lite tänk.

Kring min resa. Ett jävla tjat jag vet, men ni skulle nog tänka och prata lika mycket om det som vad jag gör. Eftersom jag tänker på det varje dag, allt från; "Shit jag ska flyga helt själv!" till "Vad kommer man behöva ha med sig på en halvårs resa?" Ja ni kanske förstår.
Jag har nu idag kollat klart alla reunion bilder som ligger uppe på magaluf.nu. Det var ett par st och vi hade ju lyckats fastna en del gånger. Och när jag såg tillbaka och tänkte på hur kul vi hade så kom jag på, undrar hur många dagar det är kvar? Så jag satte igång att räkna.
Och det är räknat med imorgon, 163 dagar kvar innan jag lyfter från det här landet kallat Sverige. Inte dåligt må ni tro. Vilket innebär att det är ca 98 dagar kvar innan pappa kommer hem också. Det om något är ännu bättre. Saknar honom väldigt mycket nu.   

Det är några av bilderna som är med iallafall. Rätt kul men man ser ju inte nykter ut direkt.. Haha. Vilket man kanske inte var heller. Bjuder på det. Vi hade så jävla roligt!

hon sa att hon redan sett spanien...

1a advent.

Och glögg partaj? Nää inte riktigt, men kunde varit. Idag är det 1a advent oavsett om man vill eller inte. Dock känns det inte som att det är det riktigt ännu. Vi har ju inte ens hunnit in i december. Nåja bara infinna sig i situationen och köra på.
Hur känner ni inför julen?

Igår blev det att åka till Jimmys föräldrar, Micke och Pia och ha det trevligt. Blev jag, Danne, Viktor och Jimmy som kom dit och våldgästade dom. Mycket prat och lite spel. Sådär trevligt som det kan vara ni vet.
Hade ju hoppats att Nattis skulle kommit dit men hon hade så trevligt när hon var på 30års skiva att hon blev kvar.
Viktor hade ett litet ess i rockärmen igår efter våran shoppingrunda som ni kommer få se bildbevis på nu. Han är riktigt cool.I butiken när han inhandlade Star Wars tröjan. Stackars expediten måste trott vi var sjuka i huvudet.

   

Här står Viktor, Jimmy, Danne och Micke och spelar.

Själv valde jag att umgås med Pia istället för att spela med grabbarna. Första gången det händer tror jag.
Jag och Jimmy blev kvar där eftersom det regnade ute och det skulle ta en hel evighet att gå hem. Att somna till Big Brother 2006 var ju inte helt fel. Var orolig att inte få någon sömn alls. Haha.

Kvällens citat: "Men det påminner mig om när jag var i Australien.."

den här pojken har aldrig riktigt sett nån i ögonen...

bra helg.

Igår åkte jag till GP med mat till typ alla för att inviga placet. Det var jag, Viktor, Jimmy*2, Emelie, Danne, GP, Hajas och Hampe. Bergis glömt någon? I sådana fall, sorry.
Så idag tog jag med två bakis killar, Viktor och Danne till stan. The löiks. Jag var faktiskt duktig och var nykter och körde igår. Tummen upp. Kändes faktiskt väldigt bra.
I stan iallafall började vi på söder och kollade i affärer och grabbarna köpte det dom behövde så åkte vi vidare till Hötorget så jag kunde inhandla det jag behövde, alltså rouge, två kajal pennor och hårspray haha. Jag höll igen plånboken duktig som jag är och köpte inget.
Så skulle jag prova jackan jag suktar efter på NK men fanns den, nepp inte gjorde den det. Så jag får helt enkelt kolla om den finns kvar på zoovillage. Kanske bäst om den inte finns.The two löiks.

Pappa ringde mig också när jag var i stan, super att äntligen få höra hans röst igen! Och kul att han återigen har kommenterat i min blogg =) Du är bäst pappa <3

Ikväll börjar det nog hos Danne med dessa två och sedan vidare till Micke och Pia med gänget. I guess. Om inget annat dyker upp vill säga =) Trevlig kväll tror jag.

Dagens låt: Katy Perry - Hot n cold

nej kanske ingen, kanske allt egentligen...

extreme makeover.

Tack Sarah, ännu en gång har du lyckats! =) Är super nöjd, men man kommer få chocken i spegeln imorgon ändå tror jag. Haha. Toppen! Så del ett av min personliga makeover är avklarad. Allt tackvare Sarah.
Den som känner igen mig nu får pluspoäng.
Resten av förändringen ska jag kirra själv är det tänkt.

Nåja fredag och allmän lycka? Vem har inte längtat till helg? Alla svenssons i detta avlånga land måste ju ha längtat efter fredag. Löningshelg och allt. Jag har i och för sig ändå inget planerat, det är bara själva känslan.
Så trots ett stukat lillfinger så ska jag allt hitta på något. Haha. Kommer nog åka och hjälpa GP att flytta in i nya lägenheten idag. Jimmy är redan där och hjälper till med ett handtag.
Ska nog plugga lite i helgen också. Äh skit samma. Vad ska ni göra i helgen?
Det blir tomt när vi inte har matcher på en helg. Skumt.

Dagens låt: Oasis - Champagne supernova

de kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete...

hörde jag torsdag?

Den här veckan har ruuusat fram. Kan också bero på min lediga dag i måndags som för övrigt var piss och skit. Nog om det. Snart helg. Har ganska diffusa planer so far. Imorgon i form av ork och lust att hjälpa GP att flytta, nykter eller några groggar? Who knows. Lördag, stor handla med mamma är vad som är planerat. Funderar på att kanske dra iväg och kika julklappar i helgen? Eller, nja, alla tänker nog som jag där. Skulle inte välja stan dock.
Äsch får se vad helgen bjuder på. Just nu är det mest mensvärk.
Får se hur det går på träningen med denna värk men i will do my best as always.
Håller på att kolla julklapp till mamma nu. Hoppas hoppas hoppas det går. Vore så jävla kul då och hon skulle bli så glad. Man säger för sällan till dom man tycker om att man faktiskt tycker om dom. Alldeles för sällan.
Nu träning.

Dagens låt: Marit Bergman - No party to go to

om jag kunde gömma mig under vingen på gråsparven när hon sjunger...

framåt kvällningen.

Har skjutsat lillebror till stationen med all packning, alltså dator. Förstår ändå inte riktigt vitsen med att sitta en hel helg med hundratals människor i samma lokal och spela data. Jag skulle bli bra trött och less på data på några timmar. Kan ledsna rätt fort på att sitta vid datorn här hemma när man typ kollat facebook och inga roliga är inne på msn och man redan har bloggat en sväng. That´s it. Och sen då? Och spel ledsnar jag ganska fort på också. Förutom The sims, guld spel. Men bra många år sedan jag dammade av det nu tackvare att min dator inte är något vidare.
Hur känner ni för ett sådant stort lan? Som det faktiskt heter.

Har fått i mig även idag god Thai mat. Mums så gjorde jag och mamma fruktsalladen vi ska inta om ca 10 min också till bonde söker fru.
Vi hann prata väldigt mycket också. Berättade om min dröm om pappa och att jag gråtit av saknad omedvetet. Vi kom på att det är många av våra annars små traditioner runt jul som fallerar just för att pappa är borta. Blev riktigt depp av att komma på allt som annars är så självklart runt jul som bara sker som man inte inser är traditioner. Vi har alltid varit en sådan familj som inte har speciellt mycket traditioner. Annars kan det vara att man är en jätte stor släkt som firar jul och man har vissa saker som görs. Vi har aldrig klassats som dom. Jag har alltid önskat att min släkt också kunde vara så tajt som firar jul och har sånt mys ihop. Men det har aldrig funkat. Inte på det sättet.
Men till viss del är vi också traditionstroll. Det är inte mycket men lite grann, sådär så det blir jul för oss. Men inte iår.

solen har gått upp, den skiner inte på oss...

flygbiljetten bokad.

Klappat och klart. Nu skulle man också kunna säga "det finns ingen återvändo" men jora, jag tog avbeställningsskydd, man vet aldrig. Men den 2 maj (Palmborgs födelsedag,grattis) 05.35 lyfter jag från Arlanda och mot Palma de Mallorca. Oneway ticket. Det känns sjukt samtidigt som det är mitt livs upplevelse. Det knyter sig lite i magen när jag tänker på det.
Nåja nog om det för en stund, fast det snurrar i huvudet på mig iprincip varje dag med tanke på att jag pluggar barteorin osv.Sov jätte oroligt inatt. Vaknade av att jag drömt om pappa och hade gråtit i drömmen? Så mycket saknar jag honom visade det sig. Ringde i och för sig mamma i ren panik när jag kom till jobbet och försäkrade mig om att pappa inte befann sig i Bangkok eller i närheten. Han är i Malaysia fortfarande och kommer aldrig dit. Puh. Hade varit väldigt oroligt där idag nämligen.
Min onsdag är äntligen kommen, går snabbare och snabbare känns det som. Inte mig emot då jag gärna vill se ett nytt avsnitt på Bonde söker fru så snart som möjligt. Jag vet att jag är ensam om att följa det programmet men det skiter jag i. Det börjar nämligen dra ihop sig för alla bönderna.
Insåg idag hur nära det är till jul också. Usch. Men presenten till bror har jag redan tänkt ut bara mamma kvar. Men har en del funderingar där med.
Nä nu ska jag köra min älskade lillebror till stationen för han ska iväg på Dreamhack i Jönköping och kommer hem på söndag tror jag? Min lille lillebror..

Dagens låt: Karl Wolf - Africa

men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka...

tisdag en bättre dag.

Tack Maishel, det känns redan mycket bättre ;) Kommer förbi och hämtar tröjan så snart som möjligt som passar oss båda!

När jag vaknade imorse kunde jag inte bestämma mig om jag var pigg eller trött. Beslutet kom när jag var tvungen att borsta av 10 cm snö från bilen kvart över 6 imorse. Jag var ganska pigg. Men tror att det är snön som gör det.
Jobbet gick bra och jag gick med en klump i magen till en början "kommer jag få stanna?" "vad säger dom?" "hur går det med lönen?" osv osv osv. Många tankar och under dagen fick jag klarhet i det mesta. Lönen fixar sig tills nästa månad. Och om jag får stanna, mjoo det är fortfarande lika oklart som företaget i sig är. Ingen vet nånting förens försent.
Men det lät iallafall som trots nedskärningar och anställningsstopp så kommer jag få stanna, men med ytterst få timmar då kocken som dom tagit in istället för maten som kommer "tar mina timmar". Tydligen fick jag väldigt mycket timmar nu i december trots allt, men att vi skulle prova hur allt gick. Men sedan skulle det sjunka till kanske 2 dagar i veckan eller mindre. Det klarar jag mig inte på alltså ska jag söka mig vidare samtidigt.
Men det känns skönt att höra det där iallafall. Men typiskt att alla skär ner överallt, man har ju ingen chans.
Nåja, det var en liten uppdate.
Så därför har det varit en bra tisdag faktiskt. Tack.
Men fortfarande, hur blir det med jobb. Jag ska försöka lösa det. Nackdelen är ju såklart att jag inte kan ta ett jobb och få dom att tro att jag kommer stanna ett år eller så, eftersom jag åker till varmare vidder och Magaluf 2 maj.
På tal om det kanske man ska boka biljett snart. Lönen har ju trillat in på kontot nu också. Skönt.
Nu powernap, barteori plugg, mat och träning.Dagens låt: Dido - Don´t belive in love

dom har gått för att leva sina liv, och gud vet att jag måste leva mitt...

till råga på allt.

Tror jag att det har blivit något fel med min lön. Plus att jag fortfarande inte fått någon ob för mina extrema timmar i september. Antingen är jag totalt körd i huvudet när det gäller att räkna timmar och lön (vilket inte kan vara helt märkligt) eller så har dom ett sjukt system med det. Hur jag än gör, räknar minimalt får jag ihop mer timmar än vad som står på lönespecen. Det här känns kasst. Vilken idiot dag.

Snälla någon som kan ge mig uppmuntrande hjälp, vad som helst, you name it. Känns inte ens mysigt med snö just nu.
Sorry för dessa negativa tankar och allt men jag måste bara få ur mig det. Var och tränade ca 30 min för att bli av med lite frustration och det hjälpte lite grann iallafall.Sweet Nattis från våran braiga kryssning. Like you alot girl <3

och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag...

skit måndag.

Sov riktigt uselt i natt till att börja med. Är jag tillbaka i det dåliga mönstret eller vad är det frågan om? Tror dock jag är mer orolig nu än förr. Har ju en del att tänka över.
Snöstorm ute vilket betyder att vårat fantastiska system SL inte funkar, alls. Jag i god tid till tåget, tog bilen till tumba eftersom diverse saker skulle till mamma. Tåget försenat men ändå så jag skulle hinna, men då går det såklart bara till södertälje hamn och nästa skulle komma ca 15 min senare = jag försenad. Jag springer till bilen och fick ta den iallafall. Fan skit och piss.
Väl framme halv stressad fick jag såklart vänta i ca 15 min innan det var min tur. Så tåget hade varit bra ändå.
Väl där så trodde jag att det skulle gå bra. Icke. Troligtvis operation av en liten del av tandköttet så att det blir bättre skydd. Inget som syns speciellt nu och inte kommer göra senare heller. Men vad kostar inte det sen? Och operation. Det känns inge vidare med dom beskeden. Så där fick jag ligga då tre stycken varav en specialist på tandkött skulle komma och glo mig i käften. Kul, tack, fantastiskt, underbart, precis vad jag längtat efter. Jag älskar tandläkaren.
Tänkte då belöna mig med att efter jag handlat mat på ICA köpa med mig Thaimat från solbo, tror ni inte dom har stängt över lunch bara på måndagar och öppnar igen kl 15. Jag var där 13.30. I ren frustration åkte jag till tullinge och handlade.
Kom även på att jag förmodligen någongång denna vecka får veta om jag ens har jobbet kvar. Hoppet är ytterst litet men det finns där.
Plus att jag såg att vi har en skit viktig match söndagen efter Tims 20 års fest/maskerad i Jakobsberg. Så nu är han lagom glad på mig. Tack jag älskar den här måndagen verkligen. Gör jag det ena blir en arg och det andra så blir någon annan drabbad. Vilken tur jag har.
Tror inte min måndag kan bli mycket mer bra än så här. Fick iallafall veta att pappa befinner sig i malaysia just nu. Jävla lyllos. Jag vill också dra nu, helst igår. Jag får helt enkelt vänta på min tur.

Urdrag från bksalem.se:
Plus.
Ange levererar från sin vänsterkant, kul att det lossnade.


Tur att något är positivt med den här dagen.

Dagens låt: Coldplay - Lost

du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt...

arslet ur vagnen.

Så nu ligger det bilder även på pixbox.se hittade lite ork nu så enjoy.Bara knappa 6 månader kvar sedan börjar mitt livs resa. Hur kommer jag klara det. Kommer jag klara det. Jag gör mitt bästa i alla lägen.

Pappa har iallafall kommit helskinnad till Phuket nu. Nu börjar det jobbiga. På riktigt. Fy fan. Tur att det kommit lite snö så att det ljusar upp vardagen lite grann iallafall. Han kommer troligen stanna dessa 5 veckor extra dom önskar ha honom kvar. Det betyder att jag hinner träffa honom 1 månad innan jag sticker. Hur ska detta gå. Tur dom kommer och hälsar på mig i 2 veckor. Min familj, mitt allt.

livet förändras vart jag än går...

söndag, men ingen ångest. än.

För att jag är ledig imorgon, ska på återbesök i södertälje eftersom det var 1 år sedan nu jag tog bort tandställningen. Så mycket jag har varit hos tandläkaren dom senaste 2 månaderna har jag nästan inte ens varit när jag hade tandställning. Shit. Dom på jobbet måste tro att jag skämtar.
På tal om jobb så alltid på helgerna drömmer jag något konstigt om jobbet. Lite av mardrömmar. Det gillar inte jag. Känner mig lite obekväm faktiskt.
Den här helgen har inte varit annorlunda.
Men för att inte ruttna bort helt en söndag som denna åkte jag med grabbarna för att se dom spela match i Tyresö. Jag kanske skulle stannat hemma iallafall. För fyyyy fan vilken piss match! Skärpning! Stor torsk och ingen värd att nämnas som bra, för ingen var med i matchen. Hoppas alla åker hem och tänker över sina synder. Det gjorde vi i damlaget och daskade upp oss inför matchen igår.
Sedan blev det middag på gulavillan jag fick för övrigt väldigt ont i magen efteråt vilket jag inte diggar hoppas det går över snart. Annars vet jag inte, kanske går något bra på tv?
Håller på att funderar över om man ska väcka tränarsjälen i mig igen eller om jag helt och hållet kör mitt race. Tål att tänkas på.

T.I feat Rihanna - Live your life

och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans...

bra match.

Tror att alla hade käkat taggtråd idag. Jennie körde dock på igår och kände sig kanske lite trött, men det gick ju bra ändå. Vet inte om alla körde min grej att dricka mycket vatten igår och starta dagen med havregrynsgröt idag? Taggade var vi. Men kanske för taggade till en början, för det blev onödigt jämt där i första halvlek.
Det löste vi fint med att mala på, bra försvar och kontringarna kom igång lite smått. Jävlar vilken match. Vi kickade arsle och vann med betryggande 25-15 mot Tellus. Vi skulle helt enkelt bara köra över dom.
Min insats var väldigt mycket över förväntan, i början trodde jag att min match i matchen var över och att jag lika gärna kunde se tillbaka på förra veckans skit insats och tacka för mig. Det vände. Och jag vet inte vem jag ska tacka för det men helt plötsligt gick allt bara prima skinka och jag satte 3 snygga baljor till slut. Och även försvaret stängde jag till.
Kan det vara så att en förändring är påväg? Har jag sådan tur? Nåja, jag kommer leva på den här matchen ett tag till iallafall innan jag går vidare. Det här behövde jag. Tack.

Ikväll blir det som sagt mys i soffan med mamma. Kändes inte mer än rätt mot henne och mig och min kropp. Har fan ont i magen av någon jävla anledning så lika bäst att stanna hemma. Rätt nice faktiskt.
Lite bilder från gårdagens bravader lovade jag nästan. Here it is.


     


 

Det här var när jag vaknade imorse. Mysigt som attan.

jag går ändå runt i nån jävla dagdröm...
helg.

Mitt uppe i det. Igår var det trevligt umgicks med grabbarna grus, Jimmy, Ronnie, Danne och Viktor. Senare gick vi till Salem där GP, Hampe samt självklart Jimmy Ö var eftersom han bor där. Trevligt, snack, musik och så. Sedan var det bara att promenera hem. Var ändå ganska skönt.
Har lite bilder som kanske kommer upp.
Idag har jag och GP shoppat till hans lägenhet som han flyttar in i nästa vecka. Så det var besök på IKEA samt det nyöppnade Box eller vad det hette. Bara inredningsbutiker, as nice! Man drömde sig bort ganska bra där vill jag lova. Så avslutade vi med en lunch på Heron City som bestod av Thai mat.
Har aldrig provat det där men det var super gott då jag älskar Thai mat. Bra uppladdning för match.
Japp och om ca 15 min åker jag hemifrån med mor min för att spela match mot Tellus i Västertorpshallen. Måtte det gå bättre idag än förra veckan. Annars är det väl bara skorna på hyllan som gäller? Eller träna mer.
Efter det vet jag faktiskt inte hur jag gör, känns som jag bara vill sitta hemma och uggla lite. Vore skönt att glo på lite tvprogram och mysa i soffan med mamma. Hon var ju helt ensam igår.
Bäst jag pyser och plockar grejer så man hinner. Heja Salem!

Dagens låt: Håkan Hellström - långa vägar

och varje bil förde med sig löftet om att allting var möjligt någonstans längs med...

så har vi fredag igen.

Och för en vecka sedan vid den här tiden stog vi på Frihamnens terminal och kände dunket av basen och peppningen i ådrorna, och Magaluf reunions kryssning.
Det var dåtid. Ändå känns det som tiden gått alldeles för fort. En vecka sedan redan. Shit. Vad näst? Hinner ju inte med i svängarna alls längre.
Kanske börjar bli gammal som mamma säger. Pension nästa.
Har hunnit med att jobba, träna samt duscha redan. Kände mig riktigt duktig som tog tag i träningen så fort jag kom hem. Måste ju bannemig bli ändring nångång. Kanske en bra början.
Det är helg och säkert första gången den inte är fullproppad med saker jag ska hinna med. Match imorgon dock men det är på kvällen så hinner med något på dagen också.
Ikväll blir det nog iallafall att träffa Jimmy och Danne vad jag vet so far.
Nåja, det var väl allt för tillfället i guess. Nästa vecka är det lön! Det kallar jag lycka. Pengar gör en mycket lyckligare, faktiskt.Dagens låt: Lady gaga- Just dance

kanske hittar vi en väg vi inte varit på än, där luften känns sval och ren...

känns inte som torsdag.

Av någon anledning. Don´t know why. Idag har jag jobbat häcken av mig. Och ändå var jag inte i tid med lunch och allt. Kändes som att dom blev lite sura och trodde att jag "inte gjort nånting på morgonen". Så var verkligen inte fallet, satte mig ner och fikade med Annica i kanske 15 min, that´s it och det vet ju hon. Nåja skit samma. Det är bara ett jobb.
Ikväll träning också, är inte längre motiverad, varför? Joo jag vet varför och jag ska kämpa med det jag lovar. Trött som ett as är jag också. Fortfarande inte människa efter den där fantastiska kryssningen. Snälla låt mig göra det igen.
Annars efter det är det att glo på Du är vad du äter som är ett av mina favorit program. Sen tok sova! Har sovmorgon imorgon också, börjar inte förens 9. Det kallar jag lyx en fredag.
Ska ta och glutta på det inspelade Charterfeber också. Eftersom det går samtidigt som Bonde söker fru blir det svårt att hänga med. Mammas och min mys onsdag, blivit tradition att ligga i min säng och kolla bonde söker fru samtidigt som vi äter en väldigt god fruktsallad. Min idé, jag behöver inte godis. Tycker iallafall om den onsdags traditionen. Det är något med onsdagar och traditioner med program för våran familj. När Lost gick satt vi bänkade allihopa. Lär göra det när det börjar igen sen. Synd att pappa missar.
Vi har nog kommit varandra närmare nu när pappa är borta, det är inte för att vi måste utan snarare av behov. På både gott och ont tror jag. Tycker att mamma är stark. So far.

Kommer inom kort även beställa min oneway ticket till Magaluf på tal om charterfeber. Satt igår igen och kollade. Måste bara dubbelkolla att det är lugnt om jag kommer ett par dagar tidigare än planerat =) Fan va jag längtar.Dagens låt: Daniel Powter - Best of me

men du, du sätter höstsolen i eld...

så mycket tankar.

Men egentligen inget utrymme. Nu när jag åkte hem från jobbet var det otroligt mörkt och när jag började närma mig hemma så började det även snöa. Det hela fick mig att tänka på jul.
Julen kommer tidigt till alla butiker, så är det ju alltid, pynt, julklappar, pepparkaksdeg osv. Även julpynt ute i alla centrum.
Och så skulle min kollega på julbord på Grand Hotel idag. På något vis känns det som allt kommer extra tidigt iår, men så är inte fallet.
Jag är bara inte redo för jul i år.
Jag älskar jul, snö och allt sådant där för det blir en härlig känsla, mysig och allt det där. Vem vill inte? Så ska man gärna ha en pojkvän/flickvän man kan mysa in sig med och byta julklappar osv.
Men jag vill inte i år.
Har inte funderat på vad jag ska ge min bror i julklapp och inte heller min kära mammilu. Framför allt, vad ska jag önska mig? Måste jag önska mig något?
Så länge det är snö på jul löser det sig alltid. Känns bara så hopplöst just nu.
Allt jag önskar är att pappilu kunde vara med.

Idag på jobbet iallafall var det kaos när jag kom. VD´n för Bollinger champagne från Frankrike befann sig i huset och skulle äta lunch i våran vinkällare. Hysteri kan man säga. Men för vad? Han är väl människa som alla andra? Visst vi hade mycket VIP, men det handlar om en dag. Dom som inte har med saken att göra behöver inte hetsa upp sig väl? Jag var bara glad att jag slapp servera dom och fick sköta allt annat istället. Tack.

Dagens låt: Coldplay - In my place

att du aldrig känt vinden, högt över trädtoppen...

back to reality.

Gårdagen vägrade jag skriva om för det gick åt helvete hela dagen, iallafall på jobbet. Ingen parkering, glömmer mobilen i bilen får gå ut igen, bränner mig samt pajar drygt 10 glas på samma gång så hela Arvid Nordquist hörde. Min måndag var så där fantastisk som måndagar kan vara.
När jag gick hem ville jag bara självdö en stund.
Men idag gick det som smort. Jobbade solo hela dagen vilket ändå var skönt och nästan inget att göra. Nice. Så nu är jag sådär molande trött och bara känner hur taggad jag är för träning sent ikväll. NOT.
What to do? Bara köra på. Inget kan ju gå sämre än matchen i söndags. HAHA. Eller?
Skönt att börja lite senare imorgon dock.
Nu ligger warmup bilderna samt reunion kryssar bilderna på ansiktsboken. Njut vetja. Lär väl lägga upp dom på pixbox så småningom men just nu känner jag inte för det. Har skrattat tillräckligt.Imorgon onsdag, bonde söker fru och en hejdundrandes fruktsallad jag ska göra iordning, det kallar jag en mega onsdag.
Blev förresten otroligt glad när jag insåg att jag är ledig på måndag, haha. Tandläkaren i södertälje då. Jag som trodde hoppet var ute. Men att slippa en måndag är ungefär som att få julklappar två dagar i rad.
Lycka med andra ord.
Borde få besked snart också. Känns riktigt piss om det inte funkar.
Nä men inte deppa ihop, det är ju förfan snart halvvägs till helg!
Saknar min pappa, tok tok tok mycket! Kom hem nu. <3

Dagens låt: Green day - time of your life

jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen...

magaluf reunion tallinn t/r, en jävla löik.

Fyyyy fan vilken jävla helg! Jag har nog skrattat så mycket att jag nog nu fått magrutor (?), omöjligt dock men jävligt nära.
Började ju i torsdags med warmup. Det var förbannat roligt, träffade massor man träffade i magaluf båda gångerna och en hejdundrande fest. Can´t say more. Jävligt bra kväll. Och där har vi dag 1 av 3 ½.
Fredag och jag peppade Jimmy för lite käk. Han var lagom pepp. För att citera honom själv "jag har nog aldrig mått så här dåligt någonsin"
Nåja, jag tyckte det var kul som fan. Sedan var det bara hem och packa ihop och inse hur jävla bråttom jag fick. Mitt i paniken inser jag även att jag borde få med mig bokningsnr så man kommer ombord. Då var det väl 3 min kvar innan bussen ska gå osv. Och jag trodde att jag skulle missa den helt klart. Hade jag gjort det hade hela planen spruckit. Jag svor både en och tre gånger när jag sprang runt och sedan vidare till bussen.
Att åka kommunalt är inte min grej.
Möter upp Jimmy på bussen som fortfarande är extremt av. Och sedan möter vi upp Nattis och Viktor på tåget in och sist men absolut inte minst Danne och Johan inne på centralen. Nu jävlar började det.
Något vi också kom på var att vi var väldigt orutinerade på det här med färdkost. Ingen hade tänkt så långt.
Kommer till terminalen i Frihamnen och där var det redan ett jääävla röj. Tror inte bara jag kände av vilken sjuk helg det skulle bli redan här.
Problem vid incheckningen. Bokningen var avbokad 60 dagar innan avresa (!). Här trodde jag att jag hade satt min sista potatis kan jag säga. Men det löste sig för det hade blivit något fel och det var ett annat bokningsnr. Musten gick ur mig och hjärtat hoppade ur bröstkorgen på mig. Men så lättad har jag aldrig varit i hela mitt liv.
Festen kunde börja. Vi hade ju också första sittningen på buffén. Förkrök.
Efter det taxfreen och sedan var vi bra igång. Vi var nog överallt och träffade sjukt mycket folk. Riktigt party.
Jag var dock otroligt skakis och kände mig inte alls bra efter ett par timmars krökande då jag tror att mycket av min båtnoja släppte så jag sa adjö lite tidigare än planerat.
Vaknade as tidigt och låg och lyssnade på alla förbannade meddelandena som kommer hela tiden. Och efter 3 timmars väntan vaknar alla andra också. Mindre pigga.
I land skulle iallafall jag. Tog en jävla tid och slutade med att jag och Johan joinade Jocke och hans vänner på jakt efter mat.
Hjälpte inte att man klev av, det gungade bra nog iallafall för oss alla. Haha. Jag var dock påväg att kyssa marken när jag väl kom så långt. Men hejadade mig för att inte skämma ut mina vänner.
Väl på båten igen fick jag mentalt ställa om IGEN för båtresan och nu gick det inte längre och jag mådde piss och gick och la mig ett tag. Men lyckades såklart aldrig somna utan låg och lyssnade på vårat gäng som festade i hytten brevid, så jag var med iallafall.
Mådde bättre efter någon timme och tog tag i att göra mig iordning för buffé 2. Tacobuffé. Även här lite förkrök. Och sedan var vi igång återigen.
Heelt galen kväll även denna, men också den roligaste, enligt mig. Vi röjde och blev ett ganska stort gäng till slut i ett utav danshaken. Kl 7 klev jag in i våran hytt där alla snarkade ikapp.
Någon timme senare vaknade jag igen och låg vaken tills det var dags att kliva i land. Tog upp mina totalt förstörda vänner för att organisera ut oss och ihop med sakerna.
Av kom vi och jag fick dra mig hemåt på en gång för att hinna någorlunda till samlingen till match. Jag var as taggad. Kunde även kört på även hela söndagen som Viktor och Nattis gjorde. Haha.
Hem och vände med handbollsgrejerna. Match var det ja. Men jag var då inte med i matchen och var nog fortfarande full. Precis som många andra. Matchen vanns och jag lyckades sätta en boll i all förvirring.
Men sen var jag då inte party någonstans. Satt i hallen i ca 5 timmar och glodde på herrarna och sedan hem. Där tog det tvärstopp. Och jag sov.
Men jag lovar det gungar än.
Sjukt bra helg och ett as nice gäng plus alla andra härliga man hängde med!Onödigt långt inlägg btw. Men så såg min helg ut.

för vi dansar och du har så mjuka läppar...

nu köööör vi.

Warmup och reunion kryssningen! Är så jääävla taggad. Min torsdag är kommen. Ikväll börjar galenskaperna och min helg. Underbara helg. Kommer säkert må som jag förtjänar men det skiter jag i. Fan va kul det blir! Och med goda vänner och en trevlig kryssning, vem säger emot mig? Tänkte väl det.
Jag och mina problem med kläder dock. Mindre kul. Inte packat ner en pryl eller ens tänkt tanken på vilka kläder jag vill ha med mig. Och vägrar tänka på det också. Haha. Hatar det.
Och har inte ens kommit på vad jag ska stressa på mig efter träningen, kanske dags för det nu? Borde det iallafall. Äsch det löser sig, lär väl byta kläder 3 ggr så att Jimmy och Danne tok ledsnar på mig. Haha. Jag är tjej. Faktiskt. Jag får.
Nåja, först och främst träning. Hoppas jag fixar min koncentration. Det handlar om 1h och 30 min, kom igen! Jag vet inte om jag tror på mig just nu.
Nej men nu är det väl bäst jag drar, bra taggnings musik och sedan kör vi. Fy fan va vi kör.

Dagens låt: Green day - Time of my life

att från samma säng, lyssna till samma regn...

onsdag och ledig.

Sov jag bra för det, nej inte direkt. Vaknade massor av gånger och sedan blev man störd. Suck. Så med huvudvärk var det bara att gå upp.
Fick dock en glädjande överraskning nån timme senare då pappa ringde mig. Han hade läst min blogg igen och försökt kommentera men det gick inte och tog alldeles för lång tid så han ringde istället. Det tackar jag för! <3 Var jätte härligt att prata med pappa igen. Saknar honom otroligt mycket. Kan inte förstå att det bara gått halva tiden nu. Och blir hans kontrakt förlängt med 5 veckor har inte ens halva tiden gått ännu. Blä. Saknad gör verkligen ont. Det har jag fått uppleva nu.
Annars idag har jag uträttat många ärenden. Bra som dåliga, mest har det kostat pengar. Som mitt tandläkar besök. Det är fan inte billigt, förstår varför folk hoppar tandläkaren. Men what to do?
Trots hål i plånboken gråter jag inte krokodiltårar över det. Det är ju onsdag. Bonde söker fru och allmänt en bra dag.
Imorgon dock, stress men helt klart till något roligt. Så jag stressar gärna. För imorgon kör vi! Då börjar det hela inför magaluf reunion kryssningen! Jävlar va roligt det kommer bli! =) Right party people?
Nu så här efter middagen ska jag städa mitt rum och komma igång med att rensa garderoben som jag aldrig får arslet ur vagnen att göra.
Sedan gotta sig med fruktsallad bänkad framför bonde söker fru. Vem klagar? Not me.

1 dag kvar.

Dagens låt: Lill Lindfors - Rus

men månen är död när jag tänker på det och himlen är gjord av sten...

så ja.

Imorgon är man ledig. Känns jätte skönt med kort vecka. Så jobbar jag torsdag och så var man ledig igen. Not bad, not bad at all.
Mycket saker som kan prickas av på min to do-lista nu. Mycket måste jag fixa imorgon dock. Bland annat tandläkaren, usch. Längtar inte. Men sovmorgon, underbart!
Måste också kika över vilka kläder samt skor som ska få följa med på reunion kryssningen. Det är min absolut sääämsta sida. Hjälp mig?
Torsdagen är planerad in i minsta detalj nu dock. Bara allt klaffar då blir det bra som fan. Jobba, hem, kanske sova lite?, äta, träna, hämta Jimmy Ö, duscha fixa och dona, föra lite sedan in mot stan. Huuuur bra är inte det på en skala? På en torsdag.
Me like.
Nu kan det inte bli annat än bättre va? Don´t think so. Hoppas ni är avundsjuka. Nästan så jag blir det på mig själv. Ibland måste man få unna sig saker och ting.
Säkert kommer det svåra tider framöver så bäst jag suger åt mig allt det här bra nu som fan.
Än så länge njuter jag ett tag till innan jag tänker på sämre tider.

2 dagar kvar.

Dagens låt: Oasis - Wonderwall

men det gör ingenting om dina händer är här...

tufft.

Varför är det så? Upp och ner, som en berg och dalbana? Det är så mycket som spelar in. Den här veckan har jag längtat efter så länge, men just nu känns det helt meningslöst. Varför? Det är vissa saker som tar emot. Men ingen kommer hindra mig att ha roligt torsdag-söndag. No way! Det är våran helg, reunion here we come!
Kommer bli en helt sjuk helg och förbannat roligt såklart. Ni som inte följer med. SYND! Men fortfarande, det tar emot att vi kommer vara till sjöss.
Igår var det tydligen farsdag. Inget jag la märke till eller försökte göra heller. Pappa är ju inte hemma. Alltså har jag ingen far att fira denna dag. Så det var inte en så rolig dag när jag tänkte på det så.
Men han ringde mamma igår. Han har kommit till Goa nu. Fullfärd mot Thailand. Men dom vill förlänga hans kontrakt nu med 5 veckor.. Han har fått massor av beröm för hans jobb. Det känns jätte kul verkligen! Pappa är ju bäst så vad annars. Men känner sådär inför hans troliga förlänging. Men det är helt upp till honom, 7 månader är lång tid 5 veckor till är egentligen inte så mycket då.
Jag saknar honom och tänker mycket på honom nu.
Vissa saker är lite små tunga just nu. Jag frågar mig fortfarande, hur? Varför? Varför nu? Jag har tappat orken, motivationen. Ge mig något att engagera mig i, få upp lite puls och ge mig framför allt viljan tillbaka.
Men snart är jag påväg, fy fan va härligt.

om vi nån gång, nånsin blir som dom...

womenizer helg.

Visst var det så du sa Robin? Han har för övrigt förstört den låten en smula. Haha. Istället för att digga den så börjar jag skratta då jag tänker på när han sjunger sin version av denna trudelutt.
Nåja, min helg har varit händelserik och bra.
Så där som en helg ska vara. Eller?
Fredag tillbringades hos Jimmy Ö och fifa samt basket spel på xbox360. Som jag inte tidigare spelat men som även killarna vet att jag vann i båda sporterna. Mötte Jimmy*2 som då suttit hela kvällen och spelat. Så ja.
Jag säger nybörjar tur.
Lördagen, däck byte (äntligen) samt kolla hockey. SVINKALLT! Tinade knappt upp framåt kvällen. Och tråkig match, men killarna log nog inombords trots allt när Hammarby utklassade stackars Norsborg.
Middag, gula villan och vi samlades och åt tillsammans nästan allihopa. Alltid lika kul faktiskt. Festen kunde börja kan man väl säga. När man har sina vänner sådär samlade blir jag alldeles varm. Jag är så glad att jag har mina vänner. Vad skulle jag gjort utan dom? Förmodligen äta upp mig själv innefrån.
Hem till mig och korka upp, jag väntade in i det sista OM jag skulle hämta team Jakan. Vilket jag slapp så jag hälsade vänligt på min Kapten Morgan och även jag var igång.
Mysig stämning och mycket prat. Lyckad kväll helt klart. Trots att team Jakan (Cissi, John och Robin) var på tok försena hit.
Kul ändå att få fin besök. Trots att jag fick inta min soffa att ha som sovplats för natten. Vilken fantastisk värd jag är. Eller så var det skönt att slippa trängas då jag vet hur det är att sova så.
Söndag. Konstaterade att man var lite små bakis då inte min as goda avokadosallad vägrade ta vägen ner i magen. Också Robins i-landsproblem att jag lämnade salladen då jag betalat så mycket.
Fördriva tiden med film tills Jimmys match började och sedan lirade jag. Jag tänker nog inte ens kanske be om ursäkt för den tråkiga matchen vi vann med 35-5. Ni var värda att ha träsmak i arslet efter en dag i Skogsängsskolan. Haha. Nästan lite synd om Cissi och Robin. Nä kanske inte.
Inget mer att säga om den saken.

                 

Det var lördagen i vissa bilder iallafall. Man får ju helt enkelt välja vad man vill visa. Hoppas det var något att hänga i granen. Jag hade kul iallafall.

3 dagar kvar.

Dagens låt: Britney Spears - Womanizer

känns som om alla är äldre nu och ser efter varann...

dom kallar det helg.

Sov sådär inatt. Tror inte kroppen är van vid den typen av avkoppling. Drömde massor av konstiga drömmar om bland annat nästa vecka osv. Dom som känner mig vet hur förälskad jag är i vatten och båtar. EHM NEJ. Så självklart drömde jag om vatten och kryssningen.
Usch är lagom nojig samtidigt som jag är förväntansfull såklart.
Så gick upp ganska tidigt efter att ha vaknat på tok för många gånger på morgonen och belönade mig med en härlig promenad på 20 min eftersom jag trodde jag hade lite smått bråttom. Men det visade det sig att jag inte alls hade.
Ska åka snart och byta till vinterdäck på bilen sedan hem och plocka lite eftersom det blir hos mig ikväll. Fin besök av Robin och kanske Danne från Jakan också.
Senare på eftermiddagen blir det hockey. Det var de jag trodde jag hade bråttom till nu. Men matchen är flyttad, tack tack tack. Och ikväll blir det lite intag av alkoholhaltiga drycker.
That´s my day.
Imorgon är det match, finally! Jag är tok taggad, hoppas jag kan förvalta det väl på planen också. Verkar som att jag blev av med hejarklacken också. Kanske lika bra det. Iallafall med tanke på min dags form.
Blir nog att glo herrmatchen innan tror jag.
Och det var hela helgen. Nåja, jag är inte as ledsen över att helgen kommer gå ganska fort med tanke på min vecka nästa vecka. Jag har dock blandade känslor såklart.
Vatten är inte min grej.

5 dagar kvar.

Dagens låt: Rise Against - Give it all

i hela mitt liv, men det känns som jag hör hemma i gullbergs kaj paradis

segt kan man säga.

Imorse trodde jag att jag var död. Det är inte mänskligt att gå upp 05.15. Inte kände jag det imorse iallafall. Usch va jobbigt det var. Men när man väl är uppe går det bra.
Jobbet gick bra och jag var hemma tidigt idag med. Mys. Men när jag kom hem och pratat lite med mamma kom huvudvärken. Jag trodde jag skulle gå och lägga mig men då ringde Robin och sökte pepp.
Ställde upp sådär som bara jag kan och efter det gick jag och la mig. En treo senare och 1 timmes sömn ca tror jag det blev och jag mår lite bättre.
Nu är jag hungrig. Efter jag fått i mig mat kan vi snacka om det ens händer något ikväll.
För mig spelar det inte as stor roll ändå. Men vore kul att göra något nu när det äntligen gått och blivit helg.
Längtar som ett as till nästa helg dock. Ledig onsdag och fredag och så är det reunion kryssningen. Shit vilken vecka!
Men imorgon kommer det bli roligt också, får ju träffa Robin och kanske Danne hakar på ett hörn också. Hejarklacken fixad?
Måste ju säga att jag är trognare hejarklack till dom nu på hösten än vad dom varit för mig. Men tackar för stödet på Eken, jag behövde er då. Haha.
Mat sa vi va.

6 dagar kvar.

Dagens låt: Martin Stenmarck - A million candles burning

om du gör det kom aldrig tillbaka...

små trött.

Igår efter Bonde söker fru var jag inte speciellt trött men gick och la mig ändå eftersom jag vet hur det blir annars. Tänkte plugga två sidor i Barskolan boken som jag brukar men då insåg jag att jag var för trött för att kunna inta någon information. Så glodde på Efterlyst tills jag somnat. Skönt.
Men idag är jag lite små seg. Blev hur trött som helst när jag kom hem från jobbet, även idag väldigt tidigt. Jag säger bara, rutiner.
Fick även ledigt nästa fredag då vi ska iväg på Magaluf Reunion kryssningen. Shit va jag längtar! Så nu kan man gå ut efter träningen på torsdag, reunion warmup som dom kallar det. Sjukt nice! Jag och Jimmy ska iallafall gå, hoppas dom andra också hakar på såklart och att det är mycket folk där. Myys.
Men idag blir det nog allt att rensa garderoben och städa rummet tror jag, för det orkar jag nog inte imorgon. Sedan träning. Längtar till allt utom löpningen då jag tappat väldigt mycket kondition när jag var sjuk. Fan. Den som inte var mega super dunder bra innan heller. But I will do my best ofcourse.

Kärlek om något var igår på bonde söker fru att dom inleder med en Håkan låt. Två favoriter på samma ställe. Can´t be better.

Blev väldigt glad när du hörde av dig idag. Kom och tänka på dig häromdagen faktiskt. Läskigt det där, tror du som jag? Hoppas vi ses inom snar framtid iallafall. Eller när jag tror att det blir vill säga.

7 dagar kvar.

Dagens låt: Per Gessle - Silly really

kanske rulla ut ur staden inte förklara sig för nån...

äntligen onsdag.

Jag gillar onsdagar. Har sagt det förut och tål att upprepas. Man har passerat halva arbetsveckan, alltmänt skön dag, bonde söker fru och annat mys. Måste jag säga mer? Nää tänkte väl det.
Idag har varit en riktigt wierd dag, men en väldigt bra dag på jobbet, allt bara flöt. Men med ett ganska segt tempo men fick mycket gjort. Slutade tidigt också. Nice nice nice.
Har även lämnat in mina vinter däck så dom åker på lördag förmiddag. Så man slipper sladda omkring. Jag ser ingen tjusning i det. Gillar att ha lite kontroll över saker jag gör. Och det har jag inte då.

Här är en mysig bild från jobbet utanför hissarna också som man välkomnas av.Bilden är förvisso väldigt orättvis men jag gillar att mobilbilderna är bättre nu med nya mobilen. Kärlek.

Dagen har även spenderats på att handla och få massa vuxenpoäng av diverse saker samt laga middag med mamma och prata om det mesta. Det känns så skönt att jag har henne.
Vi pratade om pappa idag. Det börjar bli väldigt jobbigt, framför allt för henne. Så vi har pratat om julplaner och sådant. Håller tummarna för att det blir som vi vill. Men vi har redan börjat tänka om. Att sakna pappa så här är olidligt jobbigt <3

Så kan jag inte låta bli att längta tills jag åker till magaluf igen..! Skulle aldrig kollat igen på bilderna från våra resor iår. Jag vill ju bara åka tillbaka nu nu nu. Men om 6 månader är jag tillbaka igen =) Fan va jag längtar! Blir verkligen så glad av tanken. Jag gör något med mitt liv. Jag lever det så jag vill leva det.<3 Tre O´s bartömning.

Snart är det Bonde söker fru, bäst jag kilar. Ibland kan man inte bara låta bli, så är det bara.

8 dagar kvar.

Dagens låt: Takida - Handlake Village

när man är ung vill man bli hög...

snälla vecka ta slut.

Och den har bara börjat. Det känns, sådär. Är extremt omotiverad till typ allt just nu. Förutom handbollen, fan va det är roligt! När jag kom hem från jobbet så satte jag mig och kollade på Sverige - Turkiet mamma spelat in åt mig. Jag vill bli lika bra som Kim Andersson. Vilken kille! Dock får jag nog lägga ner tanken att bli lika bra som vad han är vänsterhänt. Jag är ju förvisso vänsterhänt men inte i handbollen då är det höger som gäller. Fast jag har tränat upp min vänster ganska bra men för att bli så jävla grym som han är bör jag nog satsa på högern till att börja med. Men att komma upp i den nivån blir svårt. Men värt en strävan. För att ge upp är det sista jag gör. Handboll är så förbannat kul! Jag är så glad att jag fått tillbaka min handbollsglädje. Det är ju ändå min livsstil.
För er som tycker jag är knäpp när det gäller detta så bryr jag mig inte. Jag gillar handboll så är det.

Idag har varit en ganska tråkig dag ändå. Har funderat mycket. Tänkt på pappa en del. Tror jag drömde om honom inatt. Och nu börjar det bli riktigt jobbigt att han är borta. Men halva tiden har passerat. Men tungt är det. Riktigt tungt. Bara man inte hinner bli knäpp innan han kommer hem. Det är iallafall ett jävla lass man får dra. Men försöker se allt från den positiva sidan trots allt.

9 dagar kvar.

Dagens låt: Glasvegas - Geraldine

ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på...

ingen vidare start.

Jag trodde jag nu kunde börja om efter sjukdom och allt. Men det börjar inget vidare. Har haft en skum känsla i kroppen när jag verkligen tänkt efter. Har haft den under hela tiden jag varit sjuk. Och även idag.
Fick då lite svar på det tror jag. Och jag visste att det skulle bli så faktiskt. Så nu är klumpen i magen tillbaka. Men hoppas på det bästa ändå. Men ändå sjukt att man känner vissa saker innan man får veta dom.
Något väldigt bra med dagen var när jag fick sms av mamma. Hon hade pratat med pappa och han hade kommit fram till Oman nu, dom hade klarat sig igenom Somalia galant. Puuh.
Det var ganska oroligt där så först skulle dom inte ens åka där pga riskerna men bestämde sig ändå för att ta den vägen och ha följebåtar istället. Vi här hemma har varit väldigt nojiga över hur det ska gå. Och det kändes inte bättre när pappa sa "Jaa men vaddå händer det något får ni ju läsa om det i tidningen" Nåja, kanske inte riktigt det man vill.
Skönt att pappa kunde höra av sig idag. Dröjer ett tag tills nästa gång. Saknar honom så att det gör ont <3
Nää idag har inte alls varit en bra dag. Så när jag kom hem från jobbet var det i med Ipoden och ut och gå en timme för att rensa hjärnan lite. Det gick sådär, men jag fick upp ett jävla tempo.
Kanske inte fått så dålig kondis trots allt..

Uppmuntrar detta inlägg med lite bilder från tjejmiddagen i lördags.

           

Nike får avsluta bildvisningen. Orkade inte lägga upp flera bilder. Men några fick ni se minsann.

11 dagar kvar.

Dagens låt: Blink 182 - Small things

jag sitter ensam i parken, jag gjorde alltid det bästa för den jag älskade...

en sådan där söndag.

Som faktiskt har varit ganska emot mig. Kan ha lite att bero på att jag sov oootroligt länge idag. Helt sjukt trodde inte det var sant. Men kanske behövdes.
Gårdagen var väldigt lyckad, kul att träffa tjejerna igen och snacka av sig och så. Vid 12 tiden åkte vi från Kärrtorp och vad vi trodde till Södertälje jag och Cissi. Men ändrade planer och det blev en hemmafest i Uttran istället. Äntligen fick träffa lite folk! Så det var kul =)
Sedan idag har jag varit ute och gått med Cissi, väldigt behövligt och skönt. Tack för sällskapet!
Och efter det åkte jag och Jimmy till Mariefred och hälsade på hans moster med hundarna, super mysigt. Så var hans mormor och morfar där också. Så det var jätte skönt att åka iväg några timmar.
Kul att träffa dom igen också =) Och gosa lite med deras söta hundar. Haha.
Vi åkte och handlade efteråt och då visar det sig att jag glömt både mitt körkort samt betalkort. BRA! Tur att man inte blev stoppad på vägen hade varit väldigt obra då. Och när vi handlar så glömmer jag några grejer så Jimmy fick gå in igen och handla. Haha. Suck. Nu vill jag bara gå och lägga mig.
Först middag dock.
Hoppas eran dag varit lite mer lyckad.

12 dagar kvar.

men inte ska du dricka ditt hjärta itu...

och så var det lördag.

Såklart känns det inte som det. Vet inte riktigt vad det känns som. Har haft en lustig känsla i kroppen idag, ungefär som det påminner mig om förra året vid samma tid. Äsch svårt att förklara. Inte helt dålig är den iallafall kan jag konstatera.
Har just kommit hem efter att ha varit i Huddingehallen och kollat handboll. Det är något med Jakan och den hallen? Har varit och sett flera matcher med dom där. Dock var detta b-laget och jag blev mer eller mindre beordrad att komma dit och hålla Robin i handen.
Sen är man ju intresserad av handboll och kollar gärna på sina grabbar när dom lirar det är väl inte mer med det.
Dock kunde dom ju inte få för sig att vinna utan förlora med 21-20 istället. Puckon!
Jag och Robin coachade ganska bra från läktarn tyckte vi iallafall. Och hade han fått som han velat skulle han spela i landslaget som linje. Så som han höjer sig till skyarna. Jag har inget val än att hålla med, annars får jag väl spö.
Så nu är det duschen som gäller och sedan fix inför ikväll då vi ska på middag hos Emilia. Hur den här kvällen slutar det vet ingen. Ännu mindre jag iallafall.
Troligen ingen utgång vad det verkar nu.
Hur ser era planer ut?

13 dagar kvar.

jag kommer aldrig tillbaka hit igen...