vart är julkänslan.

Inte här iallafall. Inte ännu. Imorgon kanske, när vi kommit fram till sundsvall. Just nu känns det inte som att det skulle vara julafton om två dagar, och inte ens det.
Jag har totalt glömt bort att jag måste skriva packningslista OCH packa och det är typ nu. För vi åker imorgon efter vi fått i oss frukost och packat bilen, så då hinner jag verkligen inte. Och ikväll ska jag träffa Victor också, då kan jag ju inte hålla på att packa heller. Hm, så bäst man tar tag i det där. Som tur är så handlar det inte om så många dagar, bara till på onsdag. Men jag packar ju alltid det dubbla ändå, thats me! Haha.
Jag gillar inte alls att packa faktiskt, oavsett vart jag ska så är det inget som jag håller kärt alls. Men jag ser det som med allt annat, så fort man börjat med det och tar tag i det på en gång ju snabbare blir man av med det. Så det så.
Så kanske man ska börja skriva listan så man börjar någonstans? Aaa snart iallafall. Har ju faktiskt slagit in alla julklappar redan så jag behöver ju inte tänka på det, bara att jag måste få med mig alla. Haha.
Vi ska klä våran julgran idag också, plockade in den igår så får se hur det går iår med det, alltid kul att se. Men hade hoppas att det skulle lukta mer jul när jag kom hem från Paul idag. Men icke. Det kommer väl hoppas jag!
Men jag försöker iallafall höja stämningen med massor av julmusik på datorn, det går väl sådär. Julmusik är ju julmusik trots allt och då brukar känslan smyga sig på, och det väntar jag nu på.
Kanske kommer efter jag borstat tänderna? Jag provar.
Får se om jag skriver något mer efter jag lyckats skriva lista och packat klart, who knows?
Scrubs säsong två är iallafall färdig tittad så nu får man inhandla resten. HA!

walking in a winter wonderland...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback