fredag och shopping.

Jaa jag borde verkligen hålla i mina pengar nu när jag bokat resan och allt. Nåja, jag har ju min budget att gå efter och än så länge har den inte gått ur balans. Men lönen har ju faktiskt precis kommit. Haha.
Idag var jag in på cubus för att byta storlek på en byxdress som jag köpte där, såå snygg verkligen! Nu behöver jag inte lägga ner 600kr på en liknande vi har inne på Esprit. Toppen! Men igår köpte jag en snygg tshirt hos oss, men vaddå 69 kr? Det är det värt. =)
Iallafall när jag var och bytte storlek så kunde jag ju såklart inte låta bli att köpa nagellack, 2 för 39 kr. Som taget. Men hittade såklart ett enkelt vitt linne som man inte behöver ha något under på sommaren (eller magaluf) haha! Fast den var såklart för stor. Nåja, fick allt ge mig iväg och kolla på Gina efter något sådant. Då kom också Jimmy och Hjalle som smakråd och sällskap. Hittade inget, men vidare till carlings som inte heller hade. Dom om några trodde jag faktiskt. Iallafall så hamnade jag på Monki och då försvann det lilla sällskapet. Kanske var därför jag hittade mitt linne? Haha. Närå. Men hittade ett fint linne för bara 100kr. Så nöjd faktiskt. Men nu måste jag på riktigt hålla i pengarna. Annars går det inte.
Men nu ska jag försöka bli trött så jag kan sova snart, jobbar ju faktiskt imorgon. 10-17 och sedan blir det väl lite chill hos Hjalle. Who knows. Tyvärr blir det inget lagfestande pga att jag jobbar på söndag. Attans.
Men men, trevlig helg på er alla!

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din...

Mera Håkan H till världen.

Jag kan aldrig få nog tror jag. Har ett stort kollage som jag jobbar flitigt och ofta med på honom, artiklar, bilder osv osv. Har alla hans släppta skivor, dock inte singlar eftersom dom är med på skivorna och nu idag även boken; Håkan Hellström, texter om ett popfenomen.
Och jag tröttar då inte. Har nu också lyckats få in nya skivan på jobbet så alla får glädjas åt detta geni.
Bästa idag trots tristess, sura miner samt yrsel. Så kom det fram en äldre dam, såg ut ungefär som min farmor,
och säger "Visst är det Hellström? Håkan alltså?"
Jag: "Javisst är det så.."
Damen: "Han är ju uunderbar!"
Jag: "Hehe jaa det kan man verkligen säga, det är nya skivan som släpptes igår det här"
Damen: "Jaa men det vet jag väl, för sent för edelweiss"
Jag: "Jaså, du var påläst märker jag!" (Med en mycket gladmin åt att hon visste så mycket om det.)
Damen: "Självklart, man måste ju hänga med!"
Men liksom, huuur många äldre egentligen kan sånt här? Jag blev så otroligt glad när hon kommer fram och sa sådär. Haha, coolaste idag måste jag säga.
Man får aldrig nog av den mannen, så är det bara.

image624

Och eftersom att jag återigen jobbar imorgon så ska jag bara läsa lite bloggar och sedan i säng och börja den intressanta läsningen. Har äntligen något att göra på mina luncher. Om jag inte får sällskap av grabbarna vill säga.
Har märkt att min kropp inte alls är van vid att jobba näst intill 2 veckor i sträck. You dont say. Men märkte det idag på morgonen höll jag på att tappa balansen och allt blev bara svart för en sekund eller så. Läste på vårdguiden.se att det kan man få vid stress och oro typ. Jag förstår varför jag i sådana fall fick det. Men nog om allt tråkiga, imorgon har jag sovmorgon och börjar inte förens kl 12! Skööönt. Ny dag med nya möjligheter.

finns inte mycket mer att säga nu...

inte längre orolig.

För när jag gick och kollade i brevlådan så där låg den. Håkan Hellström, För sent för Edelweiss.

image623

Gudomlig skiva. Att man ska behöva vänta så länge på kärlek det är ju sjukt. Jessica, tror du jag längtar mer till Göteborg nu eller!? Haha.

Så har det fixat sig med biljetter till en Svensson svensson inspelning som jag och pappa ska gå på. Redan nu på måndag kl 16.45 har vi fått plats. Det ska bli jätte kul verkligen! Har ju varit på en inspelning av Så ska det låta tidigare med Jimmy och Pia, det var faktiskt roligt. Klart det blir lite jobbigt efter ett tag men va fan. I´ve been there.
Så ska bli riktigt roligt att se en inspelning av Svensson svensson. Kul att göra något bara jag och pappa också. =)

jag e inte skyldig nån nåt längre...

Då var det bokat.

Så sinnessjukt bra! Haha. Nu är iallafall resan till Magaluf klar, har precis bokat och betalat in den första lilla avgiften. Vill ha augusti nu typ. Eftersom de andra redan bokat och deras hotell och flyg var fullbokat så fick jag och Hjalle boka eget. Haha. Så vi ska bo på ett hotell som heter Montenova Studios. Låter ju flashigare än vad det verkar. Men han hade bott där förra året tydligen så han sa att det är helt okej. Det lilla han minns såklart.
Så det ska bli super roligt att få åka i år igen med det underbara gänget. =)
Går verkligen och håller tummarna för att få semester nu bara, annars synd.

image621

Hotellet plus pool. Lite mysigt ser det ju faktiskt ut. =)

image622

Palma Nova. Antar att det är strändernas strand där. Haha. =) Fint verkar det iallafall.

Har ju kommit halvvägs på min bästaste dag iallafall, lönen är på kontot, resan bokad och promenaden med Victor och Casper avklarad. Men vart är dagens post och Håkans skiva? Det är min fråga. Sedan ikväll är det ju Lost också. Ska väl också försöka mig på att träna lite också. Men det får vi se hur det blir med den saken.

jag har aldrig sett nån så uppsnärjd i det blå...


imorgon onsdag, världens bästa dag.

Faktiskt. Utan tvekan en av dom bättre iallafall måste jag väl medge. Studenten och alla sådana där dagar räknas inte just nu, för dom GÖR man inte bra, dom bara är det.
Men imorgon får jag lön, den är försenad en dag, Håkans nya skiva kommer i brevlådan imorgon, och förhoppningsvis boken, ska bokas resa till Magaluf med Hjalle, tur att du ändrade dig grabben till två veckor istället för en, JAG ÄR LEDIG, men behöver jag säga mer, Lost kommer på tv, den serien går bara att älska, så ska jag försöka mig på att träna en sväng faktiskt, var ju faktiskt ett tag sedan det också förra veckan?
Anyway så är det ju en så SJUKT bra dag imorgon. Om det blir sol så blir det såklart promenix med Victor och Casper. Vad annars. =) Jag vill ha onsdag NU.

image620

Den mannen, den stilen, den kärleken. I april ses vi återigen. Kärlek är ordet att beskriva Håkan H.

jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen...

jobb och snö.

Ja, inte hade våren tänkt att komma ännu tydligen och min trench får hänga kvar i garderoben. Fan. Jag vill ju använda den. =) Nåja istället fick jag jobba med alla vårkläder och hoppas att våren kommer snart.
Men idag var ändå en ganska bra dag, men lite halv seg sådär. Därför så piggade det upp med att tänka att man faktiskt får dubbelt betalt. Det tackar jag för. Blev även väldigt glad när vi hade stängt och skulle gå, då frågar Maria om jag ville byta tider med henne. Alltså istället för 10-19 så 12-19. Man kan säga att jag tackade ja ganska fort så hon inte skulle ändra sig. Haha. Så sjukt skönt att få lite sovmorgon. I need it. Sedan onsdag är man ledig. Hur underbart är inte det? Men annars jobb hela veckan.
Troligen bokas Magaluf resan på onsdag också. Fantastiskt med en utlandsresa i sommar. Det var ju så sjukt roligt förra sommaren =) Så nu blir det till att boka. =) Hoppas du blir glad nu Rosie haha! =)
Men nu ska jag träffa Victor iallafall, honom har jag inte träffat sedan i torsdags eller något sådant. Vilket är väldigt ovanligt när det gäller oss och båda faktiskt är hemma. Men ibland behövs det också såklart.
Längtar som tuuusan till onsdag = håkans nya skiva! Guld guld guld. Samt lön. Haha. Nåja just nu väger faktiskt skivan mer känner jag.

jag tar den i hemlighet, och tillsammans, flyger vi söder ut...


älskar ljus.

Det är värmande, mysigt och fint att dekorera med. Och det är precis det jag har gjort nu. Fick i påskpresent ett ljus set så nu är det super fint. =)

image619

Visst är det fint? Inget man som kille direkt har i sin lägenhet om man säger så med alla hjärtan och trams. Men jag gillar det och det passar i mitt rum. =) Mina föräldrar är bra dom.

Så nu när man är ny duschad och fixat i rummet så är det bara en bra film eller kanske Vänner? Samt lite godis såklart påskgodiset, som saknas för att det ska bli riktigt bra. Men det är inte så svårt fixat. Så får det bli och sedan tidigt för att sova. =) Gud va skönt det ska bli.
Har också kollat upp resor till Magaluf och det verkar lösa sig. Tror jag iallafall. Måste prata med Rosie som har stenkoll på allt när det gäller bokningarna. Sedan är det bara för mig att boka. =)

den här gången kanske världen förstår oss...

glad påsk.

Bättre sent än aldrig va? Jag har ju jobbat hela helgen och det bara fortsätter. Därför har jag inte haft tid för varken datorn eller bloggen. Sådant som händer.
Fick iallafall påskägg och en liten present. Mysigt som vanligt =) Jag som älskar ljus blev väldigt glad för den perfekta presenten till ägget.

image617

image618

Smaskens va? =) Jag har knappt hunnit äta något eftersom jag inte varit hemma. Men det lilla jag ätit så har det ju varit gott. =)
Igår var en bra dag faktiskt. Fick sluta prick kl 17 och alltså slippa stänga. Mera tid över till att fixa i ordning sig. Det var ju "storma-vilken-jävla-johans-nya-lägenhets-dax" Haha. Stackarn visste inget och har bott där i en vecka.
Kom iallafall hem en ganska bra tid, åt, gjorde mig i ordning och sedan iväg. Kommunalt? Har inte åkt buss på evigheter känns det som. Mötte upp alla på tåget och då var festen igång.
När vi väl var framme så var det bara att börja korka upp. Johan själv blev ju såklart förvånad över vårat lilla påhitt, men tur var att Åsa var där redan och höll honom hemma. Haha. Som Johan själv sa "Jag förstog att det var ni när jag hörde klirret i trappen" Är det så uppenbart? Tycker jag inte.
Vi blev iallafall ett stort gäng, som vanligt, på ca 15 personer. Hade en as trevlig kväll faktiskt och var hemma vid kanske halv 3. Pigg och glad imorse när jag skulle till jobbet, japp självklart. Tusen tack Åsa för skjutsen hem! =)
Nattis och Rosie, jag ska ordna med mallis resan. I promise.
Ikväll är det tv och snacks som gäller och sova tidigt. I need it. För imorgon är det jobb igen. Skönt att vi stänger kl 17 även då. Idag fick jag kila tidigare också, halv 5 redan. Toppen!
Imorgon träffar jag Victor också, har inte setts på ett par dagar pga att han har varit ute samt lanat (!). Kul kille liksom. Haha.

och jag undrar vad som händer i vår del av stan...

påsk och sådant.

Japp nu är det då snart slut på skärtorsdagen, men ännu har påsken bara börjat. På gott och ont som allt annat. Jag anser att påsken är mysig och oftast en början på våren. Men inte nu när det är snö och minus grader. Haha. Nu kommer jag jobba hela påsken så för mig kvittar det vad det är för väder för jag ser det ändå inte. Kommer bli lite tungt att jobba så mycket som jag kommer nu närmaste tiden, men ack så snygg lönen blir. Får se det så helt enkelt.
Men lite påsk mat och mys hinns det ju med ändå. =) Jag jobbar ju inte dygnet runt direkt. Stänger kl 17 så det är helt okej.
Idag har jag inte gjort mycket alls, trots grov mensvärk så följde jag med Victor och hämtade Alexander på dagis. Vilket var jätte mysigt eftersom det var så härligt väder. Tog även med Casper till dagiset så han fick sig en riktig promenad. =)
Väl hemma så följde jag med pappa ner till centrum för att inhandla mat och så. Gick även och solade vid gymmet också. Sååå skönt måste jag säga! Frågade lite om personlig tränare och så. Har alltid velat få den hjälpen. Så får se hur det blir med den saken. Träffade även en gammal kompis där, var trevligt med en liten pratstund sådär när man inte setts på flera år. =)
Men nu ska jag och Victor se på Apollo 13 som just börjat på 4an, måste ju coola ner lite eftersom det är arbete som gäller imorgon. Fast det är fredag imorgon är det som söndag. Hur skönt är inte det!

från norr till södertörn, till jordens alla hörn...

håkan hellström, my man.

Ju närmare april man kommer ju närmare Håkan. God i love him! =) Bästaste pappa gick till pressbyrån och köpte Café och King åt mig för att det är repotage om Håkan H. där, så tog han även City till mig där dom intervjuat honom, i didnt know that. Så bra pappa har man! =)
Så nu ska jag lägga mig med min mage och läsa om braiga Håkan och längta efter skivan och boken.

image615  image616

Anyway, kärlek till den här mannen. Är det någon man verkligen gillar så är det honom. Iallafall så är det för mig. Som man kanske märker =) Dom som känner mig vet!

se dig för lillebror, här kommer lyckan...

så kan det gå.

Ungefär. För det första så har det inte slutat snöa på långa vägar. Både mysigt och jobbigt. Mysigt när man kan sitta inne och titta ut på alla stora härliga flingor som dinglar ner på marken och gör det ljust ute. Men jobbigt när man köpt sig en trench som man vill använda till våren, lite hopplöst nu när det är kallt och snö? Svar ja. Så det är trist. Sen kan man inte använda några söta vår skor heller.
Men då har man ju turen att jobba hela påsken inte sant? Haha. Money money money.
Jag har faktiskt inte gjort mycket alls sedan sist. Jobbat och tränat. Eller jaa värmde upp iallafall. Var som en liten "avslutning" på handbollen igår. Så nu är det uppehåll tills 1 april. Vilket passar mig underbart eftersom att jag jobbar.
Idag blev det lite annat på jobbet. Jag lider av en extrem mensvärk (kul upplysning va!?) och trodde jag skulle slippa det lite grann nu. Men icke. Så jag fick åka hem från jobbet och därför är jag hemma nu. Slutar ju annars kl 19 men fick nu åka vid kl 16 istället. Lite surt eftersom jag inte får lika mycket pengar, men gör det ont så gör det.
Höll först inte på att få åka hem men eftersom jag har så gulliga kollegor som backar upp så fick nog butikschefen lite skuldkänslor och sa att det var okej. Tackar.
Är ju ledig imorgon så då får jag kurera mig lite. Fit for fight på fredag igen. Då har förhoppningsvis det löst sig med min lön också. Fick såklart för lite lön från januari. Suck. Bara för att Emilia upptäckte det också. Haha!
Köpte nya jeans på lunchen också, hade nå 100kr rabatt på jeans på JC så då tänkte jag att jag lika gärna kunde kolla. Fick suuuper bra hjälp av en duktig kille där så jag hittade ett par snygga Levi´s jeans. Hade aldrig hittat dom annars faktiskt. Toppen med så bra hjälp när man behöver den! =)
Men nu ska jag kurera mig och förhoppningsvis kommer mamma och pappa hem med tidningen jag bad om. Stort repotage om Håkan! =)

vi borde skratta åt allt igen, men vart är den där regnbågen...


en vän.

Ja som i tidigare inlägget, håkans nya singel. Jag tjatar om det javisst. Men den låten, nu har jag lyssnat om, om, om och om igen på den och fan va den stämmer in. Den stämmer in i min nuvarande känsla.
Känns så skönt att ha tillbaka en nära vän man tappat. Eller inte riktigt tappat men inte heller haft den där nära kontakten man hade innan. "Kanske det är så här när man blir vuxen?" Jag tror det. Det känns som det. Jag går mycket på känsla, har gjort det ett tag nu. Men det verkar ju gå så bra så varför inte? Kanske det som drar mig mer ner. Att bara få prata av sig lite skit med någon som inte alls har med saken att göra. Det är mer tacksamt än många tror. Iallafall för mig. Kanske precis det här jag behöver. Mina axlar känns nu inte alls lika tunga. Små vardagsirritationer kan vara skönt att skaka av sig. Och det är precis det jag har gjort. Att ha en nära vän som alltid förstår, hur länge sedan det än var man träffades, pratades vid eller på något sätt har en aning om nuläget är, är guldvärt.
Det är nog min räddning.
Jag är honom evigt tacksam att jag har en sådan bra vän. Hoppas han förstår det också. Vi förstår varandra ganska bra trots att våra samtal oftast inte är så speciellt seriösa. Men behövliga för oss båda, det vet jag. Jag känner honom så väl att jag kan läsa honom utan att han behöver säga hur egentligen läget är. I just know it.
Alla har inte en bästa vän, jag skattar mig lycklig att jag har en. Fick jag bestämma skulle alla ha minst en dom verkligen kan anförtro sig till. Tyvärr kommer det aldrig bli så.

varför måste vi såra varandra, låt oss säga att du blir borta för en lång lång tid...

detta är musik.

Håkan Hellströms nya singel. Kärlek kärlek kärlek.. Bara dö-längtar tills när han släpper sin skiva, som jag självklart förbokat så den dimper nog ner i brevlådan den 26e mars. Och förhoppningsvis kommer boken han skrivit då också.

Här kan ni lyssna på nya singeln,
för en lång lång tid.

image614

Göteborg 12 april. Kommer vara en känsla som är obeskrivlig. Jessica, det kommer bli sjukt bra det här!

snö.

Hm jaa vart tusan kom det ifrån? Och inte så lite heller. Var ju ute med Victor och Casper på promenad och bus såklart, men vi var inte ute speciellt länge måste jag säga. Okej med regn, men vi ledsnade när det blev mer och mer, och efter ett tag blev det till slut snöblandat regn så då var det ju bara att gå hemåt.
Så när jag kom hem så blev det ganska så snart bara snö.

image609  image610

Så här såg det ut för drygt 2 timmar sedan. Och det har inte slutat snöa ännu.

Man börjar ju undra, vart tusan tog våren vägen? Jag som köpt vårjacka och allt. Som jag inser bli lite kylig att gå i nu må jag säga. Haha. =) Hör nu på vädret på 4an också att det kommer fortsätta en del imorgon, snöblandat regn. Vad ska man säga? I dont know. Jag vill ju bara ha vår nu.
Ska låna lite bilder från min bror sen också som han tagit och lägga upp här, dom är nog lite mer "proffsiga" än mina snöbilder. Haha.

Här är han med kameran han promt vill köpa. Sisodär ett par tusen lappar senare...

image611 

image613

Och eftersom jag inte har tålamod att ta bort det som inte behöver synas på bilderna så får det se ut såhär. =)
Bror min tar kort på våra marsvin. =)

Nu ska jag försöka hitta lite låtar.

men det var bara nåt som kom över mig när jag gick gatan fram...

min lillebror 17år.

Han blev stor och gammal igår han. Jääätte stort grattis till min stora lillebror! <3 =) Av mig fick han två t-shirtar från Esprit. Nääähääää.. Men faktiskt, jag tänkte köpa något annat först men fick syn på dom och dom var SÅ han. Då kan man inte låta bli helt enkelt. =) Och han blev glad för dom så det var ju bra. Ibland har man smak.

image608

Så igår hade jag match mot Lindeskolan vi vann, enligt mig, lite oväntat med 11 bollar. Har för mig att när vårat lag mötte dom borta så torskade dom med ca 11 bollar. Men jag kan ju ha helt fel. Jag gjorde iallafall två mål. Men kände mig helt förvirrad på plan. Mer än vanligt. Men enligt Victor och hans far P-O så tyckte dom jag gjorde en bra insats. Då får man väl tacka för det. Återstår och ser hur nästa säsong blir.
Efter matchen var det till att se första halvlek på herrarna som mötte Hallby och den berömda Johan Pettersson. Och jag är glad att jag inte såg resten av matchen. Tumba grabbarna åkte på stor spö.
Så vi åkte och handlade lite mat och sådant inför veckan och sedan iväg till Heron City och Amazon för att fira lillebror. Det var super mysigt som vanligt när familjen är ute och äter. När vi kommit hem så åkte jag till Victor för att sova där. Och som jag sov sen. Haha. Har inte sovit så länge på tusen år känns det som. Men va skönt det var. Speciellt nu när jag vet att jag kommer jobba maaassor under två veckors tid. Inget påskfirande för mig inte. Fast det ger bra med pengar!
På tal om pengar så har jag drömt nu nästan två nätter i rad att jag har hittat pengar (?!) Inte jätte mycket men ändå en del. Vad kan det betyda? Är det för att jag upptäckte mina -45 kr på kontot? Eller vad handlar det om? Jag har ingen aning.
Om drygt 40 min ska jag ut med Victor och Casper på en välförtjänt promenad. Ska bli jätte skönt. Men dagen är ju inte över ännu så får se vad jag ska hitta på. =)

jag gick runt och mumlade, jag sa inget mer...

melodifestivalen 2008.

image607

Snart går det av stapeln. Antar att många många många kommer sitta bänkade ikväll. Jag har inte varit så jätte mycket för det här med allt inför nu sverige finalen som går ikväll faktiskt. Men har ändå sett de flesta deltävlingarna i brist på annat. Björn Gustavsson är ju guld värd! Så skön grabb.

image604

Men eftersom jag och Victor ska sitta barnvakt ikväll och jag har match imorgon så blir det till att se finalen ikväll. Man måste ju ändå se vem som skickas vidare och ska representera Sverige. Jag gillar ganska många av låtarna ikväll men vissa kan ju bara dra något gammalt över sig. Tycker att Amy Diamond och Nordman ska ligga bäst till ändå.
Hoppas att det inte är lika långdraget som alla andra, men förmodligen blir det ju så. Har ju faktiskt inget bättre för mig än att snacksa vid tvn så why not? För magen känns bättre nu så ikväll blir det lite försiktigt med godis och sådant. =)
Men innan jag kan fundera på melodifestivalen så ska jag skjutsa mamma och pappa på 40års festen. Så väntar på att dom ska bli klara så jag kan bege mig mot Victor. =)

image606

Gillar Luuk som programledare, mycket bra val SVT.

men jag går inte isär när jag går med dig...

oj då.

Man kan säga att det blev en bra vila faktiskt. =) Dock känns magen fortfarande. Why why why?? Jag somnade efter 3 avsnitt på Vänner nerbäddad med täcke och en kudde i min nya soffa. Det var jätte skönt faktiskt. Kanske behövde det ändå. Måste ju må bra imorgon när vi har våran sista seriematch, på hemmaplan dessutom. Kommer kännas lite konstigt att sista seriematchen är imorgon faktiskt. Blir liksom helt annorlunda när det inte är matcher. Men bra blir det nog.
Nu ska jag fortsätta kolla på vänner faktiskt. Men jag blev otroligt förvånad att jag faktiskt somnade en timme. Brukar inte göra det, har inte gjort det på hur länge som helst. Men skönt var det. =)

och du var alldeles runt hörnet i kvarteret...

på bättringsvägen.

Är jag nu iallafall. Efter en kväll jag trodde skulle bli riktigt mysig med film och gott. Icke. Precis när jag skulle åka hemifrån så fick jag världens magont. Ingen aning om varför eller hur det kom sig, hade inte ätit något knepigt eller så heller. Men det var ändå bara att pallra sig iväg och hämta Victor och åka till hans mor. Vi som hade laddat upp med filmer, cola och skruvar, som är mina nya favvisar. Eftersom jag inte är så förtjust i snacks överlag så är det ju toppen att jag lärt mig lite att äta det. Men det blev bara en film och inget gottande för mig. Magonten höll i sig, kraftigt.
Fick hälla upp två stora glas med cola och blanda bort kolsyran i den. Är en av dom bättre blandningarna mot magont faktiskt. Inte för att jag kände att det hjälpte för stunden men när jag väl lagt mig i sängen och kommit till rätta kunde jag sova. Jag ville ju inget hellre än att sova när dom där smärtorna kom och gick.
Och när jag vaknade imorse var jag mest öm i magen bara. Sköönt. Men man ska inte ropa hej innan man är över ån (?) eller något sådant. När vi gått upp och började göra oss iordning för att åka mot hans far så fick jag små ont igen. Men som tur var inte som igår. =)
Men so far nu har det gått ganska bra och jag har inte alls lika ont längre. Fast jag undrar fortfarande vad det kan bero på? Jag har verkligen ingen aning. Skönt att det mesta är över nu iallafall. =)
Ikväll är det melodifestivalstittande och barnvaktssittande med Victor åt lille Alexander. Spännande, hur ska det gå. Haha. Närå men kommer vara trevligt tror jag. =)
Nu ska jag faktiskt lägga mig i min nya soffa och glo på vänner. Vila magen om inte annat..

dagen vet vad som väntar dig, natten kommer och hämtar dig...

room makeover.

Japp. För att inte ha något speciellt planerat idag så har jag gjort mycket faktiskt, är väldigt nöjd med mig idag. Fick en soffa häromdagen, beg. såklart men den passar sååå bra in i mitt rum att det är sjukt! =) Är verkligen så nöjd. Det var absolut inget fel på min förra mer än att det var ljusgrönt överdrag i mitt så blåa rum (?) och det fanns inga nya överdrag att köpa på ikea eftersom det var en sådan gammal modell. Attans. Men så det fick bli en ny för 200kr även den en ikea variant. Och jag är verkligen super nöjd! =)

Before:



After:



Så vad tycks? Kanske inte syns så bra på bilderna, men lite skillnad är det ju iallafall. =) Hann till och med dammsuga och se ett par avsnitt på vänner. Så nu ska jag åka och hämta Victor för att sedan bara ta det lugnt ikväll. Ganska skönt det med faktiskt.

så länge du är med mig...

bild update.

Som utlovat. Faktiskt snabbare än jag själv trott, men det är för att jag ska bränna ut alla mina bilder för att kunna ta bort på datorn. Smart va? Och eftersom min dator är den mest sega så kanske det behövs. Iallafall förberedelser för att formatera den.
Men eftersom jag inte gillar mig själv på bild osv osv. Så skippar jag hårbilden. Ger ändå en sådan orättvis syn på det hela. För snyggt är det och jag är nöjd, det är viktigast. =)
Och jag har inte bästa kameran men här är min nya trench anyway.

image602

I like it och det är de som räknas. =)
Och självklart har jag inte hunnit börja kolla på vänner än, så kanske dags att slappna av lite.

jag har ramlat där förut och det är mer än bara nån sorlig kliché...

jag är så upptagen.

Tydligen. Det känns inte alla gånger som det, men när man ser vilket datum senaste inlägget är skrivet så vet man. Jag har jobbat nu tisdag-torsdag. Varav onsdag i haninge, vilket var roligt speciellt för omväxlingens skull. Två trevliga tjejer jobbade jag med också.
Igår på jobbet så bestämde jag mig för att köpa en jacka. En trench, svart. En tidlös sådan. Men hade nog absolut inte köpt den om jag inte vunnit säljtävlingen vi hade och jag fått 500kr att handla för. Så jag betalade bara 279kr efter rabatter och allt. Perfekt. =) Så nu har jag den att slita ut i några år.
Och eftersom jag har jobbat har jag inte haft tid att träna. Vilket känns riktigt piss och jag känner mig mer än tjock. Så jag fick arslet ur vagnen idag och tränade framför tvn och I huvudet på Gynning som mamma så snällt spelat in åt mig förra veckan. =) Och eftersom att jag är sååå upptagen så har jag ju då inte hunnit se det..... Haha. Ironiskt alltså.
Fast på morgonen eller snarare hela förmiddagen tillbringade jag på Salong Adam och Eva, där Havanna jobbar. Fix och trix inför hennes Gesällprov. Vilket betyder färgning och prov av uppsättning. Båda delar blev såklart tipp topp. Vad annars? Så nu har jag ingen ful utväxt i håret längre. Såå skönt! Och uppsättningen kommer bli perfekt. Så jag är super nöjd och pank.
Kanske kommer en bild när jag är mindre irriterad på min uuuunderbara dator, som är sveriges segaste. Måste nog formatera om den både en och tre gånger.
Så later med bild av jackan och håret då.
Nu, vänner på ingång i mitt rosa playstation. =)

kärlek är ett brev skickat tusen gånger...

på bättre humör.

Vilket är bra för snart är det sängen som gäller. Gillar inte att gå och lägga mig med mungiporna nere. Men så här efter att ha städat rummet och ätit lite blåbärspaj med vaniljsås så kan man ju inte vara sur. =) Blåbär som är bland det bästa man kan äta enligt mig, gör ju inte saken värre. Så tog jag en bild på mina vackra fynd som jag köpte idag.

image601

Dom vita kostade bara 190kr, Marco Tozzi och de marinblå 390 från Björn Borg. Riktiga klipp enligt mig. Sitter perfekt gör dom också. =) Käärlek till skor! Stog och velade mellan de vita och ett par andra svarta för 340kr men till slut blev det dom vita och jag är nöjd.
Men nu är jag verkligen proppmätt var nog ingen bra idé med pajen, men det är så gott att man inte kan säga nej. Så imorgon ska jag nog allt träna på nå vis. Tror inte det är någon träning pga a-lags match men tror jag får sätta mig på någon cykel eller så. Vill inte se ut som dom i USA direkt..
Men nu är jag jätte trött och ska sova tror jag nog, har ju arbete att sköta imorgon.

hur kan du be mig, be mig att förstå...

blir så sur.

Aa, nu är jag verkligen uppe i varv. Fan va arg jag blir. Jävla Scandic. Och typiskt mig som antagligen är tok klantig och inte kollar? Nä jag vet faktiskt inte. Tycker det bör vara tydligare skrivet. Jag ska vara den mest pain gästen dom haft, klaga på allt. Aa det ska jag nog. Haha.
Usch gillar inte att vara sur faktiskt. Man blir så upprörd. (Nähääääää..) Men ska väl liva upp det lite med att städa mitt rum. Otrooligt uppiggande. Not. Men måste göras.
Egentligen ville jag bara skriva av mig ilskan lite men det verkar inte hjälpa så jag tar nog tag i städningen istället iallafall. Fan, jävla skit.

men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt...

jätte bra update.

Eller inte om man säger så. Suck. Har verkligen inte tid längre fast jag varit ledig sedan i torsdags? Vart har tiden tagit vägen? No idea. Men i helgen kan jag ju ha som bortförklaring att farmor och "farfar" varit här. =) Så därför kunde jag väl inte sitta vid datorn och vara asocial.
Men jag har haft en bra helg med goda middagar, utgång med bra vänner, mys med victor, bra filmer och godis, och en allmänt bra handbollshelg. (Trots egen förlust...) Men herrarna till elitserien och f-93 tog SM-guld i tumba idrottshus. Stort grattis! Grymt jobbat av dom lagen. =) Sjuk kul matcher också.
Idag måndag, seg seg seg seg dag. Blä. Sov på tok för länge också, Victor blev lika chockad han när han vaknade. Vi hade en del ärenden att utföra idag. Köpa hö till mina marsvin, åka till stan och kolla i en affär på söder som heter Provskor. (köpte såklart två par. Haha.) Kan lägga upp bilder senare. =) sola, och sedan skulle jag ju städa rummet och bädda sängen, och ringa scandic. Jag har gjort hälften av uppdragen so far. Men får väl ta tag i dom efter middagen. Men är så sjukt trött och seg. Blä.
Är iallafall nöjd med mina köp av skor. Skor kan jag aldrig få för mycket utav har jag märkt. =) Eller vad säger ni?
Ska jobba imorgon, onsdag och torsdag den här veckan. Känns helt okej faktiskt. Dock skulle jag börjat kl 12 på onsdag men så blir det såklart inte. Butikschefen ringde idag och undrade om jag inte skulle vilja jobba i haninge på onsdag istället 10-19. Kan ju vara skönt att byta plats lite tänkte jag och sa att det var okej. Det är en lite mindre butik än den vi har så kan ju vara kul för omväxlingsskull liksom =) Men torsdag är det ändå skönt att börja 12. Det är riktigt skönt med sovmorgon. Haha.
Men nu är det middag, är typ så hungrig så ska bli bra med lite mat i magen så jag orkar städa sen. =)

känns som om alla är äldre nu och ser efter varann...

blandade känslor.

Vet inte vad det är men idag har jag känt mig lite konstig. Kan inte sätta fingret på det eller så men konstig är mitt ord. Varit jätte glad så länge solen har varit framme iallafall men fram mot kvällen så blev jag grinig och trött. Hm. Jag är inte van vid att vara ledig och vakna så där lelös som man kan känna ibland. Trodde verkligen inte jag skulle ta mig upp. Men utvilad var jag iallafall och det är skönt.
Idag har det varit "ärendenas-dag" har haft lite smått och gott att pyssla med. Men nu sitter jag helt ensam hemma och myser. Ska snart gå ner och sätta mig i vardagsrummet med massa tända ljus och njuta av godiset jag köpt. Haha. Tjockis som man är. Men jag gillar det ändå.
Victor är nämligen ute på krogen med sina vänner och jag har match imorgon och ska för den delen ut imorgon istället så jag blev hemma. Och familjen min + farmor och plastfarfar är som tidigare nämnt nu på Sound of music musikalen. Och den där brodern jag har han är tydligen på filmkväll hos någon kompis. Tror inte det har hänt på jätte länge att jag är helt ensam hemma, men nu är det så. Skönt.
Färgade håret på Victor också. Haha stackaren. Gick inge vidare eftersom att i alla slingförpackningar fast endast borstar att använda och inga mössor. Vart är mössorna!? Och självklart blev det ju inte bra. Så jag i stressen åker till ICA och köper en brun färg. Som då såklart blev röd!?! Hm. Det var inte riktigt i planerna. Men helt illa såg det inte ut, bättre än det blonda iallafall. Men det måste ju varit pga den konstiga blonda färgen att det blev så och att vi färgade direkt efter. För rött var inte resultatet som visades på förpackingen. Nåja, vi får göra om det. Igen.
Tänk att ett år går så fort. Sälen för prick ett år sedan. Vid det här laget hade jag jobbat mina två första dagar där och genast börjat komma in i gänget. Men det är ju ändå ett år sedan.. Can´t belive it.
Men imorgon är det match, restaurang besök och utgång. Ser verkligen fram emot morgondagen. Tror att det kan bli en riktigt skojig dag! =) Förhoppningsvis med vinst i bagaget också. Eller vad tror ni? =)
Nu, mys med cola och godis påsen och glo vidare på lets dance.

image599

det gör inte ont om det piskar ett regn eller bränner en sol...

oj oj oj.

Long time no see. Som man säger. Haha. Jag har verkligen inte haft tid att blogga faktiskt, har inte ens suttit vid datorn sedan jag skrev sist. Alltså i måndags. Vilket faktiskt är en ganska stor bedrift av mig tycker jag, brukar kunna unna datorn ett par minuter, men inte nu tydligen. Jag har jobbat och tränat så det har helt enkelt inte funnits ork till att blogga eller ens kolla på datorn.
Idag kom min farmor och plastfarfar till oss, jag som tänkt en massa typ städa, bädda rent osv osv osv. Men eftersom vi hade en sjuk på jobbet så fick det bli till att jobba idag. Skit också. Men enligt farmor så "var det så fint att man knappt vågade röra sig där inne" Joo men tjena. Haha. Aja tur att hon är nöjd det är ändå hon som ska "bo" där.
Men skönt iallafall med lite extra timmar och pengar såklart. Så jag klagar inte. =) Dom ville i och för sig att jag skulle jobba imorgon med men då sa jag verkligen nej. Det går inte imorgon, inte med tanke på att farmor och farfar ska knalla runt själva där hemma. Haha. Inte för att dom går vilse eller så utan snarare sällskapet. =) Pizza blir det imorgon också, till farmors glädje. Haha kan man inte tro inte. Dom ska ju se sound of music musikalen imorgon så det hinns inte med någon galamiddag, blir restaurang på lördag istället. Mums. =)
Så nu eftersom att dom har okuperat mitt rum så sover jag dessa nätter hos Victor, till min glädje. Hehe. Känns skönt att vara ledig till tisdag nu faktiskt, hinna vara med Victor mer. =) Han har äntligen gått och klippt sig också, super fint faktiskt. =)
Dock ska nog han ut imorgon så det blir myskväll med mig och mig typ. Haha. Ska nog köpa mig lite candy och glo film. Något bra som går kanske?
Men på lördag är det då utgång för mig, Gabban och Jimmy so far. Säkert fler, vill någon hänga på så gärna för mig. =)
Men det var allt för denna gången, nu ska jag allt mysa med Victor =)
Ps. Håkans nya singel är fantastisk..
För en lång lång tid.

för man ser gårdakvarnar men man ser skiten med...

måndag och match.

Jaa det blev inte mycket till update igår, men det får ni leva med. Haha. Idag är det iallafall måndag och jag är ledig. Känns riktigt skönt faktiskt. Jobbar ju bara två dagar den här veckan. Helt okej, jag gnäller inte. Om man säger kommer jag få fullt upp i slutet på mars så jag kanske behöver den här vilan.
Men idag fram tills nu har jag inte gjort så mycket, varit hemma hos Victor och sedan bara suttit här hemma vid datorn. Slö som man är. Men tänkte som så många gånger förr kanske göra lite te och kolla på vänner i min sköna säng. Är det en enda sak jag skulle få ta med mig när jag flyttade så är det min säng. Måste ju ladda till ikväll då det är borta match mot AIK i SL hallen. Nr 1, tycker jag det känns konstigt att ha match en måndag. Nr 2, möta AIK i SL hallen? Nr 3, det är bara att inse och köra helt enkelt.
Det är väl ungefär min händelserika dag kan man säga. Men något som är guld är ju att jag börjar kl 12 imorgon. Mys pys. Sedan får mamma spela in I huvudet på Gynning, säsongsavslutning imorgon och jag bara måste se det! Haha. Hon är skön hon.
På torsdag kommer även min farmor och plastfarfar hit. Ska bli jätte kul att ha dom här. Så sjuk länge sedan dom var här faktiskt. Måste vara mer är 8 år sedan iallafall. Så dom är här hela helgen. I julklapp fick dom av våran familj att se Sound of music musikalen här i sthlm så dom och mina päron ska gå och se det på fredag.

image598 
Jag var tydligen barn i detta tillfälle. Men annars är jag stor nog att klara mig. Haha.
Men nog om allt detta nu ska jag leta upp och packa ihop sakerna för matchen så det är klart och inga bekymmer. =)

ta min hand och kom så går vi vidare...

snabb söndags update.

Jaa har ju då som sagt jobbat hela helgen. Vilket var riktigt kul när man har saker att göra. För shit va folk det var. Mega kul! =) Sedan var det ju födelsedags firanden igår, Nathalie som fyllde 20 stort grattis! Och sedan Jimmy som har fyllt 21 tidigare i veckan.
Började iallafall hos Nathalie, efter myycket stress efter jobbet. Och åt en väldigt god middag och trevligt sällskap. Sedan var det lite melodifestival och sådant innan jag skulle bära mig iväg mot tåget. Som jag för övrigt missade trots min löpning från vretarna ner till tumba... Så det blev taxi in. Tack Jimmy!
Väl inne var det kul att träffa alla. Såå länge sedan man träffades. Trist bara att Emelie och Andreas inte följde med på hirschen. För vi hade roligt! Haha. Mary och jag i kön in till hirschen, typ så kissnödiga. "Alltså det borde finnas en speciell kö som heter: VIP-pi. För man är ju pi-pi nödig." Jaa shit alltså. Meen vi fick gå före i kön vårat lilla gäng så tur var väl det. Annars hade vi fått göra en egen pi-pi kö. Haha.
Synd bara att jag skulle jobba idag och gå upp tidigt. Eller tidigt och tidigt, men sådär hyffsat så man inte kan vara ute så länge. Men den tiden jag var ute hade jag jätte kul iallafall. Det är huvudsaken.
Kul att träffa så mycket folk man känner också. Sådant gör att man uppskattar såna här kvällar. Iallafall så gör jag det.
Men idag så var det ändå inga problem att gå upp, klart man var trött men trodde jag skulle vara tröttare. Så det var skönt.
Men nu ska jag åka till min Virre pirre och kolla på en annan del av köping, baka kladdkaka på hans systers begäran samt sova uuut imorgon. Sköönt. =) Match imorgon mot AIK också. Heja oss..

så många broar jag bränt, tog mig inte riktigt över...