omvänt.

Blivit mycket datan på senare dagar faktiskt. Men det blir så ibland. Lite små tråkigt att jag nu inte kan stanna på Treo, ekonomikrisen har nått mallis också. Tyvärr. Så ska ta tag på en gång att hitta nytt. Eller hålla tummarna att allt öser igång så jag kan få komma tillbaka. Förstår att man måste dra ner på utgifter, det gäller ju alla. Så nu vet ni läget där hemma också.
Känns lite tråkigt att inte kunna prata med er alla.. Men hoppas ni tar hand om er väl! Tänker på er väldigt mycket ska ni veta =) Så fast man befinner sig i ett jätte skönt land så är jag inte helt lost. Vänner ni betyder väldigt mycket fast vi inte hörs lika ofta! Så ni vet.
Blir lite bilder också inom kort, kameran fick följa med ut igår nämligen när vi var ut och svängde lite. Och även idag på dagen då det var brännboll. Var dock inte med utan kollade bara lite. Haha. Kom på att jag inte tagit några kort på dagen så det är ju lite trist faktiskt. Det händer ju saker då med, tro det eller ej.
Dagen annars, tvätta, städa och fundera ut att skriva cv på engelska. Puh. Det blir lite tufft. Tur att jag har ett skrivet på svenska iallafall så har jag lite att gå på.
Vad händer där hemma då? Hörde minsann att ni har fått regn. Muhaha. Idag har det varit galet varmt här faktiskt. As nice, så det blev poolen och sola lite. Mys som fan. Ska försöka mig på att bli lite brun när man ändå är här. Hemmablid oh yes.

       

Lite bilder blev det iallafall. Men ska lägga upp senare på pixbox också. Det kommer det kommer. När man är i spanien så blir det ju, mañana mañana..

du säger att kärleken, aldrig var till för dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback