äntligen städat bort nyår.

Säger bara fy fan vilken misär. Tur att man har en sådan underbar mamma som tog bort det mesta såsom burkar och flaskor igår. Jag fick ta resten idag som pantaburkar, slänga glasflaskor, dammsuga och skura golven i huset. MEN eftersom att jag är effektiviteten själv så klarade jag det på 1h & 20min ca med högmusik på. Så när mamma kommer hem från jobbet är allt skinande rent. Är inte det en guldstjärna i boken eller?
Nåja, det var ju faktiskt jag som hade festen och jag får stå mitt kast. Men trodde verkligen aldrig det skulle bli mer än det var i midsommras. Men jo tack det var det.
Fast nu är ju allt klart så varför grina över spilld mjölk som man säger. Men tror jag skippar dom stora helgdagarna att ha fest. To much to take care of.
Kör vi ikväll igen eller?

       

Lite bilder blev det iallafall. Orkar inte lägga upp fler, tog i och för sig inte speciellt mycket kort heller. Ovanligt för att vara mig, i know.

130 dagar kvar.

jag vet alla tror att om himlen finns är jag förlorad...

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej. Kul att se lite party bilder hemmifrån fast det känns lite avlägset att bara sitta och kolla bilder från sitt eget hus! Man är ju inte van vi det. Vi hade ett helvetes party... Nä nu ljög jag, passagerarna hade det, vi tog det soft du vet jobba dan efter och så. det var inte många uppe när vi ankrade tidigt på morgonen för dagens dyk och beach aktiviteter. Nä jobbet kallar. Ha de gott. Pappa

2009-01-03 @ 13:18:50
Postat av: angelique

pappa: jag förstår det! inte varje dag man sitter på andra sidan jorden och kollar in sitt eget hus när det är lite röj. men snart är du hemma igen! saknar dig!

2009-01-03 @ 14:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback