dansa pausa, livet är en fest.

Som min kära far kommenterade i förra inlägget så är det nog lika bra att åka hem och vila upp sig lite. Hem hem alltså. Så nu sitter jag på flybussen påväg mot gardermoen. Igen. Detta jävla resande alltså. Shit maj-britt! Pallar inte! Inte konstigt man sovit dåligt dom här stackars dagarna man varit hemma efter kirkenes och rocken! Gör ju inget annat än reser, tvättar och packar. Dessutom har vegard flyttat till köpenhamn idag. Och fantastisk vän som man är så gick jag FRIVILLIGT upp kl halv 8. Jag måste ju bara vara världens bästa vän!? I och för sig vaknade jag innan kl 7 och kunde inte somna om men ändå. Har sovit ruggigt dåligt dessa dagar. Mycket har definitivt att göra med rocken, resor, packning och noll ro. Det är min teori. Så som pappilu sa, dags att komma hem och vila upp sig. Sagt och gjort!
Så imorse kom pernille med deras hyrbil dom skulle köra till köpenhamn med. Kändes väääldigt trist i lägenheten när hälften av alla prylar är borta. Det blir liksom kalt. Och tomt som satan på vegards rum. Kusligt. Jag är VÄLDIGT glad över mitt val att åka till tumba idag faktiskt. Hade ju annars tänkt att ta det i början på nästa vecka. Men frågan är om jag hade klarat det. Harig som jag är! Det hade helt säkert gått bra men det är trist när man är van vid att vara två. Så snart flyttar fina malene in istället! Ska bli roligt! Och spännande att bo med en tjej igen, haha!
Men till råga på allt, jag kan feeeetglömma en lugn helg iallafall. Jag som inte det MINSTA är sugen på fest efter helgens bravader (trots att jag lyssnar på musik från rocken och längtar lite grann tillbaka, okej ganska mycket då..) Men ändå, det är det där med att dricka. Jag VET man MÅSTE promt inte göra det, men om jag känner gänget rätt så är detta en helg jag kan glömma tankar om att vara chaufför med tanke på att två av mina nära vänner fyller 25 i veckan. Hårt liv man lever. Herregud så löjligt haha.
Men efter det ska jag baske mig chilla! Och dessutom kan jag åka och hämta ut en ny iphone imorgon! På miiiin fredag, fredagen den 13!!! Dock får jag dela den med Henke då han faktiskt fyller år. 25 barre, halvvägs till 50 och närmare pension än studenten! Vilken lycka..! Är ganska glad över att jag är ett år yngre haha.
Nu glädjer jag mig bara till att höra hur det gått för vegard och allt, ska bli kul att höra vad han tycker om jobbet där förhållande vis till oslo. Och så är jag väldigt glad över att få spendera extra tid med mina nära och kära. Väldigt glad över det! Ta aldrig något förgivet.
 
 
Dagens musik; Lidolido - Turn up the life
 
 
 
 

och jag hör att du är säker nu, vaknar med den tanken varje dag...

the möppet camp till midnattsrocken.

Tänk att den helgen går så fort.. Det är trist tycker jag. För shit va roligt det har varit! Har hunnit med 3 dagar i kirkenes och en helg på brennelvsnesset i lakselv. Midnattsrocken är bara KING!
Har träningsvärk efter dessa dagar med skratt, dans, sång, boendes i ett tält och ett partytält som förminskades. Finns inga ord..! Och dessutom var det inte jag som va rookie. Vi hade 3st som aldrig varit där och känt den fantastiska feelingen! Det är extremt svårt att beskriva hur det är att vara där för någon som aldrig varit där. För när man berättar om det så låter det inte direkt super mysigt. MEN när man är där kommer man i ett speciellt modus som gör att man inte blir dålig och man klarar allt. Kanske inte ALLT men väldigt mycket. Det är bara så fantastiskt!
Iår blev det även t-shirtar som visade vilket camp vi var ifrån. The möppet camp hette vi. Så jäkla bra! Alla fick olika färger och namn på ryggen.
 
 
 
 
Och jag fick då namnet adidas, märkligt va!? Haha. Not. Färgen på min tröja var ju dessutom grym.
Nå, vad ska man säga? Vi hade inte alls lika bra väder iår som förra året, och vi hade större partytält än förra året. Förra året hade vid 3*6m och iår 3*9m. MEN det blev till slut ett 3*6m pga att det blåste ner och knäckte stängerna! Haha. Då hade vi ändå stått hela natten och fått hålla i det samtidigt som vi festade på. Men man orkar ju inte stå hela tiden så vi gav upp och la oss vilket resulterade i att det kollapsade och flög en bit innan några hann rädda det. DET kallar jag vind!
Men morgonen efter så hade vi så grymma grabbar i campen som valde att trotsa regnet och tro på gaffatejp. Medans vi tjejer satt och hade beautysalong i ena tältet med smink och målning av naglar i brist på annat. Haha! Det var faktiskt väldigt roligt.
Som alltid är det ju en hel del som händer så man kan omöjligt skriva något blogginlägg om det. Men det får helt enkelt bara bli ett.
Vi hade det GRYMT bra och såg band som Lidolido, Thin Lizzy, Europe, E-type, Sirkus Eliassen, Delillos. Hörde också på håll Plumbo. Det var sista bandet som spelade och jag satt då i vårt camp och kände inte riktigt för att gå när det vankades mat i partytältet och man ändå hörde musiken dit.
Är så nöjd att jag fick med mig dom banden jag sagt att jag ville se innan vi åkte. Så dom som toppade det hela var E-type, Sirkus Eliassen och Lidolido. De andra var självklart också bra men det där var bara SJUKT!
Och jag förstår fortfarande inte hur i hela världens namn det kan hända SÅÅ mycket på så kort tid! Allt är bara helt topp!
Kan inget annat än att säga att träningsvärken är kvar och att man faktiskt är sliten. Är tydligen inte 20 längre. Men who knows, kanske man är tillbaka på rocken nästa år? Ingen som vet. Risken finns ju.
 
 
Dagens musik; Sirkus Eliassen - Opp ned bak frem
 
 
 
 

och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i...

mot ryssland! eller iallafall i närheten av gränsen.

Okej kan väl inte hålla mig, måste slänga in ett inlägg om hur jäääävla nära det är innan vi drar nord över igen! IMORGON!!! Kommer spendera två dagar i kirkenes innan vi kör mot lakselv och självaste midnattsrocken! Vi är nog ganska jätte klara för det här hemma med packning och allt trots att vi rest idag och bara packat om i stort sett. Kan med gott samvete säga att det blev pizza till middag.
Så nu är jag extremt klar för att sova i MIN säng med MINA kuddar. För att vara på fri fot igen imorgon.
Som jag längtat till den här förbannade midnattsrocken! Herreguuuuuud! Förstår inte ens hur det är möjligt faktiskt. Eller fast, joo..!
Nu vet jag ju exakt vad det innebär osv så nu köttar man. Hoppas jag fått med mig tillräckligt med bra kläder bara eftersom vädret kan pendla lite grann där uppe.
Och jaaa mina kära vänner jag ska hälsa bl a. Europe och E-type från er, inga problem. Jag fixar!
Nä nu måste jag fan sova om det ska vara någon människa av mig imorgon. Taggad till tusen!!
Ska bli kul att även få komma upp till kirkenes igen. Och ja, flyga förstås. Och denna gång med SAS som man vet håller tider osv.
Bjuckar på en minnesvärd bild från förra året. Jävlar i min låda va roligt det ska bli. Shit maj-britt.
 
 

gratis wifi på flyg & buss.

Ganska soft att när man flyger så finns det gratis wifi. Och är det inte på planet så är det minsann på bussen. Började skriva det här inlägget för ca 1h sedan på flyget och tänkte nu när jag har ca 1h att slå ihjäl på bussen kan jag lika gärna slutföra det. Bärbar dator + gratis wifi ombord = KING!
Dock tänkte jag inte så långt att jag kanske skulle ha laddat datorn så den dör nog säkert snart. Och ingen ipod tog jag med mig. Intressant detta. Gör aldrig om misstaget iallafall.
Har haft helt fantastiska dagar hemma måste jag säga! Jag har ju världens bästa familj och vänner så vad kan gå fel? Mer än att jag aldrig verkar få ut den där jävla iphonen från försäkringsbolaget. Annars har det varit helt topp!
Fick skjuts till arlanda imorse av en kanon vän vid namn Peter. TACK!!! Det gör sååå mycket när man får skjuts istället för att behöva åka kommunalt. Plus att man får bra sällskap. Och till råga på allt hade han varit och köpt kaffe och bulle innan han plockade mig. HJÄRTA alltså! DET där är vänskap! Haha!
Men när jag väl var på arlanda verkade dom ha flyttat e4an dit. SATAN för en kö till bagdropen! Shit maj-britt! Då steg paniken kan jag meddela. Var helt hundra på att jag inte skulle komma med. Såg dagen och pengar flyga åt helvete och blev samtidigt förbannad eftersom jag ändå var där 1h innan, precis som man ska.
Men då har jag en herre som också ska med samma plan som har gått till ena disken och sagt ifrån. Så efter ett par minuter tränger vi oss före hela kön med en norsk familj i hasorna som också ska med det planet (nu alltså 10min innan skriven boarding tid) Tur var väl det annars hade jag väl stått som en förvirrad anka på arlanda fortfarande.
Så nu ska jag alltså bara hem sätta igång lite tvätt och packa för imorgon flyger vi till kirkenes! Har en heeeel del att ta igen med Vegard också som landar om 1h. Haha. Globetrotters!
Så bloggen står nog tom ett tag, Igen,
 
 
Dagens musik; Gorvernor Andy - Bonus på kortet
 
 

 
 
jag har hört att du träffat nån, jag har hört att han är allt jag inte var...