så där då.

Då har man haft några dagar ifrån att ha kollat datorn alls. Ganska skönt och ganska mycket att uppdatera dock. Tyvärr kan jag inte uppdatera med bilder på pixbox förens efter imorgon då jag får mer plats där. Så håll ut! Har iallafall haft några roliga dagar som varit. I söndags började jag som vanligt med frukost, smörgåstårta och chillade lite och på kvällen var det rocktema då ett band som heter Gazoline spelade för första gången på Casablanca, och vilken fest! Hur roligt som helst. Anton fick också sjunga med dom. Riktigt grymt!
Igår trots att man blev väckt av Jimmy som ringde kl 12 och tyckte det var jätte konstigt att jag fortfarande låg och sov. No shit, när man kom hem vid kl 6-7 på morgonen! Haha. Sedan var det bara att göra sig i ordning och ladda för en dagsfylla. André fyllde 29 så det var lite fest på dagen också. Fast vid kl 23 kände jag att det fick vara nog och bestämde mig för att gå hem och sova. Hur skön dag som helst, hej och hå va fulla folk blev. Jag somnade till sunes sommar i vanlig ordning. Dock vaknade jag strax innan den var slut och sedan kunde ju inte jag sova igen. Drygt vid halv 6 på morgonen efter effektiva försök att läsa min bok osv så somnade jag.
Istället så väckte mammilu mig "imorse" kl 13 och tyckte det var konstigt att jag fortfarande sov. Men hallå!? Haha. Liiite omvänt dygn här nere, förstår ingen det? Efter det samtalet hade även våran nya roommate Tanja vaknat så jag bestämde att vi skulle gå och äta frukost.
Så nu är vi faktiskt 4 st i lägenheten igen. Dagen efter att Tanja en finsk tjej från Vasaa flyttat in så fick vi ytterligare en kille in i lägenheten, Jörgen från Norge som jobbar för norway dive. Lite hopp om att jag inte måste åka hem riktigt ännu kom! Yes.
Efter jag pratat med mammilu också så bestämde vi att dom ska avboka sin resa hit ner, om det nu går, och jag stannar tills Jimmy & co åker hem. Så ska kolla på flygbiljetter snart tänkte jag. Suck. Hur tråkigt som helst! Dock är det ju över en månad kvar innan jag måste åka hem. Men iallafall, inga större utsvävningar får det bli så jag klarar mig. Men jobbsökandet kommer fortsätta.
Jag och Tanja ska försöka ta oss in till Palma också. Nu när jag ändå är här så måste jag ju varit där och sett hur det ser ut. Alla säger ju att det är fint där. Pinsamt om man befunnit sig på Mallis i 3 månader och INTE varit i Palma. Haha.
Så ser framtiden ut här nere iallafall gott folk. Skönt med fint väder hemma för er också. Men här svettas man bort. Kanske ska sola lite?



det rör mig inte alls om det är dag eller natt...

vila i frid.

Lite ändringar faktiskt. Vi har fått en ny rumskompis som heter Tanja och kommer från Vasa i Finland. Hon flyttade in idag, så det blev en liten lättnad i allt detta tungt som är. Fick nys om ett jobb på Ness men dom behövde inge folk tyvärr. Så ska kolla på ett annat ställe senare idag. Verkar ju hopplöst, fan. Men jag vill verkligen inte hem.
Dock känns det riktigt tungt nu att inte ha något jobb. Men jag gör mitt allt för att lösa det, sedan får man tro vad man vill.
Var skönt att få prata med mammilu idag också trots det jätte tråkiga beskedet. Vila i frid HotShot sötnos. Men det var det bästa beslutet tyvärr.
Idag är ingen kul dag. Men bara allt löser sig så kommer nog allt kännas så mycket bättre. Så håll tummarna. Varför skulle det bli så här just nu i sommar för. Blä.
Men idag blir det iallafall en lugn hemma kväll framför ännu en gång two and a half men. Igår var jag ut en sväng men det är inte alls lika roligt längre, tror man faktiskt börjar bli mätt på att gå ut så mycket. Kanske ska ta några dagar att söka jobb, sola och bara ta det lugnt? Vore ju en utmärkt idé. Det låter ju bra iallafall. Så får vi ju se vad som händer med den planen. Lätt hänt att man svänger utanför sina planer här nere. Knappt så man vet vilken dag det är.
Men det jag vet är att det är Country festivalen i helgen, och yes jag är faktiskt avundsjuk. Det var till och med på reklamen här på e4an, eftersom dom lyssnar på svenskradio. Och man känner sig som hemma. Country festivalen är något speciellt och fan så roligt. Iallafall dom två gånger jag varit där.
Så ni som ska dit, ha kul åt mig med så solar jag och har det bra här åt er! Haha.
Nä om man kanske ska försöka sig hemåt eller något.



livet förändras, var jag än går...

bilder från midsommar uppe.

Så då är alla bilder uppe, iallafall på facebook. Har fortfarande för lite plats på pixbox men mer kommer i månadens slut. Så ni vet! Och lite bilder finns också på resdagboken som finns länkad i vänsterspalt här på bloggen. Så njut vetja för det gör jag!
Nu ska jag hem och laga middag. Riktigt huslig har man blivit.



Bild från midsommar även denna, dock lite senare på kvällen vill säga. Klockan var väl runt 22. Haha. Nåja kul jävla dag iallafall.

och jag vaknar med den tanken varje dag...

märklig dag.

Efter midsommar har det inte hänt så mycket, som jag ser det iallafall. Visst det händer saker hela tiden men dom som är/har varit här nere vet vad jag menar. Igår var en extremt lugnt dag och kväll. Kände mig så sjukt seg att jag inte stannade ute länge gick väl hem vid strax efter kl 2 efter ha druckit en öl. Sov lagom obra inatt, svinkallt (det kan faktiskt vara kallt på mallis också) så sov med dubbla påslakan och trodde jag skulle dö. Inte riktigt så illa men det var kallt. Och inte var det bättre när jag väl pallrade mig upp trött och jävlig. Så tjocktröja och trekvarts brallor på. Jag som har planerat att sola i två dagar nu, faan. Och bara för att man sätter sig vid datorn så självklart tittar solen fram. Är jag förvånad över min tur? Icke.
Jobb lyser med sin frånvaro också, till på köpet. Ska dock ringa på ett nr idag tänkte jag och se hur detta går. Har även hört lite om att sälja biljetter och så som faktiskt kan ge bra med pengar om man kan sälja vill säga. Bättre än inget just nu känner jag. Är det så att jag inte får något jobb ganska snart så blir det jag som får packa mina väskor och lämna magaluf. Tyvärr. Verkligen något jag inte vill. Har inget hemma och göra just nu så vad ska jag hem och göra. Samtidigt som det inte direkt är gratis att chilla runt här heller. Och som för övrigt är riktigt tråkigt i längden ska ni veta.
Meeen för att liva upp det hela lite så har jag faktiskt lagt upp bilder från midsommar på pixbox (
www.pixbox.se/aangelique ) för den som är intresserad. Ska väl lägga upp en del på facebook också om det blir idag eller så småningom visar sig.
Så idag är en väldigt märklig dag både väder mässigt och överhuvudtaget. Så får se vad som händer med resten av kvällen. Funderar på two and a half men maraton. Började så smått igår med det så.
Jag är glad att vi har el nu iallafall, måste kolla om man kan få någon form av ersättning för det jag var tvungen att kasta i kyl och frys plus att vi hade kolsvart i 5 dagar. Det är inte okej med tanke på dom problemen vi haft med lägenheten hittills. Suck. När ska detta sluta?
Sorry för detta bittra inlägg. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag har det sjukt bra! Trivs man så gör man. Och fast man har det hur bra som helst finns det faktiskt stunder då det är lite tyngre än andra. Så det så.



och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre...


min midsommar.

Att fira midsommar på mallis i magaluf var helt klart en upplevelse. Dock med svenskstyle såklart! Började kl 13 som tidigare nämnt med en god sommardrink på treo för att sedan en timme senare kila vidare mot chili lounge. Champagne och förrätt som bestod av, 3 sorters sill som dom själva lagt in 2 veckor tidigare, färskpotatis, rödbetssallad, potatissallad, skinka, mörktbröd med ost, ägg med räkor och självklart gräddfil med gräslök. Och oh yes detta var förrätt(!) Glöm inte att vi fick nubbe till också. Många undrade över den trots allt lilla tallriken och då fick vi höra, nej nej det blir en varmrätt också. Oops då har folk ätit av varandra då vi trodde att det inte skulle bli mer.
Vi försökte oss självklart också på att sjunga lite nubbevisor som vi fått i ett häfte men det gick sådär mer än när vi sjöng till dom från Gjökeredet som var där.



Detta var då förrätten. Den ser inte bara god ut den var sjuuukt god.

Ganska omgående kom även varmrätten in. Då hör man att flertalet av oss drar djupa suckar, inte för att det ser äckligt ut för det var det självklart inte utan för att man var proppmätt. Och för att inte glömma hade man i huvudet att det skulle komma en efterrätt.

 

Varmrätten och efterrätten. Sedan rullade man fram.

Mellan varmrätten och efterrätten blev det självklart dans runt midsommarstången (ingen midsommar utan midsommarstång eller?) Så tro inte att bara för man befinner sig på mallis så kan man fira midsommar. Hell yeah.
Efter att vi avnjutit allt detta gott så for några av oss upp på beachcluben och fortsatte festen. Som också fortsatte hela dagen/kvällen/natten. Jag tog mitt pick och pack och gick hem vid 3 tiden. En smula onykter, precis som alla andra. För hej och hå vilken midsommar. Tror inte det var någon som var riktigt med i matchen.
Så igår var det väldigt lugnt, för alla. Mådde oväntat bra igår faktiskt så jag är nöjd. Kunde inte blivit bättre. Midsommar på mallis är SPECIELLT. Stackars er andra satar som var hemma i varma sköna sverige.

           

Ååh det var så mycket som hände på midsommar och jag skulle vilja berätta allt allt allt, fast då blir inlägget sjukt långt och förmodligen jävligt trist. Så ni får nöja er så länge. Mer bilder kommer såklart. Detta var ett smakprov.
Hur var eran midsommar?

det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer...

midsommar på mallis.

Äntligen lite kommentarer! Yes, keep up the good work! Så gör jag mitt. Dock inga framsteg på jobb fronten för mig tyvärr men nu börjar det iallafall röra lite på sig så det löser sig nog. Men so far för lugnt för att någon vill anställa. Skit för min del.
Så imorgon lite midsommar. Har hört att ni där hemma har ett fantastiskt midsommar väder precis som det ska vara när det är sommar i sverige. Jag är inte ett dugg avis. Värmeböljan fortsätter och det blir typ varmare och varmare för varje dag som går. Och eftersom det är midsommar imorgon ska jag vara spik nykter, har ju festat en del dom här dagarna så lika bra att avstå alkoholen..
Haha, nej skojade bara. Har faktiskt haft det lugnt nu tackvare midsommar. Hoppas ni gick på det där! Ikväll blir det tidigt i säng förhoppningsvis och kanske bara nån öl. För imorgon kl 13 börjar vi på Treo med sommardrink och sedan ner till Chili Lounge för midsommar firande med svensk mat och hela köret. Har hört att midsommar här är riktigt nice så ser verkligen fram emot det. Så var faktiskt och köpte ett vitt linne idag som passar för imorgon, så kjol till det. Hoppas det funkar. Ska även försöka ta en del bilder för jag har varit sjukt kass på det nu dom här dagarna. Men kul har jag haft! Har hängt en del med Antons bästa kompis hemifrån Tobbe som jag även träffade när dom var i sthlm. Så vi har varit runt en del och så. As skön kille.
Och till något som faktiskt har hänt hemma i lägenheten, ingen el!! Gah. Jag som älskar mörker.. Vi har varit utan el i 4 dagar nu vilket också innebär, kallt vatten då det går på vattenberedaren. Suck. Duscha och fixa sig i mörker går sådär. Så jag har fått göra mig i ordning tidigt när det är ljust. KUL!
Och var in till dom vi hyr lägenheten av igår men kontaktpersonen var självklart inte där. Men får ett mess idag som hon ber så mycket om ursäkt och att vi skulle få tillbaka elen idag eller imorgon. Och jag har märkt att det blir imorgon. Så hej kasta allt i kyl och frys samt hata mörker. Jävligt kul. Så hoppas vi får någon ersättning då jag köpt grejer precis för 20 euro som bara var att kasta. Himla lätt att leva snålt nu.
Förmodligen har dom glömt att betala elräkningen så den stängdes av. Och i spanien har man inte bråttom direkt att fixa saker och ting.
Funderar på lite middag innan folk kommer tillbaka från partybåten. Puh.
Glad midsommar! Hoppas ni får det lika nice som jag, trots vädret!



det är på alla framsidor, och jag förstår honom...

värmebölja.

Ja då har tjejerna verkligen lämnat mig. Och det känns. Fan va tomt det är.. Öde i lägenheten och öde när man är ute. Visst jag är aldrig ensam men vi var ju faktiskt en familj. Haha. Så jag har väl inte gjort speciellt mycket sedan dom åkte hem, varit ute lite grann, städat och fixat typ. Så inte roligare än så. Idag ville jag tvätta men hittade inte vaktmästaren så jag är lite lack. Men får söka genom hela huset och se om jag hittar honom för nu är det kris i garderoben. Annars idag blir väl som alla andra dagar, sitta på treo och chilla. Var och kollade jobb igår men alla säger samma, kom om några veckor. Fan. Men det kickar väl igång snart. Har en till källa jag kan gå till och kika. Så ska göra det så småningom.
Lite roligt att mammilu ringer och ger mig ett jobberbjudande i grekland, nice nice. Visst blir man sugen men det är inte magaluf.
Idag är det verkligen cpvarmt, puh. Man svettas typ bort. Så blir verkligen till att duscha lång dusch. Fast när man kommer ut är det ju minst lika varmt igen.
Har hört att ni där hemma har piss väder, något mer jag vill höra? Haha. Sista minuten till magaluf kanske? Här har det inte regnat på 1 månad och lär inte göra heller. Lockande?
Kommentera mera! Vad vill ni veta? Vad vill jag veta om allt där hemma eller gör ni faktiskt ingenting?



om vi nångång, nånsin blir som dom...

jag på en partybåt.

Ja och fest blev det. Fy fan. Som vi har kört dom här dagarna är inte okej. Man skulle kunna säga att det känns rätt hårt nu så här i efterhand utan att överdriva. Igår åkte ju som sagt Iida hem, super jävlar tråkigt och tomt blev det. Men eftersom det var Emilias sista dag och kväll så var vi inte dom som var dom. Partybåt fick det bli. För hela slanten. Och dom som känner mig vet vad jag känner för båtar. Usch fy och blä äckelbåtar. Så start på glade viking kl 17. Och vid kl 19 så for båten. Premiär för partybåten och det var massor av workers som åkte, sjukt roliga människor så det var bara att passa på att åka eftersom man hört så mycket om det.
Så båt båt båt. Och det var roligt fast jag var på en båt, första tiden var tung men det ordnade upp sig. Så runt kl 22 snåret var vi tillbaka igen och då blev det en powernap på 2 timmar sedan väckte Emilia mig med mat. Myyys! Haha. Vi hade ju faktiskt bara ätit en baugette på Treo under dagen. Så vid kl 1 var vi ute igen och körde på. Haha. Men vi hade sjuuukt kul. Så det blev vanliga rundan för oss; Treo, e4an, glade viking och beachcluben.
Så idag har vi inte gjort så mycket. Emilia har packat och så gick vi och åt på e4an så snart åker hon hem. Buhu kommer känna mig extremt ensam hemma när båda åkt. Men jag får göra det bästa av situationen helt enkelt. Överleva.
Imorgon börjar letandet av nytt jobb också. Så får se hur det går. Håll tummarna!
Annars har det nog inte hänt så mycket, solade som fan på stranden igår så lyckades bränna mig lite. Kanske man får lite färg nu.
Nä hem och spendera sista tiden med Emilia nu innan hon också lämnar mig för piss sverige.



Jag och Sara på partybåten igår. Hon är lika livrädd som jag för båtar så kändes skönt att ha en likasinnad ombord. Fast vi insåg också att vi inte kunde hålla ihop under färden speciellt mycket eftersom vi skrämde nog mer upp varandra än hjälpte varandra. Haha.

men nej, jag har inte sett någon som dig än...

nu kör vi sa jag.

Kan ju börja med att säga att bilder har kommit upp på pixbox.se/aangelique för den som är intresserad av att se lite vad som hänt här.
Kvällen igår, oj oj oj. Vi hade så sjukt roligt! Att ha Iida i koppel gick utmärkt. Vi tog Emilias snöre hon hade till nå bikini så det var lite elastiskt. Så Iida kunde springa kanske 2 meter ifrån mig. Och vilken succé det gjorde. Det blev limbo på både Glade viking och GG´s beachclub. Så riktigt kul var det. Emilia satte ett vad om att vi skulle ledsna på att ha det så efter nån timme, men icke! Heeela kvällen/natten hade vi det. Visst folk gick in i snöret osv men va fan! Det får man ta. Så gårdagen var perfekt! Och det ska bli bättre idag och ännu bättre imorgon. Dock lite trist då det är sista kvällen med gänget. Iida åker på torsdag kväll och Emilia på fredag. Blä. Så imorgon kör vi lite avslutningsmiddag med finkläder och hela köret. Så är det ju fotboll också. För fan Sverige tagga till!
Så nu får jag äntligen se matchen. Var ju lite körigt sist det var match eftersom jag jobbade så såg ingenting av den.
Legat på stranden i 2 timmar idag, applåder till mig! Palma nova stranden till och med! First time in my life. Men sedan fick jag damp och hade så tråkigt att jag gick hem.
Det var roligt när vi kom dit för Iida träffade en norsk kille igår som är här på semester så vi mötte upp dom på stranden och dom hade med sig KUBB! Yeah! Det kallar jag stil! Så vi lattjade kubb på stranden. Det såg ljust ut för oss tjejer att vinna men snubblade på mållinjen tyvärr och killarna vann. Fan fan fan. Jag som är en sådan fantastiskt bra förlorare..
Men det svettades bort ganska snabbt. Och jag badar ännu inte i havet, piss kallt alltså. Brrr. Inte ens kanske skönt.
Och ikväll är det lite fest igen. Måste passa på innan tjejerna åker hem. 80 tals tema på beachcluben bland annat, så får se om man spökar ut sig eller om man bara är sitt vanliga jag. Känns som det kvittar. Men kameran åker med. Igår hade alla 3 faktiskt med sig dom så ska lägga in allt sedan. Det går trögt på facebook att ladda upp så jag är lite lack faktiskt. Så hoppas det löser sig. Men som sagt, njut på pixbox istället.



Jag och Emilia har faktiskt promenerat lite på stranden och tog med oss våra kameror så vi inte bara har kvälls bilder och sådant. Blir lätt så dock. Här känner jag på havet för första gången sedan jag kommit ner. Detta är väl några dagar sedan. Haha.

det är vad folk säger när det är vi två...


dåligt väder.

Oj oj oj, nu har det visst gått ett tag sedan jag uppdaterade igen. Dumma mig. Men ja, visst har det hänt grejer, det gör det alltid här verkar det som. Har varit lite army night på beachcluben och det var ju rätt galet fast det blev ganska lugnt för min del. Provjobbet på bluemoon gick skit bra och fick även jobba i lördags och igår. I lördags visade vi fotbollen och det var sjukt mycket folk och as mycket att göra. As kul! Full fart. Dock fick jag inget kontrakt då det är hopplöst lite folk annars.. Han som äger det började till och med gråta igår när han förklarade det. Men hallå? Jag kan ju inte jobba om det inte finns folk. Så är det ju bara. Det blir till att söka nytt, igen. Tyvärr. Men han ville super gärna ha mig dit och hoppas på mer folk så han kan anställa mig. Så det känns ju skit bra faktiskt. Ändå jobbigt att fortsätta söka när man trodde det skulle ordna upp sig. Shit happens.
Om några dagar åker både Emilia och Iida hem. Känns inte alls kul! Mina roomies och homies liksom. Vem ska jag nu ha som vapendragare på glade viking? Haha. Illa men sant. Har två jätte bra tjejer som kommer flytta in hos mig och Ödlan nu. Sara och Leontina. Allt löser sig så småningom. Och idag betalade vi hyran för denna månad också, samt el så nu är det ur vägen. Ikväll blir det lite fest som står på schemat. Vi har även litet tema för oss tre. Iida som har en förmåga att kila iväg och ploppa upp igen som gubben i lådan ska jag ha i koppel. Själv ska jag gå med käpp då jag känner mig som mellan 90 och döden. Emilia hittade ett par schyssta solglasögon på Glade viking ska vara stekare. Vi får väl se hur detta slutar. Sista dagarna nu.
Att steka i solen idag sket sig. Det är ganska kyligt idag, blåsigt och moln +22 grader och jag har tjocktröja. Vänjer sig vid värmen? Ooo yes. För illa när man "klagar" över att det är kallt när det är så pass ändå. Haha.
Hur är allt hemma? Tell me tell me please!
Bilder är pågång on facebook och pixbox. Så där får ni se lite mer om vad som hänt här nere, brännboll, army night osv osv.



Hoppas att Iida hittar något åt mig i Porto Pi. Hon är där och shoppar så får se om hon har handlat upp allt som finns där. Risken finns dock. Haha. Nä lite middag sa jag. Mys dag, riktigt mys.

så jag hör att du har förklarat krig mot kärleken...

snart så.

Så hade vi torsdag, efter att ha dubbelkollat ca 100 ggr idag. Haha. Inte direkt så att man är med på vilken dag det är. Datum ska vi inte ens prata om.. Igår så for jag och Emilia faktiskt på förfest i grannhuset. Himla trevligt, tröck in typ 16 pers i en liten lägenhet. Varmt varmt varmt! Puh. Det var army night som vankades på beachcluben. Dock gick vi inte dit direkt, alla utspökade stormade vi e4an var där en stund sedan gick jag och Emilia till treo samt Gjökeredet. Lite glade viking efter det insåg vi att vi faktiskt inte ätit middag utan en kebab tidigare på dagen ingen av oss mådde speciellt bra utav efteråt. Så matpaus och sedan gick jag till beachcluben och Emilia kastade här in handduken.
På beachcluben var det riktigt mycket folk och alla stupfulla och det var lite drag. Själv tappade jag lite lusten och gick hem en timme innan stängning.
Skönt att komma hem men sov ganska oroligt av någon anledning.
Idag har det varit ganska konstigt väder faktiskt, men inte så att vi vägrade ligga och steka lite. Så nu minsann börjar väl ändå färgen sätta sig! Det var på tiden. Haha. Jag är lite efter när det gäller detta. Men va fan, spela roll. Det kommer med tiden antar jag, eller så rinner det ut i sanden.
Nu har det kommit ner lite kända ansikten också så det är riktigt kul. Full fart. Hoppas bara att turisterna hade tänkt leta sig ner också. Annars kan det bli lite körigt.
Men imorgon är det jag som provjobbar iallafall. Vilket jag också ser fram emot! Det är ju tydligen fotboll på lördag också, hade jag ingen aning om. Haha. Men hoppas att jag jobbar då också. Den som lever får se.
Ikväll antar jag att det blir lugnt. Man ska aldrig säga aldrig har jag lärt mig dock. Kanske blir en sväng om. Jens får fortfarande ta sitt arsle mot oss och ge min hårddisk innan jag får damp på honom.
Så vad sker i svedala? Något man missar?



jag vill känna pulsen från stan igen...

allt löser sig bara man vill.

Så är det nog med allt antar jag. Och jag tok vägrar ge upp och åka hem, det finns inte. Så igår var jag in på Blue moon och kikade om dom behövde folk. Så på fredag är det jag som provjobbar där. Nice nice. Det tog mig 2 dagar innan jag fick ett provjobb, andra har fortfarande inte hittat efter en månads letande. Hm. Vilja eller bara utstrålning? Jag vet inte. Känns riktigt bra iallafall, är ju faktiskt fortfarande inte utbildad. Men det löser sig. Vill man så går det. Självklart handlar det ju om inställning till allt. Vissa kanske inte har det. Äh jag vet inte. Hoppas bara att det går vägen och att jag får jobbet. Vore ju toppen.
Plus att dom ska hjälpa mig att skaffa som spanskt id så att man kan skriva kontrakt och jobba här. Och det sträcker sig livet ut. Perfekt.
Har även skrivit vykort idag, mormor och farmor får sig sina hälsningar. Annars blir jag väl skjuten långsamt.. Men det är ganska svårt att veta vad man ska skriva till dom liksom. Inte direkt så att man lever normalt och inte konsumerar någon alkohol. Den informationen behöver dom inte. Kan dom få sedan när jag kommer hem igen. Haha.
Så idag blir det till att städa eftersom vi tvättade igår. Puh. Not easy. Och definitivt inte kul! Man har det för bra när man bor hemma helt klart. Men bra att lära sig. Känner redan att man lär sig som person om sig själv.
Tog faktiskt med mig kameran ut en sväng igår, men tog dock bara 3 kort. Haha. Var inget att hänga i granen igår faktiskt. Så ni missar inget.



Man har sina rundor har jag och Emilia märkt. Fast vi ska försöka att prova andra ställen också, men det är svårt. Mycket svårt.
Igår så tummade vi på att vi skulle äta kebab två ggr idag. Men efter första till frukost vid kl 17 så insåg vi, nää fy fan inte en gång till. Framför allt inte efter att ha gått en sju helvetes väg till Jens för att hämta min externa hårddisk som han lånat. Och så var fanskapet inte hemma och vi hittade inte den. Blir parlamentet ikväll igen då. Fan vi vill se film! Jens kompetens får helt enkelt ta tag i kragen och pallra sig över till oss med den ikväll.
Fast risken finns att man inte stannar hemma ikväll iallafall. Men den som lever får se.

alla dansar och jag tänker, är du också själv...

omvänt.

Blivit mycket datan på senare dagar faktiskt. Men det blir så ibland. Lite små tråkigt att jag nu inte kan stanna på Treo, ekonomikrisen har nått mallis också. Tyvärr. Så ska ta tag på en gång att hitta nytt. Eller hålla tummarna att allt öser igång så jag kan få komma tillbaka. Förstår att man måste dra ner på utgifter, det gäller ju alla. Så nu vet ni läget där hemma också.
Känns lite tråkigt att inte kunna prata med er alla.. Men hoppas ni tar hand om er väl! Tänker på er väldigt mycket ska ni veta =) Så fast man befinner sig i ett jätte skönt land så är jag inte helt lost. Vänner ni betyder väldigt mycket fast vi inte hörs lika ofta! Så ni vet.
Blir lite bilder också inom kort, kameran fick följa med ut igår nämligen när vi var ut och svängde lite. Och även idag på dagen då det var brännboll. Var dock inte med utan kollade bara lite. Haha. Kom på att jag inte tagit några kort på dagen så det är ju lite trist faktiskt. Det händer ju saker då med, tro det eller ej.
Dagen annars, tvätta, städa och fundera ut att skriva cv på engelska. Puh. Det blir lite tufft. Tur att jag har ett skrivet på svenska iallafall så har jag lite att gå på.
Vad händer där hemma då? Hörde minsann att ni har fått regn. Muhaha. Idag har det varit galet varmt här faktiskt. As nice, så det blev poolen och sola lite. Mys som fan. Ska försöka mig på att bli lite brun när man ändå är här. Hemmablid oh yes.

       

Lite bilder blev det iallafall. Men ska lägga upp senare på pixbox också. Det kommer det kommer. När man är i spanien så blir det ju, mañana mañana..

du säger att kärleken, aldrig var till för dig...

tråk tråk.

En del bad news tyvärr. Livet här i sol och värme och denna sköna stämning är inte alltid så bra. Fast jag ska ju långt ifrån klaga då det är ett sjukt roligt liv vi lever här. Så. I förrgår när beachcluben stängt och jag var påväg hem, står utanför och ska just börja gå hör jag att det blir bråk en bit bakom mig mellan massa engelsmän. Hann inte ens börja gå då jag ser att det kommer en engelsman emot mig och utan att jag vet ordet av så smäller han till mig och går till bråket. Vet inte riktigt om han slog med knytnäven eller om det var armbågen. Träffade gjorde han och jag fick cp ont och det börjar blöda såklart. Jag hade en förbannad tur att Kim från barskolan fick syn på detta och tar mig därifrån och hjälper mig med papper och att ta mig hem. Guldvärd kille! <3 Tack vännen. Jag är glad att jag inte brötnäsan eller kindbenet. Så nu är jag ganska svullen vid ögat samt vid näsan, och otur nog var det samma sida som jag fick en smäll på handbollen innan jag åkte också. Otur otur. Men sådant som händer tyvärr. Och ändå har man försökt hålla sig undan engelsmän under hela tiden, men oundvikligt när dom kommer till dom skandinaviska ställena. Blä. Så en lätt hjärnskakning blev det till på köpet eftersom han inte sparade på krutet när han slog.

Så idag har jag och Emilia legat vid poolen 2 timmar ungefär och nu sitter vi på e4an och har käkat. Är apmätt. Mer idag vet vi inte riktigt, gå till bip och köpa vatten typ. Tar det lite som det kommer tror jag. Ganska skönt det också.
Träffade Puttes Lotta här i magaluf igår då alla resledare var hit på en barrunda. Riktigt kul att träffa någon hemifrån, kändes ganska konstigt men roligt. Så vi har bestämt att jag ska komma till alqudia nån gång snart så jag får se lite av den delen också.
Tyvärr har ingen av oss haft med oss kameran när vi haft våra galna kvällar så ikväll blir det nog ändring på det tror jag. But you never know.



Kommentera mera! Vill ju veta lite om där hemma också. Det är ju tydligen juni nu också, varmt och skönt hemma fick jag höra. Skönt för er!

jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen...