3e advent.

Och en vecka och en dag kvar till julafton. Mysigt. Mindre mysigt att gå upp kl 05.20 imorgon dock. Då är jag nog inte människa. Det var inte Fetto Robin idag sa han. Nåja jag mådde bra idag. Hör väl kanske till vanligheterna att det är så men men. Jag var ut igår med Jimmy och Johan. Det var trevligt faktiskt, satt på tuna pizzan till typ kl 22 innan vi valde stora staden och söder. Vi hamnade på ett bra ställe, Högbergs hette det. Både pub och med dansgolv och grejer, inte för vi var på dansgolvet men det fanns iallafall. Men trevligt var det och vi var kvar tills stängning innan vi tog taxi hem efter kl 1 och ett snabbt besök på Burger King, sorry Johan jag har fortfarande dåligt samvete! =) Väl i tumba igen så var jag självklart så otroligt kissnödig så jag fick flörta in mig på tbs (Coloseum) för att låna toaletten. Träffade Sailor och GP där, kul att träffa er grabbar! Och jag hade tydligen missat min mor som också varit där, fan då. Haha. Nåja, kanske bäst det? Jag stannade iallafall inte utan fick sällskap av Jimmy hem till Victor, tackar för det skönt att inte behöva gå hem själv! =) Victors pappa och Anna var vakna när jag kom dit, dom hade också just kommit hem fast från en 40års fest. Somnade väl inte förens vid 5 iallafall, men sedan sov jag gott. Idag har jag bara varit där och träffat hans farmor och farfar och Annas föräldrar som kom över och fikade en sväng, sedan skjutsade pappa hem Victor och vi åkte vidare för att handla middag.
När vi kom hem hade en kompis till familjen kommit över och vi satt och pratade ett bra tag. Sedan fick jag faktiskt arslet ur vagnen och städade rummet, tjohoo! Samtidigt som jag kollade VM-finalen i handboll damer.
Så inte direkt så händelserikt om man säger så. Men lika bäst det, för imorgon är det jobb. Och jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig faktiskt. Ska kanske slinga håret på Victor imorgon efter jobbet också. Men det är morgondagen det.
Nej nu är det väl bäst jag drar mig tillbaka kanske. Snart är det jul tydligen.

image545


last christmas i give you my heart...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback