tro aldrig.

För det har jag gjort och det blev otroligt obra då. Jag trodde jag skulle vara tillbaka på planen idag, men kroppen tyckte tvärtom. Frisk, vad är det? 6e veckan nu, och det är detsamma fortfarande. Efter att ha ätit middag med familjen så hittade vi en rolig funktion på mammas mobil och började dö skratta allihopa och vad händer, joo jag får en hostattack och äckligt nog låg sedan halva middagen på golvet, igen.
Det slutar ALDRIG! Jag tror faktiskt inte jag kommer bli frisk. Helt otroligt att dom inte hittar något, jag hostar ju så att jag spyr typ varje dag!! Och hostmedicinen hjälper inte längre. Vad fan ska jag göra?
Funderar på att börja träna iallafall även fast jag kommer hosta ihjäl mig men jag orkar inte vara hemma längre, nu får det vara nog.
Köpte säsong två av scrubs idag också, så här ska kollas. Nu saknas bara 3an och 4an sen har jag alla. =) Den sista julklappen ska inhandlas snart, typ i veckan eller något. För nu är det ju bara 20 dagar kvar till jul. Super mysigt. Men vad är det med folk som sätter upp julgranen redan? Såg två i tuna som redan satt upp sina. DET är väl lite tidigt? Vi sätter upp våran typ dagen innan julafton eller så. Men men, alla har vi olika traditioner.
Så idag har jag varit riktigt pist på det mesta faktiskt, varför jag? Antar att det är menat att jag ska vara drabbad helt enkelt.
Nej usch nu skiter jag även i detta och går och fortsätter kolla på äntligen hemma....

with every heartbeat...

Kommentarer
Postat av: Cissi

Men alltså...hade jag varit läkare (när jag blir... (A)) då hade jag definitivt gjort en nogrannare undersökning! Jag menar det måste vara något de inte hittar! Stackare..så länge ska du inte behöva hosta :(

Postat av: angelique

Cissi: Jaa, det tycker jag du har helt rätt i, och jag skulle nog tro att du kommer att bli en väldigt bra läkare :D

2007-12-05 @ 17:20:32
Postat av: Cissi

hehe jag hoppas det! om jag orkar satsa 6,5 år på det!! usch vad med plugg :(

2007-12-06 @ 20:52:11
URL: http://faantastic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback