Kärleken väntar.

Jag som faktiskt bestämt mig för att gå och lägga mig i tid, hmm jaa hur blev det med den saken? Inte alls, sprack direkt. Trots tjat från mamma. (Va illa det där lät) Jaa jag är över 18 och 19 för den delen och tar hand om mig själv. Haha. Men hon gav mig rådet att gå och lägga mig i tid för att för en gångs skull slippa min huvudvärk en dag iallfall. =)
Men jag BÖR verkligen gå och lägga mig typ nu. Ja, nu. Nu nu nu. Så kommer jag sitta här en timme till och sedan så, jaa jag borde gå och lägga mig. Så tjoff har tiden flytt iväg. Men jag ska inte lägga mig senare än igår iallafall, 5 på morgonen är inge bra om man har tider att passa märkte jag. Hihii. Jag måste skärpa mig inför Sälen. Jag är överlycklig för att vi får gratis liftkort! Gah. Kan inte bli bättre.
Jag har fullt upp alltså, kom på det nu, jag bara planerar in massa saker men tänker inte på om det krockar. Som tur är har jag lyckats hittills pussla. =)
Imorgon hoppas jag att S hinner hjälpa mig en smula med min lugg. Haha. Jag vet jag är hopplös. =)
Bäst man lägger sig så jag orkar morgondagen med tandläkarbesök med mera.

Jag vet att du är värd någonting...


Farsta med Akhila.

Idag blev man då med "släpad" till Farsta Centrum idag av Akhila. Haha. Oj jag gjorde visst inget motstånd att inte följa med, hmm undrar varför? Shopping är ju bland det bästa som finns, trots att man är typ pank. Studiebidraget kommer inte förens imorgon =) Så det kändes inte direkt jätte kul att gå runt och veta att man har typ 0 kr på kontot. Det gick bra ändå. Fick lite pengar av mamma (dock till mat men fick en extra 100 så jag lånade den till imorgon) Jag lyckades köpa en ny mössa att ha till sälen, har säkert 5 st men som jag diskuterade med E att såklart duger ingen utan man måste ha en ny. Haha. Och sedan hade jag presentkort på MQ 400kr så jag köpte en jätte söt tröja där, men har fortfarande 100kr kvar så det är bra. =) Och jag kunde inte motstå en jätte fin bikini överdel. Så trots att jag inte hade pengar gick det visst att handla iallafall, hihi. Så det ska bli skönt att få in lite pengar imorgon. A som skulle handla gjorde det såklart också, leggings, ett jätte fint vitt linne på hm och en bh. Var det något mer? Aj aj pinsamt av mig att inte minnas. Haha. Eller snarare typiskt mig. Vi hittade jätte fina skor också på skopunkten så jag ska nog åka dit och köpa dom, dock med A då eftersom det är tag 3 betala för 2 så vi ska nog slå till =) Hade som vanligt jätte trevligt med A, vi och våra shoppingrundor alltså. Haha. Man blir alltid så uppmuntrad av en shoppingrunda! Det är bästa medicinen till det mesta faktiskt. Hihi =)
Ska troligen ut imorgon också, med E och några =) Ska bli jätte roligt! Får se vart vi går och så bara. Ska planera lite alldeles snart.

109823-50

Det här handlade jag idag. Mycket nöjd faktiskt. =)

Belive me i´m trying...

Heron City.

Haha jaa överskriften av detta inlägg säger det mesta. Iallafall för vissa av oss typ, Akhila, Jessica, Sarah, Gabriella, Sofie och mig. Haha. Jösses vilken kväll säger jag bara! Börjar lugnt och mysigt med en vanlig träning, nästan vanlig iallafall. Och efter träningen hade vi bestämt att vi skulle på bio, mysigt värre säger jag bara =) Såg fram emot det kan man säga, var så himla länge sedan jag var på bio. Men så när vi alla var klara så bar det av, jag, A, S och G åkte i förväg för att J skulle hem en sväng först så hon tog S med sig. Väl där så var självklart alla hungriga det bara skrek "Donken" om dom, sagt och gjort så går vi dit. Tur för alla att jag träffade Nor som jobbar där och bjöd oss på allt. Tackar så mycket! Det är alltid en fördel att ha kontakter =) Jag tog en glass med chokladtopping eftersom jag inte diggar McDonald´s direkt. Gratis är gott. Så gick vi upp och köpte biljetter till filmen Tenacious D och godis såklart. Det var nog bland dom konstigaste film jag har sett, haha hel märklig. Men då vet man det liksom.
När vi ska åka hem så går alla till bilarna och när vi väl är framme vid A´s bil så ringer J & Co. "Hej hurru har du typ en bogseringslina? Min bil startar inte.." JIPPIE! Haha. Då var klockan runt halv 11 om jag inte missminner mig. Vi åker in till parkeringshuset och kikar vad vi kan göra, ingen bogseringslina och heller inga startkablar, fan då. Vi stog där mest som söta fån och glodde ut i tomma intet för att komma på något. Vi kunde ju inte ringa vem som helst heller med tanke på tiden på dygnet och en vanlig måndag. Great!
Då kommer en från handbollen ut och vi ber om lite hjälp. Han säger att vi kanske kan knuffa igång den, sagt och gjort så springer jag, A och han och puttar på J´s bil i hela parkeringshuset på heron. Jag dock i klackar. Det måste sett jävligt roligt ut! Vi kunde inte låta bli att skratta faktiskt.
Det gick inte heller. Så klockan började närma sig 12 och vi var tvunga att ta oss ur parkeringshuset eftersom S hade hört att dom stänger portarna då, så vi knuffar ut bilen och ställer den lagom olämpligt men vad ska man göra.
Då har S ringt sin snälla far som var påväg med startkablar. Vi står och håller oss varma medans det snöade hej vilt. Många bilar åkte ut ur parkeringshuset och kollade konstigt på oss, så till slut orkade vi inte så vi skrev i snön på J´s baklucka "Glo inte! Ur funktion" Några stannade och kollade om vi inte behövde hjälp, tack men nej tack det är lugnt sa vi då.
Efter ett tag och frusna fötter kom S pappa och bror med startkablar, och tjoff så var J´s bil ÄNTLIGEN igång hon sätter sig fort för att hinna till tumba innan den dör. Allt gick bra på hemvägen hon ställde bilen på verkstan för den skulle ändå lämnas på morgonen och förmodligen skulle den inte starta då så det var bäst så. När jag klev innanför dörren här hemma var kl 00.50. Jippie! Trodde aldrig jag skulle tina upp.

Tog självklart lite bilder också, min mobilkamera är kass så klaga inte på bilderna =)
Kul kväll med lite krydda i måste jag säga!!

109823-49

J´s underbart fina bil när vi knuffat ut den ur parkeringshuset.


109823-48

Allihopa, som ni ser är det lagom varmt. =)


109823-47

S´s snälla pappa med startkablar, tusen tack Anders!


109823-46

Här hade vi ledsnat på att alla tittade undrande på oss. =)


Tack för en hmm jaa minst sagt rolig kväll trots att den var lite smått kall! =D


Utmanad: Favorit TV-program.

Blev utmanad av Emilia att lista mina favorit tv-program. Så jag gör mig ett försök att listar mina 5 bästa tv-program, hinner tyvärr inte se så mycket på tv som jag skulle vilja men det här är dom jag kan hinna se ibland iallafall.


109823-41

1. LOST. Men självklart ligger den som etta, det här programet kan man inte slita sig ifrån, det är något jag bara MÅSTE följa helt enkelt.


109823-42

2. Vänner. Det är kluvet vad man tar på resten av placeringarna men det fick bli vänner som är min nya förälskelse efter att ha fått absolut första boxen i 19års present. Den här serien är så himla rolig och är mer än värd sin plats som tvåa.


109823-43

3 That 70´s show. Jag kan bara inte SLUTA titta på dom här programen, så galet bra! Sedan det började sändas i 4an så har jag kollat på säkert alla, och vissa fler än en gång eftersom dom har varit tvunga att visa om serien x antal gånger. Alla deras knäppa upptåg gör att man helst av allt vill ha alla boxar, här och NU! Måste införskaffas..


109823-44

4. Ett herrans liv. Jaa det kan man utan tvekan säga att det är när dom här två, Filip och Fredrik är igång. Jag kan inte sluta bli förvånad över vad för sjuka grejer dom kan komma på men det blir sevärt varje gång och verkligen ett tv-program som gick rakt in i hjärtat efter att ha sett deras "100 höjdare" som verkligen är en höjdare.


109823-45

5. Äntligen hemma. Märkligt nog lägger jag med det här programet som en av mina favoriter. Men jag är så sjukt förtjust i inredningsprogram eller program överhuvudtaget där dom gör om saker. Och äntligen hemma har varit en favorit mycket länge. Gillar det dom gör, oftast enkla saker som man faktiskt KAN göra själv.


Det var då min härliga lista av favvis program, det finns självklart sååå många mer som jag försöker hinna kolla på, men som tidigare sagt i brist på tid blir det också brist på tv-tittande =)


1 vecka kvar.

Vilken otroligt trevlig söndagkväll. God mat i form av hamburgare och pommes. Sedan efter vi ätit och var mätta och glada blev det godis, läsk och spela PS2, Buzz hette det, rackarns roligt spel må jag säga. Haha inte för att jag var direkt någon höjdare på det men roligt var det iallafall. När vi spelat ett parti buzz bakar vi kladdkaka, eller jaa jag stog nog mest i vägen tror jag (jag vispade grädden, dock med elvisp men ändå) Och hur gott är det inte med kladdkaka?! Jag tror jag kan äta ihjäl mig på det. Självklart spelade vi klassikern TP, fast en uppgraderad version med DVD och grejer, riktigt hightech. Men det var också roligt faktiskt, inte för att det heller gick så bra så var det roligt. =) Jag är visst ingen hejare på något spel märker jag. Haha =) Fick klagomål om det igår också. Men vad ska jag göra åt saken? Jag gör iallafall mitt bästa. Och va sjutton hette det där fråge spelet nu igen. GAH! Glömmer alltid.. Hmm jaja, kommer väl på det när jag vaknar imorgon. Klockan är ju faktiskt mycket så jag är lite lost i huvudet. Men efter massa mys i form av mat, spel, snack och godis så vart det en väldigt lyckad tjejsöndag. =)
Imorgon bär det av till Skärholmen C för att köpa present till nästa 19 åring, Nathalie. Och på tisdag ska jag med Akhila till Farsta strand. Kommer nog bli ett trevligt lov.
Only 1 week left now.. Jag känner det i magen faktiskt.

Gratulerar till Jimmy också som fyller 20 år idag! Stort grattis till dig!

Love don´t let me go...

Tack!

Det är verkligen jätte svårt, jätte tungt. Jag vet varken ut eller in, vad jag ska göra eller reagera. Men nu har jag fått lite hjälp på traven och fått lite svar på mina tusen frågor som jag snart slår knut på mig själv av. Och jag har ingen annan att tacka än Emelie, verkligen stort tack till dig! Jag vet att det inte är mycket att göra åt det men nu vet jag hur det ligger till, iallafall lite av det jag undrade över. Viss lättnad och tyngd från axlarna släpptes.

Tack E! =)

En söndag utan ångest.

Känns så befriande att veta att man slipper tänka på att  "ååh nej jag måste gå upp tidigt till skolan imorgon och så var den här helgen slut!" Det behöver jag inte för det är LOV!! Så jävla underbart. Men det hade ju varit mer underbart om man slapp huvudvärken som förföljt mig i hmm jaa 4 dagar är det nu va? Varför? Ge upp! Ingenting hjälper så nu skiter jag i att jag har den.
Igår var det spelkväll med, Alle, Jacop och Cissi. Fy fan va roligt det var! Jag skrattade så jag grät många gånger. Och som vi tidigare konstaterat, jag är ingen hejare på bowling alltså... Jacop har Nintendo Wii som är ett nytt spel som just kommit ut så vi testade det, bowling och golf. Ett gott skratt för oss alla. =) Man kan ju säga att det blev ganska sent också, kom hem vid kvart över 5 imorse. Galet har inte kommit hem så sent på länge, om man bortser krogen =) Men det var i vilket fall så himla roligt och jag tycker verkligen vi gör om det.
Idag då, jag ska hem till Emilia för att ha en liten myskväll, Jenny kommer dit också. Camilla och Nathalie kunde inte tråkigt nog. Men det kommer bli super mysigt, lite mat, spel och massa tjejsnack som vanligt. Haha =) Kul att man kan hitta på något en söndag faktiskt, och ovanligt att man har ett helt hus för sig själv och inte behöver bry sig speciellt mycket om tiden heller. Great! =)
Oj oj, ska dit snart, bäst man springer och gör sig lite klar iallafall. =)

Great balls on fire...


Ögongodis.

109823-40

Mmh, ögongodis i högsta grad =) Det är konstigt att man kan se så bra ut. Nästan så man blir lite sur, haha. Närå det är klart jag inte blir. Men han ser ju så bra ut alltså. Gah. Bra att ha något att vila ögonen på.
Jag måste ta igen alla OC avsnitt känner jag. Ska börja köpa in boxarna, kommer vara besatt tror jag. =)
Nog skrivet om Mr. Gorgeous. Skriver senare idag lite om när jag var på marknaden och så. Shopping är bästa medicinen må jag säga. Gud va bra det är att shoppa lite. Tur att man fick det betalt också =)

You sweet thing...

Klart.

Idag köpte jag en skidjacka och underställ som saknades för avresan till Sälen. Inga märkvärdiga grejer alls, är inget proffs direkt så ville inte lägga massa pengar på sådant. =) Men jackan är jag ändå nöjd med, en röd blev det. Har en viss kärlek till rött faktiskt. Tur att man inte ser allt för knasig ut i rött. Hehe.
Det blev ingen spelkväll nu ikväll, det blir imorgon istället. =) Så C kommer över hit om ett tag själv istället, tjejsnack/skvaller och smink står på schemat för oss. Haha. Vi tänkte testa våra grejer som vi fick köpa när vi var på makeup kursen i början av februari. Det är så kul att vara med C för vi har alltid så mycket att prata om. Så har vi börjat umgås mer och mer nu senaste tiden, det tycker jag är hur bra som helst. Vi hade aldrig förut tid för att träffas, missade alltid varandra. Men nu funkar det perfekt. =)
Haha hittade min körkortsbok också. Hmm eller snarare mamma. =) Hihi. Jag måste varit blind för den låg precis där jag trodde den var men sa att "nej där ligger den inte har redan kollat" tjoff så hade hon plockat fram den där jag precis sagt att den inte låg. Pinsamt jag vet. Mamma gav mig den är mammiga blicken som hon kan ge att "jaa men hallå kolla liiite noggrannare nästa gång" i blandning med "jag visste väl att jag visste vart den var" Jaja, inte så lätt alla gånger. Haha. =)
Har nu världens bästa låtar på datorn också, kan bara inte sluta lyssna på dom. Gah. Dessvärre lär jag väl ledsna eftersom jag bara lyssnar på dom. Jag tar den smällen.

Where is my mind...


Fredag och lov.

Sov så länge jag kunde idag, det var såå skönt. Hade ont i hela kroppen när jag vaknade, varför vet jag inte riktigt. Men skönt att få sova ut =)
Idag är det härliga fredag och första dagen på lovet. Fast det känns inte så, inte alls. Så nästa vecka är det lördag hela veckan. Kan inte bli bättre. Ladda batterierna inför Sälen.
Jag drömde inatt att jag hittade min studentklänning, den var sjukt fin! Synd att det bara var en dröm... =/ Men som jag och mamma diskuterade igår att allt är klart det är bara studentklänningen kvar. Så himla skönt. Så nu är det bara pengar till alla skivor. Men mamma verkade också lättad över att inte behöva tänka på något mer.
Ååh, sommar, studenten, sol och bad.. Det känns lagom avlägset nu faktiskt när det snöat i över ett dygn.. =( Men det kommer får man hoppas =) Så länge det inte snöar på min student så! Och inte regnar heller för den delen.
Gud vad jag babblar om det där heela tiden. Blir nästan galen på mig själv. Kan ju säga att jag lyckats lägga min körkortsbok på ett "sådant där bra ställe" så man lätt ska hitta den igen, men nu är den borta. Haha. Typiskt mig. Jag som måste plugga liksom. Well well, den dyker väl upp snart. Annars har C sagt att jag får låna hennes, tackar.
Ikväll är det "spelkväll" vet inte riktigt vad vi bestämde att det skulle innebära, men tvspel typ Wii och Xbox 360 (jag kommer vara sååå lost på båda) och sedan lite sällskapsspel om jag och C får bestämma =) Ska bli kul faktiskt.

Min älskling har ett hjärta av snö...

Tid över.

Bloggar visst som en galning idag märker jag. I brist på annat.
Ska bli såå skönt att sova imorgon. Att inte känna någon press på något som ska göras. Men ändå så känns det som att jag har en press på att något måste göras men kan inte komma på något så det är nog inte så..
Har fått en jätte bra låt av en kompis till mig, det är ett band från Jakobsberg som inte släppt någon skiva än. Den låten jag fastnade för är tillängnad sångarens bror som dog för ca ett år sedan. Den är så himla fin, lyssnar om och om igen. Börjar nästan kunna den. Länge sedan jag fastnade så fort för en låt.
Jag vet inte vad det är med mig idag faktiskt. Har en jätte konstig känsla i kroppen, har varit down hela dagen typ. Inget som synts men det har känts i hela själen. Allt känns fel och jag vill bara lägga mig och deppa ihop. Varför? Jag har ingen aning. Eller joo.. Kanske. Kan man inte bara stänga av allt för ett tag. Alla känslor som snurrar runt, alla tankar, allt som måste göras, alla krav, all press..
Vet inte men allt känns tomt, jätte tomt. Det känns som att jag går runt i min glaskula (S vet vad jag menar) och bara tittar på. Men ändå gör jag inget  vettigt så varför kollar jag ens? Jag vill göra något för att visa att jag faktiskt finns och att jag kan göra saker. Men vad?
Det är så mycket jag vill. "Jaa men hallå gå och gör det då!" För så svårt är det väl ändå inte? Joo tydligen är det de..
Vet inte riktigt vad som har hänt. Everything is just up and down.. Why me? Ja, det kan man också fråga sig. Men det finns ALLTID dom som har det värre, så varför klagar jag!?

Hold on, hold on...

LOV!!

Fick biljetterna idag av Nor till studentskivan så nu allihopa kom och köp! 12 april på berzelii bar. Klart ni ska gå vad annars eller hur? =) Kändes konstigt och tänka att nu är det VI som ska ha studentskiva. Shit. Tiden går fort.
Jag är föresten redan hemma, kl är 16.09, har det hänt sen jag började på konferensen? Typ nångång. Haha. Och imorgon fick jag ledigt så jag har redan LOV! Fan va greeat! =) Så nu kommer jag inte tillbaka till Rica förens i april som jag skrev i tidigare inlägg. Har som sagt inte fattat det riktigt än mer än att jag kommer vara överlycklig över att få sova hur länge jag vill imorgon! =) Hur nöjd får man bli? Och så Sälen. Bokat teoriprovet (juste bäst att plugga på det ja..) Så kommer studentskivan, studenten, sommar, Ayia Napa. Jaa sen är livet slut, och då börjar allvaret. Hm. Eller jaa om jag nu fått något. Måste ha jobb typ, nu.
Jag har hunnit vara duktig idag också, trots att det snöar så in i bomben så skottade jag våran uppfart och våran vän Pauls som det är sagt. Pengar pengar pengar =) Klart man gör ju inget gratis. Eller våran uppfart gör jag ju gratis men inte Pauls. Så det ser ljust ut trots allt.
Nu har ni blivit galet uttråkade av mitt pladder så jag lägger ner nu.

I´m so lost without you...

Näst sista dagen...

...på min praktik här på Rica innan jag åker till Sälen för äventyr. Fast det känns inte så ändå. Kommer ju tillbaka sen i april igen men jag är ändå borta här ifrån i 6 veckor. Imorgon kommer det inte kännas som sista dagen här. Sen är det LOV! Fan va skönt. =) Ska sova så mycket det bara går. Så ska vi fira Nathalie också under lovet. Kommer bli jätte kul!
Allt är så overkligt på något sätt. Bara 11 dagar kvar nu... Can´t belive it! Kommer nog inte inse det förens jag är där på plats.
Bäst man jobbar lite nu då! Haha =)

Overkligt...

Great, mitt nya ord.

Blää. Vilken skit dag må jag säga. Praktik hela dagen är helt slut nu, började 8 med att det är cool lugnt och sen får i uppdrag att göra minibarerna med Nathalie, men inte bara det utan också byta ut allt som hade utgånget datum, vem fan är så dum att inte kollar sånt?! Det var liksom godis som gick ut i september. Pinsamt. Well well. Efter spring i alla rum och våningar så var vi äntligen klara. Kom hem 17.30. Suck. Kasta i sig mat. Var inte ens sugen. Jag vill bara lägga mig i min säng och sova. Har mega super duper ont i magen av min förbannade mensvärk, varför har man sånt för?! Gah. Hatar det.
Idag är en typisk "deppar-dag" vet inte varför men det har varit  trassligt och det bara fortsätter. Jag vill bara dra något gammalt över mig! Låt mig! Usch vet att det inte bara är det jag har som inte står rätt till. Men det har inte med saken att göra. Ska försöka åka ner på träningen och göra mitt bästa trots smärtan jag har.
Har bokat teoriprovet också nu för körkort, så får vi se hur det går... Ska göra det efter Sälen iallafall så mycket kan jag säga. =)
Oj oj. Träning om en kvart bäst man kilar.
Vill att vi hörs snart så att du vet det.

Alla tiders...

Resyra.

Jaa mitt upp i alla Sälen förberedelser som man inte riktigt förstått så kom jag på, "Men oj, det är bara 5 månader och 3 dagar kvar innan Ayia Napa också!" haha. Lustigt =) Vårat plan lyfter 18.30 så då har vi varit i luften i 10 min vid det här laget. Gah. Snacka om resa resa resa. Kommer bli ett GRYMT 2007! Oförglömligt! =)
Sälen, Ayia Napa. Crazy resor som jag bara längtar så mycket att jag DÖR till. Kommer bli så roligt. =)
Och till på köpet studenten, kan inte bli bättre vill jag lova! Pricken över i:et är om jag får ta bort tandställningen i år också. =) Det skulle verkligen vara greatans! =D
Men än så länge Jennie är vi teamet, bracefaces ;) Kommer inte svika dig än inte! Haha! Ayia napa.. Haha, hade pinsamt nog nästan glömt bort den resan för att jag har bara Sälen snurrandes i huvudet. Galet.
Så håller jag tummarna för att i vinter sen åka till Thailand med familjen. =)
Har även länkat här på bloggen till min resdagbok så ni kan kika i. =)

Ett mysigt och alldeles utmärkt år vill jag påstå.

Promise myself...


Huvudvärk.

Har inte haft det på ett tag och det känns hur skönt som helst, förvisso har jag varit magsjuk och haft feber istället men det hör inte hit. Förut hade jag huvudvärk dagligen, så då var det verkligen något jag bara absolut fick stå ut med. Nu har jag säkert inte haft det på hmm jaa säg kanske 2 veckor åtminstone? Det är nästan rekord =) Men så jobbigt när man får. Jag vill inget annat än att lägga mig i min säng igen och dra täcket överhuvudet och lyssna på tystnaden.
Jag har försökt vila en timme och trodde att det skulle vara botmedlet men icke, så nu får jag ta värktablett istället. Hatar att träna med huvudvärk. Så jag hoppas verkligen att jag slipper det. Blää.

Please take it away from me!


13 dagar kvar till Sälen...

Hotell lektion.

Great great great.. Hur tråkigt får man ha? Orkar verkligen inte jobba med hotell nu. Sitter bara och degar har gjort det hela lektionen. Är jag lat för det? Aaa, jag tycker det. Skönare att ha arbetena klara än att sitta med dom i sista stund sen. Typ ingen som är klar med något arbete än och ändå slänger han på oss två hundra häften med uppgifter, varför? Haha. Han är inte som alla andra lärare alltså. Undrar om någon kommer att vara HELT klara med alla uppgifter när vi tar studenten, hmm tveksamt. Våran lärare visar inte mycket intresse för att hjälpa oss på dom här lektionerna, han kommer säger vad som ska göras kanske pratar lite, poff och han är borta. Bra liksom?
Jag förstår ju att vi som ska åka iväg får grejer med oss att göra, men hallå egentligen 2 arbeten som ligger nu som vi ska ha med oss, skulle vi inte praktisera? Tydligen inte. Inga av dom andra i klassen kommer vara klara med allt iallafall när vi är tillbaka så varför ska vi?
Jag har gjort undan ett av arbetena vi skulle ha med oss bara för att slippa men, pang, så ligger ett nytt häfte med grejer att göra. Tack!

Nej nu ska jag leta runt efter ingenting egentligen på internet i brist på annat och fördriva sista halvtimmen som återstår.
Juste har gjort en resdagbok som jag ska försöka uppdatera när jag är i Sälen, på resdagboken.com, heter "angelique.k" där =) Kika gärna in!

Forever young...

Tider.

Gah vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Har ont. Blää, varför? Orkar inte med det NU och inte där. Inte min vecka denna vecka, men dock den sista innan ett härligt lov. Jag och Camilla åker om prick 14 dagar. Mys! =) Längtar massa massa.
Halv degig träning idag, tränare S var ej där så kan det bli annat då? Hmm, nä. Well well, genomförde den iallafall utan bråk och tjafs. Haha. Brukar inte göra det annars men vem vet, djävulen i mig kanske hoppar ut nu?
A och jag har diskuterat som förr det här med lägenhet, vi ska flytta ihop som vi alltid sagt och det tycker jag är bra. Frågan är bara när? Och var? Helst Segersjö eller något där är det mysigt och fint. Kanske ska ha jobb först? Börjar med det va. =) Men efter sommaren är det ju inte omöjligt. Kul! Jag hoppas på våra planer.
Om man ändå slapp passa tider. Dag ut och dag in, tid för middag sen bär det av till träning och så var den kvällen, OCKSÅ förstörd. No time to play =( Det börjar bli något tröttsamt att alltid ha något som man bara måste passa. Suck. Men den dagen kommer för mig med när jag kan göra vad jag vill när jag kommer hem efter en slitig dag. Får känna på det i Sälen vill jag lova =) Skönt.

Orkar inte skriva mer, känns som hela min kropp bara skriker "Säääng" och snart börjar ett herrans liv också, det är roligt men lär somna som alltid i slutet, typiskt.

I will fall down...

Snabb-måndag.

Klockan är bara kvart i ett och jag har redan hunnit med att: vara i skolan, träffa mamma en snabbis, springa in på MegaPart och kolla mobil, åka hem, handla bröd, gå hem igen, gå och sola, komma hem och äta lunch, nu även ringt till Högfjällshotellet och frågat lite om alltihop. Och allt det har jag hunnit och halva dagen har bara gått, snacka om effektiv. =)
Lite pinsamt när jag ringde till handledaren i Sälen, lyckat att ringa på hans semester, haha men han sa att det inte alls var någon fara. Han var supertrevlig! Nu har jag fått ett litet hum om vad man ska ha med sig och så, nästan som jag tänkte men iallafall. Frågade också om det är något speciellt man ska tänka på han sa bara "Haha nej då! Se det som en lång semester fast med lite praktik" Gud vilken avslappnad kille, man blev liksom lugn när man pratade med honom. Så nu känner jag mig cool lugn inför resan. Jag skulle höra av mig veckan innan vi kommer upp bara och meddela när vi dyker upp.
Började skriva på packningslistan också, haha det lär behövas! Sen att det är två veckor kvar innan vi far så känns det stressigt.
Undrar om man ska ta och vila lite och sen sätta fart med projektarbetet? =) Hihi.

I feel great...


En söndag med Cissi.

Då blir det inget annat än roligt må jag säga. Haha. Vi två och våra diskussioner alltså. "Vi kan stämma ikea om vi dör på vägen tillbaka till bilen" Efter en stunds diskussion om att vi kommer frysa ihjäl på vägen ut från ikea och till bilen för att vi lämnat jackorna i bilen för att inte dö av värmeslag så säger C "Men föresten, om vi redan dött kan vi ju inte stämma dom för att dom har för varmt i butiken heller" Jag: "Nää det är ju väldigt sant, men vi får helt enkelt tala om det för någon som vi träffar där inne innan att om vi dör får dom stämma ikea åt oss!" Haha, jaa en av våra många IQ-befriade diskussioner. Vi fick nedslag på en av våra diskussioner om mjukisbyxor i fredags så jaa jag vet inte vad det menas. =) Men Rille var faktiskt lite överkänslig när det gäller våran diskussion tycker jag.
Men iallafall. Vi började med Skärholmen, jag skulle köpa studentskor, vilket vi också gjorde. Så fina så! Ett par vita söta Vagabond. Me like =) Sen hade jag 66kr på JC och köpte ett prickigt linne. Har inte så mycket pengar så kunde inte shoppa mer.. Men shopping oavsett vad gör en glad! När man kommer hem med massa kassar med nya saker, det är lycka! Haha. Vi gick i många affärer och kollade, usch va trist det är bara att kolla. Provade också jackan jag hittade till Sälen, men jaa pengabrist men den satt ju bra iallafall =) Hoppas den finns kvar sen! Troligen inte. Sen när vi är påväg till bilen för att åka till Ikea så pratade vi om glasögon och kunde bara inte låta bli att svänga in och prova. Jösses va fula glasögon det finns! Haha. Vi konstaterade iallafall att det är svårt att hitta några som passar. Efter många roliga varv i parkeringshuset kom vi fram till Ikea. Och även där gick vi runt runt, haha det var allt svårt att hitta vart vi egentligen skulle. Men kul var det. Inte alla som har en knallrosa pyjamas från Ikea ;) Men det har jag och C. Så snygga så! Haha. Efter Ikea var det MediaMarkt som gällde, jag skulle kika på mobil och hittade faktiskt men ska köpa senare såklart. Och sen hem för lite middag.
Hoppas torsken smakade Cissi! =D Min mat var gudomlig! ;)

En del av mitt hjärta... 


Bra?

Jag måste säga att vinden håller nog verkligen på att vända. Jag hoppas att jag känner rätt, men jag tror det. En sak har redan inträffat att jag känner så. Hoppas du menar det du säger. Jag blir glad om det är så, får se snart när du är hemma igen. =)

Hoppas allting är okej...

Bowling.

Haha efter mycket om och men från typ alla så skulle vi bowla i Vårby för att sen åka till Heron City och spela på deras spel som dom har i den där hallen (vad det nu heter, arkadspel?) Jaja, iallafall. När vi kommer till Vårby så är det såklart tävling där, haha tur att vi kollade upp det!? Men det är ju inte långt till Heron direkt så vi åkte dit istället och ställde oss i en som dom sa då, 30 min eller lite längre kö, visst as bra för då kan vi spela lite. Jag tror knappast vi väntade en halvtimme snarare en timme, men jag kollade inte på klockan men det kändes som det iallafall. =)
Men när vi väl fick spela så jaa jag är ju verkligen ingen hejare på bowling, hahaha! Dom två första kasten (eller hur man säger) gick ju hyffsat men jaa sen gick det ju bara utför. Men kul var det, och fick inte en spärr förens det sista jag gör, typiskt. Och inte en enda strike. Haha. Då hajar ni nivån? Men jag brukar åtminstone få en strike men inte idag. Till och med hon brevid mig som aldrig hade spelat någonsin fick en strike, blää. Det att jag vet de var för att hon fick instruktioner av sin pojkvän när jag skulle kasta min gång.
Jaja, det var jätte roligt iallafall, och jag tror jag kom näst sist och inte sist. Eller hur var det nu? Det känns som att det inte spelar så stor roll. =)
Efter bowlingen åker vi allihopa hem till Alle, jaa självklart så fastnar grabbarna vid Xbox 360, haha och jag och Cissi sitter och pratar om egentligen ingenting. Fick höra att det var så av Rille iallafall, men jag tycker att det var en bra diskussion. =)
Vi var hos A till typ, oj två eller så haha. Och jag var konstigt nog inte speciellt trött men när jag kom hem dog jag typ i min säng. =) Jag hade hur roligt som helst, kändes som att jag behövde det.
Läste på S´s blogg en intressant sak "Vänskap går ofta över till kärlek men kärlek aldrig i vänskap" Stämmer det tro?


We couldn´t care less...

Kan det vara sant?

Jag tror knappt på mig själv när jag kollar på mitt konto, jag har inte handlat något sen den 2 februari?! Det kan inte vara sant! Eller visst har jag väl säkert handlat något men inte, skor, kläder, eller något annat spännande som är roligt att handla som syns på kontot! Haha. Men jag tror faktiskt jag har hållit mig väldigt cool när det gäller det där, hur nu det är möjligt? Jag vet att Sälen står för dörren och att där behövs varje krona som kan tänkas. Men kanske därför jag börjar få abstinens av att shoppa? Möjligt. Måste handla mina stundentskor, skidjacka (ååh den är så fin) och kläder är ju inte fel men innan kläder måste jag dra gränsen tyvärr.. =)
Studentskorna kommer inte kosta mig något så det är lugnt, men i sin tur så kostar jackan därefter =)
Så vill jag såååå gärna ha en ny mobil, med abonnemang, gaah! Men DET är inte billigt och får förmodligen vänta tills efter ayia napa =) För där kommer det kosta skjortan =D Men attans så roligt!



109823-39

Biljetterna.

Biljetterna till Sälen anlände idag. Nu är det nära. Ruskigt nära. Det är så att det går ett pirr genom hela kroppen. Jag längtar så in i bomben. Vilken chans det här är alltså! Nu kan man verkligen visa vad man går för och ha roligt med en kompis samtidigt, hur ofta får man en sådan möjlighet? Typ aldrig misstänker jag. Jag har varit osäker till och från dock men ångrat mig snabbt till att det är klart att det blir hur bra som helst. Om jag inte tar det nu får jag det aldrig. Det kommer bli toppen! =)
Har lyckats få i mig en liten kant av en limpmacka, gratulerar. Det är framsteg eftersom jag inte trodde jag skulle våga mig på maten idag redan. Men fick genast ont i magen och gav upp. Men imorgon då ska jag börja så smått =)
Jag är rädd att det blir som förr bara.. Men jag tror inte det =)
Well.. Jag vet att jag måste prata med dig och det är snart, tyvärr. Vet inte hur varken du eller jag reagerar faktiskt. Jag vill inte prata med dig. Eller joo kanske. Men jag fasar över det faktiskt. Känns så konstigt att du inte hört av dig. Vill inte vara den som först hör av sig, misstänker att du känner samma sak? Om jag känner dig rätt så är det nog så. Eller så är det av andra anledningar. Ääh jag ska inte sitta här och dra det med mig själv.

When the children cry...


Sjuker.

Japp så tillbringade jag min alla hjärtans dag, magsjuk. Grattis! Har i och för sig ingen att tillbringa den med iallafall så det spelar ju inte så stor roll. Jag tycker att alla hjärtans dag är en ganska söt dag men ändå inte. För då får man visa lite extra att man tycker om någon fast man kanske inte är tillsammans, fast å andra sidan ska man visa vad man tycker och tänker om en person varje dag eller åtminstone inte bara på en dag om året. Mamma brukar alltid ge mig och min lillebror något på alla hjärtans dag och iår fick vi en varsin liten gosedjurshund som håller ett hjärta, hur gullig som helst, tack mamma! =)
Så jaa det blev inte så mycket av alla hjärtans dag mer än att glo på tv, fick se alla serier jag aldrig hinner se pga träning så det förde lite positivt med sig. Synd bara att man inte kan följa dom så man var ju lite lost men men. Fast jag tycker ändå det hade varit mysigt att få tillbringa alla hjärtans dag med någon, man behöver liksom inte göra något speciellt eller köpa massa saker eller så bara få ta hand om varandra tycker jag är mysigt.
Jag mår bättre idag än igår iallafall, igår hade jag högfeber och mådde verkligen piss. Idag har jag lite feber och får i mig blåbärssoppa (det är ju för gott med blåbärssoppa må jag säga!) tror inte jag får i mig en hel måltid än iallafall, kanske imorgon. Undrar om jag ska till praktiken imorgon? Beror på hur jag mår såklart.
Nu återgår jag till min säng som jag tillbringat mitt närmaste dygn i, skönt att komma bort lite =)

Feel it in the air tonight...

Tisdag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Nog första gången som jag känner att jag har skrivtorka. Kommer nog skriva ett jätte långt inlägg iallafall bara för det =)
Jag är fortfarande sjuk, fast inte mycket hostar och är snorig så jag stannar hemma från praktiken imorgon och blir ledig från den på torsdag av direktiv av min handledare (hon skulle också vara ledig) så jag har bara fredag denna vecka =) Ska bli skönt att förhoppningsvis bli lite mer frisk. Har inte gått så bra hittills tyvärr.. Hoppas jag inte får en släng av mammas magsjuka hon åkte på, som hon klarat sig från nu en dag förvisso. Men tror jag slipper.
Idag var det en vanlig tråkig tisdag, trodde det inte var sant imorse dock när jag vaknade, hade så ont i huvudet att jag bara ville svimma eller något. Men tog mig upp iallafall, var borta från handbollen förra veckan och nästa vecka är sista innan Sälen så bäst att gå. Det gick ju bra resten av dagen sen så det var ju bra. Sen känner man sig alltid sämre på morgonen och kvällen så det är ju inte så konstigt.
Bokade tågbiljetterna till mig och C idag också, Sääälen here we come!!! =D Det är bara 20 små söta dagar kvar.. Jösses måste skriva packningslista alltså... Men kul som sjutton ska det bli =)

Changing my world to something gorgeous...

I had a dream last night.

Idag var det då Norrköping som stog i schemat. Vi åker en trevlig bussresa med stopp för lunch. Väl framme i Peking så kommer alla minnen, oj oj oj Sports Camp =) Har aldrig varit där annat än när det varit Sports Camp, alltså sommar. Annorlunda syn nu kan man säga. När vi var ut på promenad där innan match så pratade jag och A minnen därifrån. Så konstigt det kändes. Det var tre år sedan sist. Men kul var det =)
Men men, matchen gick bra, det kunde gått bättre men man tappar fokus. Vi vann till slut med 30-18. Jag gjorde mitt första mål i div 1 =) Grattis till mig och tack A som spelade fram. Hehe. Men det var iallafall kul att åka iväg. Jag tror vinden håller på att vända. Så nu genom denna vinst är vi klara för kval till elitserien. Grattis på oss! =)

Jag hade en såå konstig dröm inatt.. Alla drömmar har ju någon mening så jag undrar vad den här ska betyda. Du var liksom inte borta men ändå så var du det. Du kom tillbaka till mig av någon anledning vi träffades pratade gick på stan allt var som vanligt förutom en känsla, det var en jätte bra känsla. Jag har känt den hela dagen idag enda sedan jag vaknade. Vi pratade om allt och det var så bra. Jag har tänkt på den här drömmen hela dagen om vad den ska betyda och jag hoppas att det är som du sa i min dröm. Jag hoppas verkligen det. Men jag får en känsla av att det var därför jag drömde den, för att du ska få ditt ord sagt. Men ska jag berätta om drömmen för någon är det de du vill? Men jag vill inte göra det. Synd att jag inte kan berätta den för dig. Hade känts skönt. Ändå märkligt att jag drömmer om dig nu.
Lustigt att min dröm blev så speciell när S och jag har diskuterat drömmar.

Skriver nog mera senare eller imorgon kan jag tänka mig. =)

En ängel flög förbi...


Myskväll.

Hela kvällen har varit sådan, en riktig myslördag. Först kommer sarah hit vid halv fem och börjar slinga håret på mig och medans det sitter i klipper hon min bror, mycket bra blev det. Och sen när vi var klara med slingandet så klippte hon mig också! Hon är allt snäll den där Sarah =) Jag blev som vanligt lika nöjd över resultatet, tusen tack!
När vi var klara med det runt sju tiden så skulle hon hem och äta en bit mat och vi skulle äta här hemma också, du kunde fått äta med oss men du ville icke. Haha! =) Mamma är iväg med jobbet på goldenhits så det blev middag för tre bara, och som vanligt jag som bestämmer maten och det blev såklart tacos. Inte ovanligt för denna familj. Bara jag som inte ledsnat på det än tror jag. Hehe. Mysigt med middag tillsammans ändå synd att mamma inte var med. Och efter en trevlig middag så var det till att ha en myskväll framför tvn med pappa. Melodifestivalen och sedan långfilmen Min stora kärlek som gick på fyran, glass och coca cola, kan inte bli bättre. Eller joo.. Godis också. Haha jag vet, jag har tur som tränar så mycket som jag gör med tanke på mitt intag av olika saker, mest onyttiga dock. Måste bli ändring.
Men poängen jag vill komma till är att jag inte haft sådan här kvalitetstid med min far på jätte länge och det var jätte skönt och kul, och det som var ännu mer kul var att min lillebror kom ner i slutet på melodifestivalen var och sedan satt med oss fram tills nu. När hade vi det så sist? Oj det är mååånga år sedan. Tråkigt. Men kul att vi kunde ha det så ikväll tycker jag =) Jag behövde det kan man säga..

Så imorgon bär det av mot Norrköping, eller peking som det också kallas, eller hur Jessica? =) Kommer nog bli roligt, är ju faktiskt uttagen för att få spela och vi vann förra med massor så hoppas att det går lika bra imorgon. Känner mig väl lite halvkrasslig fortfarande men har nog ingen feber nu iallafall så det bör gå bra =) Måste tyvärr läsa på ett läxförhör på bussen också som jag har på måndag, men det tar ju inte hela resan =)

I wish I was...

Kom på en sak.

Idag under min intensiva dag på Rica så hade vi företaget Ballingslöv där som skulle ha lite möte och sedan mingel-buffé. Och då helt plötsligt från ingenstans knallar Therese Ahlshammar upp och ska vara på det. HMM. Snacka om att man blev lite förvånad att hon är med. Inget man direkt visste. Så det tyckte jag var lite roligt faktiskt. Min första kändis jag ser där på praktiken. =)
Hon såg ut precis som hon gör på tv, dock smalare än vad jag förväntat mig. Tror att tvn förvränger lite =) Inte för att det blev något mer speciellt för att hon var där men ändå det var roligt att få se henne på riktigt. Hehe. Det är lugnt jag vet att jag inte är som alla andra.
Kul vare att vara i pulkabacken också! Snacka om länge sedan sist. Men jösses va roligt! =) Det var så himla fint, för det var så kallt att det glittrade i hela luften mot lamporna. Det fick mig direkt att tänka på när vi var i Kiruna och spelade steg 2 i ICA Cupen (sm i handboll) Det var det finaste! När man kommer hem så står termometern på -12,5, hmm konstigt att det glittrade i luften =) Men det var såå kul! Haha.
Ska man kanske gå och lägga sig i sängen och tycka synd om sig själv för att man är sjuk? Och längta till morgondagen när man ska bli ompysslad i håret =) Den idén gillar jag!

I can wait with or without you...

Äntligen.

109823-38

Då var det äntligen dags efter måånga års väntan på att fara ut i backen. Haha. Då menar jag ju knappast att åka skidor eller liknande utan snarare pulka/sopsäckar/stjärtlappar muhaha. Litet barn som man är! =)
Tänkte att det vore bra att "värma" upp inför stora Sälen resan som är om typ bara 3 veckor. Inte för att vi kommer åka pulka eller så där men ändå, känna på feelingen ;)
Schysst bild jag hittade också va? Ganska passande tyckte jag. Trist bara att jag inte är riktigt kry.. Men vad gör det. Det hindrar inte mig att fara ut i backen inte! haha. Medans Emelie glassar i Miami så får man göra det bästa av situationen här hemma. Sagt och gjort så nu är man påväg. =) Är lite smått nervös faktiskt, på ett kul sätt, för det var sååå länge sedan jag åkte sist. Man säger varje år att "nää vi måste åka pulka eller så" blir det så? Nää inte direkt. Men ÄNTLIGEN! Man är som ett barn igen.
Det enda som är mig likt vid sådana här tillställningar. (hmm..) Är mitt eviga problem med kläder, har fyra olika mössor och ett hårband och vet inte vad jag ska ha på huvudet. Haha. Så jag, har alltid samma problem. Men vaddå? Thats me. =) Dom som känner mig vet.

Nää nu är det bäst att man börjar klä sig det är faktiskt ca - 9,5 ute så det tar tid. =)

Se upp i backen tusen hål i nacken...!

Mitt mål här i livet.

Jag har två mål i livet som jag ska göra innan jag dör. Det första är att besöka Las Vegas. Helst inte själv för det skulle nog vara tråkigt, fast ändå om jag åker själv kanske jag hittar någon där som jag kan gifta mig med i elvis-kyrkan som alla kändisar =P Men och det andra är att jobba på någon bra klädbutik som Best of Brants eller så. Men sen vet man ju inte om det blir så med dom här sakerna eller inte...
Blev uttagen till matchen på söndag också, borta mot Norrköping. Ska bli roligt faktiskt åka iväg långt med stor buss för en match, känns proffsigare så =) Dock när jag åkte så senast blev jag borta från handbollen ett år.. Så vi får se hur det här slutar. I will do my best.
Läste just också i aftonbladet.se att Anna Nicole Smith är död. Jösses alltså. Stackars barn och stackars henne. Hon blev inte ens 40 år. Man måste ta vara på livet.
Usch är helt slut idag igen, eller ikväll kanske jag ska säga för det är inte direkt dag. Men men, har ont i hela bröstkorgen för min förbannade hosta. Hoppas det inte blev värre efter dagens träning för då kanske jag inte kan spela på söndag. Men jag lär ju åka iallafall och proppa i mig alvedon så är det bara att köra =)
Ska nog bli klippt på lördag också av min kära vän Sarah =) Hon är allt bra den där tjejen! Så kanske över till Stajn på kvällen. Man måste sysselsätta sig nu när man är ensam. Ensam är jag ju inte heller har ju alltid mina vänner men jaa ni fattar.

Nää nu somnar jag snart på tangentbordet bäst man gör något åt saken. Vilken dag det kommer bli imorgon. Shit.

You will always be in my heart...

8de februari.

Japp, som egentligen vilken torsdag som helst. Sitter dock på praktiken just nu, på konferensen. Det blev lite kaos så här på morgonen, haha så går det när man är ny och själv. Min handledare Martina sa igår att hon gärna börjar kl 9 istället för kl 8 och att om det gick bra fick jag börja 8 och starta upp allt. Vad har man för val? Ganska skönt att vara här uppe själv i och för sig. Men så kommer det ett gäng danskar och ska ha ett konferens rum som inte ens är bokat för idag och jag blev något förvirrad, Magnus också som kom upp och undrade vad dom gjorde här och kollade om det fanns ett rum ledigt åt 6 personer. Haha aa det dom tog sa jag då. Så han i panik ringer Martina och frågar vad vi ska göra. Vi fick ordna rummet för de där 6 personerna såklart och dom andra danskarna fick sitta kvar. Martina ska kolla med dom senare när hon dyker upp. Det visade sig också att danskarna har pratat med receptionen och inte med oss så dom bara klampade upp här, men vad ska man göra? Bara låta dom gå in. Tyckte Magnus också.
Lite sällskap har jag haft ändå, Nathalie i brist på annat där nere i receptionen kom upp hit, precis som igår, fast då kom Nor upp också. Skönt att ha några att prata med faktiskt =)
Så Nathalie du är så varmt välkommen upp igen när du har tråkigt! Hon lär komma hit om typ 10 min igen iallafall. Hehe.
Tycker synd om henne, hon får knappt göra något, börjar 7 och har inget att göra iprincip. Kul. Jag får göra allt här uppe, som sagt jag startade upp allt själv imorse, med hjälp av Nathalie som varit här uppe när jag jobbade i frukosten.

Jag fick min första "blåtira" igår också, syns inte såå mycket iallafall, hoppas jag? Det är bara lite prickigt under ögat men ändå, hur snyggt är det? Spelade nämligen träningsmatch mot ett yngre grabb lag, det är bra tufft faktiskt fast man inte kan tro det. Klart obra att spela dock när man är sjuk men vad att göra? Kan ju inte bara vara hemma känns det som. Sen att jag säckade ihop är en annan sak, fast det var för att jag åkte i golvet och slog i mellangärdet (stavas det så?) och då hade jag redan sprungit som en idiot i 40 min (kändes rätt tungt faktiskt)
Så när jag äntligen kom hem var jag heeelt slut. Har inte fått astmaanfall på hur länge sen som helst, men grattis när jag åkte i golvet igår kom det. Usch hatar det! Dock var det inte så farligt som det brukade vara men ändå aldrig roligt att få. Så idag har jag ont överallt, framför allt i bröstkorgen.

Well well om man ska ta sig en vindruva kanske?

Time after time...

Efter regn kommer solsken.

Det stämmer. Och jag längtar tills dess. Inte för att det regnar nu eller så men jag längtar tills dess iallafall. Det är så mycket ordspråk som stämmer in just nu. Konstigt nog känns det inte så jobbigt som jag trott, men jag längtar inte tills den dagen kommer om man säger så.
Något jag längtar till är att komma hem och slippa passa tider på kvällarna hela tiden och bara ligga och följa massa bra program som man aldrig hinner se och kunna röra på sig när man själv vill. Som till exempel på helgerna eller gå till gymmet när man känner för det. SÅ vill jag ha det. Det är inte riktigt så just nu. Ångest. Det är sådan lycka när man får slippa, men i sin tur världens ångest när man måste gå.
Allt har för - och nackdelar det har jag märkt. Hoppas jag hittar mer fördelar nu när allt varit så sjukt rörigt. Att vinden vänder någon gång. Jag tror faktiskt inte det kan gå mer motigt nu om jag tänker efter. Så jaa då vänder det nog nu =)

Någon slags verklighet...

Du.

Det är över nu. Jag kommer ihåg alla dagar med dig. Men det är över nu.
Du kommer alltid att vara speciell för mig. Jag vet att vi hade våra dagar och stunder tillsammans som inte var bra, framför allt inte nu senaste tiden. Vi har gått igenom mycket tillsammans du och jag, också klarat av mycket och många jobbiga stunder men det är så kärlek är. För det jag har upplevt med dig i snart två års tid är verkligen kärlek. Har aldrig någonsin känt så här och heller aldrig blivit så älskad som jag blev av dig, det är verkligen obeskrivligt.
Nu får man tänka på alla bra stunder vi har haft istället för att tänka på den senaste tiden som var värre än något vi gått igenom. Bättre att tänka positivt om det vi hade som till exempel, alla kryssningar (oj oj oj det är en hel del och lite till, gjorde vi annat?) Egypten en vecka i november, det är absolut bästa resan verkligen en svårslagen 1a. Alla våra biobesök (det blev en del) och alla våra besök i skärholmen och kungens kurva, vi kunde verkligen inte slita oss och du jublade varje gång jag gjorde impulsköp. Dom mysiga hemmakvällarna med film och godis (tror vi såg alla filmer som fanns då alltså) tvspel, oftast bilspel såklart (jag blev otroligt svårslagen senare måste du erkänna också? =)) När vi äntligen bestämde oss för att röra lite på oss och började gå på långpromenader. Alla fina saker du gjort för mig, blommor med bud när jag låg hemma och var sjuk (vilket vi började förhållandet med iprincip, hostade ikapp) glömmer heller aldrig min 18års present från dig, finaste jag kunde få! Och inte att förglömma våra permanenta besök på akuten/sjukhuset, vi har ju klippkort där du och jag. Förra vinterns besök i flottsbro, hela två stycken dock slutade det sista besöket väldigt illa men vad gör det egentligen, du var ju där.

Det finns så mycket som vi gjort, det här är bara några av många fina minnen jag har med dig. 1år och nästan 10 månader kom vi igenom tillsammans och jag är så glad att du hittade en plats i mitt hjärta. Det som kommer finnas i minnet är dagarna innan jag opererades, har verkligen aldrig känt så som jag gjorde då. Jag var i himmlen!
Jag fick killen jag spanat på en längre tid. Det glömmer jag aldrig. Jag glömmer aldrig dig. Vi har nu en resa som väntar i sommar och jag ångrar inte att jag bokade den med dig och våra vänner, det ska nog gå bra. Vi tog det här beslutet tillsammans och det känns skönt, vi är ju inte ovänner på något sätt. Vi kom bara inte överens med dom högre makterna något mer. Jag tror att det här var vad som skulle hända och att chanserna finns att det blir du och jag igen, men det behöver inte bli så i slutet, men önskningar har ju uppfyllts tidigare?


Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och minne, J...

Ibland.

Blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ganska ofta för min del. Typ jämt närmare bestämt. Men vad gör man? Ska man sluta bry sig alls? Blir det bra då?
Ibland önskar jag dumma saker. Ganska ofta. Nästan jämt nu på senare tid tyvärr. Varför gör jag det? Kan jag inte bara sluta med det?
Kan jag inte bara få vara glad. Iallafall mer än i en dag åtminstone. Eller är det för mycket begärt? Tror nästan det.
Jag vet ingenting längre faktiskt. Jag vill bara bort. Själv helst. Inte för att jag skulle klara det speciellt länge men bara få försvinna och få ta hand om mig själv för ett litet tag. Slippa allt skit som är. För det är verkligen helt värdelöst. Vissa stunder man tror att solen lyser. Varför är det så här? Det är inte likt mig. Inte ett dugg. Har aldrig varit så här någonsin, inte så här länge.
Jag längtar efter den tid jag kan säga "Jag mår bara bra" och verkligen mena det.
En olycka kommer sällan ensam. Och jag tror inte det är över än.

The touch of your hand...

Bilderna från tjejmiddagen.

109823-37

Alla hos mig =) (fr v. Cissi, Emilia, Nathalie, Jenny & Camilla)

109823-36

Jenny och Camilla vilar lite mellan danserna i mitt vardagsrum =)

109823-35

Som sagt, dans var det =) (Jenny & Nathalie)

109823-34

Efter den goda middagen och spel på G =)



Kunde inte lägga upp alla bilderna såklart, men smakprov är det iallafall =)


Gårdagen.

Tjejmiddag igår med utgång. Det var jätte roligt! =) Vi skulle fira mig eftersom jag fyllde år 17 januari, hmm lite sent men bättre sent än aldrig. Vi är väldigt upptagna av oss. Jag och Cissi börjar kvällen med att gå en super kort makeup kurs på 50 min var och blev jätte fina bägge två! Jag lärde mig faktiskt lite, haha! Gjorde du? Sen blev det att stressa från Skärholmen och vidare ner till tumba för att handla maten som jag inte gjort innan alla skulle komma vid 18 tiden och jag hade smått panik som tidigare under dagen när jag hade 10 min på mig från det att jag klev innanför dörren hemma till att jag skulle bli hämtat för att åka till Skäris, jag hann faktiskt duscha =) Personligt rekord! När vi inhandlat maten så skjutsar hon hem mig så jag kan börja förbereda allt, jag hade då ca 30 min på mig. Men som tur var haglade det in samtal från alla och dom sa att dom blev lite sena allihop. YES! Kunde inte passa bättre, men jag var hungrig som aldrig förr kände jag.
Jag hann precis innan Emilia kom hit byta om. Puh, jag hann allting! Hon kom med två tunga kassar, en med mina presenter (tjohooo) och en med lite god dricka. Efter ett tag kom resten också. Och snälla Cissi som var så gullig och hinna baka kladdkaka också, när vi åkte från centrum så kom jag på att jag inte köpt någon efterrätt, oj oj! Men Cissi kirrade biffen. Tuusen tack den var hur god som helst! (Trots att du tyckte att den inte var tillräckligt kladdig)
Sen var det present öppning på G. Och jag fick så otroligt fina och bra presenter så det är inte klokt. Fyra st stora cocktail glas som var i svart glas där man har drycken och genomskinligt resten, huur fina som helst! Och sen fick jag en flaska Explorer och en flaska Passoa. Perfekt! =) Finaste grattis kortet alltså, haha vad jag skrattade! Emilia hade bland annat plockat fram gamla bilder på mig och gjort ett kort av (och nya bilder) och skrivit "Ange 19år!!! Grattis" Och sen en bild på Håkan med en mikrofon "Önskar: Emilia, Camilla, Jenny & Nathalie" Så coolt gjort! =)
Cissis present använde jag tidigare på kvällen, present kort på Makeup Store. =)
Sen var det en faktiskt jätte god middag, svensk oxfilé med klyftpotatis/kroketter och en liten sallad och beasås och tzatziki =) Kan inte bli bättre!! Vi snackade lite skit och så som det kan bli på en tjejkväll =) Och spelade, ett kortspel som jag faktiskt inte har en aning om den har något namn men man ska komma på en jävla massa regler och prylar skoj är det =) Och djurleken som inte blev särskilt lyckad =P Skyller på dig Camilla ;)
Efter mycket fix och trix åker vi in till stan. Cissi åkte dock till sin pojkvän i brist på pengar och ork. Trist. Men vi andra åkte. Mötte Maria i Tumba också. Möts alltid nuförtiden som du sa ;)
Vi kilade till Club Clara. Ganska lång kö men ändå så gick det rätt fort. Det var ett jätte bra ställe, fräscht och ganska annorlunda ändå. Iallafall nedervåningen. Dock var det rätt mycket nördar där. Surt.  Men det blir ju inte bättre än vad man gör det till. Jag hade iallafall jätte roligt där. Bra musik också.
Senare kom Maria dit också. Haha hon var danssugen! Strax efter det kom Fetto Robin också (bara hans smeknamn inget annat.) Kul att äntligen träffas ute, efter mycket om och men! =)

Vill tacka för en jätte fin kväll och hoppas att alla blev lika nöjda som jag blev av kvällen! =)

Bilder kommer senare!

Vila i frid Ziggy.

Jaa min otur vill inte vända. Ett av mina marsvin har dött. Ja men herregud ett litet djur kanske ni tänker, men dom är/var mina lyckopiller verkligen. Djur ger så mycket kärlek utan att behöva säga något. Djur är nog det bästa man kan ha.
Han blev sjuk i förrgår kväll ungefär, orkade inte göra någonting alls, mamma försökte få tag i veterinären igår men utan resultat och han blev något sämre under dagen. Imorse när mamma gick upp och skulle ringa veterinären så var det försent, han hade redan somnat in lugnt och stilla. Bäst det tycker jag ändå, slipper han lida och veterinären skulle ändå inte kunna göra något åt det. Men det hade känts bättre kanske om man hann till veterinären. Men nu är han bland alla mina andra djur i djurhimlen och busar runt där istället som han gjorde här för några dagar sen! =)
Men jag går ju inte lottlös direkt har ju fortfarande en kvar och han får inte lämna oss än på ett tag. Ozzy du kommer få så mycket uppmärksamhet som du bara vill och orkar nu =)


109823-23

Den vita är Ozzy Osbourne och den brun/vita är Ziggy Stardust som inte finns med längre.


Vila i frid Ziggy, jag vet att du har det mycket bättre där du är nu.. =)