det drar ihop sig.

Utan att man visste ordet av så är det endast tre dagar (inte ens det) kvar till jul och knappt två dagar innan jag och min familj far i väg till Sundsvall och min farmor mfl där. Det är våran tradition över jul, iallafall varannan jul. =) Så man kan säga att jag längtar dit. Då är det verkligen jul känsla när man kommer dit med allt. Och så skadar det inte om det är snö också.
Så nu laddar jag inför jul med lite jullåtar på datorn, eftersom det är den enda julkänslan man kan få här hemma hittills. Ska slå in lite julklappar nu också innan mamma och pappa kommer hem efter deras julshoppning så ingen av dom ser vad dom får. Pappa och jag var iväg när han kom hem från jobbet och handlade det sista till mamma och till farmor, plastfarfar, morbror m. flickvän och svärmor. Jag är alltid pappas smakråd till jul och födelsedagar. Haha. Stackarn, men bra blir det måste jag säga. =)
Det är verkligen något speciellt med jul och dess känsla, men iår har det varit ont om känslan.. Kanske är för att man inte går i skolan längre? För då fick man vara med om luciatåg och allt sådant. Nu får man ha det för sig själv.
Så igår var jag, pappa och lillebror och köpte julgran, som också hör till traditionerna i våran familj så den ska tas in idag och kläs imorgon. Sjukt konstigt att det är så nära.
Måste skriva packningslista också och packa. Blä, gillar inte att packa men men får duga.
Och innan man vet ordet av så är det år 2008 och jag har fyllt 20. Inget kvar att längta till helt enkelt. Tiden går för fort faktiskt.
Ikväll kunde jag valt krogen, ville välja det också men eftersom jag inte som alla andra dödliga får lön idag så blev det ett svårt val och lättare att vara hemma. Så ikväll blir det mys med Victor och godis framför tvn, stackarn hans morfar gick bort igår så han är väl inte världens lyckligaste, så känns bra att kunna ta hand om honom lite. =) Gör mitt bästa i det iallafall, inte lätt eftersom jag inte alls vet hur jag ska göra eller säga. Men han säger att jag bara ska vara mig, så jag lyssnar på honom. Ska bli skönt att ta det lugnt, är ganska slut i kropp och själ faktiskt.
Är väl alltid det men nu är det lite extra efter ett par dagars arbete och träning. Im back in black.


image547


God jul allihopa!
Hinner nog skriva lite innan jag åker också förmodligen.

i fell in love at the seaside...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback