Hotell lektion.

Great great great.. Hur tråkigt får man ha? Orkar verkligen inte jobba med hotell nu. Sitter bara och degar har gjort det hela lektionen. Är jag lat för det? Aaa, jag tycker det. Skönare att ha arbetena klara än att sitta med dom i sista stund sen. Typ ingen som är klar med något arbete än och ändå slänger han på oss två hundra häften med uppgifter, varför? Haha. Han är inte som alla andra lärare alltså. Undrar om någon kommer att vara HELT klara med alla uppgifter när vi tar studenten, hmm tveksamt. Våran lärare visar inte mycket intresse för att hjälpa oss på dom här lektionerna, han kommer säger vad som ska göras kanske pratar lite, poff och han är borta. Bra liksom?
Jag förstår ju att vi som ska åka iväg får grejer med oss att göra, men hallå egentligen 2 arbeten som ligger nu som vi ska ha med oss, skulle vi inte praktisera? Tydligen inte. Inga av dom andra i klassen kommer vara klara med allt iallafall när vi är tillbaka så varför ska vi?
Jag har gjort undan ett av arbetena vi skulle ha med oss bara för att slippa men, pang, så ligger ett nytt häfte med grejer att göra. Tack!

Nej nu ska jag leta runt efter ingenting egentligen på internet i brist på annat och fördriva sista halvtimmen som återstår.
Juste har gjort en resdagbok som jag ska försöka uppdatera när jag är i Sälen, på resdagboken.com, heter "angelique.k" där =) Kika gärna in!

Forever young...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback