Tider.

Gah vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Har ont. Blää, varför? Orkar inte med det NU och inte där. Inte min vecka denna vecka, men dock den sista innan ett härligt lov. Jag och Camilla åker om prick 14 dagar. Mys! =) Längtar massa massa.
Halv degig träning idag, tränare S var ej där så kan det bli annat då? Hmm, nä. Well well, genomförde den iallafall utan bråk och tjafs. Haha. Brukar inte göra det annars men vem vet, djävulen i mig kanske hoppar ut nu?
A och jag har diskuterat som förr det här med lägenhet, vi ska flytta ihop som vi alltid sagt och det tycker jag är bra. Frågan är bara när? Och var? Helst Segersjö eller något där är det mysigt och fint. Kanske ska ha jobb först? Börjar med det va. =) Men efter sommaren är det ju inte omöjligt. Kul! Jag hoppas på våra planer.
Om man ändå slapp passa tider. Dag ut och dag in, tid för middag sen bär det av till träning och så var den kvällen, OCKSÅ förstörd. No time to play =( Det börjar bli något tröttsamt att alltid ha något som man bara måste passa. Suck. Men den dagen kommer för mig med när jag kan göra vad jag vill när jag kommer hem efter en slitig dag. Får känna på det i Sälen vill jag lova =) Skönt.

Orkar inte skriva mer, känns som hela min kropp bara skriker "Säääng" och snart börjar ett herrans liv också, det är roligt men lär somna som alltid i slutet, typiskt.

I will fall down...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback