ineffektiv.

Det är extremt ineffektiva dagar här hos mig. Mest för att jag vill bli helt frisk. Men idag har det varit olidligt! Vaknade ganska tidigt då jag bestämde mig att gå och lägga mig lagom till slutet av italien-tyskland igår. Spännande btw! Hade hoppats på tyskland men italien förtjänade vinsten igår. Så finalen om något blir ju en riktig rysare! Hoppas då inte på italien utan mer spanien hjärta från min sida.
Folk får säga VAD dom vill men Torres är fan snygg.
 
 
Så det blir väldigt intressanta 90 minuter för att se om samansvetsade "tråkiga" spanien tar det eller italien med "super mario" i spetsen krigar till sig vinsten för detta EM. Vad tror ni?
Idag har jag faktiskt inte gjort NÅNTING. Ska faktiskt fortsätta där jag startade innan geneve, rensning av garderob. Och det överblivna har jag lovat att ta med mig till Pia så hon och Åsa får ta del av sådant jag tröttnat på eller helt enkelt inte kommer i längre. Är faktiskt förvånad över hur mycket jag fortfarande får på mig! Hittade t ex två par replay jeans jag får på mig igen. DET kallar jag lycka!
Ska bara ta det lugnt ikväll då jag inte får dricka med antibiotikan. Och lika bra är nog det. Kanske ska träffa Jimmy och gänget en sväng. Annars får jag väl bara följa uppdateringarna på facebook om country festivalen. För dit har jag ingen lust att åka när man är nykter. Haha!
Imorgon kanske man kan ta sig något glas om jag känner för det annars får det banne mig bli en vit helg. Och vem dör av det egentligen..? Inte jag.
Får tillräckligt nästa vecka på midnattsrocken!!!! LÄNGTAR! Och nu ser även vädret bättre ut för våran vistelse där. Hoppas hoppas.
 
 
Dagens musik; Lars Winnerbäck - Stockholms kyss
 
 
 
 

han var solen när det dagas, han var parken när det våras...

jag är sjuuuk.

Det är sååååå tråkigt att vara sjuk! Och som jag skrev igår så fick jag ju antibiotika. Tror ni inte på fan vi har strååålande sol och +20 grader hela dagen idag då? JO men SJÄLVKLART! Och vem får inte vistas i solen? JO JAG! Livet är så orättvist ibland. Jag vet, det finns ALLTID dom som har det värre med svält, inget tak över huvudet osv osv osv. Men eftersom jag inte haft det så illa så kan det här vara det värsta den här veckan. Förutom min telefon då. När äntligen det är lite sommar när det ska vara sommar kan man inte njuta.
Men som våran kattunge var jag extremt trotsig idag och gick ut och satte mig nu på eftermiddagen och läste ett kapitel i Zlatans bok i solen. Kan säga att det räckte gott och väl 20min senare, röd som en räka och linjerna tydliga som mina tatueringar. Vågar helt enkelt inte sitta ute mer idag. Kanske ute men inte i solen. Jävla skillnad.
Så jag kanske trotsar medicinen imorgon också med ett kapitel ute i solen. Dock inte när den tar som mest. Behöver ju inte leka med döden.
Annars idag ska jag väl tjata sönder öronen på mina päron över att jag är sjuk. Nu har ju pappilu oturen att han är hemma hela eftermiddagen och kvällen. Så då har jag två att göra mig oduglig med. Har redan börjat tjatet om hur jävla trist det är att ligga på soffan och trycka i mig vatten som om det vore mitt jobb.
Nog gnällt idag tror jag. Ska göra en insats och följa med pappilu och handla iallafall. Då har jag gjort dagens goda gärning.
 
 
Dagens musik; Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
 
 
 
 

nu lyser ängarna av sommarns alla blommor, nu surrar bin och fåglar sjunger överallt...

räknar ner.

Äntligen har jag fått en liiiten spark i arslet och bloggar flitigare. Inte för att det är kanon spännande.
Fick inte sova speciellt många timmar inatt pga feber och halsont. Klev upp vid kl 6 då det var olidligt och tänkte överkonsumera vatten i hopp om att febern skulle avlägsna. IKKE!
Då sa mammilu att det nog var dags att uppsöka vårdcentralen eftersom jag hostat som en gammal kedjerökande alkoholist senaste dagarna i tillägg.
Sagt och gjort dom öppnade kl 8 och 07.50 står jag där med en nummerlapp. Vägrar vänta en sekund längre än vad jag måste.
Efter tester i halsen och blodprov så visade det sig att jag iallafall inte hade annat än för höjd senka. Men läkaren tyckte jag hade gått och varit sjuk så pass länge att det inte var normalt så jag fick antibiotika mot lite diverse som; luftvägsinfektion & bihålsinflammation med mera. Allt bara för att vara safe att jag blir av med skiten! Så hej 10 dagar på antibiotika blev det. Jag som inte haft tillräckligt med den där jävla urinvägsinfektionen eller? Tydligen inte.
Känner inte riktigt att jag har tid med det här. Ska ju för fan till kirkenes och lakselv nästa vecka på midnattsrocken! Då måste jag vara fit for fight! I och för sig då kanske det är lika bra att jag gick nu till läkaren och inte senare. Smart Ange.
Igår var jag som sagt hos min extra familj, Micke och Pia. Det bjöds på mycket gott och dricka som rosé och vitvin samt fantastisk lasange och kladdkaka! Min favorit!
Vi satt och pratade om allt och inget och jag kan lova att det blir flera dagar som kommer spenderas där under semestern.
Avslutade den här hopplösa dagen med en trevlig fika med Jimmy, Danne, Henke, Carro och Jocke på röda caféet. Himla trevligt trots att inte värmen kanske var på våran sida. Så nu ska jag kanske basta med mammilu så jag blir helt av med alla bassilusker. Kort och gott, så man blir frisk någon jävla gång.
 
 
Dagens musik; Hall Oates - You make my dreams come true
 
 
 
 

på teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss...

la familia utökas.

Något jag glömde nämna i förra inlägget är att jag minsann fick mig en överraskning när jag kom till mitt kära barndomshem. Inte bara att jag som 24år gammal skulle få sova med päronen pga platsbrist då vi hade dubbelt besök. Vi hade blivit med katt. En 12 veckor gammal liten tissetass. Sockersöt som få och såååååå liten pälsboll! Och javisst fantastisk söt men det är också nu jag förstår arbetet med en så liten krabat. Eftersom min bror skulle jobba som volontär på peace & love betyder det att det bara är jag hemma på dagarna.
Vilket kanske var tur för den här stackarn gråter ju så fort man lämnar rummet. Det är ju trots allt en liten bebis. Så uppmärksamhet är ett faktum.
Så inatt var det jag som fick uppgiften att ha honom inne hos mig så han inte skulle vara alltför vilse.
Men min stora fråga är, kommer jag någonsin lära mig hur det är att ha någon rännande runt benen och få hjärtstillestånd när man plötsligt har en pälsboll framför sig på bordet? Tveksamt. Men sött är det.
Idag ska jag hälsa på min andra familj med Jimmy, Micke & Pia. Det var alltför länge sedan nu så det är dags!
Övrigt i veckan har jag faktiskt nästan inga planer, så gött. Dock ska jag väl försöka hetsa solid försäkringar om att jag vill hämta ut en ny telefon. Jobbigt när det varit midsommar och allt, går ju inte på en kvart direkt.
Men som plåster på såren fick jag ett paket från ebay igår, min älskade fina adidas klocka!! DET är kärlek.
 
 
Dagens musik; Lasse Berghagen - Stockholm i mitt hjärta
 
 
 
 

dom har moln i famnen, men du skriver ord som mord i handen...

oslo och midsommar.

Speciellt det här nya utseendet på blogg.se men det ska jag väl klara av att använda hoppas jag.
Det har varit extremt hektiska dagar. Men nu ÄNTLIGEN har jag några dagar då jag inte planerat så mycket. Känner att jag behöver ta igen mig lite.
Jobbade ju som sagt 2 dagar och sedan bar det av mot tumba igen. För första gången skulle jag köra oslo-sthlm. Vilket gick som en dans. Skönt att det var lite trafik och bra väder. Det gör ganska mycket med restiden. Så när jag väl kom hem var det bara att fräscha till sig och dra till Jimmy för att fira lite midsommar.
Jag var bra trött och sliten men hade det kul ändå. Blev inte lika hårt som förra året vilket var skönt. Mina äpplen hade ju bestämt att vi skulle ha galej här hemma på midsommardagen. Så det var ett ganska glatt gäng trots allt som traskade in här. Kan ha lite med att göra att dom kickade igång festen ganska direkt när dom gick upp. Jag som varit små krasslig sedan innan geneve kände mig inte på topp med lite sömn, alkohol och förkyldning med hosta. Dålig kombo.
Men var glad att få midsommarmat och fantastiskt sällskap. Som stannade till kl 4 på morgonen. Det var ett trött ansikte som la sig då kan jag meddela.
Igår gjorde jag inte många knop. Bastade med mammilu och hämtade pappilu i stan. Det var väl det mest ansträngade jag hade lust till igår. Trots att jag inte var bakis. Vilket var topnotch!
Så idag vägrar jag göra någonting alls! Ska vägra sminka mig och bara ligga på soffan. Då kanske jag till och med blir frisk. Inte läge att vara sjuk när man drar på midnattsrocken direkt. SNAAART! Längtar.
 
 
Dagens musik; Sirkus Eliassen- æ vil bare dans
 
 
 
 

med sömnlösa ögon, vad vet du om solen...

inga problem att få tiden att gå.

Det har varit en sliten jag idag kan man säga. Lyckades absolut INTE sova på planet trots att det var direkt flyg från geneve. Så himla typiskt, 2h flyg och jag klarvaken trots att jag klev upp kl 5 på morgonen och planet gick 20.40.. Har ju annars aldrig några bekymmer att somna på flygplan. Nåväl.
Tillråga på allt när vi klev av höll vi på att glömma bagaget. Snacka om tröttmössor som går och pratar. Blev då också stoppade av tullen när vi kom på att vi glömt bagaget och var tvunga att vända. Men vi fick hämta det som tur var.
Väl hemma var det ju inte bara att gå och lägga sig fast jag varit uppe drygt 20h. Man var liksom övertrött kan man säga. Istället när jag la mig vid 2 tiden på natten sov jag som en klubbad säl till ca kl 14. Misstänker att jag var lite slut bara.
Och jag har knappast återhämtat mig på hela dagen. Helt jävla förstörd.
Vi tog en liten kort tripp till heron city för att se varför min dator vägrar ta emot mitt minneskort från kameran. Och eftersom min laddare till kameran var borta så var även usb delen borta och jag inte kunde få in några kort alls på datorn. Mycket skönt. Väl där i service disken så måste han haft magic fingers eller något för plötsligt funkade allt, PRECIS som det ska! Jag trodde inte mina ögon. Samtidigt som jag blev glad att allt funkade så slog min dumhet till igen. Fy fan jag kände mig så extremt korkad. Och han i disken måste trott jag var helt väck. Japp nu kanske ni förstår hur oteknisk jag är..!
MEN jag hade gjort som honom tidigare och INGET hade hänt. Så allt jag säger, magic fingers.
Imorgon är det mot oslo som gäller. Varför inte jobba lite? Hade ju bara knåpat ihop 50,5h på 4 dagar.. Så nu är det dags igen.
Är dessutom överlycklig över den fantastiska servicen på att få en ny iphone. Så i dagarna har jag förhoppningsvis en ny. Lycka.
 
 
Dagens musik; Alina Devecerski - Flytta på dig
 
 
 

boarding at geneva.

Ja da kan man nastan saga att tiden for den har kongressen for det har aret ar over. Eller nu tar jag i och for sig ut segern rejalt i forskott, men det kanns bra iallafall. For gardagen bara flog forbi och jag hoppades att aven denna dag skulle gora detsamma. Kan nu meddela att den absolut INTE gor det. Snacka om segt.
Eftersom det inte blev speciellt sent igarkvall kunde vi passa pa att morda fotterna lite extra, bara for att vi kan, genom att ta en tur ner pa stan. Man skulle kunna summera det hela med ca 3 timmars vandring.
Och dessutom ville vi vara lite extra mysiga genom att inte ga tillbaka till hotellet for att duscha. Lite hardcore liksom.
Vi lyckades.
Och nar man anda ar i farten kunde vi lika garna bara ga all in pa att glomma ta med karta nar vi satt oss pa bussen sa det blev ett litet aventyr.
Vi fick sett allt vi tankt oss forutom att jag hade lust att se FN's europahogkvarter. Men det ar ju inte hela varlden, milt sagt.
Vi fick daremot se den gigantiska, extremt populara fontanen som ligger har. Och nara dessutom, mycket viktigt!
Sedan tog vi vandringen ett steg langre genom att helt wild ga utan annat an magkansla och ett "jag tror TYP att det ar hitat" och tog oss till gamla stan. Vi lyckades faktiskt. Efter lite om och men. Vi hade nagra kollegor som satt pa en restaurang i gamla stan och efter en hel del letande och fragande (dock av samma person som kunde staden som sin egen ficka och i tillagg kunde engelska battre an en infodd engelsman i england) sa kom vi fram.
Men eftersom vi inte riktigt hade vetat vart vi skulle osv sa betyder det att vi fatt motion for ett helt ar. Sa vi drog oss hemat. Jag var helt slut nar vi kom till hotellet och lyckades bara packa ihop mina saker, duscha och do i sangen.
Idag raknas timmarna som om det vore nedrakning till 12 slaget pa nyarsafton. Jag ar redo att aka hem nu faktiskt. Det har gatt super smidigt dom har dagarna, jag har fatt se staden och jobbat ett gang timmar sa nu ar jag nojd.
Ska bara attackera taxfreen pavagen hem sa ar jag homesafe.


go to gate, geneva.

Gardagen gick ganska smartfritt iallafall, trots att man var trott som bara den. Tog en liten extra uppgift efter det att vi slutat och blev darfor kvar nagon timme extra. Skulle salja biljetter till de som inte hade till valkomst partyt. Latt match! Men ikvall blir det ingenting sadant. Var egentligen inte speciellt trott sista timmen det ar nog anda varst pa morgonen och mitt pa dagen antar jag. Sa vi satt en stund i lobbyn ett par stycken av oss och bara va. Det var ganska skont men bade jag och Cissi insag att vi inte riktigt orkade vara sociala sa vi valde att ga pa rummet och ligga och glo pa tv istallet. Satsa pa en tidig kvall da vi skulle upp vid kl 5 imorse.
Och imorse var det tunga steg som gick mot kongressen. 13h jobb och inte van att ga upp tidigt och inte direkt vanliga arbetsuppgifter for min del, tar ut sin ratt. Har jag nu insett. Maste vara aldern helt enkelt...
Sa ikvall efter vi stangt registreringen sa blir den nog till stan for att kika runt lite. Man maste ju passa pa nar man anda ar har och har mojlighet. Vart ett forsok iallafall. Men det blir ingen sen kvall nu heller da vi gar upp vid ungefar samma tid imorgon. Har for mig att briefingen startar kl 6 pa kongressen. Ar extremt glad att detta inte ar min vardag! Hade inte haft nagot liv da jag formodligen sovit bort resten av dagen da jag inte var pa jobbet. Kul tjej!
Men som omvaxling, absolut!
Imorgon ar det hemat igen som galler, eller iallafall mot sthlm igen. Och tillbaka till oslo tidigt morgonen den 20e for slutspurt innan sommar ledighet, eller sommarlov som vissa valjer att kalla det. Eftersom jag inte helt vuxit upp an sa anvander jag mig ocksa av det uttrycket.
Cashen rullar in som det ska, det gar bra nu.time to be in geneva.

Da har man for andra aret i rad tagit sig an jobbet pa en kongress i utlandet for ett par dagar. Detta aret dock i geneve och inte som forra aret i istanbul. Kan med ca 1 dygn senare i arbete erkanna att det flyter pa battre i ar. Och kanske har det med att gora att man trots allt ar lite mer bekvam i kladerna nu an da. Tog inte speciellt lang tid innan man var inne i spelet igen. Men kan ocksa tillagga att samarbetet med de inhyrda fran stan ar betydligt battre an forra aret. Sa det gar valdigt smidigt, vilket ar skont!
Vi har kanon vader med sakert 25-27 grader och stralande sol, men det vadret skadas fran insidan tyvarr.. Men hoppas pa bra vader nar jag kommer hemat eller iallafall nar jag far lite ledigt.
Hotellet var faktiskt inte sa illa som cissi berattat haha. Tror hon mest var neggo over att det inte var fritt internet pa rummet utan bara i lobbyn och darav bitterheten. For vi har ett bra hotell.
Lustiga ar ocksa att man jobbar och bor precis vid flygplatsen. Nara och bra helt enkelt.
Sa nu hoppas vi att vi far tid en kvall att aka till stan en svang innan man far hemat igen. Just because we can.
Det var nog allt for nu misstanker jag.
Sorry for den jobbiga texten men det ar inte sa att dom har samma tangentbord som oss. Haha!

time to go.

Herregud tiden flyyyyyger iväg! Jobbade idag mitt sista "normala" arbetspass på wallmans. Alltså för mig sista show. Har haft en sådan där märklig känsla i kroppen hela dagen. Så där att man inte riktigt kan sätta fingret på. Antar att det är pga att jag inte riktigt förstår att det faktiskt var sista för den här säsongen. Så fick iallafall med mig i stort sett allt ikväll och det kändes bra. Det jag också ser som en stor fördel att ha haft sista show nu och inte resten av helgen och på lördag när egentligen den riktiga sista showen är, är för att då missar jag gråtkalaset.
Var med om det förra året och visst nu är inte jag den blödigaste i min umgängets krets men ibland kan man dras med.
Kan ta som exempel på sommarfesten, vegard ställer sig och håller tal och kan inte hålla tillbaka tårarna och från ingenstans sitter nog fan jag också med gråten i halsen och plötsligt sitter och lipar. Det var den vita tygservetten det..
Och sommarfesten!! SHIT va roligt det var! För ett dygn! Jag har ju som, jag säkert nämnt tidigare, världens bästa kollegor och vänner.
Vi möts upp på wallmans kl 13 på söndags morgon och blir då hämtade med buss och blir försedda med gott att dricka.
Sedan blir det individuellt quiz, som för övrigt var väldigt svårt för mig då jag inte alls är insatt i wallmans historia eller norska kändisar. MEN jag försökte iallafall! Dom quizpoängen skulle sedan läggas ihop med lagpoäng senare på kvällen.
Vi hade ingen aning om destination men plötsligt hamnar vi i Fredrikstad. Det är nämligen så att tidigare anställda på wallmans jobbar på quality hotell fredrikstad. Så ni kan ju gissa hur vi skulle bo den natten!? På hotell!!! Och genast började spekulationerna om vem som bodde med vem. Men ikke!
Här var det ordnat så att vi minsann fick egna rum, dubbelrum. KING! Jag som hatar att bo på hotell. NOT!
Det blev efter incheck en promenad i solen med välkylda drycker till en mindre äng där vi nu blev indelade i lag för 5-kamp!
Hamnade med Mattias, Samuel, Maria och Henke. BARA svenskar! Haha. Det var riktigt roligt!
Efter det samlades några av oss tjejer för att göra oss iordning tillsammans på marias rum. Tid för middag! Och inte vart som helst utan på takterrassen som var bara för oss och 4 rätters middag med full fest. TACK för kaffet!
Och strålande väder dessutom.
Kan meddela att mitt lag av 6st kom på en välförtjänt 3e plats.
Det var ett mycket slitet gäng som satt i bussen påväg hem till oslo igen efter iallafall för min del hade varit på dubbla efterfester och lagt mig runt 6 tiden... Men INTE missat frukosten SÅKLART! Hotel, say no more.
Den kvällen slutade dock med en spontan utgång för mig och vegard efter att ha delat en flaska vitvin på delicatessen där vi åt med maria, annsi och pernille. Mycket trevligt!
Men det händer så mycket hela tiden nu. 20 dagar kvar till midnattsrocken och lakselv!!!! Och under dom dagarna har jag insett att jag kommer att vara i 4 länder om man räknar en mellanlandning.
För just nu sitter jag och väntar på att få gå till flygbussen som går kl 04.37. Har inte sovit något då jobbet kallade ikväll. Lika bra att låta bli och satsa på att sova lite på bussen och flyget sen.
Ska bränna direkt till pappilus jobb för att sedan få skjuts hem. LOVELY!
Lätt packning och snart mot geneve!! År 2 med EAACI congress för min del. Ska bli spännande.
Nä för långt och tröttsamt inlägg så nu plockar jag ner datorn och beger mig.
Dagens musik; Natasha Bedingfield - Pocket full of sunshine

och be aldrig mer om ursäkt, för sakerna du aldrig gjorde...

all good things comes to an end.

Antar att jag ska börja med allt det tråkiga innan jag går över på allt som är bra. Igår när jag var påväg hem från jobbet med trikken så inträffade det jag alltid fasat. Jag blev av med min iphone! Så jääääävla irriterande! Och jag blir ju sur på mig själv också att jag inte kunde kanske hållit en hand i fickan eller något. Det dumma var att det var mycket folk där och jag var tvungen att stå och hålla i mig. Så i den stunden misstänker jag att någon fick syn på telefonen i fickan. Snacka om irriterande... Är det inte att min älsklings kamera går sönder så blir jag sjuk i samma veva som la familia kommer eller så blir jag bestulen på min iphone. Ja vad är det för karma undrar jag? Jag försöker göra allt rätt för mig med allt men karman slår tillbaka på ett väldigt dåligt sätt. Så kanske jag bara ska bli elak och egoistisk istället så kanske karman slår tillbaka på goda ting. Nej jag tror inte den lösningen är det rätta iallafall. En olycka kommer sällan ensam helt enkelt.
Istället kan jag glädja mig till att det är wallmans sommarfest imorgon till måndag! Det ska bli jätte kul och spännande då vi inte har en susning om vad vi ska göra! GILLA! Dress to impress är dresscoden för kvällen iallafall och på dagen bekväma kläder för diverse aktiviteter. Och sova över på ett okänt ställe. Hur kul lär inte det bli!? Behöver det NU!
Förra helgen hade jag världens bästa besök av la familia! Det var SÅÅÅ härligt att ha dom här! Och kul att få visa upp lägenheten också. Oturligt nog var jag inte alls helt hundra. Urinvägsinfektion som gått upp i njurarna är inget att leka med har jag insett, för 2a gången. Bara hopplöst att det blev ett helvete just den helgen! Men inte mycket att göra åt, vi hade det riktigt mysigt iallafall på akerbrygge, wallmans och middag här hemma hos oss. Älskar att dom kom hit och hälsade på. Och samtidigt som det var jobbigt att vara sjuk så är det alltid bäst att vara sjuk i närheten av sin familj. Faktiskt.
Nästa vecka kommer jag hem i ca 1 dygn för att sedan sticka iväg till geneve. Det kommer bli kul att få göra det igen! Och att få bo med Cissi. Kanske finns hopp om livet trots allt.
Så nu har jag fått sura ur mig lite och det känns skönt! Hatar att vara arg. Finns inget mer trist. Så jag går och livar upp mig själv med att gå till jobbet och får uppmuntras av fantastiska kollegor och vänner.
Dagens musik; Maskinen - Krossa alla fönsterlura mig, nej nej, vad folk än säger...

ikväll kommer la familia till oslo.

Först vill jag bara nämna att det är 5 jävla fucking år sedan jag tog studenten!!! HELT SJUKT! Igår var det PRICK 5 år sedan.. Hur märkligt är inte det? Nu går tiden ALLT för fort! Samtdigit som jag gillar tanken att faktiskt ha utvecklats och kommit en liten bit på väg i mitt liv.
Och nu till det viktiga! IKVÄLL KOMMER MIN LA FAMILIA TILL OSLO!!! Fy farao vad jag längtat! Nu är det mer än ett år sedan dom hälsade på sist och nu ska dom dessutom få se mitt nya hem. Det kallar jag kärlek.
Har just suttit och pratat med mammilu i telefon i ca 20 min om varför jag var uppe så tidigt och skulle till läkaren osv. Egentligen ett ganska ovettigt samtal när vi trots allt ses om ett par timmar. Men ändå! Det ska bli SÅ roligt!
Imorgon har jag ju dessutom lyckats få ledigt från jobbet och ska se på showen! Fantastiskt! Det var inte igår för att säga det så.
Hoppas på lite bra väder också nu när ändå familjen är här så det inte är hagel och driv is. Vore så trist.
På söndag blir det middag och annat mys och på måndag drar dom igen. Skönt att dom är här längre än bara till söndag tycker jag.
Men nu ska jag koncentrera mig på att dom kommer ikväll. Fast först måste jag jobba lite. Någon måste ju få norge att gå runt.
Dagens musik; Fun feat. Janelle Monáe - We are young

men en dag kommer jag och du, verkligen bli gamla...