bra match.

Tror att alla hade käkat taggtråd idag. Jennie körde dock på igår och kände sig kanske lite trött, men det gick ju bra ändå. Vet inte om alla körde min grej att dricka mycket vatten igår och starta dagen med havregrynsgröt idag? Taggade var vi. Men kanske för taggade till en början, för det blev onödigt jämt där i första halvlek.
Det löste vi fint med att mala på, bra försvar och kontringarna kom igång lite smått. Jävlar vilken match. Vi kickade arsle och vann med betryggande 25-15 mot Tellus. Vi skulle helt enkelt bara köra över dom.
Min insats var väldigt mycket över förväntan, i början trodde jag att min match i matchen var över och att jag lika gärna kunde se tillbaka på förra veckans skit insats och tacka för mig. Det vände. Och jag vet inte vem jag ska tacka för det men helt plötsligt gick allt bara prima skinka och jag satte 3 snygga baljor till slut. Och även försvaret stängde jag till.
Kan det vara så att en förändring är påväg? Har jag sådan tur? Nåja, jag kommer leva på den här matchen ett tag till iallafall innan jag går vidare. Det här behövde jag. Tack.

Ikväll blir det som sagt mys i soffan med mamma. Kändes inte mer än rätt mot henne och mig och min kropp. Har fan ont i magen av någon jävla anledning så lika bäst att stanna hemma. Rätt nice faktiskt.
Lite bilder från gårdagens bravader lovade jag nästan. Here it is.


     


 

Det här var när jag vaknade imorse. Mysigt som attan.

jag går ändå runt i nån jävla dagdröm...




Kommentarer
Postat av: jennie

de går nästintill alltid bra för mig fast jag är bakis...;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback