mors dag.

Och jag kom ihåg och slog till på stort. Jag älskar att överraska och jag tror jag lyckades riktigt bra den här gången. Fick ett väldigt sött tack sms av mammilu. Jag ordnade nämligen blommor med bud till henne idag. En super fin bukett och en liten hälsning såklart. Hon är värd det och mycket mycket mer. Men det är ganska svårt att uppvakta sin mammilu när man inte befinner sig i samma land. Fast som sagt tror jag att jag lyckades rätt bra ändå. Ganska oväntat tror jag. Men oj vad jag hade velat se minen när budet kommer.
Hade inte sagt något till nån där hemma så att det skulle bli så bra som möjligt. Ändå pratade jag med alla i familjen igår. Tihi. Ibland har jag mina stunder.
Var himla mysigt att få prata med pappilu och mammilu igår. Kan tänka mig hur pappilu hade det när han var iväg och inte har möjlighet att få prata med oss där hemma. Nu sitter jag iprincip i samma sits, fast mycket bättre. Vi kan ju ringas när som helst. Det känns så bra.
Så mammilu idag är din dag och jag saknar er alla där hemma! Hoppas dom tar hand om dig väl idag.

Igår var en ledig dag och en bra dag. Tills man skulle hem. Var ju iväg till shopping centrumet Porto Pi igår, skit bra. Hittade lite grann faktiskt och det blev inte alls dyrt så det var as skönt. Så lite update i garderoben, i love it.
Men nu jobb.

för en lång lång tid...

tappade min sko på casablanca.

Hahaha. Jag dör. Tyvärr är det internt som fan och svårt att förklara rubriken. Men nej jag har inte tappat någon sko alls. Emilia som jag bor ihop med är från eslöv så jag härmar henne ibland med skånskan och det blir rätt roligt och hon iprincip dör av garv. Ja försök säga "jag har tappat min sko på casablanca" fast på skånska. Det låter väldigt roligt, eller så är det vi som har dålig humor. Har inte riktigt bestämt mig för vilket ännu. Vi tycker det är kul iallafall.
Så idag är jag as ledig kan man säga, men vart är man? Jo på jobbet. Haha. Men det är bara för att checka läget med nära och kära. Och på tal om kära så glöm ej mors dag imorgon gott folk! Själv tog jag fel på en hel vecka. Suck. Men jag vet nu att det är imorgon och glömmer det ej.
Så igår var det lite galet faktiskt. Jobbade först 14-17 coolers och sedan började jag kl 22 igen för att jobba till stängning. Efter det så var det bara all in på alla verkade det som. Först for vi till glade viking och sedan så vidare till casablanca, verkligen alla gick dit istället för till gg´s beachclub. Hur roligt som helst! Jag och Emilia dök väl hemma vid kl 7 kanske? Eller något. Som vanligt med lite mat med oss. Jag var skit sur på henne för att hon hade köpt sista kinamaten så jag var tvungen att köpa uppe på casablanca istället. Haha. Men det var sjukt gott! Kycklingfilé med pommes, sallad och champinjonsås. Men gud stavas det så? Hm. Jaja. As kul kväll/morgon var det iallafall.
Och jobbet går bara bättre och bättre, börjar bli lite varm i kläderna. Igår var det sjukt kul, ganska mycket folk faktiskt. Danne och jag bara körde! Så snart kommer nog säsongen igång också, ser fram emot att lära mig mer.
Ja ledig idag iallafall, har lyckats sola lite vid poolen idag samt badat. Hör och häpna. Sedan ska jag och mina två roomies åka till ett ställe som heter Portopi, ett köpcentrum med allt säger dom. Så det ska bli spännande om vi kommer fram. Ska ta buss och grejer. Lite utflykt har ingen dött av. Skönt att göra något annat än att bara va när man är ledig. Och tvätta pallar jag inte, gjorde jag lite igår. Duktiga jag. Hm.
Och ingen bild kan jag tydligen lägga in heller. Så jag skiter i det, internet är så cp segt nu. Så jag ska faktiskt ge upp gå hem och göra mig i ordning för att åka iväg. Önska mig lycka till.

och jag ramlade på allt...

bra att ha dag, även på mallis.

Kom till jobbet kl 14 och fick höra att jag lika gärna kunde börja kl 20 istället då det inte var något att göra. Tack och bock. Idag behövdes det då vi måste göra lite nytta. Så idag är det en "bra att ha dag" köpte med oss lite frukost från treo och gick till Jens och grabbarna för att tvätta. Igår var tjejerna snälla och städa lite i lägenheten så det är iprincip klart. Känns sjukt skönt faktiskt att få lite saker gjort. Framför allt tvätten. Och grabbarna har ju internet också så då kan man ju lika gärna kolla vad som händer i världen samt uppdatera lite själv. SÅ! En ruggigt bra dag.
Dock är jag lite nervös för ikväll. Barskolan har nämligen sin vanliga barrunda och då blir det lite tryck. Har ju inte hunnit känna på det riktigt ännu. Men gör mitt bästa så får det bära eller brista helt enkelt. Får hoppas att det går bra men med Antons hjälp så ska det säkert inte vara några problem.
Annars har det väl inte hänt speciellt mycket antar jag? Eller jo visst varje dag händer det såklart något men ganska svårt att sätta fingret på det. Vi var ute en sväng igår faktiskt och det var sjukt roligt. Treo, GG orginal och GG beachclub. Och som avslutning på det hela så fick jag och Emilia gratis kinamat av kina gubben när vi lite smått hungriga påväg hem och inser att vi inte har 5 euro på oss. Snarare 50 cent och på vinst eller förlust tänkte vi "undrar hur mycket mat man får för detta?" Eftersom han hade stängt precis och hade lite mat över så fick vi massor, gratis. NICE! Haha. Han ville inte ens ha 1 euro i dricks för detta eller att vi kom idag och betalade. Livsfarligt! Speciellt eftersom det är precis utanför vårat hus iprincip.. Crap.
Så vanorna här har ändrats ganska mycket man äter frukost vid kl 15, middag vid kl 19-20 och så ibland även tidigt tidigt på morgonen kan man klämma i sig lite mellanmål. Not so good. Ska verkligen försöka röra på mig. Har faktiskt varit ute och gått lite grann nu på dom här två veckorna. Läge för det kan man säga.
Nu tvätt! Fy fan va tråkigt det är. Hej vuxenliv.

                     

Lite bilder från julafton nu då. Hoppas ni gillade det! För det gjorde vi!

 

Så, bjuder även på en bild när jag fick vara "turist" på glade hörnet för en liten stund också. Samt en mys bild från Treo som togs igår. Han som ligger ner är den enda som inte bor ihop med mig.

fanns det en plats i hennes värld för två...

julafton över.

Ja som sagt igår var det ju julafton på Treo. Och va mysigt det var! Jösses. Jag och Mamsen dekorerade i hela baren med julpynt och julmusik. Kunde inte blivit bättre. Eller det regnade några droppar men inget ihållande liksom. Så det var skönt. Så sommarglögg blev det som Danne fixade ihop och pepparkakor från IKEA. Kalle Anka och julklappsutdelning. Riktigt skön stämning faktiskt. Har tagit många bilder så det ska upp såklart! Men när hur var varför blir nästa bekymmer. Kommer lägga upp lite nu men mer kommer säkert senare.
Vet inte riktigt vad mer jag ska säga om våran julafton. Mer än att jag var tomtemor med en söt klänning. Haha. För ingen jul utan att personalen går in för det.

 

Nepp det ville sig inte alls att ladda upp bilder. Så får försöka en annan gång. Lite kommer upp på facebook iallafall. Ska försöka hinna med pixbox också.

och folk log åt mig bakom ryggen...

julafton imorgon.

Härligt, imorgon är det julafton på Treo. Ser så sjukt mycket fram emot det! Kommer bli galet. Med allt vad det innebär, kalle anka kl 15, julklappar, pepparkakor, julpynt. Ja ju name it! Mamsen är årets tomte. Nåja vi får väl se hur morgon dagen slutar.. Förmodligen inte alls. Haha. Själv ska jag vara tomtemor. Har en klänning och tomteluva jag ska använda. Ja ni hör ju bara hur mysigt det kommer bli! Så hoppas verkligen det kommer en del folk. Men det tror jag. Ska ju som sagt försöka skriva om det så fort som möjligt.
Har slutat jobbet för idag, väldigt lugn dag. Så ska få lite filmer och sådant av Jocke ikväll så blir det att kika på det tror jag. Väldigt lugnt som sagt. Och vi har också skrivit om schemat. Jag är numera ledig lördagar istället för torsdagar. Och lite ändrade tider överlag. Men tror det blir bra faktiskt. Så mycket att se fram emot här. Alltid något.
Och som jag skrattat idag. Vi har drivit lite med Jocke stackarn. Så då kan man inget annat än att skratta helt enkelt. Sorry Jocke du vet att jag egentligen tycker bra om dig! Nä nu ska jag hemåt och hämta min externa hårddisk så jag kan fylla den till max. Eller något..
Ha en trevlig helg, glömmer lite bort dagarna här nere. Tihi.

alla drömmer om fåglar, även du även jag...

dom säger att det är helg.

En kvick uppdatering faktiskt måste jag säga. Hade lite tid över att köra på det så fick bli det idag också. Gårdagen var ju lite av en fixar dag, tvätt, städ och disk iprincip. Och lite utgång blev det eftersom norrmännen åker imorgon så det fick bli lite Treo, Grabbarna grus orginal och som vanligt Grabbarna grus Beachclub. Kom på att jag inte ens nämnt något om vilka ställen som vi brukar hänga på så nu vet ni lite mer. Men det var riktigt kul igår iallafall. Trodde det skulle bli segt men kan ju omöjligt bli det när man har 7 galna norrmänn med. En är en smula kleptoman och den andra säger ingenting men plötsligt kan hojta ut lite party. Haha. Ja svårt att säga hur dom är för det händer alltid något.
Anton har varit snäll och lärt mig lite "coola tricks" med flaskorna, flairing så att säga. Sjukt kul att kunna spexa lite och inte allt för svårt när man väl lärt sig lite. Inte för att jag är asapa bra men kan några kast iallafall och han ska fortsätta lära mig en del. Antingen stå på stranden eller vid vårat poolområde. Lite kul när jag stog utanför Treo och övade så satt norrmännen på terassen och applåderade och tjoade varje gång jag lyckades. Haha. Så störda. Medans Jocke satt på dykcentrets terass och skrattade varje gång jag tappade den. Så roligt på jobbet det har man minsann. Utan tvekan.
Danne ringde också för någon timme sedan och undrade om inte jag kan representera Treo i barskolans drinktävling. Men eftersom jag inte ens vet vart barskolan ligger så struntade vi i det den här gången. Det kommer ju nya elever hela tiden så jag hinner nog.. Haha. Men Iida ska visa mig idag vart det ligger så jag har lite koll. För man blir faktiskt hemmablind även här kan jag säga.
Någon ledig dag måste jag iallafall ta mig in till Palma och strosa runt och kolla i affärer.
Men idag är det bara jobb efter det fix och trix vi har hållit på med idag. Så får man se om det blir något efter jobbet eller om man går hem och kryper till kojs. Kanske lika bra det.



GG beachclub. Då jag hade bränt mig ganska rejält kan man säga.

alla trodde jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst...

sol tralala.

Nu börjar det bli så pass varmt att man slipper ha tröja på kvällen. Tjohoo! Igår var det iallafall sjukt varmt. Hade världens mysigaste kväll igår. Efter jag slutat vid kl 22 så satt vi ett par st på terassen och myste, Anton spelade gitarr och sjöng fina sånger om Jocke. Haha. Kan säga att det skrattades en del under hela kvällen. Nu när Casablanca också öppnat så har man även det alternativet att gå vidare till när Treo stängt. Så jag for dit med norrmännen och två super trevliga tjejer. Vi har även haft en stammis, Rolf, här en vecka. Hans sista kväll var igår så strax innan stängning på treo så kommer han med mat till alla som var här, toast och pommes. Så himla sött av honom verkligen! Snacka om lycka det blev i gruppen. Haha. Vad gör man inte för lite mat? Så vi drog med honom upp på Casablanca för en drink och se när norrmännen fortsatte vara smått galna.
Norrmän är verkligen speciella. Men fan så roliga!



Detta är "skyltspegeln" som norrmännen kom med till Treo. Halv dålig bild men det är snygg snyggare snyggast kan jag säga är.

Så idag har jag legat nere vid poolen och glassat i nästan två timmar. Och nej jag tog ingen solskyddsfaktor denna gången heller.. Oops. Men det verkar ha gått bra. Kanske man börjar vänja sig vid solen? Tror så. Tog mig även ett härligt dopp, eller okej flera. Men själva grejen är att det var första gången för året jag klev ner i vattnet. Det har varit isande kallt innan. Brrr. Idag kunde jag allt hoppa i. Vatten är ju som sagt inte min grej för fem öre.
Att vara ledig är skönt men man blir ganska rastlös. Så har städat lite grann idag. Och Iida tvättar lite åt mig, thanks babe! Det är inte dåligt.
Så får vi se hur det blir ikväll med utgång eller ej. Igår när jag visste att jag var ledig försökte jag verkligen festa på. Men icke. Det gick inte. Vissa dagar går det helt enkelt inte. Fast mina kära vänner jag var ut med lyckades ganska bra, som alltid. Haha. Det är bra roligt att haka på runt iallafall. Ganska kul att se misären.
Men idag är det lite fix dag. Kolla lite ekonomi, tvätta, städa, hämta ut lite pengar. Lite diverse liksom.
Den stora happining är ändå på söndag då är det julafton här på treo. Kommer bli så himla roligt. Ser verkligen fram emot det. Kalle Anka, julklappar och sådant som hör julen till. Mysigt va? Så ska försöka uppdatera så mycket jag kan om det, för det kan bli lite galet tror jag.
Men ni får räkna med uppdatering en gång i veckan, men försöker självklart skriva så ofta jag kan. Både här, pixbox och facebook. Så check it out!

       

Så lite bilder, en galen norrman som rökte med örat, räkcocktailen, danne lastra och jocke i deras "classic cocktail club", iida kör body shot på jack, sedan jag och Rolf på Casablanca.

skyll dig själv ingenting händer här...

bad update, again.

Sorry sorry.. Men ni förstår att man har inte tid. Eller okej, tid finns man tar bara inte den. Väljer helt enkelt att göra annat. Har haft som vanligt tok roligt. Och gårdagen var det en del folk under kvällen så det var att göra. As kul! Fick blanda en del smarriga drinkar. Jag kanske kan bli en grym bartender trots allt. Och gör jag inte goda drinkar är jag iallafall trevlig. Så det så! Haha. Närå men jag växer i uppgiften och hoppas verkligen att mina kollegor/familj tycker detsamma. Än så länge har dom inte sagt annat så det borde ju vara bra. Jag älskar livet iallafall. Kan inte bli bättre. Men tror att allt blir bara roligare och roligare ju mer man kommer in i det.
Det har kommit ner några as roliga norrmän också. Dom har gjort en snygg lysande "spegelskylt" som jag ska visa bild på så småningom, som det står treo på. Hur nice som helst.
Och dom är bra galna. Ni vet norrmän.. Haha. Idag till exempel beställde en av killarna en RÄKdaiquiri. Kan säga att den smakade som det låter. Inte as bra. Blä! Nåja, mycket ska man vara med om så att säga.
Danne har just gjort i ordning en hur god cocktail som helst, fruktig och smarrig. Och allt är bara så nice. Ja ni förstår nog säkert.
Och bränt mig har jag gjort också, solade för första gången igår i 2 timmar. Hej och hå! Smärta i ansiktet. Så det blir lite lugnt med det på ett tag eller med solskyddsfaktor. Så.
Men mer upedate kommer på torsdag då jag är ledig. Får typ bli min uppdateringsdag.
Hoppas allt är bra med er där hemma och så! För här är livet toppen.

vi är nån annanstans...

lite bilder.

             

Ja så mycket bilder blev det visst inte. Haha. Men jag laddar samtidigt upp på www.pixbox.se/aangelique så kika gärna in där också. Och yes det är sant, Mamsen åkte slingshot. Våran söndag var helt crazy. Det var även då vi fick användning av våra kosmiska hattar av folié. Och OM det behövdes. Så mycket märkligt som var den dagen fanns verkligen inte. Och att Hästen åkte hem kan man säga att vi firade. Lugn och ro iallafall fram till midsommar. Puh.
Njut på pixbox vetja!

min lediga torsdag.

Soft Adde att du hittat hit! Haha. Då vet jag att du saknar mig lite grann på jobbet faktiskt! Muhaha. Och nej, jag ska inte glömma solskydd och nässkydd.

Men vad gör man när man är ledig? Jag har ingen aning. Därför bestämde jag och Anton dejt på Treo för lite frukost och utbyte av musik till varandras Ipods. Varför vara helt ledig från jobbet när man kan vara här iallafall? Verkar dumt. Så jag har fått en mycket god baugette av Mamsen och varm choklad med grädde. Inte min stil men det satt fin fint idag kan jag säga. Lite kallt idag så jeans och tröja, och så regnar det lite. Ganska små trist men då behöver jag inte känna ångest över att man inte ligger på stranden och steker. Som jag för övrigt bara hunnit med en dag, en timme. Men färg har jag fått iallafall eftersom man suttit på terassen på Treo.
Mycket har hänt såklart men eftersom man inte bloggar direkt så har man såklart glömt mycket.
Det har gått skit bra på jobbet, vi har haft två praktikanter från barskolan och då har jag fått gå igenom en del så att jag också lär mig. Tycker det är så fantastiskt kul och lär mig saker hela tiden.
Självklart har jag ju inte heller slutat med hostan, men har ju garanterat fått "magaluf hostan" som det så vackert heter. Och den blir man inte av med. Så det är bara att leva med skiten helt enkelt. Det är så svårt att veta vad man ska säga eftersom jag är mitt uppe i det.
Nästan så man tror att man inte har något att säga. Men det händer nya saker vaaarje dag. Skumma människor och allt sådant. Ja man blir ganska tom.
Så vad vill ni veta? Jag ska försöka bättre med mycket uppdateringar så det inte glöms bort.
Snart är det ju 17e maj och norrmännens dag, och Casablanca öppnar då. Så snart är väl iprincip allt helt öppet här. Full fart nu sätter det igång kan man säga.
Ruskigt roligt!
Nästa inlägg kommer bilder också.

fina gamla älv rinn vidare, men vara inte länge...

sooorry.

Lite seg på att uppdatera, men nu är det faktiskt så att jag har börjat jobba. Tjohooo! Och vilka galna dagar det varit... PUH! Men roligare jobb får man ju leta efter. Det händer minsann alltid något. Som i söndags hade jag och mamsen gjort egna kosmiska hattar av folie som vi använde oss av. För folk var fan sjuka då. Har bilder som kommer komma upp. På torsdag är jag ledig och tänkte uppdatera lite närmare. Och jobbet har gått galant faktiskt, får ju sjukt bra hjälp så det är coolers. Så sorry för den dåliga uppdateringen mina vänner men det kommer det kommer. Ha tålamod!
Men hoppas ni alla tar hand om er och tänker på mig i värmen, dock är det lite kyligt idag så en tröja är på.
Lovar uppdatering på torsdag. Svårt att hinna med när man har så mycket annat för sig liksom.

så länge du är med mig...

varmt och skönt.

Ytterligare en natt med feber och den är inte helt väck ännu. Men jag är minsann på bättringsvägen, yeey! Snart kan jag börja jobba och komma in i rutinerna. Känns riktigt skönt. Tänka sig att det redan är torsdag, en vecka har jag snart varit här. Fast det känns som att det är mycket längre än så. Allt är så himla härligt och träffar mycket människor. Den ena dagen är inte den andra lik helt enkelt. Och det gillar jag.
Och sola kunde jag ju bara drömma om, ingen hit att sola med feber? Skulle inte tro det va. Men man får ösa i sig vatten och ta det lugnt så ska man snart vara frisk hoppas jag.
Igår hade barskolan sin barrunda och då blir det liv kan jag säga. Men det är rätt roligt att se på och efter 20-30 min så är allt lugnt igen. Haha. Helt sjukt men det är kul. Stackars dom som inte riktigt vet och så dundrar ett stort gäng från barskolan in och invaderar baren. Så kan det gå.
Så idag blir det ruskigt lugnt kan jag säga, lite film och så kanske. Inga större utsvävningar iallafall. Lika bra det.
Men kan ju tillägga att allt är lika mysigt och härligt som alla andra dagar. Kan inget annat än trivas med tillvaron.
Hoppas ni har det jätte bra där hemma och tar hand om er. Trots att jag befinner mig på Mallis så betyder det inte att jag glömt er. Haha.
Bara ni inte glömmer mig bara. Det vore ju inte så himla skoj.

och tillsammans, flyger vi söderut...

sjukling.

Då har man pallrat sig ur lägenheten och gått till Iidas kompisar som har internet i sin lägenhet. Hon bodde här innan vi flyttade ihop. Så det är nice att kunna uppdatera i lugn och ro istället för att gömma sig bakom bardisken på TreO.
Tänkte till och med bjuda på lite bilder här ifrån nu när jag lagt in dom på datorn och faktiskt har internet på den. Så att ni kan bli ännu mer avis på min tillvaro. Haha. Hope you like it!
Annars har det inte hänt så mycket. Jag var typ dödssjuk igår kväll och inatt då jag hade skyhög feber och mådde kast. Men idag mår jag genast mycket bättre. Både jag och Iida min rumskompis är sjuka så vi snorar och hostar i kapp. Stackars Emilia våran andra rumskompis som är frisk. Men imorgon blir det nog till att lägga sig vid poolen och steka lite grann tror jag. Lite sol måste man ju få när man ändå är här där man har tillgång till sol och värme.

     

Lite bilder från hur jag bor nu iallafall med utsikten ner till poolen och havet, samt våran balkong och vardagsrum. Nice va?

Ska försöka uppdatera mera sen, men går lite segt nu. Så detta är det ni får nu. Sorry! Haha.

så.

Lite update, inte för att det finns så mycket att säga eftersom livet här nere kan förklaras med ett ord, underbart! Flyttade in i våran nya lya idag också. Fick som tur var hjälp med resväskan av anton. PUH. Haha. Så blir till att packa upp senare idag, just nu skjuter jag på det mer än gärna. Och tror jag fått riktigt bra roommates (ehm ser skit konstigt ut att det stavas så..) Iallafall så blev det en liten barrunda igår för att fira att vi fått en riktigt schysst lägenhet med egen pool. Och så har man även egna solstolar. Haha. Huuur nice som helst.
Dock verkar det bli körigt med internet. Blä. Så får försöka uppdatera från Treo helt enkelt. Kan inget annat än säga att jag trivs, som pappilu sa "som fisken i vattnet eller som morsan i buicken" Ooo ja.
Och känns skönt att höra Jimmy att du är avis, det vääärmer! Haha. Och du är även välkommen att bo på våran stora balkong ska du se.
Kan säga att jag tappade nästan rösten igår IGEN. Suck satt först och pimplade vitt vin med mamsen på deras balkong och bara njöt av livet. Sedan barrundan och jag hostar som aldrig förr. Men har nu varit och köpt en skit god hostmedicin som ska funka. Danne skrev en lapp som jag gav så att jag fick rätt. Haha. Men annars är det liiivet det här. Oj oj oj. Klagar inte.
Kul att ni kommenterar i bloggen också, keep up the good work! Så ska jag göra mitt bästa för att berätta om allt som händer. Samt med bilder.

känner mig som en främling...

dag 2.

Igår var en lång och rolig dag. Satt och solade rejält mycket tydligen då jag redan har fått ränder av linnet. Bra jobbat! Haha. Var och åt middag med Mamsen och sedan installerade jag mig hos dom lite grann. Efter nån timme så var jag tillbaka på TreO. Man kan inte slita sig helt enkelt. Sedan var det en kväll med många att hälsa på, känns som jag aldrig kommer lära mig namnen på alla som jobbar här. Räcker det med att känna igen ansikten? Nåja. Kul var det och var hemma i lägenheten igen efter lite mat med Moa och i säng halv 5.
Hej-jag-hade-varit-vaken-i-ett-dygn, så att somna var inga problem. Jag är framme.
Så idag vet jag inte hur det ser ut, sov ut till kl 12 gjorde mig iordning och gick till TreO för frukost, smörgåstårta! Muuums säger jag bara.
Så har nu suttit på terassen och pratat med massa folk som kommit ner nu och letar boende. Imorgon är det jag och Iida som ska kolla två lägenheter hon hittat. Kommer bli topnotch!
Jag kommer älska livet här utan tvekan. Känns som en lättnad att veta att jag inte kommer åka hem inom dom närmaste veckorna. Idag är det grisvarmt och skulle tydligen bli varmast här i Spanien, i hela europa.
I love it!

när allt annat här är falskt och fel...

fraaaaamme.

Love love love. Jag är "hemma" <3 Och har inte kommit längre med resväskan än till TreO. Det kallar jag mys. Har hängt här sedan runt halv 11 imorse och myst med mamsen och solat massor. Så nu kan jag säga att jag är serverad rosévin ute på terassen i solen. Kan inte säga att jag klagar, det minsta. Trivs som fisken i vattnet, efter inte ens 12 timmar som "anställd".
Kommer bo hos familjen O nu i helgen och på måndag ska jag och Iida checka lägenheter, 2 st men vi har nog redan bestämt oss för en av dom. Jag har verkligen flyttat.

Jag är as jävlar jätte framme. Nu börjar det spanska livet, på riktigt.

för stockholm blir aldrig min stad...

drar ihop sig.

Ordentligt, nu handlar det inte om månader, veckor eller dagar. Nu är det timmar som gäller. Hur sjukt är inte det? Riktigt stört. Känslan är så sjuk. Jag har ju liksom alltid innan räknat ner och känt "nuu närmar det sig ordentligt" men faktiskt är det ingenting. Idag har varit en av dom mest skumma dagar jag upplevt. Blev iallafall uteservering i ett par timmar på Söder. ÄNTLIGEN! Som vi snackat om det men aldrig kommit till skott. Så idag blev det Kvarnen. Och vi blev ett litet gäng. Super mysigt. Och säkert första gången i mitt liv som jag varit så tyst så länge. Tankarna var överallt och absolut ingenstans. Men där satt vi och mös.
Jimmy*2, Viktor, Danne, Johan, Linda och Emelie. Och så jag då. Jag fattade inte riktigt att imorgon är jag framme. Inatt åker jag. Dom andra verkade också tycka det var en smula sjukt. "Vi kommer inte ha Ange hemma på hela sommaren.." Så gick snacket. Samt "Fan va roligt du kommer ha! Vi vill också!" Vänner är det bästa man har. Det inser jag verkligen nu.
Så när det var dags att kila, jag hem eftersom jag skulle äta middag med familjen och packa klart. Och de andra mot Högbergs. Inte ens det blev det för mig. Dock var kl 17.30 ca så va fan. Haha. Tidigaste hemgången hittills, och bara 2 cider senare på 3 timmar. Har nog aldrig varit så seg..
När vi skulle skiljas åt så blev det självklart kramkalas. Om och om igen. Till slut brast det för mig. Jag pallade inte att så många samtidigt visade så mycket. Gråtkalas blev det för min del. Fy fan, jag som lovat mig själv. Haha. Jaja blandad skratt och gråt blev det helt enkelt. Jag visade verkligen vad jag kände och älskar mina vänner för det dom ger.



Här fick vi en liten gemensam bild på oss då en random tjej fick ta den. Super fin bild verkligen och tur att jag fick på mig solglasögonen då mina tårar sprutar där under. HAHA. Jag är faktiskt ganska tjejig.

Kommer sakna alla mina vänner det vet ni och hoppas att ni kan komma ner. Men vet att det inte verkar bli så. Trist men kommer ha kul åt er minsann. Och se för fan till att ha detsamma åt mig här hemma. Annars jävlar skickar jag lillebrorsan på er.

pulver hjälpte mig verkligen, skriv det här i tidningen...

dan före doppare dan.

Trallalala! Och här kommer en liten trumvirvel också. Närå men nu jävlar är det galet nära, närmare än någonsin. Jag försöker fixa lite här hemma. Går sådär. Och resten av packningen. Nåjo den står still utan tvekan. Man kan säga att jag vägrar lite. Ruggit blandade känslor just nu, kan inte riktigt fatta det. Men iväg ska jag och det är redan inatt. Eller hallå, redan och redan. Jag har ju nämligen räknat ner sedan november. Haha. Är man en smula knäpp så är man.
Gårdagen, valborg och yes överskattat och inte direkt super dunder mega kul. Träffade roliga människor och så men tror jag hade tankarna på annat håll helt enkelt. Vi slutade på Tb´s efter en del om och men, struntade i stan helt.





Valborg som den var när vi var små. Mysigt att stå där och se på brasan som var på våran baksida. Och skönt att träffa systeryster också för att säga hejdå och uppdateras lite om läget. Minnen, minnen.

Så gänget ska in till Söder idag istället för att sitta och mysa. Själv ska jag möta upp Linda och vi ansluter säkert till dom andra. Så kanske ska få arslet ur vagnen och få något gjort här hemma då några timmar försvinner ganska hastigt i stan. But I love it.
Men hinner slänga in något inlägg till innan jag drar. Mest för att känna på plusen. Har iallafall redan checkat in. Haha. Fick ett sms om att man kunde göra det så allt är klart. Fy fan. Jag åker verkligen.

1 dag kvar.

det finns ingen tid kvar, det finns ingenstans att gå...