Studenten imorgon!!

Det är så overkligt att man inte kan föreställa sig att man aldrig mer kommer gå där mer. Det ska bli så roligt att ta studenten och alla som redan tagit säger att det är deras bästa dag någonsin! Lär nog bli så för min del också antar jag. =)
Det är så mycket som ska förberedas och som vanligt hos oss görs det i sista sekund. Hittills har vi inte ens städat huset, bara jag som städat mitt rum. Känns mindre bra faktiskt. Och känns ännu sämre att mamma är lagom glad på pappa som bara bryr sig om sin båt istället för min student. Så just nu är det skönt att jag inte ens ska sova hemma så jag slipper allt tjat och att alla är så griniga. Så nu ju mer det närmar sig så känns det både sämre och bättre, inte speciellt kul att ingen i min släkt kommer till studenten heller, fast mina kusiner kommer i helgen och kanske farfar så det är ju alltid något. =)
Tur att man har vänner som bryr sig iallafall! Vad skulle man göra utan dom? Utan mina vänner skulle jag inte vara någonting.
Jag är också väldigt glad att jag inte är lika sjuk som jag var för ett år sedan när jag var på tumbas student, det var inte roligt och vad det regnade, tyckte synd om dom. Men imorgon blir det grymt!! Stuudenteeen!! =)
Var idag och solade i tullinge med Sarah också för att lägga på sista finishen för imorgon och hon för i övermorgon. Så nu är det bara skönhetssömn och försöka komma på vad man ska ha för smink på sig imorgon också, sedan är alla förberedelser för mig klart vill jag lova. Ska bli så himla kul alltihop, jag vill komma ihåg min student också är det tänkt. =) Men vi får se hur det blir med den saken. Skönt med skjuts hem från skivan iallafall. Hihi. Men det är synd om Bonelli som inte kan dricka något faktiskt, stackarn.. Men han får ta igen allt till det dubbla på tisdag då han går ut. Och då är en annan arbetslös, haha usch va läskigt.
Jag tror att morgondagen kommer vara min absolut bästa dag, förutom när jag får ta bort min tandställning. Haha.

Hoppas inget ändras, vill verkligen inte det. Jag vet en som håller med mig iallafall och tur att man inte är ensam. Men jag är orolig. Det är ju så bra som det är. Snart ska jag våga, jag lovar, hoppas det går min väg bara.

För imorgon går det av stapeln! Studenteeen!!

Där kom regnet.

Hinner nog inte mer än kliva innanför dörren sätta mig vid datorn så kom regnet, tur eller skicklighet? Tror på tur, får jag det på torsdag också?
Träningen gick faktiskt bra, gled ut och sprang i en halvtimme eller så, riktigt skönt och det kändes hur bra som helst! Puh, kanske på bättringsvägen trots allt? Får jag hoppas. Imorgon blir det ingen träning, först fick jag höra något om att vi skulle ha värsta passet till ingenting, ganska skönt, dock blir det att skrubba hallen eller vad det nu var. Inte lät det roligt iallafall.
Jag hoppas jag kunde hjälpa dig lite på traven iallafall, jobbigt sådant där må jag säga. Du ska se att allt ordnar sig på ett eller annat sätt. =)

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre. Känns bara så himla konstigt. Börjar misstänka något som jag fick veta tidigare, att det är därför. Men det behöver inte vara något alls egentligen, men vad vet jag? Kanske ska jag bara släppa allt och låtsas som ingenting, det vore det absolut lättaste alternativet. Jag hoppas men jag tror inte att det kommer gå mot något bättre. Vill jag det ens. Jag tror nog det trots allt.. Vill snart inte gå och grubbla över det längre.

There is no end...


Hahaha.

Min dag har varit strålande häktisk, fast ändå inte. Börjar med att gå upp alldeles förtidigt, kl 06.20, har inte gått upp så tidigt på över en månad tror jag. Gör mig iordning för skola, eller snarare fotbollen, laddar med god frukost eftersom jag ska vara coach är det viktigt att vara på topp. Fotbollen gick åt fanders.. Jonte skyller på mig och min insats som coach, fast han som andre coach kom försent så knappast mitt fel vill jag lova. Förlorade första matchen med 4-0, inte helt okej faktiskt! Riktigt uselt. Och andra såg ut att bli en riktigt bra match med faktiskt lite tempo och bra bollkontroll, men nä 1-0. Suck. Handbollen ska helt enkelt inte ge sig på det där med fotboll, haha. Kul var det, dock lite smått kyligt.
Sen var det bara att fara mot bussen, men efter en bit inser jag att jag måste tömma mitt skåp eftersom att schools out now, shit. Vänder illa kvickt och inser att jag glömt passerkortet till korridoren, men får hjälp av min kära mentor att öppna. Rusar in tar alla grejer kastar ner i väskan och kilar till bussen som jag då hade 5 min på mig till, jag hann såklart.
Väl hemma hinner jag inte mer än att byta om ungefär för att åka med mamma ner till tumba för att få pengar. Lallar runt där och kollar på onödigt mycket kläder och skor som jag inser att jag vill ha men som jag inte kan få, typiskt mig. Möter upp Bonelli för att gå hem till honom eftersom att han hade lyckats glömma det viktigaste, pengar. Tar bilen till gula villan och möter upp Malin och kirrar hans biljett. Åker hem hinner få i mig någon form av lunch för att inte svälta ihjäl senare.
Och jag säger då det, vilken lycka det är när en busschaufför är glad och hälsar, jag gillar den busschaufförn! Åker iallafall till älvsjö och möter upp Akhila för att virra oss till Kungens Kurva, som vanligt shoppar vi, som man inte med våra plånböcker bör göra just nu. Ett par flipflops och ett par leggins blev det för min del, Akhila lyckades köpa två par skor, vill också ha skor men hade verkligen SLUT PÅ KONTOT!
Och nu ska ni få höra. Haha jag typ dog själv när jag insåg hur illa det är. Eller bra beror på hur man ser på saken. När jag köpte leggins så gick jag på barnavdelningen och kollade och insåg att hmm aa jag kan väl prova strl 158 fast det inte är största storleken där och jag hade XS från damavdelningen tidigare, dock var dom lite stora men jag tänkte hallå det är barnavdelningen och strl 158!?
Men hör och häpna! Dom satt perfekt!! Hahaha. Så det blev en hel hundring billigare tack vare det! Men liksom 158!!! Hur litet är inte det? Är jag verkligen sååå liten... Haha. Har börjat inse det nu. Räcker tydligen inte med att jag får höra det. =) Sjukt vill jag lova.
Vi köpte föresten också studentpresent till söta Sarah.
Sedan var det bara att åka till Akhilas mormor och morfar för att hämta inköpslista och åka på Coop i stuvsta och handla, haha söta vi måste varit med vagn och allt.
Snart är det träning också. Suck. Noll motivation, men det är för mitt eget bästa. =)

I övermorgon tar jag studeten.. Jag har ångest. Allt är så galet sen står man där arbetslös och eländig.

I wanna dance with somebody...

Närmare än aldrig förr.

Jag fick panik idag. Insåg att jag inte har en aning om studentdagen för fem öre, inte tio heller för den delen, det enda jag har koll på är kläderna jag ska ha på mig och tur är väl det iallafall. Men äsch jag bör väl ändå inte ha koll tycker man ju jag ska bara ta mig igenom dagen, helst smärtfritt.
Idag sov jag mycket länge, skönt skönt efter gårdagen. Kilade över (som alltid) till Sarah, eller blev faktiskt hämtad, Petter, Enberg och Victor var snälla och plockade upp mig. Det tackar jag för! Vi åkte till videobutiken och hyrde film och köpte godis, eller aa Petter stog för hela kalaset. Och att det ska krävas en tjej för ett beslut av film är ju inte helt oväntat. Vi stog säkert i en halvtimme och velade mellan säkert tusen filmer kändes det som "Nää den där har jag sett" hörde man typ hela tiden. Så till slut ledsnade jag och tog fram filmen Gisslan och den blev det. Jag har dock sett den både på bio och efter det men gillar den så hade inget emot att se den igen. =) Det var inga dåliga reaktioner efter filmen heller så det var ju en fördel.
Fick sedan skjuts hem för jag hade bestämt mig för att faktiskt sova hos mig i min säng för en gångs skull, och vilken succé! Haha. Jag somnade direkt, kanske hade det med att göra att kl var runt 3 på natten eller så men jag vill inte få mig att tro det. Skönt var det iallafall, men tomt.
Kom upp och gjorde mig iordning i evigheter och sedan när Sarah ringer mig när jag sitter och äter får jag panik, bussen skulle gå ca 15 min senare och jag var inte klar. Shit panik! Men jag hann =) Speedy som jag är.
Mötte en gammal vän till mig som jag, fan ta mig, glömde hans födelsedag! Är så arg på mig själv, har inte glömt den något år och har verkligen tänkt på det hela månaden lyckades glömma. Verkligen förlåt! Skäms faktiskt. Men han grät väl inte direkt blod över det. Haha. Men men.
Mötte upp Sarah i Tullinge för att kila och sola, och det var super skönt. Vi ska nog sola igen på onsdag för att lägga upp det snyggt inför studenten. =) 3 dagar kvar nu...
Vi vet mycket väl att när vi är i tumba igen sen att det är 1 timme kvar till träning, men såklart kom vi på pricken ner dit tack vare min kära far som skjutsade oss. =)
Blir så jävla arg att jag inte kan träna fullt ut, det stör mig verkligen. Jaja, om en månad ska det inte vara några problem att ösa på! Längtar grymt mycket till Eken Cup också! Ska bli så himla roligt. Två år sedan sist. Ingen sommar utan eken.
Haha. Pappa plockar just nu ur diskmaskinen och så går ett glas sönder så frågar mamma "Men vad gör du egentligen?" "Men det där cola-glaset gjorde en frivändning i luften och kraschade in i en tallrik" Fråga mig inte vart han får allt ifrån för jag har ingen aning..

Vad gör man när man vet fast man inte vet? Tycker inte om när man inte vet helt säkert. Hur går man då tillväga? Jag är säker, men är du? Jag håller mig nog tillbaka för att vänta och se, kanske är det bästa sättet, fast kanske inte? Men vad vet jag. Vågar helt enkelt inte riskera något.

Always look on the bright side of life...

Lite bilder från studentbalen.

Jag orkar inte lägga in så många som det finns men några st får det bli. =)

 
           

Så nu har ni fått ta del av många bilder från balen. Orkar inte skriva vilka som är på alla bilder och sådant men alla var verkligen super fina. =)

4 dagar kvar nu.

På torsdag tar jag då studenten. Ett rackarns tjat om den där stackars studenten som det är typ hur mycket förberedelser som helst om men som är över på en dag. Men det lär nog vara helt klart värt det. =) Längtar massor! Hoppas på bra väder också.
Efter våran studentbal så har det inte hänt så mycket, eller det händer saker hela tiden men inget speciellt. Fredagen var lugn, hemma hos Sarah och gjorde egentligen ingenting och det var pga att vi hade träning tidigt lördagmorgon, kl 11. Somnade ganska snabbt framför Shrek 2 och vaknade av att hon for runt i lägenheten och städade då piggnade jag till och började hjälpa till. Drack lite te och pratade sedan hamnade vi ute på balkongen med filtar värmeljus och bara satt och pratade i någon timme, huuur mysigt som helst! Det var helt vindstilla och inte en kotte vaken, kanske var för att klockan var runt 1 på natten. Vi hörde sen att Hey Baberiba började så vi gick in och la oss och kollade på det. Sedan kom Robin och Bonelli över efter att ha varit på "Möllebeach" och haft "OC-feeling" som dom beskrev det. Vi skulle gått dit vi också men insåg att den mörka långa vägen inte var så attraktiv så vi skippade det och stannade hemma istället. Då var vi iallafall säkra på att vi var vid liv. Uppe alldeles försent som vanligt och upp vid 9 för att göra oss iordning för träning, klara alldeles för tidigt och blev sedan hämtade av min kära far. Väl nere vid träningen inser vi att vi är hela 3 st från damlaget, endast 88or, bra där. I och för sig var några junisar där för att göra löptesterna men ändå så pinsamt. Vi hade intervaller en timme efter det var det bara att åka hem till Sarah igen och sätta oss på balkongen en stund. Vi gjorde inte mycket den eftermiddagen mer än att väntade på att middagen skulle bli klar hos mig. Över till mig åt grillat och annat smaskens, sedan slutade det med att vi hamnade och köpa godis och över till Bonelli för att spela lite PS3, det var roligt fast jag inte förstog speciellt mycket av spelet =)
Efter att ha gjort några försök att bestämma om vi ska på bio eller ej så slutade det med att vi satt i Bonellis vardagsrum och skulle kolla på Gudfadern som varken jag eller Sarah sett. Tydligen ett måste. Nu har vi iallafall sett en av tre filmer och det tycker jag är starkt, eller Sarah somnade. Haha. Tillhör inte det ovanliga dock.
När vi sett klart det så gick vi till statoil och fastnade där en timme innan vi bestämde oss för att bege oss hemåt, eller något i den stilen. Sarah och jag slår oss ner i hennes kök och dricker te och äter mackor, sedan somnar hon direkt i soffan och jag bestämmer mig för att gå och lägga mig men Sarah skulle promt sova där. Haha skyll dig själv. Så jag hade heela sängen för mig själv. Haha. Det tillhör INTE det vanliga dock. =) Skönt att få sova lite fast klockan var halv 4 eller något när jag gick och la mig.
Idag var det ingenting bestämt så vid halv 2 eller något blir jag hämtad av mina päron för att åka hem och göra inget. Hur skönt som helst. Och precis när jag skulle tvätta lite så dyker min "storebror" upp. Trevligt trevligt, fika med glass och persikohalvor och mycket prat på våran altan med familjen. Han kunde inte direkt förstå att tiden gått så fort och att jag nu ska ta studenten, men förhoppningsvis kommer han och hans fru över och firar mig på torsdag. =) Länge sedan man träffade bror nu men ibland blir det så. =)
Så nu resten av kvällen ska jag inte göran nånting, eller det är absolut inget planerat iallafall. Så vi får väl se vad som händer, har ju inte direkt någon skola imorgon så alltså inga tider att passa. =)
Har ännu inte fått bilderna från balen heller men en som är tagen här hemma iallafall.


image141

Jag och Tvärn, en av mina två kavaljéer som jag gick med.
Mammas kommentar "Jaa, varför ändra på rutinerna" Jag gick med Tvärn redan i balen i 9an så det blev en favorit i repris helt enkelt.

And you know the things you wanna know...

Studentbal.

Igår hade vi våran studentbal som alla treor har som går hotell och restaurang på våran skola. Det var jätte trevligt och hur mysigt som helst och alla var jätte fina! Verkligen överträffade förväntningarna! Och alla följde temat black and white som det var, super bra! Vi hade en fotograf och fick mycket god mat som tvåorna fick ordna. Duktiga som få! =) Har dock inte fått några bilder från gårdagen men har lånat från Sarahs blogg och Emilias blogg så att ni får se lite, lägger upp så fort jag får fler. =)
Jag har inte så mycket att yttra mig om resten av kvällen efter att vi åkt därifrån vid 22 tiden, kan bara säga ölspel hos mig med Fetto Robin, Tvärn och Sarah inte slutade som någon hade tänkt sig. Bra Sarah att du tog dig upp imorse iallafall, det ska du ha stor eloge för! Haha. Och helt otroligt att ni ens kom hem sen grabbar, bättre sent än aldrig har jag hört! Visst?
Inte helt fel med sovsällskap heller, det tackar man aldrig nej till.
Mina grannar hade hört att vi varit på altanen men att det inte störde iallfall, tur för oss kan jag ju säga. Men kul var det må jag säga!
Jag känner av idag den där betongklumpen iallafall, drömde till och med om den tror jag! En söt bula blev det. Haha.

image132

Självklart fixade min frisör balfrissan, detta är bara början =)

image133

Som tagen ur en 80-tals serie, tyckte iallafall jag och Sarah.

image134

Delar av resultatet, vilket jag blev mycket nöjd med =)

image135

Mer av resultatet, det är endast hårnålar spray och mitt egna hår.

image136

Från middagen på balen, Emilia, Camilla och jag. (Snyggt med namnskylten där..)

image137

Tjejerna och Ramel våran hotellärare =)

image138

Fin uppdukning må jag säga.

image139

Den goda efterrätten =)

Tack för en trevlig kväll, nu kändes det som att det var början av slutet! 6 dagar kvar nu...

Idag då, vaknade alldeles försent och inte mer med det, åker ner till tumba centrum för att hämta pengar till slutskivebiljetterna, möter Malin för att få dom. Åker därefter ner till tumba med pappa igen för att handla och hämta mamma, efter det ringer Bonelli och vill ha sällskap med att gå ut med hans hund Penny, tack för den trevliga promenaden. =) Direkt efter det hem och dra på sig lite smink för att åka till Heron City och äta på Amazon som vi har som tradition när min lillebror fyller år, dock var det i mars men vi har inte firat honom pga min Sälen resa, men trevlig och god middag med familjen blev det iallafall. =) När min pappa börjar snacka nysvenska det är då man ska börja undra... Han kläckte ur sig när vi skulle betala "Upp med staschen (oj, staaavning??) breeee!" och fråga mig inte vart han fick det ifrån men jag dog iallafall. Haha. Det spårar alltid ur när man är med familjen Källsten faktiskt.
Ska snart över till Sarah också, hurra så ovanligt haha! Nope men what to do? =)

aldrig nöjd...

Hemma, så att säga.

Jag är faktiskt hemma, hos mig, där jag egentligen bor. Länge sedan sist. Pappas kommentar när vi skulle äta lite efter träningen "Vem fan är du? Bara klampar in här och det första du gör är att sätta dig ner och käkar" Tufft men sant. Tror verkligen dom har saknat mig här hemma, mamma och pappa pratar och frågar massor och man märkte att dom tyckte det var skönt att jag för en gångs skull var hemma en onsdag som det är och kollade på Lost som vi alltid gör annars. Har dock inte blivit så på ett tag pga studentskivor hit och dit. Jag känner mig helt konstig, hemma liksom och ensam dessutom. Trivs med sällskap runt omkring mig hela tiden, förut kunde jag tycka att det var skönt att vara hemma eller bara ensam för att bara slippa tänka på allt. Men nu, den tiden är den samma vart eller vilka jag än är med. Och gud va jag trivs med det! Hoppas att den här tiden förlängs i massor framöver, vill inte att den bara ska ta slut, det bara går ju inte. Men om det inte blir så, kan jag faktiskt bara tacka och ta emot, för så mycket jag lärt mig om mig själv och andra är sjukt mycket. Jag gillar situationen som den är nu, studenttider och allt som det är. Man kan bara hoppas att allt efteråt utvecklas till det bättre, om det går? Så kort och gott kan det nästan inte bli bättre.
Jag tror på den här sommaren. Kommer bli en av dom bättre om jag känner vibbarna rätt. =)
Igår var det ju Camillas födelsedag som jag berättat. Lyckat och trevligt som få. Hem till Camilla runt 18 tiden, mat och massa tjejsnack. Var hur god mat som helst, tror jag åt för en vecka framåt kändes det som. De andra tjejerna fixade till det sista med makeup och håret och sedan hade tiden flygit iväg och vi skulle kila och möta bland annat Deborah som var den enda tjejen jag kände, sedan var det Merna och Sara och en tjej till som jag pinsamt nog inte minns namnet på.. Usch skäms alltså. Haha. Väl där inne runt 12 slaget så var det tok lite folk, iallafall på dansgolvet men det kom igång ganska snabbt ändå och självklart var man fast där. Träffade hur mycket folk som helst som jag kände, blev nästan helt förvånad ändå. Så jag kilade runt lite överallt under kvällen. Kirrade biljetter åt Tvärn, Fetto Robin och hans kompis Tim så att dom också kunde komma och skaka rumpan lite. Kul var det iallafall! Saknade Sarah där också det var tomt, men jag hade roligt åt dig med vet du. =)
Som vanligt blev det nattbussen hem, tokdog på den typ somnade nog direkt när jag satt mig. Väl i Tumba får Enberg knappt liv i varken mig eller Robin. Haha. Måste sett ruskigt roligt ut när han står och slår på oss och ingen reagerar. Det hade jag velat se iallafall. Haha. Och jag kände mig som en yrhöna eller något, men sedan bar det av mot Sarah där jag fått lov att sova för att slippa gå så långt hem. Tackar för det! Sedan att jag fick ett litet sött släptåg är en annan sak =)
Inklampandes till Sarah och väcker henne, stackarn som sov så sött. Eller jag väckte henne inte, jag var inte speciellt glad haha jag var typ huuur kissnödig som helst att jag såg ubåtar så efter att killarna tyckt att det var super skoj att låsa in sig på toaletten för att retas så kunde jag äntligen smita in där. Och efter att ha blivit klämd av Enberg som absolut skulle lägga sig över mig och inte ha en tanke alls att jag bara råkat bryta mitt bråck så la jag mig på soffan, med vad jag då inte visste var att jag hade alla två kuddar från sängen. Haha. Sorry! Sov iallafall med tre kuddar och med en fårfäll över mig som filt. Orkade inte gå in i sovrummet och hämta en vanlig.. Men bra gick det.
Alltid lika morgonsöt och pigg som jag är när jag vaknar (eller blir väckt..) så kilar man upp efter att Robin kommit på att han har as bråttom till bussen och Victor inte hade något busskort. Snäll som jag är lånar jag ut mitt =)
Kan ju säga att efter lite frukost och suttit ute på balkongen så blev jag trött när vi skulle kolla på film. Haha. Somnade som vanligt efter 15 min tittande. Grattis till mig! Haha.
Sedan hände inte så mycket, jag lagade middag åt mig och Sarah, potatismos och köttbullar och vi satt och åt på balkongen i solen, sjukt mysigt! Efter det var det träning, gym endast. Provade nya träningsoverallerna och matchkläderna, äntligen händer det något med klubbens utveckling när det gäller valet av kläder! Fast matchshortsen var väl hmm jaa vet inte. Kan gå men känns så olikt oss. =)
Resten av kvällen bestog av blåbärspaj med vaniljsås och kikade på Lost. Hemma..
Imorgon har vi studentbal, ska bli roligt men jag fasar lite över det. Säger inte varför men jag gör det. Men jag längtar också. =)
Utgång i helgen Sarah? Ooo ja! Haha.

You cant say no to me...

Grattis Camilla.

Som fyller 19 år idag! Grattis grattis =) Så ikväll ska vi hem till henne för att äta och mysa för att sedan åka på tullinges skiva. Ska blir roligt tycker jag!
Åkte aldrig till djurgården idag som det var tänkt, brännboll & studiebesök. Hade en skön huvudvärk som jag tänkte att bli av med innan ikväll så att man pallar. Tror inte jag missade allt för mycket iallafall faktiskt. Huvudsaken är att jag är med ikväll.
Det här med pengar är inte min grej. Jag bara måste vinna på lotto känner jag. Min ekonomi är inte stabil någonstans och den här veckan ska resan till Ayia Napa betalas också, shit shit shit. Det var visst ingen lindrig tid att ta studenten märker jag och det är endast 9 dagar kvar nu.. Måtte det bli sol!! Vill inte ta studenten i regn. Minns förra året när tumba tog studenten, allt regn på samma gång? Javisst. Inte iår igen då vill jag inte vara med.
Ååh va glad jag blev nu! =) Tänk vad en liten kommentar kan göra så mycket. Tack, det värmde faktiskt väldigt mycket. =) Så går det när man inte har hörts av på ett tag tydligen, eller aa iallafall hela helgen. Haha.
Har varit hos Sarah hela helgen och jag tror faktiskt på riktigt att min familj här hemma saknar mig.. Shit happens. =) Imorse åkte "gänget" iväg vid 8 tiden och det gick verkligen inte att undgå att vakna. Och jag hann knappt mer än att somna så plingade det på dörren, då var det electrolux snubben som skulle kolla Sarahs kylskåp (jag var förvarnad men hade ingen direkt tid som han skulle komma) Så då var det bara att studsa upp ur sängen och släppa in honom. 10 minuter senare var han klar. Yes, tänkte jag och skulle försöka somna igen. Gick inge vidare sov kanske någon timme eller så. Sedan kände jag att där kunde jag inte ligga och dra mig och kilade upp och städade undan och diskade. Lite frukost på det med sällskap av Wilma, mysigt. Sedan var det bara allt ta med sig filmen och pallra sig hemåt.
Och nu har jag självklart inte fått speciellt mycket gjort. Har inte ens kommit på vad jag ska ha på mig ikväll.. Fan. Gillar inte kläder. Håret kan jag inte göra så mycket åt iallafall så det låter jag vara. Haha. Hoppas det löser sig iallafall.

Din idiot, vad tror du om mig egentligen? Orka tro att jag sagt massa saker, och jag är nästan säker på att du inte tror mig än fast jag försäkrat dig om att jag inte sagt ett ljud, för jag skiter fullständigt i dig faktiskt. Struntar i vad du tror att jag sagt också för den delen.. I don´t care.

För ikväll är det party.

One more night...

"Big heart"

Det är nya inne grejen hos Harem al á Sarah. =) Minns inte och orkar inte riktigt skriva om dom senaste dagarna men kan göra en kort sammanfattning, lördag krogen (shit pensionärs varning!!) haha på oss då alltså gick därifrån vid hmm vad var klockan halv 1? Pinsamt men vad ska man göra? Sedan hmm.. I söndags så var Sarah i märsta på cup med sina små tjejer och jag blev kvar med Bonelli och vi sov så sött till kl 13 medans Robin var på dop. Haha. Hände inte så mycket mer än att vi hyrde film och kollade på den typ. Idag så sov ingen speciellt länge, Sarah skulle till skolan för poängjakt, Robin skulle till tandläkaren och Bonelli skjutsade dom till tåget sisodär vid 10 kanske, jag sov. Vaknade och hann inte mer än att börja äta frukost innan Bonelli dök upp igen, tack för sällskapet. =) Vi kollade på en film jag och Sarah har lyckats somna ifrån två gånger på samma ställe så nu äntligen fick jag se hela och den var helt okej. Sedan åkte vi till tullinge och hämtade Robin och köpte Thaimat, tack Bonelli =) Det var super gott! Efter ett tag så skulle Sarah hämtas i tumba och grabbarna skulle hyra film och då passade jag på att hämta träningskläder sedan bar det av mot Sarah igen och vi iväg på träning, ingen tränare så det blev bara att gymma. Jag övningskörde hem typ och hämtade/lämnade grejer åt en bit macka och iväg för att handla yoghurt så att vi kan äta frukost imorgon. Nu är vi här hos Sarah och ska snart kolla på Saw 3 som grabbarna så duktigt (tror dom...) hyrde. Imorgon är det slapp och slö dag typ och Camillas födelsedag så det blir mat och mys där för att sedan gå på tullinges studentskiva. =) Trevlig dag som sådan må jag säga.
Där fick ni en kort sammanfattning över dagarna som gått.. Inte mer att säga om den saken.

Haha.

Det är ju så roligt att jag inte kan sluta skratta åt det. Är det inte den ena så är det den tredje. Och jag skojar inte. Men roligt är det. Eller irriterande. Har inte riktigt bestämt mig än. Men det vore roligt att hämnas och jag tror det går att fixa och det skulle vara såå roligt att se minen. Måste erkänna att hornen växer fram nu. Jag ska nog sluta tänka på olika sätt att hämnas, men det skulle vara så roligt att göra det. Inte för egentligen det är så mycket att hämnas på men det är själva grejen som är rolig. Muhaha. Nää jag ska sluta tänka sådana tankar. Men ibland måste man faktiskt.

Haha kan inte sluta skratta åt gårdagen alltså. Sarahs "bidrag" till idol som hon råkade radera. Fan. Den var bäst! Och så ramlade vi på dansgovlet. Lyckat. Haha men så går det när man tappar balansen. Jag tror jag lämnade den hemma helt och hållet igår faktiskt.. Men kul var det. =)

I dont need a man to make me feel good...

Det bara blidde så.

Igår var det Bonellis studentskiva på Flemings. Det var som vanligt hur roligt som helst, som alltid när jag och Sarah är i farten. Det började dock lite lustigt hela den här kvällen. Jag som jag skrivit tidigare gick hem och städade och gjorde mig iordning (skyndade mig eftersom Sarah ville att jag skulle komma dit så fort som möjligt) var väl helt klar runt 17 tiden och började känna att jag var hungrig. Jag ber då Sarah att kila in i duschen så att vi kan gå och köpa läsk och mat så fort hon var klar. Efter mycket om och men så skickar Sarah sms till mig i sömnen (?) och frågar vad jag gör, men vaddå liksom väntar på dig? Jag svarade direkt och misstänkte att något inte stämde eftersom jag inte fick något mer svar. Så jag skickar ett sms till och skriver till henne på msn utan svar, ringer då henne men får fortfarande inget svar, jahapp vad att göra? Klockan var nu runt 18 tiden och jag började bli otålig. Vid halv sju får jag svar från henne, hon somnade i vanlig ordning! Så jag kirrade med att köpa läsk och mat för att sedan få skjuts av min far upp till henne. Nu hade ju klockan hunnit bli 19, och man kan inget annat än att skratta åt det faktiskt. =) Typiskt Sarah och typiskt oss att det blev så.
Gott med mat var det iallafall och vi började blanda våra goda drinkar med min Artic och hennes Polar. Mums =) Vid 22 snåret så kommer Enberg och VIctor för att ta över ställningarna i lägenheten och vi inser (japp som vanligt) att det är lite bråttom och får springa mesta dels till tåget. Haha. Men vi hann såklart med det.
Inte nog med det så när Sarah ska ta ut pengar på centralen så fastnar kortet! Vi får panik och kan varken få ut eller in det igen, faan. Men då dyker en vänlig själ upp och säger att han kan hjälpa oss. Han ger mig två andra kort som jag ska dra ut det med, och det funkade! =) Tuusen tack, snacka om räddaren i nöden!
Han sa något om att han lärt sig det där av egna erfarenheter, sina kompisar som höll på med lås (?) och från hans pappa som var väktare. Eller något sånt, sak samma han var dagens hjälte!
Väl där vid flemings så möter Bonelli upp oss för att vi ska få biljetterna. Super kul att träffa honom igen alldeles för länge sedan sist! Vi kilar in och träffar hans kompis Stefan, jag visste väl att jag kände igen honom. Haha. I vilket fall som helst blir vi bjudna på en Samboca (stavning?) shot. Den var faktiskt god, men inte fan lyckades vi det där med lågan och grejer. Får helt enkelt öva. Sedan var ju dansen igång som alltid. Efter ett tag så trillade Robin, Petter och Robin in. Trevligt trevligt. Och vi dansade hela kvällen.
Haha såg några bekanta sen ett par år tillbaka också, det var lite roligt må jag säga. Tror dock inte dom kände igen mig, eller aa jag vet inte. Haha.
Från ingenstans iallafall så var jag helt klart onykter och hur det bara blev så det vet jag inte, måste varit kombinationen med för lite sömn och alkoholen där. Ingen hit. Men bra mådde jag iallafall. Huvudsaken det. Mår faktiskt bra idag också vilket är en fördel. Blir sällan bakis så det är hur skönt som helst =)
Kom hem otroligt tidigt idag, strax efter 11 och pappa är helt förvånad och säger "Jag trodde jag inte skulle höra eller se något av dig förens vid 3-4 snåret" Nää inte jag heller men nu blev det bara så pga olika skäl. =) Skönt att komma hem tidigt också i och för sig. Hann inte mer än hem och sedan hade jag och pappa en diskussion om grannens bil och jag sa att det vore en perfekt bil för mig egentligen. Paff som pappa blev började ringa direkt till dom vi hade köpt min nuvarande bil av och säger att dom nu får köpa tillbaka den (eftersom dom tjatade när dom var här igår) Haha. Panik panik. Så nu kanske jag får en annan lite säkrare bil och pappa är överlycklig över att jag ville ha den.
Efter att dom varit här en snabbis och diskuterat lite så går jag upp till mina föräldrars rum (mitt var upptaget av en sovande bror) så jag kunde sova ett par timmar, vaddå jag tycker att fem timmar räcker? Haha. Not. Så där sov jag i deras super sköna vattensäng och trodde jag skulle sova i kanske någon timme men det blev visst 4. Oj.. Men det var nog behövligt =)
Skönt att ha firat lite med en otroligt rolig kväll att man klarat teorin. =) Men idag blir det nog inget annat än att jag kanske glider över till Sarah och håller henne sällskap. =)
Tack Ackelila också för att du handlade på båten.

För det är tuffa tider...

Ordet är: Breeee

Haha. Jag dör. Som vanligt men vad ska man göra. Victor började med det hela, tror jag? I vilket fall som helst så är det svårt att förklara för dom som inte var där. Men med lite dalmål och slutar med ett riktigt svenskt breee så är allt perfa. Haha. Bästaste! Jag och Victor ska förövrigt gifta oss i framtiden. Just nu kör han den omvända taktiken och låtsas om att inte tycka om mig men i själva fallet är han smygkär i mig. Haha! Jag kan inte sluta skratta åt det, men roligt och internt är det som sagt. =) Så går det när det är "filmkväll" hos Sarah. Som inte blev någon filmkväll? Eller joo lite, en filmmorgon. Haha. Jag och Victor började kolla på i Robot kl 6 imorse, jag somnade efter 20 min. Så bra var den tydligen. Vid tolv glider Stajn, Björn och Björns pappa in med tvn Sarah ska köpa av dom. Och vilken skillnad det blev! =) Precis efter att dom hade kilat iväg så dök Sarahs äpplen upp och skulle kirra med lägenheten lite. Och när jag dragit alldeles för länge med att gå hem och städa mitt underbara rum så kände jag att om jag inte gick snart skulle jag inte hinna göra mig iordning heller, i vanlig ordning. =) Men hade ju faktiskt städat hela Sarahs lägenhet innan hennes föräldrar kom så det var ju bra iallafall, men det var ju fortfarande inte mitt rum dock. Så det var bara att trassla sig hem vid 14 tiden och sätta igång. Fast väl hemma så drog jag ytterliggare på det såklart. Men efter kanske max 30 min ansträning var det klart, skönt. Dusch och makeup, skor och kläder så var man klar, bara Sarah kvar nu. Haha. Så mat och så vidare är det enda som saknas. Sedan är kvällen fullbordad. Ska bli roligt ikväll! =)
Som jag sagt förut jag bara måååste ändra mina (o)vanor men det går inte allt för bra faktiskt. Fick veta idag också att nudlar inte alls är speciellt nyttiga som man tror, typ as mycket fett i snabbnudlar, helvete. Jaja bara att byta ut det mot något annat. =)

Dont let your demons hold you down...


Yees äntligen!!

Jag klarade teorin idag!!! Jippiee! Så nu behöver jag inte tänka på det heller något mer, så jävla sköönt!! Grattis på mig =) Inget mer pluggande alls för min del och det är en stor lättnad att ha det avklarat, kan man bara koncentrera sig på körningen. =)
Inte nog med att jag klarade den utan snygg i håret blev man också. Och det tackar jag min mästerfrisör Sarah för, tusen tack det blev sjukt fint! Maaassa lockar i håret nu =) Får väl fräsiga bilder av henne sen. Haha. Och inte nog med det våran underbara sällskapssjuka katt (Sarahs då) Wilma fyllde 8 år idag, gratulerar! Fint väder fick vi till på köpet också. Kunde inte blivit bättre faktiskt. Eller joo att Lost slutade på ett bättre sätt för att sitta och vänta i en vecka när det slutar sådär det håller inte! Gaaah. =) Så en alldeles mysig dag har det varit. Drömde mardrömmar inatt om att jag bara skulle få 50 poäng på teorin och att jag var så sjukt förbannad att jag trodde jag skulle slå ner henne som sitter med i rummet när man skriver. Haha. Men tur att hon slapp det iallafall. =)
Då är det bara att ladda inför imorgon, Bonellis skiva. Ska bli så roligt! Har ju faktiskt haft en heeel veckas uppehåll med festande nu och det går ju inte för sig. Eller hur Sarah? Haha. Så imorgon blir det party. Skönt att man kan sova så bäst man vill imorgon också utan problem, eller jaa säg aldrig att det blir utan problem för det vet man ju inte. Men med snyggt hår och glatt inre så bör det gå för sig tycker man.
Ska kanske en sväng till Vårsta snart också. Men får se hur det blir med den saken.. Vet inte om jag har så stor lust faktiskt. Men annars blir det till att sitta här och njuta av lugnet som sprider sig i kroppen. Haha.
Fick förfrågan om att gå på ytterliggare en skiva också.. Shit det här håller då verkligen inte. Haha. Den 29de maj, lagom sent? Men aja. Haha. Kanske kanske inte vem vet. =)
Så nu är allt på topp känns det som! Förutom att jag inte kan lira handboll utan får hålla mig till löpning och lite gym. Haha men det är ju också bra på sitt sätt. Kan inte bli bättre! =)
Jag är till och med värd en öl av min vän för att jag klarade teorin! Det tackar jag för och ska verkligen komma ihåg så jag får den. Haha. Han skulle gjort den samtidigt men skippade det pga nationella prov och dylikt. =)

Can you read my mind...

Så där ja.

Som en lättnad fick jag och Jenny godkänt på vårat projektarbete, puh. Fick också VG på de tre hotellprov som vi gjort inom dom närmaste två-tre veckorna. Skönt, men hoppas på lite högre betyg i slutet men man vet aldrig när jag aldrig klarar mig över VG gränsen, men det är inte dåligt det heller. =) Var tydligen sista handbollslektionen imorse också, fan. Årsmästare i minihandboll korades och jag kunde inte vara med, sjukt ledsen! Nästa vecka var det inställt pga att ettorna skulle ha någon friluftsdag eller så och veckan därpå är det den årliga fotbollen. Och jaa löpning "skoljoggsvarvet" för mig och de hängivna grabbar jag har på handbollen, kommer gå såååå bra (not). Haha. Jag är sämst på sånt där. Men skönt att alla andra gjorde idag så man slapp skämmas alltför mycket. Nu har jag lite tid på mig att bli bättre. Ska springa det varvet en gång innan så jag har en tid att gå på. För tyvärr är det löpning som gäller för mig nu i 4-5 veckor framåt och andra övningar som funkar utan smärta. Var hos dr. Tenbrock idag och kikade revbenen och det, fick lära mig något nytt till på köpet. Säkert så visste alla det och jag är bara bakom flötet, men visste inte att revbenen inte var hela vägen vid magen utan slutar ungefär vid armarna eller va sjutton man säger och resten är typ bråck och muskler. I vilket fall som helst så har jag brutit det som är i bråsket vid 8de revbenet och kommer ha ont i ungefär 4-5 veckor. Hon har starka nyper den där Sarah så passa er, för det lär jag göra hädan efter. Haha. =) Men du är söt ändå Sarah. =)
Imorgon så får jag min present av Sarah, hon ska permanenta mitt hår alldeles gratis, tack så mycket kommer bli jätte fint som vanligt när du är i farten och stylar mitt hår! =) Läängtar.
Så är det skiva igen på torsdag efter (som det känns nu iallafall) en evighet sen, men vad är det en veckas uppehåll som varit? Haha. Pinsamt. Men va sjutton, det är värt att leva ut! Skiva nästa vecka också, skoj skoj! Bal och grejer då också, shit maj-britt helt galet måste komma i form. (På hmm en vecka? Lycka till..)
Men löpningen får jag hoppas gör susen! =)

Let me down gently...

Vad säger man?

Men helt ärligt, vad säger man? Det har gått lite överstyr nu från din sida. Eller er bådas faktiskt. Pinsamt att ni inte ens märker det själva. Haha. Skrattretande. Men som sagt, vad ska man säga? Jag lägger upp en plan för nu har jag på riktigt ledsnat. Jag är glad att ni inte ens känner varandra, eller både ja och nej. Men helt ärligt, inse och ge upp. Det här håller inte. Jag måste ordna en plan och det är snabbt för jag orkar inte med er just nu.
Ordet är, pinsamt. Det var kul och gulligt i början men hallå nää varje dag liksom. Tack men nej tack.

- Vill du gifta dig med mig?
- Nej, men du har verkligen god smak.


Tell me why...

Äntligen avklarat!

Fan va skönt! Slipper nu tänka på skolan något mer, betygen sätts på måndag och imorgon är sista dagen på denna vecka. =) Höll mitt tal idag om Hälsan i fokus. Det gick faktiskt över förväntan och jag fick ihop hela 4 min, hur lyckades jag!? Men gjorde det iallafall. Fick lite tips från coach-Robin som också höll tummarna för mig, så det måste ju varit tackvare honom det gick så bra som det gjorde. Hade hjärtklappning och höll på att svimma när jag reste på mig och skulle upp men upp kom jag, där stog jag nu och skulle hålla talet. Trodde alla såg hur mycket jag skakade men Emilia sa att det inte syntes någonting och att det var ett bra tal. Tack tack! =) Min lärare verkade också nöjd. Tackar gudarna för det! Men nu behöver jag inte ha några som helst tankar åt skolan och det är verkligen som en befrielse. =) Kan jag koncentrera mig på teorin till körkortet. =)
Idag är det träning också som vanligt kl 17-20 ca. Men jag kom på att jag inte kommer kunna göra så himla mycket. Fan. Cykla och springa är väl typ maxgränsen. Gör typ hur ont som helst, men tar man lite värktabletter så lindrar det lite iallafall. Just go for it!
Så kan man ju fråga sig vad sjutton Sarah har fått för sig nu också.. Hon sa att hon har något åt mig för att jag hjälpte henne igår. Jag är lite rädd faktiskt. Jag ska ju inte ha något, vänner hjälper man och hon skulle ju gjort samma sak för mig om jag var i en liknande situation. =)

Tänkte lägga upp lite söta bilder från min och Sarahs myslördag med eurovision och annat gott. =)

image128

Jag ordnar med glass.

image129

Kan det bli bättre? Glass, ananas och lime. Gillar våran första tanke med limen där. Haha =)

image130

Sarah somnade så sött. =)

image131

Japp jag med. Haha. =)



Det skulle inte spela någon roll...

Söndag.

Lördagen var som den var. Jag och Sarah satt hemma hos henne och hade det allmänt mysigt med eurovision song contest, glass och ananas, godis och läsk. Haha. Sött var det iallafall. Jag somnade innan sista bidraget tror jag, så trevligt sällskap är jag. Dock var Sarah inte sen med att somna hon heller. Haha. Lite trötter var man. Men hon hade ju iallafall hunnit sova på eftermiddagen men det hjälptes inte. =) Med lite power-naps hit och dit så "kollade" vi på två filmer efter det, Mean girls och 13 snart 30. Och vi inser runt 4 snåret att det var dags för att gå och lägga sig i sängen istället. Haha. Och helt otroligt, vi hade inga problem att somna utan att ens hinna titta på tv, hade dock haft panik ett par gånger tidigare under kvällen som vi båda erkände när vi lagt oss bara för att inte skrämma upp varandra efter den där jävla the grudge filmen! Men somna det gjorde vi och vaknade inte förens kl 12. Haha. Runt halv 1 bestämmer vi oss för att gå upp och äta frukost och börja göra oss iordning för att åka till Tullinge och sola. Och gud va skönt det vaaar! Ganska skönt att det duggregnade också faktiskt. =) Bruna och fina kilar vi hem till Sarah, eller oss som hon fått mig att börja säga, så hämtar jag mina saker och knallar hem, där jag faktiskt bor med mina föräldrar. Hann knappt mer än hem innan jag och pappilu skulle ge oss ut i trafiken. Det gick bra och jag tror jag har hajat det där med krypkörning nu, eller iallafall att man blir jävligt trött i benen. Haha. Men körde runt lite överallt och ner till centrum för att handla för att sedan köra hem och börja med maten. Jag orkade faktiskt inte hjälpa till idag räckte med att jag handlade den. Haha. Så snart blir det gott grillat kött med tillbehör. =)
Plugga på mitt tal måste jag göra också. Blä. Vill inte men måste verkligen kunna det utan och innan, fast det bör inte vara så svårt eftersom det är jag själv som skrivit det (?). Efter imorgon, no more school! Haha skönt skönt skönt. Studenten om 18 dagar. Tur att man inte längtar. =)
Älskar ukrainas bidrag igår. Lustigaste låten och jag bara SKA lära mig dansen så är det bara. Uberball. =)

Dancing lasha tumbai...


Lugn helg.

För första gången på en månad. Helt sjukt vilket tempo det varit egentligen, sjukt att man orkat och hängt med alltså. Men nu är det historiskt, kommer bli mys hos Sarah med eurovision och grönsaker med dipp typ. Skönt att ta det lite lugnt ändå, är hur trött som helst just nu och jag tror absolut inte att det beror på klockslaget man kom i säng inatt. Haha. Typ 5 eller vad var klockan? Filmkväll igår. Jag tog med mig tre filmer och kilade över till Sarah eftersom att vi hade tidig träning idag så det skulle bli bara att slappa vid 22 snåret ringer Robin och säger att han och Enberg kommer över med en film, visst visst alltid lika välkomna. =) Och vad glider dom in med för film då!? The grudge 2!! Moooget.. Jag och Sarah fick panik direkt och började snacka om att vi tänkte då promt inte se någon skräckfilm osv. Men till slut blev det så iallafall. Förstår inte att jag ens gav mig på det där, kommer inte kunna sova själv på ett år nu. Tack! Haha. Sarah hoppas du inte ledsnar på mitt sällskap!
Efter många hopp och stackars Robins armar som jag förmodligen kramade sönder så var filmen slut 1h 30 min senare, sämsta slutet alltså! Det blev ett "jahapp"-slut. Men efter det kunde såklart ingen varva ner tror jag så det blev till att se på Svensson Svensson filmen, gudomlig film, eller hur Robin? Haha. Som först missade första 15 min och sedan somnade till och från. Han hade inte ens sett den tidigare och jag kunde alla repliker utan och innan. Haha. Enberg och Sarah sa inte många ord kan man säga, tror dom också somnade för en stund faktiskt. Men när jag och Sarah blev rädda under the drudge så typ asgarvade vi istället, men hallå det var ju bara för att lätta på stämningen lite? =) Kanske inte helt sant men ändå, det lät bra iallafall.
Träffade J idag också. Det gick bara fin fint som jag trott. Fick mina saker och lämnade hans som jag glömt att ge tidigare. Vi pratade en massa och det kändes bra, skönt att vi kanske börjar få ordning på det här nu och att alla frågetecken kan försvinna. Super fin lägenhet har han också! Mysig värre.
Efter det var det bara att ringa sambo och säga att jag var påväg men att behövde nog en macka eller två innan avfärd mot allt idrottande, hon sov. Så hon började göra sig iordning medans jag tog något att äta. Och när hon inte riktigt var klar så diskade jag det som fanns, och det var en heeel del må jag säga. Vandrande i det fina vädret tog vi den hemska filmen och gick mot centrum för att lämna den efter att två slarviga killar inte tog den, bra där grabbar. Haha. Insåg att vi som alltid var lite sena så det fick bli att sätta sig i idrottshuset först och kolla innebandyn och sedan kila ut mot gymnasieplan för att kika på sista av fotbollen. Vinst för Sailor i innebandyn och förlust i fotbollen för Enberg och Victor. Men va sjutton, vädret var ju fint iallafall!
Så nu sitter man och väntar på att maten ska bli klar, har faktiskt hjälpt till med hälften duktig som jag är. =)
Glömde eller förträngde helt att vi hade träning imorse kl 11 också, jag och Sarah upp vid 9 för frukost och inte pigga någonstans! Haha. Men det blev vi sen och började ränna runt som aldrig förr och fixa allt inför träningen för att vid halv 11 skulle pappa komma och hämta oss. Så det var bara att dra upp grabbarna och kila iväg, fick dock hela 10 min längre på oss. Väl nere vid idro så byter vi om och inser att vi blir 6 st. Jippie va taggad man blir. Varav 3 st som ska göra löptest och komma in i intervallerna sen. Så en timmes intervaller, smärtsamt men man fixade det överförväntan må jag säga. Våran fystränare tror att jag kan ha en spricka i revbenen eller så, hoppas inte och vill inte ta reda på det heller. Glad att jag klarade hela utan större problem, lite smått kallt bara. Men då är en lördagsträning avklarad och det är inte roligt någonstans.
Attans glömde säga till Victor att han är skyldig mig 100kr! =)

Can I have it like that....

Bilder från, mösspåtagning och studentskivor.

109823-109

Sarah fixar iordning Akhila inför hennes skiva.

109823-110

Söt Akhila när hon är färdig för utgång =)

109823-111

Jag och Akhila, hmm jaa..

109823-112

Jag klar för utgång, även där mästaren Sarah som fixat håret =)

109823-113

Våran allas lilla, Wilma/Wille/Willy jaa kärt barn har många namn..

109823-114

Partyglada Sarah ;)

109823-115

Enberg på mösspåtagningen =)

109823-116

Cissi och jag på mösspåtagningen.

109823-117

Tvärn och Enberg på mösspåtagningen. Haha stå still grabbar!

109823-118

Jenny, Nathalie, Camilla, Cissi och jag. Emilia är fotograf =)

109823-119

Femkamp, knyta ihop benen och sen springa, japp våran gren även där, HR! =)

109823-120

Jag och Niclas springer för fulla muggar.

109823-121

Heja HR! Vi vann ju också alltihop. =)

109823-122

Hmm jag dåra..

109823-123

Emilia och Cissi, vi har känt varandra sen 13 år tillbaka =) Samma klass har vi gått i också under hela tiden.

109823-124

Alle och Cissi, så söta =)

109823-125

Akhila och jag innan Sarahs skiva. "Man ser så tjock ut när man ler" Haha.

109823-126

Sofie bokstavligen ramlade i Sarahs lägenhet. Bra däär..

109823-127

Och så här kan det se ut efter iallafall två dagar. =)

Härlig avslutning och nu är det en paus i studentskivandet. =) 20 dagar till studenten!!

Så det kan gå.

Otur är mitt ord. Inget mer med den saken.
Sambo, känn ingen ångest eller så jag älskar dig iallafall och det vet du, kan hända vem som helst =)
Är nu klar med allt skolarbete för resten av min gymnasietid. Känns sjukt bra. Skrev mitt tal idag. Kom fram till att ämnet hälsan i fokus blir bra. Hoppas bara jag kan hålla mig stående så blir det bra. Brukar alltid bli svimfärdig när jag pratar inför grupp. Haha. Kan man nog inte tro om mig men fy fan va det är hemskt. Det är min värsta skräck. Såklart att det är de som man har kvar i skolan, men sen är det heelt slut. Aldrig mer. Känns så himla skönt. =) Så jag SKA bara klara det. Men 5 minuter alltså, det är lååång tid. Men med vilja kommer man långt har jag hört.
Inga bilder kom upp igår heller, sorry men av olika skäl men idag ska jag nog försöka få upp dom. Ska lägga in dom i datorn snart när jag orkar gå upp till min lillebror på övervåningen och hämta usbgrejen.
Ikväll blir det väldigt lugnt, förmodligen film hos Sarah. Vem lägger en träningstid kl 11 en lördagmorgon? Och inte bara det utan det är intervaller också. Suck. Jaja, hoppas man orkar det iallafall.
Vet inte vad det är men har blivit på konstigt humör eller liksom inte konstigt men aa, orkar liksom inte bry mig så mycket längre. Varför är det så? Förut var det verkligen så att jag ville få allt gjort och allt sånt men nu, nää ingenting.
Ska träffa J imorgon efter träningen, får se hur det går och så. Förhoppningsvis bra, känns som att vi har mycket att reda ut bara.
Bilderna inom kort då!

En kyss att bygga en dröm på...

Kort om gårdagen.

Har tyvärr inte så mycket tid att skriva för jag ska snart åka iväg till Södertjälje för min första körlektion. Börjar känna att jag är nervös.. Håll er inne alla från Södertälje säger jag bara! Haha. Närå men det ska nog gå bra, pappa åker med också, läraren jag har tyckte att det vore bra om han gjorde det. Direkt efter blir det att fara iväg till träningen. Inte alls speciellt taggad till det faktiskt. Men men, vad att göra?
Gårdagen då, mösspåtagning mycket mysigt med samling i aulan för att ta på oss mössorna för att sedan dra iväg på femkamp som jag tidigare berättat om. Efter allt fixande och äntligen kom till Sarahs lägenhet så åt vi pizza och kebab. Jag, Akhila och Sofie åt oss sjukt mätta att vi trodde vi skulle rulla fram, haha. Men vi började föra lite och gjorde oss iordning med allt. Super trevligt som vanligt. Gabban hann dock inte ens komma dit så hon fick möta upp oss på tåget in. Sofie blev jätte full redan innan och ramlade runt i Sarahs lägenhet. Haha. Men kul var det. På vägen in så träffade Sofie några hon kände från tullinge och en som heter Emelie som jag också känner. Det var en trevlig tågtur faktiskt, men vet inte om den slår den i förrgår alltså ;) Haha.
När vi väl kommit in på Viperroom där dom hade sin skiva var det dött. Inga som dansade och det var lite folk, hmm hur ska detta sluta? Vi kom ganska tidigt dock men ändå så hade dom öppnat insläppet runt 21. Efter lite shots och annat gott så drog vi upp på dansgolvet trots lite folk. Super kul som vanligt! Sedan var det drag. Efter ett tag så trillade det in fler och fler som jag kände och det blev en urhärlig stämning faktiskt. Mycket dans, goda godisshots och trevligt sällskap så kan det inte bli bättre!
Påväg hem igen så blev det att ta bussen till centralen och vänta på våran buss mot södertälje, väl på bussen var det mycket folk och en stackare som absolut inte mådde bra, Robin starkt av dig att hjälpa honom!
Sarah och jag fick stå iprincip hela resan så det var skönt att få sitta och dra på sig luvan och vila ögonen lite från flemingsberg ungefär. Haha. När vi kommit till tumba så var det den där promenaden som vi gjort så många gånger förr. Robin och Victor gjorde oss sällskap hem till Sarah. Hann knappt komma innanför dörren och sätta oss en stund innan alla började dra sig mot sängen för att somna ganska fort. Blev en ganska tidig natt trots allt men rolig!
Bilder från mösspåtagningen och diverse kommer efter jag tränat och så tror jag. =)

The games we play...

Helt galet. Haha.

Oj oj oj, stress stress må jag säga! Jag har inte egentligen tid att sitta och skriva här alls faktiskt. Men what to do? Ikväll är det skiva igen då, Sarahs. Akhila hade sin igår, det kunde gått bättre. Haha men kort sammanfattning, vänder i stuvsta pga glömda biljetter (dock inte min såklart) dans på tumbas och stuvstas perrong (snyggast dans!) Roffes taxi, lätt skönaste taxichauffören jag åkt med, dj var han också dessutom "Roffe roffe, måste komma och hjälpa!" hahaha. Sköning. Väl där inne var det öde typ. Lite segt men Akhila hade roligt iallafall! Vandring mot 7eleven, köpa nudlar, hahaha uppraggad av en annan nudel-handlare i kön. Bränner nästan händerna av mig för det var så varmt. Väntar på bussen en liten stund kliver på, Akhila missar den, haha sover lite på vägen hem, tror jag? Sedan blev det vandring hem till Sarah och hon satte sig och klippte och klistrade med ett arbete till skolan vi små pratade åt lite pizza och gick och la oss, urmysigt! Haha. Gammalt gift par må jag säga =)
Vaknar av att jag har skavsår, blir kl 11.57 av min vän Fetto Robin som trodde kl var prick 12 som han lovat att ringa mig, muntergök som han var fick han mig att vakna och kliva upp (20 min tidigare än planerat) jag gör mig iordning och äter lite med Sarah som hunnit vara i skolan och gjort prov och kommit tillbaka lagt sig i sängen och sov ett tag, hon fixar mitt hår lite (som för övrigt var sjukt fint igår på skivan och såg mindre bra ut när jag vaknade) så hon grejade biffen och jag tog studentmössan och gick mot bussen, träffar Emilia och vi går mot aulan för mösspåtagning. Satte mig längst fram med, Alle, Cissi, Tvärn och Enberg (tjatar som tuuusan på Enberg för att följa med ikväll, tror jag kanske lyckas) åkte till ICA för att handla frukost hem till Sarah, lämnar det och vidare till Möllebadet för femkamp med alla treor (verkligen inte alla...) Kul var det, jag var otroligt av först men det var roligt sen, HR (jag och klasskompisar) vann såklart! Haha. Greatans! Säckhopp, ihopknutna ben och springa, ägg och sked samt norskfylla (springa runt miljoner varv och må illa för att sedan springa tillbaka in i mål) Sedan var det också stoppa en penna i flaska. För att HR är bäst! Haha. Väl hemma nu (ska vara hos Sarah nu egentligen, jätte bra) ska hoppa i duschen och vänta på pappa för att få pengar och dricka och sedan ringa Akhila för avfärd mot Sarah, som förmodligen hunnit åka redan då. Pizza blir det även idag, haha tjockiiiis! Men what to do? Det hör till tycker jag.
Men nu måste jag rusa, och jag har för övrigt sålt Sarahs sista biljetter, haha är man inte greatans eller? =) Vad gör man inte för sina vänner. Haha.
Pappas sista kommentar nu när jag pratade med honom "Alltså vilket jävla liv, att du ens pallar" Jomenvisst man måste ju ta vara på det korta man har. =)
För ikväll är det party!

Trust it shareware...

Skolan.

Sitter som vanligt i skolan på hotell lektion. Har precis haft vårat sista prov, marknadsföring och lönsamhet tror att det gick rätt bra, men just att räkna ut alla jävla beläggningsgrader, kostnader och icke kostnader var inte riktigt min grej. Men annars gick det ganska bra tror jag. Eller hoppas jag iallafall. =)
Idag mår jag mycket bättre också, skippade handbollen imorse för då mådde jag skit, fick knappt sova inatt fick sms hela tiden kändes det som fattar inte att jag svarade på dom också, minns i och för sig knappt vad jag svarade men ändå. Haha, lyckat! Ikväll är det skiva för hela slanten också på berzelii ska bli så sjukt kul! Och det blir roligare när man mår bättre, trodde verkligen att jag inte skulle vara på topp men det var perfekt att jag mådde bättre när jag tog lite sovmorgon. =) Så ska väl gå till Sarah strax innan 17 eller så. Och whats the grej med alla dessa outfits!? Har noll aning om vad jag ska ha på mig. Buhu. Men jag får hem och riva i garderoben, dock är det ju skiva imorgon med så jag måste ta ut två outfits plus till mösspåtagningen. Suck.
Men förhoppningsvis går det väl bra och man får slänga på sig något. Får ju iallafall hjälp med håret för det är verkligen inte min grej. Haha.
Party to night girls!

One of us gonna die young...

Studentmössa.

Idag fick vi våra älskade mössor! Gah så härligt. =) Snacka om att det börjar närma sig nu alltså. Endast 24 dagar kvar nu. Hur galet är inte det? Typ hel crazy! Kan inte fatta det och lär nog aldrig göra det heller.
Super skönt att börja 12.40 idag också, fick sova massor och så glider man dit och sätter sig och pratar och efter det hämtade vi mössorna och åkte hem. Ganska skön dag i skolan måste jag erkänna =) Men imorgon blir det värre faktiskt, kl 8.00 handboll sedan turism (antagligen lär vi sitta och prata om studenten osv.) efter det så är det prov i marknadsföring på hotell, hur ska detta gå? Jag är iallafall klar med min del av inlämningen och det känns rackarns skönt faktiskt! Trodde aldrig jag skulle bli klar eller orka ta tag i det men jag hann klart innan träningen idag som började kl 17. Och det enda som jag har kvar i svenska B nu är mitt tal i nationella, fan va skönt! Fick veta betygen på långskrivningen som vi hade förr förra veckan och jag fick VG även på det. Hur greatans är inte det? Nu har jag fått VG på båda nationella skrivningarna. Är lite stolt faktiskt =) Men så kom vi till det där med talet.. Kommer gå åt skogen. Jag är verkligen sämst på det. Men jag ska göra mitt absolut yttersta!
Blä måste plugga och ladda inför morgondagen för då har Akhila sin skiva, ska bli såå roligt! Vi ska försöka börja med mat och grejer vid 17 tiden, tror ni vi lyckas? Tveksamt men vi måste. Ska som vanligt vara hos Sarah innan och greja med allt vad det nu kan vara. Need to find a outfit!!
Jag kanske har en lösning på mina skavsår och mina favorit skor! Pappa är en fd skomakare och har stenkoll på allt sånt och har hjälpt mig och nu förhoppningsvis kan jag lägga alla värdelösa plåster på hyllan och använda skorna så bäst jag vill. Taaack! Och dom är svarta nu som dom var förut också, hur bra som helst =)
Oops, märkte att det var visst ingen bra idé att kasta mobilen i väggen när det ringde, haha. Batteriet flög ur och nu bör jag kolla allt allt funkar, bergis inte. Men du ger dig ju aldrig med att ringa, låt mig va.

Nej nu måste jag plugga så jag inte somnar mitt i det sen. =)

I want to be you...

Haha.

Pappa fick ett sms av en av hans galna kompisar i vanlig ordning så jag var bara tvungen att ha det för det var lite roligt. Så jag tänkte att jag skriver den här så ni också får ta del av den. Haha =)
"Vad är skillnaden på "mod" och "stake"? Mod är att komma hem efter en tur på krogen med polarna. Bli anfallen av frun med en kvast som tillhygge, och våga säga: Städar du än eller ska du ut och flyga en sväng..? Stake är att komma hem sent från krogen efter en kväll med polarna. Med parfymdoft, ölstank och läppstift på kragen, och daska frun på röven, och ha stake nog att säga: Så var det din tur då tjockis!"

Erkänn att liiite bra var den ändå? Haha. Tycker att den är rätt rolig faktiskt =)

Och du, kan du inte bara låta mig vara? Hoppas ju att du snart inser att jag inte bryr mig om du ringer och pratar om inget. Så snälla låt bli.

Shopping.

När man som mest behöver det men när man som minst bör göra det. Åkte med Akhila och Sarah till Farsta Centrum för att Akhila skulle kolla på kläder. Och jag som verkligen inte får göra av med pengar, eller för den delen inte kan med mitt minimala konto just nu, vad händer i vanlig ordning? Jag shoppar. Så typiskt mig, det blev ett par ljusgråa cityshorts från HM och två pack vanliga tajta t-shirtar en vit och en svart, ska köpa en rosa och en vit vid senare tillfälle. Jag liksom, rosa?! Hallå? Haha. Jag kan inte tro det själv. Mamma bara rynkade hela ansiktet när jag sa det när jag kom hem och att försöka övertyga henne om att jag faktiskt passade i det gick inge vidare. Haha jag förstår henne =) Och sedan köpte jag ett urgulligt rutigt hårband från glitter. Hur gullig kassörska som helst. Man blir så glad när man möter så trevlig personal som inte är för på men inte heller ignorerande. Toppen!
När jag kom hem efter mina trevliga timmar med bästa vännerna så var det iprincip bara att vända igen, följde med mamma och pappa för att handla mat på ICA Maxi, och i vanlig ordning när familjen Källsten är och handlar så blir det alltid massa extra som inte alls var med i planeringen. Haha. Fast pappa är värst. =)
Vi var in på Bauhaus också och köpte blommor och annat strunt samtidigt som vi kollade på bubbelbadkar, ååh ska bli så härligt när vi gör iordning badrummet och en härlig sådan kommer dit. Njuuter. =)
Usch va jag bör plugga just nu men jag orkar inte, är för hungrig. Ska även idag få grillat. Mums. Snart kommer Akhila hit och ska kolla hockeyn och hjälpa mig med min religionsuppgift för det fattar jag noll av. Haha.
Trevlig kväll igår också, men fan vilken konstig skräckfilm plus att Sarah och Enberg somnade! Lyckat. Tycker lite synd om Victor som fick dras med mig ensam, jag som är så harig när det gäller sådant också. Haha. =)
Somna kunde jag iallafall, tur var väl det. Super härligt att man ÄNTLIGEN fick sova i sängen. Haha. Länge sedan nu må jag säga. Men soffan är inte helt fel heller, jag får ju faktiskt plats där.

För jag är starkare än du...


Första lugna lördagen.

Helt otroligt att man ligger i soffan med duntäcke och myser i soffan med Sarah en lördagkväll. Inte likt oss att bara dega, haha. Men det kan behövas tror jag. =) Men helt ärligt, whats the grej med allt? Massa saker händer hela tiden och man hinner knappt blinka och tänka efter förens nästa moment är inne. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, allt bara händer. Är inte riktigt med i matchen känner jag och när man minst anar det så är allt pasé.
Läskigt att allt går så fort. Vet inte vad som hände men något hände med mig under eftermiddagen det bara kom, vet inte vart ifrån eller varför det bara blev helt down på något vis. Livet är inte problemfritt har jag märkt, fast man kunde ju alltid önska att allt var liiite mindre komplicerat än vad det redan är. Men man kan inte begära allt här i livet.
Det är bara så himla lustigt allting. Men what to do liksom? Inte mycket man kan göra åt. Men vem hade trott det här för två veckor sedan? Inte jag. Hade någon kommit och sagt det till mig så hade jag bara skrattat åt alltihop och bara sagt, nää skulle inte tro det va. Haha. Tragiskt men sant.
Hittade på aftonbladet.se ett roligt horoskop och tänkte visa mitt, otur jag vet men det var så roligt. Haha.

Stenbocken


Det hettar inte till förrän runt den åttonde, men då händer det saker på allvar. Du kan bli våldsamt kär, eller plötsligt tappa intresset för något. Typiskt för dig under maj är att dina känslor skiftar ohyggligt fort, och du är ofast tvärsäkert övertygad om hur du vill ha det - tills du ändrar dig, tio minuter senare. Det här är så olikt dig att ingen i din omgivning riktigt förstår hur du känner, och risken för gräl är rätt stor. Men det kan också bli en passionerad månad.
Bästa chansen: Kräfta, Lejon.
Bästa stället: På fest.
Bästa datumen: 7-8/5.


Undrar om det stämmer? Får vänta tills den 7de och 8de där. =) Haha, undrar om Enberg och Victor hittar hit alltså, det visar sig nog snart må jag säga.

Jag ska tro på dig...

Solsken.

Idag är det härligt väder och så sitter man hos Sarah som vanligt och tittar på SM-finalerna i handboll. På damsidan så vann Sävehof efter förlängning 2*5 min, tyckte synd om Skövde då faktiskt. Nu i halvtid så leder hammarby över skövde med 17-10, heja bajen! Michael Jansson som står i hammarbysmål är grym och äger typ hela matchen, så går det när man är gammal tumba spelare. Haha.
Enberg sa just att jag skulle skriva att han sitter här och äter pizza. Det gör han faktiskt också. Haha. Lustigt det där. =)
Som vanligt var det en galenkväll igår. Det blev utgång trots att det inte alls var planerat, tänkte ta det lugnt i helgen med tanke på nästa vecka med alla studentskivor. Men det var trevligt, LeHome blev det i hmm en och en halvtimme..? Lyckat alltså. Men vi hann med mycket under den tiden må jag säga, haha. Hann inte mer än att köpa en cider och ställa oss och hänga så kom det tre killar som visade sig till slut efter mycket om och men komma från Dalarna, jösses alltså what to do? En av dom ville ha någons nr så jag sa direkt att han kunde ta Sarahs, sorry men jag var tvungen. =) Inte nog med det så när vi dansat hejvilt  (bokstavligen talat) så köper vi varsin cider till och går och ställer oss på samma ställe där vi stog innan för där var enda stället som det fanns plats. Men efter att vi hade hunnit stå, hann det ens gå två sekunder? Så kommer det tre grabbar som stått och pekat på oss typ och snackar engelska och frågar om vi kunde köpa dom för en dans, men vi kunde inget annat än att skratta åt dom, så visade det sig att han som gick på Sarah kom från Egypten, Kairo och ville köpa henne för 5 kameler men det gick inte Sarah med på så hon sa att minst 20 och då sa han att det var upp till bevis men sänkte till 10. Haha så jävla roligt. Jag fick någon östermalmskis som sa att jag liknar
Ebba von Sydow, ehm jahapp? Haha. Har jag aldrig hört förr må jag säga, komplimang eller ej är nog något man får tolka själv. Han var lustig den där killen iallafall, fick prova hans solglasögon (eller han snarare tvingade på mig dom) och berättade någon konstig story om att dom blivit ute låsta från någon fest eller något. Well well efter allt sjukt som hänt och att vi tappat bort Robin och Bonelli två gånger så visar det sig att dom måste åka hem, okej..? Och vi ville absolut inte stanna kvar själva efter allt som hänt där. Haha. Så vi åker med och är hemma hos Sarah runt halv 3, tidigast hittills alltså. Vi satte oss i hennes kök och drack drinkar och pratade, uber mysigt. =) Typiskt tjejsnack också. Haha.

Nej nu ska jag faktiskt kolla vidare på matchen och den grymma Michael Jansson! Fick se skymten av snyggingen Rasmus Wremer också, stackarn är skadad. Men han får iallafall vara med där och kolla. =)

I don´t know what to do...

Några timmar.

Filmen igår, Spiderman 3 som vi var och såg på bio var faktiskt bra. Tyckte att den var kanske lite långdragen men den hade inte kunnat varit kortare heller, måste varit min feber som gjorde mig trött, eller att jag hållit igång hela dagen och burit runt massa bord och stolar, vem vet. Runt halv 8 blir jag hämtad av Cissi som ska skjutsa mig för att möta Enberg som har min dricka jag inte ens hann lukta på innan vi skulle in till studenskivan sist. Fick dom och sedan bar det av till hennes pojkvän Alle för att vänta på de andra, Rille och Jacop som också skulle med. Jag, Alle och Cissi var ursnygga i våra nya fina student 2007 tröjor, haha. Mobbat men sant. =)
Vi åkte och hämtade grabbarna och sedan vidare till Heron City. Vi var där kanske lite väl tidigt men va sjutton, dom var ju lite hungriga också såklart så blev det mcdonalds då. Jag tog bara glass som vanligt, och mmh så god den är, med chokladtopping ska det vara också. Haha. När vi fördrivit alldeles för mycket tid så går vi upp mot salongen och sätter oss. Som alltid när man går på bio så börjar den aldrig när den ska, reklamen minst 10 min senare än bestämd tid. Så runt 5 över halv 1 på natten slutar filmen. Lagom sega och trötta beger vi oss av mot bilen och åker hem. Tack för skjutsen Cissi. =)
Så runt kl 2 inatt kom jag i säng, vilket betyder att jag skulle få fyra timmars sömn denna natt, skönt.
Trodde inte jag skulle vakna alls och hade nog inte gjort det om inte det hade varit fint väder ute. Höll på att försova mig men lyckades som tur var att vakna och komma upp, men bråttom fick jag kan jag ju säga. Haha. Men jag hann med buss och allt så prick kl 8 var jag uppe på konferensen, är man inte lite bra eller?
Så nu sitter jag nere i pm-matsalen och fördriver tid har varit och slängt massa pappkartonger i brist på annat. Datan uppe på konferensen vill inte logga in, blä och där uppe har jag ingenting att göra. Kanske får åka hem snart?! Haha. Men fick höra av Robin att han suttit just här i älvsjö nu och väntat i en timme på att något tåg ska åka mot tumba så kanske bäst att vänta tills allt är över ändå? Äsch, vem vet min sista dag kanske slutar som igår kl 17. Aldrig att jag pallar med det då somnar jag nog. Känns konstigt att det är min sista dag här men sjuuukt skönt, man ska aldrig säga aldrig men tror inte att jag kommer komma tillbaka hit något mer. =)
Bäst jag kilar upp till Martina så hon inte undrar om jag pressat mig själv i maskinen istället för pappkartongerna! Haha.

Utmanad av Maria.

blev utmanad av Maria

tre saker jag inte förstår
- att jag börjat gilla choklad
- att fructis hårmousse typ slutat tillverkas
- varför tiden går fort när man har roligt

tre saker som finns på mitt skrivbord
- en hel hög med onödiga papper
- hårmousse
- Maltesers

tre saker jag gör just nu
- väntar på Cissi
- funderar på att göra mig iordning
- lyssnar på musik

tre saker jag vill göra innan jag dör
- träffa håkan hellström
- åka till new york och shoppa
- vinna massa pengar på lotto

tre saker jag kan göra
- spela handboll, eller kanske inte.
- skratta åt absolut ingenting
- övertala folk

tre saker jag inte kan
- ljuga eller hålla mig för skratt
- nudda min näsa med tungan
- jag kan verkligen inte äta fort

tre saker jag tycker att du ska lyssna på
- din magkänsla
- kunde skrivit håkan här men jag skippar den och skriver Frida Örn- Release me
- Snook- Inga problem (jävla låt alltså...)

tre saker jag skulle vilja lära mig
- finska
- bli mer ekonomisk
- att sluta tro på horoskop

tre favoriträtter
- grekiskt!
- tacos
- hmm.. vad ska man dra till med här, låter dumt med pizza men va fan.

tre personer jag utmanar
- Sarah
- Emilia
- Robin


Dötråkigt.

Haha i brist på annat så kan man ju alltid skriva ett inlägg? Jag är pinsam. Skriver ju jämt jämt jämt och gärna en gång extra. Speciellt om inget alls.
Fick veta att jag ska sitta och fördriva tiden i ca en timme för att sedan hjälpa till att möblera om och flytta väggar så allt är klart för morgondagen, jo jag tackar ja. Martinas kommentar " Jaa men då har jag dig med som vet hur det brukar gå till så man slipper vara med överallt" Det tar jag som en komplimang faktiskt. Så jag ska hålla kollen på möbleringen så att de gör rätt. Kommer att få kila hem vid 15.30-16.00 nånstans där, känns lagom tungt när jag kunnat gå hem egentligen för lätt en halvtimme sedan om inte mer. Men vad att göra? Bara att ställa upp.
Men har blivit uppmuntrad av andra saker idag iallafall, sött sms som kom nå sjukt lägligt måste jag säga, tackar. Sedan när jag kommit upp från lunchen så kommer det en sjukt snygg budbärare som skulle hämta lite grejer som stog i en av lokalerna, jag dog typ. Haha. =) Inte nog med det utan det var rackarns god lunch också, godare potatismos får man ju leta efter! Jag älskar potatismos, så gott och sitta och små äta på. =) Nej jag är inte normal någonstans jag vet, men sådan är jag så det så. Ska få receptet på det så jag kan göra det hemma, det var med massa örter och grejer, muums! =)
Så när jag var påväg upp till TopTalk som det heter (19de våningen) så får jag syn på min lärare och att hon sitter och pratar med Tommy köksmästaren, oj oj. Fast jag är inte speciellt orolig faktiskt, hon var så glad att se mig så. Haha.
Och dom som var så roade över gardinerna som jag skrev om tidigare var dom flesta från Belgien tydligen. Skojigt det där.
Det har varit en otroligt skum dag, som en stor berg och dalbana utan tvekan och halva dagen har bara gått än så länge.. Hur ska detta sluta? Joo med ett trevligt biobesök vet jag iallafall och så får jag mina fina studentkläder. =) Tack Cissi!
Något jag kom på, det står på våra kläder nu Student - 07 men på min brors kommer det i sådana fall stå, Student - 10. Haha, men visst måste det bli så? Han tar studenten 2010. Lustigt. =)


I just want to fly away...


På praktiken.

Idag pallrade jag mig allt hit. =) Jag var pigg när jag vaknade och hela vägen hit allt gick verkligen smärtfritt och jag hann äta en god frukost i lugn och ro, till på köpet var det strålande sol och super härligt, vem kan begära annat? Men allt det där braiga försvann i samband med att jag anlände hit till praktiken. Kommer in och tar ut mitt kort så man kan ta sig överallt i huset. Men när man ska vidare därifrån så måste man använda kortet och då visar det sig att inte mitt kort funkar såklart. Fan. Jahapp då var det bara att öppna det skåpet igen och kolla om någon annans kort låg där, jag hade tur och tog Nors kort istället och hoppades att han inte skulle komma inom den närmaste timmen iallafall. Väl framme och ska in i omklädningsrummet så kommer jag ju såklart inte in med hans kort, suck men även där har jag tur när jag knackar på att en från frukosten var därinne, tackar för det! Inte ens då var det slut på eländet. Då visar det sig att dom tagit vårat skåp och någon annan hade det, men va fan!? Tur att jag inte hade några saker kvarlämnade där säger jag bara. Då var det bara att gå upp mot konferensen med Nors kort och min jacka för att vara helt lost, härlig start på dagen! Inte var jag feberfri när jag vaknade heller fast halsen kändes bättre iallafall. Rörigt och jag märkte direkt efter lite stress med frukt som inte fanns och för få vattenkannor i lokalerna och att vara helt ensam med förberedelserna inför att alla grupper skulle komma gjorde mig helt yr och jag kände av febern mer än tidigare. Hängde inte alls med i matchen. Väl när Martina min handledare kommer, endast en halvtimma försent, ovanligt? Så undrar hon om det gått bra med allt. Vad svarar man då? Jag fixade ju allt i tid och så och inga sura miner, men jag förklarade incedenten med kort som inte funkade och frustrationen över skåpet och hon sa att hon faktiskt sagt till om det där med skåpet, skönt att det var gjort iallafall.
Trots en stressig och ovanlig morgon till skillnad från alla de senaste så gick det ju bra, men hade det varit en av mina första dagar här hade jag börjat gråta och satt mig i ett hörn.
Så sitter här uppe på konferensen själv nu medans Martina är och springer någonstans har precis hjälpt en grupp som just kom och de var otroligt roade över att allt i rummet styrdes av en liten touchscreen, dock mindre glada över att allt stog på svenska eftersom de inte kan svenska. Men kul att man kan göra någon glad genom att trycka på en knapp så gardinen går igen. Haha. =) Det gjorde morgonen lite gladare iallafall. Jag har blivit riktigt Hi-tech på dom här grejerna nu, lite imponerad själv för det är så mycket att komma ihåg och man får alltid tusen frågor om hur man grejar med datorerna.

Säger bara en sak, skönt att min sista dag är imorgon! Martina sa att nästa fredag (som egentligen skulle varit min sista eftersom det är mösspåtagning på onsdag och torsdag kommer jag inte pga olika skäl eller som jag sa till henne, skolarbete som ska göras) men då iallafall skulle det inte vara något häruppe och hon skulle vara ledig så hon sa att det blir onödigt att jag kommer hit så jag fick ledigt, tackar tackar!

Cissi min trevliga vän ringde för en timme sen drygt och sa att hon hämtat mina studentkläder, jippie! Toppen! Och mössan får jag på måndag, synd att hon inte hann ta dom igår också men man får ju glädjas åt det här nu! =) Och ikväll är det bio med henne, Alle och Jacop + vän, vi ska se Spiderman 3 dom hade kirrat förköps biljetter och frågade om jag ville hänga på, och javisst vill jag väl det, pratade med plånboken (mamma) och som tur var gick det bra trots alla studentskivor. Tihi =)

Nu blev det onödigt långt och jag har tråkigt. Lunch snart dock, skönt fast jag inte är hungrig ett dugg.

Är det så här det känns att vara lycklig...

Sjuker.

Jääätte bra tajming, not. Så onödigt nu när det är tre dagar kvar på praktiken och då blir jag sjuk. Självklart är det inget man kan förutse eller göra så att man inte blir men jobbigt att det kom just precis NU. Men men what to do? Så idag var jag hemma från praktiken, hade hoppats att jag skulle klara att åka dit iallafall men det gjorde jag inte, febern och halsen gjorde sig otroligt påminda när jag vaknade. Men imorgon ska jag dit oavsett hur jag mår. Gillar inte att bara sitta hemma och glo. Och tack vare det så har jag faktiskt lyckats städa mitt rum (som absolut behövdes) och lite i köket också när jag ändå höll på och senare pluggade jag till mitt marknadsföringsprov som är på tisdag. Borde gjort mer som t ex min inlämning till religionen samt skrivit CV till turismen men nä det var alldeles för jobbigt så jag skippade det. Men jag är stolt för det lilla jag gjort ändå. =)
Något som också är bra är att jag får äta thaimat idag också, tjohoo! Va illa det låter. Haha. Men själva grejen är den att det var så sjuuukt mycket mat igår att det blev över och utan tvekan funkar som middag idag också (och säkert för en hel vecka framåt) jag klagar inte iallafall. =)
Ikväll är det Lost också, får inte missas! Jag missade förra onsdagen men fick det inspelat men självklart gick det inte att titta på så mamma ringer Viasat och kollar och det löste sig, trodde vi ja. Sen gav vi upp. Så jag är efter ett program, fan. Får hänga med på summeringen istället. =)
Fick höra också att studentmössorna och allt det där har anlänt till skolan och vi får dom på måndag, toppen!! Som jag längtar! Mösspåtagning på onsdag nästa vecka, ser fram emot det. 29 dagar kvar tills studenten. Det närmar sig med stormsteg nu.. Jag börjar bli nervös.

why do all good things come to an end...

Feber.

Japp en hel del och lite till, blev helt paff när jag kollade tempen. Hmm attans. Men måste nog nästan åka till praktiken imorgon iallafall, annars får hon skicka hem mig. Det är endast 4 dagar kvar på praktiken nu ju så verkar helt mupp att stanna hemma nu för att man är sjuk. Nej det håller helt enkelt inte.
Jag har ont verkligen överallt det känns som att jag är mellan 90 och döden utan att skoja. Men världens goaste pappa kom på den fina idén med att äta persikohalvor och vaniljglass, smaskens! Bästa medicinen när man har feber och ont i halsen =) Mys filten och en skål med glass och persikohalvor, kan inte bli bättre, förut om att man gääärna kunde må bättre. =)
Ska nog gå och lägga mig snart för att ha någon chans att må bra imorgon. Som att det känns troligt just nu. Nää.

Girl you gonna get them...

Whats the grej?

Men verkligen. Whats the grej? Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om våran valborg faktiskt, bästa någonsin, tror jag iallafall. Haha. Minns faktiskt inte vad jag gjorde förra året om jag ska vara helt ärlig. Men gårdagen, valborg, var konstig och rolig. Jag börjar, eller är väldigt sliten nu faktiskt måste jag säga. Igår innan jag skulle börja fixa mig och allt det där känner jag hur tröttheten kommer ikapp, men vad att göra? La mig ner en 15 min eller så för att sedan hoppa in i duschen och börja göra sig iordning, jag själv tyckte att jag var i fas och att det gick jätte smidigt och bra, men icke. Tjoff så var tiden väck och jag fick traska i rask tempo till Sarah. Väl där så inser vi att vi inte har allt för mycket tid för att vi ska till Enberg och föra med dom. När vi börjar närma oss ringer vi och så säger han att dom typ precis ska gå. Fan. Och han kommer och möter oss för att hämta våra saker och lämna dom hos honom så vi kunde gå i förväg till tåget som det var halvbråttom till. Men vi hann som tur var. Och när vi väl är inne så måste vi vänta en halvtimme på att få gå in för att dom flyttat fram insläppet, och jag var ju lagom kissnödig sådär, som vanligt haha.
Men väl därinne så har det ju inte kommit speciellt mycket folk så vi hann komma lite i fas med drickandet som vi missat lite på. Vi får skärpa oss på den fronten tycker jag. Men sedan drog det igång må jag säga. Haha. Kan sammanfatta det kort.
Sarah och jag kommer igång och röjer dansgolvet, haha, Camilla kommer dit efter att ha blivit med tvingad/kidnappad direkt efter jobbet, Fredrik och Erik kommer dit, jag och Sarah säckar ihop vid ett bord men kommer igång igen och äger dansgolvet, Robin, Sebastian, jag, Sarah och Camilla tar 3 bussen hem som tar typ en minut eller så, träffade massa jag kände vid busshållsplatsen i stan, roligt =) För att sedan väl framme i Tumba gå i långsam takt till Sarah pga skavsår för att sova, mys mys.
Så nu sitter man hemma lagom sliten med min mysiga baileys filt från Sälen, har feber som jag även hade inatt kände jag och har ätit väldigt god thaimat från Tullinge =) Super härlig avslutning på den mest underbara dröm tror jag. Haha. Leva så här skulle man inte tacka nej till. Men nu är det bara att se fram emot nästa vecka som innebär Akhilas skiva samt Sarahs skiva som är dagarna efter varandra samt min egna mösspåtagning. Och denna vecka är nog sista veckan på praktiken. Det finns nog en gud trots allt. =)

Say it right...