fortfarande 3e advent.

Nähä. Haha men jag har inget annat för mig så jag vet, jag bloggar! (Mobbad i know..) Kom på att jag drömde återigen att jag hamnade i slagsmål, why? Alltid jag mot en eller flera killar, ensam. Och det är knappast något jag skulle klara av, eller med största sannolikhet inte skulle kunna göra iallafall. Så varför drömmer jag det då? Jag funderar ju inte direkt på att gå in i någon kamp så hur kommer det sig att det blir så i drömmarna? Hmm. Jag har hört att alla drömmar har en betydelse, men vad i hela friden skulle det HÄR betyda?
Och skulle detta faktiskt inträffa så har jag beskyddare. Förhoppningsvis i närheten om det nu skulle hända också. Låt mig slippa.
Har nu kvällsfikat med familjen också, alltid är det lite speciellt med min familj, dom är inte som alla andra. Men jag har roligt iallafall, likaså resten av familjen. Men jag tror inte många andra skulle förstå. Men jag gillar gemenskapen vi har. Julen gör det lite extra också såklart, inte för att det är speciellt mycket julkänsla alls men det kommer väl. Ge mig snö och annat julmys så är jag nöjd, men snön är viktigast!
Satt och pratade med Cissi om det just precis och det perfekta skulle vara om snön kom på torsdag så man får den där riktiga julkänslan, så kanske man hann ut och åka pulka också! Haha, för det är ju såå roligt! =)
Nyår vill jag också ha snö, mysigast är när det snöar världens största flingor vid 12 slaget. Ååh ge mig!
Nu är jag trött också, jobbet kallar nog redan nu. Eller iallafall laddningen inför. Så jag ska nog gå och lägga mig tror jag, första gången det blir såhär tidigt på hur länge som helst.

Jag är orolig för julen, man tänker så mycket men att försöka sysselsätta sig hela tiden kanske hjälper, vad vet jag? Ta mig igenom det kommer jag absolut göra, men hur och med vilken smärta vet jag inte. Jag kanske rent av klarar mig jätte bra, men oron finns där i magen. Det är en känsla jag har.

jag tänker på dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback