Fredag och lov.

Sov så länge jag kunde idag, det var såå skönt. Hade ont i hela kroppen när jag vaknade, varför vet jag inte riktigt. Men skönt att få sova ut =)
Idag är det härliga fredag och första dagen på lovet. Fast det känns inte så, inte alls. Så nästa vecka är det lördag hela veckan. Kan inte bli bättre. Ladda batterierna inför Sälen.
Jag drömde inatt att jag hittade min studentklänning, den var sjukt fin! Synd att det bara var en dröm... =/ Men som jag och mamma diskuterade igår att allt är klart det är bara studentklänningen kvar. Så himla skönt. Så nu är det bara pengar till alla skivor. Men mamma verkade också lättad över att inte behöva tänka på något mer.
Ååh, sommar, studenten, sol och bad.. Det känns lagom avlägset nu faktiskt när det snöat i över ett dygn.. =( Men det kommer får man hoppas =) Så länge det inte snöar på min student så! Och inte regnar heller för den delen.
Gud vad jag babblar om det där heela tiden. Blir nästan galen på mig själv. Kan ju säga att jag lyckats lägga min körkortsbok på ett "sådant där bra ställe" så man lätt ska hitta den igen, men nu är den borta. Haha. Typiskt mig. Jag som måste plugga liksom. Well well, den dyker väl upp snart. Annars har C sagt att jag får låna hennes, tackar.
Ikväll är det "spelkväll" vet inte riktigt vad vi bestämde att det skulle innebära, men tvspel typ Wii och Xbox 360 (jag kommer vara sååå lost på båda) och sedan lite sällskapsspel om jag och C får bestämma =) Ska bli kul faktiskt.

Min älskling har ett hjärta av snö...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback