Biljetterna.

Biljetterna till Sälen anlände idag. Nu är det nära. Ruskigt nära. Det är så att det går ett pirr genom hela kroppen. Jag längtar så in i bomben. Vilken chans det här är alltså! Nu kan man verkligen visa vad man går för och ha roligt med en kompis samtidigt, hur ofta får man en sådan möjlighet? Typ aldrig misstänker jag. Jag har varit osäker till och från dock men ångrat mig snabbt till att det är klart att det blir hur bra som helst. Om jag inte tar det nu får jag det aldrig. Det kommer bli toppen! =)
Har lyckats få i mig en liten kant av en limpmacka, gratulerar. Det är framsteg eftersom jag inte trodde jag skulle våga mig på maten idag redan. Men fick genast ont i magen och gav upp. Men imorgon då ska jag börja så smått =)
Jag är rädd att det blir som förr bara.. Men jag tror inte det =)
Well.. Jag vet att jag måste prata med dig och det är snart, tyvärr. Vet inte hur varken du eller jag reagerar faktiskt. Jag vill inte prata med dig. Eller joo kanske. Men jag fasar över det faktiskt. Känns så konstigt att du inte hört av dig. Vill inte vara den som först hör av sig, misstänker att du känner samma sak? Om jag känner dig rätt så är det nog så. Eller så är det av andra anledningar. Ääh jag ska inte sitta här och dra det med mig själv.

When the children cry...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback