bra att ha dag, även på mallis.

Kom till jobbet kl 14 och fick höra att jag lika gärna kunde börja kl 20 istället då det inte var något att göra. Tack och bock. Idag behövdes det då vi måste göra lite nytta. Så idag är det en "bra att ha dag" köpte med oss lite frukost från treo och gick till Jens och grabbarna för att tvätta. Igår var tjejerna snälla och städa lite i lägenheten så det är iprincip klart. Känns sjukt skönt faktiskt att få lite saker gjort. Framför allt tvätten. Och grabbarna har ju internet också så då kan man ju lika gärna kolla vad som händer i världen samt uppdatera lite själv. SÅ! En ruggigt bra dag.
Dock är jag lite nervös för ikväll. Barskolan har nämligen sin vanliga barrunda och då blir det lite tryck. Har ju inte hunnit känna på det riktigt ännu. Men gör mitt bästa så får det bära eller brista helt enkelt. Får hoppas att det går bra men med Antons hjälp så ska det säkert inte vara några problem.
Annars har det väl inte hänt speciellt mycket antar jag? Eller jo visst varje dag händer det såklart något men ganska svårt att sätta fingret på det. Vi var ute en sväng igår faktiskt och det var sjukt roligt. Treo, GG orginal och GG beachclub. Och som avslutning på det hela så fick jag och Emilia gratis kinamat av kina gubben när vi lite smått hungriga påväg hem och inser att vi inte har 5 euro på oss. Snarare 50 cent och på vinst eller förlust tänkte vi "undrar hur mycket mat man får för detta?" Eftersom han hade stängt precis och hade lite mat över så fick vi massor, gratis. NICE! Haha. Han ville inte ens ha 1 euro i dricks för detta eller att vi kom idag och betalade. Livsfarligt! Speciellt eftersom det är precis utanför vårat hus iprincip.. Crap.
Så vanorna här har ändrats ganska mycket man äter frukost vid kl 15, middag vid kl 19-20 och så ibland även tidigt tidigt på morgonen kan man klämma i sig lite mellanmål. Not so good. Ska verkligen försöka röra på mig. Har faktiskt varit ute och gått lite grann nu på dom här två veckorna. Läge för det kan man säga.
Nu tvätt! Fy fan va tråkigt det är. Hej vuxenliv.

                     

Lite bilder från julafton nu då. Hoppas ni gillade det! För det gjorde vi!

 

Så, bjuder även på en bild när jag fick vara "turist" på glade hörnet för en liten stund också. Samt en mys bild från Treo som togs igår. Han som ligger ner är den enda som inte bor ihop med mig.

fanns det en plats i hennes värld för två...

Kommentarer
Postat av: afan

hurru gammel kärring, tumba springer ut idag. haha två år sen

2009-05-29 @ 13:35:12
Postat av: angelique

jaa fan det är ju galet! jävlar va roligt!

2009-05-30 @ 16:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback