min fina 25års dag.

Herregud. 25.. Närmare pension än studenten. Åldersnojan kom i och för sig redan när jag fyllt 18, så det är väl bara något jag får leva med.
Min 25års dag skulle spenderas på jobbet. Vilket jag absolut inte ogillade. Snarare tvärtom! Dom på jobbet är ju dom som står mig närmst. Dock är jag ju inget fan av gigantisk uppmärksamhet vilket är oundvikligt när man för det första fyller år och dessutom 25. Iallafall när man jobbar med folk som är i den här branschen.
Fick först på morgonen en Malene som kom in med en kladdkaka med massa ljus på, iskaffe med karamell, present och norska födelsedagssången. Mycket bra uppvaknande! Är ju inte van vid att få så när man fyller år då vi i våran familj inte har dom traditionerna att man blir väckt med sång pga att vi inte kanske är dom aboslut mest tacksamma att väcka.
Så presenten av Malene blev ett presentkort på en skönhetssalong. MYCKET uppskattande! Så nu kommer jag få beslutsångest över vilken jag faktiskt ska välja såklart... Det är ju allt från massage till sminktatuering.
Så på jobbet fick jag massa grattis och härliga kramar. Och såklart sång. Trodde jag klarat mig undan den uppmärksamheten då dom inte sjöng på middagsmötet vi hade. Så jag var glad åt det! MEN dom hade annat i kikaren. När jag står solo i baren och preppar kommer alla och ställer sig runt bardisken och sätter igång skönsången. Klart jag blir glad, men tacklar kanske inte sådana situationer helt perfekt. Haha!
Man kan stå i centrum till viss grad helt enkelt.
Kvällen fortsatte och inget konstigt med det egentligen. Väldigt lugn kväll med helabonnering. Så ska jag gå och göra något då jag plötsligt ser restaurangchefen gå med två personer jag känner gott igen. Men kopplade inte det så jäkla fort, eller snarare var det väl svårtplacerat.
För där kom nämligen MAMMA OCH PAPPA! Hade någon halvtimme innan pratat med mamma och på dagen med pappa och tänkte verkligen inte mer över det, än att jag varit lite irriterad över att mamma inte ringt på sin lunch som vi avtalade.
MEN förklaringen var ju ganska given då dom kom gåendes in på jobbet med present från min fantastiska vän Sarah och en kanon fin blomma.
Och som sagt jag och tackla vissa situationer är väldigt ups and downs. I det här läget blir jag så chockad och glad att jag tappade ansiktet helt och står och stört grinar, skriker att jag hatar dom och att jag fullständigt tappat min image.
Väldigt moget kort och gott!
Många andra visste vad som komma skulle men jag, helt ovetande tappade ju all fokus. Så jag bjuder dom på öl och sätter mig i personalrummet med dom för att prata och presentera dom för mina härliga kollegor. Jag i detta fall grinar fortfarande och är i fullständig chock.
Kunde inte fått en bättre present faktiskt!! DET var världsklass!!
Dom hade kontaktat Samuel för att se hur allt såg ut så på den vägen var det.
Fick givetvis en födelsedagspresent av dom också i form av en heldag på axelssons spa i sthlm. Har varit där tidigare då jag fick det i presentkort då jag var med i TV4 och förkväll, så det är ju toppen.
Nu måste jag bestämma mig för vad jag ska ta där OCKSÅ.
I-landsproblem.
Den kvällen fick jag gå tidigare från jobbet kan man säga. Så jag tog med dom på vårat stammis ställe monarkiet och så satt vi där och ljög med några från jobbet.
Sjukt mysigt!! Jag uppskattade/uppskattar det något extremt!! Även fast dom åkte eftermiddagen efter så hann vi umgås lite grann på dagen innan jag skulle gå till jobbet.
Dom kom över på lite fika och främst för att dumpa en del grejer jag ville få över hemifrån som är svårt att flyga med. Så DÄR kom även förklaringen till varför mamma ringt i söndags och lät lite märklig över att hon packade mina grejer i kartonger och undrade vad dom skulle så småningom ta med sig till oslo när dom skulle köra.
Så dom tog tåget hem igen.
Det kan jag bara säga att den chocken och känsla jag fick när jag faktiskt fick spendera min 25års dag med dom är OBESKRIVLIG! Sannslöst bra.
Börjar nästan gråta när jag tänker på det.
Som sagt, hejdå image och hej 25 och blödig. Är det så här jag ska ha det numera alltså? Tappat det helt.
Så TACK TACK TACK för en helt FANTASTISK födelsedag!!! All kärlek till er.
 
 
Dagens musik; Michael Jackson - You rock my world
 
 
 
 
för ett ögonblick mellan hjärtats slag, stod du åter framför mig...

jag älskar resor, ja det gör jag.

Ja det nya året kunde nog inte börjat bättre minsann! Jösses..! Jag har inte alltid varit speciellt duktig på att vara spontan, inte alls faktiskt. Jag gillar planering, eller till viss grad. Kan lätt bli stressad om jag inte har fullständig kontroll helt enkelt.
Därför jag gärna är med och planerar saker och ting, eller alternativt överlämnar detta till någon jag förlitar mig fullständigt på. Sådan är jag, sådan har jag alltid varit. Eller jag vill iallafall tro det.
Men jag har överträffat mig själv. Deluxe.
Förra året och året innan det var det ett jävla tjat på mig och utlands resor, då till varmare breddgrader. Inte som till finland, danmark, kiel eller liknande. För det har jag åstadkommit. Men aldrig fått till det helt. Antingen pga tidsbrist, pengabrist eller brist i största allmänhet.
Idag har jag lyckats med det dyraste gratis samtalet EVER! Skype, livsfarligt tydligen. Värre än nätshoppingens största fiende!
Vegard och jag kom lite löst in på att man kanske skulle boka sig en resa i sommar. Inte mer med det egentligen. Vi började surfa runt båda två på samma sida och diskuterade hurdan resa vi ville ha. Och jag nämner att min fantastiskta mor faktiskt har kvar dom värdecheckarna jag pratat om tidigare. Sagt och gjort, de checkarna var mer än gärna våra om vi så ville.
Illa, nu är det illa. Vi blev besatta och "spontan" bokade en all inclusive resa till turkiet, alanya! Haha! Vi hittade FETASTE hotellet till ett bra pris och kunde inte låta bli. Crash bom bang! 25 juni drar vi! Från arlanda dessutom. Inte ens gardermoen som man kanske kunde tro. Men herregud, vad fan gör det när man ska iväg och TOK glassa!
Kunde inte blivit mer överlycklig som jag är just nu!
SÅ nu känns gymkortet som en ännu bättre investering och nya mål har satts! Kan dock inte lova att dom kommer hållas, men försöka duger. Tanken som räknas!
Var iväg idag och kände mig grym. Fast, jag har lång väg att vandra. Men jag är på g.
Köpenhamn på söndag för att ikapp snacka hål i huvudet på varandra i 4 dagar, DIGG!
Jävlar va bra det blir! Alanya bitches! Untz untz untz.
 
 
Dagens musik; Miss Li - 1:a gången
 
 
 
 
Helt OKEJ va.
 
 
 
Och JA vattenland finns på området. Tackförkaffetsåattsäga.
 
 

och där går lyckan, lyckan som aldrig kunde bli...

mitt egna race.

Jag har varit riktigt usel med uppdateringen. MEN till mitt försvar kan jag då nämna att jag jobbat som ett jävla djur och när jag väl fick ledigt så var det att ta sitt pick och pack för att fira jul i sverige. Närmare bestämt sundsvall. Startade dock med lite julmys hos Hajas & Emelie med gänget. MYCKET trevligt och precis det jag behövde kan jag tala om. Men efter 36 vakna timmar med jobb, vin, resa, julshopping och julmys, var det slut på fröken källsten.
Upp till sundsvall för att fira jul. Och mer läglig julledighet och väl vald plats att fira julen på kunde nog ingen slå. För det där var oslagbart! Visst jag var risig hela julen i stort sett och mådde piss och skit. Alla som varit sjuka under sista veckorna hade väl lyckats smitta mig och som sedan bröt ut när man väl slappnar av.
Hann också möta många av mina finaste vänner dom sista dagarna i sthlm. Så kom även mormor plus gubbe och hälsade på vilket uppskattas.
Kändes stressigt som alltid, verkar aldrig komma ifrån det. Så får nog alltid räkna med att det kommer vara så.
Kan knappast påstå att jag kände mig utvilad när jag väl är tillbaka i oslo. MEN något som piggade upp en trött själ var att vegard dök upp på flygplatsen efter att ha försökt komma sig till köpenhamn hela dagen. Men hans flyg blev inställt vilket innebar att han skulle följa med hem och vara här ett par timmar innan han vände tillbaka till flygplatsen och mot köpenhamn.
Nyår kändes mest som vilken dag som helst förutom att jag kände mig väldigt efter i tankarna och var nog ingen raketforskare direkt.
Var väldigt glad över att det var extremt många kända ansikten som valde att fira den storslagna dagen på wallmans. B la. några gamla klubbkamrater som man inte sett på hundra år som spridits runt om i norden pga handbollen. Så DET om något gjorde mycket av min annars ganska sega kväll! Kanon kul!
När till och med dom kommer och vill fira nyår där men inte mina närmaste vänner, så känns det bra. Hoppas nu att mina vänner får arslet ur vagnen och faktiskt KOMMER och BESÖKER mig! Har ju passerat 2,5 år här i oslo nu.
Efter att ha stämplat ut kl 03 var det dags för våran fest. Vaktchefen hade först och främst ordnat så att vi skulle få sushi till nattmat från ett grymt sushi ställe OCH fest hos honom efter jobbet med allt inkluderat såklart. DET mina nära och kära kan jag säga uppskattades! Var väldigt skönt också att det inte blev någon röjar fest utan trevligt med dricka, musik, schysst käk och att man kunde sitta och prata. Helt perfekt. SÅ kan ett nyårsfirande få vara!
Annars är nyår extremt överreklamerat. Alltid så överhypat, överplanerad och så skiter det alltid sig ändå. Mitt nyårsfirande är faktiskt hittills på topp 5 av alla nyår jag minns. SÅHÄR ska det vara. Okomplicerat.
Idag har jag också lyckats ordna gymkort så nu ska jag tydligen bli som alla andra när ett nytt år är här. Men vägrar ge några nyårslöften om träning och fantastiskt bra kost för det håller jag aldrig iallafall! Bara idioti. Så nu har jag ett gymkort för ett år som jag kan nyttja dygnet runt, hur jag vill. Perfekt.
Därför ska jag har några okomplicerade dagar att starta året med och längta som en gnu till söndag då jag drar till vegard och köpenhamn i 4 dagar.
Ni kan glömma en års summering för det orkar jag inte. 2012 var början på en bättre tid, men betydligt bättre kan det bli! 2013 ÄR året. 2012 var bara träning och en försmak på hur bra och dåligt kan kombineras, 2013 ska bara få tala för sig själv.
 
 
Dagens musik; Darin - Runaway
 
 
 
 
jag måste sova tills vintern är borta, jag måste säga nåt idag innan jag somnar...