nyårsafton.

Känns som att den rubriken är standard på allas inlägg idag så bäst jag följer trenden. Idag är en sådan där dag alla är upptagna halva dagen för att fixa sig och för att supa sig redlöst fulla och må toppen imorgon och inte komma ihåg raketerna kl 00.00. Men det hör till. Själv håller jag på att måla mina naglar och har en jätte fin klänning till ikväll, så jaa jag är fast precis som alla andra. Men det hör till.
Alla gör också sådana där summeringar av året som gått och bäst jag härmas och gör en liknande, dock lite kortare för att jag snart ska åka och skjutsa Jessica till vretarna. =)

Kort och gott om året 2007:
Började med sorg, stor sorg. Thomas gick bort den 25e dec och begravningen i januari. Sedan fyllde jag år den 17 januari. 19 Är ingen ålder så inget speciellt att fira heller. Ett av mina marsvin dog efter jag fyllt år också. En olycka kommer sällan ensam.
Sedan tuffade det vidare till början av februari då jag och Jimmy bestämde oss för att gå skilda vägar efter nästan två års sällskap. Tog det bättre än förväntat och gick vidare med vänner och handboll.
Den 5e mars for jag iväg på en resa med Camilla till Sälen en månad som jag aldrig kommer glömma. Jag lärde mig åka skidor som jag aldrig gjort förr, fick vänner för livet och massa upptåg jag bara är glad för att jag fick uppleva. Lärde mig massor av mig själv som jag inte gjort om jag stannat hemma. Den månaden i Sälen var guld.
Kom hem till ett snöfritt stockholm och mådde bättre än någonsin.
Nu började studentfesterna, oj oj oj, vårterminen var som en enda stor dimma precis som mamma sagt innan. Började med min skiva och sedan körde det på ibland med tre skivor på en vecka tror jag var på över 12 st totalt. Det var nu jag och Sarah hittade varandra på riktigt. Vi var jämt med varandra och på alla skivor, vi var som piff och puff. Tider jag aldrig vill radera från mitt liv.
Det var också här nånstans Sarah lyckades bryta revbenet på mig på en träning. Haha. =)
Studenten var ju en dag för sig, och jag blev utkastad från slutskivan efter 5 min ungefär, men det hör till. Drack ju i över 14 timmar i sträck så jag tycker att det var bra jobbat. Mycket konstigt hände också men inget värt att nämna, studenten är något jag gärna gör om.
Efter skolan var det dött, jag längtade tillbaka ganska snabbt, men skönt med "sommarlov" något jag ännu inte kommit ifrån.
Sommaren var kort, som alltid. Var nu till Cypern, Ayia napa två veckor med gamla vänner och den resan säger jag bara! Haha. Jag dör. Vi var 10 stycken som åkte och det var grymt!
Hemma igen var jag sjuk, och det var nu min grymma höst började, blev frisk igen efter kanske två veckor och körde på. Våran tränare lyckades volta med bilen och blev borta. Så det var turbulent i laget och ingen fick ro.
Det var också nu jag började träffa Victor.
Blev återigen sjuk och nu var en lagkamrat med om en bilolycka där hon förlorade pojkvän och svärmor.
Jag tog körkort och kunde nu köra min pärla vart jag ville och när jag ville. Äntligen.
Handbollen var ändå den som var jobbigast, hösten. Jag var sjuk i 8 veckor med hosta och allt, var till vårdcentralen tre gånger och tog prover osv osv.
Det som lyckades hålla mig något uppe var ändå Victor. Efter att ha träffats i ca 4-5 månader var det bestämt att det var vi ändå.
Julen spenderades som vanligt i sundsvall med mys och mat. Och nu är det nyår och jag hoppas på ett mycket bra år.
För 2007 var mitt bästa och sämsta år helt klart. Berg och dalbana är en bra jämförelse. Nu har jag missat säkert hälften men struntsamma. Lite är med iallafall. =)

happy new year...

jag kan tydligen.

Imorse när jag gick upp för att få håret fixat så mådde jag som om jag vore bakis. Jag blir sällan bakis när jag varit ute faktiskt. Men imorse så kändes det som om huvudet höll på trilla av och jag mådde illa. Hade huvudvärk redan hela dagen igår och mådde illa på träningen, men obeskrivligt hur det kändes imorse. Hur kan man känna sig bakis när man inte druckit alkohol på ett tag? Märkligt..
Nåja, inte för det blivit mycket bättre nu heller men lite. Har bara huvudvärk och höll på att svimma i Skärholmen när jag var där en kort stund med pappa. Så något skit är det nog. Som vanligt. Hoppas det är över snart iallafall. Ska ju kanske ut imorgon och då kan man inte redan må som dagen efter heller.
Håret då, SUPER nöjd. Verkligen =) Så nu är jag mesta dels mörkhårig faktiskt. Men väldigt nöjd. Kortare blev det också och nu är det inte mycket lockar kvar heller. Säkert kommer det väl upp en bild så småning om på det men orkar inte nu. Men tuuusen tack Havanna, blev jätte bra!
Så nu sitter jag och väntar på middagen, sedan ikväll vet jag inte alls vad som händer. Ska iallafall träffa Victor senare, förmodligen kolla på Sjätte sinnet. Kommer inte ihåg hur den filmen var för det var tusen år sedan jag såg den, men lär väl dö som vanligt. Är inte så himla bra på att se sådana filmer faktiskt. Haha. Liiite harig är jag väl.
Usch nu orkar varken jag eller mitt huvud sitta här, ska nog gå och hugga av mig huvudet och hoppas på ett nytt bättre.

it´s a hard life to live, so live it well...

hemma igen.

Från norrland och Sundsvall. Vilket inte riktigt är jätte mycket norrland men ändå. Det gills liksom inte när man inte ens har snö på julafton, jag är besviken. Morr.. Men jag tröstar mig med suuper goda minstrels från england som jag fick av Cissi i julklapp, tuuusen tack. (Mumsar i mig så gott =)) Fast vi sagt att vi då INTE skulle byta julklappar i brist på min ekonomi. Nåja dom är goda och jag "slipper" åka till england med Cissi i bagaget! Haha. Skämt och sido.
Jag sparar pengar till en New York resa har jag kommit på. Jag bara MÅSTE dit, så är det bara. =) Vem jag ska åka med och så vidare ordnar sig på vägen, det största problemet är väl, hur ska jag kunna spara pengar? Jag försöker okej.
Igår när jag kom hem hade jag en väldigt mysig kväll hos Victors far, såg två filmer första Im a legend (sjukt bra film se den när den kommer på bio!!) och sedan Stardust (också en mycket bra film, om man gillar dom lite mer udda och fantasirika) och imorse blev det till att stiga upp tidigt för att han, Emelie och hans pappa skulle handla i stan och jag skulle med Ack-kvack till Farsta. Klart man måste kika in mellandagsrean, haha. Jag köpte under mina och Ack-kvacks mysiga timmar där, ett par jätte fina pumps med blåttsiden, nya underkläder, och nyårsnagellacket jag tänkt ut och även en hårinpackning från Tony & Guy, tok bra att det var så mycket rea på Åhlens så jag kunde köpa det. Super nöjd.
Och imorgon ska jag ut igen, kolla min efterlängtade klocka och maybe köpa den. Hihi. =) Skärholmen står för showen om jag så måste åka själv dit. =) Och så ska det bli "extreme hår-makeover" på salongen där Sarah jobbar och även ska hjälpa mig med min makeover. Läängtar. =) Kommer bli bra, brukar det bli när hon håller i borstarna.
Så nu ska jag kila vidare och vänta på Victor som är påväg hit. =)

do you feel the same...

i sundsvall.

Sitter hos min farbror för tillfället och myser lite. Har varit här iprincip hela kvällen, eller iallafall efter middagen så gick familjen och farbror över. (Han bor bara en backe ifrån farmor, mycket smidigt..) Anledningen till att vi gick hit nu såhär dagen innan hemresa var för att han skulle fixa min lillebrors dator (han jobbar med sådant där elektronik tjafs) så medans allt det där ordnades kollade vi på nya Harry Potter filmen min bror fått i julklapp. Bra faktiskt måste jag säga. =)
Har haft en otroligt mysig jul som alltid här uppe (trots snöbristen) fick fina julklappar, pengar, en tunika, guitar hero 3 (verkligen the grej of the day för våran familj) lite filmer och smått och gott man får till jul liksom. Jag har ju (o)turen att fylla år redan i januari så jag får ju snart presenter igen. Gammal blir jag också, snart pension för min del tror jag. Funderar på det iallafall.
Idag har varit en lugn dag, skön trots huvudvärk och massor av mat såklart. Huvudvärken kom jag på orsaken till vid middagen. Det är ju faktiskt ett år sedan sist.. Jag tänker på dig. Vila i frid.
Och jaa här hos farbror har vi bara chillat som hela vistelsen här uppe. Det är det som är så bra med att vara här, mat och bara slappa utan att ha ångest. För sedan när man kommer hem då är det verkligheten som väntar. Utan tvekan.
Men imorgon kommer jag hem och det ska också bli skönt på sitt sätt, såklart att få träffa Victor och mellandagsshoppa haha. Annars jaa är det väl inte mycket mer. Förhoppningsvis få tag i ett jobb innan jag blir gammal. Annars dör jag.
Nåja, det blev en liten update såhär från norrland så bäst jag kilar. Ska snart gå hem till farmor och lägga huvudet på kudden och kanske kolla på filmen Offside jag fick i julklapp =)

make love not war...

snart bär det av.

Åker ju som sagt imorgon till Sundsvall och min farmor. Fast det känns absolut inte som att det är så, verkligen inte. Och det känns mindre bra när jag pratade med min farbror där uppe idag så fick jag veta att dom har ingen snö.. Vart ska detta sluta? Och så började det snöa när jag och Victor åkte till hans mamma liksom. Det får bara inte vara sant att det blir en vit jul i sthlm men inte DÄR! Då blir jag ledsen faktiskt.
Fast själva julkänslan är ju helt annan där uppe ändå, det är ju något speciellt med att vara där såklart. Så jag klagar väl inte, fast det vore ju toppen med snö.
Allt är iprincip färdig packat och klart, lite små saker jag lägger ner imorgon innan vi åker bara så det är skönt att allt är klart. Så nu väntar jag bara på att Victor ska komma hit också. =) Kommer kännas konstigt att inte ha sovsällskap som man är van vid. Haha. Men då kommer det bli ännu bättre när jag kommer hem sen. =) Fick en jätte fin tröja av Victor i julklapp också från MQ, super skön och perfekt. Så jag är redan nöjd med julen faktiskt. Haha. Han blev glad över sina också, verkade det som iallafall så jag hoppas på det.
Nu ska vi börja klä granen här i våran familj så bäst att jag kilar dit och hjälper dom. Men då återstår det bara för mig att säga:
God jul alla, drick och ät gott för det ska jag göra i massor!

all i want for christmas is you...

vart är julkänslan.

Inte här iallafall. Inte ännu. Imorgon kanske, när vi kommit fram till sundsvall. Just nu känns det inte som att det skulle vara julafton om två dagar, och inte ens det.
Jag har totalt glömt bort att jag måste skriva packningslista OCH packa och det är typ nu. För vi åker imorgon efter vi fått i oss frukost och packat bilen, så då hinner jag verkligen inte. Och ikväll ska jag träffa Victor också, då kan jag ju inte hålla på att packa heller. Hm, så bäst man tar tag i det där. Som tur är så handlar det inte om så många dagar, bara till på onsdag. Men jag packar ju alltid det dubbla ändå, thats me! Haha.
Jag gillar inte alls att packa faktiskt, oavsett vart jag ska så är det inget som jag håller kärt alls. Men jag ser det som med allt annat, så fort man börjat med det och tar tag i det på en gång ju snabbare blir man av med det. Så det så.
Så kanske man ska börja skriva listan så man börjar någonstans? Aaa snart iallafall. Har ju faktiskt slagit in alla julklappar redan så jag behöver ju inte tänka på det, bara att jag måste få med mig alla. Haha.
Vi ska klä våran julgran idag också, plockade in den igår så får se hur det går iår med det, alltid kul att se. Men hade hoppas att det skulle lukta mer jul när jag kom hem från Paul idag. Men icke. Det kommer väl hoppas jag!
Men jag försöker iallafall höja stämningen med massor av julmusik på datorn, det går väl sådär. Julmusik är ju julmusik trots allt och då brukar känslan smyga sig på, och det väntar jag nu på.
Kanske kommer efter jag borstat tänderna? Jag provar.
Får se om jag skriver något mer efter jag lyckats skriva lista och packat klart, who knows?
Scrubs säsong två är iallafall färdig tittad så nu får man inhandla resten. HA!

walking in a winter wonderland...

det drar ihop sig.

Utan att man visste ordet av så är det endast tre dagar (inte ens det) kvar till jul och knappt två dagar innan jag och min familj far i väg till Sundsvall och min farmor mfl där. Det är våran tradition över jul, iallafall varannan jul. =) Så man kan säga att jag längtar dit. Då är det verkligen jul känsla när man kommer dit med allt. Och så skadar det inte om det är snö också.
Så nu laddar jag inför jul med lite jullåtar på datorn, eftersom det är den enda julkänslan man kan få här hemma hittills. Ska slå in lite julklappar nu också innan mamma och pappa kommer hem efter deras julshoppning så ingen av dom ser vad dom får. Pappa och jag var iväg när han kom hem från jobbet och handlade det sista till mamma och till farmor, plastfarfar, morbror m. flickvän och svärmor. Jag är alltid pappas smakråd till jul och födelsedagar. Haha. Stackarn, men bra blir det måste jag säga. =)
Det är verkligen något speciellt med jul och dess känsla, men iår har det varit ont om känslan.. Kanske är för att man inte går i skolan längre? För då fick man vara med om luciatåg och allt sådant. Nu får man ha det för sig själv.
Så igår var jag, pappa och lillebror och köpte julgran, som också hör till traditionerna i våran familj så den ska tas in idag och kläs imorgon. Sjukt konstigt att det är så nära.
Måste skriva packningslista också och packa. Blä, gillar inte att packa men men får duga.
Och innan man vet ordet av så är det år 2008 och jag har fyllt 20. Inget kvar att längta till helt enkelt. Tiden går för fort faktiskt.
Ikväll kunde jag valt krogen, ville välja det också men eftersom jag inte som alla andra dödliga får lön idag så blev det ett svårt val och lättare att vara hemma. Så ikväll blir det mys med Victor och godis framför tvn, stackarn hans morfar gick bort igår så han är väl inte världens lyckligaste, så känns bra att kunna ta hand om honom lite. =) Gör mitt bästa i det iallafall, inte lätt eftersom jag inte alls vet hur jag ska göra eller säga. Men han säger att jag bara ska vara mig, så jag lyssnar på honom. Ska bli skönt att ta det lugnt, är ganska slut i kropp och själ faktiskt.
Är väl alltid det men nu är det lite extra efter ett par dagars arbete och träning. Im back in black.


image547


God jul allihopa!
Hinner nog skriva lite innan jag åker också förmodligen.

i fell in love at the seaside...

helt slut.

I kropp och själ, faktiskt. Helt stel och jätte trött, och ännu har jag inte ätit middag, minijulafton med laget, tränat och duschat. Och klockan är inte ens 18 och det enda jag vill är att lägga mig i min säng och sova. Usch, hur ska jag orka? Det är en dag imorgon också.
Men det gick bra på jobbet har kommit långt nu i arkiveringen som jag påbörjade efter lunch. Har ju slagit in julklappar nu i en och en halvdag så nu är det slut, det var roligt faktiskt och helt klart annat än jag är van vid. Likaså det här arbetet jag gör nu med pärmar och tejp och grejer, men det är också ganska kul. Skönt att jobba självständigt.
Imorgon är en konstig dag för då slutar dom flesta i huset Arvid Nordqvist vid kl 14 redan så då är det bara att bege sig hemåt. Kommer kännas konstigt att ta pappas bil och åka hem själv, har inte kört hans bil sedan jag tog körkortet och defenetivt inte kört dom vägarna. Haha. Så ska jag hämta pappa från julbordet inne i stan imorgon kväll/natt också. Puh, hur ska det gå? Men kul är det. =) ÄNTLIGEN kan JAG köra runt som jag vill. Hoppas mitt rosa kort dimper ner i brevlådan imorgon också. Fick underkläderna jag beställt från nelly.se idag också, super snygga och satt bra. Så jag är nöjd.
Efter den sena träningen så får jag hoppas att Victor har lust att sova här trots att jag troligen kommer somna direkt och gå upp tidigt, men annars får jag vänta med att träffa honom tills imorgon.
Så nu har jag tända ljus i mitt rum nu när jag faktiskt rensat mina hyllor och får plats med ljus. Fast nu ska jag äta så det fick bara bli en snabb uppdatering här. =)

its nice to be at home...

en vecka kvar.

Till självaste julafton, mys mys. Så länge det är snö kommer det vara guldvärt. =) Så jag tror på en riktigt skön jul och längtar bort. Fast ändå inte. Vissa saker kan man inte bara lämna.
Som jag trodde jag är trött idag, fast inte som jag faktiskt bör vara, men imorgon och på onsdag kommer inte vara att leka med! Usch, längtar inte. Men onsdag så är det typ halvdag och min sista så jag håller ut det lilla =) Har gått bra idag och jag älskar att få göra något nytt, det är faktiskt ganska roligt. Haha. Och imorgon börjar jag träna igen, hjälp! Är faktiskt sjukt orolig måste jag säga, vem vet hur det kommer gå.. Men jag gör mitt bästa och försöker iallafall.
Känslan jag känner nu får mer än gärna behållas, nu är jag nöjd. Trodde inte att jag kunde bli det men jag trivs med min tillvaro som den är. Självklart finns det vissa plan man mer än gärna kan ändra på, men det som är bra väger upp det.
Och nu ska jag tok-däcka i min säng.

piece of me...

fortfarande 3e advent.

Nähä. Haha men jag har inget annat för mig så jag vet, jag bloggar! (Mobbad i know..) Kom på att jag drömde återigen att jag hamnade i slagsmål, why? Alltid jag mot en eller flera killar, ensam. Och det är knappast något jag skulle klara av, eller med största sannolikhet inte skulle kunna göra iallafall. Så varför drömmer jag det då? Jag funderar ju inte direkt på att gå in i någon kamp så hur kommer det sig att det blir så i drömmarna? Hmm. Jag har hört att alla drömmar har en betydelse, men vad i hela friden skulle det HÄR betyda?
Och skulle detta faktiskt inträffa så har jag beskyddare. Förhoppningsvis i närheten om det nu skulle hända också. Låt mig slippa.
Har nu kvällsfikat med familjen också, alltid är det lite speciellt med min familj, dom är inte som alla andra. Men jag har roligt iallafall, likaså resten av familjen. Men jag tror inte många andra skulle förstå. Men jag gillar gemenskapen vi har. Julen gör det lite extra också såklart, inte för att det är speciellt mycket julkänsla alls men det kommer väl. Ge mig snö och annat julmys så är jag nöjd, men snön är viktigast!
Satt och pratade med Cissi om det just precis och det perfekta skulle vara om snön kom på torsdag så man får den där riktiga julkänslan, så kanske man hann ut och åka pulka också! Haha, för det är ju såå roligt! =)
Nyår vill jag också ha snö, mysigast är när det snöar världens största flingor vid 12 slaget. Ååh ge mig!
Nu är jag trött också, jobbet kallar nog redan nu. Eller iallafall laddningen inför. Så jag ska nog gå och lägga mig tror jag, första gången det blir såhär tidigt på hur länge som helst.

Jag är orolig för julen, man tänker så mycket men att försöka sysselsätta sig hela tiden kanske hjälper, vad vet jag? Ta mig igenom det kommer jag absolut göra, men hur och med vilken smärta vet jag inte. Jag kanske rent av klarar mig jätte bra, men oron finns där i magen. Det är en känsla jag har.

jag tänker på dig...

3e advent.

Och en vecka och en dag kvar till julafton. Mysigt. Mindre mysigt att gå upp kl 05.20 imorgon dock. Då är jag nog inte människa. Det var inte Fetto Robin idag sa han. Nåja jag mådde bra idag. Hör väl kanske till vanligheterna att det är så men men. Jag var ut igår med Jimmy och Johan. Det var trevligt faktiskt, satt på tuna pizzan till typ kl 22 innan vi valde stora staden och söder. Vi hamnade på ett bra ställe, Högbergs hette det. Både pub och med dansgolv och grejer, inte för vi var på dansgolvet men det fanns iallafall. Men trevligt var det och vi var kvar tills stängning innan vi tog taxi hem efter kl 1 och ett snabbt besök på Burger King, sorry Johan jag har fortfarande dåligt samvete! =) Väl i tumba igen så var jag självklart så otroligt kissnödig så jag fick flörta in mig på tbs (Coloseum) för att låna toaletten. Träffade Sailor och GP där, kul att träffa er grabbar! Och jag hade tydligen missat min mor som också varit där, fan då. Haha. Nåja, kanske bäst det? Jag stannade iallafall inte utan fick sällskap av Jimmy hem till Victor, tackar för det skönt att inte behöva gå hem själv! =) Victors pappa och Anna var vakna när jag kom dit, dom hade också just kommit hem fast från en 40års fest. Somnade väl inte förens vid 5 iallafall, men sedan sov jag gott. Idag har jag bara varit där och träffat hans farmor och farfar och Annas föräldrar som kom över och fikade en sväng, sedan skjutsade pappa hem Victor och vi åkte vidare för att handla middag.
När vi kom hem hade en kompis till familjen kommit över och vi satt och pratade ett bra tag. Sedan fick jag faktiskt arslet ur vagnen och städade rummet, tjohoo! Samtidigt som jag kollade VM-finalen i handboll damer.
Så inte direkt så händelserikt om man säger så. Men lika bäst det, för imorgon är det jobb. Och jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig faktiskt. Ska kanske slinga håret på Victor imorgon efter jobbet också. Men det är morgondagen det.
Nej nu är det väl bäst jag drar mig tillbaka kanske. Snart är det jul tydligen.

image545


last christmas i give you my heart...

lördag.

Och väldigt kallt, men vart är snön? Det var pytte pytte lite snö på min bil faktiskt, så hoppet finns kvar! Haha. Nåja, så länge det faktiskt är kallt så är det lite mysigare. Iallafall att komma in igen.
Så idag är det lördag och jag kom hem för 30 min sen efter att ha varit i centrum med mamma, och vi shoppa nog upp hela centrum. Hur man nu kan göra det i det centrumet? Nåja, mamma köpte ett par skor, snyggt linne, "lack" leggings (sjukt snygga! trodde jag aldrig...) en hel del ljus bla doftljus och lite schampon och sånt tjafs. Och jag köpte också lite ljus, fick en tröja (tag 3 betala för 2 på b-young) köpte nya underkläder (behööööver!) och tänkte köpa skor på rea men avstog eftersom dom preciiis skulle stänga. Haha. Så det var mysigt att gå och handla med mor min idag faktiskt, vilken tur man har körkort och bil alltså =) Sedan att pappa kommer iprincip ha ihjäl oss är en annan sak. Hihi.
Så nu tänkte jag göra lite space för mina nya ljus i mitt rum.. Hm, hur ska det gå till? Jag får helt enkelt göra ett väldigt gott försök i det, samt städa. Det behövs veeerkligen.
Träffade Cissi igår också, glömde jag skriva om igår när jag bloggade i all hast. Efter jag solat så kom hon från tåget och vi åkte hem till henne och pratade massor, som vi alltid gör. Haha. Det var kul att träffa henne igen, det var ett bra tag sedan trots allt. Hatar när det händer. Men som vanligt roligt att träffas. =)
Ikväll, är då frågan, det är lördag och alla förutsättningar för utgång.. Hmm. Jag är ganska sugen faktiskt, men är det så himla smart. Njaa vet inte. Får se vart allt leder. Victor är hundvakt ikväll igen så annars joinar jag honom så han slipper vara ensam. Cissi ville ha en filmkväll med massa gott men jag är ledsen, jag orkar inte det. Jag är lite trött på att kolla på film och äta godis, gör det så ofta att det nästan har förstört sin charm. Dåligt av mig.
Så jag är rastlös och vill hitta på något ikväll, så vad gör man?
Nu är det väl bäst att skapa lite utrymme på mina hyllor och se vart jag ska lägga allt..

that´s what friends are for...

ljuset i tunneln.

Japp, kanske iallafall. Sökte jobb på 7-eleven förut och dom ringde igår och vill boka möte. Så kanske jag får ett jobb, inte världens bästa men ett jobb. Så får jag jobba på Arvid Nordqvist måndag, tisdag och kanske onsdag också. Perfekt! Mera pengar. Plus att det kanske inte ens är ett kaffejobb, skulle "plocka julklappar, förmodligen på reklamlagret" vilket innebär att jag nog inte kommer plocka kaffe. Halleluja! Då kanske jag har liiite kul på jobbet också. Men pengarna är viktigast. Speciellt nu när jag bokat tid hos Sarah. =) Det ska bli spännande faktiskt. Haha. Man vet aldrig med den människan. Saknar henne btw. Så svängde förbi där när hon hade lunch idag och pratade lite innan jag faktiskt gick och SOLADE, och gud så skönt det var. Mmmh. =)
Kul att prata lite med Sarah igen, länge sedan sist märkte vi. Så får hoppas att man hinner träffa henne i helgen.
Men ikväll innebär det hundvakt åt Casper med Victor. Så med andra ord, en lugn kväll.

image544


Så hoppas ni får en trevlig fredagkväll!

shut up and drive...

nu får det vara nog.

Jag är så himla trött på att bara gå hemma. Och framför allt, vart är pengarna? Tro mig, lycka lär det bli när jag får nästa lönekuvert när jag fått ett jobb. Gah. Snacka om shopping och sparande! Sparar det gör jag så gott jag kan för tillfället, men hur går det? Njaa, jag gör mitt bästa. Och pengarna bara minskar. Men som tidigare nämt julklapparna är klara och det var mitt största bekymmer. Tack och lov för det!
Men även idag har jag sökt alla jobb jag kunnat och hoppas på svar så snart som möjligt. TACK. Skulle någon säga "kan du jobba imorgon?" Skulle jag inte tveka en sekund. För jag är så trött på att göra ingenting, det är verkligen jätte tråkigt, och nu när man inte tränar heller så är det svårt. Inte ens det att se fram emot. Så, hur fördriver jag tiden? Mjoo, det var just det..
Jag träffar Victor, dock mesta dels på kvällarna så man får tid ifrån varandra och inte tröttnar. (Vilket jag tvivlar starkt på..) Och sedan på dagarna jaa, då söker jag jobb, har åkt med Ack-kvack på några shoppingrundor nu innan hon började jobba. Ehm jaa, har faktiskt rensat hela rummet, kollat OC och vänner avsnitt. Sedan var det visst inte så mycket mer. Usch hatar att inte göra NÅNTING. Blä.
Så imorgon vill jag; gå en promenad, sola, blink blink mamma. Haha. Så vi får se vad som händer helt enkelt. Jag är så uttråkad så det är stört. Men men.
Ska snart börja dra mig mot Paul, eller snarare hans hus. Får bo där nu när han är iväg på jobb i USA. Och det är ganska skönt att bo där och ha ett helt hus för mig själv, eller själv är jag väl ändå inte för då skulle jag få hjärtattack. Haha. Så Victor bor med mig som tur är. Så vi ska ha myskväll med glass och sådant. Mums =)
Nää nu måste jag dra!

we can be heroes, just for one day...

nobeldagen.

För om man har kollat på tv4 så går det INTE att missa, eftersom dom har visat det hela dagen och kommer visa allt därifrån. Fast hade jag inte kollat på 4an så hade jag nog inte vetat om att det var Nobeldagen. Så, på gott eller ont så vet jag om det.
Jag har idag gjort, absolut ingenting. Bara sökt lite jobb. Och nu är det paus i OC så då passade jag på att blogga lite. Skönt värre. Joo jag har letat efter röda strumpbyxor eller leggings till julafton, har redan min outfit klar för jul så då är det bara dom som saknas, och tror ni det finns? Nepp. Kollade på hm.se, halens.se och ellos.se, det fanns i och för sig ett par röda leggings på ellos, dock 3/4 dels och jag vill ha långa. Buhu. Stackars mig..
Så jag får helt enkelt leta vidare och om jag inte hittar vill jag ha rutiga. Så det så.
Nää nu har OC börjat igen, kanske bloggar senare om jag inte åker över till Victor ikväll förstås.

image543


Sjukt snygga Adam "Seth". =) Mums, me like.

if i had a dream coming true...

2a advent.

Och två veckor och en dag kvar till självaste julafton. Många längtar många gör det inte. Jag gör det. Delvis. Ska bli mysigt att förmodligen få snö till jul, det är det oftast i sundsvall och farmor. Så min jul kommer innebära allt jag kämpat emot hela året, äta fet mat. För hos min farmor är man inte så knusslig, där är det riktig grädde och mat tills man rullar till tvn. Och gärna något där emellan. Usch, fasa. Så man får helt enkelt ta det lite lugnt, och frossa lite bara. Det är ju iallafall jul.
Ingen jul utan snö.
Idag har jag inte gjort mycket alls, åkte med pappa och kollade när tumbas herrar spelade och det var inget att hänga i granen kan man säga. Igår gjorde jag inte heller något, träffade Victor senare på kvällen och kollade Svensson, Babben lite Eurovision, lite film och diverse. Så helt klart en lugn kväll eftersom min plånbok är tok smal just nu. Ganska skönt med lugna kvällar dock börjar jag bli lagom rastlös och måste komma på något att sysselsätta mig med. Okej nu kan jag köra bil vart jag vill osv, men det kostar och det är inte lite det kostar! Usch, det är väl det enda jag inte längtat till, bensinkostnaderna. Så jag ska ligga lågt och ändå fortsätta använda mitt busskort så gott det går. =)
Nu har jag rensat hela rummet på onödigt tjafs så inte ens det finns kvar att göra, julklapparna är handlade och plånboken tom, så ingen shopping blir det heller. Förslag?
Jobb sitter jag och söker dagligen så det är något jag redan lyckas sysselsätta mig med.

image542


Glad andra advent eller något....


du som tog mitt hjärta...

sex and the city filmen.

Nu har dom släppt trailern. Och tack vare Emilia så vet jag det, hon hade nämligen skrivit det i sin blogg. Hehe. Perfekt. Nu längtar jag, maj nästa år kommer filmen. Gud va jag längtar. =)
http://sexandthecitymovie.com/ där har ni så ni kan kolla lite mer info. =)

äntligen avklarat.

JAG TOG KÖRKORT IGÅR!!!! Så himla skööönt! Nu behöver man inte tänka på det mer, ska försöka att inte bli av med körkortet bara så man måste ta om. Haha. Nää men så sjukt underbart är det. Egen bil också, kan inte bli bättre! Mer än att plånboken kommer älska bensinstationer. Usch.
Så nu behöver jag inte heller dra mina vita lögner om att jag inte kört upp än, för nu är det klart.
Får körkortet nästa vecka. TJOHOO!
Sa inget till mor och far min igår heller, så ingen visste om det. Så kul var det. Haha!
Så igår ringde Ack-kvack när hon var på idro och frågade om skjuts till farsta strand, jooovars sa jag då kan jag väl! Haha. Men det var bra läskigt måste jag säga... Men sjukt kul! =) Så bäst ni passar er på vägarna för nu är jag ute och bränner.

this feeling...

sådär ja, no money.

Usch jag känner mig hemsk. Verkligen! Jag köpte klart julklapparna till Victor som var tanken, men så ville Ack-kvack in på Gina och visst tänkte jag. Skulle aldrig gått in där. Kommer därifrån såklart med en påse med en klänning och en tröja. FAN. Och nu är det defenetivt, SLUT PÅ KONTOT! Dessvärre kommer det inte in nå mer pengar. Så behov av ett jobb, ooo ja! Mer än någonsin. Nu tar jag vad som helst. Har faktiskt kollat på allt som finns känns det som men inge napp.
Lätt att få arbetserfarenhet när man inte får något jobb? Knappast. Men julklapparna är iallafall helt klara! Tjoho.

image541


Tack Ack-kvack för lunchen också, jag bjuder igen snart! =)
Idag ska jag iväg på föräldrarmöte med min lillebror och mina föräldrar såklart, så vi blir tre st som går dit. Så får jag väl se om jag känner igen någon lärare alls där, troligen inte, men kanske. =) Ikväll blir det scrubs också, har tre skivor kvar nu på säsong 2, sedan saknas bara 2 säsonger sedan är hela serien komplett. Började se på alla Vänner serier igår också när jag skulle sova, hann i och för sig bara se ett avsnitt men ändå, har iallafall börjat. Haha. Imorgon är det fredag också, skönt. Har dock inga planer alls för helgen, har ju inga pengar så kan inte göra så mycket egentligen men ändå. Jag har ju helg varje dag. Som jag nu verkligen börjar ledsna på...

if i could turn back time...

tidsmaskin.

Den har jag använt nu i sedan bonde söker fru. Shit det är så galet. Jag vet inte vad jag ska säga, ta mig tillbaka? Vill inget hellre än att uppleva allt det där igen, lätt bästa tiden i mitt liv. Från hela mars och till studenten 31 maj. Vilka guld tider.. Jag är så glad att jag kan kolla tillbaka i bloggen och "återuppleva" det. Jag var duktig då också att lägga upp liiite bilder, men mest bilder får man ju upp i huvudet såklart och man minns hur allt var när man läser allt jag skrivit om dessa tider. Fy fan vad jag saknar dom. Det är stört. Har inte tänkt på det förens nu i fredags typ och kom och tänka på det idag och började läsa bloggen. Jag är väldigt glad att jag fick uppleva allt det här och ångrar INGENTING. Ska låta er få lite tillbaka blickar också.

Sälen, Högfjällshotellet. Mysig månad som få.

   

Studentfester, sådan sjuk uppladdning inför den stora dagen, tack.

   

Balen med hela Hotell & Restaurang, början på slutet, på riktigt.

   

Sist men inte minst, studentfiranden den riktiga dagen, som alla måste få uppleva helt klart.

   

Lite övrigt nu då, personalfest med Rica hotell och eken cup. Första personalfesten för mig och ingen sommar utan eken.

   

Något som också var outstanding i sommras var ju självklart ayia napa. Tack för en underbar resa.

   

Det har varit många jobbiga stunder under året 2007 men om man ser på det stora hela har det hittills varit mitt bästa år. Finns så många minnen att titta tillbaka till, 2007 helt klart mitt år.


is it getting better, do you feel the same...

väldigt seg dag.

Och vädret hjälper ju inte direkt. Har verkligen inte gjort NÅNTING idag. Jag är pigg fast ändå inte, jag vill göra något. Vill ju börja träna nu. Snart skiter jag faktiskt i om jag hostar upp det jag får i mig bara för att få röra lite på mig. Någon annan som har andra förslag?
Och så vad det bara 2 & ½ timme kvar till det efterlängtade bonde söker fru. Haha. Snacka om NO LIFE! Jag måste hitta ett jobb snart. Måste sysselsätta mig. För det här håller inte.
Fick in lite pengar idag, som jag samlat ihop själv dock av massa små mynt och det gav nästan 700kr. Helt okej. Och precis det jag behöver just nu faktiskt. Så nu saknas bara pengarna mina äpplen är skyldig mig. Sedan är det kris.
Shopping stopp, jätte stopp är det. Iallafall till mig själv. Hur ska jag klara mig? I don´t know. Får lösa det på något vis. Fast imorgon ska jag nog unna mig att sola, fick ju lite pengar idag så då kan jag unna mig det och pigga upp mig själv. För det är EXAKT vad jag behöver just nu. Känner mig inge vidare, kommer bara närmare botten för varje dag. Behöver verkligen en uppryckning och det är nu. Ge mig snö, det skulle faktiskt hjälpa!
Visst skulle det sitta fint med lite snö? Det tycker jag verkligen. =)
Såg OC idag också, missade igår pga att jag var på elgiganten och Mediamarkt med Victor, hans mamma och lillasyster, men det var spännande idag också. Haha. Får nog ta och kirra hela serien så att jag kommer in i det helt och hållet. (Nej jag får inte nog av serier jag aldrig kunnat följa tidigare som alla andra....) Det är väl det enda som är bra med att ha absolut inget att göra numera..
Nå får man ett slut på det dåliga? Jag gör iallafall mitt bästa, varje dag. Tro inte att jag inte gör något annat för jag försöker verkligen.

Hjälpte ju inte med låten som just är på Idol. Fy fan.. Jag är rädd för att ingen ska förstå. Hoppas att det är ganska lungt, är ju faktiskt i sundsvall då. Då kan man gömma sig lite snyggt så ingen märker. Men det gör ont när jag tänker på dig och det blir bara jobbigare och jobbigare ju närmare man kommer. Jag försöker inte tänka så mycket på det, men det är väldigt svårt just när det fastnar på tankarna.

image522



i´am the one and only...

tro aldrig.

För det har jag gjort och det blev otroligt obra då. Jag trodde jag skulle vara tillbaka på planen idag, men kroppen tyckte tvärtom. Frisk, vad är det? 6e veckan nu, och det är detsamma fortfarande. Efter att ha ätit middag med familjen så hittade vi en rolig funktion på mammas mobil och började dö skratta allihopa och vad händer, joo jag får en hostattack och äckligt nog låg sedan halva middagen på golvet, igen.
Det slutar ALDRIG! Jag tror faktiskt inte jag kommer bli frisk. Helt otroligt att dom inte hittar något, jag hostar ju så att jag spyr typ varje dag!! Och hostmedicinen hjälper inte längre. Vad fan ska jag göra?
Funderar på att börja träna iallafall även fast jag kommer hosta ihjäl mig men jag orkar inte vara hemma längre, nu får det vara nog.
Köpte säsong två av scrubs idag också, så här ska kollas. Nu saknas bara 3an och 4an sen har jag alla. =) Den sista julklappen ska inhandlas snart, typ i veckan eller något. För nu är det ju bara 20 dagar kvar till jul. Super mysigt. Men vad är det med folk som sätter upp julgranen redan? Såg två i tuna som redan satt upp sina. DET är väl lite tidigt? Vi sätter upp våran typ dagen innan julafton eller så. Men men, alla har vi olika traditioner.
Så idag har jag varit riktigt pist på det mesta faktiskt, varför jag? Antar att det är menat att jag ska vara drabbad helt enkelt.
Nej usch nu skiter jag även i detta och går och fortsätter kolla på äntligen hemma....

with every heartbeat...

första advent.

Inte för att det riktigt känns så, men vi har iallafall börjat julpynta lite och ska äta lite "jul mat" ska bli gott faktiskt. =) Längtar till julen, och allt som hör därtill, för allt är så himla mysigt. Och det känns jätte bra också att jag är klar med julklapparna, eller nästan, har en kvar men vet exakt vad jag ska köpa så man kan säga att jag är klar. Hur bra är inte det så säg? Perfekt i mina ögon.
Igår var en riktigt trevlig dag, blev hämtad av Ack-kvack hos Victor för att åka och kolla på alags matchen i sköndalshallen, piss match say no more. Och efter det hem och äta god god mat och göra sig iordning för en hel trevlig kväll med laget. Pappa var snäll att skjutsa mig, Ack-kvack, Gabban och Havanna för det var ju ett jävla väder ute må jag säga och det kunde man inte gå i utan att förstöra sin outfit.
Väl hemma hos Exon blir det massa prat och dricka innan vi bestämmer oss för lite singstar som inte funkade så bra eftersom Oskar hennes pojkvän snott med sig båda kontrollerna för han och några grabbar skulle ha "Fifa-turnering" jahaaapp. Så vi lirade Guitar hero istället, så himla roligt men svårt!
Och så blev det lite, chip chip lek, galenpanna och charader. Himlarns skoj! Och sedan vidare till tbs några av oss. Första gången jag var där när det var "klubb" liksom. Jag har bara tidigare ätit lunch där för några år sedan, men det var faktiskt kul. Dansade en massa och träffade många jag kände också. Det var kul helt enkelt.
Men oj va trött man var när man äntligen fick lägga sig i sängen och sova. Haha. Jag är inte van vid sådana kvällar helt enkelt, börjar bli gammal tror jag?
En kväll med många känslor kan man väl uttrycka det lite lätt.
Men nu ska jag ner och äta lite "jul mat" och njuta av första advent. Hoppas ni får det trevligt också.
Tack Jessica för dom fina bilderna, hahahaha. Men jag bjuder på det!

i do like this feeling...