dyr men fantastisk dag.

Återigen en mycket bra dag. Trots att klockan stod på 06.15 pga min tidiga tandläkartid imorse. Som för övrigt ruinerade mig deluxe. Kanske var bra att jag fick pengar över från åre.. Inte nog med det ville dom ta mig till en tandhygienist som endast skulle sluta på ca 1000kr. TACK men NEJ tack! Det får bli en annan gång.
Slutar ju givetvis inte här, jag var tvungen att fixa nytt pass in case of att jag får för mig att inte åka inom norden så har jag det klart. Så tack och hej alla sparade pengar! Jag som trodde att jag skulle ha spenderbyxorna på mig i helgen. Knappast.
Men avslutade dagen helt fantastiskt genom att åka och hälsa på i skolan, mitt gamla jobb. Jag insåg mer idag att jag saknar det. Men shit va några timmar försvinner fort när man har sååå många att prata med. Och alla barnen sen! Hur mysigt som helst. Hälsade på min klass som nu gått och blivit 3or. Och vilken respons! Fick en meeega gruppkram av hela klassen som sedan hade tusen frågor till mig om mitt liv i oslo.
Fick också frågan om jag inte kunde flytta in en säng i klassrummet för att bo där. Jag svarade att jag skulle ta upp det med rektorn och se om jag kunde göra så. Att få den energin är helt otrolig. Jag saknar min klass något sjukt. Hoppas jag hinner åka dit en sväng nästa vecka också för att hälsa på.
Man vet inte vad man har förens det är försent. Dock är det ju mitt val att flytta till oslo, och det trivs jag ju också med. Idag var det andra bullar.
Sedan skulle jag åkt ner på handbollsträningen också, men det blev inte alls av. Jag kom hem och dog, bokstavligt talat. Och middagen serverades samtidigt som träningen började. Träffar ju dom viktigaste från laget på lördag i och för sig.
Tror att man får infinna sig i att vissa planer inte blir som man tänkt sig bara. Är sjukt nöjd med den här dagen, om min förkyldning vill ge med sig och inte öka som den gjort nu ikväll. BLÄ!
Men imorgon hela dagen är det att hjälpa Jimmy och Linda med deras flytt. Ska bli kul. Och på kvällen ska jag till Cissi för middag med några av dom gamla tjejerna. Drinkar och vin, kan sluta hur som helst.

Dagens musik; Rihanna - Don´t stop the music



det finns ingen poäng i att vara fri, det finns inget att göra åt det...

its a beautiful day.

Onsdag hemma i tumba. Idag har jag känt mig typ fyllesjuk fast jag inte druckit på över en vecka..? Är inte det märkligt? Så jag har känt mig jävligt trött, ont i huvudet och smula illamående. Inte alls kunnat sätta fingret på vad det kan vara. Tills jag vände lite på mig i sängen. AJ! Juste jävlar.. Massagen igår! Såklart. Hon fick antagligen igång min kropp och själ så pass att det här blev slutresultatet av allt. Att jag inte tänkte på det. För fy faaan va stel jag är i nack/axel och skulderpartiet just nu. Och det var också där hon tröck mest. Kanske har sin logiska förklaring. Svar ja.
Till på köpet så har det varit helt strålande väder idag. Klarblå himmel samt sol. Igår när jag var inne i stan så snöade det som bara den. Typiskt min tur, ja. Så blir väl någon form av promenad idag med Kaisa. Vi ska faktiskt först iväg och sola. I NEED IT! Blek blekare JAG.
Har till och med hunnit sova på soffan idag. Snacka om skönt! Bara koppla av. Läste först lite i Håkan h´s bok "Ps, lycka till ikväll" för att sedan bara bädda ner mig och sova. Det är avkoppling! Mammilu är fortfarande hemma och är sjuk. Men imorgon jobbar hon igen. Tycker det är jävligt synd att vi missar en dag på solvalla när vädret är så perfekt. Men när varken jag eller mammilu känt oss helt hundra är det nog inte värt det.
Annars idag, nada. Fy fan va skönt att säga så när man är hemma och annars har häcken full. Men trust me, det kommer. Helgen är mer än fullspäckad. Gillas! Kommer träffa helt fantastiska människor på fredag och lördag. Länge sedan sist och så har jag vikt hela söndagen till Madde. Så kos vi ska ha det!
Någon som vet hur man kopierar bilder från facebook numera? Hatar att dom ändrar allt hela tiden..
Mer än så blir det inte idag tror jag. Enjoy!

Dagens musik; The kooks - Sofa song



hon skär sig i handleden i solskenet, för hon säger att hon redan sett spanien...

när snön faller ner, tidelipomtidelipom.

Ytterligare en bra dag hemma då. Gick upp skaplig tid eftersom jag hade en tid att passa inne i stan. Mammilu är fortsatt hemma och är sjuk, stackarn. Känns inget vidare alls. Snart är hon förhoppningsvis frisk. Och vi som skulle till solvalla imorgon och fira mig och Tim. Det blir inte så nu såklart. Jätte trist! Men man kan inte göra så mycket åt det.
Själv tog jag mig och mitt onda huvud och åkte in till stan och Axelssons spa i gallerian. Fick en fantastisk behandling av 50min massage av hela kroppen med koncentration på rygg. Så nu kanske jag blir väck min huvudvärk. Hoppas. TACK för en grym behandling, gissa om jag behövde det!!
Kan säga att jag är bra mör i min kropp nu och kommer nog sova väldigt gott. Fick lite tips om hurvida jag inte ska bli så stel (som jag egentligen redan visste, men alltid bra att bli påmind om..) strecha! Väldigt spända bröst/nackmuskler samt stumma lårmuskler. Och det är sådant jag faktiskt vet om men som glöms bort.
Sedan kom min brur in till stan och vi gjorde lite sällskap i lite affärer innan jag blev alltför hungrig och less på sjukt mycket människor så vi åkte hemåt. Skönt med lite sällskap när man inte är van vid våran kollektivtrafik. Haha. Och för att tala om den; när i helvete fick vi spårvagnar in till centrala stockholm!? Hahaha, blev jävligt paff när jag fick se dom hyper moderna spårvagnarna rulla förbi. Är nog lite efter. Tydligen.
Har inte gjort så mycket annat idag än åkt med Kaisa till handbollsträningen. Saknar Salem, det gör jag verkligen. Även fast jag inte ens kände igen hälften. Men det var kul att träffa dom gamla godingarna iallafall! Så småningom kommer jag tillbaka, jag lovar.
Imorgon ska jag troligen träffa Kaisa och inte mycket mer än så. Det kommer hektiska dagar nu till helgen så bäst jag passar på att vila och ta igen massor av program.

Dagens musik; Metallica - Sad but true



ser domen i dina ögon, du kanske kommer förstå...

efter nästan 4 månader är jag i tumba igen.

Då var man hemma i gamla tumba igen. Känns jätte skönt att få träffa familjen igen och bara få vara hemma med allt serverat. Haha. För jag kan inte säga annat än att det är lite speciellt att komma hem igen. Så igår blev det thaimat och jag och pappilu hann knappt komma in på stället innan jag fick frågan om jag var tillbaka här igen från norge. Haha. Illa att vara igenkänd på sådana ställen kanske.. Men lite kul också med tanke på att jag inte varit hemma på 4 månader.
Mys i soffan innan jag var helt död och gick och la mig i MIN säng. Gud vilken känsla. Dock sov jag lite sisodär, tror jag börjar bli sjuk samt att jag nog inte riktigt landat ännu. Så nu under dagen har jag bara legat på soffan med mammilu som är hemma och är sjuk stackarn. Jätte skönt att bara koppla av. Efter vi ätit middag tänker jag åka över till Jimmy och ta igen lite tid.
Helt enkelt en bra start på min vistelse här hemma. Kommer nog bli en trevlig tid hemma, om inte än men väldigt stressigt. Men jag gillar tanken.

Dagens musik; Magnus Uggla - Stockholms heta nätter



jag vill se dom där skyarna igen, jag vill försöka igen...

mot sthlm, 13 dagars vistelse.

1 timme igen innan jag åker. Nu känner jag verkligen hur skönt det ska bli! Fast jag är lite nervös också. Så länge sedan jag var hemma nu.. Men skönt minst sagt.
Igår på jobbet gick det bra, faktiskt väldigt trevliga gäster till slut. Inte svinmycket att göra men ändå lite grann. Kunde liksom driva lite med gästerna och bara lattja runt. Sådant tycker jag om!
Fick gå hem innan turbinen var färdig städad och klar, tror Toy kände att jag redan åkt hem i mitt huvud. Plus att jag då skulle få sällskap hem av Vegard. Tack Toy!
Satt hemma hos Vegard och pratade lite med Merete och Kjersti innan det var läge att gå hem. När jag kom hem var jag mer än trött, somnade ganska snabbt efter att jag satt igång ett avsnitt av Big brother.
Vaknade upp med samma huvudvärk jag hade igår. Säkert påväg till en förkyldning för min röst började svika mig igår när jag pratade med gästerna. Inte läge liksom! Men så länge jag inte får feber så är jag nöjd.
Nu ska jag packa ner det sista och bege mig mot gardermoen. I´m coming home!!

Dagens musik; Veronica Maggio - Måndagsbarn



dagen vet vad som väntar dig, att natten kommer och hämtar dig...

vänner, är allt jag har.

Redan lördag.. Shit tiden går så fort! För en vecka sen satt jag och ojade mig över att det var en hel drift dag kvar innan åre.. Känns lite sjukt faktiskt. Blev ganska sent igår då vi hade en privat fest i turbinen och allt skulle städas. Sedan väntade jag på Vegard som håller på att lära sig stängningsrutinerna. Skönt med lite sällskap hem faktiskt. Så vi köpte lite mat och när vi kom hem till dom så hade Samuel varit så söt och fixat te åt oss innan han gick och la sig. Inte alla som har så fina vänner som jag helt enkelt.
Så nu ska jag faktiskt göra mig helt klar för en mysfika/lunch tillsammans med Madde och Toy. Det var INTE igår! Saknar det som fan. Så får väl ta vara på dom stunder som kommer.
Men imorgon åker jag hem, idag känner jag verkligen hur skönt det ska bli att komma hem.

Dagens musik; Håkan Hellström - Båda sidor nu



du säger att kärleken aldrig var till för dig, att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen...

nu dag gryr.

Fredag idag tydligen, känns som det varit fredag hela veckan. Typ. Men idag vankas det jobb dock och det ska bli skönt att köra igång igen, hoppas det blir lite drag. Igår hade det dött direkt och folk hade stämplat ut innan kl 00. Det är lite sjukt faktiskt. Men hoppas det iallafall blir lite att göra. Så är det jobb imorgon också och sedan åker jag hem i drygt 2 veckor. Kommer ha massa kul saker inplanerade hemma vilket känns kanon bra.
Hälsa på på skolan, hänga med familjen, fira mig och lillebrur på solvalla, massa vännerdejter, säkert hjälpa Jimmö och Linda att flytta, utgång, träffa Madde i sthlm med mera. Låter ju inte bara bra i mina öron, det låter fantastiskt.
Kommer nog sakna folket här i oslo också tror jag. Men jag behöver den här tiden hemma också känner jag.
Men nu ska jag avsluta frukosten och sedan gå och dricka kaffe med Toy innan jobb. This is a good day.

Dagens musik; Rise Against - Hero of war



vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig...

the good time in åre.

Då var jag hemma igen efter en helt sjuk resa i åre. Precis som jag trodde. Jag lyckades stå på skidor i 2 dagar, vilket jag faktiskt var skeptisk till. Trots otroligt kasst väder, regn första dagen (absolut inte det ultimata skidvädret för en ovan..) och alla årstider på en halv dag andra dagen. Dock mega vind hela dagen, så det var inte svinlätt då heller men det gick betydligt bättre andra dagen än första. Lite mer tid på skidor och jag kan det där. Fick faktiskt mycket hjälp av dom som faktiskt kan åka. Tackar alla innerligt som haft tålamod med mig. Haha. För det måste man nog ha ganska mycket av för att orka med mig.
Vi åt goda middagar tillsammans och drack massa gott! Stämningen under hela resan var hur bra som helst. Snacka om guldkollegor jag har. Trivs helt fantastiskt bra i deras sällskap. Vet att många av dessa kommer jag ha ganska bra kontakt med trots att vi inte kommer jobba tillsammans.
Orkar inte ta allt i detalj överhuvudtaget, för det som händer i åre stannar i åre.
Men kan ju berätta vad vi pysslade med lite iallafall, fest fest fest, mat, afterski, wallmans dippan, träffade kändisar såsom Björn Skifs, Loa Falkman, Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt. Dock ansåg jag att bara Björn och Loa var intressanta att prata med. Haha. Fick dessutom bära hem en nära vän då alkoholen tagit över totalt. Fick också stor credd och många tack för det efteråt.
Det var mycket som hände under resans gång och det var många mega skratt. Vegard och John-Magnus gjorde t ex parodi på många av oss under middagen. Vilket resulterade i att man nästan skrattade bort allt smink.
Var tidig hemresa igår också, bussen gick kl 06 från åre. Och självklart hade vi en egen abonnerad buss som tog oss till och från flygplatsen i trondheim till åre. Alla kom med, men frågan är om alla verkligen fick med sig alla saker? Haha.
Känner att jag fått ut väldigt mycket av den här resan och glädjer mig till nästa år. För jag ska med! Idag ska jag bara ligga i soffan och återhämta mig och min stackars kropp (som tog väldigt mycket stryk av skidåkningen haha) imorgon är det jobb igen.
TUSEN TACK alla inblandade i denna resa!! Love love love. Önskar att fler kunde få känna den här gemenskapen som vi har.

Dagens musik; Black eyed peas - I gotta feeling



försonad med min karaktär, för jag har aldrig kunnat säga nej till någonting som helst...

nu kör vi åre.

Idag drar vi äntligen!! Har väl väntat i ca 2 månader på det här nu. Så om 20 min är det jag som låser dörren och åker från soliga oslo. Igår på jobbet var det fantastisk stämning, alla är SÅ taggade! Kände mig inte alls närvarande under kvällen, jag hade redan åkt mentalt. Och jag var nog inte ensam. Så det var ju lite tur att det inte blev någon direkt nattklubb. Och definitivt ingen kvarsittning. Alla gick från jobbet ganska raskt.
Jag har nog aldrig varit så klar inför en resa som den här.
Ska försöka komma ihåg kameran, för det här blir galet. Behöver inte säga mer.
Önska mig lycka till i backen osv. Nu kör vi!

Dagens musik; Black eyed peas - The time



dom måste lära sig gå, det är vad folk säger när det är vi två...

2 days left.

Idag fredag! Alltså bara idag och en jobbdag kvar innan vi draaaar! Shit va nice! Infomail osv har skickats ut med vad vi vill äta dom olika kvällarna och bokningsreferenser så vi kan checka in själva direkt på gardermoen när vi kommer dit. Så nu är det tamefan nära. Måste packa klart också, tjuvstartade ju i onsdags med tanke på hurdan jag är. Sista tar jag imorgon och småplocket på söndag.
Känns lite som att alla tagit lite helg. Igår var det ändå mycket gäster men klockan kvart i 12 hade vi klappat igen baren. Var väldigt skönt måste jag säga. Tog sällskap med Samuel hem och eftersom att vi var så glada över att sluta så tidigt fick det bli tvtittande, glass och te hos honom tills Vegard kom hem. Riktigt skönt att bara varva ner på det sättet. Men jag vill ha söndag nu!
Fast när jag minst anar det är det söndag och jag har säkert bråttom om jag känner mig rätt.
Så nu ska jag ner på stan och möta Toy en sväng i snövädret.

Dagens musik; Lady gaga - Born this way



solen har gått upp, den skiner inte på oss...

ibland är det inget speciellt.

Blev som vanligt ett långt skype samtal med mammilu igår men det är alltid bara roligt. Och snart kommer jag hem och hälsar på. Kommer kännas jätte bra.
Men först vankas åre! Och jag har packat det mesta inför resan, men det är fortfarande en del kvar. Läääängtar. Fast innan åre är det ju såklart jobb. Ska snart börja gå mot jobbet, måste även lämna in nya skattekortet som jag fick i dagarna. Känns ganska bra att det gick så fort, så slipper jag skatta 50%. Hade känts ganska surt.
Annars händer det inte alls mycket mer. Jobb och längta till åre. Thats it. Om inte något annat märkligt dyker upp, vilket jag tvivlar på.
Hoppas att min lillebrur fick en fantastisk födelsedag med sin 42" platt-tv och studentskiva. Jag hade varit ganska nöjd iallafall.

Dagens musik; Oasis - Wonderwall



och jag undrar vad som händer i vår del av stan...

uppvärmning inför åre.

Idag fyller min fantastiskt underbara lillebrur 20år!!! STORT GRATTIS! Min lilla lillebrur blir stor. Men det kan han glömma, för mig är han alltid liten.
Gårdagen gick bra, russefest är russefest. Hade skönt flow hela kvällen. Men jag var SÅÅÅÅ jävla trött. Helt sjukt trött till och med. Fast jag var inte ensam som tur var. Och i slutet av kvällen, som faktiskt inte blev så sen, vart jag självklart pigg. Förbi champoo efter jobbet där några stycken satt. Efter ett tag tyckte Vegard att vi skulle öva inför åre och alltså dricka lite hos honom. Så jag och Alex gick med dit.
Var riktigt mysigt att sitta och prata och lyssna på musik. Alex somnade på soffan medans jag och Vegard kollade på när han bland annat var med i norska dansefeber. Riktigt grymt! Han är helt fantastiskt duktig på att dansa. Vilket dock inte var något nytt.
Vi insåg när det började ljusna att det var läge att gå och lägga sig för att inte sova bort hela dagen. Så vid kl 8 imorse gick vi och la oss. Hade satt larm på kl 12 med det kunde vi ju glömma.. Nytt försök blev senare kl 14 när Samuel mfl dundrade in och hojtade om brunch. Så hängde på och käkade på Ryes. Väl där får jag min mat först, vilket ALDRIG hjälper mig. Var självklart sist klar ändå, och inte åt jag upp heller. Fick väl lite skit för att jag var så långsam, dom trodde inte riktigt att jag verkligen var SÅ långsam. Men jopp, true story. Som tur var hade vi inte bråttom.
Sedan dess har jag bara varit hemma. Emma och Anna kom strax efter mig hem så jag har varit social med dom typ. Så kom även Jennie och dom lagade middag.
Bara skypar med mammilu lite nu och väntar på att Vegard ska komma hem så vi kan kolla på filmen vi såg häromdagen.

Dagens musik; Melody Club - Destiny calling



dimmiga dar det var fina dar, men jag såg aldrig riktigt var vi var...

grattis toy.

Oj jag har visst uppdaterat väldigt dåligt ser jag. Haha. Men det får man ta när man jobbar och så vidare. Bransjekvällen var super skoj! Men man var väldigt trött efter 14 timmars jobb faktiskt. Och gästerna var lite svårjobbade men annars var det helt lugnt. Trodde helt klart att det skulle vara helt galet. Men inte det. Så var det kvarsittning efter jobb också men när man stämplar ut kl 04 och alla redan är ganska dragna och man är trött så orkar man inte så mycket. Så det fick bli två öl och sedan hemgång. Eller hem och hem. Jag hade trott hem. Vegard tyckte inte samma sak eftersom dom köpt pizza som dom skulle göra i ordning. Följde med och var social med dom och lyckades somna på soffan dessutom vid 7-8 snåret på morgonen. Fast jag var inte ensam så det var lugnt. Gick hem ganska tidigt eftersom det var heeelt strålande väder. Mötte upp Toy för kaffe, promenad och hämta en snowboard hon ska låna till åre. Jävligt skön dag. Avslutade med sushi, solsidan och big brother i soffan hemma sen. Kan inte bli så mycket bättre. Efter det så ringde Vegard och sa att jag var varmt välkommen att se film hos dom. Så jag pallrade mig dit och glodde film tills klockan var 3 inatt. Ungefär som det brukar då. Börjar bli en vana.
Och idag fyller så självaste Toy år! STORT grattis!! Så jag har köpt lite diverse saker, typ "first aid kit" till åre och lite så. Tror det går hem iallafall.
Har varit uppe sedan tidigt imorse eftersom jag skulle på en såkallad audition på ett hotell här i centrum. Man får alltså 5 min på sig att berätta om sig själv och varför man ska ha jobbet. Har sökt som nattreceptionist. Han sa att han fått väldigt bra intryck av mig och så. Kan vara lovande. Får svar senare idag eller innan lunch imorgon om jag får komma på intervju. Så vi får se.
Annars idag, jobb, russefest. Så jag ska gå mot jobbet snart då jag börjar kl 13 idag.
Som ni ser så har det inte gått någon nöd på mig senaste dagarna. Och värre blir det inte direkt. Åre på söndag!!! Helt galet. Jag längtar som fan.

Dagens musik; Rasmus Seebach - Natteravn



som den där studentfesten hos miljonärsonen med trumpeten...

soliga lördag.

Yes lite lördag och alltså jobb ikväll. Som jag längtat faktiskt! Skönt att komma igång lite. Igår var vi på sushikväll hos en tjej som heter Johanna. Var väldigt trevligt och intressant att göra egen sushi, men jag föredrar köpes. Jag var dock väldigt trött så jag gjorde sällskap med Anna när hon skulle hem vid kl 23. Egentligen borde jag gått hem tidigare. Jag som sovit så knasigt senaste dagarna.
Vaknade tidigt idag och insåg att det var dumt att försöka somna om. Så jag gick upp och gjorde mig i ordning. Sitter alltså helt klar för jobb och börjar om 2h känns sådär. Tur att jag ska möta upp Toy innan för en kaffe. Hoppas på en bra jobbkväll/natt. Men mest ser jag fram emot imorgon.
Nu blir det till att njuta av det fantastiska vädret vi har här i oslo. Och hoppas att mina diffusa utslag inte kommer tillbaka som dom 2 senaste kvällarna.

Dagens musik; The rolling stones - Angie



knegagubbarna på väg till industrin...

snart vår.

Fredag och till en början oplanerad. Vaknar helt okej tid, kunde sova fantastiskt bra inatt by the way. Så jag gick upp och började med frukost och dylikt. Då ringde Toy och tyckte vi kunde ses en sväng nere på stan eftersom hon ändå skulle klippa sig och kolla scarfs som vi ska ha på oss på bransjekvällen nu på söndag. Sagt och gjort mötte jag upp en nyfrisserad Toy (svinsnyggt för övrigt) och vi började sökandet. Och det är, allt som oftast inte lätt, när man har en tanke och en bild framför sig. Brukar liksom inte bli riktigt som man tänkt sig. Som vanligt när jag är med. Men jag tror ändå detta blir bra! Kul om inte annat och jag ser verkligen fram emot att få jobba på söndag!
Så i ett soligt oslo gick vi runt och letade och hittade någorlunda som vi tänkt oss.
Sedan gick hon vidare på jobb och jag hem. Bestämde mig när jag kom hem att jag kunde följa med Emma mfl på sushikväll hos en av tjejerna. Men blir nog inte där hela kvällen för jag är ganska trött kan man säga. Har ju knappt sovit på två dygn och äntligen inatt gick det bra. Så ska försöka värdera det lite högre ikväll med tanke på jobb imorgon.
Annars händer det inte speciellt mycket i min värld. Ser fram emot nästa vecka söndag då vi drar till åre. Kommer bli såååå fett! Och helgen efter det kommer jag hem en sväng. Hur länge och hela den biten är ännu oklar men biljetten till sthlm är bokad och klar.
Hemlagad sushi ikväll ska bli spännande måste jag säga.

Dagens musik; Takida - Halo



och hennes nya fina vänner, tror de vet var hon kommer från...

the end is not near, its here.

Min anledning till tom blogg på 1 dag är pga jobb och diverse dåligt humör från min sida. Min kontakt person hörde av sig sent i tisdags kväll, oseriöst om man frågar mig, men jag tog jobbet. 2 heldagar i barnehage. Och det har gått kanon bra! Så cash cash cash. Dock är jag fortfarande skeptisk till att jobba med dom allra minsta barnen, inte riktigt min grej. Men ändå. Imorgn ska jag faktiskt vara ledig eftersom jag jobbar lördag och söndag på wallmans. Känns bra, nu.
Har varit äckligt bitter, kanske med all rätt, senaste dygnen. Det har givetvis drabbat Emma som är mig närmast mest hela tiden eftersom vi bor tillsammans. Men ibland får jag perioder där jag BARA vill vara själv. Inte tänka på någon annan eller prata med någon annan utan bara bry mig om mig själv och mina i-landsproblem. Då kan jag bli bitter lemon deluxe. Och det är egentligen ingens fel, jag bara är sådan. Då ska man bara låta mig vara så pratar jag om varför det är så osv så småningom. För prata är inget jag har problem med.
Jag har ju trots allt varit social med ovant sällskap i drygt en vecka. Inget fel ALLS i det! Snarare att jag behöver rensa min hjärna på tankar i mitt. Jag är inte som alla andra jag vet. Men jag har mina ytterst bittra stunder.
Trodde ju att gå och lägga mig tidigt i tisdags och försöka sova för att orka upp i tid på onsdagsmorgonen skulle hjälpa min bitterhet. IKKE! Det resulterade i att jag somnade tidigt men sov i stort sett inte alls resten av natten iallafall.
Igår får jag skylla mig själv. Jag och Vegard bestämmer oss för att hyra film. Det blev 3st och en köpes. Köpte även halva affären på gotteri mm. Filmerna som blev var; The last exorcism, paranormal activity, ugglornas rike samt avatar. Kan då också meddela att det inte var jag som valde dom två förstnämnda. MEN det gick helt ok att se dom. (Tror varken Samuel eller Vegard läser min blogg så dom kan inte säga något annat, vilket gynnar mig..)
Sov då 3 timmar inatt eftersom vi såg alla 4 på rad. Och så jobb på det. ÄN har det gått jävligt bra. Men fråga mig imorgon igen.

Dagens musik; Rihanna - Disturbia



jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag...

kanske lite lugn och ro.

Det har varit ganska hektiska dagar, eller nästan vecka blir det ju. Tim var ju här halva förra veckan och igår kom även Deborah hit för 1 dygns vistelse. Hon skulle på intervju idag och kom hit igår. Givetvis ställer man upp med sovplats. Och lagom till våran frukost kom även Emma hem från Kanada.
Jag och Deborah snackade gamla minnen heela dagen igår. Helt sjukt kul! Det konstaterades också att vi inte setts på ca 3 år.. Galet! Fast känslan var som om vi sågs för ett par veckor sedan, med massor att ta igen.
Kan meddela att NU är jag trött. Riktigt trött. Efter ha gått på stan mer än någonsin på mindre än en vecka och ha besök tar faktiskt på krafterna. Men det har också varit väldigt kul.
Kanske jobbar imorgon och torsdag också i barnehage. Men min kontaktperson har inte hört av sig som avtalat. Känns lite trist och förmodligen ringer han tidigt imorgonbitti när man är inställd på att inte jobba. Dagens i-landsproblem.
Annars jobbar jag bara lördag och söndag den här veckan. Bransjekväll söndag vilket kommer bli kul. Och nästa helg är det ååååååre! Shit nu går tiden fort igen. Lovely! Det betyder också att jag snart åker hem. Känns jätte skönt. Mycket att se fram emot. Så härligt.
Idag har det varit en bra dag, solen har tittat fram fast med starka vindar. OCH jag var på skattekontoret vilket för första gången i världshistorien gick smärtfritt. Hann knappt fylla i formuläret klart innan det var min tur och hon jag kom fram till var väldigt bra. Så jag skuttade nästan ut därifrån! Fast.. Jag ska inte ropa hej än för skattekortet är inte i brevlådan.

Dagens musik; Håkan Hellström - Försent för edelweiss



men lika ihålig, och alla har kriser...

världens bästa h och rekord.

Man kan säga att vi tog ut gårdagen maximalt. På alla sätt och vis. Håkan Hellström var GIVETVIS världsbäst, som alltid!! Fy fan vilken mäktig karl det är. Blödig som jag tydligen blivit på senare år (eller något) när han först kom ut på scenen för att börja konserten började jag nästan att tjura. Haha. Så löjligt men den lyckan som jag kände är helt fantastisk! Han ÄR fantastisk! Plus att vi stod längst fram!! Eller ja det var en rad människor och sedan stod vi. Behöver jag säga mer!? Plus att innan han klev på spelade dom The who och låten baba oriley. Bara där är det ju kung status.



Vi stod ganska nära, jaaa! Hjärta min man.

Och efter konserten bestämde vi oss för att åka upp till Wallmans. Det var kul att så många satt kvar och även följde med till champoo. Som alltid. Och jag är heller inte förvånad över nästa beslut som kom. DOCK beskyller jag min bror lite grann i det. Efterfest hos några vänner till Torstein. Ibland tror jag att jag och Vegard är en dålig kombination, iallafall när det gäller fest. Vi lyckas alltid hetsa varandra rätt friskt. Så självklart kunde vi ju inte sluta festen vid ca kl 8 utan fortsatte med nästa efterfest hos mig. Som i sin tur dog kl 10.30. Nytt rekord för oss två! Börjar nu också bli en smula nojig för hur åre kommer sluta för oss två..
Efterfesten nr 2 höll på att kosta min bror en ny biljett hem. Jag vaknar av en ren slump knappt 20 min innan hans tåg skulle gå. Alla låg och sov. Både tim och jag hade ställt klockor men ingen vaknat. Inte jätte märkligt.
Stress stress stress. MEN vi hann, konstigt nog.
Sedan gick jag hem med andan i halsen för att se om Vegard och Robin vaknat som valde att sova kvar hos mig då efterfesten blev så sen (tidig).
Samuel tyckte också i samma veva att jag minsann kunde gå med honom, hans mamma och syster på museéum. Jag tackade nej, då gårdagens smink och en nyvaken jag som förmodligen luktade en smula alkohol inte var en så bra idé.
Senare kom Toy hit och förgyllde min kväll och hjälpte mig att färga mitt hår. Så nu är det extra fräscht! Tack för hjälpen.
Har haft riktigt grymma dagar med tim här! Varit jätte mysigt och nu är det väldigt tomt utan honom här. Han får gärna komma hit fler gånger.
Imorgon lite jobb och sedan kommer Deborah hit också.

Dagens musik; Håkan Hellström - Klubbland



jag säger till alla jag känner om dig...

håkan hellström på sentrum scene.

Dagen på stan igår var väldigt bra faktiskt. Hoppas att tim också tycker det. Han shoppade loss lite på rean och så vandrade vi runt en del. Men kan säga att efter ett par timmar så blev det ganska kallt. Middag på subway och sedan hem för lite chill, vin och göra oss klara för wallmans. Teasade honom med att han fick se knappt halva showen. Blir roligare om han får se hela när resten av familjen tänkte komma hit.
Så vi stannade där tills det var dags att gå hem och sova.
Jag är nöjd med dagen igår så jag hoppas att han känner detsamma.
Idag är det, the big day! Håkan Hellström på sentrum scene ikväll!! Kommer bli så sjukt bra! Nu är det faktiskt bara 4 timmar kvar innan dörrarna öppnas. Det är kärlek och lycka om något.
Och beroende på när spelningen slutar kanske vi drar oss upp till jobbet även ikväll. Det är ju sista kvällen tim är här så vi ska ta ut det maximalt. För imorgon vid den här tiden sitter han på tåget hem igen.
Tycker det har varit hur bra som helst att ha honom här. Riktigt mysigt.
Hoppas vi hinner ta en promenad nu på eftermiddagen i det härliga vädret. Det kan liksom inte bli så mycket bättre idag, strålande sol och någon plusgrad, ledig, tim är här OCH håkan hellström. På samma dag! Kung.

Dagens musik; Håkan Hellström - River en vacker dröm



du bad mig ta kärlek lätt som en vind...

nu gör vi oslo by.

Gårdagen jobbade ju jag. Så det blev inte mycket till schysst sällskap jag var till min bror tyvärr. Och jag jobbade lite fler timmar än planerat, men som tur är har jag en så bra bror att han inte tyckte det gjorde något. Det var dock heeelt dött på jobbet mot slutet, så det blev ganska tidigt ändå.
Vi avslutade natten iallafall med film hos mina favorit killar här. Sedan var jag vääldigt trött kan jag säga.
Så idag är planen att vi ska gå ut på stan, vilket kommer bli ett jävla helvete nu när northug lyckades ta guld, på ett helt sjukt sett. Men men grattis norge! Tänker inte vara lika bitter som northug själv när han väl förlorat. Kommer väl vara kaos men det får gå. Så senare ikväll terrar vi mina kollegor genom att dundra in på jobbet.
Så nu har vi laddat med längdskidor, frukost och dusch. Så oslo nu drar vi ut.
Kan lova att det blir lite foton också. Nya frisyren och att bror är här måste ju dokumenteras.

Dagens musik; Håkan Hellström - Ramlar



och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag...

meget bra torsdag.

Äntligen är han här. Var och mötte honom på stationen igår så promenerade vi hem till mig och bestämde oss för lite film. När vi kollat en bit in på filmen ringer Vegard och frågar om vi inte har lust att komma över till dom och kika film istället. Sagt och gjort. Kollade på den norska filmen, Trolljägaren (?). Tror den hette så.
Eftersom det blev lite tajt med att klippa mig innan jag skulle möta Tim så bestämde vi att det fick bli efter filmen istället. Så Vegard slapp vara på jobbet svintidigt idag. Tycker jag var en bra idé av oss.
Ska inte säga alltför mycket men kan säga att det är en stor förändring och bild kommer att komma upp. Jennie var förbi för en liten stund sedan utbrast när hon fick syn på mig "men guud va du är snygg i håret!! helt sjukt!" Så jag kommer nog tacka Vegard en tid framöver.
Kommer nog ta ett tag att vänja sig (som med alla nya frisyrer) men den är ruggigt snygg. Bästa är också att bror tog med sig hårfärg till mig så nu jävlar.
Och ett litet meddelande till min fantastiska vän Sarah; Du är och förblir min nr 1 när det gäller mitt hår. Jag måste tyvärr ta hand om det på bästa sätt även i grannlandet. Och både Vegard och Lars är bra kandidater. Men kommer nog aldrig släppa dig. Love you!
Så snart ska jag traska till jobbet. Jobbar dock inte hela natten så min stackars bror skulle dött av tristess. Men han har fått mina nycklar och mitt bankkort i fall att han skulle vilja gå förbi rimi och köpa något.
Imorgon stan hela dan och Wallmans at night. Sounds like a good plan. Hoppas Tim uppskattar det också.

Dagens musik; Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer



ger mig nått som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns...

du är snart där.

Today is the day! Ikväll kommer alltså min fina lillebrur hit. Det ska bli jätte kul! Ser verkligen fram emot dessa dagar. Så idag ska jag först träffa Vegard som ska få klippa mig och så ska jag ta en liten promenad bara. Annars har jag ingenting planerat, alls. Kanske inte behövs faktiskt. Tänkte gå förbi affärn också in inhandla lite mat och diverse. Nu när det inte är bara mig att tänka på så måste man ju engagera sig.
Kollade upp också vart Håkan skulle spela och det visade sig ligga väldigt nära där jag bor, vilket är ett stooort plus.
Planerna för mig och min bror ser ungefär ut som så här; ikväll blir det bara chill eftersom han kommer så sent. Imorgon jobbar jag ett par timmar vilket betyder att han får roa sig själv här hemma hos mig. (För det blir nog aaallt för trist för honom att hänga med mig på jobbet) Och fredag blir det tur på stan, kolla in vm tälten med mera fika och kanske lunch på stan. Kvällen tänkte jag ta med honom till jobbet så han får se hur det ser ut.
Lördagen är dagen med stort L för det är då Håkan spelar!! Shit va jag längtar. Ska försöka hitta nånstans hur låtlistan ser ut. Man vill ju tjuvkika lite såklart.
Så om jag inte hinner blogga dessa dagar så vet ni varför helt enkelt! Ska försöka ta mycket bilder om jag får tillbaka kameran av Jennie ikväll annars lägger jag ansvaret på Tim.
Gissa om jag kommer ha bra dagar. Det kan helt enkelt inte bli fel.

Dagens musik; Håkan Hellström - Du är snart där



där under träden, bakom stängslet, finns en stig för dig...

toppen, botten, botten, toppen.

Okej den här tisdagen gick faktiskt ganska fort ändå. Träffade Toy för att leta sportklocka till henne. Gick fan inte alls. Så vi sket i det och tog en kaffe istället. Knatade runt bland vm-vimlet som var nere på stan med storbildsskärm, diverse tält mm. As nice! Gissa vart jag ska ta min älskade bruur nånstans på fredag!? DIT! Typ som en mysigare julmarknad, med en helt annan stämning. Perfekt med andra ord.
Skippdade handbollsträningen idag, kände mig fan inte ok. Tror det varit alldeles för mycket av olika slag på senaste tiden att kroppen nu sagt ifrån. För så fort jag ätit min middag mådde jag så pass dåligt att jag var nära att kolla en grej på toaletten. SÅ det var bara att ta av sig alla kläderna igen och tänka om, en kväll hemma.
Har slagit ihjäl ett par timmar genom att tvätta, duscha och skypa som fan med mammilu & pappilu. Hjärta skype alltså! Helt fantastisk uppfinning. Och ännu bättre, det är gratis.
Kan meddela att jag är mer än klar för att min bror ska komma hit och hälsa på. Städat och klart och planerna för dagarna är klara. I stort sett, man ska inte planera för mycket för då blir det ändå bara kaos.
Skypade med Emma också som är i Kanada. Hon verkade ha mer än bra och det visade sig att hon kommer på tisdagmorgon, trots att hon börjar resan hem på söndagnatt. Så går det när man åker långt bort. Muhaha.
En gammal kompis hörde också av sig och ska på en intervju här i oslo nu på tisdag. Så jag får sällskap av henne från mån-tis. Ska bli kul då det var ca 100 år sedan vi sågs!
What´s up med oslo? Ja ja jag vet, jag flyttade ju hit av samma anledning.
Imorgon ska min fantastiska vän Vegard klippa mig sedan möter jag upp min lillebrur. Bra onsdag, som fan.

Dagens musik; Håkan Hellström - Hurricane Gilbert



du kan inte se, när löven faller ner...

tänk så mycket man kan längta.

Totalt glömt bort att blogga idag faktiskt och igår. Väldigt märkligt för att vara jag. Har inte haft så mycket att skriva heller dock. Jobbade ju i lördags och det gick väldigt bra. Sen igår hade jag och Toy bestämt oss för thaimat och efter det fanns det en del alternativ på vad vi kunde göra. Men det slutade iallafall med födelsedagsfest hemma hos Mari som vi jobbar tillsammans med. Jellyshots, vin, ost & kex, grönsaker med dipp och gott sällskap. En grym kväll faktiskt. Men tog det betydligt lugnare än vad jag hade kunnat gjort tackvare intervjun imorse.
Var ju på intervju nr 2 idag som jag var kallad till. Tyvärr när jag kommer dit så får jag också veta att platsen redan är tillsatt internt. Men jag hade också vid första intervjun sagt att jag var intresserad av att jobba med sälj eftersom det fanns plats till det också. Så idag var det intervju för det, vilket jag inte alls var förberedd på. Det känns jätte trist att receptionstjänsten försvann (typiskt min tur i den här stan!) för jag är inte alls helt 100 på sälj jobbet. Tyvärr. Så kommer nog att tacka nej till det. Hon hade i och för sig andra idag som skulle komma på intervju också så platsen är inte min för att jag tackar ja. Kluvet som bara den!
Annars idag har jag slappat järnet i soffan och sedan bjöd jag Toy på middag, flygande jakob med ris. Det var liksom min tur att bjussa tillbaka faktiskt. Hon har fortfarande innestående middagar hos mig.
Och en vääääldigt glad nyhet är att min bror har bokat biljetter hit till Oslo!!! Så onsdagkväll kommer han hit och stannar till söndag. Ska kolla Håkan H bland annat med mig. Fy fan va kul det ska bli att ha honom här! Längtar verkligen till onsdag kväll nu.
Måste också erkänna att det är ganska skönt att vara själv hemma lite. Behövde nog det.

Dagens musik; Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i



tills jag började med tequila och blev trummis i en ny orkester...