ett dygn med för få timmar.

Idag har jag fått total egentid vilket jag kände att jag verkligen behövde. Inte träffa någon och bara gjort fantastiskt mycket nytta här hemma. Älskar när jag är själv hemma och får göra saker i min ordning och i vilken takt jag vill. Har till och med lyckats slumra till på soffan i samband med tv tittande.
Och till råga på min fantastiska dag var det gratis att sola solarium idag på brun og blid. Vad är oddsen!? Har inte solat på säkert 2 månader eller så men idag kände jag verkligen att jag behövde piggas upp. Och vaknade dessutom inte långt in på eftermiddagen. Kommer dit och så är det en person där som säger att det är gratis just idag! Just my lucky day!
Har dessutom hunnit med att total städat lägenheten, köpt en alldeles för stor pizza som jag inte orkade äta upp, tvättat allt av tvätt, bäddat rent OCH rensat garderoben (!). Nämnde jag att det är söndag? I och med allt detta har jag hunnit se ALLT jag har spelat in på tvboxen, slumrat till och sett om det avsnittet. Söndagar som annars är min heliga ligga-på-soffan-och-hålla-käften-dag. Men tror jag ska ta den här söndagen till historien, för detta sker aldrig igen på en söndag misstänker jag.
Det var helt enkelt bara en fantastiskt bra dag.
Älskar när jag har tänkt allt jag vill hinna på en ledig dag och faktiskt HINNER det. Magiskt vill jag säga. Och i tillägg inte varit sugen på godsaker. Måste vara påväg att bli rejält sjuk eller något.
Har hunnit tagit mig tiden att även tänka över vad jag lägger all min tid på över ett dygn. Inser ganska snabbt att majoriteten går till jobb. Såklart. Skulle vilja säga sömn men det är lite berg och dalbana på det där. Annars är det sociala medier, tv och vänner. Och jag undrar varför jag inte hinner gå en sväng på stan, städa, tvätta eller annat? Mycket märkligt. Jag prioriterar inte det högst har jag insett. På gott och ont givetvis.
Men tyvärr tror jag många andra i min omgivning värderar på samma sätt. Så jag är nog absolut inte unik med detta. Vilket på ett sätt känns väldigt skönt.
Idag kan jag tacka mitt egna sunda förnuft att jag utfört allt det här jag ville. Vi har haft en mycket tung helg på jobbet och kan inte påstå att den har varit till min fördel på något vis. Men kände igår efter jag var färdig att jag var värd en öl med alla kollegorna som redan var på plats. Hann med två öl innan dom stängde och sedan skulle hela gänget på någon form av efterfest på en pub en taxiresa bort. Då tog jag tillfället i akt och körde en cooperfield. Jag smet hem istället för att följa med. Våga vägra vara bakis. Tror inte jag missade speciellt mycket ändå.
Nu ligger även första snön på oslos gator. Håller det sig så kanske det blir mysigt att det är så kallt som det är.
 
 
Dagens musik; Salem Al Fakir - Astronaut
 
 
 
 
eller bli som gatorna, våren och vintern, dom som går runt tills dom försvinner...

när asfalt byts mot is.

Det går bra trögt med den här bloggen, tyvärr. Lika så märker jag tyvärr att solen inte längre lyser speciellt länge om dagarna. Vilket inte är så konstigt då det börjar bli ordentligt höst. Inte så konstigt med tanke på att det trots allt är 9 oktober.
Märker det också på mitt annars sprudlande glada jag. Det är väldigt upp och ner. Vissa dagar är helt tipp topp och andra inte fullt lika spännande med nya utmaningar.
Förstår inte vad det är med mig och höst/vinter..?
Alltför mycket tankar far runt i huvudet denna årstid. Inte för att alltid tankarna klarnar när våren kommer men då känns det iallafall lite lättare.
Jag är iallafall väldigt glad över mina vänner. Som idag, en äckligt tidig morgon på jobbet och en lång mycket seg dag skulle det bli. Och den hade blivit katastrof trist och jag hade varit betydligt tröttare om det inte vore för mina underbara kollegor. Dagarna går så mycket fortare med bra omgivning.
Kunde inte heller låta bli att följa med nästan hela gänget till den amerikanska restaurangen nighthawk diner. Dom har helt fantastiskt mat och outstanding milkshakes.
När tröttheten kommit ikapp så blev det att gå hem. Väl hemma blev det en skype med vegard. Han berättade att det var dags för oss att sätta igång att börja tippa. Så vi kan vinna massa pengar och bli miljonärer. Låter som en kanon idé! Haha. Om det funkar, det vet man aldrig.
Återigen ska det bli så där skönt att få hem honom. På söndagkväll kommer han hem och stannar tills fredagmorgon eller något sådant.
Dock har vi kickoff på söndag när han kommer hem. Och till råga på allt jobbar jag måndag från kl 18 så det blir inget storpartaj för min del. Vilket är lite trist då det ändå är kickoff. Jaja inte mycket att göra åt.
Imorgon är jag ledig och funderar på att vara extremt asocial och knappt resa mig ur sängen. Kanske ut på soffan om jag har tur.
 
 
Dagens musik; Coldplay - You only live twice
 
 
 
 
jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster, rusa rakt in i ditt liv...

höst.

Ja och fokusen fanns ju inte direkt på bloggen om man säger så. Och att ha vegard hemma är alltid fantastiskt med eller utan ös. Saknar att ha honom hemma på heltid. Trots att vid YTTERST få tillfällen önskar man annat. Så värt det dock. Ska se till att komma iväg till köpenhamn också för att minska avståndet något.
Men nu har ju hösten satt igång och jag kommer ha betydligt färre minuter till övers.
Våran galapremiär på wallmans gick alldeles utmärkt. Alltid så bra publik på sådana tillställningar.
Valde att efter jobbet inte sova alls innan jag for till sthlm. Och alltid resulterar det i något trött ansikte på förmiddagen. Hann väl umgås med pappilu någon timme hemma innan jag bäddade ner mig på soffan och slockande ovaggat. Efter 23h vaket tillstånd. Glad att jag inte sov så länge dock. Sarah kikade förbi och hade beautysaloon hos oss genom att fräscha upp mammilu och mig.
Fredagen blev att sova så länge som det gick. Sov dock ganska kasst men ändå var det skönt att sova i min fantastiska säng.
Hade turen att pappilu var ledig så vi passade på att göra lite ärenden innan middagen vankades och senare utgång.
100års fest på debaser medis. Maria, Danne, Nattis och Emelie drog ihop till en storslagen fest då alla passerat 25. Nygamla ansikten och skön stämning. Dock blev det inte alls speciellt sent. Sista tåget hem för mig och min bättre hälft Sarah.
Kändes bra med tanke vad som skulle ske lördag eftermiddag. Kl 15 skulle vi befinna oss på hydet och crewfest.
Som alltid behövs kanske inte någon detaljerad förklaring på detta då många av minnena oftast är mest difusa. På alla fronter.
Det var lagtävling med en annorlunda stafett. Shot, få på sig en gigantisk overall & fantastiskt stora gummistövlar, få med sig en 25L vattendunk runt hela rundan, snurra en stor grunka, norsk fylla, under en låg pinne, svepa en öl och tillbaka.
Nej vårat lag vann inte, men det var lika bra det för finalen innebar att mötas på nytt.
Festen fortsatte som vanligt med kanon middag och sedan liveband. Sedan är det suddigt då min kära far valde att hetsa i mig jäger.
När man tror man är som mest stabil går det oftast utför. Han kommer garanterat inte lyckas med den idéen igen.
Nu är jag ledig till fredag men inte helt soffläge då jag faktiskt är hundvakt till söta Jack tills torsdag.
Men jag kan fan behöva röra på mig med tanke på helgens intag av elakheter. Och en strulande käke som nu dock kommer och går med statusen. Är det inte det ena så är det minsann det andra.
Tack för i helgen! Nu dröjer det nog tyvärr tills jag kommer hem igen.
 
 
Dagens musik; Deportees - The doctor in me
 
 
 
 
jag går på samma gator tills de vänder, den här stunden e resten av mitt liv...