snart bär det av.

Åker ju som sagt imorgon till Sundsvall och min farmor. Fast det känns absolut inte som att det är så, verkligen inte. Och det känns mindre bra när jag pratade med min farbror där uppe idag så fick jag veta att dom har ingen snö.. Vart ska detta sluta? Och så började det snöa när jag och Victor åkte till hans mamma liksom. Det får bara inte vara sant att det blir en vit jul i sthlm men inte DÄR! Då blir jag ledsen faktiskt.
Fast själva julkänslan är ju helt annan där uppe ändå, det är ju något speciellt med att vara där såklart. Så jag klagar väl inte, fast det vore ju toppen med snö.
Allt är iprincip färdig packat och klart, lite små saker jag lägger ner imorgon innan vi åker bara så det är skönt att allt är klart. Så nu väntar jag bara på att Victor ska komma hit också. =) Kommer kännas konstigt att inte ha sovsällskap som man är van vid. Haha. Men då kommer det bli ännu bättre när jag kommer hem sen. =) Fick en jätte fin tröja av Victor i julklapp också från MQ, super skön och perfekt. Så jag är redan nöjd med julen faktiskt. Haha. Han blev glad över sina också, verkade det som iallafall så jag hoppas på det.
Nu ska vi börja klä granen här i våran familj så bäst att jag kilar dit och hjälper dom. Men då återstår det bara för mig att säga:
God jul alla, drick och ät gott för det ska jag göra i massor!

all i want for christmas is you...

Kommentarer
Postat av: stina

GOD JUL GUMMAN! (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback