lääängtar.

Shit alltså, jag vill åka nu. Läste en kompis blogg som befinner sig utomlands och fick då suget att kika runt lite på folk som varit i magaluf och levt livet. Så har nu läst en hel del om det. Och det verkar ju inget annat än nice. Imorgon är det prick 100 dagar kvar. Gissa om det drar ihop sig, gissa om jag börjar bli nervös, gissa om jag kommer tvivla på min kapacitet, gissa om resan kommer bli den bästa i mitt liv. Kort och gott. Inget jag kommer ångra att jag gör. Snarare tvärtom.



En dröm jag haft, en dröm jag kommer genomföra. En dröm jag aldrig trodde jag skulle våga utföra.

just som ett flygplan passerar över våra huvuden...

tristess.

Det är nog vad jag kommer dö av snart. Det är SÅ tråkigt. Gjorde ingenting igår av förklarliga skäl och lär bli samma sak idag. Och gissa om man är sugen på typ allt som går att äta? OM man är. Bara en rostad macka liksom. Det kan jag glömma i två veckor nu. Yoghurt och soppa är mina bästa vänner. Känns förbannat tråkigt. Jag som älskar att äta. Haha. Godissugen, ooo ja! Inte ens det kan man skämma bort sig med. Blä. Det är helt enkelt för tråkigt.
Och att man måste ta det lugnt i ca 2 dagar är också sådär.
Kul att man typ vaknade varannan timme inatt också. Så ska försöka mig på att sova en del på dan här. Har ju rätt mycket fritid att slå ihjäl.
Något som var roligt med igår, om man får säga så. Var att chefen på Citymail ringde och talade om att jag skulle jobba i Tumba på måndag iallafall. Sedan att det hade gått jätte bra för mig och att när jag fått in lite mer rutin så ska jag få prova på bil. Yeey! Och killen jag gick med i Tumba hade också varit jätte nöjd med min insats. Snacka om att jag behövde höra det igår!
Kommer inte få så mycket timmar just i februari då det inte är så mycket att göra men sedan drar det iväg. Det kändes grymt skönt och kul att höra att man gör bra ifrån sig. Äntligen något positivt.
Om man kanske ska slå på stort och ta sig lite yoghurt? Har ju till och med två smaker att välja på, blåbär och vanilj. Mmmh.



101 dagar kvar.

7 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3 Saknar dig jätte mycket, men snart är du hemma.

nåt är borta, men nåt har hittats varje dag...

ny opererad.

Ja helt enkelt. Allt är över och hela baletten. Min fantastiska lillebruur följde med som stöd och hjälp hem. Det tackar jag jätte mycket för Tim <3
Jag var inte så nervös imorse faktiskt, jag är så pass trög att jag inte fattade varför jag skulle upp kl 6 på morgonen om jag inte skulle iväg till jobbet. Men när vi satt på tunnelbanan och hade skrattat åt lite folk från pendeln och så hörs det "nästa skanstull" då knöt det sig i magen på mig. Nu var det verkligen dags. Fan.
Hittade fram direkt utan problem och det första jag får göra är att ta lugnande och sedan hänga av mig och invänta att det skulle börja verka. För övrigt smakade det stickigt, typ maskros. Inte för jag smakat men ungefär som det luktar. Blä. Ingen hit.
En halvtimme senare fick jag gå in och lägga mig och Tim gick iväg för att köpa lite frukost till sig.
Dom kapslade om mig så man endast såg huvudet och eftersom jag redan var lite små nervig trots lugnande så ville jag inte se något så över ögonen också.
Så där låg man och så började han sticka alla bedövningssprutor för det var ett par st kan jag säga. Uppskattningsvis 6st i underkäken och iallafall 3 st i gomen. Men sedan var hela munnen väck kan jag konstatera.
Ligga där och vara halv groggy med öppen käft i över en timme så var det klart.
Fick informationen om allt vad jag bör, äta, göra, skölja munnen med osv osv osv och två värktabletter. Sedan återstod bara att betala. Hej och hå. Äntligen påväg. Nu var det lugnt. Så vi sket i att åka taxi och tog oss hem kommunalt. Men när vi sitter på pendeln släpper allt vad som heter bedövning och det ömmar ordentligt. Så taxi från tumba blev det.
Så nu har jag legat i min säng endast, glott på Sex and the city filmen och sovit. Så nu är det Heartbreak kid och vila lite till. Har tagit lite mer värktabletter och bara önskar att smärtan ska gå sin väg.
Tur att man inte ska göra någon fysisk aktivitet på två dagar för då är jag spelklar på söndag, yeey! =) Lycka!
Så nu ska jag tycka synd om mig själv i 2 veckor innan dom tar bort alla stygnen i munnen. Och hoppas att jag kan äta nånting så småningom iallafall.



Tack älskade lillebruur för att du följde med idag, skippade en lång sovmorgon för mig <3

102 dagar kvar.

jag kan vänta på dig hela natten igenom...

oasis, champagne supernova.

Oasis. Egentligen behöver jag inte säga så mycket mer tycker jag. Tycker att det säger sig självt. Det var iallafall tok grymt. Hade inte så stora förväntningar eftersom jag vet att dom har en ganska dryg stil. Men det är ju deras grej.
Förbandet också då, Caesars Palace. För dom som inte vet vilka det är får helt enkelt skämmas och kolla på youtube för att fräscha upp minnet. Tycker dom gjorde ett bra jobb! Gillar dom och har gjort sedan många år tillbaka så det var inga konstigheter.
Efter en del väntan så klev äntligen Oasis upp på scenen. Värmen spred sig i kroppen och nu väntade ca 1timme och 30minuters njutning.
Kan säga att man fick en del härliga rysningar i framför allt, Wonderwall, Champagne supernova samt Dont look back in anger. Och den sist nämnda. Jag säger bara, shit shit shit. Nästan så man hamnade i koma. Han behövde inte ens sjunga i refrängen för att hela globen sjöng det åt honom. DET kallar jag känsla.
För det var bara sjukt. Så jävla bra, underbart och vilken feeling att märka att hela publiken gjorde hans jobb. <3
Gillar också att bilderna blev helt okej och även videosarna jag spelade in, trots att jag inte har någon dunder kamera. Men den funkade galant.







Några bilder bjuder jag på helt enkelt. Men ni som inte var där, så himla synd för er då! Här är allt ni får från mig iallafall.

Nu är jag nervös. Jävligt nervös. Morgondagen är för mig så nära men ändå så långt bort. Jag vill inte. Men jag vet att jag måste. Det känns riktigt skit just nu. Jag är glad att få min lillebrors stöd. Det är nu jag behöver det. Mer än någonsin. Jag vill inte vakna imorgon.
Det kändes så himla skönt att få träna lite idag, handboll det jag brinner för. Jag älskar det. Och det är där jag kan vara mig. Idag var det roligt, riktigt roligt.

varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt...

vart tog det underbara vägen.

Just som man publicerat ett jävligt lyckligt inlägg så rasar världen samman genom en atombomb. Nåja riktigt SÅ illa är det inte. Men kan säga att allt det där underbara jag skrev om försvann som en varm sommarvind. Kommer smärtfritt till Kista, jag som trodde att jag skulle få problem att hitta, icke då! In på HM och fynda lite och nästan göra slut på presentkortet. Me like. Fick hem två schyssta tshirtar i lite rockigare stil och ett enkelt linne typ.
Gick runt lite och fördrev tiden lite grann innan det blev dax att gå mot tandläkaren/specialisten. Det var här allt kördes i botten. Till att börja med fick jag vänta i en halvtimme på att få komma in för att "dom var tvunga att ta in en akut patient" Min första tanke var "kul att sitta i rusningstrafiken till tumba sen.." Fast det skulle vara det minsta av problemen dock.
Kommer in och han ser bekymrad ut. "Du har skött det väldigt bra för det är ingen inflammation eller så alls, är du säker på att du inte gjort dig illa så det har blivit såhär?" Nej såklart det inte var så, det hade bara blivit så pga tandställningen. Keep on going. Tänkte jag ungefär.
Jag skulle låtit bli med det.
Får nu veta att jag kommer behöva operera i munnen och fick också ett "kostnadsförslag" som han kallade det. Snarare, så här jävla asapa mycket kostar det face it. Jag såg mitt sparkonto raseras.
Helt ställt, chockad och jävligt fundersam med alla dessa tankar och paniken ökar. Så sa han att det fanns tid redan nu på fredag eller fredag om 2 veckor på förmiddagen, vilken vill jag ha? Och så var jag tvungen att ta med mig någon då jag kommer vara ganska trött efteråt pga mitt lugnande jag bad om.
För det första hajade jag inte hur jag skulle få någon att ta ledigt från jobbet för att vara sällskap med en ner drogad, trött och förmodligen öm jag.
Hade inte så mycket val så nu på fredag blev det. Kan säga att jag var iskall och hjärtat dunkade i 300. Fan jävla skit.
Kommer därifrån med en ny tid, fredag morgon i Skanstull kommer då också vara 3600kr fattigare. Allmänt förvirrad, eh ja.
Hej rusningstrafiken nästa.
Fick också veta som tur var att Anja och hennes kompis Hanna inte skulle åka till Solna innan konsterten så jag hann alltså hem.
Det bestämdes att jag skulle ta med pizza till dom sedan skulle vi dra i väg på en gryyyym konstert!
Det var dock svårt att släppa tankarna.
Något som gör mig skit förbannad var också att dom dragit 400kr för gymkortet i samma veva. För det första så ska det inte gå på 400kr då jag har rabatt och jävligt lägligt att det kom nu. Tror inte direkt det finns en gud.
Mer om Oasis och bilder kommer. Detta var för att få ur lite av den ilska jag har. Skönt att ha jobbat ett par timmar, i snöstorm! Ofta man cyklar längst bort i Södertälje då, jora det gör jag. Tack tack tack. Ge tillbaka den där underbara känslan.

103 dagar kvar.

ge mig arsenik, för stan är full av tanter och tragik...


underbara onsdag.

Jag fick ju som sagt ledigt vilket innebar sovmorgon! Yes! Välbehövligt trots att jag inte sov speciellt länge. Så nu har jag hela dagen på mig. Att göra? Jo åka till Kista, tänkte faktiskt ta med mig mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent och kolla lite. Passa på när man ändå är på fel sida om stan.
Men det jag längtar mest till är ju såklart ikväll. Oasis! Jävlar va kul det kommer bli. Är sjukt taggad. Sitter och lyssnar in nya skivan dom släppt för att inte vara helt ute och cykla. Haha. Och den är riktigt grym! Jag tycker inte det för att jag ska se dom ikväll utan för att den är sådär lite rockig som det ska vara när det är Oasis. Topnotch.
Tror den här dagen kommer bli lite outstanding. Så får jag ta nya tag på jobbet imorgon. Sedan har jag helg. Kan det blir bättre? En dag extra att jobba (alltså mer in på lönen), Oasis, ledigt mitt i veckan och lång helg, och inte att glömma ny tatuering. I just loooove it!



Jag drömde också en helt sjuk dröm inatt. Eller egentligen flera men just den var bara galen. Jag fattar det bara inte. Tänk om det är så? Hope not. Eller kanske jag önskar det vore så. Jag vet inte vart jag ska sätta ner fingret och hitta Det. Drömmen var iallafall bara helt sjuk. Blir väl så när man får sova. Who knows.

104 dagar kvar.

låt det explodera i skyn...

en trött tisdag.

Imorse var det sanslöst jag ville bara dra täcket över huvudet och somna om lika snabbt jag hunnit tänka tanken att mobillarmet ringde. Usch. Det här mörka på morgonen är inte alls min grej. Tur att det blir ljusare för varje dag som går.
Väl på jobbet flöt det på, det gäller ju bara att ta sig upp och komma igång.
Skulle ju fått gå tillsammans med en kille även idag men riktigt så blev det inte. Fick ta en av coachernas områden, tuna. Vilket gick hur bra som helst faktiskt. Så jag hoppas att det även blev en okej insats tidsmässigt över huvudtaget också.
Väl hemma igen fick det bli lite yoghurt och musli och efter det dusch. Jävlar va skönt det var. Varm och skön dusch när man är frusen, underbart och extremt underskattat.
La mig i sängen med morgonrock och duntäcke, fortfarande frusen. Blä ingen hit. Somnade såklart som ett litet barn. För trött var jag minst sagt. Vaknade sådär lagom nu till innan Sverige matchen på tv. Perfekt helt enkelt. Det var riktigt skönt att få en liten powernap efter att man är helt utpumpad.
Blir heller ingen träning för mig ikväll. Benhinnorna mina behöver verkligen en stunds vila för nu är dom inte okej nånstans. Och jag gillar att jag har en så pass förstående tränare som tyckte att jag skulle stanna hemma, smörja in benen och bara VILA. Man vågar helt enkelt inte göra annat då. Haha.
Så nu är det handboll på tv och sverige spelar so far ett bra spel. Har pressen släppt eller vadan detta avslappnade spel?
Skulle tydligen jobba i Södertälje imorgon det hade dom missat att säga till mig. Men det blev ändrat och jag ska jobba där på torsdag istället då jag har tandläkartid i Kista imorgon hos den där rackarns specialisten. Skönt att jobben trillar in lite grann.
Men frågan kvarstår? Vart fan är lönen? Känns jävligt snik när jag nu också vet att Malin inte heller fått sin lön. Man blir ju förbannad och besviken på det här sättet.
Så blir nog en sådan där skit månad med ännu mindre pengar att driva runt på.
Men ska inte deppa ihop, imorgon är det Oasis! Yeey!

105 dagar kvar.

nu finns inget värt att stjäla...

så hade vi måndag.

En dag som för mig innebar jobb, byte från tullinge till tumba. Spännande och betydligt större och nya människor. Men gick bra. Inte helt fel iallafall. Och även imorgon sedan får vi se hur allt artar sig. Förhoppningsvis med många plus.
Det jag då hade glömt såklart var att sista dagen för att hämta ut min biljett till Oasis var idag.. Skit, fan, jävlar. Men håller tummarna för att mammilu kan hjälpa mig lite där. Annars är jag rökt, kokt och stekt.
Men också idag skulle jag ju lägga mig under nålen. Sjukt svårt att beskriva vad det blev så får bli bild sen helt enkelt. Men Viktor tatueraren var nöjd och jag var mer än nöjd. Så alla är glada. Haha.
Och nu är jag tröttare en tröttast och ska kasta mig i sängen. Idag var inte att leka med, min kropp är inte med mig alls. Så det känns sådär tyvärr. Benhinnorna är nog värst. Blä.
Men imorgon, jobb och så får jag se hur allt artar sig. Får se om jag kan träna imorgon eller om jag ska försöka vila benhinnorna. Hm. Ett beslut jag fattar imorgon eftermiddag minsann.

106 dagar kvar.

alla hjältar sänker huvudet nån gång...

vi är inte som alla andra.

Ni har väl inte glömt våran enastående hemsida som vi har? www.enannandelavtumba.se har nu också uppdaterat med nya bilder från dom senaste tillställningarna vi haft/varit på. Så kika gärna in där och lämna ett spår i gästboken! Why not?

batteri, torsk.

Ja, idag lirade vi ju som sagt match i Tyresö mot logiskt sett Tyresö. En match som inte var på våran sida. Eller jo till en början tog vi ledning med 4-1. Sedan fick vi veta att vi levde. Hej hej. Matchen gick som i en berg och dalbana vi kom ikapp och dom drog ifrån. Riktigt irriterande.
Och det tog musten ur oss alla. Att kriga som vi gjorde i försvar är inte så jävla roligt alla gånger. Jag är fysiskt och psykiskt paj. Egentligen finns det inte så mycket att säga om matchen än, hoppas vi håller oss på 3e plats iallafall.

Gårdagen, som jag sa kvällarnas kväll. Eller något i den stilen. Började med en god middag på Hirschen, billigt också. Vi gillar´t. Stackars Kadde slog knut på sig själv i all hets för att försöka göra alla gästerna nöjda och glada. Dock tror jag inte att omgivningen gillade oss. Vi kan låta en del. Haha. Tackar iallafall för en god början på kvällen.
Vidare mot Söder och Högbergs. Vi hade faktiskt tur, extra öppet till kl 3 så vi behövde inte ens gå vidare. Bra som fan. Några lite mer överförfriskade och några inte alls. En lite smått ojämn kväll där men det var roligt. Kul att så många ville vara med under kvällen mer eller mindre. Dock lite synd om Carro som med ledsna miner fick gå mot andra vänner. Bättre än inget va Carro? ;)
Min vän från sveriges baksida anslöt senare under kvällen också med sin inflyttade vän i Vasastan. Som för övrigt hade noll koll. Inte lätt att vara turist. Haha. Men kul var det! Fick ju sig ett gott skratt när dom knappt visste vart dom befann sig.
Lyckades också ordna upp lite oklarheter med Robin, jävligt värt.
Hela helgen avslutades med thaimat. Sådär mysigt ni vet. Snart är det fan sängen innan jag somnar på tangenterna. Har lite som väntar imorgon. Fjärilar i magen, ooo ja!

         

Eftersom jag hade jääävligt tur med min underbara kamera som strejkade och inte hade batteri så fick min trogna mobil stå för bilderna. Jag som annars alltid laddar kameran så det inte är ett problem. Fan.

107 dagar kvar.

kanske det, men de var nånting att göra medan man väntar...

ikväll, kvällarnas kväll.

Som det är sagt. Ikväll ska jag och Virre firas helt enkelt, middag och utgång med gänget. Kommer nog bli hur roligt som helst. Så kommer jag nog förmodligen träffa min vän som är här för en kort visit också. Say no more, tror kvällen kommer bli hur nice som helst helt enkelt.
Så idag har man inte gjort speciellt mycket, var precis en sväng på gymmet. Mest  för att röra på mig kan man väl säga, så körde inte så hårt med tanke på matchen imorgon. Så nu är det bara att fortsätta göra sig iordning för att sedan kila iväg mot tåget.
What a night.
Hoppas bara den blir så bra som man tror och känner på sig. Annars lär ni märka besvikelsen imorgon efter matchen om jag inte hinner med ett inlägg innan dess vill säga.
Vad ska alla andra hitta på ikväll då? Det är ju trots allt löningshelg för dom flesta.

108 dagar kvar.

8 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3

livet förändras, vart jag än går...


bra humör.

Så där ja! Bokade just en sådan där fantastisk Oasis biljett serru! Hur grymt är inte det! Tur att Anja i laget skulle gå med sin kompis. Ibland tror jag att gud finns bara för mig. Oasis har jag lyssnat på i så många år jag kan minnas, dom är en av mina favorit grupper. Nej ingen klår Håkan och kommer aldrig göra. Men jag kan faktiskt lyssna på mycket annat också, nästan allt.
Så jävla glad är jag nu! Lalalala! =) <3

Som Anja sa "Wonderwall nästa!" Ooo ja.



jag måste sova tills vintern är borta...

en sådan där fredag.

Allt har varit lite upp och ner idag. Jag har inte haft helt fel kan jag säga, mensvärken startade igår kväll och inte bättre idag. Var på jobbet till strax efter 10 då det blev olidligt efter det. Skulle inte palla att springa i trappor osv med den värken, det fanns inte. Så det blev att åka hem. Inga problem som tur var. Så måndag och tisdag väntar tumba. Nice.
Åkte och handlade så jag slapp tänka på det och sedan hem. Laddade ner två filmer och åt lite lunch eftersom det inte blev av på jobbet. Såg kanske en halvtimme på Mamma Mia innan jag var borta. Sov en stund och när jag vaknade var det bara att se om därifrån jag somnat. Haha. Men det var hur skönt som helst att slippa ha ont för en stund. Istället drömde jag massa skumma grejer som i sin tur inte var så fantastiskt kul.
Men när jag vaknade fick jag mig en liten överraskning iallafall. En kompis är i sthlm för ett tag så ska försöka ses, förmodligen imorgon då vi ska ut. Nattis skulle ordna med att boka bord så vi kan käka tillsammans och sedan fest fest fest. Virre fyller ju år idag, stort grattis löiktor!
Och jag förra lördagen. Så vi ska fira oss. Sjukt kul.
Vad kvällen har att bjuda på vet jag faktiskt inte. Den som lever får se. Men alltid kul att vakna till överraskningar.
Ska laga middag till mig och mamma iallafall, kyckling fajitas. Mums.
Men det känns verkligen som en heeel skum fredag, kan inte sätta fingret på det. Sådan konstig känsla, lite små jobbig ni vet.



Virre i egen hög person. Nu är vi lika gamla, yngst i gänget som man säger.

109 dagar kvar.

var det den stora poeten som hon var förälskad i...

kan helgen komma nu.

Det känns som att veckan aldrig tar slut samtidigt som jag tycker att det går fort. Skit konstigt. Jag är lite konstig. Idag satt jag och åt lunch 10 över 9 (?!) Kändes sådär. Men så går det när man gör klart saker lite snabbare än vanligt. Det betydde även att jag klev innanför dörren hemma vid 13 tiden. SKÖNT! Underbara dag, trots snöfall och glans is.
Passade på att hälsa på Sarah på hennes jobb när jag ändå hade post som skulle till stället brevid henne. Alltid lika trevligt att träffa på den tösen. Som jag för övrigt saknar väldigt mycket.
Väl hemma var det till att vända mot affären och införskaffa en del nödvändiga saker så som tuggummi och ja ni vet.
Passade på att prata en del med mammilu också som var hemma från jobbet idag innan jag gick och la mig en stund. Kollade klart på Hata Göteborg som jag påbörjade för ja är det en vecka sedan? Haha.
Sedan var det powernap. OJ vad jag behövde det. Sjukt skönt. Måste ju orka se Sveriges match ikväll efter träningen. Hoppas också att mina benhinnor inte protesterar idag som dom gjorde i tisdags. För det är inte kul någonstans. Så går det när man blir överansträngd och kyla på det. Not good.
Imorgon, last day so far in Tullinge för på måndag och tisdag skulle jag jobba i tumba istället. Nice. Snacka om nära till jobbet.
Snälla söta rara helg, kom hit nu. Håller tummarna för några kronors lön också.



Någon som vill gå med mig på Oasis? Biljetter finns kvar och jag vill verkligen gå. På onsdag nästa vecka 28 jan.

110 dagar kvar.

allt är så enkelt när man börjar, långa vägar...


take it isi.

Min säng ville ha mig imorse. Jag höll knappt på att komma upp helt enkelt. Tränade sent igår och så försökte jag vänta på att mamma skulle prata klart i telefon, men misslyckades och somnade ifrån typ, allt. Så när jag vaknade av klockan imorse var jag sådär lagom förvirrad.
Fick ta mig upp med hjälp av alla positiva tankar om att det är onsdag. Men det var motigt. Lättare skulle det minsann inte bli när allt ute hade frusit och även min bil. När jag äntligen fått upp min frusna dörr och startat bilen för att göra ett tappert försök att skrapa rutorna går inte dörren att stänga. Tänkte att det löser sig nog. Men där stog jag med en dörr som inte alls var med mig. Fick hämta ut mammilu som även hon hjälpte till. Inget funkade. Nu hade jag hunnit tänka alla härliga svordomar jag kan. Sen till jobbet och senare skulle jag bli om det blev kommunalt.
Men till slut löste det sig och vips funkade dörren och endast 10 min sen till jobbet. Grymt.
Dom säger att med vilja går allt.
På jobbet gick det som vanligt dock var det helt sinnessjukt halt och gropigt nästintill omöjligt att köra runt. Kan säga att jag höll på att vurpa både en och tre gånger då bakdäcket ville fara iväg nån annanstans. Tuff dag. Men idag lös iallafall solen.
Huvudvärk så att jag tror att mitt huvud väger 15 kg och vill helst av allt trilla av. Så idag blev det minsann inget gymmande för mig. Skit också.
Min dag är ganska självklar tackvare min huvudvärk. Chill. Ska börja laga mat nu i och för sig. Några bra program som går idag kanske?

Hoppas pappilu mår bättre med förkyldningen och har det tok skönt. Jag är avundsjuk som få. Ta mig härifrån.

111 dagar kvar.

rock´n roll dör aldrig, nej, kom tätt intill...

tuff vecka.

Helt enkelt blir det så. Den här veckan är ingen bra vecka, mått små konstigt och definitivt inte sugen på mat. Inväntar en helvetes mensvärk som säkert gör mig sängliggande, håller tummarna för att jag slipper.
Så fick jag veta av ett samtal mamma fick i lördags på min självaste födelsedag att en vän till familjen som alltid befann sig i idrottshuset för ett par år sedan gick bort förra onsdagen.
Så veckan går lite i sorgens tecken. Vila i frid, vi tänker på dig och skänker värmande tankar till Bernte <3

för hon säger att hon redan sett spanien...

mitt liv som brevbärare.

Man kan tro att brevbärare är omänskliga och klarar allt. Nåja, i vilket fall så tänker man faktiskt inte på vilket helvete det faktiskt kan vara. För posten ska ju ut oavsett om solen lyser eller ej.
Idag lös solen någon annanstans i världen men verkligen inte över mig.
Dagar som denna gör det hela liiite tråkigare, jobbigare, kallare, blötare och framför allt skapar det irritation. Både hos brevbäraren samt mottagarna då posten är oläsbar. Sorry.
Men inte mycket att göra. Bara för att det är regn, hagel och snöblandat regn som över går i rejäla snöflingor stora som dasslock hindrar det inte för att posten SKA ut. Här kan man inte direkt komma med något som heter "för kallt" eller något i stil med "men det regnar ju" Som svar då misstänker jag att du får "synd"
Så ni kanske förstår att vädret komplicerar jobbet en hel del när man har en dag som denna. Idag blev det helt enkelt att sladda runt med moppen på isfläckar här och där samt att man inte ser något då det kommer rätt i ögonen eller på hjälmen så man ändå inte ser.
Kan nog skatta mig lycklig att jag fick ta moppe då dom har dubbdäck och det går faktiskt liiiite snabbare. Trots att farten lös med sin frånvaro idag då det var så halt. Men iallafall.
In kom jag och posten var utdelad, jag var dyngsur överallt och iskall. En värmade kopp choklad och sedan längta efter torra varma kläder. Hej, det var min dag.
Vi brevbärare är inte omänskliga, vi är precis som du.

112 dagar kvar.

men jag såg aldrig riktigt var vi var...


vem fan beställde snön.

Jag gillar snö, absolut. Det blir ljusare, mysigare och låter så härligt när man går ute och allt det där ni vet. Gör liksom denna mörka årstid lite kortare. Men just nu gillar jag det inte. När man är Allan Svensson är det inte okej med snö. TUR för mig att jag fick köra moppe idag istället för cykel, fy bubblan. Och tur jävlar för mig att det gick bra med moppen. Har ju faktiskt inte kört moppe på säkert 6 år. Jag är en dold talang i mycket må jag säga. Eller?
Efter en snöig dag utomhus och spring i trappor hit och dit var det bara att fara hem. Städa snabbt som sjutton åka iväg passa på och sola innan man skulle till tandläkaren. 455 jävla sjuka pengar för att man ska ta EN röntgen bild som tar 30 sekunder! Ingen dålig timlön om det skulle vara så!
Så hej, pank like hell typ. Skit sur på det där systemet. Whatever.
Efter det blev det gymmet direkt. Skönt att man kommer igång lite, och hur i hela världen fick jag kondition? Bara sådär pallar man köra bra länge, först igår nästan hela matchen såsom kanskr 5-7 min sedan idag på gymmet en jävla massa kondition. Great work! Ska försöka hålla detta uppe också så det blir mer resultat som syns.
Så nu väntar man bara på handbollen på tv och en riktigt chill kväll. Nice price på burger king.



Bror när han tatuerade sin senaste. Jag om en vecka då.

113 dagar kvar.

och det räcker för mig nuförtiden...

tack för alla gratulationer.

Fast det kändes konstigt då det inte kändes som att man fyllde år. Men tackar så jätte mycket för alla som har grattat mig! Hade en bra födelsedag med chill mesta delen av dagen med mamma i vardagsrummet och sov i omgångar. Riktigt skönt och jag behövde det. Skulle tagit mig till gymmet också men det sket sig. Efter att ha avnjutit en god middag från det indiska stället här och glott på handbollen så gjorde jag mig i ordning för att ta mig till Salem och Carro.
Möter upp Jimmy och Danne och far mot Salem. Vi hade det jätte trevligt hos Carro med bra musik och härlig sällskap. Gick mot Passione också men där hade dom för kvällen 24års gräns så vi gick tillbaka till Carro, lika bäst det enligt mig. Haha. Har aldrig varit på Passione förut så kan inte yttra mig om hur det är där.
Fick skjuts hem av snälla Nadia så det var toppen. Krascha i sängen för att sedan kliva upp laddad till match.

           

Så idag var det match. Mot Notlob (Bolton) vi hade aldrig vunnit mot dom. Förra matchen blev det lika efter mycket om och men, skit match. Men idag, vi var helt med på noterna och körde vårat spel. Så som vi SKA spela. I början var det en del tenkiska fel då jag tror vi var nervösa men det ordnade sig ganska fort och vi tog komandot över matchen. Så ja. Lugnet spred sig i laget och vi körde över dom med 25-14. Otroligt att vi helt plötsligt bara fick till det. Sjukt sköna nya friska poäng! Själv lyckades jag peta in två jävlar. Okej insats. Kanske det är dags att vakna nu?
Nöjd med helgen helt enkelt. Ny vecka nya tag.

114 dagar kvar.

jag har aldrig fångat en enda dröm...

oasis 28 januari.

Någon som är sugen på att se Oasis på Globen onsdagen den 28 januari!? Som mest kostar biljetterna 500kr.


grattis på mig.

Då fyller man hela 21 år. Gammal som gatan men det känns inte ett dugg. Mormor frågade hur det kändes idag och allt. Det jag hade som svar på det var "jag fattar inte varför jag fick presenter på morgonen och vad folk håller på och smsar om hela tiden" Hon skrattade bara åt mig. Min mormor är lite speciell. Så tyckte hon också att det var bra att jag inte hittat någon ny kille "för att det var bra att vara lite själv också" "och med tanke på att jag ändå åker snart" Sedan att jag varit singel i snart 1 år hör inte hit. Haha.
Dagens i sig har inte varit så mycket mer speciell än andra lördagar egentligen. Myst med mamma framför tvn och när hon somnade åkte jag och shoppade på bolaget åt mig och Jimmy. Troligen utgång ikväll för oss två men vi hade fler alternativ så får se vart kvällen tar oss.
De presenter jag fått idag mer än alla gratulationer som jag tackar så innerligt för! Så fick jag cocktail boken med 1001 recept och presentkort på HM samt pengar.
Stort stort tack!
En skön födelsedag som det inte känns som helt enkelt.

115 dagar kvar.

9 veckor kvar innan pappa kommer hem <3

jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster, rusa rakt in i ditt liv...

imorgon fyller jag 21.

Säger dom iallafall men det är inget jag känner av direkt. Eller okej jag börjar väl bli till viss del senil, jag kallar det alzheimers light. Och rynkorna dyker nog upp vilken dag som helst. Visst just SÅ gammal är jag väl inte, fast jag vissa dagar känner mig som mellan 90 och döden. Jag har myycket kvar att upptäcka, många resor att utföra och hinna ändra mig med mitt liv säkert tusen gånger innan jag kan känna att jag är nöjd. Jag växer hela tiden in i den jag så småningom blir.
Som ni kanske märker har jag inte så stora förväntingar på en födelsedag som inte är lika stort som t ex att fylla 18 eller 20. Väldigt förstående. Så är ju inte familjen samlad alls då min bror befinner sig i Uppsala och pappa ja, som ni vet är i bl a Thailand och Malaysia tills i mars.
Kanske blir lite fest imorgon, vore ju kul att göra något på självaste födelsedagen iallafall.
En arbetsvecka över, min första som "Allan Svensson" såklart som brevbärare är det jag vill komma till. Har gått bra och fick ett eget område idag som gick bra, tror jag. Skönt med helg säger jag.
Frusen som få fick jag helt enkelt ta mig ett varmt bad när jag kom hem, att cykla i minus 9 grader i X antal timmar känns sådär efter ett tag.
Fick också en fin ny almenacka av mor min, precis som förra året haha. Hennes kommentar till det hela "Jag hittade den här och tänkte att du ändå aldrig kommer få arslet ur vagnen att köpa en ny nu när din går ut" Ibland känner min mamma mig väldigt bra. Jag har tänkt tanken men aldrig gjort slag i saken. Haha.
Glott på handboll har vi gjort också, Jimmy lirade borta mot Polisen, en match vi gärna glömmer. Nya tag på söndag. Lika så för oss som har en match att vinna då.
Nu utpumpad och trött som människa är det dags för sängen. Inte lätt att vara mig ibland. Jag är ganska hopplös och jobbig till viss del.

116 dagar kvar.

men jag såg aldrig riktigt var vi var...

hurtbulle.

Dom säger det iallafall. En dag i framtiden kanske man blir lite fit också? Det är mitt mål, minst sagt. Har tränat lite handboll idag och gjorde ett försök att gå ut och springa, vilket var på tok för kallt så blev en ytterst kort runda. MEN vi var ute. Tanken som räknas har jag hört. Men träningen var väl flummig? Like always. Men på en bra nivå, sådär som bara vi kan. Eller? Nåja jag hade roligt iallafall. Men på söndag är vi taggade och motståndarna ska vi försöka göra köttfärs av.
På tal om det. Kul att man inte hade någon som helst aning om hur Sweeney Todd filmen var. Där ligger jag i min ensamhet och förväntar mig inte så mycket lyckas slumra, spolar  tillbaka och vad händer.. Joo hur mycket blod och grejer som helst. Jag blev så förvånad att jag inte hann bli rädd och när jag insåg att jag inte gillar sådant blev jag inte rädd längre då det blev för mycket. Haha. Överlag tyckte jag filmen var bra, väldigt speciell. Men tack för upplysningen om "den är skit bra" och thats it.
Så det blev helt enkelt att se på Hata Göteborg, som även den jag fått höra "en bra film och skit kul" hm. Jag har 20 min kvar att se, jag blir bara arg. Kanske slutar lite roligare?
I vilket fall som helst blir det tidigt i säng ikväll, är trött och det är jobb imorgon. Tänkte slå på stort och gymma efter jobbet också, minsann en hurtbulle. Haha.
Man försöker.



Så här mysigt hade jag det igår. Det är värme och kärlek. Eller något sådant. Dock en ganska oskarp bild men ni hajar.
Kanske ska försöka återskapa det där härliga. Eller så skiter man i det. Haha.

och du förtjänade en nominering för rollen du spelade...

toppen väder.

Men kan säga att det var bra kallt att cykla i Tullinge iallafall. Bara för att solen lyser är det minsann inte varmt. Det fick jag erfara. Jag fick helt enkelt cykla lite snabbare för att bli varm och komma fram fort. Saken är ju biff.
Fick ett halvt område själv idag som jag skulle klara av. Och eftersom jag inte är sådan som tror att jag är bäst och klarar av allt trots att man inte är hundra, blev jag nervös. Kommer jag verkligen klara av det? Tänk om jag kommer in typ, ikväll..? Ja ni fattar. Helt plötsligt fick man ansvar och hade ingen att stötta sig emot eller fråga om man var minsta lilla osäker.
Men herregud, vad hade jag mig att oroa mig för? Nada. Det gick som en dans. Sedan vet jag inte om jag var snabb eller långsam. Men kort dag blev det i vilket fall som helst. Var ju faktiskt ändå inte så mycket som det kommer att bli, detta var halva av vad man kommer få senare. Shit. Hej, jag kommer komma hem mitt i natten. Haha.
Äh med lite rutin och vana brukar man klara det mesta. Inte sant?
Soft torsdag helt enkelt. Hur skönt som helst när vädret är så pass bra. Fick sluta tidigt. Tidig träning idag. Hallå, vad mer kan man begära?
Okej, det största minuset idag är löpningen innan träningen. Fy fan va tråkigt. Men man blir inte bättre om man inte tränar.
Nu ska jag glo på film, haha försöka se klart den där rackarns filmen som påbörjades i måndags. Sweeny Todd. Risken är stor att jag somnar men då är det bara att se om, igen.

117 dagar kvar.

och känn dig inte skyldig om du möter mig där...

saker och ting på sin plats.

Pusselbit efter pusselbit börjar komma till sin rätta position. Så som det ska vara. Så som jag vill ha det. Kan det verkligen bli så bra. Man går ju bara och väntar på bakslaget. För tro mig, det kommer.
Jag behöver inte vara nervös över min onsdag längre, för den är över. Med betydligt roligare besked än jag förväntat mig. Kan vara för att mina förväntningar låg väldigt lågt.
Var iväg på ytterligare en intervju för ett jobb idag. Ja jag har redan ett jobb vilket jag är väldigt glad över, inga konstigheter. Men detta jobb handlar om några få timmar i månaden och enbart för mitt eget bästa och självklart tycker jag att det ska bli himla roligt.
Olearys på Heron City helt enkelt. Jag var där för intervju som servitris extra men snackade till mig att istället få jobba som "nisse". Dom hade tillsatt bara för två veckor sedan en ny bartender så dom var bemannade där men behövde folk som serverade. Men då tackade jag för mig på ett snyggt sätt och sa att det jag var ute efter var att komma närmare baren. Så han funderade fram och tillbaka hur han kunde hjälpa mig med detta och få in mig där. Är helt förvånad över hans engagemang till att ha mig där trots att den tjänsten inte fanns tillgänglig. Iallafall kom han på att på bowlingbanorna så serverar dom också dricka, alkohol som läsk. Så istället för att belasta dom i baren med det jobbet också så fick jag den uppgiften. Alltså att hoppa in där när det är mycket nog iallafall. Alltså får jag lära mig yrket iallafall. Eftersom jag får ta drickan som jag vet om annars ber jag om hjälp. Vilken fantastisk lösning säger jag bara!
Är faktiskt väldigt glad över detta. Och bara några timmar i månaden. Grymt för mig, då behöver jag inte vika några helger helt till jobb men ändå få in lite extra pengar. Jag säger då bara, tack. Jag kommer trivas som fisken i vattnet på Olearys då sport är en stor del av mitt liv.
Bra va? =) Ibland blåser vinden åt rätt håll.
Så med detta glädjande besked lägger jag mig i sängen och kollar på "Semester svenskar" och tar en kopp te för att få upp värmen. Nu känns det kul igen.

Tack Fredrik för tidningen också! Haha. Det var väldigt kul att öppna brevlådan idag.



Mamma och tomten (Peter) på julafton. Vad är en jul utan en riktig tomte.


118 dagar kvar.

och jag vågade aldrig hålla din hand...


day 2 over.

Japp då har man jobbat två dagar på nya jobbet. Jag känner faktiskt att saker och ting börjar fastna, men vissa saker är bra svåra att förstå sig på. Like all the things in the world. Nåja där ska man förhoppningsvis kunna stå ut det som behövs. Än så länge är ju allt nytt och ganska kul.
Gårdagen blev annorlunda faktiskt. Men kvällen blev utan tvekan bra iallafall. Värt att känna sig lite extra trött nu. Men vad gör man inte för att vända tillbaka dygnet som det ska vara?
Kom på att jag är lite nervig inför imorgon. Det kan ju faktiskt vara lösningen. Men ska inte sätta för höga förväntningar då det kanske är helt fel ute. Värt ett försök tycker jag.
Tänkte iallafall vila lite innan träningen, annars slår garanterat ögonlocken ihop innan jag hinner sätta mig i bilen påväg hem från träningen. Not good.
Så är det ju faktiskt inte många dagar kvar innan man fyller år heller. Usch fy fan va gammal jag blir. 21 bast. Så glöm inte att gratta mig på lördag. Haha.
Nä vila sa vi va?

119 dagar kvar.

universum är ett monster, men det har sparat dig och mig...

så kom tröttheten.

Pigg hela dagen trots att jag såklart somnade sent igår pga att jag vänt dygnet och upp piss tidigt. Nytt jobb stog för dörren. Börjar bli en vana att känna mig ny på jobbet. Haha. Skämt och sido.
Första dagen var helt okej. Kan inte säga att man var speciellt strålande på något men va fan jag är ju ny. Och sjukt mycket man måste lära sig. BAH. System system system. Det är minsann inte lätt. Den lätta biten trodde jag att vara att lägga breven i rätt brevlåda, inte as lätt då inget ligger i ordning och man får springa om vartannat i trapporna. Men motion får jag minsann! Så det så!
Men so far är det ju bra tidsfördriv och bra betalt. Tack och bock. Och till på köpet super "snygga" gröna kläder så man syns ORDENTLIGT. Så ja.
Slutade iallafall tidigt, halv 2 så jag klagar då inte. Men har lärt mig att inte ropa hej för tidigt. Det kanske var en bra dag.
Fick just ett samtal också. Ska bolla lite med mamma hur jag ska göra med den saken. Är jävligt osäker men ska iallafall dit och prata med dom på onsdag. Kan det vara en pil i rätt riktning? Who knows.
Inser mer och mer att tiden förminskas med stormsteg och snart åker jag. Fast innerstinne har jag nog redan åkt tror jag. Men snart är det verklighet också. Som en arbetskamrat till mamma sa till mig idag när jag var och handlade "Ja pappa hinner väl knappt komma hem innan du drar" Så sant så sant. Men som svar gav jag "Jag har bott tillsammans med dom i 20 år, tror jag klarar mig drygt ett år utan att ha träffat honom" Iallafall intalar jag mig att jag gör det.
Pappa är hemma om mindre än 10 veckor nu. Längtar längtar längtar. <3

120 dagar kvar.

dom som går runt tills dom försvinner...

great night.

Vilket konstig men rolig kväll det var igår. Hämtade upp Johan hos sin mamma för att sedan dra till Micke och Pia där redan Jimmy, Danne och Hajas satt och värmde. Så vi intog platser i soffan och var inte sämre vi. Super trevligt med prat och diverse innan vi begav oss mot stan.
Mötte upp Carro i tumba som också skulle med och ha det roligt. Påvägen mot tåget fick jag även tag i Anton och vi skulle alla ses på Hirschen. Stackars Carro bara som behövde festa på jobbet men hon sa att det var lugnt så länge hon höll sig någorlunda fräsch. Haha.
Och inne på Hirschen mötte vi även upp Nadja. Sedan var festen igång. Efter en stund där och går mot baren så fick jag syn på Anton och hans barndomsvän Tobbe. Man kan säga att vi båda blev väldigt glada över att se varandra. Haha. Säger bara tur att han var så pass dragen så han inte kände hur tung jag var. Nåja. Dessa två herrar anslöt sig till vårat bord och så snackades det hejvilt.
Hann även upp och dansa en sväng med Nadja och Carro. Himla roliga tjejer det där måste jag säga!
Vid 2 tiden tror jag det var så kom även Markus dit efter han slutat jobbet. Lite av en Magaluf reunion på Hirschen då en tjej i baren också jobbat där nere och en annan tjejkompis till grabbarna också var där.
Dags för stängning och även dags att säga hejdå och tacka för en trevlig kväll. För det var de verkligen. Hade super roligt!
Så var det bara det där med fyllekäk och grejer. Dock var jag bara moraliskt stöd då Max hamburgare inte lockar mig. Sedan var det ju också den där helvetiska bussresan hem också. Tjollahopp.
Hemma halv 6 på morgonen och bara  tok krascha i sängen. Det var minsann nice.
Idag har det varit typiskt söndag och jag har bara legat och chillat i soffan med mamma. Skönt som få.
Imorgon börjar allvaret och jag på nya jobbet City mail. Herrejesus. Eller något i den stilen. Det jag undrar mest är hur fan jag ska ta mig upp halv 6 imorgon.

           

Lite bilder från igår kväll helt enkelt. Tog inte så mycket kort men några hanns med iallafall. Duktiga jag som får med mig kameran, trots att den glöms bort en del. Haha. Don´t hate me.

121 dagar kvar.

och det rör mig inte alls om det är dag eller natt...

match.

Så då är man taggad för match. Äntligen. Har  varit ett litet uppehåll över jul och nyår men nu är vi igång. Så nu hoppas jag bara att vi inte underskattar Gustavsberg som vi slog ganska lätt med 41-9 i förra matchen hemma. MEN man vet ju aldrig. Underskatta aldrig din motståndare.
I vilket fall hade inte jag tänkt det iallafall. Hoppas dom andra i laget tänker i samma banor. Kan bli tufft annars.
Så hoppas att alla är friska och hela så vi kan köra på. Plus att passningarna sitter annars kan det bli knepigt. På träningen såg det sådär ut. Det man gör på träning gör man på match. Tyvärr.
Men taggad och redo för match helt enkelt. Med vilja går allt har jag hört!
Hoppas kvällen blir kul också och att vi kan träffa Anton från Treo. Man vet ju aldrig. Men hoppas på en kul kväll helt enkelt.
Saknar pappa massor. Fick se en film på honom igår från Cissi. Hon var ju i Thailand och träffade honom. Så det var jätte kul att se! Inte långt kvar innan han kommer hem nu!

122 dagar kvar.

känn ingen sorg för mig göteborg...

soft fredagkväll.

Måste säga att det har varit grymt skönt att hålla sig hemma en kväll som denna. Har käkat gott och ätit lite snacks, som man i och för sig kunde varit utan. Så har jag Tim och mammilu spelat buzz på mammas beordran såklart. Hon är så nöjd över sin julklapp så. Och vi är ju inte några dåliga barn utan vi ställer upp på mamma när hon vill spela. Haha. Vi har bra roligt då också.
Det gick bra på gymmet också, tränade en timme och mjukstartade lite för att känna på det sen för att inte öka på min träningsvärk som gör sig påmind. Men nu har jag iallafall börjat och det gör mig nöjd. Nu är det bara resten kvar då..
Bara man kommer in i det och får en rutin i mat och träning ska det inte vara några problem tror jag.
Haha tycker lite synd om Johan som kanske känner sig lite dissad idag. Dom flesta i gänget ligger hemma med diverse feber och förkyldningar. Jag själv valde att stanna hemma då det är match imorgon. Och man behöver inte festa varje fredag och lördag. Så imorgon planeras det dock lite fest. Det räcker just nu.
Kan vara bra att trappa ner om jag hade tänkt att bli lite fastare i kropp och själ.
Har även hittat väärldens bästa låt, är helt förälskad: Kings of leon - Use somebody. Helt underbar.
Kolla lite till på tv med mamma sedan sängen. Taggad för match imorgon. Men dagsformen kunde varit bättre om jag inte legat så jävla mycket på latsidan. Nåja, jag är på gång.
Drömde inatt också efter att ha pratat med en vän om hans thailands resa som han planerar att jag åkte med och träffade pappa. Allt kändes väldigt verkligt då jag igår insåg att det behöver inte vara så svårt att göra en sådan resa men samtidigt att jag inte kan. Det var tufft att vakna upp och förstå att inget har hänt. Fan.

stark som våren nu när den blommar...

en bra fredag.

Vaknar och solen lyser in i mitt hem. Sådär mysigt ni vet. Lite snö är kvar också trots plusgraderna igår. Perfekt. Det känns som att det blir en bra fredag. Eller iallafall hoppas jag på det.
Och gårdagen började ju som sagt kasst, men slutade desto bättre. Handbollsträning, guuuld jag älskar den sporten! Jag blev på strålande humör, trots den piss tråkiga löpningen utomhus.
Efter träningen så fick jag åka tillbaka till Salem då jag skjutsade min granne med flickvän hem till henne.
Pratade också med Jimmy i över en timme i telefon. Vi pratade om typ allt. Det kändes faktiskt väldigt bra av någon konstig anledning, vi pratade ju inte om något speciellt. Men ibland kan så lite behövas så mycket.
Under samtalet fick jag även veta att Tre O Anton kommer hit imorgon. Då blev jag väldigt glad! Att få träffa den grabben på hemma plan grymt. Haha. I och för sig var det 3 månader man träffade honom. Men whatever. Hoppas det blir så också. Han känner ju liksom inte bara en här i Sthlm.
Idag annars, no idea. Har ju match imorgon i Gustavsberg så blir nog chill. Ska försöka ta mig till gymmet snart är det tänkt. Måste ju inviga kortet och träna bort träningsvärken som kommer göra sig påmind.
Yes, jag är igång.



123 dagar kvar.

det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans...

gäller bara att ta tag.

I saker och ting. Det gjorde jag idag. Och nu känns det jävligt bra och fick lite press på mig. Känns förbannat skönt. Jag var och köpte gymkort på Salems gym och det är riktigt bra priser och man kan variera träningen så det känns bra. Plus att jag hade rabatter eftersom jag spelar i BK Salem. Great! Det gillar jag.
Och när jag var klar där så åkte jag till tumba och fyndade ett schysst linne på den nya affären. Kanske dags att börja om på riktigt?
Kommer få grym hjälp av min "syster" Alex också. Tack för all hjälp hittills!

häll ut havet ända bort till horisonten...

det minsann.

När jag kliver ut i köket ser jag ett kuvert ligga på bordet och visste genast vad det handlade om. Fan. Jag som igår kvittrade om att jag slapp eftersom jag inte fått hem något om det. Men jo tjena, ropa aldrig hej.
Kuveret var från folktandvården som tänker råna mig. Eller okej, det är dyrt och jag har en piss tandläkare som jag förmodligen kommer byta efter kanske 15 år jag haft henne. Nåja, brevet handlade om röntgen, dock i tullinge av min tand. Vilket jag lovar att det kommer sluta som jag inte vill. Rotfyllning. Dagen kan ju bara sluta bättre än den började iallafall.
Tur att min älskade mamma tänker på mig och tipsade om en rejäl rea nere i Tumba i en ny schysst butik som jag tänker kolla i minsann. Ska allt tröst shoppa lite. Eller kolla om jag hittar något iallafall.
Ett stort fett plus i kanten är också som jag glömt berätta att Akhila med vänner har bokat resa till Magaluf för att fira semester och hälsa på mig! GRYMT! =) Sjukt kul att dom kommer och hälsar på!



Jag vill åka nu.

och det låter som om det går på dig...


mer snö.

Det är så härligt med snö, man blir mycket piggare och gladare av det. Ändå vaknade jag upp med en väldigt wierd känsla, som att jag inte sovit fast jag hade det, eller? Ja jag vet inte svårt att sätta fingret på. Och drömmarna fortsätter. Det måste ju finnas ett stopp nångång. Nåja, det kanske ändras sen när jag får lite rutiner i mitt liv. Iallafall hoppas jag på det.
Ingen kryssning blir det heller. Känns super trist då jag fyller år den helgen och det skulle vara roligt att bli firad på det sättet. Trots att jag hatar båtar mer än något annat. Men det är själva grejen, speciall kryssning.
Så nu får jag se vad jag gör på min födelsedag, som jag känner just nu vill jag göra något annorlunda eller kanske bara en god middag med min familj. Vore ju hur nice som helst. Men får se vad det lider till. Jag fyller ju bara 21 och det är ju inget att hurra för direkt.
Idag börjar träningen igen, känns skönt för jag har saknat det! Handboll är ju ändå något jag brinner för. Och på tal om handboll såg jag finalen igår inför VM, Sverige-Sverige 2 i final. Inte helt oväntat men det som var oväntat var att Sverige 2 vann på straffar. Riktigt kul att se!
Och innan finalen glodde jag på Grammis, men hade ju såklart glömt bort att det gick och blev påmind försent så missade när Håkan Hellström fick sitt pris som årets manliga artist. Det var han mer än värd!



Nu vet jag inte vad jag ska pyssla med men får se vad jag hittar på.

124 dagar kvar.

du kanske aldrig mer är med mig, men om vi var nån annanstans...

upp och ner dag.

Upp som en sol ner som ja vad du vill. Såg fram emot dagen en del, min lillebror skulle tatuera sig och jag skulle vara moraliskt stöd samt hitta inspiration till min egna. Nåja dagen kunde börjat bättre. Min fantastiska lillebror hade tappat bort sina två presentkort och hade han några pengar annars, svar nej.
Paniken ökade och vi sprang runt och letade precis överallt och ringde mammilu. Nope ingen av oss kunde hitta dom.
Sådan underbar syster som man är fick man stå för tatueringen så länge, fram med mitt presentkort och lite stålar så var saken biff.
Inga glada miner iallafall och min klump i magen växte. Fan är det mitt fel ändå?
Tatueraren var försenad en timme och vi åkte hem och letade vidare, dock utan resultat såklart.
Men i bakhuvudet visste jag att så fort vi kommer hem och mamma får kolla runt lite hittar hon dom. Mammor kan och hittar allt.
Efter att Tim var klar och jag bokat tid så hämtade vi mamma och for hem. Och inte hade jag fel heller, mamma hittade dom efter lite sökande som tur var. Dom hade förflyttats bara. Puuuh. Klumpen är som bortblåst och mitt presentkort och pengar är säkrade. Nice.
Så direkt när jag kom hem blev det till att beställa en ny regskylt till min fina bil. Billigt och bra faktiskt. Så snart behöver jag inte tänka på nånting.
Men samtidigt som man blev glad blev jag besviken. Hur kunde jag ens kanske förvänta mig det. Nästan löjligt. Jag ska hålla mig kvar i det jag tänker. Man blir mindre besviken då.
Sova kan man ju inte heller, men allt löser väl sig eftersom? Men jag kan väl låta bli att drömma så hemska drömmar om pappa är jag nöjd.
Over and out. Handboll ikväll.

125 dagar kvar.

jag gick runt och mumlade, jag sa inget mer...

var det bättre förr.

Jag vet inte. Men ibland så känns det så. Tror man säger så ganska ofta att allt var bättre förr samtidigt som man säger "det kommer bli så bra nu framöver" Man säger emot sig själv helt enkelt.
Jag är likadan.
Eller såklart vissa tider förr var bättre. Jag har läst igenom en jävligt bra tid i mitt liv i en god väns blogg. Jag blir helt varm i kroppen av tanken på den tiden. Samtidigt som man fylls av ångest. En väldigt svår känsla att beskriva.
Och efter jag läst allt det där vi gick igenom kunde jag inte låta bli att titta igenom min pixbox på alla bilder jag lagt in. Och även min goda väns bilder. Så himla sjukt att en tid bara är och sedan försvinner, du hinner inte ens förstå hur mycket just den studen kommer betyda för dig i framtiden. Man är helt ovetandes om hur du kommer vara eller känna om 1 år.
Själv tycker jag att det är skrämmande. Har tänkt mycket på det. Mycket som man längtar till så innerligt och sedan bara är över i ett nafs.
Oftast kommer jag inte att tänka på det förens en tid efter. Och då kommer tankarna att varför man inte tog mer vara på just den studen och hur kunde jag inte tänka mer på hur bra det var. Det kanske man gjorde. Bara inte tillräckligt.



Var det bättre förr?
En fråga som aldrig kan besvaras då man inte vet exakt hur morgondagen eller framtiden faktiskt ser ut. Du har bara en mall du går efter.

hur kan det va snöflingor i april, hål i skorna och jag går i ösregnet...

trettondag jul.

Och det snöar utanför fönstret. Bättre sent än aldrig eller vad säger man?
Höll mig uppe inatt och kikade såklart på junior vm finalen i hockey, men förgäves? Inte riktigt kanske, väldigt underhållande match men va fan är det för piss domare? Och varför gör inte Sverige bättre ifrån sig? Jag vet inte. Men en underhållande match iallafall vilket var till belåtenhet trots att Sverige förlorade. Heja Calle!
Annars idag, höll inte på att komma ur sängen för att min rygg nästan tog kol på mig. Inte jätte skönt enligt min mening. Så det blev att ligga och kolla film, Ghetto Blaster hette den. Skum film men rätt rolig faktiskt. Utan svensk jävla text, men hajade faktiskt allt iallafall. Bra jobbat idiot!
Ibland undrar jag om folk inte har någon respekt alls? Eller tänker överhuvudtaget. Troligen inte, iallafall inte den här personen. Usch jag blir äcklad faktiskt.
Annars idag, absolut ingenting på så lång tid som möjligt, eller?
Glor lite smått på Forrest Gump på 4an, men jag tycker så förbannat synd om honom så jag tittar bara med ett öga. Kom också att tänka på att en kompis till mig är väldigt lik Tom Hanks. Han tackade och bockade iallafall. Haha.
Röra på döfläsket lite kanske.

126 dagar kvar.

dom är uppe på taken, alla är högt över staden...

tanke och handling.

Är inte alls detsamma. Iallafall inte alla gånger. Inte enligt mig. Jag försöker men ibland så går det bara inte. Men idag var jag i centrum tillsammans med Jimmy och kollade lite på tumba tattoo, tror att min idé börjar bli bättre och bättre. Så handlade jag hem lite av det viktigaste. Skulle ju åka till Salem var det tänkt också och kika på gymkort och jämföra priser men eftersom jag åkte med Jimmy tar jag det en annan dag.
Snart bör verkligen kryssningen bokas också. Blir det verkligen av osv? Hope so. Men känner mig inte speciellt manad att fråga om det hela tiden. För det är väl inte bara jag som vill åka, eller?
Jag har tänkt väldigt mycket dom senaste dagarna. Inte alla gånger det bästa när det är jag. Det jag har kommit fram till än så länge är att jag ska bli mer ego, tänka mer på vad jag verkligen vill.
Ändå ingen som tar mer eller mindre skada av det som det ser ut just nu.
Annars idag vet jag inte. Får se. Det är ju vm final i hockeyn så det ska man självklart se på, halv 2 inatt. Missa inte!
Har lite saker pågång som jag hoppas går igenom, tog tag i det ordentligt igår efter att jag pratat med en god vän. Det gör nog att jag kommer känna mig mer säker.
Tvivel är mitt andra namn just nu.
Kan inte tiden bara gå så man slipper fundera. Ibland är man ganska ensam med sina tankar.

127 dagar kvar.

jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

verkligen söndag.

Vill börja med att säga grattis till mina föräldrar som har sin bröllopsdag idag. Ni är bäst <3
Jag har inte gjort många knop idag alls. Enligt mig väldigt skönt men samtidigt det jag planerade gick i papperskorgen. Skönt att bara inte göra absolut något, helt själv. Glo Scrubs, Körslaget och handboll. Guld tillvaro med andra ord. Fick inte i mig någon form av mat förens vid 15 tiden, ingen aning om varför men det blir nog säkert jätte bra.
Så har jag pluggat ganska mycket också och lär nog fortsätta snart igen. Snart läst ut barboken som jag ska kunna. Usch får klump i magen och känner tvivel till att jag kommer klara det när jag tänker på det. Samtidigt som det känns hur underbart som helst!



Skräckblandat med andra ord. Men mest skönt och kul. Håller bara tummarna att allt ska gå bra.
Dagens planer var också att gå ut och lubba en sväng, fint väder och allt det där ni vet. Men så kollar jag hur många grader det är ute och så står det på -12 grader. Så där sprack det. Man ska helst inte springa när det är -10 ute. Så jag skippade det helt och tänker köpa gymkort imorgon.
Jag ska även förbi tumba tattoo tror jag också. Men det är morgondagen det.
Man har ju inte något händelserikt liv direkt har jag upptäckt. Haha. Men det blir ju vad man gör det till.

128 dagar kvar.

fina gamla älv rinn vidare men vara inte länge...


arslet ur vagnen.

Börjar med att säga att det jag trodde 4-2 till sverige var jääävligt nära. Men 5-3 är inte dåligt! Bra jobbat! Kul att se att det går sjukt bra för Calle också! Nu ser vi fram emot en rafflande final.

Nåja, det jag skulle skriva var att jag har fått arslet ur vagnen och lägga upp nyårsbilderna på både facebook och
pixbox.se bra va?
Så har jag lagt upp lite bilder från våran utekväll på hirschen också på www.enannandelavtumba.se



Se och njut, nu ska jag gå och lägga mig.

Enjoy!

jvm hockey.

Tredje perioden ska alldeles strax börja. Shit jävla skit att 2-2 målet inte blev giltigt men va fan. Tror att det kommer gå bra iallafall. Sverige vinner med 4-2.
Heja Calle! Som för övrigt varit grym i andra perioden. Kom igen sverige.



nåja lördag.

Fast det känns som någon helt annan dag, t ex torsdag. Igår så blev allt lite oväntat. Halv otaggad gick jag med på att köra en utgång i stan och Hirschenkeller. En kväll man kanske borde övervägt att inte gå ut på.
Iallafall något man började fundera på när vi kom på plats. Väldigt dött på folk, på gott och ont vill säga. Inga köer till baren iallafall.
Det att vi hamnade på Hirschen överhuvudtaget var för att Danne och Jimmy känner tjejerna i garderoben och kirrade gratis inträde samt garderob. Inte helt fel enligt mig. Istället för att behöva betala ett förbannat dyrt inträde. Gratis är gott så är det bara.
Så jag, Jimmy, Danne och Johan begav oss mot stan efter vi varit på Tuna och förat lite, då Viktor även var med.
Men när vi kom in så som sagt inte mycket hände. Satt och snackade skit och lyssnade på den halv dåliga djn som Danne förövrigt satt och klagade på efter varje mix.
När klockan började bli stängning så gick vi för lite käk. Standard. Kebabhouse. Jimmy och Danne träffade några klasskamrater från gymnasiet. Och man kan säga att det blev en del skratt.
Efter maten var det ju bara den där helvetes bussresan hem. Uuääh. HAT. Men väl hemma vid halv 5 så var det skönt att krypa till kojs. Trots att jag sov sämre än sämst, drömde massa konstiga saker och vaknade var och varannan sekund.
Idag då, har blivit erbjuden en "jävligt kul kväll på stan" och det känns sådär, pengar och ork eller lust. Nja jag säger kanske till det. Ska iallafall kika på semifinalen i hockey VM ikväll, den saken är ju säker.
Tror det blir en chill kväll.

           

Kvällens skandal var ju iallafall att Johan var tvungen att börja dricka vatten efter 3 öl plus sina två på bordet. Kvällens laughout kan man säga.

129 dagar kvar.

för jag kan känna det, varje gång vi är tillsammans...

lite om nyår.

Allt finns nu uppe på våran hemsida så ni kan kika lite bilder och läsa lite. www.enannandelavtumba.se
Enjoy! =)

Så småningom dyker det väl upp på facebook och pixbox också. Dock inte idag.


äntligen städat bort nyår.

Säger bara fy fan vilken misär. Tur att man har en sådan underbar mamma som tog bort det mesta såsom burkar och flaskor igår. Jag fick ta resten idag som pantaburkar, slänga glasflaskor, dammsuga och skura golven i huset. MEN eftersom att jag är effektiviteten själv så klarade jag det på 1h & 20min ca med högmusik på. Så när mamma kommer hem från jobbet är allt skinande rent. Är inte det en guldstjärna i boken eller?
Nåja, det var ju faktiskt jag som hade festen och jag får stå mitt kast. Men trodde verkligen aldrig det skulle bli mer än det var i midsommras. Men jo tack det var det.
Fast nu är ju allt klart så varför grina över spilld mjölk som man säger. Men tror jag skippar dom stora helgdagarna att ha fest. To much to take care of.
Kör vi ikväll igen eller?

       

Lite bilder blev det iallafall. Orkar inte lägga upp fler, tog i och för sig inte speciellt mycket kort heller. Ovanligt för att vara mig, i know.

130 dagar kvar.

jag vet alla tror att om himlen finns är jag förlorad...

vilket jävla nyår.

Som jag sa, det skulle vara fest. Och fest blev det. Haha. Jag blev sådär skönt pruttfull som man kan bli, chillar runt med vänner och bekanta. Hoppas för övrigt att alla andra tyckte det var nice.
Det dök in folk jag inte träffat på bra många år och även folk jag inte hade en aning om att dom hittade hit. På gott och ont kanske jag även ska tilllägga. Men jag hade för jävla roligt trots allt som gick sönder under kvällen.
Så blev man inte människa förens vid 20 tiden ikväll heller.
Har tok chillat i soffan och sängen heeela långa dagen, jag och Robin har vägrat att göra oss till. Tur att Jimmy hade ork och lust att köra hit pizza till oss. Som skulle bli frukost men jag var så bakis så det blev min middag. Mumma! Tack Jimmy <3
Så imorgon blir det promenix för mig och Robin. Röra på döfläsket. För nu börjar mitt nya liv. Eller?
Försöka duger.

131 dagar kvar.

där går någon annan, istället för dig...