bla bla bla.

Vissa saker gör mig så fruktansvärt irriterad. Typ sånt här! Det är inte okej. Kallar inte det för vänner/kompisar. Onödigt riktigt onödigt och löjligt. Säger ingenting mer då blir jag bara riktigt förbannad. Vilket jag redan är. Kul. En redig promenad för att rensa hjärnan och få ur irritationen tror jag minsann. Det här går inte.
Förstår mig inte på vissa helt enkelt. Och kommer nog aldrig göra det heller. Inte ens på mig själv.




dom kommer ångra sig, dom som behandlat mig så...

solen skiner.

Ingen kan ju ha missat att det är fredag. Och jag är hemma även idag. Lika bra det så kanske man blir frisk? Hope so. Har ju så mycket att se fram emot dessa dagar. Kommer vara så himla kul!
Ikväll är det Emelies 20års fest med temat glitter och glamour. Inte riktigt mitt tema men vad gör man inte? Haha. Tror att laget är väldigt taggat, vad det verkar som iallafall. Jag måste försöka hålla mig på mattan. Inte nog med att jag inte mått toppen utan också vad som väntas skall.
Kryssning Riga T/R från och med imorgon eftermiddag. Ja ni hör ju, inte kommer man vara mer frisk efter dom dagarna. Jag håller tummarna för att det blir som vi hoppas på! Ni ska med! Så är det bara.
På schemat idag står endast, vila vila vila. Samt möta Emma för att fixa min outfit för kvällen. Jag är skeptisk men det blir nog bra. Jag drömde dock inatt att jag var den som var "sämst" uppklädd. Haha. Snacka om ångest? Alla andra hade lyckats riktigt bra! Typiskt mig.
Har också lyckats drömma om kryssningen. Typ att det gått åt helvete. Oväder och båten. Jag hjärta båtar. Not. Så man kanske ska bli lite troende för några dagar och hålla tummarna för bra väder.
Inte som 2008 då det var riktigt körigt på alla sätt. Fy fan. Ingen höjdare. Kryssningen i november var ändå lugn. SÅ vill jag ha det.
Btw, SOLEN SKINER!!

Dagens musik: Asher Roth - Fallin´



du kanske aldrig mer är med mig...

sjuker.

Jag är hemma från jobbet idag. Inte helt hundra. Men vad gör man när man är sjuk är min undran. Har ringt och fixat med tele2 så att mina räkningar för internet och mobil kommer på samma faktura. Som jag blev lovad från början.
Annars nä fan inget. Glott runt på facebook. JÄTTE roligt. Not.
Får helt enkelt kika lite filmer. Enda rätta tror jag.
När mammilu kom hem från jobbet igår fick jag en liten "krya-på-mig-present" en liten händig 500 cocktails bok. Super nice var den! Finns massor av bra grejer i den.
Sådant kan jag helt enkelt inte få för mycket av. Världens bästa mammilu <3.
Och om någon har missat det så snöar det fruktansvärt mycket ute. Och har snöat typ HUR mycket som helst. Fantastiskt kul. Jag som älskar att skotta. Tur att jag gjorde det igår också. Yes, det kallar jag lycka.
Nu kanske det är bäst att äta något så man får lite energi och mår lite bättre.



känner mig som en främling...

det är bara onsdag.

Och vilket kaos, från morgon till kväll tydligen. Gick till viss del bra i skolan, var tvungen att avbryta mitt arbete pga huvudvärk samt illamående. Inte kul. Så blir hemma iallafall imorgon med. Håller tummarna för att jag inte blir magsjuk eller något annat blä.
Ingenting har gått min väg helt enkelt. MEN det är faktiskt LÖN idag. Kan inte bli bättre, mina alla 2 räkningar är betalda och klara. Nice.
Eftersom jag somnade ifrån PH igår kväll pga en riktigt förbannad trötthet så fick jag se om avsnitt 36 idag. Nu drar det ju ihop sig ordentligt.
Men vad sjutton gör man när man är hemma från jobbet? Ja sover och vilar såklart. Får la ta och se Johan Falk filmerna kanske? När det äntligen finns tid. Eller är dom läskiga? Haha, löjlig som jag är klarar jag inte vilka filmer som helst själv.
Jaja det är ju bara onsdag och jag ska nu krypa till kojs. Och hålla tummarna för att det slutat snöa och att solen lyser imorgon så där härligt.

Dagens musik: Oasis - Wonderwall



hur kan det va snöflingor i april...

pulkadag.

Jag har varit utomhus hela långa dagen idag, pulka åkning med barnen. Tyvärr fick inte jag åka, kändes surt. Istället fick jag skjutsa tillbaka 3 ledsna barn som höll på att frysa ihjäl till skolan. Hela dagen blev alltså upp och ner. Men ändå väldigt bra. Fast nu är jag verkligen trött. Huvudet är inte med mig. Och illamåendet har blivit något bättre från igår, men still going strong. Så det är bara att peppa och åka iväg på handbollsträning.
Btw, någon som är sugen på att åka lite pulka kanske? Blev ruggigt sugen när dom for ner i fullt ös i brantbrink.
Var faktiskt skönt att gymma med Emma igår och sola efter. Haha. Man kan ju inte gå runt och vara både blek och fet heller.
Imorgon efter jobbet är det skärholmen som gäller. LÖÖÖN! Haha. Dock för att köpa lite krimskrams till glitter och glamour 20års festen på fredag. Jag som verkligen älskar att ha bling bling and stuff på mig. Not. Men vad gör man inte.
Hur nice blir det inte med lite cashflow imorgon. Kan ju vara bästaste. Eller som när jag hämtade ut min medicin idag på apoteket, det kallar jag cashflow, 6 kr fick jag betala. Snacka högkostnadskort! Haha. Det var nästan pinsamt att betala i kassan.
Nej jävlar nu fick jag ju bråttom också. Uppvärmd och klar till kl 19 skulle man ju vara.

Dagens musik: Calle Kristiansson - Walking in Memphis



och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre...

äntligen måndag.

Förbannat dålig uppdatering på den här sk bloggen. Andra bloggare hinner med 17 inlägg om dagen. Jag hinner tydligen inte ens med ett. Helgerna känner jag är lite heliga och sjukt upptagna så därför får jag dispans. Otroligt rolig helg, återigen måste jag säga. Kan väl inget annat än att bli bra när man umgås med så fantastiska vänner som jag har. Tror ej det.
Fredagen har jag ju redan skrivit om så det hoppar vi.
Lördagen inleds med en skit match. Jobbigt like hell. Förstår INTE hur jag pallade så mycket som jag tydligen gjorde. Men kanske träningen ger resultat? Möjligt möjligt. Dock det ena resulterar i det andra. Allt kan ju givetvis inte gå bra, vilket jag fick lida av senare på kvällen.
Men gjorde mig i ordning hos Emma med Emmelie iallafall, as mys. Sedan for vi och inhandlade kvällens delikatesser.
Middagen serverades efter vårat jobb i köket, mest Emmas förtjänst givetvis. Dock rätt sent för en person som spelat match tidigare på nästan ingen frukost och noll lunch, sedan krök på det ett par timmar. Heippa!
Det var riktigt kul iallafall och vi blev ett bra gäng och fick igång en rejäl fest.
Så söndagen mådde jag som jag förtjänade. Kan tacka Kaisa för skjutsen hem, hur fan hade det annars gått. Jag som blir ungefär 1 gång på 100 bakfull så fick jag så jag teg. Hade ju iallafall mammilu som skrattade friskt åt mig, och la till, ja du börjar ju faktiskt bli gammal. TACK. Det kändes.
Blev TOK tvingad med på handbollsmatch i Skärholmshallen där Salem - Polisen möttes. Kanske ska säga att nu var kl 17. Sedan var det bara att haka med på bio efter det. Hej hemma kl 23.45. Men då var jag ju pigg och mådde HUR bra som helst.
Bra jävla helg.
Nästa helg blir, hård hårdare kryssning.

Dagens musik : Thåström - Kärlek är för dom



och jag vaknar med den tanken varje dag...

helg planer.

Eftersom att jag vet att Snygg Ronnie kommer att fråga så lägger jag upp en "fråge-playlist" här på låtarna han vill ha.
Kid Cudi - Up up & away
MGMT - Kids

Timbuktu - Stirra ner

Kid Cudi - Pursuit of happiness (mycket värd att lyssna på..)

Tror inte det var någon mer? Eller är jag snurrig?
Iallafall skrotade vi alla planer om bio och den eventuella bowlingen vi skulle spelat istället. Det blev bara en mys middag sedan säckade alla ihop. Så bio blir en annan dag, kanske nästa vecka. Jag hoppas det iallafall för jag är sugen på lite bio.
Och helgen blev planerad så fort jag träffade Emma och Ronnie. Känns skönt, jag gick inte på bolaget i onödan kan jag säga. Vi plockade upp Stoffe iallafall och drog till heron för, bowling och middag som endast blev middag. För betydligt mer pengar än beräknat. Haha. Men kul var det!
Och jag var chaufför idag så inget dricka för mig. Det är ju faktiskt match imorgon tidigt också. Så imorgon, match, middag och dryck. Kommer bli riktigt nice tror jag. Det blir det alltid med bästaste <3.
Har även tackat nej till möjligheten med lägenheten i Söderby. Känns rätt tungt faktiskt. Men inser väl senare att det var ett klokt beslut. Eller?
Nej men nu när man ändå är hemma hygglig tid, en fredag, så kanske jag kan göra något åt det och bara glo film och lägga mig.
Duktiga jag, med en bra kväll i bagaget.



allt är så enkelt när man börjar, långa vägar...

ingen rubrik.

En lång tänkar-dusch var det sista jag behövde just nu känner jag. Tillbaka på ruta ett igen. Det känns verkligen sådär för tillfället. Jävla tur att det är helg snart så man kanske slipper tänka på sådant så mycket? För då hoppas jag att jag omges av bästaste <3.
För tanken har slagit mig, igen.



den här pojken har aldrig riktigt sett nån i ögonen...

torsdag, dagen som försvann.

Ja för så känns det. Imorse började det skit. Ingenting gick min väg och hämtade en lika stressad Angelica som också hade en sådan fantastiskt obra morgon. Tack för att jag inte är ensam om det då.
Torsdagar är dagen då jag har mest att göra, knappt så jag hinner sitta ner och andas. Fast jag tar mig tiden. Det är skönt då dagen går fort förvisso, men ändå också den tyngsta dagen med jobbigast uppgifter. Men jag överlever. Tror jag.
Fast idag har min stubin inte funnits alls. Och jag var tydligen inte ensam. En till kollega sa till mig innan jag skulle hem att hon börjat dagen med att säga "idag borde jag inte jobba med barn tror jag.." Och dom hade en halvdag i pulkabacken. Stackars henne.
Jag kan ha ett mycket varierande humör, fast mestadels glad. Men idag, så var det inte kul att jävlas med mig. Och hej, min röst försvinner med jämna mellanrum fortfarande så hur kul är det. Så försöka säga åt någon var ju nästan hopplöst med 10 andra ungar som överröstar. Nåja, det gick bra.
Men noll stubin idag. Synd om barnen ibland. Fast jag tror att dom var extra jävliga idag också. Kanske därför.
Fick iallafall hem min nya Håkan H dvd i brevlådan idag som jag beställt. Live på peace & love 2009. OM jag ska kolla på den och bli uppmuntrad i mitt städande! OOOH YES!
Lagom taggad för träning sedan. Kanon.
Tänk imorgon är det fredag och allt vad fredagsmys innebär. Middag & bio med bästaste <3.
Idag gjorde det mycket att sluta kl 16. Varje torsdag, cant be better.



jag vill känna pulsen från stan igen...

halva veckan avklarad.

Hann inte ens sitta vid datorn igår, fullspäckad dag med jobb samt något trist möte vi har 1 gång i månaden. Lämnade Angelica, hämtade mammilu, skjutsade hem henne också. Vände i dörren, ner till träningen, hem, värmde maten, samtidigt som jag duschade (något jag FAKTISKT är snabb på, tro det eller ej..) åt, handboll på tv som kunde dra något jävligt gammalt över sig. SKIT sverige! Kim, vad händer!? GÖR nånting! Inte det nej. Sjukt lack var jag. Lagom tills det var slut så började PH givetvis. Får ju ej missas. Men snälla, vem fan är Pontus!? Jag blir fan rädd hemma i soffan, vad blir inte då deltagarna i samma hus? Det är min undran.
Annars, ja man lever ju inte direkt något lyxliv på vardagarna där det ALLTID händer något. För det gör det absolut inte. Tråkigare svensson liv får man leta efter. Fast spänningen kanske man får skaffa sig själv. Om man orkar. Det gör inte jag.
Har tänkt på det där en smula. Man gör fan inte mycket mer än att jobba.. Fast jobbar man inte, kan man heller inte unna sig saker. Samtidigt, man kan inte unna sig speciellt mycket för att man jobbar så mycket hela tiden. Mer än på helgerna. 2 ½ dag alltså. Speed shopping och fest, kort och gott.
Ska det vara såhär? Då drar jag. Vart och när vette fan men kan inte leva såhär tills pensionen. Då har jag garanterat dött av tristess mycket tidigare. Visst man kanske ska skaffa familj och hela den biten. Men vips, då försvann HELA nöjet med helgerna eller kvällarna. Eller ja, fritiden eller hur man säger. För självklart vill man ju umgås med familjen då. HUR mycket unnar man sig då kan man tro? Nada.
Tror vi svenskar är rätt insöade på hur det faktiskt ska se ut. Jag är trött på det.
Ska försöka leva precis så som jag vill. Vilket iallafall kommer sluta som alla andra svenskar, familj, radhus, bil och hund. Sådär ja! Äh kör ba.



du kunde inte vara, hur det nu kom sig...

gamla minnen dyker upp.

Har nu två kvällar i rad kollat igenom bloggen sedan 1 till 3 år tillbaka. Det är så sjukt! Vilka minnen som dyker upp, man nästan känner känslan som kändes när man skrev just det där. Wierd. Och mycket hade man ju glömt också givetvis men då blev man ganska snabbt påmind om hur det var och vad som faktiskt hände just då.
För det mesta var allt rätt skoj att läsa. Man blir sådär varm i kroppen. Haha. Töntigt men va fan. Det är ändå massa massa massa minnen. Och jag kommer ihåg det som igår.
Har ändå bloggat sedan september 2006.. Det är inte nådigt! Så många inlägg har man hunnit med. Glädje, sorg, kärlek och framför allt vänskap. Något jag aldrig lämnar så är det mina vänner.
Fick en jätte sjuk magkänsla när jag läste det sista jag faktiskt ville läsa igenom. Never more.
Säger bara, kör ba!



ge inte bort dig själv, jag har sett kärlek från båda sidor nu...

you dont know.

Måndag igen. Och min röst är inte tillbaka till det normala ännu. Min sexiga whiskey röst håller i sig. Precis som jag lät hela magaluf tiden, skoj. Fast jag har inte ont i halsen, både bra och dåligt. Nu kan det istället satt sig längre ner i luftrören och alltså skapa problem där istället för halsont. Men håller givetvis tummarna för att det bara, poff, är borta imorgon när jag vaknar. Som om det skulle inträffa när rösten inte funnits sedan i fredagskväll.
Sov som en jävla kratta inatt, inte ett jävla skit. Var hur trött som helst när jag gick och la mig och tok somnade efter 1 ½ avsnitt av Scrubs (som jag nu tittat klart, säsong 7). Men resten av natten var hopplös. Var vaken när klockan ringde och var pigg så det var bara att gå upp. Hur nu det gick till. Så idag har jag varit pigg.
Jag kanske inte behöver sova?
Som alla vet kommer tröttheten i efterhand så kommer säkert lagom till imorgon när man sitter i möte på skolan till kl 18 och sedan drar direkt på träning. Toppen.
Får även se hur bra det går att träna, har börjat hosta lite grann. Fast så länge jag inte har ont i halsen ska det inte vara några problem. Så det så.
Jag och mammilu slog på stort och svängde ihop lite paj till middag med, tomat, fetaost, majs och spenat i. Vi har förövrigt aldrig lagat paj.



Kan säga att reslutatet blev kanon. Det lär bli paj fler gånger.
Annars idag, nada. Hörde att min biodejt redan åkt iväg och sett Snabba cash så får väl ragga med någon annan villig att se den. Haha. Men ska alltså inte läsa boken innan man ser filmen har jag blivit tillsagd.
PH ikväll. Om man orkar vara vaken.



av kärlek som du fått, som tog dig bort...

årets match.

Galet va bra vi var idag! Jag får nog fylla år varje gång vi har match. Idag var vi grymma! Köttade på och allt bara flöt. Det var inte igår det hände! Plus att vi saknade ganska många. 3 avbytare tror jag vi var. Men alltså det var ju sjukt va bra vi var! Vi torskade ju stoooort mot Sannadal förra gången, 27-7. Men idag då jävlar tvålade vi till dom ordentligt med siffrorna 28-17. Vad fan hände liksom? Det var riktigt kul att lira idag. Bidrog med en balja endast och en 2 minutare. Om det nu räknas som bidrag. Missade rätt rejäla chanser så det känns sådär. Måste bannemej öva avslut det känner jag. Inte okej att missa det jag gjorde.
En toppen insats idag helt enkelt! Vi är så jävla grymma helt enkelt. Keep up the good work.
Min hejarklack skulle ju kommit och hejat på oss idag när det ändå var hemmamatch samt min dag. Men alla låg hemma tok bakis. MEN dom missade ju årets match om inte annat. SYND. Haha.
Tyngaste matchen på bästaste dagen <3 Bk Salem.



Super fina blommor som jag fick av mina fina vänner i fredags. TACK!

och du var alldeles runt hörnet, i kvarteret...

22år idag.

Grattis på mig idag! Känns ju knappast som att man fyller år, dock har jag ju inte varit vaken speciellt länge. Men dagen ser inte annorlunda ut för att jag fyller år, snarare som en vanlig söndag. Fast det var nyktert igår. Vilket var bra då vi har tidig match idag mot Sannadal som vi måste ge allt för att vinna mot.
Skogsängshallen kl 13.30!! Kom och heja på oss! Och önska mig grattis på samma gång. Haha.
Senare idag vet jag inte, hoppas på söndagsmys med bästaste. Men vi får se. Middagen med la familia blir när pappilu kommer hem om 4 veckor. Så firanden kommer senare helt enkelt. Förutom det som var i fredags, återigen tack alla mina bästaste vänner!
Nä tagga till match så kör vi!



vi är inte såna som i slutet får varann...

snart väldigt gammal.

Igår var det ett riktigt hallå här hemma. Vi hade så himla roligt hela kvällen! Vissa onödiga och tråkiga saker dök upp mot slutet men det har vi nu släppt. Resten av kvällen gör att man inte tänker på det tråkiga. Kul också att så många kom! Tack <3 Fick twister, vin, öl, moserande vin, tequila och blommor. Återigen tack tack tack, men ville ju faktiskt inte ha något. Var ju glad att folk ville komma. För det var ingen big deal egentligen utan snarare en anledning till att festa till det lite utan att man går ut eller måste tänka på grannarna.
Och vi lyckades verkligen.
Idag har jag inte gjort många knop, hoppas alla mådde som dom förtjänade idag! Åkte och hämtade Emma för att åka till Snygg Ronnie där Stoffe var. Dom skulle senare iväg på 25 års fest så jag åkte vidare till Jimmy Ö. Skulle sno lite filmer och prata lite om gårdagen. Vi blev ganska rastlösa så det blev krysset för chips och godis. Mer än så har jag inte gjort idag. Jo pratat i telefon typ hela dagen. Men jag gillart.
Ikväll blir det lugna puckar då det är tidig match imorgon annars hade det nog varit lite fest ikväll med. Man fyller ju bara år en gång om året, right?
Kort och gott helt enkelt, gårdagen är värd att minnas! Dom som var där vet. Halv 8 hos mig.



för jag vill veta om kärlek finns...

torsdag.

Snaaaart helg, ge mig! Har vaknat två morgonar i rad nu och mått rätt risigt. Kan inte bli sjuk nu går bara inte. Delvis för imorgon delvis för att jag inte kan vara hemma från jobbet samt matchen på söndag. Typ as viktigt.
Har inte så mycket att skriva mer än att vi har jätte tidig träning idag och jag ska vara bollplank. Kan inte, inte ha tränat på hela veckan. Går bara inte. Men får inte köra fullt heller eftersom jag inte är helt kry.
Nåja blir att tok städa osv när man kommer hem. Kör bara.
Snart verkligen så himla snart helg. Låt det gå fort tack.



det känns som jag hör hemma i...

fy helvete va kallt.

Fruktansvärt kall dag även idag. Och jag klädde mig ordentligt! Inte fan hjälpte det tydligen. Det var trots en smula feber imorse och så gick det kanon idag. Fort om inte annat. Ombesiktningen på bilen är gjord också, skönt. Slipper åka tillbaka till Sätra och göra det.
Ikväll blir det inte många knop. Kanske måste städa lite. Har hittat massa härlig ny musik som jag sitter och avnjuter. Niiice som få. Kan det inte bara bli helg. Usch. Eller iallafall slippa vara förkyld och frusen hela jävla tiden.
Vill gärna också vinna lite på lotto. Skulle behöva rackarns mycket pengar. Ja vem skulle inte egentligen? Men det är hopplöst ibland bara.
Man är fan aldrig nöjd.

Kid Cudi - Up up and away.



det finns ingen poäng i att vara fri längre...

helt sjukt.

Oj helt plötsligt har jag inte suttit vid datorn på nästan två dagar. Shit happens tydligen. Mår inte helt hundra alltså, frusit som ett ägg idag trots 3 st tröjor och dubbla byxor i skolan. Trots att jag sluppit vara ute på hela dagen. Inte okej. Plus att halsen spökar så att andningen är jobbigare än jobbigast nu när det är så kallt. För ansträngnings astman är inte att leka med nu när kylan vägrar ge med sig. Uscha.
Igår var det fullt upp, direkt efter jobbet åkte jag och mammilu och tok storhandlade. Galet. Men skönt då vi har allt hemma numera. Länge sedan sist.
Sedan efter det drog jag och mötte bästaste Emma och solade. Direkt efter var det dags för PH så det var bara att styra mot Micke och glo dubbelavsnitt där. Kan säga att sängen lockade en del när jag kom hem.
Trodde ändå att jag skulle vara tröttare när jag gick upp imorse. Men det kommer väl imorgon i guess.
Så idag bara jobb och glo lägenheten i Söderby. Shit shit shit vilket jääävla dilemma jag har. Vill så gärna verkligen. Det finns alltid ett men. Så ska fundera lite till om jag ska ta den.
Så eftersom jag mår risigt blev det ingen handboll för mig idag. Lika bra det då jag känner att mycket sitter i luftrören. Inget vidare att åka på något sådant skit också.
Fick svar från gastroskopin idag också. Inget hittade dom. På gott och ont givetvis. Men nu kan man alltså inte göra mer. Så hej värdelös mage. Får leva med att ha det så här helt enkelt.
Annars ser det inte ut att vara så mycket mer. Händer inte allt för mycket i mitt liv. Eller kanske allt. Who knows.



dimmiga dar, vad fanns det att se klart...

söndagsmys.

Kan inget annat än att säga att gårdagen blev minst sagt oväntad. Kul och tråkig på samma gång. Vinst i matchen 14-13 men vi kunde lika gärna vunnit med 20 bollar. Men vi spelade allt för kasst. Riktigt usel match!! Inte okej. Men vi drog längsta strået och det kändes skönt.
Kaisas födelsedagsfest var riktigt kul och blandat med folk. Men vissa incidenter gjorde att det helt plötsligt bara vände. Kan inte säga mer än att mina tankar är överallt. På ett mindre roligt sätt. Varför? Hur? Lyssna nångång. Och varför säger man inte bara som det är. Tydligen är det jobbigt att vara ärlig. Eller något. Irriterad, svar ja.
Nu börjar Rhodos planerna smidas mer och mer. Blir nog 14 dagar istället för bara 8. Blir så jävla roligt tror jag!
Nåja, jag pallar inte skriva mer. Dom som var där vet. Söndagen har inneburit mys i hög grad. Först med Stoffe och Emma sedan med Ronnie, Emelie och Jimmy. Vi såg självklart en annan del av köping! Typ bästaste programmet.
Imorgon måndag och ny jobb vecka. Och definitivt nya tag. Rensa rensa rensa hjärnan, ja tack.



ett sprucket hjärta är ett sorligt sätt att starta något nytt...

nu kör vi.

Japp om 1h 30min kommer Kaisa och hämtar upp mig för dagens match. Tyrold. Pappilu, japp vi ska göra allt i våran makt för att krossa dom. Är faktiskt riktigt taggad. Länge sedan vi lirade match nu så det är lite läge för det.
Efter matchen blir det raka vägen till Kaisa och göra sig i ordning och sedan födelsedagsfest för henne. Grattis Kaisa på 23årsdagen! Så det blir nog ett riktigt hallå.
Det är en bra dag helt enkelt.
Och jag var nykter igår. Känns rätt bra faktiskt. Så det gör inget om man går lite all in idag.
Dock var jag inte bara hemma igår. Jag for iväg till David och Malin för att heja på när dom lirade klart monopol med Stoffe och Emma. Helt stört vad ett spel kan ta tid.
Sedan blev det spökrundan med Ronnie, Emma och Stoffe. Självklart ville ju Micke vara med så det var ju bara att plocka upp honom också och lämna Emma och Stoffe hemma. Hej spökrundan hundra gånger samma kväll? Whats up with that? Ingen aning. Lite kul var det ju faktiskt, fick ju se vildsvin ett gäng och så. Även fast vi inte trodde på Micke först att dom fanns där. Haha.
Så vi åkte runt överallt typ och poppade. Ja jag var nykter och som förra gången drack dom andra. Party party. Haha. Men det är rätt kul det med om jag ska vara ärlig.
Det blir inte roligare än vad man gör på sig.

Pappilu ringde nyss också och hälsade till alla han känner. Han hade det kanon i Thailand varmt och gött. Svin. Men han är inte helt bakom flötet. Han kom ihåg att Tyrold var dom som vi spöade förut. Bra jobbat! Så jag ska köra som Källman gjort senaste matcherna, bara kötta.
Nä läge att fixa det sista, man har ju inte all tid i världen. Och jag är FORTFARANDE kluven!! Hjäälp!



jag behöver dig, mer än vad jag vill ha dig...

fredag hela veckan.

En mycket bra fredag, trots jobb. Kändes knappt. Dagen gick swosch, hej och hå. Sedan var det middag och nu är snart kvällen slut? Jag har gjort ingenting, en fredag!? Men det är bra, har ju faktiskt match imorgon i Tyresö. Så sjukt nära. Not. Sedan fyller Kaisa år imorgon så blir lite galej efter matchen. Blir nog kanon!
Har fått joooordens möjlighet också på en lägenhet. Är verkligen fruktansvärt kluven. Har bollat lite hit och dit med några nära som givit mig bra tankar om det. Bör jag gå på magkänslan? Möjligt. Jag är i valet och kvalet. Om jag ens har möjligheten kvar det vet jag inte än.
Får se också om jag ska en sväng till bästaste snygg ronnie. Vänner är till för att stöttas så är det bara. Jag vet att dom vänner jag har skulle ställa upp för mig så varför inte jag för dom? Ge och ta helt enkelt. Givet.
Tänk att man kan vara så kluven det är ju helt sannslöst. Aja jätte mycket helg nu och det gillar vi. Bästaste.
Imorgon krossar vi! På alla sätt och vis.



som löv i november måste du falla...

kunde lika gärna varit söndag.

Ja för det känns som det idag. Konstigt? Nej inte direkt. Det är för att jag ska åter till jobbet imorgon. Ångesten har inte kommit helt ännu, men det känns. Fast en mjukstart gör absolut ingenting. Bara imorgon sedan blev det helt plötsligt helg igen. Jätte konstigt.
Men det ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner och lämna det här "paradis/fantasi livet" för exakt så har det varit. Jag har bara mått så himla bra under den här perioden. Men även det kommer ikapp. Har jag märkt.
Iallafall har det varit en mycket bra dag. Har hängt med Emma hela dagen. Vi började i rosaholmen och shoppade alldeles för mycket båda två. MEN det var faktiskt bara bra saker. Haha. Super mysigt och så en liten fika på det, vi pratade om allt. Intressant om inte annat.
Sedan bara hem och byta om för gymmet. Men nu känns det verkligen i kroppen att jag tränat som ett arsel hela veckan. Så imorgon tar jag träningsledigt, med gott samvete! Så ska väl kanske sola istället.
Blir lugnt imorgon då det är match på lördag. Men på kvällen blir det galej. Ja herregud, nykter en lördag det går ju bara inte? Pengarna bara flödar tydligen.
Det har verkligen varit en helt störd period. Men så himla rolig! Jag är tacksam för allt som hänt! Kunde inte gjort så mycket annorlunda, tror jag.



svarar inte, jag är inte skyldig han ett skit längre...

svart, blå, grå.

Oj inte bloggat på hela dagen och ÄNDÅ har jag faktiskt suttit mycket vid datorn idag. Jätte konstigt. Eller bara tankspridd. Who knows. Gårdagen var minst sagt speciell och kall. Alltså -20 grader är INTE okej. Så något stan blev det inte för mig och halva gänget. Jimmy C, Danne, GP och Annsi trotsade kylan och tog sig in till stan efter vi alla varit hos GP. Modigt tyckte jag. Onödigt tyckte andra.
Jag, Jimmy Ö, Emelie, Gabbe med sin vän Jocke gick dock till det där fantastiska heta innestället Tb´s istället. Kan ha varit en flopp. Men det blir inte roligare än vad man gör det till helt enkelt så det fick bli tequlia för hela slanten. Hejpåre. Avslutningsvis sibylla. Jag skulle kunna döda för potatismos alltså. MUMS.
Jag, Jimmy och Emelie stod och lekte en del nere vid busstationen då vi hittade en underbart rolig sak man kunde trycka på som talade om när nästa buss gick.
Jag skrattade friskt. Men om vi hade gjort samma sak idag hade det nog inte alls varit lika roligt. Smällar man får ta. Inte bakis eller någonting idag. Som det ska vara.
Skulle lekt med Snygg Ronnie idag men tydligen inte. Han är inte bästaste på sin telefon så jag sket i det och glodde dom 2 missade paradisehotel avsnitten. Sååå bra! Men att Annelie åkte ut var inte okej.
Så har jag kört Scrubs maraton också. Snart kollat klart på säsong 7. Sjuk? Aa kanske, känner mig lite snuvig.
Jag har alltså sovit hemma SAMT befunnit mig hemma heeeeela dagen. Är så imponerad av mig själv så det finns inte. Visst planerna var inte att jag skulle vara det men nu blev det så. När sjutton hände det senast? 3 veckor sedan? Något sådant.
Nåja, ett undantag kommer, jag har handbollsträning i Säby kl 19-21. Så det sket sig iallafall. Men ändå. En jävligt bra bedrift.



medan mina ögon letar efter var dina ögon är...

cpkallt.

-18 grader visar det på termometern, inte så jävla konstigt att man frös häcken av sig!
Jag sov ungefär lika bra som inte alls inatt. Fy faaan. Det var inte ens kul. Känns skönt att vi skippade gymmet idag. Träningarna igår tog alla mina krafter, men att jag inte sov bättre är ett jääävla under. Så ikväll löser vi det med lite fest. Folk är ju lediga imorgon och vi tar tillfället i akt och fortsätter på alkoholintaget som vi påbörjat senaste tiden.
Varför sluta? Verkar ju jätte dumt. Man ska passa på medans man kan.
Så idag åkte jag till Emma och åt en mega frulle. As nice. Stackarn har gått och fått feber och grejer. Inte kul. Så hon ska då inte med ikväll. Super trist.
Så annars idag har jag inte gjort speciellt mycket, glott på datorn. Har jag ju inte hunnit göra speciellt mycket senaste tiden pga olika anledningar.
Har insett att jag tänker för mycket. Grubblar hit och dit hela tiden. Får en sådan där jätte jobbig känsla i magen och hela köret. Jag som trodde jag kommit över det. Men vissa saker gör att sådant kommer tillbaka. I mitt fall två saker minst just nu. Ju mer jag grubblar och försöker reda ut det kommer jag ingen vart. Vet egentligen inte hur jag ska gå tillväga. Letar lösningar och sätt att få reda på hur det ligger till. Verkar omöjligt. Inte det här jag behöver nu. Verkligen det jag behöver minst.
Det är sådant som gör att jag agerar på ett visst sätt har jag märkt. Så fort jag försöker ändra till det bättre så går det åt helvete. Försiktighet är något jag ska köra på helt enkelt. Säkra för det osäkra.
Känns lite segt just nu men det ordnar nog upp sig. Inväntar samtal om hur det ser ut för kvällen. Jag vet ju vad min magkänsla säger iallafall.



natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö...

4 januari.

Dagen har spenerats på gymmet med Emma och Angelica till en början. Gick väl sådär för oss alla. Ingen var ju tok taggad och alkoholintaget senaste tiden har nog gjort sin rätt. Jag och Emma har myst hela dagen faktiskt. Eller snarare försökt komma på vad vi ska göra. Haha. Men det har inte gjort något att vi aldrig hittade på något, rätt skönt. Så har jag haft 2 timmar fys nu på kvällen också, hur roligt som helst faktiskt! Inte alls som det brukar vara. Vilket vi nog behövde nu. Fast jag var bra sugen på att lattja handboll, länge sedan nu. Men på onsdag är det endast handboll fick vi veta. Nice!
Imorgon är det gym igen och hänga med Emma. Vi har inte riktigt kommit på något mer att göra än att gymma, men det löser väl sig antar jag. Blir en bra vecka det här tror jag. Men ångesten kryper sig på till fredag då jobbet börjar. Tur att man börjar med helg sen. Tack för kaffet.
Nu paradise hotel, helt galet. Bästaste.
Grattis mammilu och pappilu på eran bröllopsdag! <3
Förstår inte alls, det gör jag verkligen inte. Trodde det skulle bli bra men det verkar inte så. Varför ens tänka så? Jag borde veta lite bättre, måste ju våga för att vinna. Med vilja går inte allt, tydligen. Det är just det här som gör att jag backar. Ytterligare en gång visade det sig. Eller? Vet inte alls hur jag ska göra eller säga. Vill gärna få veta så jag slipper ens fundera. Kanske ska släppa det på en gång så har jag det gjort. Ja jag gör nog det, lika bra det.



nu finns det inget värt att stjäla...

det hände en grej.

Dålig bloggning från min sida. Kan ju vara för att jag inte haft en suck att hinna sitta vid datorn. Nyårsafton var kanon! Dunder mega middag hos Nattis & Löiktor som jag skrev. Super härligt och vilken stämning. Men ändå kändes det inte som nyår. Vi parta till ordentligt tydligen då, efter maten hamnade alla i matkoma. Vissa hade börjat mycket tidigt. Det hände en grej så jag blev kvar hos dom och sov där. Vi hade en diskussion på ca 2 timmar om fobier av olika slag. Hur mysigt som helst. Var kvar hela dagen jag och Viktor gick och köpte mat. Möttes av hela Salems gänget, dom hade inte heller kommit hem ännu. Slipsarna på sne och hyffsat slitna. Efter mycket om och men får jag låna Nadias bil för att åka hem till mig och fräscha till mig. Skulle nu hämta Ronnie, Jimmy och Emelie. Vi skulle hitta på något.
Slutar med att vi hamnar på RP för att inse att fest blir det nog minsann då också. Men startar med den klassiska spökrundan och jag blev given chaufför. Micke tog med sig öl och dom satte igång festen i bilen. Huur trevligt som helst. Haha.
7eleven, pappersmuggar att grogga i och 3,5 öl då drickat sinade.
Till slut lämnar vi bilen och jag får börja jag med. Möter resten av gänget för att se vad som händer. Hamnar hos Nypan på efterfest till strax efter 4 på morgonen.
Vaknar tidigt och Emma skjutsar mig för att hämta min bil. Sedan var det bara att sticka till idro och möta upp alla dönickar för att glo handboll. Tråkig match men ändå handboll.
Mat på benevento med Ronnie, Jimmy Ö, Emma och Stoffe. Släppte grabbarna hos GP, förutom Ronnie som ville med hem till mig när jag och Emma gjorde oss i ordning för kvällen.
Så åkte vi till GP och efter ett tag kom även Linda dit. Så kul att ses igen! Festen var onekligen igång.
In mot stan och vårat uppdrag St Eriksplan, Tikiroom, överraska Anton som just börjat jobba där. Lyckat!
När det led mot stängning åkte vi till Göta Källare för att svänga våra lurviga. Vilket gäng vi var, och fler blev vi! Startade som 15st och mötte några till där.
Lite körigt blev det efteråt då Emma råkade åka hem med min mobil och jag står solo i stan med Linda. Löste sig dock och jag fick en sjukt trevlig taxichaufför som jag dealade till mig ett bra pris, söder-salem 400kr. Tack för kaffet.
Så idag blev det att hyra film med Emma och Stoffe. Som för övrigt var död. Jätte härlig söndag. Jätte bra dagar!!
Jätte långt inlägg men whatever.
Bästaste.

Tack pappilu också för ditt inlägg!! Du är saknad <3.



även om jag inte kommer tillbaks till dig...