Kom på en sak.

Idag under min intensiva dag på Rica så hade vi företaget Ballingslöv där som skulle ha lite möte och sedan mingel-buffé. Och då helt plötsligt från ingenstans knallar Therese Ahlshammar upp och ska vara på det. HMM. Snacka om att man blev lite förvånad att hon är med. Inget man direkt visste. Så det tyckte jag var lite roligt faktiskt. Min första kändis jag ser där på praktiken. =)
Hon såg ut precis som hon gör på tv, dock smalare än vad jag förväntat mig. Tror att tvn förvränger lite =) Inte för att det blev något mer speciellt för att hon var där men ändå det var roligt att få se henne på riktigt. Hehe. Det är lugnt jag vet att jag inte är som alla andra.
Kul vare att vara i pulkabacken också! Snacka om länge sedan sist. Men jösses va roligt! =) Det var så himla fint, för det var så kallt att det glittrade i hela luften mot lamporna. Det fick mig direkt att tänka på när vi var i Kiruna och spelade steg 2 i ICA Cupen (sm i handboll) Det var det finaste! När man kommer hem så står termometern på -12,5, hmm konstigt att det glittrade i luften =) Men det var såå kul! Haha.
Ska man kanske gå och lägga sig i sängen och tycka synd om sig själv för att man är sjuk? Och längta till morgondagen när man ska bli ompysslad i håret =) Den idén gillar jag!

I can wait with or without you...

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh man kommer då aldrig glömma Kiruna!

Kul att du såg Therese :)

Postat av: Angelique

Nää du Kiruna är ett minne för livet :D
Hehe jaa det var roligt må jag säga :)

2007-02-10 @ 20:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback