påsk och sådant.

Japp nu är det då snart slut på skärtorsdagen, men ännu har påsken bara börjat. På gott och ont som allt annat. Jag anser att påsken är mysig och oftast en början på våren. Men inte nu när det är snö och minus grader. Haha. Nu kommer jag jobba hela påsken så för mig kvittar det vad det är för väder för jag ser det ändå inte. Kommer bli lite tungt att jobba så mycket som jag kommer nu närmaste tiden, men ack så snygg lönen blir. Får se det så helt enkelt.
Men lite påsk mat och mys hinns det ju med ändå. =) Jag jobbar ju inte dygnet runt direkt. Stänger kl 17 så det är helt okej.
Idag har jag inte gjort mycket alls, trots grov mensvärk så följde jag med Victor och hämtade Alexander på dagis. Vilket var jätte mysigt eftersom det var så härligt väder. Tog även med Casper till dagiset så han fick sig en riktig promenad. =)
Väl hemma så följde jag med pappa ner till centrum för att inhandla mat och så. Gick även och solade vid gymmet också. Sååå skönt måste jag säga! Frågade lite om personlig tränare och så. Har alltid velat få den hjälpen. Så får se hur det blir med den saken. Träffade även en gammal kompis där, var trevligt med en liten pratstund sådär när man inte setts på flera år. =)
Men nu ska jag och Victor se på Apollo 13 som just börjat på 4an, måste ju coola ner lite eftersom det är arbete som gäller imorgon. Fast det är fredag imorgon är det som söndag. Hur skönt är inte det!

från norr till södertörn, till jordens alla hörn...

Kommentarer
Postat av: Cissi

hahah aa.. det går sjukt fort, man blir nästan rädd! :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback