hemma igen.

Från norrland och Sundsvall. Vilket inte riktigt är jätte mycket norrland men ändå. Det gills liksom inte när man inte ens har snö på julafton, jag är besviken. Morr.. Men jag tröstar mig med suuper goda minstrels från england som jag fick av Cissi i julklapp, tuuusen tack. (Mumsar i mig så gott =)) Fast vi sagt att vi då INTE skulle byta julklappar i brist på min ekonomi. Nåja dom är goda och jag "slipper" åka till england med Cissi i bagaget! Haha. Skämt och sido.
Jag sparar pengar till en New York resa har jag kommit på. Jag bara MÅSTE dit, så är det bara. =) Vem jag ska åka med och så vidare ordnar sig på vägen, det största problemet är väl, hur ska jag kunna spara pengar? Jag försöker okej.
Igår när jag kom hem hade jag en väldigt mysig kväll hos Victors far, såg två filmer första Im a legend (sjukt bra film se den när den kommer på bio!!) och sedan Stardust (också en mycket bra film, om man gillar dom lite mer udda och fantasirika) och imorse blev det till att stiga upp tidigt för att han, Emelie och hans pappa skulle handla i stan och jag skulle med Ack-kvack till Farsta. Klart man måste kika in mellandagsrean, haha. Jag köpte under mina och Ack-kvacks mysiga timmar där, ett par jätte fina pumps med blåttsiden, nya underkläder, och nyårsnagellacket jag tänkt ut och även en hårinpackning från Tony & Guy, tok bra att det var så mycket rea på Åhlens så jag kunde köpa det. Super nöjd.
Och imorgon ska jag ut igen, kolla min efterlängtade klocka och maybe köpa den. Hihi. =) Skärholmen står för showen om jag så måste åka själv dit. =) Och så ska det bli "extreme hår-makeover" på salongen där Sarah jobbar och även ska hjälpa mig med min makeover. Läängtar. =) Kommer bli bra, brukar det bli när hon håller i borstarna.
Så nu ska jag kila vidare och vänta på Victor som är påväg hit. =)

do you feel the same...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback