig i baren behövde dom ingen hjälp att rigga ner. Jag grät inte blod kan jag säga.
När jag väl satt på trikken hemåt så kände jag verkligen hur trött jag var.. Fick kämpa för att hålla ögonen öppna. Det var ingen direkt ansträngande dag men det är klart det känns när man varit uppe sedan 06.30 och varit på plats så länge. Det vill jag lova!
Men hade det väldigt kul under dagen på jobb iallafall och det är väldigt viktigt.
Idag är det MIN dag! Inte bara för att jag faktiskt är ledig utan för att det är fredagen den 13! Fantastiskt! Kom väldigt lägligt med ledigt och min fredag. Och idag har jag planerat lite dejter med Linnéa och Deborah. Har inte hunnit prata med någon av dom ännu dock. Jag kände att jag ville ha lite egentid och sova läääänge. Har faktiskt lyckats med båda delar.
Måste varit väldigt trött då jag knappt hann få huvudet på kudden innan jag somnade inatt. Gjorde den dumma grejen när jag kom hem igår efter jobbet att sätta mig i soffan en stund. Det är det absolut dummaste man kan göra! Fy så kämpigt det var att ta sig upp och kravla sig till sängen.. Ska ha det i åtanke nästa gång.
Så nu ska jag se vilken dejt som ska gå av stapeln först.
Imorgon är det jobb på wallmans. Hej verkligheten.
Dagens musik; Loreen - Euphoria





för du kan inte se, när löven faller ner...

när påskledigheten tar över.

Jag kan omöjligt detaljera påsksemestern. Det var bara världsklass! Kan säga att i kirkenes så njööööööt vi i fulla drag. Och det bästa är att man slipper tänka på hur man klär sig och noll smink! Bästa. Glider runt i underställ och bara degar. Eller nja inte degar kanske snarare att vi höll igång från morgon till kväll. Vi gjorde allt från att åka/köra scoter. Jag körde till och med på isen!! Det ni! Otroligt för att vara mig! Dessutom så spenderade vi 2 dagar på isen då vi faktiskt satt och pimplade. Så då var man tvungen att åka med scoter i ca 15 min från stugan för att komma sig dit. Och första dagen ganska så fort fick jag faktiskt fisk. Det är jag väldigt imponerad över! Och också det absolut första pappilu fick höra efter att han landat på arlanda efter 2 månaders jobb i karibien..! Vi var ute hela dagarna och gjorde upp brasa och grillade korv. Vi åkte även till vegards systers stuga och hälsade på en dag. Det var en resa om något! Då var vi tvungna att sitta bak i en släde efter en scoter i 30 min. Och det låter ju inte så farligt men kan lova er att det var ingen dans på rosor! Inte nog med att scotervägen var den mest skumpiga jag sett utan dessutom var det trångt. Så vi satt som två inpackade sillar där bak skumpandes i varsin scoterhjälm. Det gick inget annat än att skratta åt det.
Vi badade bastu, drack öl och gick och la oss sent efter en hård fest. Ja vad mer? Allt hände. Vi hade det så himla kul! Det var bara jag vegard och hans pappa i stugan. Så fick vi lite små besök av vegards systerdotter och vegards pappas bonus barn med pojkvän. Som vi förövrigt mötte på flyget upp.
Något som imponerade mig var att, eftersom kirkenes ligger så högt upp har dom absolut stenkoll på hur, när och var flygen går. Vi satt på isen och pimplade och så satt vegard en bit bort på sin scoter och pimplade, så kommer ett flygplan flygande över oss så utbryter vegard; "JAHA! Se här, då var norwegian försenade igen!". Då är det lite flyg som lyfter där när man vet hur dom ska lyfta! HAHA! Jag dog. Inte direkt arlanda.
Stockholm, stockholm. Ja, vad mer ska man säga..? Vi hann med mycket. Och framför allt fest.. Första kvällen kunde vi inte hålla oss. Utan vi hann knappt komma hem innan festen startade. Vi hade små startat festen redan på gardermoen och flyget så det passade utmärkt.
Vi får även med oss min fantastiska lillebrur på utgången och dessutom Cissi! Vi gick på patricia och stannade till stängning. Vi hade det så sjukt kul!
Vaknade upp och var bakis. Inte vegard dock. Han var ju givetvis cirkusen själv. Och det fick jag lida av.. Men det var bara att göra sig klar och börja om. Vi skulle ju på wallmans sthlm. Där var det inte svårt att börja om. Så det var jag vegard och en kille som heter urban som var där. Så mötte vi självklart upp Gunnar som hjälpt oss dit. Det var kul att se showen i sin helhet, har ju bara sett på branschkvällen och då är det ju inte hela deras show.
Men vi slutade ju inte där såklart. Vi gick vidare ut på ett ställe som heter paradise. Som jag insåg var där som delar av stockholm boogie spelades in. Vi hade det riktigt roligt även där och sent hemma igen.
Och mera mera mera fest. Dagen efter var det påskmiddag med mammilu och tim innan vännerna började trilla in. Det var fantastiskt roligt! Älskar mina härliga vänner och vi hade en ruggigt kul kväll! Är så glad att så många ville komma dit faktiskt. Det var ju inte förvarnat att jag faktiskt skulle komma hem, haha.
Och på söndagen var det äntligen dags att bränna ut till arlanda för att hämta hem farsgubben! 2 månaders jobb i karibien och vi överraskade med att att hämta honom! Jag vegard och tim åkte ut och hämtade honom. Bara det att mammilu hade sagt att vi inte skaffat någon bil att hämta honom med, men det blev han ju givetvis varse om att det visst hade löst sig när han kom ut.
Härligt att ha hela familjen samlad och det skulle firas! Påskmiddag och fest! Vänner över igen! Love it!
Men sista dagen hemma blev att bara ta det lugnt och försöka återhämta sig och framför allt umgås med familjen. Har ju inte varit hemma sedan i julas så det behövdes.
Är SÅ glad att vi gjorde den här resan, MEN det är påfrestande utan att säga annat! Men vi har nu insett att våran vänskap klarar att leva upp på varandra i 10 dagar KONSTANT. Men det är bra skönt att komma hem också. För det sliter och dessutom blir det fruktansvärt mycket tvätt. Haha!
Och idag har jag fått komma tillbaka till verkligheten. Jobb från 08.30 och hemma vid kl 19.30 igen. Imorgon är det dubbeljobb på ft igen. Men va fan! Vad gör det om hundra år?
Vill bara säga tack alla inblandade i den här resan det har varit helt fantastiskt och vi har fått uppleva både stugliv och stadsliv! Hur många har den möjligheten?! Jag är så glad att jag har det så bra. TACK!

Dagens musik; Gotye ft. Kimbra - Somebody that i used to know





det är svårt att inte gråta, när jag tänker på oss två nu...