oslo och midsommar.

Speciellt det här nya utseendet på blogg.se men det ska jag väl klara av att använda hoppas jag.
Det har varit extremt hektiska dagar. Men nu ÄNTLIGEN har jag några dagar då jag inte planerat så mycket. Känner att jag behöver ta igen mig lite.
Jobbade ju som sagt 2 dagar och sedan bar det av mot tumba igen. För första gången skulle jag köra oslo-sthlm. Vilket gick som en dans. Skönt att det var lite trafik och bra väder. Det gör ganska mycket med restiden. Så när jag väl kom hem var det bara att fräscha till sig och dra till Jimmy för att fira lite midsommar.
Jag var bra trött och sliten men hade det kul ändå. Blev inte lika hårt som förra året vilket var skönt. Mina äpplen hade ju bestämt att vi skulle ha galej här hemma på midsommardagen. Så det var ett ganska glatt gäng trots allt som traskade in här. Kan ha lite med att göra att dom kickade igång festen ganska direkt när dom gick upp. Jag som varit små krasslig sedan innan geneve kände mig inte på topp med lite sömn, alkohol och förkyldning med hosta. Dålig kombo.
Men var glad att få midsommarmat och fantastiskt sällskap. Som stannade till kl 4 på morgonen. Det var ett trött ansikte som la sig då kan jag meddela.
Igår gjorde jag inte många knop. Bastade med mammilu och hämtade pappilu i stan. Det var väl det mest ansträngade jag hade lust till igår. Trots att jag inte var bakis. Vilket var topnotch!
Så idag vägrar jag göra någonting alls! Ska vägra sminka mig och bara ligga på soffan. Då kanske jag till och med blir frisk. Inte läge att vara sjuk när man drar på midnattsrocken direkt. SNAAART! Längtar.
 
 
Dagens musik; Sirkus Eliassen- æ vil bare dans
 
 
 
 

med sömnlösa ögon, vad vet du om solen...

Kommentarer
Postat av: bella

Tack för en trevlig midsommar! Nu har jag hittat till din blogg oxå... :) hoppas vi ses snart igen! <3 puss o kraaam

2012-06-27 @ 21:48:42
Postat av: angelique

tack själv vännen! :) det får vi se till att göra! puss å kram! <3

2012-06-28 @ 18:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback