Gårdagen.

Tjejmiddag igår med utgång. Det var jätte roligt! =) Vi skulle fira mig eftersom jag fyllde år 17 januari, hmm lite sent men bättre sent än aldrig. Vi är väldigt upptagna av oss. Jag och Cissi börjar kvällen med att gå en super kort makeup kurs på 50 min var och blev jätte fina bägge två! Jag lärde mig faktiskt lite, haha! Gjorde du? Sen blev det att stressa från Skärholmen och vidare ner till tumba för att handla maten som jag inte gjort innan alla skulle komma vid 18 tiden och jag hade smått panik som tidigare under dagen när jag hade 10 min på mig från det att jag klev innanför dörren hemma till att jag skulle bli hämtat för att åka till Skäris, jag hann faktiskt duscha =) Personligt rekord! När vi inhandlat maten så skjutsar hon hem mig så jag kan börja förbereda allt, jag hade då ca 30 min på mig. Men som tur var haglade det in samtal från alla och dom sa att dom blev lite sena allihop. YES! Kunde inte passa bättre, men jag var hungrig som aldrig förr kände jag.
Jag hann precis innan Emilia kom hit byta om. Puh, jag hann allting! Hon kom med två tunga kassar, en med mina presenter (tjohooo) och en med lite god dricka. Efter ett tag kom resten också. Och snälla Cissi som var så gullig och hinna baka kladdkaka också, när vi åkte från centrum så kom jag på att jag inte köpt någon efterrätt, oj oj! Men Cissi kirrade biffen. Tuusen tack den var hur god som helst! (Trots att du tyckte att den inte var tillräckligt kladdig)
Sen var det present öppning på G. Och jag fick så otroligt fina och bra presenter så det är inte klokt. Fyra st stora cocktail glas som var i svart glas där man har drycken och genomskinligt resten, huur fina som helst! Och sen fick jag en flaska Explorer och en flaska Passoa. Perfekt! =) Finaste grattis kortet alltså, haha vad jag skrattade! Emilia hade bland annat plockat fram gamla bilder på mig och gjort ett kort av (och nya bilder) och skrivit "Ange 19år!!! Grattis" Och sen en bild på Håkan med en mikrofon "Önskar: Emilia, Camilla, Jenny & Nathalie" Så coolt gjort! =)
Cissis present använde jag tidigare på kvällen, present kort på Makeup Store. =)
Sen var det en faktiskt jätte god middag, svensk oxfilé med klyftpotatis/kroketter och en liten sallad och beasås och tzatziki =) Kan inte bli bättre!! Vi snackade lite skit och så som det kan bli på en tjejkväll =) Och spelade, ett kortspel som jag faktiskt inte har en aning om den har något namn men man ska komma på en jävla massa regler och prylar skoj är det =) Och djurleken som inte blev särskilt lyckad =P Skyller på dig Camilla ;)
Efter mycket fix och trix åker vi in till stan. Cissi åkte dock till sin pojkvän i brist på pengar och ork. Trist. Men vi andra åkte. Mötte Maria i Tumba också. Möts alltid nuförtiden som du sa ;)
Vi kilade till Club Clara. Ganska lång kö men ändå så gick det rätt fort. Det var ett jätte bra ställe, fräscht och ganska annorlunda ändå. Iallafall nedervåningen. Dock var det rätt mycket nördar där. Surt.  Men det blir ju inte bättre än vad man gör det till. Jag hade iallafall jätte roligt där. Bra musik också.
Senare kom Maria dit också. Haha hon var danssugen! Strax efter det kom Fetto Robin också (bara hans smeknamn inget annat.) Kul att äntligen träffas ute, efter mycket om och men! =)

Vill tacka för en jätte fin kväll och hoppas att alla blev lika nöjda som jag blev av kvällen! =)

Bilder kommer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback